Małe testowanie naszych TŻ - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 18:18   #391
Hultaj
BAN stały

Dot.: Małe testowanie naszych TŻ

Cytat:
Napisane przez tofaniutka Pokaż wiadomość
pokazałam to forum mamie... jej słowa... "Zazdrość nie zna granic" zgadzam się z tym w 100% . Po prostu nie możecie pojąć że komuś sie udało w życiu mieć więcej niż nic. i Wykroczyć ponad standard. To dla was nie pojete.. ja napisałam prawdę... z Z CAŁYM SZACUNKIEM. W DUPIE MAM CO O TYM MYSLICIE >czekam na bany
A naiwność zna? I nie ochrzaniła Cię, że tyle szczegółów o Was w necie podajesz?
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:22   #392
maria28
Kniaginia

a tam, zmyśla, wcale mamie nie pokazała

(matko!! bagno wciąga...noż kurde!)
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:24   #393
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
A naiwność zna? I nie ochrzaniła Cię, że tyle szczegółów o Was w necie podajesz?
sapie... ale to żałosne co piszecie. Nie wiem co to za sugestie? wymysliłam sobie że jestem fryzjerką, wymysliłam pracę mamy? widocznie jak mówi ze idzie do pracy to pewnie do burdelu. muszę ją śledzić...
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:25   #394
kinghah
Raczkowanie

Cytat:
Pozostawię to bez komentarza....

ja po technikum będę fryzjerką, ai moge pracować w salonie a po studiach pedagogicznych moge pracować w szkole...tak więc moge mieć kilka fachów. własnie o tym powiedziałam mamie to powiedziała "a kto takie głupoty opowiada"
"hultaj " po raz kolejny doszukujesz się cos czego nie ma a w dodatku nie masz racji z tego wszystkiego stajesz się śmieszny. a ja spowiadac sie nie muszę z wykształcenia mojej rodziny i jej dorobku. ma aptekę, więc musi mieć wszystko ok w papierach. pracuje w przychodni więc też musi mieć kwalifikacje. Ciężkie w pojęciu...
Gwoli ścisłości:
"Aptekę może założyć każdy przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą w dowolnej formie prawnej",
aczkolwiek:
"Zgodnie z ustawą Kierownikiem apteki może zostać wyłącznie magister farmacji, który posiada prawo wykonywania zawodu, 5 letni staż pracy w zawodzie lub ewentualnie posiada specjalizację z zakresu farmacji - w takim przypadku - według nowego prawa wystarczy 3 letni staż pracy. Jeżeli właściciel apteki jest magistrem farmacji, sam może pełnić funkcję kierownika i nie musi zatrudniać na tym stanowisku innego magistra farmacji."
no i najistotniejsze:
"Aptekarz nie może jednocześnie pracować jako lekarz, dentysta czy weterynarz.."

I jeszcze jedno: technik farmaceuta nie może pracować w aptece sam, musi byc z nim mgr farmacji. (o farmaceutyce nic nie wiem...).

Ale wiem też, że wiele aptek nagina te prawa.

Jak do tego wszystkiego mają się uprawnienia siostry autorki? sprzeczność prawna kwalifikacji mamy? O niej samej ("czasem zastepuje mamę") nie wspomnę? Rozumiem: wydać witaminę c w zastepstwie aptekarki, ale cokolwiek więcej? Antybiotyk/lek na serce/nadciśnienie?
Dziewczyno, ty się nie boisz? Aha, tata prawnik...

