Uniwersytet Łódzki - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 18:32   #391
Shades
Raczkowanie

Dot.: Uniwersytet Łódzki

Jestem jedno miejsce za listą osób zakwalifikowanych na studia.
Pytanie co teraz mam szansę jeszcze się dostać i jak tak to kiedy?
W sierpniu czy jakoś wcześniej?
Wie ktoś może co to jest poszerzanie rankingu, które widnieje w terminarzu rekrutacji?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
Shades jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:38   #392
mikimarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koki3112 Pokaż wiadomość
A czy składa się papiery na jeden kierunek?

Bo moja przyjaciółka dostała się na filologie polska, ale chciałaby na germańską i jest tam PIERWSZA na liscie rezerwowej. no ale jak nie złozy na polską, a na germańskiej nikt nie zrezygnuje, to zostanie na lodzie??

czy moze złozyc na oba, a potem najwyzej jedne wycofac?

nie wiem, lepiej niech zlozy bo przeciez na germanistyke itak przyjeli 3 razy wiecej osob niz jest w limicie i moga juz nie przyjmowac

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które się nie dostały na studia na UŁ co jest napisane waszych wynikach rekrutacji? Tylko kandydat -niezakwalifikowany na studia czy może coś o liście rezerwowej? Mam mętlik w głowie lekki...
jest tylko niezakwalifikowany, nie ma listy rezerwowej. Mam mieszane uczucia co do 2 naboru bo i tak przyjeli wiecej osob na kazdy kierunek i moze lepiej jest zlozyc na ten co sie dostalyscie zeby potem bez niczego nie zostac..
mikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:41   #393
koki3112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mikimarta Pokaż wiadomość
nie wiem, lepiej niech zlozy bo przeciez na germanistyke itak przyjeli 3 razy wiecej osob niz jest w limicie i moga juz nie przyjmowac

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

jest tylko niezakwalifikowany, nie ma listy rezerwowej. Mam mieszane uczucia co do 2 naboru bo i tak przyjeli wiecej osob na kazdy kierunek i moze lepiej jest zlozyc na ten co sie dostalyscie zeby potem bez niczego nie zostac..
ale ona szła na germaistykęz francuskim i było niby 10 miesc, a ona jest 11;/
koki3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:45   #394
Un_Girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karlitaa1992 Pokaż wiadomość
ja idę;p
ooo to super, będziemy razem
Un_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:58   #395
mikimarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koki3112 Pokaż wiadomość
ale ona szła na germaistykęz francuskim i było niby 10 miesc, a ona jest 11;/
nie wiem dziewczyny co mam doradzic ;/ mnie na zwykla nie przyjeli, tylko na z informatyka i historia i postanowilam wybrac ta z informatyka i na nic nie czekac juz

NAPRAWDE NIKT NIE WIE CZY TrZEBA RAZEM Z PAPIERAMI JAKAS KASE DAC?
Stary 2011-07-12, 19:01   #396
Clarity
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie to samo zauważyłam na Wrocławiu. Niby miejsc 300 a przyjęli blisko 600. Wiem, że dużo ludzi zrezygnuje, ale aż tyle?

Nie wiecie gdzie znajdę informacje ile osób jest przyjętych na prawo na UŁ? Chciałabym tak orientacyjnie wiedzieć, czy mam jeszcze jakiekolwiek szanse...
Stary 2011-07-12, 19:12   #397
mikimarta
Raczkowanie

wyniki rekrutacji -> prawo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 19:21   #398
koki3112
Raczkowanie

Hm. a skłąda sie papiery na konkretnych wydziałach, czy w biurze na lindleya?
Stary 2011-07-12, 19:24   #399
mikimarta
Raczkowanie

konkretne wydzialy pod kierunkiem jest napisane ze tam skladasz dokumenty
Stary 2011-07-12, 21:26   #400
Un_Girl
Raczkowanie

Cytat:
NAPRAWDE NIKT NIE WIE CZY TrZEBA RAZEM Z PAPIERAMI JAKAS KASE DAC?
wydaje mi się, że teraz nie, dopiero jak przyjdzie list od uczelni tam na dole jest zapisane ile, gdzie i kiedy trzeba przesłać(a przynajmniej tak było rok temu)
Stary 2011-07-12, 21:45   #401
Zzuzia92
Przyczajenie

Kurde, jak to z tą kwalifikacją jest? Niby dostalam się na trzy kierunki: na dwóch mieszczę się w limicie przyjęć, a na filologii polskiej jestem na 263 miejscu (limit to 200). Interesuje mnie tylko filologia polska (mam 378 pkt)- reszta to awaryjne kierunki. To oznacza, że mam już pewne miejsce na filologii? I jak złożę dokumenty, to na 100% będę to studiować? Na bibliotekoznawstwie jestem na 35 miejscu, więc mam pewne miejsce jak złoże dokumenty. Czy mam złozyć dokumenty np. na 2 kierunki Czy może być taka możliwość, że na polonistykę nie będę przyjeta, nawet jak już złożę dokumenty, świadectwo itp? Od czego to zależy? Czy miejsca jakoś się "przesuwają", kiedy np. osoba, która jest na 200, albo na 199 rezygnuje z polonistyki? Teraz własnie nie wiem, czy dać papiery tylko na filologie, czy tez na biliotekoznawstwo. Proszę, wyjaśnijcie jak to z tym jest. Boję się, że trochę za wcześnie cieszyłam się z tego, że już jestem studentką filologii.
Zzuzia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:52   #402
Zzuzia92
Przyczajenie

Kurde, jak to z tą kwalifikacją jest? Niby dostalam się na trzy kierunki: na dwóch mieszczę się w limicie przyjęć, a na filologii polskiej jestem na 263 miejscu (limit to 200). Interesuje mnie tylko filologia polska (mam 378 pkt)- reszta to awaryjne kierunki. To oznacza, że mam już pewne miejsce na filologii? I jak złożę dokumenty, to na 100% będę to studiować? Na bibliotekoznawstwie jestem na 35 miejscu, więc mam pewne miejsce jak złoże dokumenty. Czy mam złozyć dokumenty np. na 2 kierunki Czy może być taka możliwość, że na polonistykę nie będę przyjeta, nawet jak już złożę dokumenty, świadectwo itp? Od czego to zależy? Czy miejsca jakoś się "przesuwają", kiedy np. osoba, która jest na 200, albo na 199 rezygnuje z polonistyki? Teraz własnie nie wiem, czy dać papiery tylko na filologie, czy tez na biliotekoznawstwo. Proszę, wyjaśnijcie jak to z tym jest. Boję się, że trochę za wcześnie cieszyłam się z tego, że już jestem studentką filologii.
Zzuzia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 07:09   #403
mikimarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Un_Girl Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że teraz nie, dopiero jak przyjdzie list od uczelni tam na dole jest zapisane ile, gdzie i kiedy trzeba przesłać(a przynajmniej tak było rok temu)
Dzięki Ci kochana kobieto zalamalabym sie. gdybym jechala ponad 100 kilosow i by sie okazalo ze nie mam kasy czy cos
Stary 2011-07-13, 08:14   #404
ina_cz
Przyczajenie

zuzia92, mi się wydaje, że jeżeli Ci, że jesteś zakwalifikowana to tak jest i nie powinno Cie nic wiecej obchodzić w tamtym roku też na niektórych kierunkach tak było, po prostu przyjęli więcej osób i tyle
ina_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:39   #405
morieux
Raczkowanie

Dostałam się na dziennikarstwo z językiem i kultura francuską i na francuski z hiszpańskim, czy ktos studiuje te kierununki i może coś ciekawego powiedzieć?
morieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 11:40   #406
Un_Girl
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Ci kochana kobieto zalamalabym sie. gdybym jechala ponad 100 kilosow i by sie okazalo ze nie mam kasy czy cos
mam nadzieję, że nic nie pozmieniali

Cytat:
Napisane przez morieux Pokaż wiadomość
Dostałam się na dziennikarstwo z językiem i kultura francuską i na francuski z hiszpańskim, czy ktos studiuje te kierununki i może coś ciekawego powiedzieć?
dziennikarstwo - na "czyste" moim zdaniem nie warto, ale ludzie z tym z francuskim bardzo chwalili
mogę powiedzieć jedynie coś o przedmiotach dziennikarskich - szału nie ma, możesz się rozczarować jeśli, tak jak ja, chciałaś być dziennikarką - na UŁ raczej dobrze tego nie nauczą
Stary 2011-07-13, 15:09   #407
happyHoooliday
Przyczajenie

Hej mam kilka pytań i mam nadzieję,że mi pomożecie ;P dostałam się na gospodarke przestrzenną specializacja regionalistyka może któraś z was też się tam dostała lub już tam studiuję , jeśli tak byłabym wdzięczna za kilka info o tym kierunku (atmosfera, ludzie, wykładowcy, bla,bla....)
Po drugie też chciałabym wiedzieć jak to jest z tą drugą rekrutacją tzn. jeśli dostałam odp ,, niezakwalifikowany na studia,, to nie mam juz szans w drugiej turze czy jednak jestem na liście rezrwowej

HELP ME !
happyHoooliday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:00   #408
djkaalex
Przyczajenie

Czesc dziewczyny . Ja dostałam się na analityke chemiczna czy jest tutaj moze osoba ktora rowniez sie tam dostała bądz na podobny kierunek
djkaalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:27   #409
djkaalex
Przyczajenie

Witam. Ja dostałam się na analityke chemiczna czy jest tu dziewczyna ktora dostała się na ten lub podobny kierunek ? pozdrawiam .
djkaalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 19:03   #410
pingus11
Raczkowanie

Dziewczyny słyzsałam, że liczy się kolejnośc składania papierów, że kto pierwszy ten lepszy, to prawda?!
pingus11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 19:49   #411
sweatheart1
Raczkowanie

Hej wszystkim
Ja dostałam się na fil ang tylko nie wiem jeszcze czy złożę tam papiery, bo dostałam się również na umcs i nie mogę się zdecydowac gdzie iść. Orientuje się może ktos gdzie jest łatwiej? Jaka wgl jest atmosfera na uł no i właśnie poziom trudności??

Do dziewczyn które nie dostały się na fil ang. ja miałam 560 punktów i jestem 190 na liście, więc myslę, że macie duże szansie dostania się w drugiej turze, bo sporo osób pewnie nie złoży papierów
sweatheart1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 21:12   #412
kikaaaa
Raczkowanie

cześć dziewczyny
gdzie mogę znaleźć listy rezerwowych?
nie mogę przestać żałować, że nie dostałam się na psychologię ...
pozdrawiam Was

kikaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 21:44   #413
zyrtec
Raczkowanie

Jest wśród nas jakaś wizażanka, która dostała się właśnie na logistykę (wydział e-s)?

Jeżeli macie napisane, że zakwalifikowane, a Wasze nazwiska są na listach to tylko cieszyć się dziewczyny i nic więcej
zyrtec jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 23:33   #414
cendi20
Przyczajenie

ja tez nine moge przebolec ze nie dostalam sie na ten wymarzony kierunek (( tez chcialabym sie wpisac na liste rezerwowych... juz sama nie wiem czy to sie wpisuje czy oni jakos przydzielaja.. nbapisalam emaila do nich... ciekawe co odpisza.. jak na razie dostalam sie na filologię.. chociaz wolalabym na pedagogikę wczesnoszkolna ( eh ;/
Stary 2011-07-14, 00:13   #415
ewelinciunka
Przyczajenie

Bardzo proszę o pomoc!!!
Mam nadzieję, że ktoś zagląda jeszcze na to forum i doradzi

Nie chciałem zakładać specjalnie konta, więc piszę z konta siostry, bo widzę że wszystko o UŁ przeniosło się tutaj

Otóż dostałem się na kilka kierunków studiów i teraz mam dylemat co wybrać !? Zależy mi na waszym zdaniu na temat tych kierunków. Czy są po nich dobre perspektywy i jakaś przyszłość... Co uważacie?
Dusza artystyczna we mnie drzemie i to na tych kierunkach czuję, że się spełnię, ale jak mam po nich nie mieć pracy to nie dziękuję...Ale po kolei!

