|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
dziękuje dziewczyny
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Kolczyki Kryształowy Blask i The Rising Sun śliczne
a Twoje wianki przyspieszyły czas, już czuję zapach świąt pozdrawiam
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne w sumie wszystko. Kolczyki z bardzo ciekawym mocowaniem kamienia. Wisior to dla mnie wyższa szkoła jazdy i jest świetny. Wianuszki urocze i pudełeczko też bardzo stylowe. Wszystko mi się podoba.
|
|
|
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
patrzę patrzę po zdjątkach i nagle 'O! a jednak R. robi rzeczy, które ubrałabym bez wahania mimo, że marudzi na nadmiar kolorków' po czym się okazuje że to wianki
cała ja.wrapki mnie zachwycają baaaardzo - acz brakuje mi właśnie... kolorków super ci wychodzą asymetrie! ja nadal się ich boję, aż mam ochotę wziąć z ciebie przykład ![]() kolorków proszę, kolorków...
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
cudowne biżuty tworzysz, takie niepowtarzalne
![]() ![]() klask i:
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
ja nie wiem, jak ja patrzyłam, że pominęłam wrzucik z tymi cudeńkami!!! te są niesamowite, te drugie takie niby proste, a zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia- cud- miód!!! nie wspomne o klimacie zdjęć, piękne!
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
Kryształowy Blask i The Rising Sun są po prostu boskie -
![]() Jak tak na nie patrzę to czuję ogromny podziw i zachwyt z odrobiną zazdrości, że ja tak jeszcze nie potrafię... ![]() Przepiękne... |
|
|
|
|
#399 | |
|
Raczkowanie
|
Z ciekawosci zajrzałam na Twój wątek
![]() Cytat:
co badz co badz chyba dobrze swiadczy![]() Krysztalowy blask- gdzi kupujesz tak fajnei fasetowane poduszeczki ?Doszlam do strony 12 narazie i nie moge sie zdecydowac ktore najładniejsze ![]() W pewnym momencie dochodzi sie do takiej wprawy ze musialabys miec PMSa tego samego dnia zostac ochlapana w deszczowy bury dzien na ulicy, złamac obcas i dostac mandat zeby cos nie wyszlo pieknie ![]() Jak narazie te za kolorki bardzo bardzo bardzo bardzo https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1260542772 pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Reverie, Twoje prace były jednymi z pierwszych (obok prac MON1K4), które oglądałam na wizażu ze szczęką na podłodze i dzięki którym sama zapragnęłam robić biżuterię. Czuję się zaszczycona, że skomentowałaś moje początkowe "wypociny"
Przed Twoją twórczością (całą!) po prostu chylę czoła. No i zdjęcia masz genialne
|
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
Obie prace biżuteryjne cudne, takie "cieple" a świąteczne ozdoby....ah aż zachciało się cofnąć czas i mieć Święta jeszcze raz
|
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Biżuterie już komentowałam
![]() Dzisiaj, z okazji nadchodzącego Nowego Roku składam gorące życzenia wszystkiego co najlepsze, wspaniałych przyjaciół, oraz dalszej wielkiej pasji tworzenia otwórz link ![]() http://www.jacquielawson.com/preview...n=0&pv=3175362
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ktos tu dzisiaj zagląda ale jesli tak to chciałam życzyć wszystkim wszystkiego naj naj w Nowy Roku i rewelacyjnych biżuteryjnych projektów oraz mase natchnienia.....
Moje plany Sylwestrowe niestety spaliły na panewce (no za duzo opcji to ja tutaj nie mam) wiec wczorajszy i dzisiejszy dzionek spędziłam na bizutkowaniu...a raczej wykańczaniu resztek z dna pudełka. I tak powstały: 1. Medieval Lady-bransoletka wykonana średniowiecznym splotem popularnym głównie w Skandynawii- wykonana z jednego kawałka drutu (ok 4 m) ale mimo to elastyczna 2. Narzeczona Wikinga (taki tytuł roboczy bo wena mnie opusciła) - ten sam splot z wplecionymi dodatkowo małymi perełkami3. Wspomnienie Lata- bransa z wszystkiego co się pod ręke nawineło 4. Wspomnienie Lata kolczyki - j/w 5. Midsummer Night's Dream- kolczyki które powstały juz jakiś czas temu ale mimo że na żywo wygladaja nawet fajnie uparcie nie dają się obfocic...wiec pewnie nigdzie ich nie wystawie bo wstyd :/ PS- przepraszam za fatalne zdjęcia...a jak je na Wizażu otworzyłam to się dopiero przeraziłam!
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-12-31 o 18:08 |
|
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Otatnie kolczyki cudowne
I bardzo podobają mi się skandynawskie bransolety w Twoim wykonaniu. Widziałam w tym roku w Norwegii na średniowiecznym jarmarku na żywo jak babka wyplata takie cuda i zrobiły na mnie wrażenie. Jeśli mogę spytać to skąd masz wzór, bo ja nie bardzo wiedziałam jak i gdzie szukać ? Może są jakies stronki, tutoriale? O ile nie jest to tajemnica oczywiście
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Ano zobacz Reverie... ktoś zagląda
![]() Ostatnie kolczyki.. śliczny kształt a bransoleta to chyba mocno pracochłonna była? Tobie również wielu wspaniałych projektów, łatwości w ich wykonywaniu oraz satysfakcjonującej sprzedaży |
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepiękne te ostatnie kolczyki. Kształt, wykonanie, ech cudne
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwie pierwsze bransoletki są świetne. Ten splot robi ogromne wrażenie. I ostatnie kolczyki cudne. Zaczynam powoli się przekonywać do takich odwróconych kolczyków, chociaż jeszcze do końca nie jestem pewna, czy ładnie się prezentują w uchu
.
|
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
Plecione bransoletki świetne,uwielbiam takie surowe, " średniowieczne" formy, ostatnie kolczyki też super
|
|
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnie kolczyki bardzo ładnie Ci wyszły, podoba mi się taka rozłożysta forma
Mam nadzieję, że niedługo najdzie Cię ochota na ponowne obfocenie (skoro te zdjęcia Cię nie zadowalają), bo szkoda, żeby leżały zapomniane gdzieś w szufladzie. Wystaw je koniecznie!Dwie pierwsze bransoletki rzeczywiście wyglądają surowo, ale ten splot i tak mi się podoba (przypomina mi perski ogniwkowy ). Do tej pory widziałam bardzo niewiele biżuterii robionej tą techniką (właściwie to tylko u jednej bardzo zdolnej biżuteryjki w B.) i jestem ciekawa co jeszcze można przy jej użyciu wyczarować. Jeśli coś jeszcze wypleciesz pokaż koniecznie
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
Bransoletki, bransoletki:
![]() jeszcze raz obejrzałam, a może one nie miedziane? Edytowane przez ewasko Czas edycji: 2010-01-01 o 17:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
Skandynawskie bransolety są świetne, splot bardzo ciekawie komponuje się z miedzią. A co do kolczyków, to uważam, że zdjęcia są naprawdę w porządku.
Życzę pomyślności i sukcesów w Nowym Roku. |
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Bransoletki świetne , splot robi wrażenie
super się prezentują![]() I ostatnie kolczyki śliczne ![]() pozdrawiam noworocznie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Piękne prace. Najbardziej podobają mi się ostatnie kolce.
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
śliczne wszystkiego naj w Nowym Roku
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnie kolczyki świetne i bransoletka miedziana super
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
No proszę nowa technika....super...tez widzialam ten splot u jednej osobz dopiero....
Piekne rzeczy mozna wyczarowac...choc wolałabym ze srebra ![]() Obydwie pary kolczykow tez swietne
|
|
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
Cały wrzucik świetny, zwłaszcza bransoletka robi wrażenie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje kochane za miłe komentarze
Fakt że niewiele osób robi w tej "wikingowej" technice (też trafiłam na tylko jedną osobę) ale i tak nie chciałam się dziewczynie "wcinać" więc nie wystawiłam ich do B. ![]() Ja właściwie tylko tak na chwilkę bo się strasznie cieszę i chciałam się pochwalić - właśnie przyjęto mnie do ArsNeo Trzymajcie kciuki ![]() p.s. i pomyśleć że już prawie prawie zastanawiałam się czy wogóle wrapów nie porzucić i skoncentrować się na zwyklaczkach które mi się tu jako tako sprzedają.....
|
|
#420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dlaczego warunkowo? Ciężko uwierzyć, że coś im się mogło nie spodobać. Od dawna podziwiam Twoje prace, tylko jakoś zawsze brakuje mi czasu na napisanie czegoś sensownego![]() A z ostatniego wrzutu Narzeczona Wikinga i ostatnie kolczyki są naprawdę świetne
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

pozdrawiam

klask i: