Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 11:34   #391
ines85
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ja tez skladam wam VIRGINIO i ANIELKO najserdeczniejsze zyczenia z okazji osiemnastych urodzin i przedewszystkim zebyscie jaknajszybciej zaczely tyc <jakbym napisala ze zycze wam zebyscie chudly to bedziecie tyly wiec napisze tak dla zmylki>
hehe dobre
a ja tak sie naczytałam o waszych chipsach, pizzach i kebabach, że mi smaka zrobiłyście .... ale nie skusze się w ramach oszczędności
za to zjadłabym jakieś dobre LECZO ....!!!

filousiek jak Twój Pan M.???? Co za niespodzianke dostałaś w zamian za przysługe o której nam pisałaś ?????

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość

No wlasnie Tysienka, Ines, Olenko gdzie jestescie ?
tu jestem.......tu..... z resztą chyba nie da się mnie nie zauważyc za duuzy cien robie

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-09-25 o 11:40
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 12:09   #392
fiolusiek
Zakorzenienie

jeszcze nie dostalam tej obiecanej niespodzianki sam stwierdzil ze to bedzie cos exstra wiec ja tez czekam z niecierpliwoscia

kupilam na allegro tela i musze pojechac i go ogladnac
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:57   #393
Kostka09
Zakorzenienie

:part y:
Aniellka i Virginia Sto Lat!!!!!

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

a ja robie bigos na obiadek z cycem kurzym
a pozatym ketchup, ogorki musztardowe i marmolade z papryki...ufff

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Ines - nie poznałam, że to Ty przez ten nowy avatarek kroliczki były fajne
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:41   #394
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Ines - nie poznałam, że to Ty przez ten nowy avatarek kroliczki były fajne

Ja właśnie pichce leczo ..... : gotuje::g otuje:kto ś chętny ???
Stary 2009-09-25, 15:07   #395
fiolusiek
Zakorzenienie

ines ja poprosze meeeeega porcje z dokladka

a ja skonsumowalam w koncu moje kielki lucerny i stwierdzam ze smaczne byly
Stary 2009-09-25, 15:18   #396
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Hej, hej!
Po pierwsze:
Virginia, Anielka - Wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że porządnie oblejecie urodzinki
Ines - ja właśnie też planuję wybrac się do fryzjera w najbliższym czasie, chociaż kaski mało, bo wydałam na lekarza i leki ponad 150zł No ale zdrowie ważniejsze.
Niuniuska - cieszę się, że Tż już wszystko super Podziwiam Cię za to co robisz dla tych dzieciaczków. Ja od czasu do czasu myślę o jakimś wolontariacie, nawet próbowałam coś znaleźc, ale nie wiem, czy taka sobie osóbka bez wykształcenia pedagogicznego może, powiedzmy 1-2 w tygodniu, pomagac w jakichś świetlica tego typu? Albo może uczyc dzieciaczków angielskiego w ramach tego wolontariatu?
Limonko - z jednej strony każdy może miec gorszy dzień, ale z drugiej, wiem, że ty jesteś bardzo wyważona babka i widzisz różnicę pomiędzy czyimś zdenerwowaniem bądź podirytowaniem, a przegięciem. Przykro mi, że miałaś taki kiepski dzień w pracy.
Miłego wieczoru! Zazdroszczę Ci tego maratonu Almodovara!
Virginia - super, że tak dobrze się bawiłaś! Ja też uwielbiam ogniska.
Martusia - powodzenia w Gdańsku!
Marei - Twój brat to rzeczywiście agent pierwsza klasa

U mnie dzisiaj jakby lepszy dzień. Wczoraj pojechaliśmy z Tżem na przedstawienie jego znajomego, którego poznał na forum tolkienowskim. Koleś studiuje matematykę, a w wolnych chwilach pisze sztuki komediowe - i to całkiem niezłe! Sztuka była parodią trzeciej części Władcy Pierścienia i naprawdę momentami myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu. A przedstawienie odbywało się w domu kultury i po całym show był jeszcze wernisaż jego i jego siostry fotografii z Japonii. Naprawdę, bardzo ciekawe rodzeństwo. Poza tym wyrwałam się z mieszkania, a z moją nerwicą jest tak, że jeśli wyjdę, zajmę się czymś to czuję się o niebo lepiej, bo wiadomo, że im bardziej człowiek się koncentruje na tym, że się źle czuję tym gorzej się czuje Niestety noc miałam zdecydowanie gorszą.. nie będę wchodziła w szczegóły, ale byłam na granicy pojechania na pogotowie po zastrzyk uspokający
Anyway, ten mój lekarz mówił, że przez pierwsze parę dni brania leku, objawy mogą się nasilic, więc czekam spokojnie, aż lek zacznie działac prawidłowo. Wcześniej też brałam seroxat, ale wtedy byłam jeszcze na kilku innych lekach, które niwelowały skutki uboczne. No ale nic to.. jestem dobrej myśli, tym bardziej, że dzisiaj jest już o wiele lepiej i po malu wraca mi radosc życia
Oprócz tego, promotor wyznaczył nam w końcu termin obrony na.... 16 października! Późno, ale to przez recenzenta, który jest podobno bardzo zajęty, bo w zeszłym roku mianowali go na dziekana. Nie martwię się jednak, bo dla mnie to oznacza dłuższe wakacje po prostu A żeby się nie nudzic za bardzo i zarobic na fryjzera i parę ciuszków na jesień przyjęłam fajne zlecenie tłumaczeniowe
Ok, jak zwykle trochę się rozpisałam, więc na razie zmykam.. może obejrzę jakiś film? Albo coś poczytam.. dzisiaj kupiłam nowe glamour i urodę a wczoraj instyle, więc jest co przeglądac

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:33   #397
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze nie dostalam tej obiecanej niespodzianki sam stwierdzil ze to bedzie cos exstra wiec ja tez czekam z niecierpliwoscia

kupilam na allegro tela i musze pojechac i go ogladnac
pochwal sie jaki tel kupilas
mi niedlugo umowa sie skonczy i zupelnie nie wiem na co sie zdecydowac

Cytat:

a ja robie bigos na obiadek z cycem kurzym
a pozatym ketchup, ogorki musztardowe i marmolade z papryki...ufff
ogorki musztardowe

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Ja właśnie pichce leczo ..... : gaduly::g otuje:ktoś chętny ???
jaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Oprócz tego, promotor wyznaczył nam w końcu termin obrony na.... 16 października! Późno, ale to przez recenzenta, który jest podobno bardzo zajęty, bo w zeszłym roku mianowali go na dziekana. Nie martwię się jednak, bo dla mnie to oznacza dłuższe wakacje po prostu A żeby się nie nudzic za bardzo i zarobic na fryjzera i parę ciuszków na jesień przyjęłam fajne zlecenie tłumaczeniowe
Ok, jak zwykle trochę się rozpisałam, więc na razie zmykam.. może obejrzę jakiś film? Albo coś poczytam.. dzisiaj kupiłam nowe glamour i urodę a wczoraj instyle, więc jest co przeglądac
no to bede trzymac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 15:49   #398
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
okazało się że miałam nawet 3 w środe, z jednego dotasłam 5 a z reszty jeszcze nie wiem ale raczej bedzie oki. poza tym mam juz kolejne zapowiedziane...
Zuch, wiedziałam, że sobie poradzisz
Kurczę, ostro u Was zaczęli z tymi sprawdzianami od samego początku;/

Cytat:
tu jestem.......tu..... z resztą chyba nie da się mnie nie zauważyc za duuzy cien robie
Ooo żeś pojechała po całości tym tekstem moja droga ;P Lańsko zaraz będzie!

Cytat:
Ja też jestem ciekawa na co się Pan M. szarpnie
Może zorganizuje Ci męski striptiz?

Cytat:

Ja właśnie pichce leczo .....ktoś chętny ???
Mniamku. Ja, ja, ja!

Uhhh, wróciłam z akcji "podziel się posiłkiem". Kurczę, jak miło się na serduchu robi, gdy ludzie wrzucają te jedzonko do koszyków Dzieciaki i biedne rodzinki będą miały co najmniej 4 wielkie, pełne koszyki jedzonka! A jeszcze jutro drugi dzień akcji

A mój Tż idzie dzisiaj na piwo z braćmi. Miałam zaproszenie, ale chyba sobie daruję, nie chcę słuchać o samochodach, meczach, komputerach i innych bajerach a jeszcze nie daj Boże o gołych babach, wielkich biustach itp. ;p (no bo bracia są wolni więc wszystkiego mogę się po nich spodziewać ). Zrobię sobie Spa, mam też nowe książki więc zapowiada się spokojny wieczorek.

A co u Was?

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Joyce, to miałaś wczoraj fajny wieczorek! Bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że te leki zaczną szybko działać, bo nie chcę byś się dalej męczyła... 16 października masz gwarantowane kciuki!
A jeśli chodzi o wolontariat. Kochana, nie musisz mieć wcale wykształcenia pedagogicznego! Każdy może zostać wolontariuszem, pomagać dzieciakom w lekcjach, bawić się z nimi, organizować im czas itp. A te lekcje angielskiego to super pomysł! Do nas też kiedyś przychodzili różni ludzie uczyć angielskiego, niemieckiego czy nawet tańca. Wiadomo, jak to dzieciaki, czasem krzyczą, marudzą i wydziwiają, ale na ogół lubią nowości. A jeśli lubisz dzieciaki, masz na oku jakąś świetlicę środowiskową/socjoterapeutyczną to najlepiej idź popytaj czy potrzebują tam wolontariuszy (dadzą Ci pewnie jakiś formularz do wypełnienia) i możesz działać

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 16:14   #399
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Lejdis

Virginio, Anielllko- sto lat, dziewczyny!!! Spełnienia wszystkich marzeń (zwłaszcza tych najskrytszych, które są w Waszych serduszkach), wiary w dobre jutro i samego siebie, miłości (żeby nigdy nie zabrakło jej w Waszym życiu) i w ogóle WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Joyce-
super, że tak miło spędziłaś wczoraj czas! Mam nadzieję,że leki szybko zaczną działać i przed Tobą coraz więcej takich chwil
Wygląda na to, że obronię się przed Tobą, bo mi zapowiedzieli obronę między 5 a 9 października. Mam nadzieję,że mogę liczyć na Twoje kciuki, bo Ty na moje- na pewno

Niuniusko-
u nas w Warszawie też widziałam wolontariuszy akcji "Podziel się posiłkiem". Robiłam zakupy w Carrefurze i gdy wrzucałam jakiś prowiant do ich koszyczka widziałam, że wielu ludzi robi to samo Mi też się zawsze ciepło robi na serduchu w takich sytuacjach. Tyle się mówi o znieczulicy w społeczeństwie, ale jednak komuś chce się poświęcić swój czas i energię, żeby top zorganizować czy też podzielić się swoimi pieniążkami z tymi, którzy tego potrzebują... To bardzo budujące.

Inesko- też myślałam nad wizytą u fryzjera (ale zdecydowanie po wypłacie ). Strasznie marzy mi się jakaś odmiana i nie wiem czy nie 'szczelę' sobie czekoladowego brązu

Z Mr Szefem już ok, przyjmuję, że miał jakiś gorszy dzień i jeśli tego typu akcje nie będą się powtarzać jestem skłonna o wszystkim zapomnieć Bądźmy szczerzy... Komu z nas nie zdarzyło się kiedyś powiedzieć kilku słów za dużo? Ja z moim niewyparzonym jęzorem na pewno nie zdecydowałabym się rzucić kamieniem Tak więc było, minęło.

I dziewczyny... Miałam nikomu o tym nie mówić, ale... Dzisiaj robiliśmy sobie kawę w kuchni, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i... Prawie mnie pocałował W ostaniej chwili się odsunął, rzucił 'Przepraszam!', odwinął się na pięcie i wyszedł. Przez dobrą godzinę byliśmy oboje tak zażenowani, że nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić, a później Mr Szef zawinął się wcześniej do domu. Mam mętlik w głowie
Stary 2009-09-25, 16:16   #400
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Zuch, wiedziałam, że sobie poradzisz
Kurczę, ostro u Was zaczęli z tymi sprawdzianami od samego początku;/

No troche mnie to denerwują takie ciagłe sprawdziany, ale z jednej strony jestem na bieżąco i mam jakąś tam motywacje, bo tu nie ma czegos takiego jak sejsa. po prostu ocena koncowa jest z tych wszystkich pojedynczych

Ooo żeś pojechała po całości tym tekstem moja droga ;P Lańsko zaraz będzie!

hehe prawda no

Mniamku. Ja, ja, ja!

zapraszam bo ja się już najałam
Więc leczo juz gotowe ale jak juz je zrobiłam to w sumie mi sie odechciało
Ale z chcią wszystie chętne bym poczęstowała
Poszłam do fryzjera ale dziś niestety miała już za dużo ludzi i nie dałaby rady A do innej fryzjerki nie chciałam iśc więc wybiorę się prawdopodobnie w poniedziałek dopiero...

JoyceSky to za miesiąc dołaczych do grona magazynierów
u mnie ostatnio pytali sie w szkole czy ktos chciałby udzielac sie jako wolontariusz i właśnie pomagac dzieciom w odrabianiu lekcji, bawic się z nimi itp. Istnieje tez mozliwośc pomocy ludziom starszym w robieniu zakupów czy wyjścia razem na spacer...nie trzeba miec do tego zadnego wykształcenia konkretnego tylko duuużo własnych chęci Może u Ciebie w mieście jest PCK i tam popytaj ???

Limonko NIE GADAJ jestem również w szkoku tak jak i Ty widocznie nie tylko Ty masz na niego ochotę ..??? Ale faktycznie dziwna sytuacja i ciekawe co teraz będzie .....???!!!!

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-09-25 o 16:19
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 16:38   #401
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
I dziewczyny... Miałam nikomu o tym nie mówić, ale... Dzisiaj robiliśmy sobie kawę w kuchni, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i... Prawie mnie pocałował W ostaniej chwili się odsunął, rzucił 'Przepraszam!', odwinął się na pięcie i wyszedł. Przez dobrą godzinę byliśmy oboje tak zażenowani, że nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić, a później Mr Szef zawinął się wcześniej do domu. Mam mętlik w głowie
O jaaaaa!!! Myślałam, że ten dzień będzie nudny, a tu taki nijuuuuusss, ciut jak z romantycznej telenoweli brazylijskiej
Przypomnij mi lasia: żony nie ma, dzieci też nie? Ile jest starszy od Ciebie?

Cytat:
u mnie ostatnio pytali sie w szkole czy ktos chciałby udzielac sie jako wolontariusz i właśnie pomagac dzieciom w odrabianiu lekcji, bawic się z nimi itp. Istnieje tez mozliwośc pomocy ludziom starszym w robieniu zakupów czy wyjścia razem na spacer...nie trzeba miec do tego zadnego wykształcenia konkretnego tylko duuużo własnych chęci Może u Ciebie w mieście jest PCK i tam popytaj ???
Dokładnie, ineska dobrze mówi. Można też poszukać różnych organizacji, stowarzyszeń, które zajmują się pomocą dzieciakom, rodzinom, osobom starszym itp. Właśnie ta świetlica, do której chodzę działa przy jednym z takich stowarzyszeń. W ogóle to fajna sprawa, bo mieści się w zwykłym mieszkaniu w bloku, dzieciaki same robią sobie jedzonko, sprzątają, dbają o ogórek (hahaha ogródek miało być) i podwórko wokół. Rozdajemy im wyprawki szkolne, ubranka. Dzięki temu mają przynajmniej namiastkę ciepłego, normalnego domu... bo życie ich nie rozpieszcza...

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-25 o 16:39
Stary 2009-09-25, 17:07   #402
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Cześć Lejdis

AAAA! Jaki nius! Aż się zakrztusiłam mlekiem jak to przeczytałam! (mlekiem popijam rurki waflowe z nadzieniem, które teraz pałaszuję proszę o lanie)
Cytat:
Dokładnie, ineska dobrze mówi. Można też poszukać różnych organizacji, stowarzyszeń, które zajmują się pomocą dzieciakom, rodzinom, osobom starszym itp. Właśnie ta świetlica, do której chodzę działa przy jednym z takich stowarzyszeń. W ogóle to fajna sprawa, bo mieści się w zwykłym mieszkaniu w bloku, dzieciaki same robią sobie jedzonko, sprzątają, dbają o ogórek (hahaha ogródek miało być) i podwórko wokół. Rozdajemy im wyprawki szkolne, ubranka. Dzięki temu mają przynajmniej namiastkę ciepłego, normalnego domu... bo życie ich nie rozpieszcza...
Dzięki za info, dziewczyny. Tu, na Śląsku będę jeszcze tylko 3 tygodnie, więc zaczekam aż się ulokuję znowu na Pomorze i tam się rozejrzę.

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:13   #403
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
czuje bigmilka w powietrzu
Stary 2009-09-25, 17:22   #404
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
AAAA! Jaki nius! Aż się zakrztusiłam mlekiem jak to przeczytałam! (mlekiem popijam rurki waflowe z nadzieniem, które teraz pałaszuję proszę o lanie)
a maszzz!! hadysz!

