|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() A ja jestem w 4 grupie, cho do mięęę ![]() Cytat:
![]() Bajeranckie ciuszki kupiłaś! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie wróciłam z kina. Byłam na "Miłość na wybiegu", ale się wynudziłam, łojoju. Coś mi się obiło o uszy, że to komedia, a okazało się, że tanie romansidło. Tylko na Dorocińskiego mogłam sobie popatrzeć bez ziewania, no i teee cudne krajobrazy też zrobiły na mnie wrażenie. ![]() ![]() ![]() ![]() ... no dobra potem po cichaczu zjadłam trochę ;p ale czułam z tego powodu jakieś kosmiczne wyrzuty sumienia;p Potem wpadłam na błyskotliwy pomysł, że w weekend pożegnam się z chipsami - kupię sobie z 5 paczek, zjem aż do porzygu ![]() ![]() ![]() kończę moje wywody filozoficzno-egzystencjalne. ![]() Branoc laseczki ![]()
![]() |
#362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ze wszystkiego moge zrezygowac a z pizzy to najwyzej na tydzien ![]() virginia - oferta wyglada profesjonalnie ![]() ![]() limonko - moze ujawnisz na blogu - ktory stworzysz ![]() ![]() dziewczyny ja tylko na chwilkę, lece do szpitala z tz, bo jednak zakladaja mu gips wiec jak wroce to do Was zajrze dopiero, milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj z rana na wątku jak nigdy, ale wiecie ile dzisiaj spałam? 1,5 godziny! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() BRY kochane ![]() Jeny, jesień do nas przyszła ![]() ![]() Buziakosy ![]()
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Niuniuska super zakupy. I zazdroszę włosów – ja mam takie niejakie, trochę kędzierzawe a zawsze chciałam mieć loki i to najlepiej rude. Jak dział pokrzywa na włosy??
![]() Joyce Sky pozdrawiam i całuję ![]() Olcha ja tez uważam ze dziecko jest odchowane jak idzie do przedszkola – choć pewnie to zależy od dziecka jak bardo radzi sobie samemu Niuniuska ja miałam kiedyś problemy w tż jak jeszcze narzeczeństwem byliśmy – ciągle się kłóciliśmy i to o wszystko, ciągle na siebie naskakiwaliśmy i o to o każde słowo. W końcu siedliśmy i porozmawialiśmy pożądanie czy chcemy tak żyć i by nasze dziecko w przyszłości musiało wysłuchiwać jak się kłócimy, czy nie lepiej się rozstać, daliśmy sobie szanse, umówiliśmy ze zaczynamy od początku, nie wracamy do tego co było, nie wypominamy i zadziałało. Niuniuska najlepsza na kłopoty jest szczera rozmowa. Ale się uzewnęczniłam ![]() Blokerka ludzie to są dziwni – a jak kradną miliony to się nimi nikt nie zainteresuje ![]() Limonka gdzie można zobaczy twoje zdjecie??? ![]() Mamrotko miłego zwiedzania ![]() Witam ![]()
#367 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis na wadze zobaczylam 73 ![]() ![]() ![]() Niuniuska dobry pomysl z tymi chipsami, kup kilkanascie paczek jedz je caly weekend az bedziesz nimi wymiotowac, to moze cie to czegos nauczy ![]() ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-09-24 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Jestem juz, gipsu nie ma bo juz za pozno troche, tylko taka orteza na noge mozna sciagac, cudo refunduje NFZ w 70%...szok i wszystko zalatwione w 1godzinke lacznie z wnioskiem do nfz.... tylko to znajomy byl...ale szpital mnie zaskoczyl, sa takie wielkie telewizory i numerki sie pojawiaja i mowia do jakiego gabinetu
![]() ![]() ja nie mam odwagi wejsc na wage, jeszcze @ dostalam i lodowka sie nie zamyka, a wczoraj to juz rekordy pobilam, dzisiaj jeszcze nie zdazylam zgrzeszyc... musze housa sciagnac w koncu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Hello
Zanim Wam odpiszę, chcę Was spytać o radę - co napisać w treści maila do firm? Przychodzi mi na myśl tylko: Miło nam zaprosić Państwa do skorzystania z oferty szkoleń językowych, jakie proponuje instytucjom .... . Pomóżcie!!!
#370 |
Zakorzenienie
|
virginia - ja sie na tym nie znam, nie pisalam nigdy do firm, ale to jak zaczelas wydaje sie rozsadne, moze pomoze ktos kto pisal, malinn i limonka sa chyba specjalistki
![]() dziewczyny gdzie mozna kupic kosmetyki Farmony?? bo wzielo mnie na waniliowe masło do ciała...po opowiadaniach limonki ![]() bo w rossmanie nie widzialam pełnej oferty...??? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- karmel i cynamon na zime tez cudny by byl... ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-24 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak już zauważyłyście, coś jest nie tak z 'wielocytuj'. I już widzę, że nie zacytowało mi wszystkich ![]() Takiej np. Kosteczki ![]() ![]() Szpitalem mnie zaskoczyłaś, bardzo, bardzo. Tym, że Was tak szybko załatwili też. Ohoho! Owocnego zwiedzania! Niusa niestety jeszcze Wam nie mogę sprzedać, wyskoczyłam z nim chyba trochę przedwcześnie ![]() Cytat:
O samym ZUSie mam zresztą bardzo złe zdanie, które wciąż nowe afery korupcyjne tylko potwierdzają... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że do kogoś to trafi, bo z ogłoszeń narazie dzwonią, ale póki co tylko na zadawaniu pytań się kończy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajne zakupki!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że lek, który dostałaś pomoże również na problemy ze snem ![]() Cytat:
A zresztą i tak jesteś laska i nie narzekaj!! Ktoś mi tu napisał, że też tak miał (z wagą stojącą w miejscu) na początku diety. Tylko, że dziewczyny, przecież ja nie jestem na początku! ![]() Miałam tel., muszę zmykać, przepraszam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
virginia
![]() ![]() ciesze sie bo juz w piatek albo poniedzialek dostane wyplate i ide na zakupy do sklepu ze zdrowa zywnoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() Cytat:
![]() ![]() o rejs nawet ok. myslalam ze zobacze rzeznie ale poki co wyglada wszystko ok ![]() ![]() a co do zjedzenia 5 paczek czipsow to nie polecam ![]() ![]() opowiem Wam historyjke... kiedys bedac u babci przyszla jej kolezanka i cos byla gadka o diecie i o tym co mozna jesc i w jakich ilosciach i ta kolezanka babci powiedziala mi ze moge zjesc i cale wiadro kaszy gryczanej a nic nie przytyje i wiecie co zrobilam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Virginio tez nie palam miloscia do zusu ![]() ![]() ![]() a dziewczynki zglaszam tz do klubu anonimowych pizzoholikow, on to sam taka wielka wciaga ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
A my dziś jedziemy na ognicho!!
![]()
#375 |
Zakorzenienie
|
mamrotko - dobrze, ze ta porodówka nie wyglada jak rzeznia
![]() ![]() ![]() ![]() virginio - miłego ognicha, uwielbiam ogniska, grille sa do ![]() ![]() u mnie pogoda dziwna jakaś ![]() ![]() ![]() jadę zaraz do stajni, mam chyba dwie jazdy a potem może zajrze do ikei, jestem uzależniona od tego sklepu ![]() to do wieczorka, miłego popołudnia wszystkim a gdzie reszta??? malinn, ines, blokerka, tysia.....??? |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Wtajemniczenie
|
wez mnie ze soba
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja mam swoje miejsce kebabowe ale to tez zalezy kto zrobi ![]() ![]() ja tez planuje niedlugo wypad do ikei po jakies bibeloty ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niuniuska- następnym razem gdy będziesz zapraszać jakieś ciacha tańczące breakdance (albo w ogóle ciacha jako takie) daj znać! Czy już Ci wspominałam, że od dawna marzy mi się zwiedzanie Białego? ![]() Pomysł ze świetlicą super! Życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki ![]() Virginio- wczoraj zapomniałam Cię pochwalić za bardzo profesjonalną ofertę ![]() Odnośnie formułki, którą zamierzasz wklepać w maila wydaje mi się, że jak najbardziej może być ta którą wymyśliłaś. Możesz ewentualnie dodać coś w stylu "szczegóły oferty w załączniku". Baw się dobrze na ognisku i nie zapomnij powiedzieć jak było ![]() Aniellllko- niedawno wrzucałam tu swoją fotkę w nowej spódnicy, bo miałam wrażenie, że nie wyglądam w niej korzystnie (chociaż teraz dzięki dziewczynom czuję się w niej jak seksbomba ![]() Joyce- jak się czujesz, pizzoholiku? ![]() ![]() Kosteczko- jesteś pewna, że na prawdę byłaś w polskim szpitalu? Może Ci się to tylko śniło? Brzmi na prawdę nierealnie... A odnośnie kosmetyków Farmony trudno mi coś podpowiedzieć. Jak kiedyś wspomniałam czasem bywają w Rossmanie, ale raczej pojedyncze egzemplarze. Ja swoje kupuję w malutkim salonie piękności, który raczej nie ma placówek w innych miastach. Może pobuszuj w sieci? Mamrotko- rozwaliłaś mnie opowieścią o kaszy gryczanej ![]() Cieszę się, że porodówka nie była taka straszna jak ją malują ![]() A u mnie dziś Mr Szef pokazał różki... Najpierw wykręcił kota ogonem i powiedział, że wcale NIE OBIECAŁ nam tego kursu hiszpańskiego tylko to, że to sobie przemyśli. Pewnie tak było. Zapewne obie z koleżanką mamy omamy słuchowe ![]() ![]() Poza tym mając na uwadze te ewentualne szkolenia, które może udałoby mi się załatwić w urzędzie pracy spytałam czy byłaby szansa, żebym od czasu do czasu (1-2 razy w miesiącu) brała dzień bezpłatnego urlopu lub zwalniała się kilka godzin wcześniej, bo w przeciwnym wypadku nigdy w życiu nie znalazłabym dość czasu, żeby takie szkolenie przeprowadzić. Powiedział, że dopóki nie wróci z macierzyńskiego jeszcze jedna babeczka z księgowości mogę to sobie wybyć z głowy. A że wróci najwcześniej w maju to mój genialny pomysł poszedł się chwilowo... ![]() A później w ogóle wtrąciła się koleżanka, która uznała ten moment na idealny do domagania się podwyżki i zrobiło się na prawdę, na prawdę niemiło... ![]() Później był co prawda słodki jak miód i usiłował się zrehabilitować nawet do tego stopnia, że uparł się odwieźć mnie do centrum gdzie miałam coś załatwić chociaż było mu wybitnie nie po drodze, ale i tak ma minusa ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
Ależ dziś pogoda, nic tylko się uczyć, a... tego akurat najmniej mi się chce
![]() Virginio, mail ok, tak jak dodały dziewczyny z tymi "szczegółami w załączniku" będzie super. BTW: Czasem dostaje e-maile (spamowe co prawda), by najpierw wyrazić zgodę na przesłanie informacji handlowej, jak odeślę "tak" na maila, to wysyłają swoją ofertę. Kostko, toć to nasz szpital taki nowoczesny?? ![]() ![]() ![]() Mamrotko, kasza mnie rozbroiła ![]() ![]() ![]() Limonko, Twój szef ma w Tobie niezłego przeciwnika, jeżeli będzie chciał coś motać, ahhh masz ikre Dziewczyno, mnie brakuje niestety odwagi by się czasem odezwać i preciwstawić, ale pracuję nad tym. Niuniuśko, pomysł ze świetlicą naprawdę świetny, popieram ![]() Joyce, ja też kocham pizze, mogłabym ją jeść i jeść i chyba nawet tydzień "tylkopizzowy" by mnie nie zniechęcił ![]() Kurcze... pamiętam, jak z moim ex-TŻ leżeliśmy w nocy w łóżku i rozmawialiśmy do 3, do 4... ahh... Ale wczoraj przyjechał, było miło, oglądaliśmy film, przytulił mnie, myział, głaskał... i został na noc ![]() ![]() Nie wiem czy opowiadałam Wam o moim 12-letnim bracie ![]() ![]() ![]() Wczoraj jednak dzień miał bardziej pechowy. Załączyłam wodę i wrzuciłam dwa jajka, żeby miał do żurku, kazałam mu za 5 min wyłączyć i poszłam nalać wodę do wanny, oczywiście zamin się zebrała do kępieli usłyszałam krzyk brata i paniczny śmiech ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Virginio.... zrobiłas mi smaka na kiełbaski z ogniska... ![]() Milego wieczoru!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska no wiesz jak masz jakies ciekawe wyklady no to mogę się skusic
![]() ![]() na razie masz tydzień bonusowy- jedz co chcesz ![]() ![]() ![]() tez bylam na miłości na wybiegu i najbardziej to z Karolaka nie mogłam ![]() ![]() Kostka09 no prosze co za luksusy ![]() ![]() ![]() virgninio miłego ogniskowania ![]() a ja jutro znów wyruszam na podbój Gdańska tylko tym razem nie na zakupowe szaleństwo tylko w interesach ![]() ![]() a u mnie w sobote rodzice organizuja urodzinowo-imieninową imprezkę i będzie dużo dobrego do jedzenia ![]() ![]() a i jeszcze co do cudownych dzieci to raz bawiłam się z dzieciakami w gluchy telefon no i byl wyraz ping-pong no i zostały dwie osoby dziewczynka i chlopiec chyba mial wtedy z 5-6 lat no i ona do niego mowi na ucho i on sie tak zastanawia i mysli az w koncu mowi pindol z takim wielkim wyrazem zdziwienia ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-09-24 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Marei- czasem myślę, że to wcale nie aż tak dobrze, że chcę walczyć o swoje. Dla niektórych może być to nie wygodne i pewnie nie raz dostanę z tego tytułu po dupie. Dzisiaj już nawet w ferworze kłótni usłyszałam, że "jak mi się nie podoba mogę się zwolnić"
![]() Później gdy emocje już trochę opadły wyrzuciłam mu, że ma prawo zgodzić się z tym co bym chciała lub nie, ostatecznie to jego firma i do niego należy ostatnie słowo. Ale chyba mogę powiedzieć co mi leży na sercu, czego bym oczekiwała od firmy. A to, że o czymś wyrażę się mało entuzjastycznie czy coś bym widziała inaczej nie oznacza, że chcę zmienić pracę (no dobra, chcę... ale z zupełnie innych przyczyn ![]() ![]() Ech! Działo się dzisiaj, działo... O najpikantniejszych momentach i tak Wam nie mogę powiedzieć, bo dotyczą prywatnych spraw firmy z serii tajne przez poufne, więc niekoniecznie chciałabym je poruszać na forum publicznym. Dobrze, że jestem zaprawiona w bojach z szefami po ostatnim directore-choleryku, więc się przynajmniej nie dałam przegadać ![]() Z eksiem tak myślałam, że ciąg dalszy nastąpi... Jeśli tego właśnie pragniesz MOCNO trzymam kciuki ![]() ![]() A brat... bezbłędny jest ![]()
#381 | |||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Właśnie wróciliśmy z ogniska, i jak na nałogowca przystało swoje pierwsze kroki skierowałam do kompa, a konkretnie na wizaż ![]() Na imprezce było bardzo sympatycznie, doborowe towarzystwo, gitarka... Ogniska jednak mają swój klimat.. ![]() ![]() ![]() Goń stare baby (x 3) od lasa. Goń młode baby (x 3) w las. Leśnikiem chciałbym być. Leśniczę chciałbym mieć ... ![]() Cytat:
![]() Dlatego nie bądź zbyt surowa dla swojego Księcia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marei, ja wprawdzie jestem zdania, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale oczywiście jest to sprawa bardzo indywidualna, dlatego, jeśli zdecydujesz się spróbować znowu z TŻetem, będę trzymać mocno kciuki. Pod warunkiem, że tego chcesz, oczywiście. A brata masz rzeczywiście niesamowitego ![]() Dzięki dziewczyny za opinie nt. mojej oferty. Planowałam dopisać jeszcze o tych załącznikach, ale wydawało mi się, że będzie jeszcze za mało. Czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem czego. A kochanej ekspertki Malinn, jak na złość nie ma... Zmykam, dobrej nocki! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-24 o 21:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Virginio- cieszę się, że na ognisku było miło i że się takich ładnych piosenek nauczyłaś
![]() Jeśli chodzi o szefa to nie wiem czy pisałam czy nie (może tylko to sobie pomyślałam ![]() ![]() Co oczywiście nie zmienia faktu, że wciąż doceniam go za całokształt. Wiesz misia, ze mną jest tak, że wkurzę się, muszę się wygadać, ale po 5 minutach w ogóle nie pamiętam o sprawie. Dziś też już trochę inaczej na to patrzę i nie będę się tym przejmować więcej niż to wszystko jest tego warte. I tak wciąż jest najfajniejszym szefem jakiego miałam. A formułka wydaje mi się jak najbardziej ok. Jeśli firmy przesyłają do nas oferty z reguły wygląda to właśnie tak, ewentualnie od razu wszystko wklepują w treść maila. Chociaż Malinn rzeczywiście może wymyśliłaby coś jeszcze bardziej na miejscu... Gdzie ona znika, gdy jej potrzebujemy? ![]() Dziewczyny, dzisiaj piąteczek ![]() ![]() A Wy jakie macie plany na dziś? A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że pełna obaw weszłam na wagę i okazało się, że jest mnie 2 kg mniej ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło ![]()
#383 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Marei - nie to nie nasz szpital ![]() ![]() brata masz bezbłednego tak jak i kotka ![]() ![]() ![]() martusia - dzęki, muszę zajrzeć do carefura ![]() limonko - co do szefa, to hmmm mnie to troche szokuje zawsze jak wyrobię sobie o kimś dobre zdanie, poznam go wydaje mi sie dosc dobrze, a tu nagle wyskakuje z czyms takim ![]() ![]() ![]() virginia - miło, że się tak dobrze bawiliście, tak jak pisalam ja tez uwazam, że ogniska maja klimat ![]() lece na zakupki potem wpadne na dluzej, dzisiaj jade do mamy i robimy ketchup i musze kupic pomidory ![]() narazie buziaki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Virginio przepraszam.... chyba gdzies mi to umkneło..
![]() W kazdym razie.... Zmieniłabym odrobinke wstęp... moze odrobinke skrócila aby był bardziej hmmm konkretny.... Zmieniłabym troche opis metody profilowej... raczej bym sie skupiła na czym polega metoda profilowa...(ze jest dostosowana wyłącznie do wymagań i potrzeb słuchacza. Słownictwo wybranej tematyki meotda callana... Niby wszystko jest dobrze w tym co napisałas a jednak początek mi sie nie pasuje... I jak juz pisałam zrobiłabym to w formie PDF, byle bylo konkretnie i przejrzyscie... By zachecało do czytania... no i co wazne... stopka z danymi kontaktowymi na kazdej stronie.... ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- VIRGINIO!!!!! !!!!!! STO LAT!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#385 |
Wtajemniczenie
|
Virginio i Anielllko, sto lat sto lat dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam poczytać co u Was... ![]()
#386 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Niuniusko dziekuje ![]() chyba dziś moja dieta padnie ![]()
#387 |
Wtajemniczenie
|
Mamrociu, całe szczęście, że Ci brzuch nie eksplodował od takiej ilości kaszy
![]() Myślę, że reszta naszej wizażowej sekty zgodzi się na przyjęcie Twojego Tżta do klubu pizzoholików;P Mój Tż z kolei jest miłośnikiem kebabów. Np. jak byliśmy nad morzem, wiadomo wszyscy jedli rybki itp., a mój czubek wpierdzielał kebaba ![]() virginio, cieszę się, że ognisko się udało! ![]() Limonko, współczuję tej afery z Panem McBoskim Szefem. Zachował się niefajnie ![]() ![]() ![]() ![]() martusia, pindol? ![]() ![]() ![]() Marei, Twój bart rozwalił mnie na kawałeczki i części pierwsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anielllko, jak działa pokrzywa na włosy? Właściwie to jeszcze nie wiem ![]() ![]() Dziękuję za rady odnośnie sytuacji z Tżtem. Faktycznie szczera rozmowa jest najlepsza, tak też zrobiłam. ![]() Malinn, jak sprawa z indeksami? ![]() Ines, jak tam sprawdzian? ![]() Tysiu, już mnie nie kochasz, że nie gościsz na wątku? ![]() ![]() BRY dziewczonki ![]() Zapomniałam Wam powiedzieć, że zostanę ciocią - moja siostra cioteczna jest w ciąży ![]() Wczoraj miałam nudny dzień w świetlicy. Był niedobór dzieciaczków, właściwie było ich tylko dwoje więc wyszłyśmy wcześniej do domu ![]() ![]() Mówiłam Wam, że śniła mi się wczoraj w nocy babcia. Miała tak smutną minę, że aż się przestraszyłam. Okazało się, że mojej siostrze tej samej nocy też sniła się babcia, jak stała sobie z dziadkiem u nas w domu, trzymali się za rączkę... Na początku nie zajarzyliśmy o co chodzi, aż potem siostra przypomniała sobie, że wczoraj była 9 rocznica śmierci dziadka, więc widocznie babcia chciała nam przypomnieć... No i akurat w ten dzień minęły 3 tyg od śmierci babci... Pojechałyśmy na cmentarz, zapaliłyśmy znicze i od razu jakoś lżej na serduchu się zrobiło... No nic zmykam się tapetować ![]() Miłego dnia kochane ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-25 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
okazało się że miałam nawet 3 w środe, z jednego dotasłam 5 a z reszty jeszcze nie wiem ale raczej bedzie oki. poza tym mam juz kolejne zapowiedziane...
Przepraszam, że sie ostatnio nie udzielam ale w sumie nie mam nic ciekawego do powiedzenia ![]() teraz właśnie siedze i sie zastanawiam czy iśc na miasto może pobuszowac troszke po sklepach czy może wybrac się do fryzjera i zrobic sobie balejaż bądź pasemka, bo wyglądam okropnie z odrostami ![]() poza tym od rana wysprzątałam w domu na błysk .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez skladam wam VIRGINIO i ANIELKO najserdeczniejsze zyczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() Vigrinia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Marei braciszek uroczy ![]() No wlasnie Tysienka, Ines, Olenko gdzie jestescie ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.