|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zielona herbata
Czyli sobie sprawie ta z jasminem tez ,i spr na wlasnej skorze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sama zaczynam się zastanawiać,co pasuje-a ,co nie-na nowe podforum. Generalnie zgadzam sie z tym,co napisała Silva ![]() Tak zresztą większość dziewczyn pisała,czyli jednak,coś w tym musi być. Ej,biedny Herbatniczku-nie masz łatwego zadania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
No z tym, że na początku miały być przeniesione.
Sonda będzie i po sprawie. Niech zadecyduje większość ![]()
![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo zawsze więcej osób si wypowie,to większe szanse,że więcej będzie zadowolonych ![]() Czekamy na sondę ![]()
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Ja jej nie zamieszczam nie ma mowy.
Zrobi to Cheer, a teraz wyjaśnienie (no muszę komuś to powiedzieć, bo zaraz pęknę ze złości) To miał być piękny, jesienny, wolny dzień. Wyszłam sobie rano do lekarza załatwić kilka rzeczy. Byłam umówiona na 10:05 - weszłam o 11.55 ![]() Niecałe 2 godziny czekałam na 5minutową wizytę w towarzystwie wrzeszczących dzieciaków (jakas dziewczynka miała świetną zabawę w ciągnięcie mnie za włosy ![]() Wtedy jeszcze miałam dobry humor. Potem jechałam na drugi koniec miasta tylko po to, żeby się spotkać z koleżanką, która jak się okazało miała dla mnie 10 min. Jak wróciłam do domu wchodzę na wizaż. Tu też nie za ciekawie. Wyszłam na miasto ze znajomymi. Było tak nudno, że postanowiłam odwiedzić kafejkę internetową zobaczyć co tam na wizażu. Oczywiście mój komputer musiał okazać się felerny. Najpierw nie mogłam dodać sondy, potem w ogóle się zepsuł. ![]() Potem jak wracałam do domu zaczepiło mnie dwóch żuli w jakże przyjemnej okolicy w której mieszkam. Potem weszłam na wizaż i musiałam zamknąć poprzedni wątek o sondzie, bez sondy. Próbowałam założyć nową, ale mi wyskakuje Datebase Error. A teraz siedzę sobie na wizażu i mam wszystkiego dosyć. I czuję, że to jeszcze nie koniec tego okropnego dnia... ![]() EDIT : zapomniałam dodać, że rozwalił mi się mój ulubiony puder brązujący i wylał mi się podkład w torebce...
![]() |
![]() |
#396 |
Konto usunięte
|
Tak, ciężko wszystkim dogodzić, to fakt
![]() Sądzę, że teraz AgaZ powinna się wypowiedzieć co z tym fantem zrobić, bo "na dole" ciężko o jakiekolwiek porozumienie między wizażankami. Co do herbatek, wypiłam dzisiaj tę zieloną z mieszanki Lptona. Green tea Orient i czuję tam wyraźnie anyżek ![]() ![]() EDIT:padło ![]() EDIT2:edytowałam wcześneij i padł mi wizaż-database error ![]() Chciałam tylko napisać, że współczuję Ci Rambo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzisiaj mam dosyć wszystkiego. Moderator też człowiek - pomyślę racjonalnie jutro.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Rambo cięzki dzięn miałaś
![]() Odpocznij troche najlepiej pijąc zielona herbatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz dziś dzień ![]() ![]() Nie martw się kochana,jutro za to będą Cię spotykać tylko miłe rzeczy. A teraz to już chyba do łóżeczka-lepiej nie kuś już losu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale piję miętę bo mnie brzuch rozbolał. Jestem dzisiaj chodzące nieszczęście Cytat:
Bedę Was męczyć swoją pechową obecnością. Co się dzieje z Warszawianką? Po jej pierwszych postach w tym wątku, zaczynam się trochę martwić. Mam nadzieję, że nic poważnego. ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-11-24 o 21:41 Powód: odpowiedź dla Fresy :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit Żmijka ,brawa za dedukcję ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Żmijka - wiedziałam, że coś jest nie tak.
