|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
Cytat:
Teraz juz ma ponad 3 latka i niedawno kupili mu sofke, ale do tej pory nie slyszalam, zeby na lozeczko narzekali.Marticia, skarbie, nie dobijaj mnie prosze. Ja wielkanocy jako takiej nie bede wogole miala, bo sami z mezem bedziemy i nie ma co przygotowywac, tymbardziej, ze tych potraw polskich wilekanocnych moj M raczej by i tak nie skosztowal ![]() No , ale jakja zjemy
|
||
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dotknie was ręka sprawiedliwości i dolegliwości spadną na was niczym lawina<czaruje oj czaruje ;p>
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jeszcze dwa, ale zdjęcie zniknęło bluzeczkę w paseczki na ramiaczkach z h&m i jeden rampersik niebieski Musiałam ![]() a ja poluję na staniki wlaśnie, zaraz cosik na allegro zakupię ![]() Jowiszku łóżeczko jak najbardziej fajne są takie z podówjnym dnem- nie trzeba się tak nisko schylać
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
No ja własnie ten jowiszowy teraz mam ..
|
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja cały czas chodze w swoich stanikach sprzed ciąży.
Musze skrócić sobie spodnie, które ostatnio kupiłam, a przy maszynie też mi się nie chce siedzieć. Leniuch jestem
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na pierwszej tubce cały czas jadę, hihihi ale ze mnie oszczędna kobieta Właśnie sobie uświadomiłam, że teścik na glukozę już w przyszły wtorek brrrrrrrrrr, ciekawe jak będzie ![]() Judi super ciuszki, to ja chyba jeszcze też zawitam do jakiś lumpków jak tu takie cuda widzę
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
szosta!!!! to pewnie dlatego ten brzuch taki malutki...oto w czym tkwi Twoj sekret!
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie wychodzi efekt spłaszczania brzucha;p
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Mija, ja sama siebie dobijam, bo w tym roku to my tez nic z tego nie skosztujemy
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka ja też glukozę muszę zrobić,oprócz tego krew i mocz,no i hormony....Znowu wampiry będą się nade mną pastwić.
Dorbar ja też noszę z przed ciąży tylko zamiast miseczki starej doszyłam połowę piłki do siatkówki;p żarcik mam wielkie D i oczywiście jak to kupowałam z mamą tak patrzymy że z tego czapeczkę dla małej niezłą by dało;p choć pewnie by sie nieźle topiła
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
ano szóstą, bo kupuję w 2pakach i właśnie z trzeciego dwupaku kończę. kurcze muszę iść i kupić, a nie mam kiedy, bom chora
i tak biedaczek śmiga dziś po bobofjuty (fruty znaczy ekhm)malutki to on kiedys był zanim zachciało mi się rozmnożyć smaruję się od kolan po pachy Dorbar w aptece. |
|
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuję wobec tego sam materac i poszewki z wypełnieniem Cytat:
|
||
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie mustele olalam i smaruje sie bambino oliwka wczoraj moj chop w poslig wpadl jak przeze mnie przelazil ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez smarowalam sie mustela od kolan po pachy i koniecznie dupcia musiala byc wysmarowana
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojec zakupie jak mlode moje bedzie juz siedzialo
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuper i tak mam w paski, ale smaruję, bo zawsze może być gorzej
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ci wystarczy
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Laski jak któraś chce wypróbować Mustelę to ja mogę odstąpić ponad połowę opakowania (było 250ml).
mnie to nie pasi, za tłuste, a ja za wygodna żeby czekać na wchłonięcie. poza tym mam zapas 2 tubek tego foliactim'u ![]() na priva tylko adresik proszę i wyślę. |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze Ci przeciaza i dziecko przygnieciesz tymi cycuchami..hahaha...ale sie usmialam...normalnie poprawiam sobie tu zawsze humor.Wersta, moj tylek tez w paski i tez smaruje, bo to samo powiedzialam, ze moze byc tylko gorzej. A tak dla scislosci to maz sie tym zajmuje, bo jak kiedys juz wspomnialam, jestem straszny len. Oliwka to sie tez od czasu do czasu smaruje i tez sie poslizgi zdarzaja w lozku...hahaha...dlatego od jakiegos czasu spie od sciany. Jutro ide sobie kupic podusie dla ciezarowcow..normalnie pozycji nie moge sobie juz znalezc. Aaaa....moj cudowny maz wpadl na pomysl, zeby dodac do smierdzacego kremu olejek pomaranczowy..oj jak cudnie teraz pachne