Edytowane przez kinghah
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:29
kinghah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:26   #395
Marseille
Rozeznanie

Cytat:
pokazałam to forum mamie... jej słowa... "Zazdrość nie zna granic" zgadzam się z tym w 100% . Po prostu nie możecie pojąć że komuś sie udało w życiu mieć więcej niż nic. i Wykroczyć ponad standard. To dla was nie pojete.. ja napisałam prawdę... z Z CAŁYM SZACUNKIEM. W DUPIE MAM CO O TYM MYSLICIE >czekam na bany

ale czy ty nie kumasz, ze nikt Ci tu nie wierzy w te bajki??

salony, apteki,profesury ---> to nie forum dla gimnazjalistek
!
Stary 2010-02-11, 18:27   #396
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

A tam, od razu bagno. Nie bój się, niedługo nam zamkną rozrywkę i przestaniemy tu "Wykraczać"

Ja sie powoli przestaję dziwic ludziom, którzy oglądają niektóre seriale

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:28
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:28   #397
Hultaj
BAN stały

moim skromnym zdaniem, może lepsza mama kardiolog i farmaceuta niż tata prawnik i ekonomista grożący procesem za rozmawianie z córeczką.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 18:29   #398
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
sapie... ale to żałosne co piszecie. Nie wiem co to za sugestie? wymysliłam sobie że jestem fryzjerką, wymysliłam pracę mamy? widocznie jak mówi ze idzie do pracy to pewnie do burdelu. muszę ją śledzić...
A Ty zrozumiałaś co Hultaj napisała? Bo widzę, że nie halo...
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:29   #399
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

to mamie nie można pokazać? poza tym mam tu nick a nie imie nazwisko i adres zamieszkania , chociaż jeśli byłby tu ktoś znajomy to mógłby się domyslić. Ale co mi tam , nie mam nic do ukrycia mojego salonu nie ukryje matka apteki pod ziemie nie schowa, a brat na prawo nie wróci
Stary 2010-02-11, 18:31   #400
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
A Ty zrozumiałaś co Hultaj napisała? Bo widzę, że nie halo...
Ej, nie wymagaj, od początku nie rozumie, to teraz nagle ma zacząć?

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:33   #401
Marseille
Rozeznanie

Cytat:
to mamie nie można pokazać? poza tym mam tu nick a nie imie nazwisko i adres zamieszkania , chociaż jeśli byłby tu ktoś znajomy to mógłby się domyslić. Ale co mi tam , nie mam nic do ukrycia mojego salonu nie ukryje matka apteki pod ziemie nie schowa, a brat na prawo nie wróci

19 lat i jak pusto w głowce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 18:37   #402
kinghah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marseille Pokaż wiadomość
ale czy ty nie kumasz, ze nikt Ci tu nie wierzy w te bajki??

salony, apteki,profesury ---> to nie forum dla gimnazjalistek
!
A ja myślę tak:
trollątko jest tak jak mówi (mama kardiolog, siostra coś tam dłużej studiowała, jest i apteka - niekoniecznie na legalu - w sensie pewnie mama właścicielka a kierownikiem jest ktos inny ), ino rodzice popełnili dziecię nie tentego, no i ono nie kuma za bardzo o co chodzi w tym ich "świecie dorosłych".
Bo ja nie wiem, jak można żyć w tak wykształconej rodzinie i nie mieć podstawowego pojęcia o życiu, o znajomości pewnych terminów nie wspominając.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
O i wyszła kultura, szyk i poziom wyższej sfery naszej autorki. No ale sza, przecież zazdrościmy.
Stary 2010-02-11, 18:41   #403
yoona
Zakorzenienie

oj dajcie juz spokoj dziewczyny, pastwicie sie strasznie.

(aczkolwiek podczytuję od wczoraj i ubaw mam po pachy... )

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:56   #404
Hultaj
BAN stały

wiesz ile Ty podajesz szczegółów? Gdyby to byla prawda, bo to akurat jest dla mnie średnio istotne. Myślisz, że to jest aż takie często w przyrodzie spotykane choćby ten lekarz i zarazem farmaceuta czy 39letnia doktor habilitowana po biologii. W dodatku jak rozumiem nie mieszkacie raczej w bardzo dużym mieście, choć Ty już ogółem niemało piszesz.
Skąd wiesz, czy tego wszystkiego nie czyta jakiś świr gotow dosłownie namierzyć Cię po ip i okraść na kasę, myśląc, jak dziewczę takie naiwne, będzie łatwiej?
Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
A ja myślę tak:
trollątko jest tak jak mówi (mama kardiolog, siostra coś tam dłużej studiowała, jest i apteka - niekoniecznie na legalu - w sensie pewnie mama właścicielka a kierownikiem jest ktos inny ), ino rodzice popełnili dziecię nie tentego, no i ono nie kuma za bardzo o co chodzi w tym ich "świecie dorosłych". Bo ja nie wiem, jak można żyć w tak wykształconej rodzinie i nie mieć podstawowego pojęcia o życiu, o znajomości pewnych terminów nie wspominając.
dokładnie, 20 latka i nie wie, że mama skonczyła(by) farmację a nie farmaceutykę. To tak, jakby nie wiedzieć, czy mama jest nauczycielką czy uczycielką.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

