|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny II
Witam!
Wymienię połowę podkładu Bare Minerals formuła MATTE kolor Medium Beige na Semi-matt Everyday Minerals kolor Medium Beige, Medium Beige Neutral lub coś bardzo zbliżonego. Pozdrawiam
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
Próbki podkładów AWGM -kolor Faith 3.0 (użyta raz) -kolor Love 3.0 (użyta kilka razy) -kolor Hope 3.0 (użyta kilka razy) podkład Lumiere Light Medium Golden VV (opakowanie 4g zużycie niewielkie) Zapraszam do mojego wątku, link w podpisie
Edytowane przez Olena77 Czas edycji: 2011-02-15 o 12:46 |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, bardzo chce się pozbyć kilku próbek, w zamian za cienie lub blushe/bronzery
Próbki podkładów PIXIE (cover de luxe): - Ailive 2, - Tinkerbell 3 Próbki podkładów EDM (Intensive): - Light Almond, - Sweet Almond, - Olive Fair, - Light Olive Wszystkie próbki przeszły testy paskowe, ale w każdej zostało jeszcze sporo produktu. Starałam się jak najwięcej produkt strzepać na dno woreczków, żeby zrobić zdjęcie. Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2011-02-18 o 14:39 Powód: wymiana |
|
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Oddam probki w strunie EDM:
light fairly light light olive LUMIERE: Medium Golden Cashmere Medium Neutral Cashmere Medium Neutral VV MEOW: frisky-2 abyssinian FF naughty-3 abyssinia Pampered puss naughty-3 abyssinian Purrfect puss AWGM: Peace 3,5 Peace 4,0 Peace 4,2 moge zrobic odsypke w strunie jeszcze z; korektora edm sunlight pudru bambusowego z jedwabiem, dry flo, szukam korektorow podocznych meow abyssinian 3 i 4 i green tea ze sweetscent najlepiej oddalabym wiekszosc probek za wieksza niz probkowa ilosc herbatki Edytowane przez ksenka Czas edycji: 2011-02-15 o 14:18 |
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Hej , bardzo chetnie wezmę EDM podład big, formuła Intensive, kolor Medium Beige Neutral, mam mnóstwo cieni i rozświetlaczy. Wyslałam, Ci info na Priv
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM
Coastal Scents Italian Badger Blush Brush Używany, stan bdb. Real fotki dla zainteresowanej. ![]() Zdjęcia pochodzą z internetu. Najchętniej za pędzel HAKURO H 50 LUB H 51 Szukam także biga MINTa z EDM. Reszta w podpisie.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-02-16 o 15:20 |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam podkładów mineralnych w kompakcie
Proszę pisać na pw, na pewno się dogadamy
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wymienie:
* Dowolne zamowienie z Lumiere -- w zamian za pedzle (przesylka pedzli z Lumiere jest super droga, wiec zamawiam dla siebie tylko kolorowke. Wiec jesli ktos ma jakies pedzle do wymiany to mozemy sie dogadac co o podobnej wartosci by za to chcial z Lumiere.) Oferta wazna do 26 Lutego ! * Probka Lure Beauty Y 11 * Probka Lumiere Fair Neutral VV * Probka Lumiere Light Medium Golden VV * Probka Lumiere Fair Golden VV * Probka Lumiere Light Golden FF Dokladka * Probka Sunflower corrector (zolty) * Odsypka Lumiere Light Medium Warm Luminescence Poszukuje: Pedzle dooczne Microfibre Blush Brush Flat top Oraz inne pedzle Probki cieni, rozu i brazera Biochemia: cokolwiek z kwasem PHA Uwaga: mieszkam w niemczech. ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=399
Edytowane przez eternalvoyageur Czas edycji: 2011-03-05 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
eternalvoyageur, pędzelka już nie mam
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Szukam probek Lucy minerals odcieni Creamy Olive, Medium olive i Tan Olive w formulach do cery tlustej
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja: EDM podkład big, formuła Intensive, kolor Medium Beige Neutral za anka35: próbki EDM lucent powders wet sand i viki's radiant creation oraz cień wild flowers, CS- cień majestic green i emeralds isle Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2011-02-18 o 14:39 |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię podkład AwGM kolor Charity 2.8-big 8 gram.
Szukam: mineralnych rozświetlaczy, róży, bronzerów, podkładów, korektorów, pudrów matujących, skrobi, bazy. Tuszy a także kosmetyków do pielęgnacji najlepiej naturalnej ![]() Zainteresowane proszę o wiadomość na PW, myślę, że się dogadamy.
Edytowane przez Renia92i Czas edycji: 2011-02-19 o 12:40 |
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam na wymiankę m.in.
sample SILK NATURALS: vanilla eyecolor- próbeczka w stunie temp tryst - rozswietlający finisher LUCY próbki malutkie zużycie lub próba paskowa: OCC bisque OCC shell beige OCS bisque - zużycie 20% odsypka Teal liner na wypróbowanie odsypka cienia Royal purple na wypróbowanie + duża odsypka Lucy Light Original lub całe podełeczko + Lucy minerals light formula creamy bisque - odsypka lub całosc, minimalne zuzycie róż petal - cały w słoiczku, kilka razy użyty 2/3 sampla mocha shimmer od Lucy lucy finishing powder: 40% sampla original i OCS 1/2 sampla Blushe: próbki od poziomu 2 do 5 warmy Full matte: Brazilian, caramel coretto, moccacino, creme brulee, mocha java próbka shelley matte veil niebieski cień beach - próbka struna Lumiere : próbki Lumiere fair warm FF i ligt medium warm FF, light neutral FF i medium neutral FF EDM: edm medium beige neutral intensive sampel 85% krem z kwasami Glyco -A nowy 1/3 toniku LRP mikrozłuszczającego Yves Rocher Naturelle podkład w kol. porcelanowym (jasny żółty rozświetlający) Próbki filtra Iwostin solecrin SPF 25: 5 sztuk po 3 ml Probki culture bio Yves Rocher krem na dzień dobry 3x po1ml |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
[I]Wymienie niekoniecznie na minerałki
![]() Sweetscents http://www.sweetscents.com/ --róż ROMANCE 7 gr---- -duży sampel zielonego korektora ok. 1 gr----na fotce z różem -- firmowe sample cieni --mają po ok. 0.5 gr. zostały z fotki: silver& diamonds green pearl arizona copper bright red festival vixen teal glitter bright lavender topaz & diamonds Blog wizażanki o tej firmie http://kosmetyczna-ja.blogspot.com/ cienie SC.jpg sweetscents.jpg [I]
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-02-19 o 09:19 |
|
|
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
Szukam Cherub Glow z SN.
Jeśli komuś nie pasował i chce go wymienić to bardzo proszę o PW!
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam :
Multi-Tasking. EDM Mint EDM Intensive Fair EDM.
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
oddam hakuro h51 kilkakrotnie użyty, czysty i zdezynfekowany. Najchetniej za round top kabuki (taki jak z lancrone lub hakuro) . Ale można mnie łatwo skusić proszkami AwGM lub meow.
Przypominam tez ze chciałam sie pozbyć flat topa z blusche za LHK. Propozycja nadal akualna
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Przypominam się dziewczyny
![]() Bardzo mi zależy na rzeczach z wish... Na wymiankę mam: Próbki i odsypki w woreczkach strunowych: Meow: - CatEyes: Gentelman Prefer Felines- cień matowy rudo-brązowy, raczej jasny - WildChild: FPS- cień z drobinkami w kolorze intensywnie kobaltowym - IdealEyes: Bad Girl- cień perłowy w kolorze ciemnego brązu - LushBlush: Warm&Fuzzy- jaśniutki różowo-brzoskwiniowy róż, z delikatnymi srebrnymi drobinkami EDM: - Holomby Hills- cień w kolorze brązu (mleczna czekolada) - Live Austin Live- cień w kolorze fiołkowego fioletu ze złotymi drobinkami - Snowflakes - cień w kolorze bardzo jasnego fioletu - Good China- jasny opalizujący cień różowo-brzoskwiniowy - Boardwalk- cień w kolorze ciemnego brązu z bardzo delikatnymi złotawymi drobinkami - Singular Experience- cień opalizujący w kolorze złoto-miedzianym - Winter Bronzer- róż/bronzer - Nick Nack- róż - Soft Touch- róż - Trully Tiger- róż - New Car Smell- róż - Vicki's Radiant Creation- rozświetlacz - Light Peach- rozświetlacz Sweet Scents: - Baby Loses- jaśniutka, różowa mika/cień Aromagleith: - Still in Hollywood- cień w kolorze ciemnej, głębokiej śliwki ze złotymi drobinkami Pixie: - Matt & Smooth Powder: Kiss of Sun- puder matująco-wygładzający - Prime Me Powder- baza/ primer pod makijaż, mała próbka Pełnowymiarowe cienie, oba użyte tylko raz dla sprawdzenia koloru: Silk Naturals: - Aubergine- bardzo ciemny fioletowy cień z opalizującymi fioletowymi drobinkami Lucy Minerals: - Mocha Schimmer- cień w kolorze brzoskwini z tonami ciepłego jasnego brązu i mnóstwem skrzących się drobinek WISH: Silk Naturals: Papyrus, Nekkid, Poly, Fire, Velvet, Foxxy, Climax, Afterglow, Lychee, Stardust, Gold Blush, Precious, Foreplay Coastal Scents miki: Camel, Aruban Coral, Chrome Carmine, Inter Gold Sparks, Orchid Schimmer, Cameleon Violet, Duochrome BG 826C EDM: Theme Park, Corner Office, DVR Saturday, Snuggle, Pink Ribbon, Sea Horse, Mystic Night, At The Zoo, Art Girl, Shady Violet, Hot Chocolate ... Meow: Sunless Sea: Thalia, Lush Blush: In-Cat-uation Lily Lolo: Orchid, Golden Lilac, Deep Purple, Pixie Sparkle, Moonlight, Mudpie, Witchypoo, Candy Girl, Star Dust ZAPRASZAM
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
EGM Blush of Youth Fanned Pink B.L Beesies & Cream Blush Hush 3D 0,5g Lauress Radiant Gold minimalist Soft Gold element. Szukam najbardziej: Multi-Tasking. EDM Mint EDM Intensive Fair EDM
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-02-20 o 14:56 |
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Lumiere VV big 12 g
Fair Neutral Light Neutral Do oddania to co w wątku (+leci do mnie z wymiany big 12g Light Medium Beige, który jednak będzie dla mnie za ciemny, także też wchodzi w grę) |
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam biga Lumiere Light Medium Neutral VV w zamian to co w watku.
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam ten pędzel http://www.adornedwithgrace.com/prod...oundation.html, raz użyty i wyprany, milutki, ale ja nie umiem się nim posługiwać
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() Wymienię DIVA DEFENCE PRIMER CS, duże opakowanie 8g, użyty tylko kilka razy. Cienie: -EDM, At the zoo, wielkość sampla, użyty kilka razy -EGM, Antique, Niewinem ile było wyjściowo, jest ok. połowa słoiczka (sądzę, że to mogła być całość, mam go z wymianki, ja użyłam może 2-3 razy) twarz: -EDM, róż Game Show, zużycie ok. 5% -EDM próbki róży, Wild Vines, All Smiles, obie po 1 ml Jeśli nie odpowiem tutaj, proszę o PW Fotki w wątku wymiankowym, zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507030
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-02-22 o 14:31 |
|
|
|
|
#416 |
|
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2013-10-17 o 17:40 |
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Otrzymałam wczoraj swoją drugą paczkę z EDM i niestety okazało się, że kilka rzeczy mi nie pasuje.
![]() Chciałabym wymienić Dark Brown Brow Color na Medium Brown lub coś odpowiadającego temu kolorowi. Niestety Dark Brown jest dla mnie za ciemny ![]() Oddam również w dobre ręce: Aussie Perk Me Up, Travel Size - raz wypróbowany na dłoni. Niestety jest dla mnie za jasny (mój dobrany kolor podkładu to Fairly Light Neutral). Może ktoś ma coś co bardziej by pasowało do mojej karnacji?
|
|
|
#418 | |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się z małą aktualizacją listy (zapraszam na mój wątek lub PW):
EDM- sample: Finishing Dust- nieotwierany Kaolin Powder Soft Bronze- nieotwierany Kaolin Powder Sunlight- otwarty, w opakowaniu ponad 95%- raz użyty Sunlight Finishing Dust- otwarty, w opakowaniu ok. 90%- użyty chyba 3 razy Multi- Tasking concleaner- w opakowaniu ponad 95% (raz wypróbowany) Happiness Bronzer- ok. 1ml w woreczku Blusche: Shelly matte veil- Zippie Bag, nieotwierany Biochemia- mogę zrobić odlewki lub odsypki: Koncentrat soku aloesowego x10 z ZSK- do 15ml FEOG- do 5ml Mocznik- do 2,5ml Olej z pachnotki- 30ml, nieotwierany 5 takich opakowań o pojemności 10ml z kolorówki ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię podkład AwGM kolor Charity 2.8-big 8 gram.
Szukam: mineralnych rozświetlaczy, róży, bronzerów, podkładów, korektorów, pudrów matujących, skrobi, bazy. Tuszy a także kosmetyków do pielęgnacji najlepiej naturalnej ![]() Zainteresowane proszę o wiadomość na PW, myślę, że się dogadamy.
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
Oddam za np. jakiś brązowy/beżowy/kremowy/kawowy cień itp.
![]() Struny: - Lumiere Sunrise Body Shimmer - EDM Pearl Mint, mało: Vicky's Radiant Creation, Champagne, Aussie Perk Me Up - Earthen Glow Minerals (nie wiem czy istnieją jeszcze?) Starlight Clear Glow, białe błyszczące coś ;-), wykończeniówka High Def Pro, ale mało - Sassy Minerals podkład, Golden Fair Sample pudełkowe: - EDM: Natural Reflections Medium Bronzer i Golden Tan, Kaolin Powder Soft Bronze,1/2 cienia Sunset Voyage, 1/2 eyelinera Smokey, podkład Olive Fair intensive (raczej stara formuła), podkład Perfect o-glo, korektor Pick Me Up Ivory Proszę o PW lub info w wątku moim ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.