|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
dzień dobry
![]() a ja znowu nie pamiętam o której Kubę przyniosłam do nas ![]() ![]() mąż w pracy ![]() ![]() mati - a to mąż wogóle nie wstaje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
eh te chłopy
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ach te chłopy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę Was o ostatnie głosy
o 12.00 konkurs się kończy, więc będzie miło jak klikniecie po raz ostatni ![]()
#395 |
Zakorzenienie
|
![]() noc do ![]() ![]()
#396 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Mati, Alkamor, Anya wspołczuje nocek ![]() moja noc tez nie najlepsza, do tego o 4:30 wg Dawidka zaczął się już dzień ![]() Właśnie odsypiałam z Dawidkiem i zapukał do drzwi kurier pies zaczął szczekać itd....na szczęście udało mi się ululać Najlepszego, kurier zadzwonił na tel to mu powiedziałam, że mnie nie ma ![]() ![]() chciałam Was spytac, który fotelik byście wybrały TEN czy TEN...kurcze za dużo z Buziakiem na gg klikałam i teraz jestem taka niezdecydowana jak Ona ![]() ![]()
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2010-03-15 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Nikoś ładnie zasnął przed 21. Obudził się dopiero o 6 dostał cycunia i spał jeszcze do 8 ![]() Wczoraj na zakupach wydaliśmy kupe forsy a jeszcze musimy kupic wanne narożną. 160/100. Ma któraś z was narożną wannę? Jak się sprawdza? Mąż mówi żebyśmy kupili zwykłą prostokątną ale ja nie chcę. Co do noszenia majtek w szpitalu to ja miałam takie siateczkowe i nikomu nie przeszkadzały mówili tylko żeby dopuszczać powietrze do rany żeby szybciej się goiła. Ja też podmywałam się bardzo często i dziewczyna z sali też miałyśmy 2osobówkę. Jak ja szłam się myć to ona zostawała z maluchami, a jak ona to ja pilnowałam jej synka. Alinka ta dieta to chyba z Joya tak? Monix ![]() ![]() Anya super że teściowa nie uruchomiła swoich zębów jadowych na chrzcinach ![]() Zanka klikam codziennie po dwa razy, kiedyś w jakimś konkursie liczę na rewanż ![]()
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym wybrała ten drugi ![]() Cytat:
![]() z Joy'a ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A foteliki jak dla mnie to ten drugi ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-15 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Alkamor łóżeczko turystyczne...bo ja Wam jeszcze nie mowiłam, ale mamy zamiar na lato tzn ( czerwiec, lipiec, sierpien) wyniesc sie na wieś i wrócić jak się zimno zacznie robić....a tam nie ma neta
Buziak nie śmieje się, tylko piszę prawdę i tylko prawdę albo ja mam pecha, albo ze składaniem łóżeczka sobie nie radze
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja to w ogole wany nie mam tylko kabinkę ![]() wśród obcych to się bałam, że nas może raczej zagłaskać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
monix- bez neta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
moze nie jest uzalezniona i sobie poradzi. ja bym nie dala rady
![]() ![]()
#404 |
Zakorzenienie
|
![]() Sandra ja tez CI zazroszcze nocki, tyle godzin spania ![]() ale mnie wkurza to łóżeczko ![]() Anya a kto powiedział, że sobie poradze ![]() ![]()
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2010-03-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() ![]() Ty może poczekaj aż ślubny przyjdzie bo w końcu nie będzie co składać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Obudził się mój fikołek mały idę się z nim pobawić.
