![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2344383 3]Kofi; ja tez bez humoru ostatnio sie snuje po tym swiecie
![]() ![]() [/QUOTE] ja niewyspana i zmeczona bez ciazy jestem to ty dopiero musisz miec niezle bb mam excela dla dummies w pdfie jak chcesz
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
dla Dummies to niekoniecznie, bo ja juz trening na poziomie zaawansowanym robie
![]() ale dzieki za oferte ![]()
#393 |
Zakorzenienie
|
ja poproszę
![]() bo niby umiem obsługiwać, ale mam wrażenie że nawet 50% możliwości nie wykorzystuję ![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
Maatra dzięki za info
![]() Moona dzięki ![]() współczuję nastroju... A dziś spotkała mnie miła niespodzianka. Dziecko przyniosło z przedszkola skrzynie skarbów z książkami ![]() Książka dla rodziców: po polsku. Jedna z książek dla dzieci: dwujęzyczna ![]() Poza tym kilka innych książeczek ![]()
#395 |
Zakorzenienie
|
musze sie pochwalic, nie wytrzymam normalnie
runners world zorganizowal konkurs. Co roku wybieraja 6 osob, ktore trenuja do maratonu (w tym przypadku to bedzie Paryz). Zapewniaja im opieke trenera, fizjoterapeuty, dietetyka, psychologa sportowego (?? No tak ktos kto tyle biega potrzebuje chyba), pokrywaja koszty podrozy, zakwaterowania i oplat na maraton i na wybrane przez siebie pol maratonu w UK, opieke pobiegowa (masaze itd) buty i caly osprzet biegowy. Po prostu biegowe niebo. Najpierw ze wszystkich aplikacji wybieraja 40 osob, ktore 4 grudnia beda mialy assesment day w Birmingham. Tam trzeba bedzie pobiegac troche na biezni, poopowiadac o urazach i historii swojego biegania itd. Pod koniec dnia wybiora 24 osoby. Te zostana pokrotce opisane na stronie RW i ludziska wybiora sobie ulubiona 6 (cos jak biegowy X factor). Podobno bylo ponad 3000 aplikacji i .... tak, wlasnie do mnie zadzownili ze dostalam sie do polfinalowej 40. Serducho mi wali jakbym maraton przebiegla.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chce robic tabelki jak Vedma ![]() poza tym wiolqn GRATULACJE!!!!!
59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg ![]() Edytowane przez peorth Czas edycji: 2010-11-25 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
REWELACYJNIE!!!! bardzo się razem z Tobą cieszymy ![]()
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
wiolus
![]() ![]() ![]() moono - lacze sie w bolu ![]() ![]() ja 3 lata temu kurs robilam - dalej przyglup jestem, zmienili mi teraz windows na 2007 i zebami zgrzytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A u nas nie ma poki co, choc zapowiadaja na weekend. Byle nie jutro, bo do Maatry jade i nie usmiecha mi sie slizganie na drodze. Cytat:
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
gratulacje wiollllaaaaaaaaa
* moona,wolqn ja ani w ciazy ..... ani przed ![]() zapewne dzieciaki w szkole jak mnie widza to zamiast ---> ![]() ![]() coz nie bede im tlumaczyla co to ruscy ![]() chociaz dzis udalo im sie mnie rozsmieszyc chyba mam juz szkolna ksywke " polski smak" ![]() ![]() malo tego, ze slysze to za plecami jak przechodze korytarzem, to jeszcze wymawiaja to czysta polszczyzna z akcentem na L w polski i na K w smak ![]() * wczoraj kupilam kartki swiateczne a dzis pol godziny wybieram dlugopisy ![]() * wiesci codzienne mnie przerazaja kataklizm za kataklizmem ktos kogos zabil,zgwalcil,niechcacy pchna nozem ![]() czy to nie tak zapowiadali nadejscie konaca naszej egzystencji ![]() * a i jak dla mnie poki co niech sypie ile sie da zamkna szkoly w cholere to przynajmnie w domu bede siedziec ![]() ps cierpie na niesamowite wyrzuty sumienia ......... za wczorajszego burgera + galaxy ch bar + m&m'sy ![]() moj brzuch wyglada jak wielkie cos <brak slow>
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-11-25 o 22:21 Powód: poprawka :) |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam najchetniej bym go ubierala na rozowo-fioletowo, ale TZ sie stanowczo nie zgadza. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daj spokoj, zjadlas to pozamiatane, jak bedziesz marudzic to sie niestrawnosci nabawisz.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
U nas nic oprócz mrozu nie ma
![]() wiolqn gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() bellebelle wyślę Ci może maila z tym moim personal statement ale muszę go przepisać do pliku tekstowego bo póki co mam jakieś bazgroły na kartce, podaj adres e-mail ![]() A ja dziś znowu dostałam tel. ze szkoły, że mój syn rozwalił sobie łuk brwiowy i trzeba go odebrać ![]() ![]()
#403 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() * Cytat:
![]() teraz gram w pasjansa na telefonie ![]() * a my z lola zostawilysmy mezow w domu i poszlysmy na randke, ze soba ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Cos mnie zlapalo na dole plecow I tak mnie rwie i boli ze od 17 sie ruszac nie moge
![]() Kuseczka juz wysylam Wiola gratulacje ![]() Vedma gwiazdka brzmi slodko, mam nadzieje ze szybko z tego pajacyka nie wyrosnie ![]()
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() WIesz, starosc nie radosc, z pewnymi ograniczeniami trzeba sie po prostu pogodzic ![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
oj moglo cie przewiac!!! do cieplej wanny i do lozka i Amber na plecy
do lekarza jak rano nie przejdzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
Wiola: gratki
![]() ![]() Kuseczko: cukier i owszem, ale zwracaj uwage na aspartam, on powoduje wzmozona aktywnosc maluchow BB: uu, biedulo, pewnie korzonki ![]() u mnie sniegu ani milimetra, ja chce snieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie bylam dobra w te klocki, jedyna proba zrobienia gwiazdy zakonczyla sie sliwa pod okiem na dwa tygodnie ![]() Ale starosc nie radosc, prawda ![]() Cytat:
![]() (Moj kiciol jak wyszlam z sypialni na czworaka z rozmazanym od placzu tuszem to tylko grzbiet wygial, ogon napuszyl jak szczotka, fuknal na mnie i zwial ![]() Tylko ciekawe co mi powiedza? Czy korzonki to faktycznie lumbago po ichniejszemu? U mnie sniegu tez zero, ale to moze dobrze chwilowo bo bym sie cala polamala ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-25 o 23:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
Kuseczko: poczytaj http://www.netmums.com/food/Food_add..._to_avoid.576/
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Konto usunięte
|
Dzien dobry
![]() BB: podnioslas sie z lozka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Podnioslam sie, podnioslam. Zabronili mi isc do pracy dopoki mi nie przejdzie, ba wychodzic z domu nie powinnam ![]() ![]() i sniegu tez nie ma ![]()
#412 |
Zakorzenienie
|
elo
![]() U mnie drugi dzień bez kawy.... ![]() ![]() wiolqn gratulacje ![]() ![]() Szkoły są zamknięte ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-11-26 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie dla pragnących śniegu (choć niewyraźne bo od szyby się odbiło)
#414 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Ja dzsiai o 8 wstalam. TZ do frzyzjera zabralam, zeby sie ostrzygl. Zaraz jade do siostry a potem do Maatry na salatke grecka i ciasto
![]() U nas nsieg pada, ale tylko gtroszke i sie topi od razu. Milego dnia zycze ![]()
#415 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ide sobie kopytka odsmazac, takie to lekkie sniadanie sobie zaserwuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Ola
![]() Sylwunia udanego dnia i dobrej zabawy! Amber no nie wiem, na razie siedzi na parapecie i wyglada przez okna, chyba tez czeka na snieg ![]() A Ty jak, lepiej dzisiaj? Daj przepis na te kopytka, nigdy jeszcze nie robilam!
#417 | |||
Wtajemniczenie
|
wiola gratulacje
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie jak raz rozlozylo, to na podlodze utknelam i ani drgnelam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciasto nie wyszlo ![]() Mam dosc mojego piekarnika. po co mi Tz ten mikser kupil,jak poza biszkoptem nic nie wychodzi ![]() ![]() ![]() Postaram sie nie popsuc salatki ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2345898 8] Ide sobie kopytka odsmazac, takie to lekkie sniadanie sobie zaserwuje ![]() seseses ja ostatnio spaghetti jadlam z parmezanem. A Simonek do mnie : mamusiu to juz obiad jemy ![]() ![]() ************************* ********* Dzisiaj z rana zostalam pouczona przez dziecko : mamusiu cos dlugo dzisiaj w tej pizamce chodzisz. Wytlumaczylam sie,ze do prania ja daje,dlatego ![]() Nastepnie szuka mleka i pyta gdzie jest : alarmowo kupilam w kartonie , bo u nas zawsze mleka brakuje. odpowiadam,ze w szafce,tam gdzie maka stoi. Oj mamusiu,mamusiu, to Ty nie wiesz,ze mleko sie do lodowki wstawia ![]() Pieknie sie bawi w swoim pokoju, buduje mosty ![]() ![]() edit : wlasnie mi oswiadczyl,ze pomalowal krzeselko,zeby bylo takie ladne kolorowe i zeby wszyscy je widzieli. a ja mu zaufalam ....
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-11-26 o 11:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#418 | ||
Raczkowanie
|
wiolqn gratulacje!!!
BB wspolczuje, wiem,co to znaczy bol korzonkow, mnie lapia znienacka najczesciej w pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie snieg troche popadal, ale juz go nie ma ![]() ![]() a u mnie szalona noc i dzien,wstalam o 3.40, bo mnie siostra obudzila z wiadomoscia, ze zaczyna rodzic, wiec przytargalam sobie mala (jej drugie dziecko)do lozka z nadzieja, ze jeszcze sobie troche pospie a tu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#419 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aniolku gratulacje ![]()
![]() |
#420 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bb trzymaj sie cieplo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.