Pierwszy kierunek to politologia (co myślicie o nim- wydaje się nieprzyszłościowy? ale jest łatwy pewnie), administracja ( to znowu strasznie nudne, ale może perspektywy lepsze...?), socjologia ( to chyba najlepsze, szczególnie specjalizacja hr, ale znowu dużoo matematyki a chciałem od niej uciec, z tym że perspektywy nie są po tym złe! No i jest specjalność właśnie hr a na uniwersytecie wrocławskim jej nie ma, ale to zaraz ) Te kierunki podpowiada rozum...

Z kolei serce od zawsze mówiło: filmoznawstwo i czuję, że to jest to, że będzie mnie to pochłaniać. Tylko gorzej z pracą, co można po tym robić?
I jeszcze jeden kierunek: kulturoznawstwo z dziennikarstwem (ciekawy jest, bo łączy zajęcia z tych dwóch kierunków w jeden) , z tym że one póki co są tylko I stopnia, i pytanie moje: jak to później wygląda, przenoszą mnie na inny wydział, czy będę musiał przechodzić rozmowę kwalifikacyjną na inny kierunek? A według was jak wygląda przyszłość po tym kierunku?

I teraz na domiar złego Wybralibyście Uniwersytet Wrocławski ( wiem że lepszy i wgl... no i poza tym jestem spod Wrocławia), a dostałem się na politologie i socjologie i wybrałem to drugie, czy Łódzki ( mam daleko, uczelnia chyba gorsza no i ta Łódź... wszyscy odradzają, że taka brzydka...)

uff, dużo tego wyszło/

Ale bardzo proszę o pomoc, napiszcie co uważacie.

Chociaż krótko, patrząc na perspektywy zawodowe (wiadomo,że najlepsze są po polibudzie, ale cóż, nie każdy to lubi i ma predyspozycje haha) to co wybrać:

UWr- socjologia/ politologia
czy UŁ- politologia, administracja, socjologia, filmoznawstwo, kulturoznawstwo z dziennikarstwem.

Dobranoc.
ewelinciunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:56   #416
rybinka
Przyczajenie

Mam pytanie jeszcze jak to jest z tymi dokumentami?
Dostałam się na socjologie więc wysyłam podanie + wymagane dok. na adres wydziału tak?
A jeżeli chciałabym być brana w II rekrutacji na filologie? To czekam dopiero do 26 kiedy poszerzą ranking, czy muszę też wysłać podanie wcześniej? Tyle, że nie wiem czy to ma być kopia świadectwa czy nic nie trzeba?
Matkoo.. jakie to zamotane

amor vincit omnia
rybinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:49   #417
ohmonique
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pingus11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyzsałam, że liczy się kolejnośc składania papierów, że kto pierwszy ten lepszy, to prawda?!
Nie Jeżeli jesteś zakwalifikowana to po prostu składasz papiery w wyznaczonym przez dany wydział miejscu i terminie i się cieszysz

Myśli się materializują!
ohmonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:07   #418
ladylajla
Zakorzenienie

Postaram się wam troche pomóc w miare możliwości
Cytat:
Napisane przez Un_Girl Pokaż wiadomość
(...)

dziennikarstwo - na "czyste" moim zdaniem nie warto, ale ludzie z tym z francuskim bardzo chwalili
mogę powiedzieć jedynie coś o przedmiotach dziennikarskich - szału nie ma, możesz się rozczarować jeśli, tak jak ja, chciałaś być dziennikarką - na UŁ raczej dobrze tego nie nauczą
Podpisuję się pod tymi słowami, nic dodać, nic ująć
Dziennikarstwo z francuskim ma dosyć szeroki program z romanistyki + okrojony z dziennikarstwa, na pewno są to studia trudniejsze niż samo dziennikarstwo, ale chyba bardziej się opłaca.

