|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() a ja tak sie naczytałam o waszych chipsach, pizzach i kebabach, że mi smaka zrobiłyście .... ![]() ![]() za to zjadłabym jakieś dobre LECZO ....!!! filousiek jak Twój Pan M.???? Co za niespodzianke dostałaś w zamian za przysługe o której nam pisałaś ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- tu jestem.......tu..... z resztą chyba nie da się mnie nie zauważyc ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-25 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie dostalam tej obiecanej niespodzianki sam stwierdzil ze to bedzie cos exstra
![]() ![]() kupilam na allegro tela i musze pojechac i go ogladnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Aniellka i Virginia Sto Lat!!!!! ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- a ja robie bigos na obiadek z cycem kurzym a pozatym ketchup, ogorki musztardowe i marmolade z papryki...ufff ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Ines - nie poznałam, że to Ty przez ten nowy avatarek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie pichce leczo ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
ines ja poprosze meeeeega porcje z dokladka
![]() a ja skonsumowalam w koncu moje kielki lucerny i stwierdzam ze smaczne byly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Hej, hej!
Po pierwsze: Virginia, Anielka - Wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że porządnie oblejecie urodzinki ![]() Ines - ja właśnie też planuję wybrac się do fryzjera w najbliższym czasie, chociaż kaski mało, bo wydałam na lekarza i leki ponad 150zł ![]() Niuniuska - cieszę się, że Tż już wszystko super ![]() ![]() Limonko - z jednej strony każdy może miec gorszy dzień, ale z drugiej, wiem, że ty jesteś bardzo wyważona babka i widzisz różnicę pomiędzy czyimś zdenerwowaniem bądź podirytowaniem, a przegięciem. Przykro mi, że miałaś taki kiepski dzień w pracy. Miłego wieczoru! Zazdroszczę Ci tego maratonu Almodovara! Virginia - super, że tak dobrze się bawiłaś! Ja też uwielbiam ogniska. Martusia - powodzenia w Gdańsku! Marei - Twój brat to rzeczywiście agent pierwsza klasa ![]() U mnie dzisiaj jakby lepszy dzień. Wczoraj pojechaliśmy z Tżem na przedstawienie jego znajomego, którego poznał na forum tolkienowskim. Koleś studiuje matematykę, a w wolnych chwilach pisze sztuki komediowe - i to całkiem niezłe! Sztuka była parodią trzeciej części Władcy Pierścienia i naprawdę momentami myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu. A przedstawienie odbywało się w domu kultury i po całym show był jeszcze wernisaż jego i jego siostry fotografii z Japonii. Naprawdę, bardzo ciekawe rodzeństwo. Poza tym wyrwałam się z mieszkania, a z moją nerwicą jest tak, że jeśli wyjdę, zajmę się czymś to czuję się o niebo lepiej, bo wiadomo, że im bardziej człowiek się koncentruje na tym, że się źle czuję tym gorzej się czuje ![]() ![]() Anyway, ten mój lekarz mówił, że przez pierwsze parę dni brania leku, objawy mogą się nasilic, więc czekam spokojnie, aż lek zacznie działac prawidłowo. Wcześniej też brałam seroxat, ale wtedy byłam jeszcze na kilku innych lekach, które niwelowały skutki uboczne. No ale nic to.. jestem dobrej myśli, tym bardziej, że dzisiaj jest już o wiele lepiej i po malu wraca mi radosc życia ![]() Oprócz tego, promotor wyznaczył nam w końcu termin obrony na.... 16 października! Późno, ale to przez recenzenta, który jest podobno bardzo zajęty, bo w zeszłym roku mianowali go na dziekana. Nie martwię się jednak, bo dla mnie to oznacza dłuższe wakacje po prostu ![]() ![]() Ok, jak zwykle trochę się rozpisałam, więc na razie zmykam.. może obejrzę jakiś film? Albo coś poczytam.. dzisiaj kupiłam nowe glamour i urodę a wczoraj instyle, więc jest co przeglądac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi niedlugo umowa sie skonczy i zupelnie nie wiem na co sie zdecydowac ![]() Cytat:
![]() jaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#398 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, ostro u Was zaczęli z tymi sprawdzianami od samego początku;/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może zorganizuje Ci męski striptiz? ![]() ![]() Mniamku. Ja, ja, ja! ![]() Uhhh, wróciłam z akcji "podziel się posiłkiem". Kurczę, jak miło się na serduchu robi, gdy ludzie wrzucają te jedzonko do koszyków ![]() ![]() ![]() A mój Tż idzie dzisiaj na piwo z braćmi. Miałam zaproszenie, ale chyba sobie daruję, nie chcę słuchać o samochodach, meczach, komputerach i innych bajerach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Joyce, to miałaś wczoraj fajny wieczorek! Bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że te leki zaczną szybko działać, bo nie chcę byś się dalej męczyła... ![]() ![]() A jeśli chodzi o wolontariat. Kochana, nie musisz mieć wcale wykształcenia pedagogicznego! Każdy może zostać wolontariuszem, pomagać dzieciakom w lekcjach, bawić się z nimi, organizować im czas itp. A te lekcje angielskiego to super pomysł! Do nas też kiedyś przychodzili różni ludzie uczyć angielskiego, niemieckiego czy nawet tańca. Wiadomo, jak to dzieciaki, czasem krzyczą, marudzą i wydziwiają, ale na ogół lubią nowości. A jeśli lubisz dzieciaki, masz na oku jakąś świetlicę środowiskową/socjoterapeutyczną to najlepiej idź popytaj czy potrzebują tam wolontariuszy (dadzą Ci pewnie jakiś formularz do wypełnienia) i możesz działać ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lejdis
![]() Virginio, Anielllko- sto lat, dziewczyny!!! Spełnienia wszystkich marzeń (zwłaszcza tych najskrytszych, które są w Waszych serduszkach), wiary w dobre jutro i samego siebie, miłości (żeby nigdy nie zabrakło jej w Waszym życiu) i w ogóle WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ![]() ![]() ![]() Joyce- super, że tak miło spędziłaś wczoraj czas! Mam nadzieję,że leki szybko zaczną działać i przed Tobą coraz więcej takich chwil ![]() Wygląda na to, że obronię się przed Tobą, bo mi zapowiedzieli obronę między 5 a 9 października. Mam nadzieję,że mogę liczyć na Twoje kciuki, bo Ty na moje- na pewno ![]() ![]() Niuniusko- u nas w Warszawie też widziałam wolontariuszy akcji "Podziel się posiłkiem". Robiłam zakupy w Carrefurze i gdy wrzucałam jakiś prowiant do ich koszyczka widziałam, że wielu ludzi robi to samo ![]() Inesko- też myślałam nad wizytą u fryzjera (ale zdecydowanie po wypłacie ![]() ![]() Z Mr Szefem już ok, przyjmuję, że miał jakiś gorszy dzień i jeśli tego typu akcje nie będą się powtarzać jestem skłonna o wszystkim zapomnieć ![]() ![]() I dziewczyny... Miałam nikomu o tym nie mówić, ale... Dzisiaj robiliśmy sobie kawę w kuchni, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i... Prawie mnie pocałował ![]() ![]()
#400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale z chcią wszystie chętne bym poczęstowała ![]() ![]() Poszłam do fryzjera ale dziś niestety miała już za dużo ludzi i nie dałaby rady ![]() ![]() JoyceSky to za miesiąc dołaczych do grona magazynierów ![]() ![]() u mnie ostatnio pytali sie w szkole czy ktos chciałby udzielac sie jako wolontariusz i właśnie pomagac dzieciom w odrabianiu lekcji, bawic się z nimi itp. Istnieje tez mozliwośc pomocy ludziom starszym w robieniu zakupów czy wyjścia razem na spacer...nie trzeba miec do tego zadnego wykształcenia konkretnego tylko duuużo własnych chęci ![]() Limonko NIE GADAJ ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-25 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przypomnij mi lasia: żony nie ma, dzieci też nie? ![]() ![]() Cytat:
![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-25 o 16:39 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ahahaha ![]() ![]()
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
ja bym zjadla bardzo chętnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niuniuska - jesteś niesamowita z tymi dzieciakami, podziwiam Cie, bo to przecież ciężka praca nie tylko same przyjemnosci i radość w ich oczach ![]() ![]() dziewczyny padnieta jestem po tych przetworach, po kazdej takiej akcji mowimy z mama, że to już koniec w tym roku a potem albo ona albo ja znajdujemy kolejne super przepisy ![]() ![]() i jestem zla jak nie wiem bo sciagam i sciagam Housa i caly czas jakis blad mi sie wkrada ![]() miłego wieczorku dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Fiolus - pokaż telefon ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!!!
![]() ![]() ![]() I Tobie sto lat, Aniellko! ![]() Cytat:
Węszę romans, węszę romans, tyryryry! ![]() ![]() ![]() TŻet dziś przyszedł z rózyczką a potem zrobiliśmy sobie fajną kolacyjkę - krewetki i czerwone wińsko ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Limonko!!!!
![]() ![]() Jestem dziś padnięta, więc się nie rozpisuję, przepraszam za przypisanie żonki innemu TŻ ![]() Kostko, właśnie ciężko było mi uwierzyć, że jaworzno się tak zmieniło ![]() ![]() ![]() a przede wszystkim: Wszystkiego najlepszego Virginio i Aniellko!!
[chociaż zawszze jak czytam Twojego nicka, to kojarzy mi się Amelka, jak córka koleżanki:P] |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzymac jutro mocno kciuki! Od 13 do odwołania
![]() ![]() ![]()
#411 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No gdzie wysiadasz, hej ho trototo - wracaj! ![]() Załatwione! ![]() ![]() A ja właśnie zjadłam pieczoną białą bułę z masłem i żółtym serem, wstyyyd. :/ I popiłam to wszystko piwkiem. Baty będą? ![]() ![]() - fakt, że od poniedziałku ruszam z prawdziwą dietą, to teraz sobie popuściłam pasa! ![]() ![]() ![]() - samotny piątkowy wieczór, musiałam jakoś zaszaleć! ![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
W zwiazku z tym, ze jakos nie jestem w stanie nic Wam napisac porządnego, ani przeczytać poprawnie -> grzeniec sobie popijam na bol gardla i swiata
to napisze tylko HAPPY BIRTHDAY Virginio i Aniellko Sto lat, sto lat, niech żyją zyja Nam! ![]()
#414 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska juz widze jak powracasz od poniedzialku na cnotliwa droge diety
![]() ![]() ![]() a ja sie wstepnie juz umowilam na jutro z Panem M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niuniuska - jestes rozgrzeszona ![]() ![]() tak myslalam o sklepiku z przetworami ![]() ![]() ![]() ![]() a ja pije pifffko i odpoczywam, zamowilam nowe materiały ( pudełeczka itp..) do dekupazowania bo ostatnio nie mialam weny no i moze mnie najdzie, chyba zaczne już robic prezenty gwiazdkowo -mikołajkowe ![]() ![]() virginio - baw sie dobrze przy krewetkach, też jestem fanka takich z masełkiem i pietruszka hmmm ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje kochane za życzenia - bardzo mi miło
Virginio sto lat ![]() dziś moja dieta leży i kwiczy i chyba dalej będzie gorzej bo sie uraczę piwkiem. Pozdrawiam przepraszam że nie nadrabiam
#417 |
Zadomowienie
|
TRZYSTA LAT DLA SOLENIZANTEK !!!
DOŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!! kochane nie bijcie mocno ze nei psize, ale najnormalniej w swiecie nie mam ochoty....nie mam ochoty na nic, w domu tez malo z kim rozmawaiam, jedyne slowa na jakie mnie stac to sa odpowiedzi jak ktos kilarazy powtorzy pytanie. a do was dzis pisze, bo zauwazylam ze kila razy moje imie zostalo wywołane, i nie czytalam was bo tez nie bylo jak, jedyne co sie zauwazylam bo byłam pogrubiona...... a w rzeczysiwscosci jestem tez pogrubiona!!!! mam 2kg wiecej od wagi najwiekszej jaka kiedys ossiagnelam, takze mamy kolejny rekord!! ise skakac sluchajcie z radosci! ![]()
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
hej hej hej
![]() JoyceSky;to 16 będziemy trzymać kciuki ![]() Limonka1987 o losie jaka beka ![]() ![]() Malinn będziemy trzymać ![]() któras pisala ze chce leczo ![]() ![]() ![]() virginio i anielko sto lat sto lat ![]() ![]() bylam dzisiaj w tym Gd czy nie na marne okaze sie 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole kupilam sobie takie zapaszki co niby sa do torebki to ja je sobie do szafy wlozylam ciekawe czy jaos sie zapach zmieni, co prawda jeden jest taki intensywny ![]()
#419 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mala nie martw sie waga, moze od poniedzialku z Niuniuska dietke zaczniesz i wszystko poleci w dol ![]() Malinn kciuki bede trzymac ![]() a ja czekam na dostawe czekolady mlecznej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co sie dzieje z tym wizazem ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz kochana, ja moge czasem sie swiecic ze jestem a mnei nei ma, bo ja mam automatycznie zalogowana siebie i nie wpsiuje wgole hasla tylko klikne na soeim sekund a przez chwile sie swiece ze jestem, takze weisz jak jest. a co do cdieciory za*ranej;/ zaczynam co ranek...i co i ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.