|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar XII
skarbiątko.......mój brat kupił sobie auto kiedyś za granica, stał 7 dni na granicy itp bez mycia.....jedzonko termos spanie w autku na siedzeniu...na ubezpieczenie nie starczyło mu juz kasy....zbierał....zachor owało mu w międzyczasie dziecko...pod Akademią Medyczną w Gdańsku z dzieckiem wylądowali z bratowa., dziecko im umierał o aktoś włąśnie im ukradł to auto spod akademii.....z kolei ja z maużem w autohandlu kupiłam auto uzywane..w śreniej cenie...........jak się okazałopotem auto ociążone kredytem było..na oszusta trafiliśmy.......ja wiem że czasem jest, bardzo cięzzko..
|
#392 |
|
To ja :)
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Pewnie, że pójdę jeszcze, na Sylwestra mam zaplanowaną wizytę -jak szaleć, to szaleć Poza tym w święta lekarz był u mnie, zapisał antybiotyk i jest lepiej, przynajmniej nie mam trzęsawek na zmianę z gorączką.Ale wiecie co? Wcale mi się nie chce do roboty wracać... Usiadłam do kompa, bo musiałam kilka maili służbowych napisać i uznałam, że bym już mogła na emeryturę iść Tylko jeszcze jakieś źródło utrzymania by trzeba wykombinować, bo na ZUS nie ma co liczyć...
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dobrze że już Ci lepiej trochę A wiadomo juz co Ci było? |
|
|
|
|
#394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to też koszmar jakiś.....co za świat......Cytat:
to dobrze,że już Ci lepiej
|
|
#395 |
|
Nindżopesz
|
O mamo
Co się w ogóle wyprawia teraz pod koniec roku? U mnie w pracy nie lepiej - córka jednej z koleżanek wylądowała ze strzaskanym nadgarstkiem na sali operacyjnej 1go dnia świąt, babcia drugiej w wigilię spadła ze schodów, złamała sobie coś tam w biodrze, dziś była operacja, jej samej (w sensie koleżance) spuchała noga przed świętami i w wigilię rano jechała na ostry dyżur a jej pies nadepnął na jakieś żelaztwo i rozciął sobie łapę, syn trzeciej całą wigilię przekimał a wracając do domu zahaftował samochód... |
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, ci lekarze... nic nie wyjkryli - i toto ma ludzi leczyć?? ![]() możliwe , że jak większość kwiatu młodziezy będzie, to się starzy znudza i pójdą Cytat:
![]() Nie należy złościć się na bieg rzeczy, bo one nic sobie z tego nie robią... ![]() Żyj do przodu i miej gdzieś te rzeczy, na które nie masz wpływu... ![]() Ewentualnie: "Czasem trzeba być bezduszną jędzą, żeby dać sobie radę w życiu. Czasem tylko to daje ci siłę..." S. King -Dolores Clairborne A nie - sorry! To moje motto
|
|
#397 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ogólnie nie ma tego złego -dzięki chorobie ominęła mnie wykwintna wigilia u teściowej. Usmażyła podobno po 2 kotlety z gotowanych kartofli. Dorzuciła opłatek i wigilia gotowa!! Jeszcze podobno była na dzień dobry z....bka za spoźnienie, gdyż małż przybył 3 minuty po czasie...
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
życie ma czasem ciemniejszy odcień.......ale toczy się dalej..i zyć Trzeba, dzielnie z głowa do góry
.przydusza jak wiatr do ziemi trawe......., przydeptuje.....a my damy radę , się dźwigamy........Murszafko wigilia niesamowita......rzeczywi ście....
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2009-12-29 o 13:29 |
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia (88lat) też w lutym złamała nogę. Wzięli ją rano do szpitala, a że była sobota, to położyli na łóżku i NIC (!!!!) przez weekend nie zrobili!!! Dopiero w poniedziałek zaczęli przeswietlać i szykować do operacji, ale nie doczekała i zmarła wieczorem...
|
|
#400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nie da tak od razu ,trzeba nad tym pracować ,aja zaobserwowałam że coraz mniej lubię ludzi i coraz rzadziej widzę w nich dobre rzeczy....żeby uniknąć rozczarowania do każdego jestem nastawiona negatywnie bo wolę rozczarować się mile niż się zawieźć dając kredyt zaufania na początku... w ogóle skomplikowany człek ze mnie... a jędzą już jestem od daaawna ,nick skarbiatko jest dla zmyły
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
Maja, ..współczuje....po złamaniach jest ryzyko jakiegoś zatoru.... nie wiem dokładnie..ale u starszych ludzi to się własnie zdarza i złąmanie są bardzo niebezpieczne...
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak za młodych lat dostałam parę razy kopa od życia, to od razu ufność i naiwne przekonania mi się odmieniły ![]() I chyba jestem na prostej drodze do zostania Dr House'm w spódnicy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 13:41 |
|
|
|
|
#404 |
|
Rozeznanie
|
Lubię dr House"a..... ma wsobie mnóstwo tego...........no
. sexu
|
#406 |
|
|
Chyba będę musiała w końcu obejrzeć jakiś odcinek, bo z tego, co słyszę facet jest cynikiem do bólu, czyli musi mieć mnóstwo tego...
|
#407 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A na namioty i śpiwory się nie piszę.Cytat:
W tym wieku rzeczywiście o zator bardzo łatwo. Babcia koleżanki dostała tyle leków rozrzedzających krew, że dopiero dziś rano mogli operować. Przed chwilą mnie głupia baba opieprzyła równo, rzucałam jej przepisami i wymogami ale nie dała dojść do słowa i poleciała do kier. No i kier. opieprzyła ją, nic w przyrodzie nie ginie. Uch, muszę się napić bo mnie zdenerwowała. |
||
|
|
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dopiero w poniedziałek zabrali na pierwsze badania No i porobiły sie zatory... ![]() Ale zamkneli już tę ortopedię - wielu ludziom tam złamania schrzanili jeszcze bardziej ![]() Strach zachorowac w Polsce... Cytat:
Oo... ja też tak chcę ![]() chyba za mało Zimna Bitch jeszcze jestem...
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, przykro mi...
![]() Tak smutno mi się zrobiło po przeczytaniu tych waszych perypetii... ![]() Idę sobie pochlipać do kąta... |
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz wyłaź z kąta ![]() edit: co prawda House prawie nigdy nie mówi o swoich uczuciach (za to jego niebieskie oczy mówią wszystko "Nie czuję do niego nienawiści. Kochałem go, dopóki nie przekonałem się, że boli znacznie mniej, kiedy przestaje ci zależeć. Nie spodziewasz się, że przyjdzie na twój mecz? Nie ma rozczarowania. Nie oczekujesz, że zadzwoni na urodziny, że zobaczysz go raz na kilka miesięcy? Nie ma rozczarowania. Chcesz, żebyśmy się znów pogodzili? Wypili kilka piw, uścisnęli jak krewni? Dawałem mu wystarczająco dużo uścisków. On dał mi wystarczająco dużo rozczarowań. " Opis: dr Chase o swoim ojcu.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 14:22 |
|
|
|
|
#411 |
|
never say no to panda
|
pięknie - zrobiłam sobie autoterapię oddołowującą:
poszłam do kosmetyczki, uregulowałam ślicznie krzaczory (znaczy teraz to już brwi) zakupiłam farbę do włosów (jutro będzie wielkie farbowańsko i jeszcze kliknęłam Gaiaca perełkowego na all polepszenie nastroju krótkotrwałe, ale zauważalne
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej
|
|
#413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Cbrku.........Gaiac jest jednym z najpiękniejszych zapachów na świecie.Pytanie czy nie najpiękniejszym.
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
ubzdurałam dziś sobie, że kupię czarną szminkę z MAC'a na specjalne okazje
)Ale jak zobaczyłam w necie cenę... 70 zeta! ![]() Chyba jednak podziękuję...
|
#416 | |
|
never say no to panda
|
jak zwykle - moja ukochana granatowa czerń (w ogóle polecam te nowe Palettki bez amoniaku - na moich włosach rewelacyjnie się sprawdzają, a włosiska moje są baaardzo kapryśne i wszystkie inne farby, w tym fryzjerskie, gubiły po 2-3 myciach)
Cytat:
(a właśnie, czy mi się wydaje, czy Afgana zaczyna brakować w sklepach? na AusLiebe nie ma i nie zapowiada się, żeby były, Quality też już ma wyszarzony koszyczek przy Afganie... tylko Lucky jeszcze się trzyma)Maju - w Stargazerze bodajże jest czarna szminka za jakieś grosze (chyba 20-25zł) --> http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-5051-CZARNA-SZMINKA-DO-UST-110-firma-Star-Gazer.html
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-12-29 o 15:04 |
|
|
|
|
#417 | |
|
|
Cytat:
Właśnie na perfumy-perfumeria mają promocje na Love in Paris (80 ml za 109 zł), dorzuciłam jeszcze do tego balsamik 200 ml za 41 zł no i klikłam...Ciekawe, czy będę już w pracy, jak przesyłka dotrze...
|
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#419 |
|
grozi wypollizowaniem
|
widziałyście?
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.blogspot.com/
|
|
#420 |
|
never say no to panda
|
widziałyśmy (znaczy ja widziałam)
ale zaraz się pewnie "Dowództwo" wkurzy za linkowanie tego bloga na wizażu ![]() spadam pobuszować nieco po sklepowych poświątecznych wyprzedażach (znając moje szczęście - nie wybuszuję nic :/) a w dodatku zaparkowanie przed centrum handlowym od wczoraj graniczy z cudem
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-12-29 o 15:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Poza tym w święta lekarz był u mnie, zapisał antybiotyk i jest lepiej, przynajmniej nie mam trzęsawek na zmianę z gorączką.
, dobrze że już Ci lepiej trochę
a teraz pragnie sie spotkać
no to też koszmar jakiś.....co za świat......

(a właśnie, czy mi się wydaje, czy Afgana zaczyna brakować w sklepach?