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, jak Ty się smarujesz niemal cała to się nie dziwię ja oszczędzam smarując tylko brzuszek (a jest co) i cycuchy Resztę ciałka smaruję Nivea Body, strasznie lubię ten zapach i w ogóle uwielbiałam ten balsam, ale teraz jakoś dziwnie się na mnie waży w tym sensie, że skóra mi sztywnieje Jowiszku jakbyś nie miała innych kandydatek to ja chętnie przygarnę Twoją mustelkę i chętnie odpiskam Ci może jakiś zapach z mojego zbiorku i też Ci wyślę? A o innych kandydatkach pisze, bo może są dziewczyny, które nie próbowały, ja mam i sobie chwalę, z zachłanności bym wzięła ale więcej nie kupię bo już 100 zł nie dam za butelkę, wolę na dzidzia trzymać
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
no to poczekamy do wieczora, jak nie to wyślę Tobie Kasiu i już
![]() napisałam, że odstąpię, nie musimy się niczym wymieniać ![]() lecę sikać bo mnie mała gadzina kopie w pęcherz, a potem do domu na obiad. dziś mam wielki apetyt, mam nadzieję że przejdzie do jutra
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku dobrze, ja chętnie Ci porobię próbeczki różne, mogę też do atomizera psiknąć co nieco
Leonko kochana, idę na glukozę we wtorek 25.03. będę tam pewnie ok 9 rano Super by było, gdybyśmy się razem wybrały. Lecę teraz robić małżowi szamanko bo wrócił i będę wieczorkiem
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczności - gust to ty masz mamusiu-dzidzia będzie dumna.
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam wielki obiad (krupnik + trochę drugiego) i wcale tego nie czuję
![]() dziwny dzień dziś pod tym względem, ale nie chcę takich więcej no ![]() poza tym mąż mi wyniki moczu odebrał. w zeszłym miesiącu wyszły mi liczne bakterie, pobrałam furagin wg zleceń lekarki, zrobiłam przerwę i powtórzyłam badanie. bakterie są nadal tylko że nieliczne co za cholerstwo no. wizyta dopiero za 2 tyg. i nie wiem czy dalej łykać ten furagin czy nie może spróbuję się do położnej dodzwonić jutro, ciekawe czy pomoże
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowiszku ja myślę, że jak bakterie masz nieliczne to nie ma problemu - tak mi się wydaje, czasem się zdarza, ważne żeby było zaznaczone że są nieliczne, albo 2-3 w polu widzenia.
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
No to kochane dzisiaj mailowałam z żonką Macieja że ho ho.Oto fajniejsze teksty:
*ze strony Jego matki nie bedzie żadnej reakcji w Twojej obecności, potem pewie Mu nawstawia(to akurat mogę sobie wyobrazić i już się cieszę na ten widok). *Pamietam, ze długo go musiałam utrzymywać, w dodtaku płaciłam ponad 400 za opiekunkę, która musiała mu gotować obiadki i podstawiać pod pysk, bo po pół roku musiałam wracać do pracy mając meża na bezrobociu, który siedział w chacie ciagle grając w gry komputerowe i robiąc awantury, ze mieszkanie jest nieposprzątane i ze ja w domu nic nie robię. * Moj ojciec powiedzial kiedyś ze jest wart mniej wiecej tyle co sznurówka do buta.<nie obrażamy tu sznurówek,nic i zero są bardziej warte niż on> *Raz strzeliłam mu w pysk bo już nie wytrzymałam i chciałam szybko się wyprowadzić to zabarykadowal drzwi (teść był w mieszknaiu to go potem kulami na których ledwo chodził obłożył gdzie popadło)<kto pożyczy kule???> *odnośnie alimentów na jego niby syna- On jest tylko pośrednikiem moja droga i w dodtaku zarabia na biednym dziecku!!!, niezłą dolę mu tamten palant odpala co miesiąc a ja dostaję marne 400, gdy tamtem by placił co najmniej 1500,-!!!!) Już na początku mu zapłacił- jest prawnikiem i ma własną kancelarię i już na początku mu odpalili niezłą kasę zeby się nie zgodził na badanie. Ogólnie pan M.jest na pozycji przegranej!!! Życie z każdym dniem robi się piękniejsze...
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój lekarz twierdz, żeby nie "srać żarem" i trochę bakterii może być. mówi, że człowiek nie jest sterylny itp. |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Aha póki co jestem u rodziców znowu.Tatko spytał się jakie będzie imię wnusi,a mama przy kuzynce mówiła o Wiktorii.Może w końcu się przekonali??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

jak myślicie ? help 

ile tego nakupiłaś, przyznaj się
no jeszcze dwa, ale zdjęcie zniknęło
bluzeczkę w paseczki na ramiaczkach z h&m i jeden rampersik niebieski 

zanim zachciało mi się rozmnożyć