|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Ja mam dwa. Triumph triaction i shock absorber (drugie i trzecie zdjęcie). Ten drugi wg mnie lepszy, typowo sportowy, ładnie zbliża piersi do siebie i podtrzymuje od dołu. Biegałam już w nim i naprawdę świetnie trzyma piersi. Do sportu nadaje się super.
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie , ze mozemy ten jest swietny ![]() http://www.triumph-sport-bh.de/trium...brid-star.html na tej stronie znajdziesz tez inne modele polecam tez te topy sa tanie , ale bardzo fajne http://www.triumph-sport-bh.de/trium...power-top.html natomiast ten trudno sportowym nazwac ![]() http://www.triumph-sport-bh.de/trium...bh-trophy.html
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-04-16 o 11:07 |
|
|
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
|
Pysia, fajniutki
ale nigdzie takiego nie widziałam.Zmykam i miłego dnia wszystkim życzę
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak kupowac taki stanik??
Czy powinien byc idealnie dobrany do wielkosci czy moze troche ciasniejszy?.Ja tez bede potrzebowac ale za bardzo nie wiem jaki rozmiarek bede miała,kurcze pewnie najlepiej to isc gdzies i poprzymierzac
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trelciu ciezko go znalesc , jest tez dosc drogi ,ale warto go szukac
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-04-16 o 11:17 |
|
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat ten trzeci podoba mi się najbardziej. Szukam takiego do codziennego noszenia wg zaleceń lekarza, nie do uprawiania sportu. Czy pownien być bardzo dopasowany? Ja mam jeszcze opuchliznę, jak dopasować rozmiar?
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostalam ten 3 od dr. i nie bylam z niego zadowolona . Nie zbliza dobrze piersi ( trzeba go w srodku zszyc) i jest miekki. Jesli chodzi o dobor stanika najlepiej wybrac sie do sklepu i na miejscu dopasowac.
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba tylko triaction (który też nie trzyma) i trophy jest.. w sumie, SA też kupuję przez net, ale jakoś nie mam już przekonania do triumpha (no i nie ma obwodu 65 chociażby w sportówkach chyba) |
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
marks&spencer ma też ladny wybór biustonoszy sportowych
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dodaje... nie jestem Twoja kolezanka... zapomnialas? ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- 2sweet az mezowi przeczytalam i niezly ubaw mielismy nigdy nie mialam okazji przeczytac takiego steku bzdur na moj temat ani nie spotkalam takiej osoby jak ty, wszystko odbierasz od dupy strony i odwracasz kota ogonem aby tylko bylo na twoje , w ogole nie umiesz czytac ze zrozumieniem a teraz pozwol ze skomentuje te z pewnoscia gleboko przemyslane i dlugo pisane wypociny Ciesze sie ze dostarczylam ci rozrywki...ale ....z tego co widze to zamiast sie smiac powinnac raczej plakac sie nad soba. Ja na twoim miejscu bym sie tak nie smiala, a raczej zastanowila nas sensem tych dziwactw ktore wypisujesz. Ja nie umiem czytac ze zrozumieniem? Przeciez twoje przekazy sa jasne jak slonce. Ahhh dziewczyno! Brak mi slow juz na ciebie. - ja wiedzac o czyims bolu i cierpieniu napewno odpisujac swojego doktora wspomnialabym osobom zainteresowanym ze byl tez taki przypadek gdy dr zachowal sie brzydko i warto to wiedziec ps. jakos inni doktorzy gdy popelnili blad go naprawiali, a ten dr nie kiwnal palcem A ty znowu o tym. To jest juz nudne i nie, nie lubei sie umartwiac na zapas, martwie sie tylko o tych na ktorych mi zalezy, a Mya jest dla mnie jak siostra No wlasnie dziewczyno! Trafilas w sedno sprawy! Martwisz sie tylko o tych na ktorych ci zalezy....ja mam tak samo ...i nie bede "plakac" z nieszczescia ktorych nie znam , co najwyzej moge im wspolczuc. - nikomu nie zycze zle, rowniez tobie i napewno nie ucieszylabym sie z twojej tragedii , probowalam ci tylko otworzyc oczy aby nie chwalic dnia przed zachodem slonca, tylko ze ty oczywiscie asobie to na swoje przekrecilas Czyli jestes urodzona pesymistka. bo czym nazwac czarne wizje w gojeniu sie piersi? ha ha co za bzdury ty nawet ulamka nie widzialas moich mozliwosci i uwierz mi gdybym chciala to bym to zrobila, ale po co? trzeba mocno mi zajsc za skore aby je poznacoczywiscie ze mozna miec odmienne zdanie, poki co to ty nie rozumiesz ze ktos moze inaczej myslec o twoim dr No tak ... . teraz na dodatek kreujesz sie na grozna babke ktorej nikt nie podskoczy. Mam sie bac teraz czy potem?A ty nie rozumiesz ze ...wlasnie mozna myslec dobrze o "moim Dr." - nie wiem i raczej nic mnie to obchodzi ps. nie ty pierwsza robilas op przyjezdzajac z zagranicy Wcale nie musi cie to obchodzic. Zapytalas- odpowiedzialam. Byc moze laski ktore robily w PL mialy duzo urlopu do wykorzystania. Ja akurat na konsultacje pooperacyjne nie jestem w stanie latac. - no i super tylko nie stawiaj pomnika komus tylko dlatego ze ciebie nie skrzywdzil Juz kiedys pisalam w watku 4 ze nie bede stawiac pomnika nikomu ale tez nie powiem zlego slowa o tym co mi wieeelka przysluge zrobil i "naprawil" moje piersi ![]() a na koniec malenka nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz, w tych emocjach zdarzylas juz mnie kilka razy tu obrazic i jesli tak chcesz prowadzic rozmowe bardzo dziecinnie zreszta to ja zaraz tez sie znize do twojego poziomu, a nawet nizej i wyciagne kilka epitetow na twoj temat. Czekam na te Twoje epitety Jestem ciekawa co takiego wymyslisz. Bo widze ze moja krytyka wplywa na ciebie destrukcyjnie. A poziom- coz spierac i licytowac sie nie bede kto ma jaki poziom - skoro uwazasz sie za lepsza. To tylko swiadczy o tobie dziewczyno...wbrew twojej smiesznej opinii jestem bardzo otwarta i ciepla osoba, chetna do pomocy i o wielkim sercu Gdybys wiedziala ilu ja osobom pomoglam to bys sie zastanowila co pleciesz. Byc moze i jestes otwarta i ciepla osoba- tego nie kwestionuje. Kazdy zachowuje sie inaczej w zaleznosci od sytuacji. My akurat tu mamy przepychanke slowna. ![]() pozdrawiam i jesli chcesz kontynuowac te wypociny to zaparszam na priva aby nie zasmiecac watku Tez pozdrawiam
Lembas styczeń 2010Mc.Ghan DualGel 510 FX , lewa 310, prawa 280cc wzrost 172, waga 58 biust 93, pod biustem 76 talia 75, biodra 92 Edytowane przez mirra7730 Czas edycji: 2010-04-16 o 13:48 |
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
mirra7730 nie rozumiem po co nadal ciągniesz ta dyskusje mnie to już nudzi zagladam tu tylko po to by zdobyć cenne informacje dotyczące operacji na którą czekam z utęsknieniem i dziewczyny pomagają i podtrzymują na duchu za co
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy musiałyscie masowac jakos piersi po OP? bo z tego co czytam to niektóre dziewczyny chodza gdzies je masowac
|
#404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz to sprawdzone, że one mocno trzymają piersi?? tzn na przykład podczas ćwiczeń, skoków, biegów??? bo te dwa pierwsze są na prawdę ładne
|
|
#405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|
#406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam - ale zabrzmiało to niesamowicie
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-04-16 o 15:45 |
|
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Obawiam się, że jeszcze za wcześnie na takie masaże . Aczkolwiek wszystko zależy od zaleceń lekarza - przy czym dopóki nie wytworzy się mocna torebka łącznotkankowa taki masaż może ostro zaszkodzić ...tz n. jeśli dojdzie do jej przerwania to trzeba czekać aż wytworzy się nowa, ale należy sobie zdawać z tego sprawę, że w takiej sytuacji wzrasta ryzyko cc (stwardnienia torebki...). Ale co się odwlecze, to nie uciecze (masażysta Pozdrawiam |
|
|
|
|
#409 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie denerwuj sie! Szkoda tracić energii na takich egoistów! Cytat:
A skad Ty Aga wiesz jak było na początku??? Nie było Cię tu!!!!!!!! Ja też mam i Triumpha i absorbera ale w absorberze jestem zakochana!!!!!! Cytat:
Mirra! Ja już nie mam do Ciebie cierpliwości! Jesteś moim złym snem. Wlazłaś tu i zaczęłaś od szydzenia i obrażania wszystkich dookoła! Zastanów się Dziewczyno na sobą! To musi być strasznie trudne tak żyć z takim charakterem? Mam wrazenie że karmisz się tym że komuś zadasz ból albo kogoś obrazisz! Chryniu! Zlituj sie Dziewczyno! ![]() P.S. Pomyliłaś Sweet ze mną! To ja Ci pisałam że nie jesteś moja kolezanką ( kolejny problem - z czytaniem ze zrozumieniem i interpretacją)
Edytowane przez seela Czas edycji: 2010-04-16 o 23:55 |
|||
|
|
|
#411 | |
|
Rozeznanie
|
SEELA chodziło mi o początek tego wątku że było spokojnie i bez przepychanek i byłam na tym wątku od poczatku moze było niewiele napisane ale było miło.
I obyło by sie bez tych wykrzykników bo chyba nie napisałam nic strasznego A co do mojego pytania o masaż poprostu czytałam ze dziewczyny chodza do swoich Dr którzy je operowali na jakies tam masaze i dlatego zapytałam ale niespodziewałam sie tylu pomocnych odpowiedzi ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
Kejsiii jutro ci puszcze fotke Sorki ze nie wysłałam dzis ale wyleciało mi z głowy Pozdrawiam
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-04-16 o 19:46 |
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Aga a jak się czują twoje cycuszki ?? Kurcze mam nadzieję ze ja tez tak szybko dojdę do siebie jak ty bo mam córeczkę 2 latka i wiadomo mąż pomorze na początku ale mała na pewno będzie chciała się ze mną czy pobawić czy powygłupiać tego się boję ze będę musiała jej odmawiać
A ty jak się czujesz ??
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
Hmm czuje się dobrze tylko tak jakos zaczyna mnie ciągnąc i sama nie wiem niby nie boli ale ten stanik jakos mnie ociera i szwy troche zaczynają bolec.Wiesz na sutkach to nie ma szans zeby cos tam nie ocierało.
Cycki jeszcze spuchniete i cięzkie;-( A mama idzie juz w Poniedzialek do pracy a ja nie wiem co z maluchem ;-(jakos bede musiała sobie poradzic bo mama nie dostała urlopu więcej kurde.
|
#414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli przeszkadzają Ci moje wykrzykniki to moze nie czyń uszczypliwych uwag. Sama zaczynasz! Jeżeli nudzą Cię nasze rozmowy to je ignoruj! Opuszczaj zwyczajnie posty od tych dziewczyn, które Twoim zdaniem na uwagę nie zasługują lub nie są Twoimi koleżankami - np moje. Bo rozumiem ze ja już Twoją koleżanką nie jestem co? Wnioskuję to z Twojej wypowiedzi sprzed kilku dni gdzie piszesz, że zdjęcia będziesz wysyłać na maila do 2-3 osób bo tu ich nie wstawisz. Czemu Aga? Chciałaś się zaliczać do grona moich przyjaciół... ja Cię przyjęłam i tym samym umożliwiłam Ci oglądanie moich zdjęć bez ograniczeń, a Ty... Mówiąc szczerze czekałam cierpliwie, że sama zaproponujesz żebyśmy się zameldowały w Twoim profilu na oglądanie Twoich panienek, myślałam że potrzebujesz czasu na wstępne zagojenie się ran, więc Cię nie ponaglałam, a tu...taki strzał! Noooo to chyba nie zbyt elegancko...
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
A zreszta zobacz tutaj;-)
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-04-20 o 19:38 |
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
SEELA nie o to chodziło ze nie wysyłam zdjec własnie nim przeczytałam twój post wysłałam zdjecie otoczki.
Nie chciałam ich wysyłac bo bałam sie znowu docinek bo uwierz mi ze w 5 częsci pod koniec czułam sie jak NIKT. Ignorowane były kazde moje posty i wiem ze ty zawsze do mnie pisałas życzliwie i większosc dziewczyn ,ale nie chciałam znowu żeby były na mój temat wypisywane bzdury bo ja nikomu ani nie ubliżałam ani nikomu zle nie życzyłam a po przemysleniu stwierdziłam ze nie chce żeby to znowu sie zaczeło.Widziałam ze i tak nikt mi nie odpowiada na moje pytania więc stwierdziłam ze raczej was moje cycki nie beda interesowały tym bardziej ze nie zostałam przyjeta do waszego grona co zrozumialam i nikomu nie mam tego za złe bo to przeciez wasza decyzja.Ale po tym stwierdziłam ze to wszystko jest nie potrzebne ja chce tylko normalnej rozmowy czasem pomocy od bardziej doświadczonych a nie docinek i przepychanek.Jestem taka jak każda z was kiedys była pełna obaw i lęków czy oby wszystko będzie ok,dlatego czasami was o coś pytam i za odpowiedzi jestem ogromnie wdzięczna(za normalne odpowiedzi) A to że zaprosiłas mnie do swojego grona znajomych bardzo sobie cenie ale naprawde myslałam ze to was nie interesuje i te dziewczyny co chciały zobaczyc pisaly na priv i wysyłałam fotki i to nie dlatego ze na reszte się wypiełam.Moze mnie rozumiesz moze nie niewiem ... Pozdrawiam
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-04-16 o 20:42 |
|
|
|
#417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwnie sie poczułam jak przeczytałąm wtedy ten Twój post. Zważywszy na to, ze tu akurat często zdarzają się osoby ciekawskie które chcą sobie tylko pooglądać czyjeś biusty a same nic od siebie nie wnoszą, to w pierwszej chwili pomyślałam że tak tez jest w Twoim przypadku. Ale ok! Nieważne. Widzę że wszystko sie ślicznie goi i jest już bardzo ładnie .Mam nadzieję ze jesteś zadowolona i że nie załujesz tych większych. Ja troszkę załuję - mogłabym mieć tak 50-100 ml więcej. Jeszcze raz Ci gratuluję! Teraz już tylko do przodu! Z dnia na dzień będziesz coraz bardziej zadowolona i coraz bardziej utwierdzona w tym ze to najlepiej zainwestowana kasa - ja przynajmniej tak mam!
|
|
#418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo ciesze sie ze otoczki takie małe bo to był moj koszmar i bardzo jestem wdzieczna Dr ze mi to tak przy okazji zrobił
|
|
#419 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
[QUOTE=pysia222;18604722] Cytat:
dzięki pysia Cytat:
ehh... no cóż... niestety pozostało mi ![]() ![]() Wychodzi na to, że zdasz relację pierwsza Muszę zadzwonić jutro do pani Dorotki i zmienić termin konsultacji... Przy okazji dziewczynki jeśli moge Was prosić o pomoc... Czy wiecie może czy jutro spokojnie mogę zadzwonic do kliniki, tzn. czy pracują w soboty... Dzięki z góry
|
|
#420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Otoczka wygląda super - ja też bym chciała zeby moja była trochę mniejsza ale nie spędzało mi to nigdy snu z powiek więc nie myślałam o tym zeby to koniecznie likwidować - przyjęłam sobie że taki ich urok i żyję z nimi takimi jakie są. Powodzenia! Dasz radę! Nie zadręczaj sie jakimiś nierównościami - początki bywają trudne. Acha! Co do tamtego poprawionego posta - dopisałaś jeszcze ciąg dalszy więc się nie zdążyłam ustosunkować. Wbrew temu co myślisz jest tu wiele osób, które bardzo Ci kibicowały od samego początku. Ja kiedy mówię że trzymam kciuki to serio tak robię (no nie dosłownie ale w myślach). Przyznaję że czasem już męczyło mnie to, że temat Twojego "800cc czy 500cc" był tematem wiodącym na wizji, ale zawsze dobrze Ci życzyłam i kiedy już dostałaś swój wymarzony rozmiar to ze zwykłej ludzkiej ciekawości oczywiście czekałam na to ze będę mogła to zobaczyć. Taką samą ciekawością jaką i Ty pewnie kierowałaś się kiedy chciałaś zobaczyć jak to u mnie wygląda teraz a jak wyglądało przed op. To normalne. Nie zamierzam Ci w żaden sposób przycinać. będąc na Twoim miejscu wolałabym większe - ale to nie powinno Cię dziwić bo pisałam Ci o tym. Najwazniejsze ze jesteś zadowolona z efektów i tyle. A ja trzymam kciuki zeby wszystko sie poukładało po Twojej myśli. Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

.
...tz n. jeśli dojdzie do jej przerwania to trzeba czekać aż wytworzy się nowa, ale należy sobie zdawać z tego sprawę, że w takiej sytuacji wzrasta ryzyko cc (stwardnienia torebki...). 

A ty jak się czujesz ??
)