![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Dziewczyny nie kuście tymi smakołykami, bo ja odnotowałam kolejny kg w dół i nie chcę tego zaprzepaścić
![]() Dzisiaj na śnaidanko zjadłam pyszną jajecznicę z cebulką i chudą szynką + chlebek razowy. Na dalszą część dnia nie mam jeszcze pomysłu, ale na pewno nie jem słodyczy!!!
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Ja niestety nie trzymam się tak dzielnie ja Ty Lenko
![]() Organizowałam ostatki w domu, więc podjadłam troszkę placka, sałatki, jajek faszerowanych, canelloni... i 2 drinki ![]() ![]() Ale dzisiaj skończymy "zielony pokój" ![]() ![]() ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Chyba 3,5 tygodnia Bettix75, nie dstrasz mnie , w 2,5 nie zdążę schudnąć 3 kg nie katując się za bardzo
![]() ![]()
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Ale gapa ze mnie... no jasne, że 3,5 tygodnia
![]() A zielonego pokoju nie skończyliśmy, bo wykładzina nie przyjechała i będzie dopiero w czwartek ![]() Dlatego wydarłam bieżnię i rozłożyłam ją w sypialni ![]() ![]() Zamiast planowanego biegania w środę pomęczyłam się dzisiaj ![]() Nie biegałam ok. 2 tygodni i trochę się zdziwiłam jak po dystansie 0,5km zaczęły mnie pobolewać łydki ![]() Na szczęście gdy 1,5km miałam za sobą, to się przyzwyczaiły i przestały boleć ![]() Miłego wieczorku Piękne ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2009-11-30 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
Bettix75 ale masz samozaparcie, tylko podziwiać
![]() ![]() Ja też pojeździłam na rowerku, ale tylko 30 minut, dla mnie dobre i to, bo ostatnio jakoś go zaniedbałam ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Nie daj się choróbsku
![]() Miodzik z razowcem moim zdanie jest okey, w taką pogodę trzeba dostarczyć trochę węglowodanów organizmowi, co by nie wpadł w depresję ![]() ![]() Jeśli chodzi o miód, to za nim nie przepadam, ale przez długi czas na diecie jako II śniadanie jadłam razowca z dżemem porzeczkowym (własnej roboty). I chudłam ![]() 30 min na rowerku... podziwiam ![]() To dziś też rowerek u Ciebie? Fajne jest uczucie, że udało pokonać się własnego "lenia", co nie? ![]() Dzisiaj idę na saunę o 21,30... w "dni saunowe" nie biegałam, ale wczoraj tak mi się spodobało, że dziś pobiegam zaraz po 15-tej, więc do 21,30 zdążę odpocząć i nie powinno mi się nic stać. Mąż o 15,20 idzie na zabiegi, a ja mam wtedy wolną godzinkę, więc wykorzystam ją na maxa. O 18-tej jadę do siostry na szampana, bo dzisiaj otwiera własny sklep i trzeba uczcić pierwszy utarg ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj rowerku nie będzie, ale za to idę na aerobik
![]() ![]() ![]() Miłej imprezki u siostry, mam nadzieję, że biznesik wypali ![]()
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Siostra zadowolona
![]() A ja jestem LEŃ PIEROŃSKI i oficjalnie proszę Cię o złojenie mi tyłka!!! Wczoraj nie biegałam ![]() Po pracy zjedliśmy obiad (bogracz), potem musiałam zapalić w kominku, zanim się rozpaliło, to było tylko 0,5h do powrotu męża i sobie odpuściłam. Usprawiedliwiając się, że pójdę na saunę ![]() ![]() Mam nadzieję, że Tobie poszło lepiej ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
A tam, żadne lańsko Ci się nie należy, bo jesteś laska i teraz nie musisz się już tak katować, tylko troszkę dla podtrzymania efektu
![]() Dzisiaj poszło mi nie najgorzej, bo tak jakoś nie miałam czasu na jedzenie i byłam ciągle w ruchu, nawet zaliczyłam rowerek, ale ostatkiem sił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Ja podczas odchudzania, to codziennie się warzyłam, normalnie nie mogłam się powstrzymać od włażenia na wagę codziennie rano
![]() Z wczorajszego biegania nici, (nie będę kłamać, że dałam radę), więc już nie obiecuję sobie, że dzisiaj napewno pobiegam, bo niestety wiem już, że nic z tego nie wyjdzie, dopóki nie skończę remontu. A przez takie "postaram się pobiegać"... a później nic z tego niewychodzi, mam wyrzuty sumienia, że jestem leń. Wczoraj myłam sufit i ściany przed malowaniem, a także okno dachowe na klatce schodowej. Trochę gimnastyki było... po wszystkim wzięłam kąpiel i zaczeliśmy z mężem oglądać film. Niestety nie dotrwałam nawet do połowy, bo zasnęłam ![]() Dzisiaj mają przywieź nam wykładzinę, mam nadzieję, że uda nam się skończyć ten zielony pokój. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - to za rowerek!!! Skoro ostatkiem sił go zaliczyłaś, to tym bardziej się należą. Kurcze, ale Ty dzielna jesteś ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2009-12-03 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie ostatnio mało dietetycznie było, aż wstyd pisać ![]() Ale od wczorajszej wizyty w sklepie już mam wszystkie produkty dietetyczne ![]() ![]() Na śniadanie chlebek pełnoziarnisty z szyneczką Później czeka wędzona makrela ![]() Serek wiejski light (jak wmuszę, bo mam wstręt) I na obiad pomysłów jeszcze brak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
podczytuję, podczytuję i ciągle zastanawiam się, czy dołączyć ![]() ![]() ![]() Trochę o mnie. 30+2, małż i dwoje dzieci ![]() Teraz uwaga czas na obnażanie się: waga 62,5, wzrost 162, mój podstawowy problem to brzuch, wielki brzuch. Nogi i pupa chuda i ledwo unoszą moj brzuch, trudno się sensownie ubrać. Od wczoraj rozpoczęłam SB, jest to dla mnie idealny sposób na odżywianie. Zobaczymy jak pójdzie. Mój cel to przed świętami zobaczyć 5 z przodu. A teraz lecę, bo junior się budzi.
![]() |
#403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dorinko, nie jesteśmy robotami i czasem zdarza nam się pofolgować, a dzięki temu co napisałaś wyżej, uważam, że wszystko z Tobą oki i nie zgłupiałaś na punkcie diety i wyrzeczeń. To oczywiście ma być komplement... chociaż jakiś pokrętny wyszedł ![]() Próbowałaś do serka wiejskiego dodać makrelę z puszki (w oleju)? Oczywiście bez chlebka zjeść. Coś pysznego ![]() Ja jestem dalej fanką serka wiejskiego jak widać i mam nadzieję, że mi się nie znudzi... ale dopiero zajadam się nim od czerwca. Dziewczynki, napisałyście list do św. Mikołaja? To ostatni dzwonek już ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Agika, witaj w klubie 30+ ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Ja tak szybciutko się melduję, bo zaraz lecę na aero, bardzo polubiłam te zajęcia, ale nie jestem aż taka dzielna jak Myślisz Bettix75, oczywiście nie chodzę sama, tylko jeżdżę
![]() ![]() ![]() Agika witaj ![]()
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!.Ja mam czas popisać dopiero ok północy, kiedy wszyscy śpią, bo dostać się do komputera przy dwóch chłopakach to prawie cud.Często o tej porze już nie chce się logować ale codziennie czytam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za przyjęcie
![]() Polletta serdecznie gratuluję i trzymam kciuki ![]() Podziwiam was za te ćwiczenia. Wiem, że tylko to da się trwale i skuteczne, ale tak ciężko się przemóc. Leń leń leń a kyż ![]() Bettix postawiłam na małe kroczki. Pragnę w końcu zobaczyć 5 z przodu. Mam nadzieję, że do świąt się uda. A w święta nie wróci 6. ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion 77 ja też mam czasem napad na ostre, tłuste typu frytki, KFC, chipsy. Choć nie przepadam za fast foodami, poza dobrą włoską pizzą, to czasem muszę. Przeważnie jak za dużo napcham się słodyczami ![]() ![]() ![]() Bettix mam pytanie o tą bieżnię. Możesz mi napisać jaką masz? To byłoby idealne rozwiązanie dla mnie. Oprócz tego zamawiam hula hop, bo muszę nad moim brzuchem popracować. Obiecałaś fotki - więc czekam z niecierpliwością. ![]() Dziś postanowiłam jechać na basen, dzięki temu postanowieniu zrobiłam sobie poranek pielęgnacyjny. Bo skoro trzeba było się dokładnie wydepilować, to w tym czasie zrobiłam maskę na twarz i włosy (strasznie mi lecą), peeling kawowy i nasmarowałam się balsamem. Czuję się jak nowo narodzona. Wczoraj 2 dzień dietki i strasznie słaba się czułam i zimno mi było. Ale dałam radę. Strasznie się rozpisałam, ale pozwólcie jeszcze jadłospis wczorajszy, do oceny ekspertek: śniadanie: jajecznica z pieczarkami (pierwszy raz w życiu ale była mniam), Przekąska: migdały 15, kawa Lunch: sałata grecka, Przekąska II: pomidor+ plaster szynki Obiad-kolacja: pierś z kurczaka po chińsku z papryką, pekińską, cebulą, kiełki, pieczarki, sos sojowy+ oliwa, przyprawa 5 smaków. Ostre, ale w końcu mnie rozgrzało. Do tego 1,5 h wody, mnóstwo zielonej i czerwonej herbaty. Jestem herbaciara i każda mi smakuje ![]() Miłego i wytrwałego dnia.
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
Lenko, najważniejsze, że są postępy
![]() ![]() I muszę się pochwalić, że wczoraj... biegałam (dzięki Tobie ![]() ![]() Ilion, strasznie dużo zgubiłaś jak na jeden miesiąc. Dobrze się czujesz? Ja bym trochę sfolgowała, aby nie nabawić się problemów zdrowotnych. Jeśli chodzi o skakankę, to jest okey dla osób o zdrowych kolankach, bo dość mocno obciąża stawy. Starałam się wyobrazić sobie 50kg frytek ![]() Agika, ja mam bieżnię elektryczną, trochę większych gabarytów, bo mój mężuś ma 184cm wzrostu i stawia długie kroki ![]() Próbowałam w ostatnią niedzielę połączyć fotki w jedno zdjęcie, wtedy widać większą różnicę, ale coś mi nie wychodziło. Ja załącze do albumu, to dam znać ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Bettix75 20 kg frytek to tylko 20 torebek po 2,5 kg.W okresie letnim podczas jednego dnia to pestka.Teraz, zimą schodzi mi dziennie z 5 kg, zwłaszcza, ze szef zmienił troche menu i wprowadził pizzę włoską i tortillę z kurczakiem.Tortilla jest pyszna i dużo jej schodzi dziennie.Ja ją jadam żadko, bo z sosami i kurczaczkiem ma jakieś 400 kcal( sama obliczyłam). A te moje zgubione kilogramy to nie tłuszcz, bo nawet podczas urodzin synka i pomimo tortu nie przekroczyłam 2000 kcal a moje zapotrzebowanie wynosi 2200.Po prostu w niedoczynnosci tarczycy w tkankach zatrzymuje sie woda ( a raczej śluz, którego trudniej jest się pozbyć), dlatego czuję sie świetnie i dokuczają mi tylko objawy niedoczynności.Ale nie moge sie zapuścić a ruch na pewno nie zaszkodzi i pomoże wypocić jeszcze trochę wody.
agika11 jak masz taką straszną ochotę na słodycze i nie możesz się powstrzymać to spróbuj chrom organiczny.Ja kiedyś brałam i efekt był taki, ze moje zapotrzebowanie na słodycze drastycznie spadało, po prostu nie miałam ochoty na słodycze.Ale zaczyna działać po ok 2 tyg regularnego przyjmowania. Moje dzisiejsze sniadanko: 3 kromki chleba razowego, twarozek do smarowania, szklanka soku wielowarzywnego, kawa z mlekiem,razem 292 kcal, na obiad planuję albo rybe gotowana albojajko sadzone do tego surówka z buraczków i ziemniaki gotowane- dziś już jest adwent wie żadnego miecha( i tak go nie lubię poza kurczakiem). Miłego dnia ![]()
![]() |
#409 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Bettix cieszę się, że cię zmotywowałam
![]() ![]() Ilion, agika fajnie, że do nas dołączyłyście, na pewno wam to pomoże, bo takie wspólne pisanie mobilizuję ![]() Agika wydaje mi się, że jesz trochę za mało, długo tak nie wytrzymasz, tylko osłabisz organizm i spowolnisz metabolizm, według mnie powinnaś trochę zwiększyć liczbę kalorii. Nie wiem, czy jesteś na jakiejś konkretnej diecie, czy po prostu jesz mniej, ale jeśli tak, to może dodaj jakieś zdrowe węgle na śniadanie lub obiad ![]()
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Lenko, to bardzo pięknie
![]() ![]() Agika, zapomniałam Ci napisać, żebyś nie przejmowała się wypadającymi włosami. Bo to normalne... a to dlatego, że podczas ciąży w org. jest wyższy poziom estrogenów i za ich sprawą włosy w ciąży nie wypadają, po 3 m-cach od porodu poziom estrogenów spada i wypadają włosy te, które miały wypaść wcześniej i te aktualne. Ten stan będzie trwał ok. pół roku. Tak więc głowa do góry ![]() Będziecie czuwać w nocy... czekając na Mikołaja ![]() Pamiętam, że jak miałam 8 lat, to schowałam się pod stołem, aby zobaczyć Mikołaja, bo zawsze znajdywałam prezenty pod poduszką, a jego nigdy nie widziałam. No i tak czekając, zasnęłam pod tym stołem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Bettix, my właśnie spakowaliśmy prezenty dla dzieciaków, poustawialiśmy przy kominku, a kominek otwarty.
![]() ![]() ![]() Wiem, że te włosy to po ciąży, po pierwszej też tak miałam. jednak człowiek się martwi jak mu garściami lecą i widzi, że włosów coraz mniej. Nie wiedziałam, że to estrogeny są odpowiedzialne, thx. Jakbyś mogła sprawdzić firmę tej biezni to będę wdzięczna ![]() Lenko - zaczęłam 1 fazę Sout Beach. Potrzebuję jej, by wrócić na właściwy tor odżywiania. To tylko dwa tygodnie, a potem wrzucę węgle, bo rzeczywiście slaba się czasami czuję. Ciągle myślę, że samo dobre odżywianie nie da efektów trwałych, zwłaszcza, ze uwielbiam kuchnię, zapraszać gości więc pokus co niemiara. Ilion - zobaczę jak będzie ze słodkim po tych dwóch tygodniach, jak nie przestanę mieć chęci to spróbuje z tym chromem. Dzięki ![]() Wczoraj zaliczyłam basen i saunę, tak się sponiewierałam, że ledwie do domu wróciłam, ale nie chciało mi się wychodzić, super się czułam zmęczona, ale happy. U mnie dietowo Ok, poza lampką wina przed chwilą. Śniadanko: omlet z fetą i pomidorami, Przekąska: migdały, kawa Obiad: dorsz duszony z pieczarkami, cukinią, porem w sosie mleczno-serowym (sama kombinowałam i pycha) ![]() Wieczor i goście ale wszystko SB: pieczeń rzymska z fetą i orzechami, sałatka śledziowa z korniszonami, sałatka a'la gyros.I to winko ![]() Jest mi o tyle łatwiej, że małż zaczał dietkę ze mną więc zawsze raźniej i wsparcie. DObrej nocy i miłego oczekiwania na prezenty .
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Agika pięknie się trzymasz planu, podziwiam, bo ja bez węgli chyba bym nie dała rady
![]() Dzisiaj jadłam mało, bo latałam cały dzień po galeriach. Niestety na obiad był kawałek pizzy, ale nieduży, poza tym dieta ok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Agika, bieżnia jest firmy BH S.A. i napiszę Ci wszystkie oznaczenia jakie tylko na niej znalazłam:
- bh fitness - bh homerunning - pioneer (z boku) Kupiona w sklepie sportowym MAX w Rzeszowie. Super jest gdy druga połówka wspiera w odchudzaniu, mi to bardzo pomogło w osiągnięciu efektu. Ja także ostro wierzę w Mikołaja, bo inaczej by nie przyszedł ![]() Jak reakcja dzieciaków? Lenko, taka przerwa w ćwiczeniach też dobrze robi. Chociaż nie wiem czy bieganie po sklepach można nazwać "przerwą", bo jak dla mnie, to strasznie męczące zajęcie i prawdę mówiąc nie przepadam za zakupami. I większość rzeczy zamawiam przez Internet, hi hi. Ja w związku z tym remontem jak wiesz odpuściłam bieganie, brzuszki i HH (zdarza się sporadycznie, że pobiegam) i co zauważyłam... że mam płaski brzusio ![]() ![]() A od środy wracam do biegania, ale chyba bez brzuszków, aby nie wyrabiać mięśni ![]() A do Ciebie Mikołaj przyszedł? Ja dzisiaj muszę jeszcze podskoczyć do chrześniaka z prezentami, ma 5 lat, więc mocno wierzy w Mikołaja. A jest taki kochany, że po prostu go uwielbiam ![]() Do mnie też Mikołaj zawitał i przyniósł prezent trafiony w 10-tkę cudny biustonosz z Triumph'a ![]() ![]() ![]() Ale, żeby nie było, że się tylko opycham słodkościami, to mężuś zaproponował, abyśmy przed obiadem wybrali się na rowery ![]() Życzę bardzo udanego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Witam Mikołajkowo
![]() Reakcja synka nie do opisania, wielkie oczy i od razu chwyciła za największą paczkę. Oczywiście dla niego ![]() ![]() Bettix - dzieki za informacje odnosnie biezni. Musimy się trochę podszkolić zanim na coś się zdecydujemy. Chętnie biegałabym na zewnątrz, ale na moim pustkowiu trochę się wieczorem boję sama ![]() Lenka doczytałm, że twój cel to 55 kg, ale nie wiem z jakiej wagi i przy jakim wzroście. Przypomnisz dla mnie proszę ![]() ![]() U mnie mięśni na brzuchu zero, ale wczoraj zaczęłam z brzuszkami i zrobiłam 70, zawsze to coś. Dziś jadłospis: Śniadanie 1: 2 jajka sadzone na szynce Przekąska: pól turka z cynamonem, kawa Obiad: będzie jak wczoraj kolacja. A na kolację jeszcze nie wiem. Dobry dzień na dyspensę. Ja chyba na mieście sobie grzane wino zafunduję. ![]() Udanego rowerku i wszystkim dobrego dnia
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Agika, myślisz o ekspresie ciśnieniowym? Jeśli tak, to super sprawa
![]() Ja jestem szczęśliwą posiadaczką od 2 lat takiego cuda i jestem mega zadowolona. Kawa wychodzi pyszniutka, a cappuccino po prostu palce lizać. Jest jedna wada tego urządzenia... jak takie pyszności pijesz w domu, to u innych kawa nie smakuje ![]() ![]() Jeśli chodzi o brzuszki, to robisz na zgiętych nogach? Pamiętaj o oddychaniu, przy skłonie wypuszczamy powietrze., no i staramy się napinać mięśnie. A te 70 to w jednej turze, czy dzielisz? Na rowerku pojeździliśmy 1,5h i było fajnie. Troszkę wiał wiatr, więc założyłam polar z kapturem i delektowałam się świeżym leśnym powietrzem. A jak obiad smakował, ho ho ![]() Miłego dnia dziewczynki, ja pewnie dzisiaj już się nie odezwę, bo po południu będziemy malować ściany na klatce i mam nadzieję, że uda nam się skończyć. Buziaki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2009-12-07 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Bettix wlasnei o ciśnieniowym myślimy
![]() ![]() Brzuszki robię na zgiętych bądź uniesionych tak 90 stopni. Wczoraj zrobiłam 90 - 60 normalnych i po 15 skośnych na każdy bok. Staram się w jednej serii, choć raz wstawałam, by podać młodemu smoczka ![]() ![]() ![]() Bettix, a jak tam waga OK? Myśmy klatkę schodową pomalowali jakieś pół roku temu, a już upaćkana strasznie. Trzeba o jakimś tynku pomyśleć. Jestem dziś przygnębiona, oddałam młodszego pierwszy raz do żłobka i załamka. Tylko na 2,5 godzinki, ale zawsze Wracając miałam chęć wstąpić po pączka do kawy. Ale pomyślałam, że jak go zjem to na pewno jeszcze bardziej się zdołuję. ![]() Wczoraj na rynek nie pojechaliśmy, bo padał deszcz. Poza tym dietowo OK,
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tylko jeden dzień nie zaglądałam na forum, a tu tyle napisane
![]() Ja wczoraj trochę świętowałam Mikołaja, zrobiłam sobie małą przrwę od diety, trochę jestem na siebie zła, ale czasu nie cofnę ![]() ![]() Agika mam 168 cm i obecnie ważę jakieś 57, 5 kg, niby nie jest źle, ale jak pisałam, ten brzuch trochę zaburza proporcję sylwetki, dlatego te 2-3 kg w dół bardzo by mnie ucieszyły, wtedy mogłabym ubierać znacznie więcj rzeczy, bo teraz to muszę jeszcze maskować fałdki ![]() ![]() Co do ekspresów do kawy to się nie wypowiadam, bo nie posiadam, ale kawkę uwielbiam i chyba zaraz sobie zrobię ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2009-12-07 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Waga ok
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o brzuszki. to podobno lepsze efekty dają robione w seriach. Ja gdy doszłam do 100 brzuszków to robiłam je w 3 seriach, a potem już 2x50 i byłam zadowolona. Jednak ostatnio uświadomiono mnie, że w jednej serii powinno się robić nie więcej niż 40. No nie wiem... po pierwszej 50 nie czułam prawie zmęczenia, dopiero po drugiej ![]() Nie smutaj się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Lenko, pisałyśmy równocześnie ![]() ![]() Nie ma tu filiżanek z kawą, więc zamiennie będzie piwo ![]() Ja zauważyłam, że bezpośrednio po bieganiu mam taki sprężysty fajny brzusio... tęsknię za nim ![]() Od ŚRODY do roboty!!! A czekoladki zjedliśmy na spółkę z mężem i wyszło po 100g na głowę, więc też nie byłam lepsza ![]() Smacznej kawusi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Lenka to ty wcale nadwagi nie masz, u ciebie pewnie ćwiczenia wystarczą
![]() ![]() bettix, to zmieniam strategię brzuszków. Będę robić po 50. A jaki ma być odstęp między seriami? Odnośnie żłobka, to wiem, że będzie OK, mój starszak też poszedł w tym wieku. Ale człowiek zawsze się martwi na zapas. Jakoś będzie. Jak tam remont? Ja już dziś po basenie i saunie, dopóki nie pracuję (jeszcze 1 msc) to postaram się rankiem jeździć, w czasie gdy Adaś w żłobku- nie siedze i nie myślę, Kupiłam karnet - mam plan 2x w tygodniu tam bywać. Wychodzę tak wymordowana, ze ledwie się na nogach trzymam. A świąt też się boję, ciężko będzie się nie opychać. Może zaproszę rodzinę do siebie, wtedy chociaż będę miała wpływ na to co podaję do jedzenia. ![]() Za niecałe 2 tygodnie jadę po kieckę na Sylwestra, mam nadzieję jako tako wyglądać. Cudów nie ma, ale ciężko dobrać coś sensownego gdy dół w rozmiarze 36/38 a góra 40/42 ![]() Jadłospis ok, staramy się trzymać, choć kolację zjadłam o 20, a powinnam o 18-19, no ale późno wróciliśmy z miasta do domu i tak wyszło. Wczoraj: śniadanie 1: jajecznica z szynką, Przekąska: migdały, kawa Lunch: serek wiejski z łososiem, ogórkiem, papryką, rzodkiewką przekąska: serek topiony, kawałek papryki, kolacja: bigos na piersi z kurczaka i wędlinie drobiowej, pyszny, ostry i gorący. Dziś właśnie zjadłam na lunch, a na śniadanie było pól makreli wędzonej z pomidorkiem i ogórkiem konserwowym. A jak u was? Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.