|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Cytat:
Moj maz tez ma 2 drzwiowe auto ale juz kiedys pisalam ze jakbysmy sorzedali to bysmy musieli jakies4- 5 tys.podatku do skarbowki zaplacic. Bo auto maz kupil na firme a 1.5 roku temu ją zamknal. Wiec sorry ale takiej kasy napewno nie zaplacimy panstwu od ktorego i tak nic nie mamy. Wole sie pomeczyc jeszcze 5 lat az ten czas minie i nie bedzie trzeba takiego podatku placic. A poza tym samochod jest prosto z salonu i wiemy co mamy. A jakbyśmy teraz kupili uzywke to nie wiadomo na co bysmy trafili. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Tak, nie chciala mnie przepuscic. Mowie przepraszam a ta jeszcze bardziej dupa sie obraca... Starszy pan stal i jej nagadal. Zebym sama sie pchala ale mnie kasjerka zawolala wiec milo z jej strony
a ta baba chyba zapomniala jak to jest byc w ciazy z wielkim brzuchem.Moje stopy znowu jak u sloniatka. Wlasnie pada, pogoda sie popsula. Migotek mozesz ten przepis wkleic do klubu albo na fb? Tutaj zaraz on zginie. |
|
|
|
|
#393 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7437568 1]A tak wyszły mi rogaliki.[/QUOTE]
Mniam wygladaja pysznie. Jeszcze tylko lukier lub polewa mniam mniamCytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Ja jakis czas temu bylam na zakupach w polo. Kolejka dosyc dluga byla, no ale jak wylozylam zakupy to jakas kobieta doszla i byla za mna A kobieta ktora byla przede mna zaczela robic miejsce tej co hyla za mna i zaczela ją wolac! Bo niby tamta za mna zapomniala portfela i musiala wrocic sie do auta. Ale co mnie to interesuje. Nue orzepuscilabym jej. Ale ona i tak byla na tyle kulturalna ze powiedziala ze spokojnie poczeka. A ta przede mna zdziwiona ze jak to.....skoto jej miejsce zrobila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Przez te rogaliki Migotka slinka mi cieknie. Albo pojade z mezem do polo po skladniki albo zrobie ciastka z francuskiego z jablkiem i cynamonem. 😊 bo na cos mam ochote 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Czuje się jak slonik i wyglądam jak slonik ![]() Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Wrzuciłam przepis do klubu
![]() Ale z tym przepuszczaniem to nic. Ja jak jadę do swojej przychodni to w tramwaju nikt mi miejsca nie ustępuję- masakra, siedzą z telefonami i grają na nich, ale żadna swoich czterech liter nie podniesie. Sama muszę wypraszać ustąpienie mi miejsca. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-04 o 16:30 |
|
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
Po obiadku... Brzuch pelny podwojnie...
Niedzielny plan? Ostatnia taka niedziela... Tak - uswiadomilismy sobie że to ostatnia taka Nasza niedziela we trojke. Ostatni raz tylko we troje wstajemy rano, zjadamy wspolne sniadanko, razem idziemy do Kościoła... Idzie nowe... Dlatego postanowiliśmy ta niedzielę spedzic tylko razem. Zawsze jezdzimy po Kosciele do rodzciow czy tesciow... Wiec po Mszy poszlismy na spacerek. Wrocilismy do domku, uspilismy Corke, zjedlismy lody, leniuchujemy, zrobilam obiadek i niedlugo idziemy znow na spacer... Strasznie dzis duszno... Ostatnia taka niedziela...az mi sie w Kosciele lezka w oku zakrecila... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Monika raczej nie pojedziesz do polo bo dzisiaj święto i pozamykane ☺️
Maz się nie odzywa praktycznie. strzelilabym go w ten... Na spacer chciałam to zajęty bo musi notatki z starego telefonu przerzucić. To poszłam sama. Byłam na lodach ☺️ koleżanka do mnie przychodzi o wtedy miał się tym telefonem zajmować. Ciekawe czy się schowa... Bo chciałabym z nią w salonie usiąść jak człowiek 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Sarenka.....u nad chyba tez ostatnia taka niedziela....tylko sami w dwojke.
|
|
#401 |
|
Konto usunięte
|
Jak pomyślę że my w sierpniu będziemy już w trójkę rocznicę ślubu obchodzić i gwiazdkę, i moje imieniny... ale będzie fajnie.
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Oh nadrobilam..wrocilam..wyt rzymalam..od 10..juz plecy bolaly ale dalam rade..brzuch pelny..ostatnia taka rozpusta chyba ale bylo tyle dobroci..
Co do mezow..wiadomo..malo chyba ktory sie zorientuje..ze trzeba kurze poscierac 😂 ja mojemu co powiem..to zrobi..jak jest w domu i jest czas..sniadania do lozka..kawa..kurze..dzis prasowal..chociaz zaglowki dalej nie powieszone ale obiecal..ze do jutra beda 😂 czasem sie przyciąga z robota..ale tez pracuje..potem buduje nasz dom..to tez jest zmęczony...ale jak. Cos gotuje to zawsze pyta czy pomoc..fakt duzo wyniosl z domu ale nawet gdyby..to sama bym go raz dwa nakierowa a nie wyreczala.. Co do zzo..u nas nie bylo..potem sie pojawiło..ale od razu temat..ze malo anestezjologow i ciezko.. Wiec sie nawet nie nastawialam chociaz chcialam jechac szybciej na konsultację..ale ogolnie mialam nie brac ale jakbym mogla skorzystac to czemu nie.. Z ruchami tak samo mam..jeden dzień to dyskoteka a drugi trzeba prosić o smyrniecie..dzis mnie skopal ale juz chyba zmęczony tym..ze ja sporo siedzialam..brzuch mi mocno stwardnial kilka razy..teraz leze na boczku i lekko sie przeciaga.. Dzis juz leniuchujemy do konca..burza byla..popadalo..a i tak duszno.. ![]() Co do przepuszczania..juz pisalam..mnie nitk ani razu a dzis w kosciele ... Pol h stalam..nikt nie ustapil..duchota..pozniej maz znalazl jedno miejsce i mnie tam posadzil..juz nawet nie wstawalam... Eh szkoda slow.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#403 |
|
Konto usunięte
|
U nas właśnie burza przechodzi - nareszcie troszkę się schłodziło.
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś do kościoła nie poszłam ze względu na te opuchnięte stopy.
Takie dwa baniaczki. Poza tym znowu mnie z lewej strony boli tzn. Lewa noga przy chodzeniu ;( Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystraszylam sie bo rano myslalam ze sacza mi sie wody...caly czas mialam mokro... Ale maz przyszedl, zaczal mowic do brzucha a mala normalnie akrobacje jak nie wiem😉 oczywiscie Maciek stwierdzil ze przesadzam😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z koleżanką poplotkowalam. Wysłałam męża na górę 😀 pojechaliśmy po dywan. Podstawilam go przed faktem dokonanym że inny jednak bierzemy 😅 jednak stwierdziłam że niebieski z t mięta która jest w dodatkach to się będzie gryzlo. Wrzucę potem fotkę jaki wybrałam bo pokój już prawie gotowy tylko jeszcze ramka. Nie mogę się doprosic 😆 Ale już wolę takiego co się czasem nie mogę doprosic ale poza tym jest super. Poprzedni partner był super porzadnicki - bardziej ode mnie ale za to inne rzeczy szkoda gadać 😅😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole czytalam ten sen na komuni ze mna w roli glownej..to bym sie udusila..ciastkiem 😂 ale dalam rade sn..chociaz w snie 💪
|
|
|
|
#408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Tak jak już pisałam dziś na fejsiku - u nas dalej cisza ;/ Jutro mam TP, którego się trzymamy z doktorką. Mam się wstawić na KTG i zobaczymy co dalej.. Uparte to moje dziecko. Jeszcze mąż co 5 minut pyta czy możemy już jechać do szpitala i wcale mi tym nie pomaga.. Cytat:
![]() Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7437568 1]A tak wyszły mi rogaliki.[/QUOTE] Ale smacznie wyglądają ![]() Kiedy to zleciało
|
|
|
|
#409 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekarz uspokoił mnie na tyle że nie panikuję. Będę się martwić jak we wrześniu coś wyjdzie nie tak. Co do tych typków, im by się ten hu w pewne miejsce przydał :/ chyba się starzeje ale nie bawią mnie takie gowniarskie teksty juz od dawna :/ Cytat:
nie przyjmuje nic innego do wiadomości nawet. Tak jak napisałam wyżej, sporo takich przypadków wśród dzieci moich znajomych było. Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7437568 1]A tak wyszły mi rogaliki.[/QUOTE] Jakie smakowite Cytat:
Cytat:
my też mieliśmy plan spędzić te ostatnie dni totalnie we dwoje i nie wyszło![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka kiedyś po prostu się tak nie badało dokładnie więc nie wychodziły takie wady.
Ja się np. teraz w ciąży dowiedziałam, że mam jakąś szparę w sercu ale to nie powód do zmartwień ani nawet obserwacji.
|
|
#411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze jak czuję brak ruchów to wołam męża. Nie wiem jak on to robi ale pogada do niej, popuka, porusza brzuch i za 30 sekund dyskoteka normalnie. Jak mi ją obudził 1,5 godziny temu tak mamy już 2 czkawkę i mega skopany brzuch 😀 Cały czas się rusza.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Mam nadzieję że po porodzie wróci mi bardziej logiczne myślenie bo teraz to co reprezentuje moja głowa to porażka 😠 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Chce burze!!! Cos sie pochmurzylo i zaczyna wiac... Moze jest jeszcze ratunek. Zdazylismy do domu wrocic bo tak komary gryza... A Corke bucik obtarl i na barana wracala...
Od kilku dni mam chod kaczki..... Masakra jak stara baba... Grzmi!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7438282 1]Jak pomyślę że my w sierpniu będziemy już w trójkę rocznicę ślubu obchodzić i gwiazdkę, i moje imieniny... ale będzie fajnie.[/QUOTE]
O wlasnie. To bedzie nasza pierwsza gwiazdka w trojke. 5 gwiazdek bylismy tylko w 2 z czego kazda byla mega dolujaca i przygnebiajaca. Ta bedzie teraz taka wyjatkowa 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
maz znowu mial akcje na poczatku ze ostatni listek papieru toaletowego zostawial zamiast go zuzyc, wyrzucic rolke i wyciagnac nowy. No ale dostal opier... kilka razy i sie nauczyl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jutro jak lekarka coś porusza to w końcu samo pójdzie ☺ Będziemy trzymać kciuki i czekać na wieści! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
U mnie popadało porządnie i przeszła burza. Jest o niebo chłodniej i można wreszcie oddychać. Może i do was dojdzie deszczyk.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

bo miał 2-drzwiowe i kiedyś planowaliśmy zmienić na 4-drzwiowe a ze trafił się klient teraz więc wziął i sprzedal. I do pracy jeździ moim a ja bez auta jak bez ręki, zwłaszcza ze tyle wyjazdów teraz po lekarzach i po córkę do żłobka. Narazie pogoda ładna to chodzę piechotą wózkiem a jak będzie deszcz to muszę mieć auto. Mam nadzieję że kupi bo jak nie to nu zapowiedziałam ze będzie rowerem jeździł a po drugie już te pieniądze za tamto zaczęły się rozchodzi 

a ta baba chyba zapomniala jak to jest byc w ciazy z wielkim brzuchem.

prosze daj znac co z serduszkiemm.mam nadzieje..ze to nic wielkiego i strasznego i "naprawi sie " badz dobrej mysli.
maz znowu mial akcje na poczatku ze ostatni listek papieru toaletowego zostawial zamiast go zuzyc, wyrzucic rolke i wyciagnac nowy. No ale dostal opier... kilka razy i sie nauczyl