![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
ale my piszemy o takim notorycznym graniu. nie od czasu do czasu.
wiec nie wiem, czemu mi napisałas ze przesadzam |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
moj jest uzalezniony i ja wiem..on jeszcze chyba nie bardzo to wie:P aleeee juz wyczailam sposob na niego i oby poskutkowalo...choc zauwazylam ze coraz bardziej go nudzi ta gra,ale jak juz sie wkreci to koooniec i tak jak zwaracalam uwage na to zeby juz nie gral to ten jeszcze wiecej grala od czasu kiedy udaje ze mam to w nosie choc w sercu szlag mnie trafia to sie uspokoil troche..zobaczymy na jak dlugo
![]() ja oczywiscie nie chce zeby ze mna non stop spedzal czas bo wkoncu razem mieszkamy i jakbysmy mieli razem wszystko robic to idzie oszalec i niech tam sobie pogra (ja siedze na necie wkoncu tyle to on moze pograc przeciez ![]()
#393 | |
BAN stały
|
Cytat:
moj tez chodzi na basen czasami i SAM ![]() zgadzam sie ze kazdy facet normalny powinien miec jakies przyjemnosc swoje, czasem spotkac sie z kumplami, isc na piwko czy na mecz:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
BAN stały
|
Cytat:
candy napisala ze jej gra dosyc czesto i ja wcielam swoje ze moj tez gra a ty odrazu ze sobie nie wyobrazasz jakby twoj jeszcze mial grac i nie miec czasu dla ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
a moj moze miec przyjemnosc tylko ze mna:P:P z nikim innym hehhe co najwyzej moze sie dobrze bawic a nie tam przyjemnosci od razu :-P
#396 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co innego jak ktos swiata nie widzi poza np. grami, wtedy czasami trzeba go do pionu postawić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Magda..nie wiem czy zauwazylas ale Zaba ironizowala
![]() moj tam troche swiata jeszcze widzi opza grami hehe ![]() ![]()
#399 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi sie ze jasno się wyraziłam. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie powiem kto jęczał ze facet zamiast sie widziec woli mecz oglądac z kumplami ![]() Z tymi siniakami to tak niestety ma być. w końcu to żelazo 2ml, domieśniowego buraczkowatego płynu ![]()
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Mój robi dokładnie tak jak Candy
![]() ![]() Żaba, jeśli ma tak być no to nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać aż zejdą ![]() Widzę, że dziewczynki dzisiaj jakieś nabuzowane ![]() ![]()
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie nie ma ze praca ja, praca ja.bo mnie pół tygodnia nie ma w domu. wtedy są koledzy, gry itp. a jak jestem ja to chyba normalne, ze facet tęskni (ja za nim tez) i te kilka dni chce ze mną byc. tym bardziej ze dziennie (nie lcząc niedzel) tylko 1-2 godzinki. a w niedzieleą są często ikledzy i ja i praca którą musi zrobic bo nie ma na nią czasu. wiec jak juz chcesz pisac cos na mój temat to najpierw pomyśl i pisz głupot hehe wiem, ale ze akurat ja tak nie robie to pomyslałam, ze moze ona to robi hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
BAN stały
|
magda nie odpowedzialas mi na pyt z 397 postu czekam na odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
hehe no właśnie
![]() ktoś tu chyba dzisiaj na nerwa ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do meczu, to był po pierwsze dawno, po drugie wyjatkowa i inna sytuacja, ale przeciez nie o tym teraz piszemy prawda?? wiesz mój TZ akurat sie nie widzi ze mną non stop jak to moze twój robic, wiec nie porównuj tych sytuacji, bo to kompletnie inna bajka byc ze sobą na codzien a korzystac z chwil kiedy można sie tylko spotkac jak to jest w moi przypadku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
wybacale jesli ktoś pisze ze mu smutno bo jej TZ jest chory, lezy daleko a tu do tego dodajesz usmieszek, to są dze ze to troszke nie na miejscu
Cytat:
ps. ty tez nie napisałas nic na temat mojego ostatniego postu do ciebie skierowanego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
heheh ale was ponioslooo :P
