|
|
#391 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar VIII
A z tymi ośmioma godzinami snu tygodniowo - to niestety bliskie prawdy ![]() Ja też, jeszcze trochę i dostanę depresji...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#392 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
, a trzy - nienawidzę pająków
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-03-22 o 19:51 |
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam coś ostatnio, że czuję się świetnie?
No to cofam wszystko ![]() Chwała wszystkim możliwym bogom, że nie mam dzieci, przynajmniej nie mają mocno niestabilnej emocjonalnie mamuśki
|
|
|
|
#394 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
) to w sumie widzi się je tylko na slajdach na zajęciach z chorób zwierząt egotycznych ![]() A do cierpienia innych zwierzaków nabiera się z czasem dystansu - bez niego nie sposób byłoby im pomóc... Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
W zyciu nienadrobie scenta ani wizazu
Ide spac bo zdycham 2 dni balowalem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#396 |
|
BAN stały
|
Nie ubliżając mężczyznom na forum....
Faceci...a właściwie jeden taki to kawał %^*E^&(E^*( bym po klęła ale bana dostanę... |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Wieje jakby chciało głowę urwać
A ja właśnie wychodzę do pracy
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#399 |
|
BAN stały
|
Witam
![]() Siedzę przy drugim earl greyu i zastanawiam się, czy jechać na wykład Przynajmniej słońce świeci
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#401 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie tak samo
![]() Ja dzisiaj siedzę w domu z dzieciaczkiem i sie obijamy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#403 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#404 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Siedzę w robocie i kicha,kicha, :
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też przyszłam się przywitac
Zaglądam z doskoku, bo nie zawsze mam internet. Macham do Was z wyjątkowo słonecznego Londynu Tym razem pogoda dla mnie łaskawa, słonko pięknie świeci, ciepło i ani razu deszcz nie padał, a to już swięto Zrobiłam mały rekonesans dzielnicy, w ktorej ewentualnie przyszłoby nam mieszkać. Nie jest źle, dużo zieleni, centrum handlowe , chyba mogłabym się przyzwyczaić. Zobaczymy co z tego jeszcze wyjdzie.Przesyłam Wam trochę mojego słońca |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa byłam jak kuracja córki, czy olejek z drzewa herbacianego i pozostałe kosmetyki sprawdzają się w walce z trądzikiem.
|
|
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buzia wygląda co raz lepiej. Trochę daje po nosie , ale można wytrzymać. Dokupiłam jej ostatnio serię z Oriflame z olejkiem z drzewa herbacianego ( korektor, żel, punktowy środek na wypryski ) To na prawdę działa |
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam
Olejek jest najlepszy i kropka.
|
|
|
|
#409 |
|
Wiedźma
|
Macham do Ciebie z pięknie słonecznego Śląska.
![]() Rankiem lało, teraz jest pięknie. Umyłam okno zaciapane farbą... Jestem tak zmęczona, że mój organizm najpierw myli potrzeby i skoro nie może spać domaga się jedzenia. a kiedy dostanie jeść, to ze zmęczenia funduje mi mdłości.... nawet się jeszcze od wczoraj nie wykąpałam... Gdybym się wykąpała pewnie poczułabym się lepiej, ale ciągle mam jeszcze brudną robotę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-23 o 13:05 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan - witaj
Nawet nie chcę myśleć o twojej wyprowadzce Jak ja będę okrutnie tęsknić...![]() Sabbath - dużo sił życzę Dziś byłam podpisać papiery, w sprawie założenia drugiego konta
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jest, jest
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie podzielic przemysleniem... o kompleksach. I zatruwaniu zycia. Ale nie swoich kompleksach.
Ja chyba wiem jak sie moi, wczesniejsi faceci czuli jak im, ze sie tak poetycko wyraze, trulam dupe non stop. Ja generalnie tego nie robie, lubie siebie. A jak czegos nie lubie, to o tym nie miele ozorem tylko odkladam kase na operacje. Ale Simon... Ja poprostu czasem juz nie moge. Jestesmy w naszym klubie, szal pal, goraco jak w piekle. Faceci bez koszulek - chudziutcy i pulchni. Mowie do niego 'sciagnij te koszule'. (pod spodem mial koszulke bez rekawow). On nie sciagnie, bo sie glupio czuje. Bo ma chude rece. Bo w collegu nawet w upal nosil sweter. Ja zdebialam i jedyne na co mnie bylo stac to 'nie jestes juz w collegu, jest goraco i nikt na to nie zwroci uwagi'. Dodam, ze on na silce cialo wyrobil, owszem rece ma szczuple ale nie, ze jakies witki. I on ciagle cos w tym stulu, tego nie zaleozy, nie sciagnie, tego nie zrobi bo... to ma za duze, to za male... Tlumacze - ze od czasu collegu sie zmienil, ze jest z nim wszystko ok, ze nie ma 15 lat i to nie matka dobiera mu fruzurki od garnka ciete i gacie jak z gajerku komunijnego. Ze sie moze podobac i zeby sie ogarnal bo jak sie sam czlowiek widzi, tak go odbieraja inni. Ale juz mi czasem lapy opadaja. Bo ja jedno a on za chwile swoje. Ja nie wiem, ale za nim sie te nastoletnie lata ciagna jak cien... I mam tylko nadzieje, ze w koncu zobaczy siebie tak, jak ja go widze. |
|
|
|
#413 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) Dyzia widziałaOn to bluzy nie zdejmie, choć ukrop, bo inni zobaczą jego tatuaże i pomyślą, że specjalnie się rozebrał żeby się nimi chwalić i kozaka strugać! Albo to on włosów z czoła nie odgarnie, bo on ma duże czoło i wygląda jak jakiś Fernando
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#415 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#416 |
|
BAN stały
|
Wyznaczyli mi następny egzamin na... 19 maja...
No fak. Czy to nie jest przesada? :/ I jeszcze jak wracałam, mignął mi mój były kochanek gdzieś na światłach, dwa razy. Aż mi się wszystko ścisnęło w środku, dziwnie jakoś... ___ Czy ta boska czarna seria Luxe Noir jest jeszcze w Sephorach? Pewnie rychło w czas sobie o niej przypomniałam, co?...
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Bylem dzis u okulisty, bo znowu sie kretem zaczalem stawac. -4.0 na lewym -3.0 na prawym
I zamiast na nowe zapachy, kasa pojdzie na nowe okulary (stare maja juz 7 lat i sa zepsute - szkielko mi wypadlo i wpadlo... nie powiem gdzie ) i soczewki...
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coz zrobic... |
|
|
|
|
#419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- W kwestii kompleksów - nie wyrabiam już z moją cerą, w lustro się patrzeć nie mogę - co jeden pryszcz zniknie, na jego miejsce wskakują trzy nowe Od jakiegoś miesiąca masakra...
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak to jest u mężczyzn, ale mi wyskakują niespodzianki Wiadomo Przed Czym albo jak się stresuję, denerwuję właśnie. Wtedy jestem upstrzona syfkami, że hej!A w kwestii fobii - pająki też, ale przede wszystkim węże Pamiętam, jak pojechałam do przyjaciłóki na sylwestra i dzień przed wyjazdem zapytała czy chcę zobaczyć węża zbożowego, którego hodują jej współlokatorzy! Myślałam, że tam zejdę na zawał. 4 dni przebywałam w jednym mieszkaniu z wężem. Fakt - nie zeżarł mnie, ale sama świadomość.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-23 o 21:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

, a trzy - nienawidzę pająków

I zamiast na nowe zapachy, kasa pojdzie na nowe okulary (stare maja juz 7 lat i sa zepsute - szkielko mi wypadlo i wpadlo... nie powiem gdzie