Chce mi się nowych butów ![]() A nie wiecie przypadkiem czy szewc mi zwęzi pasek w sandałach na szpilce mam za szeroki pasek i noga mi wyjeżdża. Alinka boczki albo schabiki zależy jak kto woli ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Dziewczyny pochwaliłam się Wam więc pewnie jutro będę wyglądała jak zombie ![]() Monix jak składasz łóżeczko turystyczne to środek musi być podciągnięty do góry żebyć mogła swobodnie zaciągnąć boki aż zrobią "klik". Jak już boki będą sztywne i nie będą się składały to wtedy możesz wyprostować spód. Jak po tej instrukcji nie złożysz to ZOSTAW wiesz żeby się nie popsuło ![]()
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdybym miała tą instrukcje przed składaniem to moze dałabym rade ![]() ![]() Zostawie choć korci jak cholera ![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie za wszystkie głosy oddane na mnie
Bardzo mi pomogłyście i jestem niezmiernie wdzięczna ![]()
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sandra moi rodzice maja taką wanne. Od grudnia. Fajnie wygląda i dobrze sie komponuje w łazience. Idealnie dopasowana. Ja nie korzystałam, ale Ola ją uwielbia bo jest bardzo wysoka i ma fajny kurek taki zakręcany ![]() MONIX NIE DOTYKAJ ŁÓŻECZKA!!!! NIECH TZ ROZŁOŻY!!! (bo popsujesz....) Super plan, jak bym nie wracała do pracy też bym tak zrobiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Zanka wygrałaś juz? Co dostaniesz? Bo wierz musimy widzieć efekty. Zdjęcia przed i po, bo jesteśmy żywo zainteresowane, żeby nasze głosy nie poszły na marne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem, teraz będzie weryfikacja głosow, może jutro się dowiem
#412 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak to tylko dwa zdania, mi nie przeszkadza, że rzadko jesteś, wazne że do nas zaglądasz i wiemy co u Ciebie ![]()
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
Jest 13 a ja nie wyrabiam padam na twarz. Straszny zapie..l mam w pracy. Dopiero teraz usiadlam. Biegam od 8. Oszaleje. Napisalam do Tz a on mnie olal i nic nie napisal. Mam dość i ryczec mi sie chce. Ja sie chyba nie nadaja na matke. Wstyd mi ze czasami mam ochote Mikolaja rozszarpac, nie mam do niego cierpliwosci.
Edytowane przez mati393 Czas edycji: 2010-03-15 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() monix ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Mati nie pękaj! Do osiemnastki tylko 17 lat i możesz z domu wywalić na zbita twarz. Ja tak Olci czasami mówię, ale na razie nie odczuwa strachu związanego z bezdomnością
![]() Jaga ja z wielkim zaciekawieniem czytam co sie u Was dzieje. Pisz częściej ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Ostatnio dręcze szwagra (13 kwietnia skończy 18 lat) mówiąc mu że nie cały miesiąc a mamusia walizeczki na próg wystawi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
My już mamy zaliczony spacer, Nikoś teraz śpi.
Na spacerze chodził na nóżkach cały czas oczywiście trzymałam go za rączki ![]() Zrobiłam sobie popcorn i cieplutką herbatkę. Jaga mi też nie przeszkadza że wpadasz tak rzadko ![]() Mati a ty się kochana nie przejmuj i nie załamuj bo jak ja miałam ostatnio dość zajmowania się Nikosiem to weszłam do kuchni bo tam był mąż przyszedł na chwilkę z pracy i podałam mu Nikosia na ręce i wyszłam bez słowa. Zrozumiał bo posiedział 30min w domu i się z nim pobawił a ja ochłonęłam w pokoju na leżąco... ![]() Ale śnieg zaczął sypać szok normalnie
#418 |
Zakorzenienie
|
w sprawie majtek i obchodów
na obchodzie to u nas rozmowa jest a bez majtek to się na badanie idzie do pokoiku- ładnie zacisznie itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Od wczoraj próbuje coś napisać i co chwile mi net ucieka więc nie wiem czy wszystko co chciałam napisze. Alkamor gratuluje Kubusiowi nowego odkrycia ![]() Monix gratuluje pierwszych kroczków i ja też mam zawsze problemy ze złożeniem łóżeczka turystycznego. U mnie w szpitalu majtki poporodowe pozwalali a wręcz kazali nosić były nawet w szpitalnym sklepiku, gdy zbliżał się obchód przychodziła położna i kazała się przygotować tak samo było jak pediatra przychodził do maleństw. A teraz co u nas. Od piątku Filip sam chodzi. Zostawiłam go u niani wracam a on mnie przywitał idąc do mnie z drugiego końca pokoju ![]() A teraz co do skłądanych papierów do pracy. W piątek byłam u lekarza po zwolnienie i dzwoni do mnie telefon że dziś ( w piątek) jest rozmowa w sprawie pracy o 14 (była 12) czy dostałam zawiadomienie (nie dostałam inni dostali dwa dni wcześniej) i czy będe. Oczywiście powiedziałam że będe chociaż nie miałam się w co ubrać a do domu miałam 30km. Poleciałam do mamy ale nic sensownego nie znalazłam więc szybko do sklepu coś kupić i tak zostało mi 15 minut na powtórkę materjału-ustawy potrzebnej na rozmowę. jak dotarłam przeżyłam szok, 35 osób na jedno stanowisko, egzamin pisemny 5 pytań dotyczących stanowiska, 3 z prawa administracyjnego i 2 z obsługi komputera. Wyników jwszcze nie ma ale nawet się nie łudzę jak zobaczyłam jakie "szychy" starają się o tą pracę.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.