|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymianki
Chodza słuchy ze masz ochote na puder Vipery... Mi się podoba bourjois- i cien, i róż, moze coś jeszcze sobie dobierzesz?
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
jedyneco by mnie interesowalo to fioletowa burzujka,ale jaka jest jej data waznosci?
|
#393 |
|
Paul's girl
|
Anitko, niestety Always jest zarezerwowany, natomiast chętnie wymienię moją maseczkę YR, roletkę i próbkę Dax na Twoją maseczkę oliwkową Avonu i mleczko do wlosów suchych i zniszczonych
Dziękuję za Karolcię, wlaśnie do mnie leci czy bylabyś chętna na taką wymiankę?
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
hej. to moze do paska dorzuciłąbys mi:
6. Pędzelki 19. Constance Caroll, Kohl Eye Liner, czrna kredka do oczu, dług. 9 cm. - 25. Avon, puder brązujący, kolor shimmering bronze, poj. 10g, użyty kilka razy, ważność 11/09, mam do niego jeszcze tekturowe pudełko, wymienię najchętniej na róż do policzków 26. Vipera, brązujący puder sypki ze złotymi drobinkami, zawiera filtr UV, poj. 12g, zostało ok. 1/2, ważność 06/09 27. Bourjois pastel lumiere, perłowy cień, kolor lilas 17 28. Bourjois, pastel joues, róż do policzków, kolor Rose des Vents 13, opakowanie not for sale, najchętniej na inny róż 29. Oriflame, visions, dwustronna kredka do oczu, Lilac Quartz, ważność 12/07, długość ok. 9 cm
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam u Ciebie
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...36#post5639036
moze cos u mnie? na razie tego malo, ale pomalu bede dodawac jesli cos komus sie spodoba prosze o kontakt, ja wtedy powiem co chcialabym w zamian z Twojej listy
|
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
Hej Anitka11, jakbyś mi dodala jeszcze 27. Bourjois pastel lumiere, perłowy cień, kolor lilas 17, to taka wymianka by mi pasowała
![]() POZDRAWIAM i czekam na odp
|
#405 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Anitko pisałaś w moim wątku, że podobają Ci się
Błyszczyk bezbarwny Visions Oriflame zużycie około 40% - Tusz Avon Extreme Volume, czarny nieużywany mokry Balsam do ust Himalaya herbals (też z Indii tam się dosyc dobrze sprawdził) 10g - Maseczka do włosów Avon Naturals Morela i mandarynka zużycie 20%? Tusz już wymieniam z Cmoksią, czy pasowoby Ci wymienić się za pozostałe 3 wskazane przez Ciebie rzeczy (albo dobierz sobie jeszcze coś jeśli Ci się podoba ) Wtedy miałoby to wartość podobną do wartości cienia Bourjois
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że to będzie warte mniej więcej tyle samo, tylko że mi chodzi o to żeby wymienić go na jedną rzecz o podobnej wartości.
Możesz mi wkleić link do Twojego wątku to go przejrzę jeszcze raz
|
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic.
|
#408 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zalezaloby mi na tym cieniu
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
25. Maybelline, dream matte mousse, 021 nude, ważność 08/2008 - to jest jasny kolor czy raczej ciemny ?
26. Bell mousse, cień do powiek nr 80, ważność 07/2008 27. Avon, CT, kajalstick (biała i srebrna), ważność 08/2008 A woda toaletowa Adidas to dokladnie jaka nazwa ,jest w KWC ? Jeszcze jedno ,ta kurtka terranova jest zimowa ? I czy ew. cos u mnie znajdziesz ? |
|
|
|
#414 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Anitko, ponieważ bardzo zależy mi na tym pudrze, znalazłam u siebie jeszcze szampon Energia i blask z Loreala Elseve, maszynki do golenia nowe, posiadam jeszcze męskie maszynki do golenia oryginalnie zapakowane- idealne na prezent, oraz różne filmy na dvd (jeśli byłabyś zainteresowana, to moge podać tytuły)!
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2007-11-04 o 21:14 |
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się:
1) Avon, podwójny cień, zużycie b. małe, ważność 01/09, pudełeczko przybrudzone klejem od taśmy klejącej, mam je z wymiany i były zaklejone na czas transportu 2) ramiączka silikonowe. Zapraszam do mojego kramiku
|
|
|
|
#417 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Anitko, to ja ci dorzuce do tych maszynek jeszcze ta niebieską kosmetyczkę, moge jeszcze dać pędzelki do makijazu (eyeliner oraz do szminki) oraz grzebyczek do rzęs
(wszystko nowe, oryginalnie zapkowane)A tych maszynek też ci moge dać dużo więcej. U ciebie spodabal mi się jeszcze perfumik-końcówka adidasa!Bardzo mi na tym puderze zależy. |
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Antypot, zasypka przeciwpotliwa do stóp, poj. 30 g, użyta kilka razy, ważność 02/2008
17. Avon, puder brązujący, kolor shimmering bronze, poj. 10g, użyty kilka razy, ważność 11/09, mam do niego jeszcze tekturowe pudełko, wymienię najchętniej na róż do policzków Adidas, woda toaletowa, pozostało tyle co na fotce, mam ją z wymianki, zupełnie nie mój zapach moze cos u mnie ?? prosze o odp u mnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

czy bylabyś chętna na taką wymiankę?

jesli cos komus sie spodoba prosze o kontakt, ja wtedy powiem co chcialabym w zamian z Twojej listy

(wszystko nowe, oryginalnie zapkowane)A tych maszynek też ci moge dać dużo więcej. U ciebie spodabal mi się jeszcze perfumik-końcówka adidasa!