![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa i moje biżu
Najpiękniejsze są przedostatnie i ostatnie!
![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za wszystkie opinie
![]() ![]() Do Fioletowych kolczyków (z falą z drucika) tez miałam mieszane uczucia ...i nadal nie jestem przekonana ale mimo to zostawie je w takiej formie. Zdjecia natomiast na szarym tle faktycznie wygądają o niebo lepiej niż te na białym -widacznie nie mozna miec talentu do wszystkiego ..bo od ponad roku nie potrafie się nauczyć jak zrobić i obrobic zdjecie na białym tle ![]() Jutro zamieszcze nową broszke , bo mimo ,ze zrobiłam ją wczoraj w nocy niestety nie miałam czasu jej obfocić. Wiec do przeczytania jutro ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
A może rób zdjęcia bizuteri w dzień,jest wtedy jasne,ciepłe światło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Isani ...moim problemem jest ustawienie aparatu nie swiatło.Mam lustrzanke cyfrową Minolte i za cholere tego ustrojstwa ustawić nie potrafie dobrze:/
Obiecana brosza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Prześliczne broszki
![]() ![]() Z broszkami sama dopiero zaczynam i jak narazie średnio Mi wychodzi... Nie jestem nimi zachwycona Ale wciąż próbuje
![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Hm..moze coś pomogę?
Weż białą kartke papieru i wejdź w balans bieli,wubierz opcje -manulane ustawienie balansu bieli i zatwierdź (niewiem czy set czy coś tam),powinna ci zmierzyć balans,dokładnie w tych warunkach oświetleniowych zastanych.aby uzyskac dużą głębię ostrości czyli po polsku duzy zakres ostrości,czyli i przód ostry bizu i tył,musisz wejść w tryb*preselekcja pzresłony* i ustawić na maksymalną,na tyle ile przy danym oświetelniu pozwala ci aparat.Musisz tez apmietac,że w zależności od tego jaki masz obiektyw ,ustawia minimalną odległośc róznie.Może to byc 30 cm albo i 1m.Jak robisz zdjęcia makro,to fajnie jakbyś robiła ze statywu wtedy nie bedziesz miała poruszonej fotki. Osobiscie uważam,że jak na osobe która mówi,że nie umie to robisz piekne fotki. Aby tło było jasniejsze ,możesz ściągnąć sobie np.darmowy program do obróbki zdjęć i internetu,po polsku o nazwie *Gimp*.W zakładce-narzędzia jest coś takiego jak *poziomy*i tam wybierasz zakraplacz i wybierasz miejsce na fotce,które będzie brane jako podstawowa wytyczna. Coś pomogłam??? Aha i ustawiaj ostrość na to co masz najblizej bo w tej osttaniej broszce przód jest mniej ostry niz tył.Ale i tak uważam ,że bardzo łądne jak na początkującego fotografa ![]() Edytowane przez Isani Czas edycji: 2007-08-02 o 11:10 Powód: 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
ja tam na Twom miejscu w ogóle zrezygnowała z białego tła i wszystko fotografowała na szarym.
![]() a broszka jest piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna broszka!
Ale kolczyki też mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
Broszka - marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niby podstawy podstaw potrafie na nim zrobić ,bo ze zdjeć na "nie białym tle ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o program do obrabiania fotek to mam PS i dosyc dobrze sobie z nim radze wiec z tym problemu niema ![]() Ale dziękuje ci pieknie ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny dziekuje za wszystkie miłe opinie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Zawszę moge cos pomóc,ale bez pzresady :P W końcu praca to praca ,a dzień wolny to dzień wolny.Jaki ten aparat masz wogóle.Bo tak szukam w pamięci cyfrowej lustzanki Minolty i niekojarzę.To *5* jest?A za pomoc nie ma co dziękować,pomoc się nalezy,w końcu mi tez dużo pomogli ludzie z forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Enzeto droga! Powalasz mnie swoimi dziełami. Kolczyki i broszka są przepiękne!
![]() ![]()
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Droga Enzeto !!!!!!!!!!!! Często przeglądam Twój watek i dochodzę do jednego wniosku ,że wpadam w kompleksy jak widzę te śliczności i śliczne foty .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Zaniedbałam swój wątek i to bardzo...ale teraz mam kilka nowosci i inne foty dlatego jestem bardzo ciekawa co myślicie
![]() 5 fotka musi iść do poprawy róze wyglądaja na zdechłe ![]() Edytowane przez enzeta Czas edycji: 2007-09-10 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
Enzetko, najpierw o zdjęciach:
![]() To teraz przyjrzę się pracom ![]() 1,2 - Aaaa, brąąąąz... Tsu kochać ostatnio brąz ![]() 3,4,5 - Swareczki ![]() 6 - cudeńko! Przyznaj się, co to za białe kuleczki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
komplecik z jaspisem fantastyczny
![]() ![]() zdjęcia z różami - całkiem fajny pomysł, róże nie przeszkadzają mi w odbiorze pięknych kompletów swarkowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny ...
Tsu białe kuleczki to fossil naturalny tak samo jak monetka w zawieszce ![]() Rina pewnie ,ze niektórym moze się wydawać ,ze rzeczy jest za dużo na fotce ale mi się ona bardzo podba -jest inna ,wesoła i pełna życia bo bardzo duzo się na niej dzieje by the way to też miał być sprawdzian dla mojego aparatu -i jestem zadowolona z efektu ,nie udało mi się w prawdzie wprowadzić w życie rad Isani (za cholere nie potrafie znalesć ustawień dot. przesłony i ostrości:/) ale nie jest źle ![]() Pozdrawiam i czekam na kolejne opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Ja nawet po lekturze instrukcji mojego aparatu jestem a i tak nie umiem znaleźć tych ustawień -_-'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Śliczny jest komplet kawowy i ta aranżacja najbardziej mi się podoba! I ten kompecik z frossil.
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
mi też się fotka baaardzo podoba
![]() ![]() podeszłam do niej od strony samego przedstawienia biżuterii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
tylko jedna uwaga: ciemno
![]() stylizacja ciekawa, ale trochę mi brakuje szczegółów na zdjeciu, nie widać za dobrze kompletu z jaspisem przy takim oświetleniu... a chyba to jest główny temat zdjęcia ![]()
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze zdjęcie wymiata
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
komplet z jaspisem jest pyszny
![]()
![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Bizuteria jak zwykle bardzo ładna, ale obawiam się, czy aby tu nie jest tego za dużo. Owszem, kawoaranżacja jest ciekawa, ale bardziej pasuje mi to na banner, portal biżuteryjny, czy taki cafeart.pl (bardzo trafione
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.