![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
sukienki śliczne
![]() też mam swoje typy ![]() luffka gratuluje odwagi ![]() a u mnie: krawat zakupiony ![]() a teraz wam opowiem co mi się u fryzjera przytrafiło. Wchodze cos skonsultowac z Pania fryzjerka i tak sobie gadamy a takie Panie do mnie: oj jaka piekna Panna młoda. Na fryzure na slub? Oj jaka ona mloda i taka fajna ![]() ![]() ale mi się super zrobiło ![]() potem inne zaczeły mówić ze ja na studniowke a te dalej ze oj to niedlugo i tak ślub bedzie bo ja taka fajna ![]() a TŻ pod salonem fryzjerskim stał i czekał :P jak mu powiedziałam to mówi: No widzisz ;> taka Panna młoda mmmniam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem przekonana, ze i u mnie takie "potrzasniecie" TZem by wiele zdzialalo, tylko ten brak odwagi i wytrwalosci w swoim postanowieniu.. Szkoda bo czasem jest nie do wytrzymania, np tak jak dzisiaj, mial do mnie pretensje o wszystko, wszystko zrobilam zle i w ogole to do niczego sie nie nadaje, potrafie sie tylko czepiac. Normalnie masakra ![]() No i pozbawil mnie wszelkich watpliwosci jesli chodzi o pierscionek, zadzwonil do mnie specjalnie z pracy i powiedzial, ze maja kiepski miesiac, malo roboty i mniejsza wyplate dostanie (nigdy nie rozmawiamy o tym, to jego pieniadze, nie zagladam mu w to ile dostaje). No a przeciez za tatuaz trzeba zaplacic 700 zl no i wiatrowke za drugie tyle ma zamowiona juz... Ehhhhh to sa jego pieniadze, nie bede sie w to wtracac, ma prawo decydowac sam o tym, na co je wydaje... ale oznacza to, ze jeszcze tutaj posiedze - dluzej niz myslalam... edit: Jak dla mnie moglby sie oswiadczyc jakims najtanszym, ale wiem, ze On by tak nie mogl zrobic - taki jest. Jak cos kupuje to musi byc cos lepszego, zeby dluzej sluzylo... Ten typ tak ma i juz. Ciezko sie z nim zyje ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-01-29 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi co do pierścionka... Ja też nie mam złudzeń co do tego, bo mój może i zacznie się bardziej starać ale zaręczyn i ślubu nie będzie...
![]() |
#396 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Hajja Hawwa nie mogę się nadziwić Twojemu sposobowi cytowania. Jak Ty to robisz? :P Nigdy nie wiem kogo cytujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
eh a ja własnie się wkurzyłam...... miałam się uczyć cały dzien i mój tż miał mi w tym trochę pomóc no już taki przedmiot kiedys miał.... no i tak jak sie ucze a on poszedł sobie do kolegów i kolezanek.. z pietra bo nie ma co robic bo ja sie ucze, po godzinie przychodzi zeby zajrzec ja mówie ze czegos tam nie wiem to on cos tam mi powiedizał i poszedł, za godzine przychodzi z piwkiem taki uhahahny juz (a a musze powiedziec ze obiecał ze mi pomoze) ja mu mówie ze no nie wiem jak sie jakis tam rzeczy nauczyc to on usiadł koło mnie znowu cos odburkną ja mówie ze i tak nie wiem (jakas chyba niekumata jestem) to on dobra dobra zrozumiesz i ze przyjdzie mnie odwiedziec za godzine... i tak juz to trwa z 5 godzin:/:/ ja tu siedze jak ta głupia próbuje sie uczyc czegos czego nie kumam wcale (o maszynach obrabiarki i te sprawy - masakra ogólnie) a ten mnie odwiedza jak bym jakas chora byla normlanie odwiedziny jak w szpitali...:/ no i sie pokłócilismy...
Teraz go nie ma siedzi sobie dalej u koleszków... powiedziałam mu ze jak on cos ma to ja przy nim siedze i próbuje pomóc czy przynajmniej podniesc na duchu ze da rade a on dla mnie nic... A on: to co ja mam robic, siedziec tu i nudzic sie? eh i tak sie skonczyla rozmowa Sorki dziewczyny ze tak sie rozpisuje ale musiałam sie komus o tym wygadać.. I chyba mi juz przez to nawet troszke ulzyło....wiec moze bede mogła sie isc dalej uczyc.. heh dzieki ze jestescie ![]()
![]() |
#400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Eh, trzymajcie za mnie kciuki, za kilka godzin egzamin z metodyki. Przeczytałam pobieżnie artykuły dotyczące sześciu z piętnastu tematów
![]() No, to dobrej nocy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||||||
Wtajemniczenie
|
to się okaże!!...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hmm gratuluje odwagi, mysle ze to dobry krok! zdaje sie, że mu jednak zalezy ![]() ![]() Cytat:
wredna ![]() nie obrażę, się, spoko, wręcz przeciwnie ![]() przyznam się wam, że to zaszczytne pierwsze miejsce to wielkie frustracje powoduje, wiecie, marnowanie czasu itp.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ooo jak fajnie ![]() myśmy kiedyś mieli zabawną sytuację, siedzimy razem w mieszkaniu i przyszedł jakiś kominiarz, czy ktoś, już nie pamiętam, czy może facet od roletek? ktoś z zewnątrz w każdym ![]() ![]() ![]() tż przyjechał wczoraj, ja pojechałam do koleżanki (która była w domu swojego tż) na obiad i ugrzęzłam, wino dobre było ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() justyna_dt ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-01-30 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a o kasie - mój miał podobnie - nie mówił w ogóle, a ja nie wypytywałam, bo nie moja sprawa, aż sam zaczął mówić, bo "wkrótce to będą nasze wspólne pieniądze". na początku było dziwnie, ale teraz już ok ![]() ![]() Cytat:
no ale, spokojnie, każdemu czasem odbija. będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Sanriooo - bardzo sympatyczna ta wizyta u fryzjera..powodzenia w kupowaniu spinek, pokaz sukienke i juz dzis (bo nie wiem czy jutro bede miala czas na wizaz)zycze swietnej zabawy!!!!! Luffka - trzymam kciuki u rak i u nog by wszystko sie ułozyło, a Tz porzadnie poszedł po rozum do głowy i juz go nie zgubil anymore... Jak widac juz po niejednej historii nie mozna dac sobie nikomu wejsc na głowe, a szczegolnie TZ - a ja oczywiscie najbardziej sie wymadrzam ![]() i to dziwne ale pogodziłam sie z tym, i jak napisałam na poczatku posta - nastroj mam dobry i pozytywnie patrze na swiat, to tylko w kwestii TZ jest dziwnie... z sukienek to podoba mi sie nr 2 u Justyny, ale generalnie to nie ogladam sukienek, nie jest to potrzebne co do finansow - jak mieszkalismy razem przez rok to był specjalny 'wspolny portfel' - gdzie po rowno wkładalismy kaske na nasze wydatki, ale osobiste zakupy (ciuchy, ksiazki prezenty dla bliskich ,itp) były zakupywane z własnych pieniedzy; na wspolne wyjzady tez bierzemy 'portfel' - odpada kwestia oddawania, zrzutek itp - uwazam ze tak jest racjonalnie, nie jest totalnie rowno, (bo jeden zje wiecej, a drugi kupi mase pocztowek ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2009-01-30 o 08:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem Miszcz
![]() W moje urodziny spóźnił się do domu ponad godzinę, bo pojechał załatwiać notatki na egzamin, o ktorym wiedzial od tygodnia, ale jakoś nigdy mu się nie chciało jechać ![]() Zazwyczaj jak wraca do domu, to idzie spać. Przytuli się i koniec. Nawet koledze na gg napisał, że w pracy to on tylko nie śpi. Dzisiaj rano prosiłam go, żeby jakoś może inaczej zaczął sobie czas organizować, to strzelił focha, że w takim razie zacznie szukać innej pracy, a może w ogóle rzuci pracę. Mam z nim podobnie jak z luffka ze swoim TŻtem. Obiecuje, przeprasza, błaga o to, zebym nie odchodziła, a kiedy ja ulegam on po kilku dniach wraca do stałego zachowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny współczuję Wam tych kłótni z facetami, ale oni już tak mają, że są niedomyślni i nieraz w życiu sobie nie pomyślą, że coś co dla nich nie ma znaczenia, nas może zranić.
![]() Ja już po zaliczeniu ![]() ![]() ![]() Na 13. jadę w miejsce badań do mgr, ale streska mam, bo 1. raz i sama i nikogo nie znam, aż z tego stresu nie chce mi się jeść mimo że głodna ![]() ![]() edit: Aaa justynko, powodzenie na egzaminie, mam nadzieję ze nie za późno ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-01-30 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-01-30 o 09:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Ajj tam, należy mi się za te 2 bite tygodnie zaliczeń
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: sprawdzilam - z Chorwacją Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-01-30 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widujemy sie zazwyczaj dopiero pod sam wieczor bo jak wroci z pracy to po prostu MUSI sobie pograc (cs - zabila bym z zimna krwia tego, kto ja wymyslil). Jak juz sobie pogra to idzie na 2 h na silownie (3 lub 4 razy w tygodniu) wiec jak przychodzi do mnie to jest tak ok godziny 20, powie dwa slowa i doslownie po 2 minutach spi... a mnie krew zalewa (teraz bedzie najlepsze) Wyspi sie u mnie a pozniej idzie do siebie do domu i jeszcze jak zdazy przed północą to.... gra! ![]() Jest tak od niedawna i nie mam pojecia jak ja mam to zmienic, jak do niego dotrzec? Tyle razy juz sie poklocilismy o to... Probowalam mu tlumaczyc, ze tak sie nie da, nie starcza mu na wszystko czasu a ja nie jestem noclegownia... No i wtedy sie zaczyna bezsensowna gadka obronna, ze ja bym chciala, zeby mi poswiecal kazda chwile ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzień dobry wszystkim ![]() co do tego ze jak facet po ślubie sie zachowuje to kazdy mowi ze po slubie to tym bardziej sie nie zmieni ![]() ![]() EDIT: no i trzymam kciuki za te co zdają i gratulacje CLARIS. 4,5 to przeciez super ocena. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-01-30 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() pokarze sukienke :P ale nie teraz jeszcze. nie lubie sie malowac i nie wiem czy jakiś makijaż robić? w dodatku mam uczulenia na tusz do rzes i takie *******y ;/ też jestem zdania, że przerwy się przydają. można pomyśleć samemu i zatęsknić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
oj ja to natomiast bez korektora, tuszu do rzęs i lekkiego pudru przynajmniej, nie rusze sie z domu...
![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
noo ja bym może i też lubiła
![]() ![]() i jakoś czuje, że mam coś na twarzy jak mam jakiś podkład. ja się do tego nie nadaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.