i ja osobiscie to nawet wolę tu sciemę z góry na dół, przynajmniej można by położyć poprawkę na to, że jazda 180 po autostradzie to też fantazje.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

a tak na marginesie, mama kardiolog i wlaścielka apteki, wiek lat co najmniej 60, tata prawnik, i Ty musiałaś brać 10 tyś kredytu bo Ci brakło?

z mojej strony dość karmienia tr... kąwęrasacji. eot.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:59
Stary 2010-02-11, 19:06   #405
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
wiesz ile Ty podajesz szczegółów? Gdyby to byla prawda, bo to akurat jest dla mnie średnio istotne. Myślisz, że to jest aż takie często w przyrodzie spotykane choćby ten lekarz i zarazem farmaceuta czy 39letnia doktor habilitowana po biologii. W dodatku jak rozumiem nie mieszkacie raczej w bardzo dużym mieście, choć Ty już ogółem niemało piszesz.
Skąd wiesz, czy tego wszystkiego nie czyta jakiś świr gotow dosłownie namierzyć Cię po ip i okraść na kasę, myśląc, jak dziewczę takie naiwne, będzie łatwiej?
Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

dokładnie, 20 latka i nie wie, że mama skonczyła(by) farmację a nie farmaceutykę. To tak, jakby nie wiedzieć, czy mama jest nauczycielką czy uczycielką.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

i ja osobiscie to nawet wolę tu sciemę z góry na dół, przynajmniej można by położyć poprawkę na to, że jazda 180 po autostradzie to też fantazje.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

a tak na marginesie, mama kardiolog i wlaścielka apteki, wiek lat co najmniej 60, tata prawnik, i Ty musiałaś brać 10 tyś kredytu bo Ci brakło?

z mojej strony dość karmienia tr... kąwęrasacji. eot.
pomylic się wcale nie mozna ludzie doskonali. Niby jak mnie namierzy po nicku? kredyt na przyzwoitych warunkach gdzie sama spłacił;am w krótkim czasie, przynajmniej tyle mojego
Stary 2010-02-11, 19:16   #406
niezniszczalna
Raczkowanie

Czy jakiś moderator nie może zamknąć tego wątku? Taki offfft.! A jak macie ochotę na rozmowę na temat całej rodziny tofaniutkiej to może załóżcie osobny wątek?
niezniszczalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:32   #407
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:

Padddłaaaaammmmm

Bo ja już szczerze mówiąc wolę uwierzyć w trolla niż w takie okazy w społeczeństwie.

P.s Z mojej strony EOT mam nadzieję, że i ten topic umrze śmiercią naturalną, a ferie się w końcu skończą...

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:45   #408
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość

(aczkolwiek podczytuję od wczoraj i ubaw mam po pachy... )
oj, ja też

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 20:02   #409
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
pokazałam to forum mamie... jej słowa... "Zazdrość nie zna granic" zgadzam się z tym w 100% .
Ja tam nie zazdroszczę klientom Waszej apteki.

Naprawdę, skończ Waść, wstydu oszczędź. Bo takie *******y jak Ty tu wypisujesz to ...
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 20:34   #410
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinghah Pokaż wiadomość
Gwoli ścisłości:
"Aptekę może założyć każdy przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą w dowolnej formie prawnej",
aczkolwiek:
"Zgodnie z ustawą Kierownikiem apteki może zostać wyłącznie magister farmacji, który posiada prawo wykonywania zawodu, 5 letni staż pracy w zawodzie lub ewentualnie posiada specjalizację z zakresu farmacji - w takim przypadku - według nowego prawa wystarczy 3 letni staż pracy. Jeżeli właściciel apteki jest magistrem farmacji, sam może pełnić funkcję kierownika i nie musi zatrudniać na tym stanowisku innego magistra farmacji."
no i najistotniejsze:
"Aptekarz nie może jednocześnie pracować jako lekarz, dentysta czy weterynarz.."

I jeszcze jedno: technik farmaceuta nie może pracować w aptece sam, musi byc z nim mgr farmacji. (o farmaceutyce nic nie wiem...).

Ale wiem też, że wiele aptek nagina te prawa.

Jak do tego wszystkiego mają się uprawnienia siostry autorki? sprzeczność prawna kwalifikacji mamy? O niej samej ("czasem zastepuje mamę") nie wspomnę? Rozumiem: wydać witaminę c w zastepstwie aptekarki, ale cokolwiek więcej? Antybiotyk/lek na serce/nadciśnienie?
Dziewczyno, ty się nie boisz? Aha, tata prawnik...
Miałam to samo napisać. Na moich studiach wiele razy podkreślali, że lekarz nie może jednocześnie być farmaceutą, jest to niezgodne z polskim prawem. Jedną dziewczynę dyscyplinarnie wyrzucili ze studiów bo wyszło że równolegle studiuje farmację.
No ale w rodzinie naszego kochanego trolla chyba wszystko jest możliwe
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 21:02   #411
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Jedną dziewczynę dyscyplinarnie wyrzucili ze studiów bo wyszło że równolegle studiuje farmację.
Nie jest zabronione studiowanie zarowno medycyny, jak i farmacji :/ Nie kazdy farmaceuta musi zostac aptekarzem...

8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 21:17   #412
Dotka90
Zakorzenienie

Jeden wielki offtop, a żaden moderator jeszcze nie zamknął tego bezsensownego wątku?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 21:38   #413
Lea_
Wtajemniczenie

Prosze, prosze nie zamykajcie tego watku
Własnie przeczytalam caly uff , ale sie ubawilam

tofaniutka moja kochana strasznie plączesz w tym co mowisz, nie ma mowy zeby wszystko bylo prawda( z drugiej strony po co ubarwiac swoje zycie skoro i tak nikt tutaj Cie nie zna) ale przynajmniej ubarwilas mi wieczor Ja skonczylam edytorstwo i widze potencjal w Tobie do napisania ksiazki

Co do jednego sie nie zgodze dziewczyny, majac doktora mozna nie znalesc pracy. mam chrzestnego, najinteligentniejszy czlowiek jakiego znam, nie ma dziedziny wiedzy humanistycznej z ktorej by mozna go zagiac , doktor socjologii, od 5 lat nie moze znalesc pracy , czasami wiek robi swoje, po prostu nie chca przyjmowac starszych ludzi , wola mlodszego magistra z perspektywami niz 45 letniego doktora.

PS
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Jezusie słodki...
Kardiolog i fryzjer wydają leki. Tego jeszcze nie było.

Że tez o tej rodzinie jeszcze serialu nie nakręcili.
ten post sprawil ze spadlam z lozka

PS 2 ( zeby nie bylo )
Zdarza mi sie testowac TZ-ta ale on wie, ze go podpuszczam, robie to zeby sie z nim podroczyc
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 21:56   #414
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Prosze, prosze nie zamykajcie tego watku
Własnie przeczytalam caly uff , ale sie ubawilam

tofaniutka moja kochana strasznie plączesz w tym co mowisz, nie ma mowy zeby wszystko bylo prawda( z drugiej strony po co ubarwiac swoje zycie skoro i tak nikt tutaj Cie nie zna) ale przynajmniej ubarwilas mi wieczor Ja skonczylam edytorstwo i widze potencjal w Tobie do napisania ksiazki

Co do jednego sie nie zgodze dziewczyny, majac doktora mozna nie znalesc pracy. mam chrzestnego, najinteligentniejszy czlowiek jakiego znam, nie ma dziedziny wiedzy humanistycznej z ktorej by mozna go zagiac , doktor socjologii, od 5 lat nie moze znalesc pracy , czasami wiek robi swoje, po prostu nie chca przyjmowac starszych ludzi , wola mlodszego magistra z perspektywami niz 45 letniego doktora.

PS

ten post sprawil ze spadlam z lozka

PS 2 ( zeby nie bylo )
Zdarza mi sie testowac TZ-ta ale on wie, ze go podpuszczam, robie to zeby sie z nim podroczyc
Ależ my nie twierdzimy, że każdy dr znajdzie pracę. Zwłaszcza w dobie studiów bolońskich, gdzie stopień nukowy doktora nagminnie traci swoją wartość i będziemy mieć tylu dr, co niegdyś magistrów. Natomiast jeśli ktoś po dr zostje na uczelni i robi habilkę to nie ma mowy, żeby uczelnia nie miała dla niego miejsca i po habilce dziękujemy i żegnamy. Habilka jest dowodem, że ktoś staje się naukowcem pełną gębą, niezależnym, sam może być promotorem przewodów doktorskich, najczęściej szybko dostaje profesurę danej uczelni i wdraża procedurę na zwyczajnego. Dlatego dr hab w aptece to kuriozum.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:00   #415
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Ależ my nie twierdzimy, że każdy dr znajdzie pracę. Zwłaszcza w dobie studiów bolońskich, gdzie stopień nukowy doktora nagminnie traci swoją wartość i będziemy mieć tylu dr, co niegdyś magistrów. Natomiast jeśli ktoś po dr zostje na uczelni i robi habilkę to nie ma mowy, żeby uczelnia nie miała dla niego miejsca i po habilce dziękujemy i żegnamy. Habilka jest dowodem, że ktoś staje się naukowcem pełną gębą, niezależnym, sam może być promotorem przewodów doktorskich, najczęściej szybko dostaje profesurę danej uczelni i wdraża procedurę na zwyczajnego. Dlatego dr hab w aptece to kuriozum.
i do tego biolog

a tak przy okazji, moj promotor byl prof. dr hab. , napisal kilka ksiazek , uznany w swiecie nauki onomasta, przyjal do siebie tylko 4 studentow na pisanie pracy , po jakims czasie reszta dziekowala Bogu, ze ich sie wzial bo wcale nie do tego nie nadawal. I mimo, ze byl naukowcem pelna geba to nikt nigdy nie powinien pozwolic mu uczyc a wladza uczelni nie wypadalo chyba go zwolnic

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2010-02-11 o 22:08
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:02   #416
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A kogo obsadzimy w roli czarnego charakteru?
To będzie tak: dwie siostry, jedna wykształcona ale skromna i dobra szara mycha, druga piękna i głupia ale intrygami pozbawia wykształconą stanowiska na uczelni i kradnie serce b. przytsojnego p. profesora w którym kocha się ta wykształcona. Intrygi, kłamstwa i inne takie ciągną sie przez dwa czy trzy sezony. Dorzucimy bogatych rodziców lekarzy i jakiegoś pomagiera tej złej, powiedzmy przebiegły kuzyn. O, albo brat, któremu tylko zależy na dobrach materialnych i chętnie pognebi dobrą siostrę za kasę. Końcówka: mądra siostra w glorii wraca na uczelnię i profesor je jej z reki, głupia ląduje w kiciu bo otruła pacjenta, któremu wydała złe leki.
HA!
Hicior będzie, mówię wam.

Wyluzuj. To przeciez rozrywka ma być
Hahaha scenariusz boski

Cytat:
Ale czego byśmy Ci miały zazdrościć, bo nie bardzo rozumiem?

Cytat:
Co Ty z tym burdelem, paranoję jakąś masz?

Cytat:
pomylic się wcale nie mozna ludzie doskonali. Niby jak mnie namierzy po nicku? kredyt na przyzwoitych warunkach gdzie sama spłacił;am w krótkim czasie, przynajmniej tyle mojego
Nie po nicku, tylko po szczegółach, które podajesz... Czytanie ze zrozumieniem... Coraz bardziej wątpię w to, że masz jakikolwiek kontakt z wykształconymi ludźmi...

Edytowane przez lady karen
Czas edycji: 2010-02-11 o 22:22
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:08   #417
karinka23
Raczkowanie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17130511]Nie jest zabronione studiowanie zarowno medycyny, jak i farmacji :/ Nie kazdy farmaceuta musi zostac aptekarzem...

[/QUOTE]

Prawa co prawda wcale nie znam , ale wiem że taki był powód wyrzucenia tej dziewczyny, bo mieliśmy nawet specjalny apel w tej sprawie. Wcześniej źle to opisałam, dlatego edytuję. Coś tam było z rekrutacją, chyba podpisywaliśmy jakiś papier, ale szczegóły mi się już mylą. Ale wiem że takie równoległe studiowanie skończyło się wyrzuceniem i że mieli na to jakiś haczyk prawny.

Edytowane przez karinka23
Czas edycji: 2010-02-11 o 22:13 Powód: pomyłka
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 22:37   #418
Wroclovianka
Zakorzenienie

Rano czytałam...Teraz nie wierze, ze ten temat jeszcze istnieje

Eh...Wizaż

Btw. Nie testuje.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 23:03   #419
washingpowder
Raczkowanie

Po prostu nie mogę... Jaki jest sens 'testowania'? To jest tak mega płytkie, kobiety! Wybaczcie, ale potem się dziwicie, że chłop po pracy przyjdzie do domu i rozwali się przed telewizorem, jeżeli wie, że nagle o 3ciej w nocy będzie musiał lecieć żonie po podpaski czy ciasteczko. Potem się dziwicie, że chcą rozwodów. Potem płaczecie. Ale jak jest dobry, czuły i kochany, to Wam się testów zachciewa! Z całym szacunkiem, ale to nie jest LOJALNE w żadnym stopniu. To tak samo, jakby Was mężowie testowali, ile się możecie posunąć - czy im np. zrobicie same-wiecie-co podczas jazdy samochodem. Boże, widzisz, i nie grzmisz?!

Sprawa druga, dowartościowywanie się bzdurnymi opowiastkami na forum daje mierny efekt, bo jak tylko Cię zbanują gdzie się tylko da, będziesz znów smaotna? Lepiej weź się do pracy, i zró coś tak, żebyś mogła z DUMĄ i CZYSTYM SUMIENIEM pochwalić sie przed ludźmi. Ale nie tymi wirtualnymi, przed przyjaciółmi i dobrymi znajomymi, któych PRACĄ osiągniesz.
washingpowder jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 08:28   #420
tofaniutka
Zadomowienie

nie wiem co was obchodzi na jakich zasadach funkcjonuje mamy apteka, ani w jaki sposób dorabiała się moja rodzina. Musiałabym robić wywiad z każdym członkiem mojej rodziny i wam pisać ale nie wiem po co... bo to nie jest temat o mojej rodzinie. skoro mama pracuje w taki sposób to widocznie to możliwe. Nie wiem jak otworzyła aptekę bo na świecie mnie nie było... Możecie nie wierzyć. Serdecznie mi to wisi. Nie wiem skąd tyle drwin i jadu w polskim społeczeństwie...Doszukuj ecie się czegoś czego nie ma, próbujecie udowadniać że to nie możliwe itd... przecież żebyście to zrozumieli musiałabym wam pisać od a do z wszystie szczegóły związane z moją rodziną... a tego nie zamierzam robic. możecie sobie komentować...i drwić... nie napisałam nigdzie że mama pracuje w aptece ale że jest jej właścicielką! A poza tym praca w aptece to nie tylko obsuga klientów... a to kogo zatrudnia to jej sprawa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości