|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: metamorfoza do nowego roku 2011
Jezu-moje nogi , jak ja śmiesznie chodze teraz
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam taka jak wszystkie, wpierniczając czekoladki myślałam mmm pycha, po co sie mam odchudzać nie mam tż po co mi to :P i to mnie zgubiło!! Koniec z tym! Do sylwestra mamy być PIĘKNE SZCZYPIORYYYYY
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Amelio- tak jak radzilas,doloze 2lyzki ryzu brazowego i odloze troche warzyw. Przydadza mi sie jakies wegle, zwlaszcza ze mi sie nogi dalej trzesa
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Ja nie chce byc szczypiorem Chce mięc pięknie zarysowane mięśnie, chce byc zdrowa, szczupła i wysportowana
|
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Ale miałam pyszny obiadek, foto ponizej
![]() piers z kury,400g warzyw zielonych i łyżka ryżu brązowego ![]() teraz pije herbatke owocową (minutka dzika róża z malinką i poczytam ksiązke,miłego dnia laseczki
|
|
#398 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sobie postawiłam przed oczami zegarek z sekundnikiem i robiłam np. od pełnej minuty do 20s. po, od połowy minuty do za 10 następnej żeby się nie pogubić w przerwach zapisywałam ile powtórzeń i jak wyszło 8 serii to był koniec.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() piszesz się na sprawdzanie temperatury? bo mnie to wkręciło i przed chwilą miałam 36,5 czyli wynikałoby że metabolizm pracuje ![]() Cytat:
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miooodzioooo
|
|
|
#400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kiedy sie sprawdza tą temperature? i o co to w ogole chodzi? ![]() jak chodze po schodach to normalnie tak czuje nogi, masakra ![]() nastepne tortury,ale jakze przyjemne w pon
|
|
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko właśnie nie wiem czy to trzeba rano czy w ciągu dnia. Muszę gdzieś doczytać, ale ja dzisiaj mierzyłam 2 razy w ciągu dnia.Bo chodzi o to, jak już gdzieś tu pisałam, że temperatura ciała w przybliżeniu odzwierciedla pracę metabolizmu. Im wyższa tym bardziej jest podkręcony. Podobno ![]() oki planujesz martwy ciąg?
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
honeyasik86 dokladnie najlepiej wazyc sie w poniedzialek,wiec 30.08 dzien prawdy,oby waga pokazala mniej.hehe.A ja wlasnie po obiadku
|
|
#403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#404 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
powiedz mi moja drogaa jak robisz takie omlety? ja ostanio chcialam zaszalec i wpaowalam 4 bialka jajka i do tego troche maki zeby mi sie zlepil;/ a ze maka nie jest odpowiednia dla nas to kurcze czym to zastapic zeby omlet sie nie rozpadal?
|
|
|
|
#405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
potem smażę na bardzo małym ogniu aż mniej więcej urośnie i się zetnie z góry (i zanim przypali się z dołu). Potem przewracam na minutę-dwie. Jak smażę na większej patelni to kroję go na pół albo na 3 części żeby się nie rozwalił. Myślę, że tyle mąki nie zaszkodzi Przynajmniej mam taką nadzieję, bo takie omlety jem codziennie ![]() edit Myślę że mogłyby być też zarodki pszenne. Przynajmniej mają trochę białka. Kiedyś je dodawałam, są prawie niezauważalne, a zagęszczają. A swojego robiłaś z samych białek? Może żółtka dodaj, mają dużo wartości odżywczych honey - waga może też stać jak się długo odchudzasz. Nie załamuj się, niedługo powinna ruszyć ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- aaa dziołchy od razu możecie mnie zacząć biczować bo znowu mam chrapkę na taki twarożek jak wczoraj ze śliwką i z miodem Normalnie raj na ziemi, niebo w gębie, dałabym się za niego pokroić
Edytowane przez Amelia_bm Czas edycji: 2010-08-27 o 16:43 |
||
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
i ja bym sie chciala przylaczyc.
173 cm, 64 kg. Cel to 57 kg. Ruszam sie duzo, za soba mam polmaratony. Ale nie wiem czy to nie poczatki jakiejs bulimi, wiec w kupie moze bedzie mi latwiej... |
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Laseczki, macie (widac) duza wiedze i doswiadczenie ![]() Ja jeszcze nie, ale mam nadzieje ze dzieki Wam zmotywuje sie i wreszcie zaczne madrze chudnac Waze 57 kilo przy 167, ale kij z wagą- zalezy mi na szczuplym, twardym cialku i ladnie zarysowanych miesniach. '0 litosci dla kraglosci' ze tak to nazwe- ale oczywiscie w granicach rozsądku ![]() Zmotywowal mnie moj obecny wyglad (za duzo fatu) i karnet na silownie/aerobik/spinning. Oraz resztki wakacji. Dieta (wg mnie) w miarę ok, ale nie niestety z tego co czytam wnioskuje ze jest uboga- okolo 1200 kcal. Ale ja jakos... wiecej nie potrzebuje Why?POTRZEBUJE POMOCY W DOBORZE TRENINGU! (do konca wrzesnia mam silownie, wiec chce ja wykorzystac) a potem prawdopodobnie nie bede miala czasu, bo moje studia sa baaaardzo czasochlonne i wymagajace. Nie lubię nudnego, dlugiego biegania/ rowerkow, chyba ze jade na wycieczke rowerową w teren. Na silowniowym cardio poprostu się nudze. Wiem też, że nic nie dzieje się bez wysiłku i im bardziej damy w kośc, tym efekt bedzie lepszy. Jakie cwiczenia i plan polecacie na siłownię? A później, gdy nie bede miala czasu? Proszę o jakies rady dla mnie, a ja wzamian postaram sie udzielic porad w zakresie medycyny/ zdrowia/ fizjologii...
|
|
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Witamy, witamy franczesqua
![]() O siłowni się nie wypowiadam. A pływalnia? Ja bardzo lubię zacząć od niej dzień . Ćwiczeń szukałam kiedyś na stronce którą mogę polecić - ************Przez was nabrałam ochoty na omlety, już wiem co będe jadła jutro na kolacje a tymczasem dziś dwa jajka na twardo. Zjadłam na mieście sałatke, niby bez żadnych sosów i szaleństw, ale mimo wszystko boje się że przekroczyłam troche dziś to 1300 kcal... ;p Jest po 18, więc nie wchodzę już nawet do kuchni... chyba że na herbatke! A niedługo wybiore się do sklepu po szczotkę do masażu o którym było parę stron temu ![]() Lecę pocwiczyc, trzymajcie się! Edytowane przez ennnaa Czas edycji: 2010-08-27 o 18:09 |
|
|
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
jak Wam idzie spalanie fatu??? jak mija dzionek? pogoda straszna... nawet nie ma jak pobiegac ale dzisiaj straszny poranek miałam... brrr... wstaje... prysznic.. i myk na wagę, a tuuu przerażenie bo waga pokazuje o 5 kg więcej.... Amelko super są te Twoje porady odnośnie tabaty i hiitów.. Dziękuję ![]() Nabrałam na nie chęci (nie ma to jak porządnie się zmęczyc i spocic ) Ale rozpocznę od poniedziałku, bo teraz mam @ i nie czuję się na siłach ![]() Franczesqua i Carolas witajcie
Edytowane przez manta87 Czas edycji: 2010-08-27 o 18:26 |
|
|
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- No dawaj dziołcha układaj mi maraton a jak poskutkuje, to Cię ozłocę co do wagi, to pewnie masz rację, w sumie niedawno stuknęło 5 miesięcy... z większymi lub mniejszymi grzeszkami..
|
|
|
#411 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co później ciężko powiedzieć, zależy ile czasu mogłabyś poświęcić. Cytat:
![]() Cieszę się, że się przydało ![]() A za te głodówki lanie się należy ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tą wagą to często są takie historie, najważniejsze to się nie poddać
|
|
|
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale ze mnie rozdziawa, nie doczytałam
![]() Cytat:
Dobra ile chcesz ? Ja wiem, że jesteś bezcenna, ale litości kryzys mamy
|
|
|
#413 | |
|
Rozeznanie
|
bo pisała o tym na fitnesie
![]() Cytat:
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
martwy ciąg czy mierzenie temperatury?
![]() http://www.kulturystyka.pl/atlas/plecy.asp#17 na początku nieźle daje w plecy, ale jak się wzmocnią to super pracuje tyłek ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- jak tam nogi?
|
|
|
#416 | |
|
Wtajemniczenie
|
a to skubana ![]() Cytat:
|
|
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
to ważymy sie w poniedziałek
(( masakra to u mnie bedzie spadek mniej niż zero :PPP tym bardziej ze czeka mnie łeekend z Tż a on jak juz pisałam dba żeby nam dupska rozsły :PPu mnie dietowanie ładnie dziś nawet szło... obiada nawet gotowałam dla siebie i rodziców, bo tak to przeważnie cos tylko dla siebie robie coś na szybko a że mamuśka chora - skwirczy z bólu bo podejzewaja kamienie w nerkach ale wyniki dopiero we wtorek wiec ma diete lekka trzymać i nie używać soli, ojciec też chory i po lekach non stop wymiotuje to tez cos dietetycznego musi jesc to to wymyslilam piers z kurczaka duszona w warzywach i z ryzem powiem Wam że wyszło super dodałam troche przyprawy indyjskiej do kurczaka i bylo palce lizać ![]() pozniej nawet na obiad załapał sie mój brat (pierwszy raz w zyciu sam z siebie powiedział że było nawet dobre- w jego ustach to naprawde komplement) i wujek - ten jednak musiła popsuć smak:P posolił wszystko sobie na talerzu no kolacje miałam niestety bardzo bogata i teraz brzuch mnie boli ( (4 kromki chleba chrupkiego, 4 plasterki sera zółtego, 3 sucharki takie male kwadraciki z biedronki i szklanka mleka) niby nic strasznego ale jakos ten ser zołty stoi mi teraz w gardle :PPP i teraz jak Was poczytałam to jest mi przykro bo opisujecie że czujecie jak Wam skwirczy tłuszcz po ćwiczeniach, a ja... ja co mam powiedziec??? (( że przez wczorajszy wyjazd tak mnie kostka napitala ze nawet stanie sprawia mi ból ( i gdzie ten skwirczacy tluszcz u mnie ... ( czuje sie jakbym w niego obrastała (( masakra zaczynam sie dołować ((
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież to nie Twoja wina, ze masz bolącą kostkę i nie możesz ćwiczyć wyzdrowiejesz i sie wtedy weźmiesz za ćwiczenia, daj kostce wydobrzec Główka do góry w tej chwili!!
|
|
|
#419 | |
|
Rozeznanie
|
chcesz mnie narazić na straty moralno-egzystencjalno-finansowe, tak?
![]() Cytat:
|
|
|
|
#420 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ze tak hantlami mam robic? kurde no jakbym miala sztange to by bylo lepiej ![]() sprobuje jutro a nogi. czuje a jak chodze po schodach to juz w ogole.myslisz ze to naprawde pomoze cos? czyli od jutra 2tys kcal,lepiej przed i po treningowe zorganizowane,po 2 tyg na wage zobacze jak sie sprawy maja i jak nie chudne to obcinam 200,300kcal tak? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
a mam taki odtluszczony,80kcal plaster,moze jutro sobie zjem z grahamka na sniadanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

w stylu po wakacjach bierzemy sie za siebie do sylwestra, potem od nowego roku powstana watki w stylu nowowrocznych postanowien chce schudnac,potem na wiosne itd itd... zawsze tak jest, szkoda tylko ze wiekszosci sie na checiach konczy i watki upadaja.ale powstaja kolejne
Byłam taka jak wszystkie, wpierniczając czekoladki myślałam mmm pycha, po co sie mam odchudzać nie mam tż po co mi to :P i to mnie zgubiło!! Koniec z tym! Do sylwestra mamy być PIĘKNE SZCZYPIORYYYYY
ODCHUDZANIE

klask i:--->60

a jak poskutkuje, to Cię ozłocę 

Przecież to nie Twoja wina, ze masz bolącą kostkę i nie możesz ćwiczyć