![]() |
#361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: metamorfoza do nowego roku 2011
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aaa, pakowałam to wszystko do torebek foliowych, łyżka oddzielnie, żeby nie rozerwała torebeczki. Wiem, nieekologicznie, ale to był najszybszy sposób ![]() miałam iść wcześniej spać, ale coo tam ![]() PS Amelia, jak nie schudnę do, powiedzmy 10 września to zgłaszam się do Ciebie po porady ![]() ![]()
o d c h u d z a n i e ć w i c z e n i a b e z s ł o d y c z y 8/20 poszerzam horyzonty'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.' F. Nietzsche Edytowane przez amelka99 Czas edycji: 2010-08-26 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() serio to bardzo chętnie pomogę jeśli będę potrafiła ![]() a na miano eksperta jeszcze nie zasłużyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i nie chodzi tu o walke z celulitem :P niedawno wyszczotkowałam sobie niedawno ....za przeproszeniem.... dupę i czuję się booosko ![]() juz się tłumaczę wczoraj przeczytałam cały tamten wątek i sie podjarałam że ja też tak chce ale jak rano wstałam to juz niestety emocje opadły ze moze spróbuje ale kiedy indziej.. no i ze to musi bolec, a po reszta mi sie łatwo robia siniaki wiec chyba to nie dla mnie... no i dziś ten wyjazd i wogole... od miesiąca może dłużej mimo tego że od marca ćwicze areobik z małymi przerwami to czy cwicze czy nie non stop łapią mnie skurcze... karku, łydek, ramion, pachwin, a chyba najgorsze to są skurcze na wysokości żeber i tyłka.... biore magnez z potasem i nic nie pomaga na to.... jak byłam po skierowania na badania u lekarza rodzinnego to wmówiła mi że to są zakawasy i ze mam pic wiecej plynów (jakbym nie piła ![]() postanowiłam dzis sie zapytac o to dzis endokrynologa na wizycie, a jako ze jestem po jodoterapii powiedział że możliwe ze to jeden ze skutków i dał tylko skierowanie na badanie wapnia całkowitego ![]() spoko jak zaczełam drązyć temat to powiedzł ze jak bardzo bedzie mi to przeszkadzac to zebym wymusiła od lekarza rodzinnego leki rozkurczowe... jak sie zapytałam tzn ze jakie, to on ze takie na reumatyzm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zwatpiłam i dzis jak szukałam transportu by sie dostac do radomia z kielc (no bo wakacje to nic nie kursuje) to musiałam wejsc na murek nawet nie wysoki iiiii jak złapał mnie skurcz taki łydka-udo-pośladek to myslałam ze zaczne wyć z bólu... jeszcze tak mnie nie bolało... oparłam sie o latarnie i szybko masowałam i naszczecie po paru minutach jakos rozchodziłam ale niestety odczuwałam takie napiecie pośladka i uda dow wieczora... nieprzyjemne uczucie ![]() w domu nie wiedziałam co mam z tym zrobic... nikt mi tylka masowac nie bedzie, a Tż daleko bo przeważnie on mnie masuje ... no i przypomniałam sobie o masażerze3000 ![]() znalazłam stara szczotke do wlosów (taką poł wypukłą innej nie miałam) umyłam ją wziełam balsam chłodzacy i do dzieła przynajmniej zobacze czy cos sie stanie boże kobiety co za ulga ![]() jak Tż do mnie przyjedzie to mi tak plecy wymasuje jest super polecam zastanawiam sie teraz ze moze podejme walke z celulitem własnie w ten sposób:PP ale jeszcze to przemysle najbardziej sie ciesze ze moje dupsko wielkie i kochane nie boli dzieki temu :PP dlatego Amelio kocham Cie za tamtą wstawkę ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
ale jak to mówie: jak sie na mnie polozy to czuć że facet :PP chociaż czasem oddychać nie moge :PP
![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
ależ mnie tu wszyscy kochają
![]() cieszę się, że się przydało i życzę owocnych masaży ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- korzystając z okazji że jestem na wizji życzę wszystkim dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Ja tez na kolacje jadlam twarog,lubie serki twarogi mniam mniam,teraz pomalutku bede szla spac,dobranoc kochane
![]()
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Nie mogę zasnąć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od codziennych absow, z wyjątkiem niedziel jestem jakas uzalezniona. Jakbym miala mniej fatu to by bylo widac wiecej jakichś zalążków mięsni. A tak to maalutko... Wlazłam dzis na wage pełna obaw po tamtym tygodniowym fogowaniu pewna ze jest conajmniej jakies 65, a tu niespodzianka , równe 60 ![]() Od dzis zaczynam, tzn próbuje robić tabate ![]() ![]() ![]() Rozplanowalam tak posilki sn- 7.00 2sn-10.30 ob-13.30 podw-16.00 kol-19.00 ( czy tu dołożyć np kromke chleba,jesli to bedzie po cwiczeniach ,czy tylko białko z warzywami jak dotychczas? , przed snem-21.00 , 21.30 sam twaróg ide spac po 22,wiec mysle ze ok ? a wlasnie,ile tego twaorgu moge zjesc 100g ? chudy czy moze byc półtłusty? i jesyzcze mam takie pytanie,otoz ja jadlam bardzo mało tłuszczu ,przykladowo niecala lyzeczka masla dziennie ![]() czy zwiekszyc ilosc tluszczu ? Dzis juz sie lepiej czuje,mam katar tylko w 1 dziurce od nosa ![]() Amelio- dałas mi wiare ze jeszcze cos moze ze mnie byc i uda i sie osiagnac cele ![]() ![]() Jestem napalona i pełna pozytywnej energii ![]() ![]() ![]() ![]() A jak sobie pomysle ze za rok na wakacje bede miala pekne lekko umiesnione cialko to mi ochote na wszystkie ciastka i lody swiata przecodzi ![]()
![]() |
![]() |
#369 |
Konto usunięte
|
Witajcie, ja nie pisałam bo musiałam przemyślec sobie wszystko na spokojnie, ale już jestem i dzisiaj zaczynam cwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też zauważyłam, że czasem jak sobie pofolguję, to na następny dzień waga jest niższa. Ale to może być zasługa właśnie krótkotrwałego zwiększenia kalorii. Nawet czytałam gdzieś o systemie na redukcję, żeby co drugi dzień jeść na 0 a co drugi na -. Jeśli kolacja po ćwiczeniach to jak najbardziej ww. Od biedy może być chleb ale razowy, również ryż, makaron itp. Co do twarogu to musisz określić ile Ci potrzeba, ja jadam ok 150 półtłustego bo taki lubię. U Ciebie teraz nie musi być chudy. Tłuszczy dodaj zdecydowanie więcej. Dawaj oliwę z oliwek do warzyw codziennie. Masło to nie jest najlepsze źródło. Możesz też zaopatrzyć się w tran. Ja jem codziennie ryby, czasem dodaję oliwę do warzyw i oprócz tego 6 kapsułek tranu dziennie. Damy radę kochana ![]() ![]() Podzielę się jeszcze z Tobą taką refleksją ![]() Oczywiście z masy nic nie wyszło, bo trwało to chyba miesiąc. Ja mam już dzisiaj tabatę za sobą i aż słyszę jak mój tłuszcz skwierczy ![]() ![]() moje wyniki: 15, 15, 13, 13, 12, 12, 13, 14 ale było super ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;21659025]Witajcie, ja nie pisałam bo musiałam przemyślec sobie wszystko na spokojnie, ale już jestem i dzisiaj zaczynam cwiczenia ![]() super że się zdecydowałaś, witamy w naszych szeregach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dodam jeszcze, że tempo metabolizmu w przybliżeniu odzwierciedla temperatura ciała. Dzisiaj 1,5h po ćwiczeniach mój piec osiągnął 36,32. Zobaczymy za dwa tygodnie czy coś się zmieniło ![]()
Edytowane przez Amelia_bm Czas edycji: 2010-08-27 o 08:19 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziefffcyki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pogoda faktycznie pskudna, ale u mnie w sercu maj ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#374 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W taką pogode jak dzisiaj tęsknie za upałami! a ja jogurt z jabłkiem i otrębami |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Za niedługo sprobuje zrobic tabate, zobaczymy jak mi to wyjdzie ![]() Gratuluje wynikow,zdolna bestia z Ciebie ![]() ![]() Oj ja tez zawsze byłam pączuszkiem,potem zaczelam sie baardzo glupio odchudzac wpadlam w anoresje wazylam 49kg...a potem bum, wpadłam w kompulsywne objadanie sie przytylam do 65 i tak walcze z waga od kilku lat... ![]() ![]() Wiem,ze moja waga nie jest duza, ale te kilka kg bym chciala w dol,kilka kg fatu a nie tylko puste cyferki na wadze Teraz nie chce chudnac wiele,bo do 55 w porywach,ale za to zdrowo i bez utray mięsni. Bylam dzis na zakupach z siostra,musialam kupic serki wiejskie,warzywka,mięsko, twaróg,jajka. I oczywiscie musiałam natrafić na widok ślicznych pięknych kremówe które uwielbiam. Tak mi sie zachciało jakiegos ciastka,najlepiej kremówki, że na 2sn zrobilam sobie wypasiony posilek,kaloryczny ale zdrowszy od kremowki. Przez co potem z kcal bede musiala uciac. Jestem twarda nie miętka,wytrzymam do niedzieli i wtedy zjem cos dobrego,tak