|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Wstałam dziś wcześniej, Tż kochany kawusie zrobił i śniadanko
![]() U nas biało pewnie do wieczora się z tego błotko zrobi ![]() Życzę wszystkim miłego dnia!! Mój taki (mam dzieję) będzie ![]() Ciekawe co z Meg - mam nadzieję ze wstrętny ząb jej Sylwestra nie popsuł
|
|
|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
hej u mnie też biało i właśnie z tatą rozmawiałam że jutro zrobimy kulig
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej!
jeju, ja za 2 i pół godziny do pracy muszę iść ![]() Sonek ciężką decyzję miałaś do podjęcia, ale jeśli Ty uważasz ją za słuszną i że tak miało być niech będzie. nie wiemy dokładnie co się działo u Ciebie, co przeważyło to szalę goryczy. Życzę Ci dużo szczęścia! a to my przed wyjściem na zabawę
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki...obudzialam sie z bolem glowy i gardla,ale M. mi napisal takiego smsa,ze to wszystko mam w d...i mysle tylko o Nim
kaska zgadzam sie z tobą w 100 procentach dotta udanych zakupow i faktycznie-dziwna masz rodzine;p (bez obrazy;p). ale w sumie mama mojego M. tez sie nie zainteresowala pierscionkiem jak bylo zapoznanie rodzin;pbutterfly my date tez od poczatku mielsimy jak tylko o slubie byla mowa bo 23.07 to na rocznica,a tak sie sklada ze w 2011 i 2016 wychodzi w sobote![]() niunia ladnie ![]() a ja ide jesc...i dzis nigdzie nie wychodze, zeby nie przedobrzyc tego przeziebienia.buziaki! |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
u nas data była wybrana po 3 miesiącach związku
u nas następny 17.04 wypada w 2021 roku właśnie dostałąm sms od P. że nie wie po co dzisiaj w firmie pracują skoro mają taką kaszaniastą bazę danych no, ale chociaż się ponudzi i mu zapłacą
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 11:28 |
|
|
|
#397 |
|
Lena
|
u mnie też nikt sie nie zainteresował pierścionkiem..
po jakimś czasie.. chyba dopiero pod koniec grudnia bratowa nagle mnie złapała za rękę i ogladała cudo.. ale bez jakijś pozytywnej reakcji... ale ważne ż epierścionrek ma mi sie podobać a nie innym...
|
|
#398 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
.Ja teraz tak za bardzo czasu na wizaż nie mam,bo przygotowania idą pełną parą . Wpadłam tylko złożyć trochę spóźnione,ale szczere życzonka Mustique:Wszystkiego naj,naj,najlepsiejszego-zdrówka,szczęścia i miłośći ![]() !
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie!!
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to różnie teściowa chyba nawet nie widziała pierścionka chyba, że jakoś przypadkiem
rodzice moi widzieli, a P. tato widział go zanim był na mojej łapce bo coś szukał u P. w szafrce i go znalazł
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja teściowa pierścionek zobaczyła jak jej oznajmiliśmy, ze się zaręczyliśmy. wcześniej gdyby zobaczyła to mogłaby się wygadać :P mamie pokazałam w domu jak przyszliśmy, ale oficjalnie zobaczyli gdy Adam im powiedział, że się zaręczyliśmy i spytał się o ich zgodę. |
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tego, że jego dziecko czyli P. jest już dorosłe i chce zakładać swoją rodzinę
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cala rodzina chciala zobaczyc hehe;p a rodzice M. nie bo pewnie sam im pokazal jak kupil na poczatku grudnia
za to sis M. chciala zobaczyc jak sie prezentuje na palcu![]() ciesze sie, ze wszyscy jakos pozytywnie sa nastawieni i do zareczyn i do slubu bo z tego co piszecie to widze, ze nie wszedzie tak bylo/jest...pisze z laptopa przelaczylam sobie kabel ze stacjonarnego;p ale tylko do lozka siega![]() koncze rozdzial
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze było to, że P. mama myślała, że nie będzie wesela
niby, że co? do kościoła a później do domu i normalny dzień
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 12:45 |
|
|
|
#405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lusesita23 kończysz rozdział pracy?Jak to zrobiłaś?Ja nie mogę nic się zmotywować kompletnie Ale może cokolwiek się uda naskrobać przez ten weekend...oby...buziaczki dziewczynki i miłego dzionka |
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
no skoro tutaj taki spokój to ja odpalam simsy
do później
|
#408 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak ten program ? Jeszcze raz gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak miałam, ale wiem czemu @ się pojawił... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;16187593]hej moim jednym z postanowień noworocznych jest częściej z wami pisać My dziś z Tż zrobiliśmy też małe podsumowanie co już mamy i ile nas to wyniesie a więc uwaga chwalę się - kamerzysta plus fotograf (2,5 tyś) - sala (około 2 tyś) - zespół ( 4 tyś) - kucharka ( 0 tyś ) - no i przyznam się wam do czegoś była okazja i nasi rodzice kupili już 200 sztuk wódki Finlandii + 24 sztuki gorzkiej żołądkowej na bramy i dla obsługi i teraz pół roku odpoczywamy a później załatwiamy całą resztę i coś jeszcze do ślubu tak jak bambusiek zostało tylko niecałe 1 rok i 4 miesiące[/QUOTE] Super, oby się udało ![]() To co najważniejsze już macie ![]() Witaj Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;16191011]lusesita widzę że ty też jesteś tegorocznym licencjatem i jak Ci idzie pisanie pracy?? tak w ogóle to masz stary system pisania czy nowy? tzn. piszesz jedna pracę czy 5 ale krótszych, bo ja piszę te 5 jedną napisałam w tamtym roku, jedną oddałam przed świętami, jedną właśnie kończę no i jeszcze dwie mi zostały do napisania [/QUOTE] 5 prac ? czego to jeszcze nie wymyślą... Cytat:
, żeby wszystko ułożyło się tak jak tego zechcesz.Cytat:
Powodzenia przy pisaniu pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie tak! Cytat:
Cytat:
Miłego
|
||||||||||||||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
madziares ciezko bylo,ale musialam w koncu zaczac...a jak zaczniesz to juz z gorki
przez 3 tygodnie mialam 6 stron;p ale po swietach sie zawzielam poza tym promotor chcial 1 rozdzial do konca semestru, a ze egzaminy mam to nie mialabym czasu...trzymam kciuki za Twoje pisanie![]() aaaa no i T'ai mnie motywowala |
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie rodzina była zachwycona zaręczynami przyjaciółki też.To miło jak ktoś dzieli z tobą szczęście Cytat:
lubię ten kolor Cytat:
jutro mamy zarezerwowane bilety do Heliosa na avatar, a ja taka chora ![]() Kaśka ty maniaczka simsów jesteś tak jak ja
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Hecate wszystkiego dobrego z okazji urodzin
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój to wszystkie baby przymierzały ............ A u mnie dziś podłączania kabli ciąg dalszy Na 17 leziemy na te urodziny ale szukamy wymówki żeby szybciej wyjść. Kurcze Stysik by pomogła coś wymyślić ![]() Wczoraj był wieczór u P, milutko .Rano odebrałam telefon, szybko naprawili ![]() Teraz zmykam bo mama podgrzewa leczo A i ja też już maniaczka Simsów |
||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam!!!!!!!!! Napisalam!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() znaczy sie pierwszy rozdzial, nie cala prace;p no to teraz do prmotora i czekam na opr ![]()
|
|
|
|
#414 |
|
Lena
|
Hecate- wszystkiego naj naj naj lepszego....
............... ja mojego pierścionka nie dałam nikomu przymierzać... jak ktoś powiedział że samochodów, kobiet/męczyzn, pierścionka i obrączki sie nie pozycza.... ![]() ale jakby co to ja przesądna nie jestem... ................. teraz buszuję po necie za jakąs zdobyczą książkową i czytam recenzje... w poniedziałek jak pojadę do pracy to zahaczę o księgarnie... może coś do tej pory wybiorę... ![]() ................ Lusi.. gratuluję... to czekamy na relacje od promotora..
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-02 o 13:51 |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja swojego tez nie daje przymierzac;p sis m. chciala zobaczyc jak sie prezntuje na moim palcu
![]() Mustique dzieki pojde do niego w czwartek,albo na maila przesle![]() Hecate wsiego najlepszejszego!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- a ja w necie czapki-uszatki szukalam,ale takiej jak ja chce to nie ma...skonczy sie, ze w H&M kupie
|
|
|
|
#416 |
|
Lena
|
jak ja sobie przypomnę perypetie z promotorkiem moim... na żywo widziałam go tylko dwa razy... raz jak go prosiłam czy będzie promotorem, z drugi raz na obronie...
nie pwoeim że było źle.. nawyższa ocena za napisanie, za obronę też wysoka...
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja krew ![]() ........ a mój tato od wczoraj jakiś dzień dobroci czy co ![]() mówi że jeszcze w tym roku mamy brać kredyt i mieszkanie kupować a on pomoże ![]() i nie wiem co myśleć, bo ja mam jak zwykle milion obaw, trzeba to porządnie przedyskutować a i czym prędzej pracy muszę szukać
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie moje drogie jakoś dawno mnie już nie było...
nawet nie mam czasu zmienić avatarka ![]() TŻ na siłowni ćwiczy za ścianą.. ![]() a ja przeglądam oferty pracy... |
|
|
|
#419 |
|
Lena
|
Tai- to
za pracę.... my też w tym roku za jakimś kredytem sie rozglądniemy, bo chcemy wkońcu zacząć ten domek... nie wiem ile i gdzie.. ale to teżet sie bedzie w to bawił... Kasiulenkovo- szukasz pracę?? wiec za to też!
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hecate Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Mój taki (mam dzieję) będzie 

no, ale chociaż się ponudzi i mu zapłacą

!

rodzice moi widzieli, a P. tato widział go zanim był na mojej łapce bo coś szukał u P. w szafrce i go znalazł