|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
![]() No nic, na weekend jedziemy z kolei do rodziny meza, tam to wogole wesolo bedzie ![]() A co do nog na sciane to tez slyszalam, kolezanka po kazdym stosunku opierala nogi o sciane i poskutkowalo!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
mijaela norma nie przejmuj sie
![]()
#393 |
Zakorzenienie
|
Ray to jesli nie masz nic przeciwko, zebym zobaczyla Twoje zdjecia to poprosze o linka na PW, a ja jak chcesz wysle Ci pare swoich na maila, jesli mi na PW podasz
![]() a smietana, hmmm, moze w kartoniku kupuj albo ta rame, ona sie nie wazy |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
kina zaraz ci wysle musze pierw usunac meza zdjecia bo bedzie zly ze komus pokazuje hehhe
#395 |
Zakorzenienie
|
oki, a ja Ci wysle moje z TZtem ze zlotu zaglowcow, bo takie mam w skrzynce, a jak bede w domku to moze wygrzebie jeszcze cos innego. moj tez nie lubi jak pokazuje innym jego zdjecia, albo w ogole jak chce mu jakies pstryknac, ale o tych przeciez nie bedzie wiedzial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Ray Tak wiem, nie ma sie co oprzejmowac, a wczoraj juz mezowi mowilam, najchetniej po slubie w kosciee wskoczylabym do samlotu i wszystkim z gory pomachala i poleciala hen hen....takie plany ma chyba nikitka o ile pamietam- popieram...a mnie pozostalo poczekac jeszcze niecale 5 tygodni i bedzie Po.
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
poem ci wysle bo mam goscia i musze wyjsc z kompa trzymajcie sie dziewuszki i nie przejmujcie potem do was zajrze
#399 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy Ray
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Mezatka, jak tam po poludniowej drzemce? baterie na reszte dnia naladowane?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Kina jakos ogolnie nie pospalam za duzo, jestem rozespana teraz
a obudzil mnie bol brzucha taki straszny jak na okres dostalam biegunki i tak mnie boli strasznie......... a co lepsze kolezanka ma to samo- bol brzucha i biegunka, a dzisiaj jadlysmy tylko bagietki z maslem czosnkowym i herbatke, a pozniej taki deserek- jogurt tylko ona inny i ja inny a poza tym nic! no chyba nie po herbacie sie nam to zrobilo ![]() Ray nie wiem jak wlewasz ta smietane do zupy, ale tak jak mi babcia kiedys mowila to nie mozna wlewac takiej zimnej smietany, bo sie zwazy, trzeba wzisc sloiczek lub kubeczek, nalac tam z pol goracej zupy, pozniej dodac troche smietany, dokladnie to wymieszac (chodzi o to, zeby smietana zlapala temperature zupki) i dopiero wtedy wlac to, jak za malo smietany w zupie to czynnosc trzeba powtorzyc az do skutku. Ja tak zawsze robie i nigdy nie mialam problemu, a w kuchni jestem obcykana ![]() Hehe przynajmniej to mi dobrze wychodzi ![]() ![]() Zaraz kolezanka przyniesie mi ze sklepu sok malinowy, juz sie nie moge doczekac, bo uwielbiam malinki ![]() Aha i bardzo sie ciesze, ze z kruszynka wszytsko dobrze i ze zalozycli Ci wreszcie karte ciazy ![]() Mijalea wspolczuje tego stresu przed slubem i tych durnych odzywek rodzinki, do mnie doszla np. opinia siostry mojego M na moj temat- zobaczylam co o mnie pisala do niego na gg(w archiwum) ze np zeni sie ze mna, bo nie mial z kim..................... takze o to tez byla klotnia