jak zaplanowałam ![]() Amelio,takie jadło na dziś mam. Nie dodaje ww do obiadu w postaci ryzu czy makaronu ,chociaz to po absach i tabacie bedzie, poniewaz nie starczy mi kcal ![]() I: grahamka podlużna cienko z maslem,150g twarożek piątnicy(11g białka/100g),5plasterków wędliny z indyka,jajco na twardo,plastry pomidora,susz warzywny,szczypiorek,kawa ,multuwitamina do picia 620 kcal II: serek wiejski,mały banan, garsc mieszanki studenckiej ,kawa 500 kcal III: mala piers z kury,warzywa zielone 450g ,335 kcal IV:jabłko,2plasterki wedliny z kury 100 kcal V:pstrąg wedzony 65g , 5 pomidorkow cherry 100 kcal VI:110g chudego twarogu z piątnicy z cynamonem 110 kcal- o 21.30, bo po 22 ide spac. razem: ok 1765 kcal
![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;21662562]Chyba mi bo jem czekoladę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#378 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;21663440]Bardzo dobra była
![]() ![]() kochana na weselu jest jedzenie, dzięki któremu nie nagrzeszysz: sałatki, ryby, owoce- tylko nie winogrona kochana b one są najbardziej kaloryczne ze wszystkich owoców i banany, ale wiem wiem pyszne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#380 |
Konto usunięte
|
No raz już poszłam na wesele gdzie zjadłam tylko obiad, piłam wodę niegazowaną, i od czasu do czasu jakieś winogrona, czułam sie jak odwodniona na drugi dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zajrzyj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349142 aaa i koniecznie daj znać jak Ci poszedł trening no i czy miałaś siłę na absy ![]() ![]()
Edytowane przez Amelia_bm Czas edycji: 2010-08-27 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() jedyny minus - nie biegałam. Trzeba coś innego wymyślić. zabieram się za sprzątanie! syfu narobiłam wokól siebie ![]()
![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;21663819]No raz już poszłam na wesele gdzie zjadłam tylko obiad, piłam wodę niegazowaną, i od czasu do czasu jakieś winogrona, czułam sie jak odwodniona na drugi dzień.[/QUOTE]
nie, nie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Konto usunięte
|
Nie no już serio biorę się za siebie, czekoladę oddam rodzicom, a ja będę ćwiczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Przyczajenie
|
czescc kochaneee, o maszz jak mnie dawno tu nie bylo:P :P
![]() ![]() ![]() ![]() to ja pozwole sobie na odrobine spowiedz;D wczoraj niestety kolacji bialkowej nie bylo;P ale nie przejmuje sie bo racuszki jablkowe byly pyszne a dzis szykuje sie intensywny wysilek na aero ![]() aa teraz padam z gloduu w lodowce pustki a mnie ciezko sie zbomilizowac zeby wyjsc na taka pogode z domciu. tym bardziej, ze nie mam parasolki:P co tu poczac ![]() ![]() a teraz lece na doctora whoo! uzalezenienie ![]()
![]() |
#386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja Wam powiem, moje drogie, że ostatnio w ogóle nie mam ochoty na colę i żadne słodycze. A tego u mnie w domu codziennie jest na tony. Właśnie wciągam omlecik z tartym jabłkiem, cynamonem i otrębami ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- powstał konkurencyjny wątek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Amelio-Jezus Maryja Świętego Józefie
![]() Nie wiedziałam ze w 4 minuty mozna sie tak spocić ![]() ![]() Cała się trzęsę,masakra ![]() Absy przezornie zrobiłam przed tabata. Ale i tak myśle ze ja to zle zrobiłam. Bo kurcze,jak Ty odmierzasz te 20sekund w ktorych masz robic przysiady? Ja sie nie moge skupic na liczeniu sekund tylko skupiam sie na przysiadach,wiec zrobilam tak,nastawilam budzik w tel,zeby wiedziec kiedy minely te zabojcze 4minuty ![]() Bardzo zle? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
A słodycze,no cóż przyznam sie,ze jestem cookie monster,uwielbiam ciastka ciasteczka kruche z dzemem francuskie rogaliki z dzemem, babeczki z toffii, ahhh koncze bo sie rozmarzyłam ![]() ide robic warzywa z mieskiem na obiad ![]()
![]() |
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że jest, niech se powstaje phi!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oo jestem pewna ze takich wątków powstanie tu po wakacjach tone ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.