Cytat:
Napisane przez happyHoooliday Pokaż wiadomość
Hej mam kilka pytań i mam nadzieję,że mi pomożecie ;P dostałam się na gospodarke przestrzenną specializacja regionalistyka może któraś z was też się tam dostała lub już tam studiuję , jeśli tak byłabym wdzięczna za kilka info o tym kierunku (atmosfera, ludzie, wykładowcy, bla,bla....)
Po drugie też chciałabym wiedzieć jak to jest z tą drugą rekrutacją tzn. jeśli dostałam odp ,, niezakwalifikowany na studia,, to nie mam juz szans w drugiej turze czy jednak jestem na liście rezrwowej

HELP ME !
Co do drugiego pytania: będąc na liście niezakwalifikowanych, jesteś automatycznie na liscie rezerwowej i w zależności od Twojego miejsca masz wieksze lub mniejsze szanse na zakwalifikowanie

Cytat:
Napisane przez pingus11 Pokaż wiadomość
kolejność skałdania papierów nie ma żadnego znaczenia.

Cytat:
Napisane przez kikaaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
gdzie mogę znaleźć listy rezerwowych?
nie mogę przestać żałować, że nie dostałam się na psychologię ...
pozdrawiam Was
Listy rezerwowych to lista niezakwalifikowanych z powodu braku miejsc. czyli jesteś na liście rezerwowych.

Cytat:
Napisane przez ewelinciunka Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o pomoc!!!
Mam nadzieję, że ktoś zagląda jeszcze na to forum i doradzi

Nie chciałem zakładać specjalnie konta, więc piszę z konta siostry, bo widzę że wszystko o UŁ przeniosło się tutaj

Otóż dostałem się na kilka kierunków studiów i teraz mam dylemat co wybrać !? Zależy mi na waszym zdaniu na temat tych kierunków. Czy są po nich dobre perspektywy i jakaś przyszłość... Co uważacie?
Dusza artystyczna we mnie drzemie i to na tych kierunkach czuję, że się spełnię, ale jak mam po nich nie mieć pracy to nie dziękuję...Ale po kolei!

Pierwszy kierunek to politologia (co myślicie o nim- wydaje się nieprzyszłościowy? ale jest łatwy pewnie), administracja ( to znowu strasznie nudne, ale może perspektywy lepsze...?), socjologia ( to chyba najlepsze, szczególnie specjalizacja hr, ale znowu dużoo matematyki a chciałem od niej uciec, z tym że perspektywy nie są po tym złe! No i jest specjalność właśnie hr a na uniwersytecie wrocławskim jej nie ma, ale to zaraz ) Te kierunki podpowiada rozum...

Z kolei serce od zawsze mówiło: filmoznawstwo i czuję, że to jest to, że będzie mnie to pochłaniać. Tylko gorzej z pracą, co można po tym robić?
I jeszcze jeden kierunek: kulturoznawstwo z dziennikarstwem (ciekawy jest, bo łączy zajęcia z tych dwóch kierunków w jeden) , z tym że one póki co są tylko I stopnia, i pytanie moje: jak to później wygląda, przenoszą mnie na inny wydział, czy będę musiał przechodzić rozmowę kwalifikacyjną na inny kierunek? A według was jak wygląda przyszłość po tym kierunku?

I teraz na domiar złego Wybralibyście Uniwersytet Wrocławski ( wiem że lepszy i wgl... no i poza tym jestem spod Wrocławia), a dostałem się na politologie i socjologie i wybrałem to drugie, czy Łódzki ( mam daleko, uczelnia chyba gorsza no i ta Łódź... wszyscy odradzają, że taka brzydka...)

uff, dużo tego wyszło/

Ale bardzo proszę o pomoc, napiszcie co uważacie.

Chociaż krótko, patrząc na perspektywy zawodowe (wiadomo,że najlepsze są po polibudzie, ale cóż, nie każdy to lubi i ma predyspozycje haha) to co wybrać:

UWr- socjologia/ politologia
czy UŁ- politologia, administracja, socjologia, filmoznawstwo, kulturoznawstwo z dziennikarstwem.

