![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ubieramy w zapachy - zabawa
tylko ładnie się baw Ptaszku ![]() Twoje typy zapachowe przyjmuję z .. pokorą ![]() i Stellę i Poeme miałam kiedyś i używałam z przyjemnością, ale raczej już do nich nie wrócę a Ciebie wyperfumowałbym Musc Ravageur i odziała w zerwoną falbaniastą spódnicę ![]() Polly widzę Czarnej Manii lub w Chaosie Mitsouko w Jicky Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2010-01-07 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardziej zaintrygował mnie Czarny Fiołek. Ciebie ubrałabym w wyciszone, zamyślone Kyoto. Może też w Anioła Fiołkowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Mitsouko, przekonałaś mnie - chcę Josephine
![]() Skarbiątko - a lubisz aldehydy, trochę przypraw i zakurzoną podstarzałą szminkę? ![]() Sabbath - jaśmin jest ładny. Tylko nie zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o nie! ja sie z tym nie zgodzę. jaśmin jest okropny! tylko sporadycznie bywa ładny ![]()
![]() |
![]() |
#395 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom....yyyy ![]() ![]() ![]() ![]() A co do avatarka....troszkę mało widoczna w tej zieleni....ale tam jest Rosiczka ( ![]() ![]() Mamy z TŻ - em takie miejsce,na bagienkach gdzie rośnie ...... ![]() ![]() ![]() Dziękuję za typy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo ja nie wiem ![]() Ja to nawet długo, długo nie wiedziałam jak pachnie Musc Ravageur. I wiedzieć nie chciałam, tak bardzo byłam przekonana, że do mnie nie pasuje ![]() ![]() Gdzie ten erotyzm??? Gdzie ten seks tam czuć ja się pytam??? Toż to na mnie miłę, przytulne, słodkie kocię z przyprawami, które bardzo polubiłam ![]() Nooo, ale to kocię może zamienia się w tygrysa gdy poczuje ognisty temperament. A u mnie ogień tylko w kominku i na avku ![]() Och, Takuśna, to ja już może nie będę sobie wyobrażać w co ten zapach się zamienia na Tobie i co robi z Tobą. A dzieje się napewno, oj dzieje, skoro Stella i Poema są dla Ciebie za grzeczne ![]() Figarro, Skarbiątko a gdzie "ciuchy" dla mnie? ![]() Kameno - zamieniamy się ![]() A ubieram Cię w L'Air du Desert Marocain - pasuje? ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-01-08 o 01:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Polly - z jaśminem jak z polityką i kościołem - nie znajdziesz porozumienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Tako ![]() Ciebie widzę też w Une Rose Chypree - pięknym, kobiecym, różanym szyprzako - kadzidlaku.
![]() |
![]() |
#402 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech ja juz lepiej zostanę zapachowo goła ![]()
![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No 5 piękne są, takoż Nocturnes ![]() A jak nie chcesz powyższych, to za karę dostaniesz Chergui. O! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wiesz Mitsouko, że mnie wreszcie olśniło jaki zapach ośmieliłebym się zaproponować Ci! To krystaliczny, elegancki, zdystansowany ale w jasnych, życzliwych barwach Cabaret ![]() I jeszcze Prada Irysowa przychodzi mi do głowy mimo, że jej nie poznałam i kieruje się jedynie opiniami innych. Widzę w niej kobietę z klasą, inteligentną, opanową, życzliwą ale nie spoufalającą się ![]() A dla Danaidy ze względu na avater wybieram Dune, które potrafią być ziołowo-gorzko-dramatyczne ale bywa, że wzruszjąco łagodnieją i miękną ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-01-10 o 01:59 Powód: pogrubienia |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam też męski zapach firmy Cole o nazwie RVSP, co jak wiadomo jest skrótem od Repondez s’il sous plait – „proszę odpowiedzieć” umieszczanym na wytwornych, a snobistycznych zaproszeniach . Przypomina mi się znana galicyjska anegdotka o swawolnym hr. Dzieduszyckim, który na zaproszenia z tym z zaimportowanym z Francji - RVSP odpowiadał Dziękuję Uprzejmie Przyjdę Akuratnie ![]() Cabaret Gres poznałam dzięki Kocie i bardzo sobie tę znajomość i z Kotą i z Cabaretem chwalę, ale w przeciwieństwie do Koty, Cabaret trochę mnie niepokoi. Irysowę Pradę bardzo sobie chwalę. Twoja umiejętność dostrzegania istoty stylu bycia innych, natchnęła mnie także do zastanowienia się czy np. psycholożka , oczywiście w tracie pracy, powinna używać nie jakichkolwiek perfum, lecz takich, które co najmniej nie przeszkadzałyby w terapii klienta. To samo, pomyślałam ( nie bardzo odkrywczo), może dotyczy innych zawodów- pani adwokat, urzędniczki, nauczycielki, dziennikarki itp. Być może wątek na ten temat istnieje? Kończąc, znów muszę się zgodzić z Twoim skojarzeniem, tym razem Danaidy z Dune ![]()
![]() |
![]() |
#407 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A nie podoba mi się ani trochę
![]() EDP ![]() Cytat:
![]() HC mam i lubię, Dolce Vitę lubię i rozważam zanabycie Clair de Musc Lutens - ciepły, delikatny, kobiecy. ![]() ![]() Złośliwa maupa ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra jak nie to nie ![]() to może......Feminite du Bois ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() Ano nie chce być inaczej ![]() ![]() Bardzo mi miło ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Witam! A w jaki zapach byście ubrały osobe bardzo nieśmiałą, wręcz chorobliwie, taką, która nie lubi wyróżniać się z tłumu i nie chce być zauważaną, bo taką właśnie jestem. Wydaje się, że dla mnie najlepszym wyjście jest pozostać bezwonną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Witaj Setno
![]() ![]() Jest trochę zapachów delikatnych, bliskoskórnych i na pewno znajdziesz odpowiedni dla siebie jeśli trochę potestujesz. A wtedy to i może więcej śmiałości nabierzesz ![]() Tak na gorąco to przychodzą mi do głowy takie: Ralph Lauren, Romance for Woman - początek trochę mocny ale później to już sama łagodność Guerlain, Champs-Elysees - mimoza Gucci, Envy - łagodna zielonosć Lacoste, Pour Femme - subtelna kobiecość Clinique, Simply - dziecięca łagodność Bvlgari, BLV - krem nivea Avon, Today - akacja Oriflame, Fire Serge Lutens, Clair De Musc - niszowe śliczne mydełko ![]() Poczytaj o tych zapachach na KWC pamiętając, że co nos to inny odbiór. Szkoda, że chociaż trochę nie podpowiedziałaś ku jakim woniom się skłaniasz. Czy lubisz zapach wanilii, karmelu, czekolady, pomarańczy, mandarynki, trawy, róży, jaśminu.... ![]() Mam nadzieję, że bardziej doświadczone Wizażanki lepiej Ci doradzą. Życzę Ci odnalezienia swoich pięknych perfum ale jeszcze bardziej piękna, które jest w Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za rade. Najbardziej lubie zapachy świeże np. taki C-Thru zielony, ale zimą lubie coś bardziej wyrazistego jednak nie słodko-duszącego, bardziej coś kobiecego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Rozeznanie
|
A dla mnie???Jestem wesołą blondynką, kapryśną czasem, gadatliwą w gronie znajomych, uwielbiam towarzystwo factów... mam swojego Tża, ale czasem fajnie poflirtować z innymi do granic oczywiście. Ja lubię takie zapachy jak baby doll, amor amor, cat de luxe, puma woman, chciałabym też znależć jakieś perfumy o zapchu białych delikatnych kwiatów, ale nie takie mydlane tylko z pazurkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Perfumy mogą pomóc Ci się przełamać, oczywiście nie one same, ale interesujący zapach = dobre samopoczucie = większa pewność siebie Bez testów nie da rady, więc uderz czym prędzej do perfumerii ![]() Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Chętnie przetestuję, to już drugi typ, po Madness, który mnie zaciekawił ![]()
![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
A co myślicie o mnie???
![]()
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie bezwzględnie Norma Kamali Incense
![]() ![]() a na szlachetne odnóża botki marki.... ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Paczula tak piekielno-piwniczna jak jeszcze nikt nie stworzył. Skomponowana specjalnie i wyłącznie dla Ciebie
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Dopiero doczytałam...
![]() Zadziwiłam Myszkę ![]() Najłatwiej byłoby ubrać Cię w OI - to wszyscy wiedzą i tak Cię kojarzą ![]() A ja pomyślałam sobie, że może coś innego, też z charakterrrem, równocześnie miękkiego i ciepłego Ci "przypasuję" ![]() Setna - mój typ dla Ciebie to Ralph Lauren - Notorious albo She Wood - Dsquared2 Leili - może dla kontrastu CsP - Amour de Cacao? Lub Bvlgari Jasmin Noir?? MeryJane - Byredo - Chembur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
MeryJane - Incense Villoresi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.