![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
A mnie dzisiaj wzięło na pieczywko.
9:00 bułka żytnia, jajecznica z 2 jajek (300kcal?) 10:00 jabłko (60kcal) 14:00 bułka żytnia, pół łyżeczki masła, twarożek ( ser, jogurt, ogórek, szczypiorek) ( 300kcal?) I dalej nie wiem co robić ![]() ![]() Oj weekendy są ciężkie jeśli chodzi o dietę! Biorę się za sprzątanie i prezentacje z polaka ![]() Czy wam też w sobotę tak ciężko lodówkę się omija? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
ostatnio to i dla mnie o szkole ciężko się przechodzi obok lodówki, chociaż przyznam że jakoś teraz nie mam ochoty na słodkie
![]()
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Tak sobota i piatek... Co chwilę się kręcę po kuchni a po chwili dopiero myślę co ja robię, przecież głodna nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
ja to czipsów nie jadłam już może z 5 miesięcy i jakoś za nimi nie tęsknię
![]() gorzej z lodami albo jakąś czekoladą chociaż teraz jak jestem, chora to na nic nie mam ochoty ![]()
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Ja nie lubie czipsów w ogóle ;d
Za to słodycze? Mmmm, knopersy to moje nawiększe uzależnienie <3 Zaraz się biorę za rowerek ![]()
![]() |
#396 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój zastój wagi trwał 1,5 miesiąca. Bardzo dużo pomogło mi zwiększenie płynów do 3 l dziennie. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dzisiaj ważenie i 0,5 kg mniej. Standardowo, mam tak co tyg ![]() ![]() Ehh ja się chyba od chipsów nigdy nie odzwyczaję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
także musze schudnac. na razie odzwyczajam się od słodyczy. z jakiś czas już nie jem ich. próbuje pić dużo wody, jem tylko ciemny chleb, a posiłki staram się o tych samych godzinach spożywać. staram się nie jeść po 18 i zaczęłam uczęszczać na siatkówkę 3 razy w tyg.
mam 157 cm wzrostu i ważę 58-59 kg ;( 9 kg musze schudnąć do wakacji !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() chciala bym sie do was przyłączyć ![]() otuz do wakacji malo czasu a ja wygladam jak krowa ![]() od dzis zaczynam. narzie zjadlan tylko sniadanie dosc duze :P i chyba dzis zzjem jeszcze tylko jablko kolo 15 ![]() i koniec ![]() a od jutra bede zaczne stosowac jakas konkretna diete ![]() mam duzo pomyslow ![]() hmm. ach i waze 60 kg! wiec 10 kg musze schudnac conajmniej ![]() a moj wzrost to 160 cm latek mam 16 ![]() caluje ;** bede tutaj czesto zagladac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
a mi się waga zepsuła!
![]() ![]() I: jajko na miękko+kromka pełnoziarnistego II: jabłko III: mały kotlet z kurczaka+ sałata z marchewką IV: będzie jogurcik naturalny z otrębami V: hm pewnie kisiel albo budyń albo jeszcze coś innego no i w między czasie woda, kawa, herbata |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mi zostało do zrzucenia jakieś 5-7 kg. MŻ to chyba najlepsza dieta, ale błagam, nie zjeść już dziś nic poza jabłkiem? To tylko spowolni metabolizm. Lepiej zjeść 5, a nawet 6 ale małych posiłków. Ostatni 2-3 godz przed snem i najlepiej białkowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj! ![]() tylko śniadanie do tej pory? powinnaś jeść często a niewielkie porcje, bo niejedzenie wcale jest bez sensu, wiem bo przetestowałam na sobie nie raz ![]() i lepiej zacznij od dziś,od teraz a nie od jutra! ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- sorry nie doczytałam, że jednak od dzis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dużo się ruszaj, jedz małe pociski, dużo wody ![]() ![]() ja sobie postanowiłam teraz że jeżeli zjem coś słodkiego to będę pokutować np. nie jedząc obiadu czy coś w tym stylu i to naprawdę pomaga ![]() ja mam do zrucenia coś koło 15 kg ale bez przesadynie za wszelką cenę. poprostu dużo sportu ![]() ja już dziś bo 8 min abs i legs - abs jest naprawdę ciężkie a legs jak dla mnie łatwiutkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
ulciaaa1989 Hahaha! Miałam 2 dni kompletnego obżarstwa - KFC i czekolada u Wedla, chipsy i znowu czekolada i waga ruszyła. Otręby jadam, a teraz piję też zieloną herbatę. Jadam około 4 posiłków dziennie, białkowych.
Wiem że przydało by się trochę ruchu, ale nie za bardzo mam czas. A co do zastoju - Ale to jest takie demotywujące i frustrujące ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny!
![]() ![]() ![]() Jakiś czas temu udzielałam się już w podobnym temacie, ale przestałam z powodu - przyznaję się - lenistwa ![]() ![]() No to tak: Mam 170 cm wzrostu i ważę w tej chwili 62 kg (ale to dlatego, że już od kilku dni jestem na diecie), wcześniej ważyłam 63 a nawet 64 kg. Nie jestem strasznie gruba, ale chciałabym jednocześnie wyglądać lepiej, tym bardziej, że zbliżają się wakacje. ![]() ![]() ![]() A więc mam nadzieję, że będę mogła się odchudzać razem z Wami, a jednocześnie obiecuję, że zawsze będę służyć wsparciem oraz radą i pomocą (bo akurat jeśli chodzi o temat żywienia i odchudzania wiem całkiem sporo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Clarieee no pewnie, że przyjmiemy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
a wiec tak zjadlam sniadanko 3 jajka dwa ogorki z kary
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
adleajda nie wygłupiaj się, 5 posiłków dziennie to podstawa. Owszem, jeśli bedziesz jeść tak jak dzisiaj zaplanowałaś to schudniesz i to szybko - ale efekt jojo spowoduje, że przytyjesz w krókim czasie nawet 2razy tle ile schudłąś po zakończeniu diety. Organizm zapamiętuje nagłe spadki wagi i broni się przed tym właśnie robiąc zapasy energetyczne w postaci tłuszczu! Dlatego trzeba powoli przyzwyczajać organizm do mniejszych porcji
![]() Ja dzisiaj 56,2 kg ![]() Ale powiem Wam że czuję się dużo lepiej od ką zaczęłam się inaczej odżywiać. Witam nowe dziewczyny ;*
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
No to super
![]() nefrey - a masz gdzieś może swoje wymiary? (razem z łydką, udami itd.?) Nie przejrzałam jeszcze całego wątku, ale powiem Ci, że prawdziwe efekty widac nie tyle po wadze, co po cm właśnie ![]() ![]() ![]() Co do wypowiedzi adelajdy i Sabelli - powiem Wam tak dziewczyny.. Przeczytałam masę artykułów, kilka książek, obejrzałam sporo filmów i programów, a także rozmawiałam z kilkoma znającymi się na rzeczy osobami własnie o odchudzaniu i żywieniu. Rzeczywiście większość (bo nie wszystkie, aczkolwiek stanowcza większość) były tego samego zdania co Sabella. Ja przez długi, długi czas byłam ogromną zwolenniczką tego poglądu, aż do.. no właśnie.. Wyobraźcie sobie, że moja mama, w ciągu 1,5 roku w sumie schudła prawie 20 kg. z tym, że ona w ogóle od zawsze miała tendencje do tycia i ciężko jej było cokolwiek zrzucić.. I nie stosowała się do żadnych "podręcznikowych rad". Jej dzień wyglądał mniej więcej w ten spsób : rano ok. 6 kawa z mlekiem i cukrem, potem ok. 10-11 jogurt, normalny obiad, gdy wrcała z pracy i na tym koniec.. (w międzyczasie zdarzało jej się wypic kawe lub herbatę z cukrem). Czasem np. zamiast jogurtu jadła pomidory, lub inne warzywa, bądź owoce, jednakże o podobnej wartości kalorycznej. Odrzuciła też pieczywo. Podziwiam ja za to niesamowicie.. Nie chce tą wypowiedzią nawoływac kogoś do takiego odchudzania , bo dla niektórych mogłoby być to wręcz zabójcze. Jesli ktoś ma na tyle czasu i woli, aby zjadac sobie 5 posiłków dziennie to jest naprawde świetnie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Clarieee Czas edycji: 2011-04-10 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja od dzisiaj zaczęłam 8 min abs bo wszyscy stąd mi polecali ![]()
![]() |
![]() |
#412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
xxxkasiuxxx - Wiesz co? A ja własnie słyszałam, że A6W, nie jest najlepsza od kolegi trenera . Mówił, że to ćwiczenia nie tylko bardzo wykańczające, ale też, że nie działaja zbyt dobrze na oponke i polecał raczej właśnie 8abs i interwały
![]() ![]() ![]() nefrey - Oo ![]() ![]() ![]() ![]() Bądźmy piekne Dziewczyny! ![]() ![]() Edytowane przez Clarieee Czas edycji: 2011-04-10 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
wiesz co ja robiłam w tamtym roku i na początku trochę schudłam i wtedy zaczęłam robić 6W i zatrzymałam się na 20 dniu bodajże i robiłam sobie tylko 3 serie po 6-8 powtórzeń czasami
![]() ![]() po tygodniu zobaczymy jak będzie po abs ale przyznam że jest cięźko, chociaż umiem zrobić np. 100 brzuszków na desce bez przystanku więc tak jakby mam trochę umięśniony ale cóż te sadełko.... ![]()
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Was wszystkie, dziewczyny! Do lata się uda ![]()
![]() |
![]() |
#417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jestem niemal takiego samego wzrostu- 169 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() 14.00 - obiad (ziemniaki, buraczki, mięso - niestety smażone, ale przerzucam się na gotowane ![]() 16.00 - szklanka coli + lód - to fakt faktem tez nie było ani zdrowe, ani dietetyczne, ale koleżanka przyjechała nowym autem i.. jakoś tak wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Clarieee Czas edycji: 2011-04-10 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
to tak jak ja, staram się ograniczać kcal, fast foody już wykluczone, ale czasami,choć w sumie rzadko,coś słodkiego wpadnie w ręcę, ale staram się nie zjeść zbyt dużo, a jak już totalnie mam ochotę na słodkie to albo max. 4 herbatniki,albo kilka kostek gorzkiej czekolady albo po prostu owoc
![]() posiłki staram się jeść 5x codziennie o tej samej porze, i to mi w sumie najlepiej wychodzi z tego wszystkiego ![]() śniadanie ważna rzecz, no i 'system kar i nagród' to dobry pomysł ![]() ja jak schudnę do 60kg to zamierzam sobie kupić coś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.