Fresa No świetnie ![]() Do informacji tego cudownego dnia dochodzi jeszcze wiadomość, że nas Warszwianka nie lubi ![]() Silva - wiesz, czy nie wiesz? Nie trzymaj nas w niepewności. ![]()
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już jakieś przegięcie normalnie było ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama bym na to nie wpadła. Żeby założyć wątek "łączmy się" w celach odrobienia pracy domowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Konto usunięte
|
Nie czuję się upowazniona do udzielania jakichkolwiek informacji
![]() To ja idę na film, jest jakiś w TVN, hmm zobaczę czy coś w miarę ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zatem mam nadzieję, że wszystko dobrze i o nic więcej nie pytam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
A ja na poczatku lubilam zielona herbate a teraz nie za bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czerwona tez jest ok, ale znow dobija mnie ten gorzkawy posmak ![]() ![]() A jak to jest z dzialaniem u Was? Bo ja np. po czerwonej wypitej wieczorem nie moge spac ![]() ![]() Jesli chodzi o czarna herbate to do kubka wsypuje praktycznie dwa ziarenka, a jesli jest to w saszetce to po zalaniu jej woda zanurzam ja dwa razy raz za razem i od razu wyciagam ![]() ![]() Za to zielonej sobie nie zaluje ![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2006-11-25 o 17:54 Powód: watek o herbacie a ja o kawie :mur: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj przed snem wypiłam zielona herbate, potem czerwona i sie o 5.30 obudziła i dopiero o 7 zasnełam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Konto usunięte
|
Hej
Zalogowalam sie tylko i wyłacznie dlatego,ze moja skrzynka mailowa pokazywala ze mam sporo PW wiec wypadaloby na nie odpowiedziec,wytlumaczyc moja nieobecnosc. Tu tez czulam,ze powinnam cos napisac. Z przyczyn osobistych zdecydowalam sie pozegnac z Wizazem. NIe chcialam robic cyrkow,pozegnan itd NIe myslalam tez,ze ktokolwiek zwroci uwage na to,ze mnie nie ma. Widze jednak,ze powinnam Wam napisac o tym,pozegnac sie. Dziekuje Wam za ten czas,za te rozmowy przy ktorych robilo mi sie raźniej,dziekuje ze podnosilyscie na duchu,ze bylyscie. Jeszcze raz dziekuje Wam i...i oby Wam ukladalo sie lepiej niz mi. ![]() ![]() Ps,nie duście tak Silvy,Ona wie tyle co i Wy. NIe wie co,jak i dlaczego. Bo to wie tylko ten,kto jest ze mna 24/h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie nam tu Ciebie brakowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana Warszawianko,mam nadzieję,że Twoje odejście jest tylko chwilowe i wrócisz do nas,jak tylko będziesz mogła ![]() Na pewno o Tobie nie zapomnimy ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Też zaraz będę się zbierać,jak ja uwielbiam zakupy grrr i te kolejki
![]()
![]() |
#415 |
Konto usunięte
|
Fresa, dokładnie
![]() ![]() To owocnych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A spodnie to już strasznie uwielbiam kupować ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie również życzę udanych zakupów ![]() ![]() A jakich szukasz,jakieś masz upatrzone-czy obojętnie jakie? Moje ulubione to jeansy,ale nie proste tylko z szerszymi nogawkami u dołu i z niskim pasem-takich po szyję nie znoszę ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
Konto usunięte
|
Jestem. Oczywiście NIE kupiłam
![]() ![]() Prawie zawsze tak jest, ja idę z zamiarem kupienia czegoś, a z zakupami wraca mama ![]() Fresa, ja podobnie- tzn. proste,a u dołu rozszerzane. No w sumie coś takiego jak na tej stronce, którą podaję http://media.venda.com/cloggs/ebiz/c...rinse_l_01.jpg Nawet taki kolor chciałam sobie kupić, ale ![]() ![]() Kupiłam tylko błyszczyk ![]() Jak tam zakupy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Powracam do Was dziewczynki w dobrym humorze
![]() Silva - też sobie kupiłam błyszczyk ![]() I upatrzyłam sobie cienie (Gosha, sypkie), ale za nic nie mogę się zdecydować na kolor. I właśnie parzę zieloną herbatę ![]() Jestem przjedzona do granic możliwości (byłam o siostry mojej mamy pomóc jej, bo ma chore nogi i nie może dźwigać), która zrobiła mi 25( ![]() ![]() Też lubię spodnie na dole rozszerzane. W prostych wyglądam za grubo ![]() Ale takie podobno są teraz nie modne ![]() EDIT : ale emotek nawstawiałam ![]()
![]() |
![]() |
#419 |
Konto usunięte
|
Rambo, to dobrze, ze masz już dziś dobry humor
![]() A jaki kolor błyszczyka? Mój jest taki różowy,ale ciepły odcień. ![]() Oo to się najadłaś ![]() No właśnie teraz rurki są modne, a ja w rurkach też okropnie wyglądam:/ Przymierzałam w sklepach ostatnio no i niestety, może jak schudnę będę lepiej wyglądac, choć i tak wątpię ![]() Rzecz w ty, ze u mnie nogi są jakieś nieproporcjonalne ![]() ![]() Wiecie o co chodzi? ![]() Emotek nigdy za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rurek na przykład-to tak,ale tylko z koaczkami.W innym wydaniu -nie noszę ![]() A zakupy udane ,chyba wszysto kupiłam.Ale w sumie nic ciekawego-samo jedzenie ![]() Cytat:
![]() A co do placków z jabłkami -uwielbiam ![]() ![]() A ja chyba zrobię sobie za chwilę kawę ,ale zbożową-tak mnie naszła ochota. A z emotkami to mnie chyba nie przelicytujesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.