|
|
#391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
a co do kursu to niestety albo stety, bo nawet m ilo bylo na kursie, trzeba taki miec |
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
a na czym polegał ten kurs??
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
kurs trawl 3 dni i ksiadz wykladal czym jest msza jak wyglada i keidy nalezy robic zdjeicai w trakcie msyz chrztu slubu i komuni a kiedy kategorycznie nie mozna
![]() docyztal do konca nowy watek i widze co chyba jednak lapie was bojoe stres przedslubny skoro sie pokluciliscie nic sie nie martw rozejdzie sie po kosciach to wszytko przez emocje zwiazane ze slubem a ja dowiedzialm sie jednej dobrej rzeczy i jednej zlej na temat mojego slubu - na sali jest mozlewe zaczepic kremowe dekoracje w cenie i to jest na "+" a na minus ze na jakims portalu wycyztalam ze pecha pryznosi slub o niepelnej godzinei a ja mam zaklepana godizne na 17:30 i sie zalamalam bo koleznak akiedys tez brala o 17:30 i sie rozwiodla ..... |
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do mnie i do TZ... to nasze kłótnie ni jak sie mają do slubu. Stresu przedslubnego narazie nie mam. a dzis to generalnie on mi wisi ![]() Kurde sama nie wiem co robic... edit: No i zeby było smieszniej od jakis 2 miesiecy nie noszę pierscionka zaręczynowego. Kiedys go zdjełam (sama nie pamietam czemu, chyba mi palec spóchł i musiałam) i teraz jakos mi nie po drodze, aby go załozyc. Ostatnio o mało co go nie wyrzuciłam, bo zbierałam smieci ze stołu i go przez przypadek złapałam razem z nimi. Teraz TZ go przełozył do szafy i tak saobie leży ;(
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-25 o 08:39 |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze PM-ki to już dziś
ale zazdroszczę
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos sie dzis zebrac nie moge. za 10 minut wychodze do pracy ech.. mam nadzieje, ze za długo nie będą nas trzymac. zresztą sama nie wiem po co ja tam mam isc. mój dział dzis nie pracuje. szef sie mnie zapytał czy mimo to nie chciałabym przyjsc pomóc tym z drugiego działu
(zapytał sie o to tylko mnie)a ze i tak niedługo wracamy do Polski i tam sobie odpoczne to sie zgodziłam. Tylko, ze na ttym drugim dziale robią w ogóle co innego ech no.
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!!!
Ale szybko produkujecie te kolejne strony. ie było mnie kilka dni i przez ostatnie 2 godziny nadrabiałam zaległości...Ufff Ostatnio mam tyle zajęć że szok.Nawet nie związanych ze ślubem-tylko w pracy sajgon, chcą mi zaproponować większy teren w Polsce który miałabym obsługiwać. Wiązałoby się to z jakimś 1,5 tygodniowym wyjazdem w czerwcu Ale kasa taka fajna, że chyba się skuszę-tylko będzie kiepsko z przygotowaniami do ślubu...Poza tym wczoraj zawiozłam koleżance pierwsze zaproszenie...Zaczyna się... Niepokoi mnie też fakt, że niewiem co z pierwszym tańcem-czy orkiestra zagra czy z płyty-Tz miał zadzwonić ale zapomina... wrrrr Poza tym kiepska sytuacja z organistą-bo ten nasz z kościoła tak fatalnie śpiewa, że go nie chcemy-ale narazie nie mamy nikogo innego. Bukietu brak, butów, bielizny brak...boję się że nie zdążymy ze wszystkim, a Tz jak zwykle się nie śpieszy
|
#398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
agus87, Rosette, jupik, popscene wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, dużo szczęscia i miłości wam życze
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim dzisiaejszym Pannom Młodym wszystkiego najlepszego!!!
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
sto lat mnie nie było, jakoś kompletnie nie mam czasu na komputer. W każdym bądź razie wszystkiego naj wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym. Ja dziś mam wieczór panieński, wszystko jest owiane tajemnicą, nie wiem czy powinnam się bać generalnie jeszcze przed ślubem się nie stresuję, ale jestem zszokowana, że to tak szybko zleciało i zostały 2 tygodnie do ślubu. Załączam fotki z makijażu próbnego, to była stylizacja zaproponowana przez projektantkę mojej sukienki ślubnej. |
|
|
|
#401 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie dziś ślubujące : wszystkiego najlepszego na NOWEJ, WASZEJ WSPÓLNEJ DRODZE ŻYCIA
|||||||||||||||||||||
|
|
#402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wolę mocniejsze ale Ty w takim ślicznie wyglądaszMadzialenka
|
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję, ja zdecydowanie preferuję delikatniejsze wrzucam jeszcze fotki butów i biżuterii. |
|
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
WSZYSTKIM DZISIEJSZYM PANNOM MŁODYM DUŻO SZCZĘSCIA I UDANEJ ZABAWY. SZALEJCIE ŻONKI
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co, ja je zamawiałam w galerii ślubnej w Płocku. Czekałam na nie 4 tygodnie, także były skądś sprowadzane. Ale poszukaj tego producenta w internecie (Witt), może ktoś w Twojej okolicy sprzedaje te buty.