przed slubem, bo siostra zazdrosna, ze ktos moze kochac jej brata i ze on kocha a u niej w malzenstwie lipa!! cala rodzina mojego M powinna byc wdzieczna, ze trafil na porzadna dziewczyne, ktora pomogla stac mu sie takim jaki teraz jest......no ale niestety nektorzy ludzie to widza tylko czubek wlasnego nosa ![]() Mala oj jak mi przykro, ze Cie nawiedzila ta wstreciula, a tak czekalam i trzymalam kciuki... ![]() ![]() ![]() ![]() Ja22 szkoda mi Twojego pieska, ze bidulek cierpi, sama mam moja sunie i tez jak cos sie jej stanie to az mnie za serce sciska- wczoraj np zdarla sobie opuszke az do krwi i zaczelo jej sie saczyc- cala rana byla w jakims przezroczystym sluzie... no i tez trzeba bylo pieskowi pomoc musisz byc dzielna, chociaz taki widok cierpiacego pieska bardzo boli ![]() dbaj o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Ray tylko nie przesadzaj z malinkami, w ciazy nie sa wskazane, bo powoduja skorcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
czesc Asiu jak sie czujesz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Nikitka nie wiem czy to do mnie czy do Rybki bo my 2 Asie jestesmy
![]() a jesli do mnie to kiepskawo troche, bo brzuch boli a z tym przeziebieniem to jakby lepiej, tylko taka zapocona chodze ciagle i troche przewietrzylam pokoj bo mialam wrazenie, ze mnostwo zrazkow tu lata..fuujjj ![]() dobry masz pomysl z tym weselem na "nie", ja mialam podobny, ale M sie nie zgodzil, bo"co sobie rodzinka pomysli" Mijalea a czemu nie wskazane te malinki- ten taki soczek/syropek z malin tez?? bo te opinie sa tak podzielone, ze nie wiem- podobno te liscie maja jakies tam cos zlego czyli zeby herbaty nie pic malinowej ale ze same maliny(owoce) sa ok i chcialam ten sok do zwyklej herbatki dolac- sadzisz, ze cos sie moze stac?? Kina ja codziennie jem moja ukochana bagietke z maselkiem czosnkowym i jeszcze nic mi nie bylo, nie wiem jaki jest powod naszych dolegliwosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło wiedziec ![]() ![]() a co do wesela to moj M mnie popiera w 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki, wychodze juz z pracy, a w domku nie wiem, czy Tz wpusci mnie na internet
![]() ![]() caluski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Pa Kinuś, do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Mezatka, nie wiem dokladnie wiec nie bede cie w blad wrpowadzac, ale wole naisac co slyszalam, niz potem miec wyrzuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
ale ruch ja na chwile bo lecem na czekolade z kolezanka
co do slubu hmm... prawda jest taka ze czy duze czy male i tak zamwia sie orkiestre, suknie, garnitur, tyle samo kosztuje slub w kosciele tyle samo wypozyczenie auta i inne rzeczy jedynie dochodzi kwota wieksza z alkohol czy jedzenie ![]() ![]() u nas tez musialo byc wesele ale nie zaluje na prawde impreza sie udala mialam fajerwerki, palacy sie stol i duzo innych atrakcji ![]() ![]() ![]() ![]() mezatka ty to cos mnie martwisz ciagle jakies bole masz, biegunki echhh... jesli biegunka w ciagu 24 h nie ustapi jedz znow do szpitala ja mam tak wpisane kiedy mam jechac do szpitala nie to zebym cie martwila ale cie poprostu uprzedzam w razie czego ![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
Mijalea, Mężatka - dziękuję!!
![]() Miło jest usłyszeć słowa otuchy i wiedzieć, że ktoś myśli ![]() Dziewczyny Od dzisiaj zaczynam brać wiesiołka i castagnusa, zobaczymy jak bedzie wyglądał ten cykl.... Trochę sobie przed chwilą poczytałam w necie na różnych forach o tych specyfikach i w większości pozytywne opinie.. Zobaczymy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja juz po pracy i wkoncu moge do Was zajrzec,z tymi weselami to macie racje-kosztuja sporo,moja siostra miala miec w czerwcu slub i juz wszystko miala pozalatwiane prawie ale niestety odwolali go bo rozstali sie 2 mce przed slubem ale jak liczyla to miala robic wesele na 70 osob i ok 20 tys by musial miec
My tez Z Tz myslimy o slubie w przyszlym roku ale dopiero w grudniu podejmiemy decyzje ci i jak i kiedy bo narazie planujemy zmienic samochod na lepszy a to niestety wydatek ok kilkunastu tysiecy wiec narazie zbieramy na samochod a od grudnia bedziemy juz odkladac na wesele,ja tam zawsze myslalam o malym weselu tak na ok 50osob i juz wiem ze bede zapraszala tylko te osoby z rodziny z ktorymi utrzymuje kontakt bo takich ciotek i wujkow ktorych nie widzialam po kilka lat to nie mam zamiaru zapraszac,oni jak ich dzieci sie zenily czy za maz wychodzily to nawet zawiadomienia nie dali wiec nawet sie nimi nie przejmuje a niech sie obrazaja,pozatym nikt nie spi na pieniadzach wiec zaprasze tylko tych ktorych ja bede chciala widziec i mam gdzies ze ktos cos pozniej powie.. Madziu nie przejmuj sie ludzmi a niech sobie mysla ...a pozniej sie rozczaruja ze jednak nie mieli racji A pozatym boshe dziewczyny jaka to jest glupia mentalnosc ludzi jak ktos chce wziac slub z milosci to juz zaraz ploty a ze pewnie w ciazy jest...-glupota ludzka nie zna granic Nikitko bardzo dobry pomysl z tym wyjazdem zaraz po slubie Ray ciesze sie ze u Ciebie i Kruszynki wsio dobrze Mezatka ja to lepiej do lekarza bym sie zglosila z tymi Twoimi dolegliwosciami Mala strasznie mi przykro ze ta wstretna malpa jednak Cie nawiedzila,ale pisalas ze masz tylko plamienia a z tego co wiem to czesto na poczatku ciazy zdarzaja sie plamienia takie jak na @ wiec moze jeszcze jest nadzieja na fasolke w tym cylku no chyba ze 2 juz sie rozszalala i przyszla na dobre Kiniu a moze Twoj Tz zasnie (jak pisalas lubi sobie pospac w ciagu dnia )i bedziesz jeszcze dzisiaj do nas mogla zajrzec a jak nie to do jutra kochana Karolinko przykro mi z powodu Twojego pieska,ja tez u mamusi mam pieska ktory na 16 lat i jest taki biedny bo cala siersc mu wychodzi ze starosci i ma gola skore wiec nawet jak slonko swieci i jest cieplo to on trzesie sie z zimna wiec kupilismy mu takie 2 kubraczki w ktorych chodzi ubrany,smiesznie wyglada ale jest mu chociaz cieplutko,jest bialy i porobily mu sie na tej skorze czarne plamy wiec smiejemy sie ze wyglada jak dalmatynczyk A co do herbatki z malin lub samych malin to ja pierwsze slysze ale dobrze wiedziec ,teraz jak bede w ciazy to bede sie ich wystrzegac,zreszta ja za bardzo za malinami nie przepadam bo jak mam kazda ogladac czy nie ma robaczka w srodku to jestem chora a bez przegladanie to nie rusze,chyba mam jakies schizy bo ja nawet wisnie ogladam czy czasami nie sa robaczywe a salate lub pekinke to potrafie z 10 razy oplukac i miec pewnosc ze nie ma tam jakis slimaczkow,hehe ale obrzydzam ale juz tak mam,kiedys sie nacielam na slimaczka i od tej pory nie ruszam bez conajmniej 3 krotnego umycia albo bez ogladniecia A jA dzis taka padnieta po pracy ze najchetniej bym sie polozyla i zdrzemnela ale wiem ze jak sie poloze to w nocy nie bede mogla zasnac wiec musze jeszcze troszke wytrzymac i obiecalam sobie ze dzis jak wybije 22 Kachula idzie nynki,wylacza komputerek i bez gadania maszeruje do lozeczka hehe chyba sama nie wierze w to co pisze ale zobaczymy Dzisiaj jakis dół straszny mnie dopadl,bo ja ostatnio widze tylko same ciezarne i kobiety z wozkami,dzisiaj na mojej zmianie w sklepie przewnelo sie chyba z 10 ciezarnych a mnie dopadly czarne mysli ze ja juz tez pewnie mialabym taki brzuszek ze juz bym kupowala ciuszki,ogladala wozki,jak przyszlam do domu to dalam upust swoim emocja i poprostu sobie troszke poplakalam,ech...wstyd sie przyznac ale ja juz tak chcialabym byc znowu w ciazy i chodzic dumnie z wypietym brzuszkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.