|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Hej
![]() Przepraszam, że się nie udzielałam, wczoraj rozstałam się z tż i nie miałam weny pisać i wczoraj też nie ćwiczyłam, ale dziś postaram się nadrobić
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Sylwusia, przykro mi
Facet jeszcze będzie żałował Ty w międzyczasie weź się bardziej za siebie, wyćwicz, wymodeluj aż mu oczy na wierzch wyjdą Teraz jak go nie ma,będziesz miała więcej czasu dla siebie i syna [dobrze kojarzę, masz synka?]Ja wczoraj odpuściłam wszystko co było zaplanowane ale dzisiaj... dzisiaj będzie się działo
|
#393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A reszta kobitek DO ROBOTY! Ja podreperuję stary, strzykający krzyż i będę musiała to lenistwo nadrobić. Może zacznę od ćwiczeń na piłce... |
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
nie ćwiczyłam od 3 dni! 2h. magda*M a jesteś w stanie stwierdzić od czego boli Cię kręgosłup? dźwigasz np. ? aha...krzyż to odcinek lędzwiowy (w dole pleców)?mnie do niedawna bolały tak plecy, że prawie ryczałam jak rano z łóżka się podnosiłam tylko w moim przypadku to CHYBA od dźwigania córy, która 10kg waży. Teraz nie boli bo i młodej nie noszę aż tyle. Więc u mnie to prawdopodobnie od tego. Ale pewności też nie mam. Może kup sobie volataren w żelu? nie wiem czy pomaga, ale może warto spróbować...nie dziwie się, że nie możesz ćwiczyć...ból masakryczny. Sylwusia długo byliście razem?
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Offfff wlaśnie skończyłam trening. Najpierw 55 min rowerek potem cała rozgrzewka, 12 min cardio, 10.5 min ramiona, rozluźnianie.
Jestem głodna, zmęczona, mokra i boli mnie głowa. Troche za dużo dzisiaj chyba ;/ Mam pytanie : Czego używacie do ćwiczenia ramion i jak ciężkie to coś jest? Bo ja na początku próbowałam hantelkami 2 kg ale były za ciężkie. Dziś wzięłam dwie butelki wody 0,7 l - było lżej a ramiona i tak wyczerpane
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
Ollliwka
"magda*M a jesteś w stanie stwierdzić od czego boli Cię kręgosłup? dźwigasz np. ? aha...krzyż to odcinek lędzwiowy (w dole pleców)?mnie do niedawna bolały tak plecy, że prawie ryczałam jak rano z łóżka się podnosiłam tylko w moim przypadku to CHYBA od dźwigania córy, która 10kg waży. Teraz nie boli bo i młodej nie noszę aż tyle. Więc u mnie to prawdopodobnie od tego. Ale pewności też nie mam" "... prawie ryczałam jak rano z łóżka się podnosiłam tylko w moim przypadku to CHYBA od dźwigania córy..."- skąd ja to znam... ![]() Trafione w 10. U mnie właśnie od tego się zaczęło. Urodziłam dużą córę (4,3 kg), później dużo było dźwigania (z łóżeczka, do łóżeczka, usypianie...) I od tamtej pory jak tylko przestanę uważać na kręgosłup (nie dźwigać pochylona itp.), czy jak teraz głupia ćwiczyłam brzuszki w takiej pozycji, to właśnie to wszystko wraca. A jeszcze w niedzielę, jak już zaczynał mnie krzyż boleć (dokładnie ten odcinek przy tyłku) to jeszcze oczywiście zrobiłam trening. A wczorajsze przeboje to już znacie. Teraz smaruję, wróciłam po rozumek i czekam aż przejdzie. Edytowane przez magda*M Czas edycji: 2012-09-18 o 15:24 |
|
|
|
#397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
voltaren owszem, może pomóc na jakiś czas, ale nie cofnie krążka międzykręgowego, który uciska na rdzeń, ponieważ wypadł przy pochylaniu się. Najważniejsze to dbać o postawę. jednym pomaga zginanie się, innym przeprosty. Musicie same obserwować jak jest w waszym przypadku. Cytat:
za nie pochylanie się. podnoście zawsze rzeczy z ziemi na zgiętych kolanach, najlepiej wzrok na sufit ![]() ![]() zaraz się biorę za ćwiczenia nóg
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciężko jest w ogóle nie nosić dziecka. Cytat:
![]() O tym schylaniu racja, na ugiętych nogach....a ja robiłam na wyprostowanych jak tam Wasze ćwiczenia? ja nic
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
ja ćwiczyłam od miesiąca na tyłek, ale niestety od ponad tygodnia tego nie robię, miałam problemy osobiste i nie miałam po prosty siły
ale planuje wrócić od dzisiaj znowu do ćwiczeń. jak ktoś chce poznać moje efekty po miesiącu ćwiczeń na pupę, mogę opisać
|
|
|
|
#400 | |
|
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;36616593] jak ktoś chce poznać moje efekty po miesiącu ćwiczeń na pupę, mogę opisać
[/QUOTE]Opisuj, opisuj czekamy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
magda ooo to już duża panna
moja jeszcze 1,5 roku nie ma także sporo noszenia przede mną...ale i tak już coraz mniej![]() u Was też tak leje? chyba w całej PL
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja przez ten stres 2 dni nie ćwiczyłam, ale wczoraj pogodziliśmy się z tż także wracam do ćwiczeń, tylko muszę poczekać aż mały zaśnie ![]() U mnie jeszcze nie paada ![]() A co tam u was dziewczyny?
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie trochę gardło boli, ale zaraz idę sprawy załatwiać
![]() Przy kolanie chyba mięsień nadwyrężyłam po wczorajszych ćwiczeniach, przy zginaniu mnie boli:/ Później wrócę to zrobie rozgrzewkę i zrezygnuję z 20 minutowego zestawu tylko zrobię trening brzucha ![]() Mam nadzieję, że już tym razem będzie dobrze
|
#405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak tam mięśnie? Wróciło do normy?
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja piątek i sobotę niestety nie dałam rady poćwiczyć. Byłam w Łodzi na targach rehabilitacyjnych i nie miałam już siły. Jeszcze dostała @ i mi brzuch skręcało. Od dzisiaj wracam do Mel B
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
Ja podobnie. W weekend również nie zdążyłam poćwiczyć. Ale po tygodniowym odpoczynku (dzisiaj już nie boję się zacząć ćwiczeń) czas wrócić do "ćwiczeniowego rygoru", bo coś czuję że jak dzisiaj nie będę ćwiczyć to już cały plan pójdzie się przejść...
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie jest dobrze...
Wczoraj nie ćwiczyłam i to glównie przez lenistwo, bo czas wczoraj mialam Muszę dzisiaj się ostro zabrać do roboty bo obawiam się, że na tym może się skończyć moja przygoda z Mel B. Oby dzisiaj wieczorem mi się chciało tak jak mi się nie chce... |
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
ja zaczynam dzisiaj moją przygodę z Mel B. Po kilku miesięcznej przerwie od jakiejkolwiek aktywności fizycznej spowodowanej problemami z kręgosłupem szyjnym - czas na powrót do formy! Na początek 10 min buns - nieźle dało mi w kość mam nadzieje że będzie tylko lepiej i wiecej!!! trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
No!
Zmobilizowałam się wczoraj i co prawda niewiele ale poćwiczyłam Zrobiłam rozgrzewkę i cardio. Ale musze wam powiedzieć, że strasznie walczyłam sama ze sobą, żeby ruszyć tyłek do ćwiczeń. A tak mi się ładnie ćwiczyło jakis czas temu... Ale może jak wejdę spowrotem w rytm to będzie mi łatwiej. Mam przynajmniej taką nadzieję ![]() A tak w ogóle to "heelooł" ćwiczy ktoś to jeszcze??? Edytowane przez magda*M Czas edycji: 2012-09-25 o 08:33 |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety jak się wyjdzie z "obiegu" to jest ciężko się zebrać znowu do ćwiczeń.
ja też nie ćwiczę...raz mi się nie chce a raz nie mam czasu na ćwiczenia...a jeszcze innym razem piszę pracę. Muszę się zmobilizować
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie wystarczy nie ćwiczyć kilka dni i od razu przychodzą myśli, "że w zasadzie po co mi to...". Ale muszę Ci powiedzieć, że mi pomogło wczoraj to, że jak ja będę mogła wam znowu napisać, "że dzisiaj znowu nie ćwiczyłam..." i szukać wymówki. To się wzięłam i poćwiczyłam chociaż troszkę.
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
hej
można dołączyć?
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja ciągle ćwiczę. wczoraj jak zwykle - nogi z Mel i boczki z Tiffany
![]() cześć Katuszka89
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się zmotywować do regularnego ćwiczenia dzisiaj było buns i brzuch
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj rozgrzewka, cardio i pośladki zaliczone (muszę wam powiedzieć, że po tygodniowej przerwie tak dosyć dają mi popalić znowu te ćwiczenia
)Dołączajcie dziewczyny, dołączajcie. Tylko błagam piszcie co jakiś czas jak komu idą ćwiczenia. Mi naprawdę mocno w ćwiczeniach pomaga to, że później muszę napisać co, czy jak ćwiczyłam ( i dlatego tak codziennie wypisuję jakie ćwiczenia robiłam). Bo tak sama dla siebie to troszkę mi brakuje samozaparcia. Tylko szkoda, że dziwczyny co tak wcześniej ładnie mi tu pisały jak ćwiczą to troszkę ucichły... Aaa i jeszcze u mnie nastapiła zmiana jeśli chodzi o terminarz ćwiczeń bo w środy odpadają mi ćwiczenia z Mel a w to miejsce wchodzi basen (córcia chodzi na naukę pływania a ja w tym czasie godzinkę popływam- i tak będzie co środę). Edytowane przez magda*M Czas edycji: 2012-09-26 o 08:40 |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
to dzisiaj było abs
muszę sobie zrobić grafik a za miesiąc pochwalę się tutaj efektami (mam nadzieję że będą )
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
No ja wczoraj basenik zaliczyłam
![]() Dzisiaj mam w planach ćwiczenia i mam nadzieję, że plan będzie wykonany. Tak w ogóle to jestem po miesiącu ćwiczeń (przez ten krzyż wypadł mi tydzień ćwiczeń) ale pomiary przełożyłam na 01 października i aż się boję bo wizualnych efektów, jeśli chodzi o brzuch, nie widzę i dlatego boję się, że się zniechęcę (może gdybym dietę dorzuciła do tych ćwiczeń, a jeszcze w weekend sobie pozwoliłam z jedzeniem...). Ale zobaczymy... |
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znać jak wyjdą pomiary! będzie dobrze
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
poćwiczyłam
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Facet jeszcze będzie żałował 
2h.
długo byliście razem?

za nie pochylanie się. podnoście zawsze rzeczy z ziemi na zgiętych kolanach, najlepiej wzrok na sufit