u nas gdybysmy nie mieszkali razem to nie byloby tak ze on wraca do domu i gra i w ogole sie nie widujemy.a ze mieszkamy razem spimy jemy itd to sobie gra wiecej..ostatnimi czasy troche przesadzil ale chyba dotarlo do niego wiec miejmy nadzieje ze sie skonczy,ale jak bylismy w polsce i nie mieszkalismy razem to normalnie sie widywalismy i nie bylo grania...chociaz jak tam mieli swoje treningi to ja nie przychodzilam tylko sobie z kolezankami szlam czy cos...na wszystko jest rozwiazanie ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
no własnie Candy nie ma co porównywac siebie z innym jesli ma sie kompletnie inne sytuacje (starałam sie to samo wytłumaczyć wczesniej). co innego jak sie mieszka razem, spi razem, czy spędza ze sobie codziennie zcas. a co innego jak sie nie widzi pół tygodnia a nawet jak przyjade to TZ pracuje i ma mało czasu dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
ulalala, ja nie wchodzilam, bo myslalam ze pouciekaly baby a tu taka interesujaca dyskusja
![]() kurcze ![]() ![]() eheehe nie no nadrobilam i tak: Żabula.. kurcze te siniaki to z zastrzykow, czy nieumiejetnego wkłuwania przez peilegniarke ? trzymam kciuki by sie zagoilo,i zeby to nie byla zoltaczka ![]() noooo a co do gier moj brat tez gra na jakis klanie, gada do mikrofonu ,wrzeszczy w sluchawkach siedzi ![]() noo tż nie gra. Nie lubi. Za to godzinami siedzi na serwisach samochodowych :P hehe noo a co do tego by kazde z nas <chlopak+dziewczyna> mialo swoj czas to oczywiscie sie z dziewczynami zgadzam ![]() Ja to sie nawet ciesze, ze moj teraz sam płot maluje ![]() wyzyje sie na plocie, ponuci sobie, za mna zateskni :P kazdy musi miec chwile na oddech ![]() ale kurde ![]() ![]() normalnie o reke moglabym sie wlasną zalozyc ![]()
#410 | |
BAN stały
|
Cytat:
wybacz, nie wiedzialam ze taka role i ty przywiazujesz do minek tu stawianych ![]() ![]() tylko chodzilo ci o jedna ***** minke i jej nie chcialas komentowac?? ![]() ![]() a jesli chodzi o ciebie i tz-ta to pisalam tak bo zaewsze piszesz ze wraca z pracy padniety ale mimo to jedzie do ciebie bleblebleb albo o tym meczu jak kiedys panikowalas ze oglada z kolegami i takie inne *******ki a nigdy nie pisalas ze jest z kolegami ze fajnie ze cieszysz sie ze ma czas dla ciebie i takie tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego nie ma 2 miesiace i ja wiem,ze kazdego dnia nie bedziemy ze soba teraz spedzac bo ma troche roboty w domu, ale tez niech pobedzie troche sam ze soba i wogole , ma tez przyjaciela, z ktorym musi sie spotkac powiwkowac, powylewac zale do zycia ![]() ![]()
![]() |
#413 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jak sie facet stęsknił to co mam mu pisac, nie kochanie nie jedź do mnie ![]() i znowu tem mecz. o matko, raz napisałam o meczy (jak juz wspomnałam to była wyjątkowa sytacja) a tu tyle krzyku o to. wiesz Laura ale np. tego, ze co środe z kolegami oglądali mecz od 2 miesiecy to juz nie wiesz co?? niepisalam bo po co?? czy to ciekawi kogos co robi mój TZ?? wczoraj tez go dokolegów wysyłalam ale ze dom wolny to razem obejrzelismy mecz.. tzn. sie staralismy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
my to sie kiedys 3 tyg.nie widzielismy mieszkajac od siebie 15 min drogi heheh:P i tragedii nie bylo...on mial duzo roboty w sklepie wracal padniety,ja mialam sesje:Proznie to bywalo
![]()
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() juz widze to jak go wyganialas do kolegow jak tak przezywalas ze wolny dom i sie wprowadza ![]() ![]() i ty bedziesz kiedys nauczycielka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedzialam ze jest mecz, wiec tylko mu przypomniałam (a on zawsze srodowe mecze z kolegami ogląda) ale sie zasmiał i powiedział, ze ten ze mna obejrzy ![]() ps. a z nauczycielką to o co chodzi bo juz nie rozumiem czasami twoich komentarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
BAN stały
|
chyba zadna by tak nie zrobila ale magda wyzej pisala ze wczoraj tez go wysylala do kolegow ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do nauczycielki hmmmmmmmmmm magda ty chyba nie wiesz jednak co to ironia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.