strona producenta: http://www.witt.com.pl/index.html Edytowane przez ^olka^ Czas edycji: 2009-04-25 o 10:17 |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,5338.0.html moja kolezanka zalozyla ponownie temat o oszustwie... czyli o wykupionym koniu przez fundacje Centaurus Everescie a tak na prawde to moj byly kon vento ! sprzedany dla dzialaczki Centaurusa jako prywatny kon. Obraza mnie oczywiscie w artykule bo sciemnia ze chcialam sprzedac konia na rzez...ze vento to czempion, a jak zachorowaly mu nogi to stal sie dla mnie bezuzyteczny ..... vento zadnym czempionem nie jest..nigdy nie startowal w zawodach... nie ma problemu z nogami ani nic.... Olga dzialaczka Centaurusa to moja kolezanka ktorej go odsprzedalam bo bardzo go chciala kupic. A teraz powstala afera ..wszystko w tym artykule http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...ratowany_.html
zapraszam do wypowiadania sie na re-volcie
|
|
#408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Agus87, Rosette, Jupik, Popscene Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
również życzę wszystkiego co najlepsze
|
|
|
#411 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
no szalona w dzień ślubu na wizażu siedzi
najlepszego
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie z nerwów nie będę w stanie usiąść przed komputerkiem, a tu nasza DZISIEJSZA PANNA MŁODA KLIKA
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po pracy
![]() pogoda sliczna, wiec wracałam spacerkiem i podziwiałam widoczki i tulipany ![]() dzieki ![]() bardzo ładne Cytat:
a wiecie musze wam cos napisac: W pracy u mnie jest taki Polak - Szymon sie nazywa. Pracuję tam 2 miesiące a on ponad rok. Ja robie na górze a on na dole naszego budynku, ale co przerwa musze schodzic na dół, bo robie dla wszystkich kawe, herbate itp. jak mnie widzi, rzuca dosłownie wszytsko i leci ze mną pogagadac. zrobie kawe, załaduje wszytsko na tace i ide na góre a ten za mna otwierając mi wsyztskie drzwi po kolei Czasami w trakcie pracy jak ma przerwe (bo mamy o róznych porach) przychodzi do mnie na góre i gadamy. A tam nikt nie ma nic przeciwko, ze pracuje i gadam z nim jednoczesnie.Dzis tak jak wam pisałam pracowałam w innym dziale tzn na dole , razem z nim Mimo, ze miał dostarczac wszytskim materiały do pracy, to głównie stał obok mnie i gadalimsy. tak samo na przerwie. az w kncu sie mnie zapytał czy sie z nim umówie na kawe... zaskoczył mnie. usmiechnełam sie i... zmienilam temat. nie wiedziałam co mu powiedziec. skusiło mnie to, chyba dlatego, ze z TZ jest nie ciekawie teraz, ale potem sobie pomyslałam, ze przeciez jestem z TZ i po co mam sie umawiac z innymi?? ech... ale miło mi sie zrobiło
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Agus87,Rosette,Jupik,Pops cene
W dniu Waszego Ślubu, Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-04-25 o 15:04 |
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
To się nazywa uzaleznienie
miło, że zajrzałaś, teraz pewnie wizażystka robi Cię na bóstwo![]() Jak to czytam to mną takie emocje targają, aż motyle w brzuchu mam, co dopiero jak przyjdzie dzień mojego ślubu ![]() Cytat:
ale to mi oczywiście wystarcza, nie umówiłabym się z nikim
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze przez to jak jest miedzy mna i TZ potrzebuje jakiegos oderwania ach.. juz sama nie wiem. chyba musze sobie te pokusy wybic z głowy ps. ciekawe o której TZ skonczy pracy |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze PM - gratuluję
![]() Cytat:
A makijaż świetnyHahaha szalona kobieto ubierać kieckę Jeszcze raz gratuluję i podziwiam za spokój ducha ![]() Nooo w końcu, jak duża częśc PM 2010 obiecywałaś, więc trzymamy za słowo
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane. Poszukuje fajnych czcionek na zaproszenie, znacie jakieś?szukam w necie i nic ciekawego nie moge znaleźć, może znacie jakąś stronę....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

od jakis 2 miesiecy nie noszę pierscionka zaręczynowego. Kiedys go zdjełam (sama nie pamietam czemu, chyba mi palec spóchł i musiałam) i teraz jakos mi nie po drodze, aby go załozyc. Ostatnio o mało co go nie wyrzuciłam, bo zbierałam smieci ze stołu i go przez przypadek złapałam razem z nimi. Teraz TZ go przełozył do szafy i tak saobie leży ;(
ale zazdroszczę