Dobranoc.
Co do pomocy przy decyzji, to nie czuję się kompetentna, ale szczerze mówiac odradzałabym takie dziwne hybrydy jak kulturoznawstwo z dziennikarstwemNa UŁ to oznacza "ani rybki, ani akwarium". Za to filmoznawsto jako rozwijanie swojej pasji polecam, ciekawy i rozwijający kierunek, dużo kreatywnych dyskusji no i oglądania filmów (co kto lubi). Perspektywy przeciętne, najlepiej załapać się w mediach, a tam jak wiadomo, praca jest, z tym że początkujący zarabiają poniżej oczekiwań. Warto dobrać sobie z czasem jeszcze jakiś drugi kierunek.
O administracji mogę powiedziec tyle, ze łódzki wydział WPiA jest chyba najlepszy w kraju albo na drugim miejscu, zaraz po UW.
Łodź jako miasto nie jest odrażająca, można się przyzwyczaić i grunt to sie nie uprzedzać. Choć obiektywnie i subiektywnie, Wrocław jest miastem ładniejszym

Cytat:
Napisane przez rybinka Pokaż wiadomość
Mam pytanie jeszcze jak to jest z tymi dokumentami?
Dostałam się na socjologie więc wysyłam podanie + wymagane dok. na adres wydziału tak?
A jeżeli chciałabym być brana w II rekrutacji na filologie? To czekam dopiero do 26 kiedy poszerzą ranking, czy muszę też wysłać podanie wcześniej? Tyle, że nie wiem czy to ma być kopia świadectwa czy nic nie trzeba?
Matkoo.. jakie to zamotane
Na filologię w drugiej turze będziesz brana pod uwagę niezależnie od tego, czy gdzieś wcześniej złożyłas podanie. papiery na socjologię złóż w wymaganym terminie, zawsze mozesz je wycofać. Ja tak zrobiłam - przenosiłam dokumenty z jednego kierunku na drugi.

Edytowane przez ladylajla
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:10
ladylajla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:28   #419
pingus11
Raczkowanie

Dziewczyny, a jak myślicie mogę od I roku rozpocząć dwa kierunki dzienne, na dwóch różnych wydziałach na UŁ? Obydwa są interesujace i nie potrafie sie zdecydowac..
pingus11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:36   #420
koki3112
Raczkowanie

Byłam wczoraj złożyć papiery na swoje kulturoznawstwo

To były 3 godziny męki.

Wszyscy przyjmowani byli w 1! sali, która wyglądała na wzykłą pracownię komputerową. Ścisk, tłok i hałas nie do opisania. W sali siedziały osoby odpowiedzialne za konkretny kierunek. Tak. 1 osoba dla jednego kierunku, wiec mozecie sobie wyobrazić z jakim tempem przesuwała się kolejka (okej, na dziennikarstwo przyjmowały dwie osoby:P). Na miejscu okazało się, że moje ksero dowodu jest zbyt ciemne, wiec kazano udać mi się piętro wyżej aby miły pan skserował mi dowód po raz kolejny. Okej .Skserował. Wracam do sali (już bez kolejki) i dowiaduję sie, że takie też nie może być, bo pan od ksero uciął ze 3 milimenty z mojego dowodu. Wiec wracam i kseruję po raz kolejny. Tym razem wszystko pasuje. Ale... To nie koniec. okazuj się, że wgrałam do systemu internetowego ine zdjecie i inne przyniosłam. Trzeba znów isć do pana z piętra wyżej żeby przeskanował zdjęcie, które przyniosłam. Udało się. Ale ten pan zdążył już zapamiętać jaksie nazywam

Ogólnie, mimo tłoku, bolących nóg od stania w dłuuugiej kolejce, wszystko się udało, poznalam kilka fajnych osób, a pan, który zakładał mi teczkę (taki z dłuuuugą brodą) był baaardzo sympatyczny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości