Lipcowe Panny Młode - część II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 06:55   #391
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
szukam właśnie inspiracji na teledysk ślubny - macie może jakieś ulubione linki ?
ja mam ulubiony wizażanki z lipca tamtego roku:

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mam ślub 9 lipca tez pogodę zapowiadają nieciekawą. Trzymam kciuki za sobotnie pary żeby chodź nie padało zimno wam zapewne nie będzie bo emocji będzie dużo.
Mam do was pytanie czy macie kotyliony dla gości i księgę żeby się ludzie wpisywali bo ja się waham i w sumie nie wiem co robić kupować czy nie :/
Witaj księgi nie mam ale mam kotyliony i gdybym mogła zrezygnowałabym z nich. Niestety TŻ się uparł więc ustąpiłam i zamówiłam jakieś najtańsze na allegro. NA Twoim miejscu nie kupowałabym ani księgi, ani kotylionów.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Pokaż obrączki
chyba to coś takiego było, nie pamiętam dokładnie o dziwo bardzo szybko wybralismy tylko moja jest bez cyrkonii bo jubiler powiedział, że w razie zmniejszania czy zwiększania nikt nie zechce się tego podjąć bo one się niszczą i wypadają... a że pierścionek zaręczynowy miałam zmniejszany 2 razy więc zrezygnowałam z tych kamyczków. Tak w ogóle stwierdziłam, że mam jakieś wielkie paluchy- rozmiar 13, a koleżanka brała 7... TŻ ma 31
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zirkon-mb-zb23.jpg (30,2 KB, 35 załadowań)
Stary 2011-07-01, 08:46   #392
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
dzięki za szybką odp jeśli wezmę ten drugi to na pewno zrobiłabym z normalną rączką a nie tym cienkim ogonkiem
Też wczoraj zamówiłam bukiet dla siebie i dla mojej małej druhny - razem ok. 150 zł

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam ciasto i tort
My poszliśmy wczoraj, pani pokazuje nam jakieś przykładowe torty - a tam napisy z czekolady. Mówię, że zależy nam, żeby nic z czekolady nie było - więc kazała przyjść w inny dzień, jak szefowa będzie, bo ona nie może nic w tych tortach zmienić

Cytat:
Napisane przez kakunia6 Pokaż wiadomość
Wczoraj moja kumpela (w sumie przyjaciółka od podstawówki) napisała że Jej z Mężem nie będzie a ni na ślubie ani na weselu, bo jest w 4 tygodniu ciąży i musi się oszczędzać
4 tydzień? To dopiero pewnie test zrobiła. I już się musi oszczędzać?

Cytat:
ile płaciłyście za Wasze obrączki?
1200 zł.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 13:07   #393
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]Też wczoraj zamówiłam bukiet dla siebie i dla mojej małej druhny - razem ok. 150 zł [/QUOTE]

malutko my początkowo mieliśmy jechać do innej kwiaciarni ale koleżanka powiedziała, że zdzierają, więc pojechaliśmy do drugiej ale i tak mam wrażenie że sporo wzięli

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]4 tydzień? To dopiero pewnie test zrobiła. I już się musi oszczędzać? [/QUOTE]

Jak się nie chce przyjść to każda wymówka jest dobra

Dzisiaj idziemy do poradni. Zobaczymy co ciekawego nam powiedzą nie wiem czy to związane z tym ale miałam koszmar, że jestem w ciąży i ukrywałam to przed tatą :P bałam się, że mnie ukatrupi za ciążę przed ślubem później okazało się, że ja tylko udawałam, żeby ukryć ciąże koleżanki... dziwny ten sen, sama nie wiem o co tam chodziło ale strach był autentyczny

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
szukam właśnie inspiracji na teledysk ślubny - macie może jakieś ulubione linki ?
a może coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=YRKyb...embedded#at=36 ?

czego to ruskie nie wymyślą
Stary 2011-07-01, 13:13   #394
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Przepraszam, że nie nawiążę do Waszych wypowiedzi, ale nie mam czasu przejrzeć wątku
Chciałam tylko pochwalić się próbną fryzurką, z której jestem bardzo zadowolona Za chwilę wrzucę fotki do klubu.
Muszę się zająć szukaniem odpowiedzi na pytania, które wczoraj dała mi pani recenzent, bo nie są proste i oczywiste :/ Ale dobrze, że znam je wcześniej, bo na obronie wykrztusiłabym tylko "yyyyy"...

Teraz wszystko mnie stresuje, nawet dzisiejszy wieczór panieński... Może przynajmniej przed ślubem będę oazą spokoju, bo ten stres przed obroną wyssie ze mnie wszystkie pokłady stresu.

A w ogóle ludzie mnie wkurzają... Wczoraj tata do mnie zadzwonił wieczorem, żeby powiedzieć, że będzie 1 osoba więcej na weselu, bo córka jego żony jednak wraca z Anglii. A dzisiaj dostałam wiadomość od koleżanki, że będzie sama, bo jej mąż musi być w pracy.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361

Edytowane przez Kasiek1987
Czas edycji: 2011-07-01 o 13:15
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 13:24   #395
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że nie nawiążę do Waszych wypowiedzi, ale nie mam czasu przejrzeć wątku
Chciałam tylko pochwalić się próbną fryzurką, z której jestem bardzo zadowolona Za chwilę wrzucę fotki do klubu.
Muszę się zająć szukaniem odpowiedzi na pytania, które wczoraj dała mi pani recenzent, bo nie są proste i oczywiste :/ Ale dobrze, że znam je wcześniej, bo na obronie wykrztusiłabym tylko "yyyyy"...

Teraz wszystko mnie stresuje, nawet dzisiejszy wieczór panieński... Może przynajmniej przed ślubem będę oazą spokoju, bo ten stres przed obroną wyssie ze mnie wszystkie pokłady stresu.

A w ogóle ludzie mnie wkurzają... Wczoraj tata do mnie zadzwonił wieczorem, żeby powiedzieć, że będzie 1 osoba więcej na weselu, bo córka jego żony jednak wraca z Anglii. A dzisiaj dostałam wiadomość od koleżanki, że będzie sama, bo jej mąż musi być w pracy.
Boże ja się boję, że wykrztuszę tylko "yyyy" jak mi recenzent dowali pytaniem

udanej zabawy na panieńskim

no i czekam na fotki
Stary 2011-07-01, 13:31   #396
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Boże ja się boję, że wykrztuszę tylko "yyyy" jak mi recenzent dowali pytaniem
Ja mam takie odczucia dotyczące mojego promotora
Fotki już są.

Ehh zawsze miałam tak, że jak się stresowałam, to jadłam... A dzisiaj mam ściśnięty żołądek i od rana mdłości; gdyby nie to, że dostałam wczoraj okres (jupiii skończy się do ślubu ), to bym się zastanawiała nad testem ciążowym

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 15:08   #397
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj księgi nie mam ale mam kotyliony i gdybym mogła zrezygnowałabym z nich. Niestety TŻ się uparł więc ustąpiłam i zamówiłam jakieś najtańsze na allegro. NA Twoim miejscu nie kupowałabym ani księgi, ani kotylionów.

chyba to coś takiego było, nie pamiętam dokładnie o dziwo bardzo szybko wybralismy tylko moja jest bez cyrkonii bo jubiler powiedział, że w razie zmniejszania czy zwiększania nikt nie zechce się tego podjąć bo one się niszczą i wypadają... a że pierścionek zaręczynowy miałam zmniejszany 2 razy więc zrezygnowałam z tych kamyczków. Tak w ogóle stwierdziłam, że mam jakieś wielkie paluchy- rozmiar 13, a koleżanka brała 7... TŻ ma 31
b.ładne
ja mam chyba 11a M. kilka oczek wiecej

jutro próbna fryzka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 15:18   #398
asia_z
Zakorzenienie

ja dzisiaj złamalam drugiego paznokcia tak mam pod gorę, że az dzisiaj sie poryczałam z tego wszystkiego rano deszcz lal jak nie wiem, teraz sie troche poprawiło, ale zimno strasznie. Jak tak bedzie jutro to ale na wszelki wypadek mamy parasol zakupiony trzymajcie kciuki jutro
Stary 2011-07-01, 15:22   #399
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja dzisiaj złamalam drugiego paznokcia tak mam pod gorę, że az dzisiaj sie poryczałam z tego wszystkiego rano deszcz lal jak nie wiem, teraz sie troche poprawiło, ale zimno strasznie. Jak tak bedzie jutro to ale na wszelki wypadek mamy parasol zakupiony trzymajcie kciuki jutro

na pewno będzie pięknie
Stary 2011-07-01, 15:29   #400
Asist22
Rozeznanie

Wrzucam fotki z mojej wczorajszej przymiarki. Nic nie schudłam Będą tylko delikatne poprawki w dekolcie. No i kupiłam już welon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA43439.jpg (73,5 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA43441.jpg (106,0 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA43435.jpg (84,4 KB, 101 załadowań)
Asist22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 15:34   #401
kakunia6
Raczkowanie

Cytat:
Kciuki będę mocno trzymać! Wszystko się powiedzie, zobaczysz!
Nie mogę uwierzyć, że już jutro niektóre z Was już będą żonami!
Od razu uświadamia mi to, że jeszcze troszkę i na mnie przyjdzie pora.

Ja chodzę jakaś zła od kilku dni. Nie potrafię się cieszyć niczym.
Mam jakieś sny głupie związane ze ślubem. Makabra!

Dzisiaj TŻ jedzie gdzieś z kumplami na kawalerskie.
Najpierw cała zgraja facetów przybędzie do nas do domu na kielicha i mam im przygotować jakąś zakąskę
Oczywiście jak mi to zaproponowali to powiedziałam że mogą sobie pomarzyć
Ale wiedziałam że i tak im coś przyrządzę Niech mają
Ja jutro się wybieram na pierwsze panieńskie!
Ale najbardziej nie mogę się doczekać tego panieńskiego w Polsce

Już się dziewczynki nie mogę doczekać pierwszych relacji!
I nie mogę uwierzyć w to, że za tak nie długo będę Wam pisać swoją !

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

kwiatuszekkk21 śliczne obrączki !!

Asist22 Ty chciałaś jeszcze schudnąć? Przecież wyglądasz rewelacyjnie!
Będziesz zjawiskową Panną Młodą!

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 16:09   #402
Konto usunięte

Odebrałam już suknię Teraz czuję, że ślub już niedługo
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 16:22   #403
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
będę trzymać kciuki z całych sił na pewno będzie cudownie. a na którą masz ślub? będę z Tobą duchem

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki z mojej wczorajszej przymiarki. Nic nie schudłam Będą tylko delikatne poprawki w dekolcie. No i kupiłam już welon
piękna ta Twoja suknia Nic już nie musisz chudnąć. Jest idealnie szkoda, że nie ma zdjęcia przodem

Cytat:
Kciuki będę mocno trzymać! Wszystko się powiedzie, zobaczysz!
Nie mogę uwierzyć, że już jutro niektóre z Was już będą żonami!
Od razu uświadamia mi to, że jeszcze troszkę i na mnie przyjdzie pora.

Ja chodzę jakaś zła od kilku dni. Nie potrafię się cieszyć niczym.
Mam jakieś sny głupie związane ze ślubem. Makabra!

Dzisiaj TŻ jedzie gdzieś z kumplami na kawalerskie.
Najpierw cała zgraja facetów przybędzie do nas do domu na kielicha i mam im przygotować jakąś zakąskę
Oczywiście jak mi to zaproponowali to powiedziałam że mogą sobie pomarzyć
Ale wiedziałam że i tak im coś przyrządzę Niech mają
Ja jutro się wybieram na pierwsze panieńskie!
Ale najbardziej nie mogę się doczekać tego panieńskiego w Polsce

Już się dziewczynki nie mogę doczekać pierwszych relacji!
I nie mogę uwierzyć w to, że za tak nie długo będę Wam pisać swoją !

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

kwiatuszekkk21 śliczne obrączki !!

Asist22 Ty chciałaś jeszcze schudnąć? Przecież wyglądasz rewelacyjnie!
Będziesz zjawiskową Panną Młodą!
dziękuję
Wiesz co? Chyba coś wisi w powietrzu, bo ja też wkurzona chodzę na cały świat, wszystko mnie denerwuje... Z TŻ-tem prawie się pokłóciłam bo nie zaprosił jeszcze kilku swoich gości... a zostało już tylko 3 tygodnie

Dziewczyny jutro jadę dość daleko na wesele, więc nie wiem czy zdążę jeszcze tu zajrzeć. Jeśli nie to juz dziś chcę złożyć Wam życzenia

Kochane moje: natalontko, potterka, edytkadan, asia_z,Karo_lka, Yes yes, marysiasmile, pycia17, moscicka, sandra_107

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! niech Wam jutro wszystko układa się tak jak sobie wymarzyłyście i niech całe późniejsze życie będzie jak bajka trzymam za Was kciuki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27869039]Odebrałam już suknię Teraz czuję, że ślub już niedługo [/QUOTE]

mnie zaczyna przerażać to, że ślub już tak blisko

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-07-01 o 16:24
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 16:29   #404
kakunia6
Raczkowanie

Cytat:

dziękuję
Wiesz co? Chyba coś wisi w powietrzu, bo ja też wkurzona chodzę na cały świat, wszystko mnie denerwuje... Z TŻ-tem prawie się pokłóciłam bo nie zaprosił jeszcze kilku swoich gości... a zostało już tylko 3 tygodnie
Kurde faktycznie byłabym tez zła jakby goście jeszcze byli nie zaproszeni. U nas już wszystkie zaproszenia daliśmy kwiecień-początek maja.
Ale pewnie wiedzą, że ślubujecie i kiedy, a zaproszenie to tylko formalność tak?
Bo jak nie to kiepsko

Tez wydaję mi się, że coś wisi w powietrzu. Ja nie wiem co mi się dzieje ostatnio
Dzisiaj do tego wszystkiego mi się śniło, że odwołałam ślub, bo mój TŻ sobie na moich oczach podrywał dwie panienki a potem sobie gdzieś z nimi pojechał Płakałam w tym śnie jak nie wiem, a On się nawet mną nie przejął
Chyba mam schizy przed Jego dzisiejszym kawalerskim. Wkurzają mnie te gadki Jego kumpli jak się Go pytają w mojej obecności, czy woli białą czy mulatkę na kawalerskie
Udusić ich normalnie

A Wy kiedy dziewczynki panieńskie?
Same sobie organizujecie, czy koleżanki Wam robią ??

Stary 2011-07-01, 16:40   #405
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
będę trzymać kciuki z całych sił na pewno będzie cudownie. a na którą masz ślub? będę z Tobą duchem

piękna ta Twoja suknia Nic już nie musisz chudnąć. Jest idealnie szkoda, że nie ma zdjęcia przodem

dziękuję

Dziewczyny jutro jadę dość daleko na wesele, więc nie wiem czy zdążę jeszcze tu zajrzeć. Jeśli nie to juz dziś chcę złożyć Wam życzenia

Kochane moje: natalontko, potterka, edytkadan, asia_z,Karo_lka, Yes yes, marysiasmile, pycia17, moscicka, sandra_107

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! niech Wam jutro wszystko układa się tak jak sobie wymarzyłyście i niech całe późniejsze życie będzie jak bajka trzymam za Was kciuki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

mnie zaczyna przerażać to, że ślub już tak blisko
ślub mam na 16. Pocieszam się, że na dworze będę w miarę krotko to nie namarznę. Zaraz się zbieram do kosmetyczki na nadlanie paznokcia i na koronę. Byleby się nie rozpadało.

Wszystkiego najlepszego dla pozostałych PM z 2 lipca. Odezwę się jak juz będzie po wszystkim
Stary 2011-07-01, 16:43   #406
Konto usunięte

Cytat:
ślub mam na 16. Pocieszam się, że na dworze będę w miarę krotko to nie namarznę. Zaraz się zbieram do kosmetyczki na nadlanie paznokcia i na koronę. Byleby się nie rozpadało.
Asiu, wszystkiego dobrego - pamiętaj, że nawet jak będzie padało, to i tak będzie Wasz najpiękniejszy dzień
Stary 2011-07-01, 16:51   #407
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Kurde faktycznie byłabym tez zła jakby goście jeszcze byli nie zaproszeni. U nas już wszystkie zaproszenia daliśmy kwiecień-początek maja.
Ale pewnie wiedzą, że ślubujecie i kiedy, a zaproszenie to tylko formalność tak?
Bo jak nie to kiepsko
wiedzą wiedzą, ale i tak wypadałoby już dać te zaproszenia

Cytat:
Tez wydaję mi się, że coś wisi w powietrzu. Ja nie wiem co mi się dzieje ostatnio
Dzisiaj do tego wszystkiego mi się śniło, że odwołałam ślub, bo mój TŻ sobie na moich oczach podrywał dwie panienki a potem sobie gdzieś z nimi pojechał Płakałam w tym śnie jak nie wiem, a On się nawet mną nie przejął
to na pewno dlatego że myślisz o tym dzisiejszym wieczorze kawalerskim a jak się myśli, to później się śni po nocach

dobra idę się szykować i jedziemy na te nauczki do poradni trzymajcie się
Stary 2011-07-01, 18:10   #408
Asist22
Rozeznanie

Talking Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II

Wrzucam przód. Bardzo się cieszę, że się wam podoba Nie wybrałabym innej sukni. A co do schudnięcia to mogłabym parę kilo zrzucić Ale się nie udało, a teraz nie będę już próbować.
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Dokument1.pdf (151,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: pdf Dokument2.pdf (154,2 KB, 32 załadowań)
Asist22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 18:32   #409
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mam ślub 9 lipca tez pogodę zapowiadają nieciekawą. Trzymam kciuki za sobotnie pary żeby chodź nie padało zimno wam zapewne nie będzie bo emocji będzie dużo.
Mam do was pytanie czy macie kotyliony dla gości i księgę żeby się ludzie wpisywali bo ja się waham i w sumie nie wiem co robić kupować czy nie :/
Nie mam ani tego ani tego nie lubię tych kotylionów jak jestem gościem, tym bardziej nie chcę ich na swoim weselu

Cytat:

Bardzo ładne obrączki

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]Też wczoraj zamówiłam bukiet dla siebie i dla mojej małej druhny - razem ok. 150 zł

My poszliśmy wczoraj, pani pokazuje nam jakieś przykładowe torty - a tam napisy z czekolady. Mówię, że zależy nam, żeby nic z czekolady nie było - więc kazała przyjść w inny dzień, jak szefowa będzie, bo ona nie może nic w tych tortach zmienić

4 tydzień? To dopiero pewnie test zrobiła. I już się musi oszczędzać?

1200 zł.[/QUOTE]

Mrowinko dziwi mnie, że cukiernia nie ma tortów bez czekolady z czym chcecie? z bitą śmietaną, masą tortową?
A jaki napis chcecie? nasz tort będzie bez napisu.

Cytat:
malutko my początkowo mieliśmy jechać do innej kwiaciarni ale koleżanka powiedziała, że zdzierają, więc pojechaliśmy do drugiej ale i tak mam wrażenie że sporo wzięli

Jak się nie chce przyjść to każda wymówka jest dobra

Dzisiaj idziemy do poradni. Zobaczymy co ciekawego nam powiedzą nie wiem czy to związane z tym ale miałam koszmar, że jestem w ciąży i ukrywałam to przed tatą :P bałam się, że mnie ukatrupi za ciążę przed ślubem później okazało się, że ja tylko udawałam, żeby ukryć ciąże koleżanki... dziwny ten sen, sama nie wiem o co tam chodziło ale strach był autentyczny

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

a może coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=YRKyb...embedded#at=36 ?

czego to ruskie nie wymyślą

Cytat:
Ślicznie wyglądasz

Kochane jutrzejsze PMki nie denerwujcie się pogoda jaka będzie taka będzie i tak jej się nie da zmienić
W ogóle denerwuję się z wami, bo to pierwsze śluby w naszym wątku w tym roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 19:35   #410
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinko dziwi mnie, że cukiernia nie ma tortów bez czekolady z czym chcecie? z bitą śmietaną, masą tortową?
A jaki napis chcecie? nasz tort będzie bez napisu.
Nie wiem, co chcę, zaznaczyłam tylko, że bez czekolady, a pani za ladą była wybitnie niekumata i odesłała do szefowej
Stary 2011-07-01, 21:40   #411
Yes yes
Przyczajenie

wieczór przed ślubem.
leje.. tak cholernie i nieznośnie leje..
moi rodzice zajmują się swoimi przyjaciółmi, a ja w drugim pokoju hotelowym siedzę i szukam nadzieji na wszystkich portalach pogodowych.

jestem załamana.. nie tak to sobie wyobrażałam. i ten wieczór i ta pogoda.

płakać mi się chcę..
Yes yes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 23:19   #412
kakunia6
Raczkowanie

Drogie Panny Młode z 2 lipca, a mianowicie:

-natalontko,

-potterka
,
-edytkadan
,
-asia_z
,
-Karo_lka,
-Yes yes,
-marysiasmile,
-pycia17,
-moscicka
,
-sandra_107

Życzę Wam jutro cudownego dnia, niezapomnianych wrażeń, uśmiechu od ucha do ucha!
Abyście podchodziły do wszystkiego z dystansem i cieszyły się każdą chwilą z tego wspaniałego Dnia!
Będę trzymać za Was kciuki

: cmok::c mok::cm ok:

Stary 2011-07-02, 00:15   #413
tenebrosa
Wtajemniczenie

I ja też dołączam się do życzeń dla dzisiejszych Panien Młodych.
Oby ten dzień był taki, jak sobie wymarzyłyście,
a życie u boku Mężów cudowne, pełne miłości
i wielu radosnych chwil!
Wszystkiego najwspanialszego na jutro
i na całe życie w małżeństwie, Drogie PMki!
Stary 2011-07-02, 06:03   #414
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Wrzucam przód. Bardzo się cieszę, że się wam podoba Nie wybrałabym innej sukni. A co do schudnięcia to mogłabym parę kilo zrzucić Ale się nie udało, a teraz nie będę już próbować.
strasznie podoba mi się dół ten sukni. Prosty i elegancki bez żadnych ozdób- nie wiem co to za materiał ale świetnie wygląda

Cytat:
Bardzo ładne obrączki
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Yes yes Pokaż wiadomość
wieczór przed ślubem.
moi rodzice zajmują się swoimi przyjaciółmi, a ja w drugim pokoju hotelowym siedzę i szukam nadzieji na wszystkich portalach pogodowych.

płakać mi się chcę..
po przeczytaniu Twojego posta aż miałam łzy w oczach Kochana nie smuć się tak w dniu ślubu i nie możesz tak się przejmować tym deszczem. Wiem, że to tak łatwo się mówi, bo sama pewnie wyła bym ze złości ale tak jak pisała Gosia - tego już nie da się zmienić niestety to ta bezsilność tak dołuje
ale wydaję mi się, że dziś będziecie mieć tyle wrażeń, że w końcu zrobi się Wam obojętne czy pada czy nie. A może akurat przestanie... Oby dojechać na salę- a potem niech sobie leje...
Swoją drogą mogłoby już przestać w ogóle tegoroczne lato jest do niczego... do końca miałam nadzieję, że się wypogodzi.
Denerwuję się dziś razem z naszymi PM-kami, jakby to był mój ślub

Z innej beczki- byliśmy wczoraj w poradni. Jako, że kobieta prowadząca nauki to znajoma TŻ-ta myśleliśmy, że jedziemy tylko po podpis. Niestety... Siedzieliśmy 2,5 godziny i razem z 3 innymi parami słuchaliśmy o słowach przysięgi, śluzach, dniach płodnych, ciąży itd. Nawet ciekawie opowiadała, paru rzeczy się dowiedziałam (np. zawsze byłam święcie przekonana, że zaraz po okresie nie można zajść w ciążę a to nie prawda) ale pod koniec zaczęło się już dłużyć.
Na szczęście załatwiła 3 spotkania na raz dzięki znajomości z TŻ i z jeszcze jednym chłopakiem udało się też innym parom, bo tak musieliby przychodzić 3 razy zapłaciliśmy 50 zł i tak mnie zastanawia czy pary, które chodziły 3 razy za każde spotkanie muszą płacić 50 zł czy za całość? W ogóle płaciłyście coś za poradnię?

Głupi deszcz miałam wyprostować sobie włosy na wesele a teraz nie wiem co z nimi zrobić co bym nie zrobiła i tak zrobi się z nich wielka szopa przez tą wstrętną wilgoć

dobra wiadomość: u mnie przestaje padać...
Stary 2011-07-02, 06:14   #415
asia_z
Zakorzenienie

ja sie miałam nie pojawiac, ale z tego stresu od rana na portalach pogodowych byleby mi sie pogoda utrzymała. Poki co świeci słońce tylko nie wiem już co robić z bolerkiem, bo wczoraj krawcowa mi dlugi rękaw doszywała, a dzisiaj nie wiem czy nie lepiej do łokcia zrobic
Stary 2011-07-02, 06:27   #416
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie miałam nie pojawiac, ale z tego stresu od rana na portalach pogodowych byleby mi sie pogoda utrzymała. Poki co świeci słońce tylko nie wiem już co robić z bolerkiem, bo wczoraj krawcowa mi dlugi rękaw doszywała, a dzisiaj nie wiem czy nie lepiej do łokcia zrobic
Zaczynamy Nasze ŚLUBY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim dzisiejszym PM-kom wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego na nowej drodze życia.

Asiu Tobie szczególnie wszystkiego dobrego , nie martw się pogodą, bolerko zostaw może już tak jak jest, uśmiechnij się Kochana i pamiętaj że jesteśmy z Tobą !!!

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-02, 06:29   #417
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
o widzisz super z pogodą nigdy niczego nie można byc pewnym wczoraj u Ciebie lało a dziś świeci słoneczko- to bardzo dobrze myślę, że i u nas sie wypogodzi, bo przestało padać i się przejaśnia

Asiu jak się da to odpruj od bolerka to co Ci doszyła i będzie wyglądało jak na początku

bardzo się cieszę, że ułożyło Ci się z ta pogodą
Stary 2011-07-02, 06:49   #418
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Poczytajcie, może coś się Wam przyda, ja kilka uwag zanotowałam w głowie

http://www.your-image.pl/blog/wp-con...oradnik_pm.pdf

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-02, 07:20   #419
Konto usunięte

Cytat:
byliśmy wczoraj w poradni. Jako, że kobieta prowadząca nauki to znajoma TŻ-ta myśleliśmy, że jedziemy tylko po podpis. Niestety... Siedzieliśmy 2,5 godziny i razem z 3 innymi parami słuchaliśmy o słowach przysięgi, śluzach, dniach płodnych, ciąży itd.
Na szczęście załatwiła 3 spotkania na raz dzięki znajomości z TŻ i z jeszcze jednym chłopakiem udało się też innym parom, bo tak musieliby przychodzić 3 razy zapłaciliśmy 50 zł i tak mnie zastanawia czy pary, które chodziły 3 razy za każde spotkanie muszą płacić 50 zł czy za całość? W ogóle płaciłyście coś za poradnię?
Byliśmy na razie na jednym spotkaniu, pani najpierw przez 15 minut załatwiała papierkową robotę (nasze dane, podpisywanie zaświadczeń), a potem mówiła jakieś 20-25 minut. Zobaczymy, ile będzie trwało następne spotkanie. Nasz proboszcz zasugerował, żeby zapłacić za poradnię 50 zł.

U mnie pogoda dziś do niczego, mam nadzieję, że tam, gdzie ślubują nasze dzisiejsze panny młode, jest lepiej. Powodzenia, dziewczyny! Trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłyście
Stary 2011-07-02, 09:33   #420
goosia207
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27873300]Nie wiem, co chcę, zaznaczyłam tylko, że bez czekolady, a pani za ladą była wybitnie niekumata i odesłała do szefowej [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Yes yes Pokaż wiadomość
wieczór przed ślubem.

płakać mi się chcę..
będzie dobrze

Cytat:
witaj

Cytat:
Poczytajcie, może coś się Wam przyda, ja kilka uwag zanotowałam w głowie

http://www.your-image.pl/blog/wp-con...oradnik_pm.pdf
Na pewno poczytam

Dziewczyny: natalontko,potterka, edytkadan, asia_z, Karo_lka, Yes yes, marysiasmile, pycia17, moscicka, sandra_107

Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia!!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości