![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
dziękuje dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#392 |
Rozeznanie
|
Kolczyki Kryształowy Blask i The Rising Sun śliczne
![]() ![]() a Twoje wianki przyspieszyły czas, już czuję zapach świąt ![]() ![]()
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Śliczne w sumie wszystko. Kolczyki z bardzo ciekawym mocowaniem kamienia. Wisior to dla mnie wyższa szkoła jazdy i jest świetny. Wianuszki urocze i pudełeczko też bardzo stylowe. Wszystko mi się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
patrzę patrzę po zdjątkach i nagle 'O! a jednak R. robi rzeczy, które ubrałabym bez wahania mimo, że marudzi na nadmiar kolorków' po czym się okazuje że to wianki
![]() wrapki mnie zachwycają baaaardzo - acz brakuje mi właśnie... kolorków ![]() ![]() kolorków proszę, kolorków... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
cudowne biżuty tworzysz, takie niepowtarzalne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
ja nie wiem, jak ja patrzyłam, że pominęłam wrzucik z tymi cudeńkami!!! te są niesamowite, te drugie takie niby proste, a zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia- cud- miód!!! nie wspomne o klimacie zdjęć, piękne!
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
Kryształowy Blask i The Rising Sun są po prostu boskie -
![]() Jak tak na nie patrzę to czuję ogromny podziw i zachwyt z odrobiną zazdrości, że ja tak jeszcze nie potrafię... ![]() Przepiękne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Z ciekawosci zajrzałam na Twój wątek
![]() Cytat:
![]() ![]() Krysztalowy blask- gdzi kupujesz tak fajnei fasetowane poduszeczki ![]() Doszlam do strony 12 narazie i nie moge sie zdecydowac ktore najładniejsze ![]() W pewnym momencie dochodzi sie do takiej wprawy ze musialabys miec PMSa tego samego dnia zostac ochlapana w deszczowy bury dzien na ulicy, złamac obcas i dostac mandat zeby cos nie wyszlo pieknie ![]() Jak narazie te za kolorki bardzo bardzo bardzo bardzo ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1260542772 pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Reverie, Twoje prace były jednymi z pierwszych (obok prac MON1K4), które oglądałam na wizażu ze szczęką na podłodze i dzięki którym sama zapragnęłam robić biżuterię. Czuję się zaszczycona, że skomentowałaś moje początkowe "wypociny"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Obie prace biżuteryjne cudne, takie "cieple" a świąteczne ozdoby....ah aż zachciało się cofnąć czas i mieć Święta jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
Biżuterie już komentowałam
![]() Dzisiaj, z okazji nadchodzącego Nowego Roku składam gorące życzenia wszystkiego co najlepsze, wspaniałych przyjaciół, oraz dalszej wielkiej pasji tworzenia ![]() ![]() otwórz link ![]() http://www.jacquielawson.com/preview...n=0&pv=3175362
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ktos tu dzisiaj zagląda ale jesli tak to chciałam życzyć wszystkim wszystkiego naj naj w Nowy Roku i rewelacyjnych biżuteryjnych projektów oraz mase natchnienia.....
Moje plany Sylwestrowe niestety spaliły na panewce (no za duzo opcji to ja tutaj nie mam) wiec wczorajszy i dzisiejszy dzionek spędziłam na bizutkowaniu...a raczej wykańczaniu resztek z dna pudełka. I tak powstały: 1. Medieval Lady-bransoletka wykonana średniowiecznym splotem popularnym głównie w Skandynawii- wykonana z jednego kawałka drutu (ok 4 m) ale mimo to elastyczna 2. Narzeczona Wikinga ![]() 3. Wspomnienie Lata- bransa z wszystkiego co się pod ręke nawineło 4. Wspomnienie Lata kolczyki - j/w 5. Midsummer Night's Dream- kolczyki które powstały juz jakiś czas temu ale mimo że na żywo wygladaja nawet fajnie uparcie nie dają się obfocic...wiec pewnie nigdzie ich nie wystawie bo wstyd :/ PS- przepraszam za fatalne zdjęcia...a jak je na Wizażu otworzyłam to się dopiero przeraziłam!
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-12-31 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Otatnie kolczyki cudowne
![]() I bardzo podobają mi się skandynawskie bransolety w Twoim wykonaniu. Widziałam w tym roku w Norwegii na średniowiecznym jarmarku na żywo jak babka wyplata takie cuda i zrobiły na mnie wrażenie. Jeśli mogę spytać to skąd masz wzór, bo ja nie bardzo wiedziałam jak i gdzie szukać ? Może są jakies stronki, tutoriale? O ile nie jest to tajemnica oczywiście ![]()
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Ano zobacz Reverie... ktoś zagląda
![]() Ostatnie kolczyki.. śliczny kształt a bransoleta to chyba mocno pracochłonna była? Tobie również wielu wspaniałych projektów, łatwości w ich wykonywaniu oraz satysfakcjonującej sprzedaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
Przepiękne te ostatnie kolczyki. Kształt, wykonanie, ech cudne
![]()
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
Dwie pierwsze bransoletki są świetne. Ten splot robi ogromne wrażenie. I ostatnie kolczyki cudne. Zaczynam powoli się przekonywać do takich odwróconych kolczyków, chociaż jeszcze do końca nie jestem pewna, czy ładnie się prezentują w uchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
Plecione bransoletki świetne,uwielbiam takie surowe, " średniowieczne" formy, ostatnie kolczyki też super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
Ostatnie kolczyki bardzo ładnie Ci wyszły, podoba mi się taka rozłożysta forma
![]() Dwie pierwsze bransoletki rzeczywiście wyglądają surowo, ale ten splot i tak mi się podoba (przypomina mi perski ogniwkowy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
Bransoletki, bransoletki:
![]() ![]() jeszcze raz obejrzałam, a może one nie miedziane? Edytowane przez ewasko Czas edycji: 2010-01-01 o 16:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Skandynawskie bransolety są świetne, splot bardzo ciekawie komponuje się z miedzią. A co do kolczyków, to uważam, że zdjęcia są naprawdę w porządku.
Życzę pomyślności i sukcesów w Nowym Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Bransoletki świetne , splot robi wrażenie
![]() ![]() I ostatnie kolczyki śliczne ![]() ![]() pozdrawiam noworocznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
Piękne prace. Najbardziej podobają mi się ostatnie kolce.
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
śliczne wszystkiego naj w Nowym Roku
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
Ostatnie kolczyki świetne i bransoletka miedziana super
![]() ![]()
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
No proszę nowa technika....super...tez widzialam ten splot u jednej osobz dopiero....
Piekne rzeczy mozna wyczarowac...choc wolałabym ze srebra ![]() Obydwie pary kolczykow tez swietne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
Cały wrzucik świetny, zwłaszcza bransoletka robi wrażenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Dziękuje kochane za miłe komentarze
![]() ![]() Ja właściwie tylko tak na chwilkę bo się strasznie cieszę i chciałam się pochwalić - właśnie przyjęto mnie do ArsNeo ![]() ![]() ![]() p.s. i pomyśleć że już prawie prawie zastanawiałam się czy wogóle wrapów nie porzucić i skoncentrować się na zwyklaczkach które mi się tu jako tako sprzedają.....
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A z ostatniego wrzutu Narzeczona Wikinga i ostatnie kolczyki są naprawdę świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.