Cytat:
ahahaha O cholerciaaa to znowu pylą! ! !

Stary 2009-09-25, 17:39   #405
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ahahaha O cholerciaaa to znowu pylą! ! !
Cytat:
ja wysiadam przy WAS : roll:
Stary 2009-09-25, 17:51   #406
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie pichce leczo
ja bym zjadla bardzo chętnie

Cytat:
Hej, hej!
U mnie dzisiaj jakby lepszy dzień. Wczoraj pojechaliśmy z Tżem na przedstawienie jego znajomego, którego poznał na forum tolkienowskim. Koleś studiuje matematykę, a w wolnych chwilach pisze sztuki komediowe - i to całkiem niezłe! Sztuka była parodią trzeciej części Władcy Pierścienia i naprawdę momentami myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu. A przedstawienie odbywało się w domu kultury i po całym show był jeszcze wernisaż jego i jego siostry fotografii z Japonii. Naprawdę, bardzo ciekawe rodzeństwo. Poza tym wyrwałam się z mieszkania, a z moją nerwicą jest tak, że jeśli wyjdę, zajmę się czymś to czuję się o niebo lepiej, bo wiadomo, że im bardziej człowiek się koncentruje na tym, że się źle czuję tym gorzej się czuje Niestety noc miałam zdecydowanie gorszą.. nie będę wchodziła w szczegóły, ale byłam na granicy pojechania na pogotowie po zastrzyk uspokający
Anyway, ten mój lekarz mówił, że przez pierwsze parę dni brania leku, objawy mogą się nasilic, więc czekam spokojnie, aż lek zacznie działac prawidłowo. Wcześniej też brałam seroxat, ale wtedy byłam jeszcze na kilku innych lekach, które niwelowały skutki uboczne. No ale nic to.. jestem dobrej myśli, tym bardziej, że dzisiaj jest już o wiele lepiej i po malu wraca mi radosc życia
Oprócz tego, promotor wyznaczył nam w końcu termin obrony na.... 16
dobrze słyszeć, że mialas lepszy dzien i oby tak dalej 16 trzymam kciuki tez oczywiscie a za rureczki z kremem bo mi narobilas jeszcze ochoty a masz

Cytat:

no,no, no ale NIUS sie dzieje, jak mogłaś mysleć, że nam nic nie powiesz??? no to teraz czekamy na ładny rozwoj sytuacji z Panem KK ciekawe jak się bedzie teraz zachowywal

niuniuska - jesteś niesamowita z tymi dzieciakami, podziwiam Cie, bo to przecież ciężka praca nie tylko same przyjemnosci i radość w ich oczach jesteś wielka

dziewczyny padnieta jestem po tych przetworach, po kazdej takiej akcji mowimy z mama, że to już koniec w tym roku a potem albo ona albo ja znajdujemy kolejne super przepisy jeszce "tylko" beda buraczki z papryka i sliwki w occie no i moze powidła

i jestem zla jak nie wiem bo sciagam i sciagam Housa i caly czas jakis blad mi sie wkrada juz 3 raz...

miłego wieczorku dziewczynki

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Fiolus - pokaż telefon
Stary 2009-09-25, 18:18   #407
virginia
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny!!!
I Tobie sto lat, Aniellko!

Cytat:
Jak rany, jaki nius! Jeszcze nie mogę dojść do siebie!!
Węszę romans, węszę romans, tyryryry!

TŻet dziś przyszedł z rózyczką a potem zrobiliśmy sobie fajną kolacyjkę - krewetki i czerwone wińsko . Lecę na cd.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 19:03   #408
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

TŻet dziś przyszedł z rózyczką a potem zrobiliśmy sobie fajną kolacyjkę - krewetki i czerwone wińsko . Lecę na cd.
bedzie male virginiatko
Stary 2009-09-25, 19:14   #409
Marei
Zakorzenienie

Limonko!!!! Co za news!!!! Niesamowite! Powinnaś powieść biograficzną napisać, oczywiście z happyendem

Jestem dziś padnięta, więc się nie rozpisuję, przepraszam za przypisanie żonki innemu TŻ

Kostko, właśnie ciężko było mi uwierzyć, że jaworzno się tak zmieniło ale.. ale tomograf 64-rzędowy mamy tym można się chwalić

a przede wszystkim:

Wszystkiego najlepszego Virginio i Aniellko!!

[chociaż zawszze jak czytam Twojego nicka, to kojarzy mi się Amelka, jak córka koleżanki:P]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 19:21   #410
Malinn
Zakorzenienie

dziewczyny trzymac jutro mocno kciuki! Od 13 do odwołania
Stary 2009-09-25, 19:27   #411
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
tak jest:kciu ki:
Stary 2009-09-25, 19:42   #412
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
niuniuska - jesteś niesamowita z tymi dzieciakami, podziwiam Cie, bo to przecież ciężka praca nie tylko same przyjemnosci i radość w ich oczach jesteś wielka
ojejku, zawstydziłaś mnie No nie przesadzajmy, wielka nie jestem Faktycznie to jest ciężka praca, ale jak się ma chęci i dobre podejście, to podobno można wszystko

Cytat:
dziewczyny padnieta jestem po tych przetworach, po kazdej takiej akcji mowimy z mama, że to już koniec w tym roku a potem albo ona albo ja znajdujemy kolejne super przepisy jeszce "tylko" beda buraczki z papryka i sliwki w occie no i moze powidła
Ułaaa, to możecie założyć jakiś sklepik z przetworami i innymi cudami

Cytat:
ja wysiadam przy WAS
No gdzie wysiadasz, hej ho trototo - wracaj!

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Załatwione!

A ja właśnie zjadłam pieczoną białą bułę z masłem i żółtym serem, wstyyyd. :/ I popiłam to wszystko piwkiem. Baty będą? No, ale na usprawiedliwienie mam:
- fakt, że od poniedziałku ruszam z prawdziwą dietą, to teraz sobie popuściłam pasa!
- samotny piątkowy wieczór, musiałam jakoś zaszaleć!

Stary 2009-09-25, 19:57   #413
blokerka
Raczkowanie

W zwiazku z tym, ze jakos nie jestem w stanie nic Wam napisac porządnego, ani przeczytać poprawnie -> grzeniec sobie popijam na bol gardla i swiata
to napisze tylko

HAPPY BIRTHDAY
Virginio i Aniellko
Sto lat, sto lat, niech żyją zyja Nam!
Stary 2009-09-25, 20:05   #414
fiolusiek
Zakorzenienie

Niuniuska juz widze jak powracasz od poniedzialku na cnotliwa droge diety ja sie juz grzeszkami nie przejmuje tylko je akceptuje

a ja sie wstepnie juz umowilam na jutro z Panem M no wiecie ta ciekawosc
Stary 2009-09-25, 20:14   #415
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
W zwiazku z tym, ze jakos nie jestem w stanie nic Wam napisac porządnego, ani przeczytać poprawnie -> grzeniec sobie popijam na bol gardla i swiata
co sie stalo kochana???

niuniuska - jestes rozgrzeszona mogłam w koncu uzyc tego fajnego usmieszka
tak myslalam o sklepiku z przetworami oprócz koni najbardziej lubie gotować a jestem chemikiem

a ja pije pifffko i odpoczywam, zamowilam nowe materiały ( pudełeczka itp..) do dekupazowania bo ostatnio nie mialam weny no i moze mnie najdzie, chyba zaczne już robic prezenty gwiazdkowo -mikołajkowe bo znajac moja "rułe" to mi to troche zajmie

virginio - baw sie dobrze przy krewetkach, też jestem fanka takich z masełkiem i pietruszka hmmm narobiłas smaka
Stary 2009-09-25, 20:16   #416
Anielllka
Wtajemniczenie

Dziękuje kochane za życzenia - bardzo mi miło
Virginio sto lat

dziś moja dieta leży i kwiczy i chyba dalej będzie gorzej bo sie uraczę piwkiem. Pozdrawiam
przepraszam że nie nadrabiam
Stary 2009-09-25, 20:28   #417
Tysia1907
Zadomowienie

TRZYSTA LAT DLA SOLENIZANTEK !!!
DOŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!

kochane nie bijcie mocno ze nei psize, ale najnormalniej w swiecie nie mam ochoty....nie mam ochoty na nic, w domu tez malo z kim rozmawaiam, jedyne slowa na jakie mnie stac to sa odpowiedzi jak ktos kilarazy powtorzy pytanie.
a do was dzis pisze, bo zauwazylam ze kila razy moje imie zostalo wywołane, i nie czytalam was bo tez nie bylo jak, jedyne co sie zauwazylam bo byłam pogrubiona......
a w rzeczysiwscosci jestem tez pogrubiona!!!! mam 2kg wiecej od wagi najwiekszej jaka kiedys ossiagnelam, takze mamy kolejny rekord!!
ise skakac sluchajcie z radosci!
Stary 2009-09-25, 20:34   #418
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

hej hej hej

JoyceSky;
to 16 będziemy trzymać kciuki

Limonka1987 o losie jaka beka masz ty jednak ciekawe zycie

Malinn
będziemy trzymać

któras pisala ze chce leczo zapraszam do siebie mama u mnie dzisiaj robila od kad udalo jej sie zebrac duuuuuze cukinie na dzialce leczo w moim domu pojawia się co tydzień w menu

virginio i anielko sto lat sto lat wszystkiego naj lepszego

bylam dzisiaj w tym Gd czy nie na marne okaze sie 30 no w kazdym badz razie byla dodatkowa rekrutacja i pojechalam zaryzykowac i zloyc dokumenty i jak wysiadlam z tramwaju to mnie zszokowalo ze moze byc tak wielki kampus bo u mnie to gtam nic takiego z ta moja uczelnia no i zanim trafilam tam gdzie trafic mialam to chyba z 30 minut minelo i oczywiscie nie byla bym soba gdybym czegos sobie nie kupila ale ta torebka tak na mnie patrzyla i prosila zebym ja do siebie do domu zabrala ze sie zlitowalam
a w ogole kupilam sobie takie zapaszki co niby sa do torebki to ja je sobie do szafy wlozylam ciekawe czy jaos sie zapach zmieni, co prawda jeden jest taki intensywny
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:41   #419
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja sie wstepnie juz umowilam na jutro z Panem M no wiecie ta ciekawosc
i tu rowniez czuje bigmilki w powietrzu, chociaz moze to bigbambi albo bigtoffi

Cytat:
a ja pije pifffko i odpoczywam, zamowilam nowe materiały ( pudełeczka itp..) do dekupazowania bo ostatnio nie mialam weny no i moze mnie najdzie, chyba zaczne już robic prezenty gwiazdkowo -mikołajkowe bo znajac moja "rułe" to mi to troche zajmie
no wlasnie dawno nic nie widzialam, moze pokazesz jakies robotki reczne?

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
dziś moja dieta leży i kwiczy i chyba dalej będzie gorzej bo sie uraczę piwkiem. Pozdrawiam
przepraszam że nie nadrabiam
nie no w taki dzien jestes jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość

kochane nie bijcie mocno ze nei psize, ale najnormalniej w swiecie nie mam ochoty....nie mam ochoty na nic, w domu tez malo z kim rozmawaiam, jedyne slowa na jakie mnie stac to sa odpowiedzi jak ktos kilarazy powtorzy pytanie.
a do was dzis pisze, bo zauwazylam ze kila razy moje imie zostalo wywołane, i nie czytalam was bo tez nie bylo jak, jedyne co sie zauwazylam bo byłam pogrubiona......
a w rzeczysiwscosci jestem tez pogrubiona!!!! mam 2kg wiecej od wagi najwiekszej jaka kiedys ossiagnelam, takze mamy kolejny rekord!!
ise skakac sluchajcie z radosci!
a no widzial cie dzis i juz mialam pisac ze wiem ze jestes ale by bylo ze szpieguje

mala nie martw sie waga, moze od poniedzialku z Niuniuska dietke zaczniesz i wszystko poleci w dol

Malinn kciuki bede trzymac

a ja czekam na dostawe czekolady mlecznej

co sie dzieje z tym wizazem nie chce wszystkich postow mi cytowac
Stary 2009-09-25, 20:49   #420
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

a no widzial cie dzis i juz mialam pisac ze wiem ze jestes ale by bylo ze szpieguje

mala nie martw sie waga, moze od poniedzialku z Niuniuska dietke zaczniesz i wszystko poleci w dol

a gdzei mnei widzials? gdzei to sie sprawdza? jak to sie robi bo ja nie wiem nawet.
wiesz kochana, ja moge czasem sie swiecic ze jestem a mnei nei ma, bo ja mam automatycznie zalogowana siebie i nie wpsiuje wgole hasla tylko klikne na soeim sekund a przez chwile sie swiece ze jestem, takze weisz jak jest.

a co do cdieciory za*ranej;/ zaczynam co ranek...i co i
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości