![]() |
#391 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba to coś takiego było, nie pamiętam dokładnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#392 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My poszliśmy wczoraj, pani pokazuje nam jakieś przykładowe torty - a tam napisy z czekolady. Mówię, że zależy nam, żeby nic z czekolady nie było - więc kazała przyjść w inny dzień, jak szefowa będzie, bo ona nie może nic w tych tortach zmienić ![]() Cytat:
![]() 1200 zł. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]Też wczoraj zamówiłam bukiet dla siebie i dla mojej małej druhny - razem ok. 150 zł
![]() malutko ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]4 tydzień? To dopiero pewnie test zrobiła. I już się musi oszczędzać? ![]() Jak się nie chce przyjść to każda wymówka jest dobra ![]() Dzisiaj idziemy do poradni. Zobaczymy co ciekawego nam powiedzą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam, że nie nawiążę do Waszych wypowiedzi, ale nie mam czasu przejrzeć wątku ![]() Chciałam tylko pochwalić się próbną fryzurką, z której jestem bardzo zadowolona ![]() Muszę się zająć szukaniem odpowiedzi na pytania, które wczoraj dała mi pani recenzent, bo nie są proste i oczywiste :/ Ale dobrze, że znam je wcześniej, bo na obronie wykrztusiłabym tylko "yyyyy"... Teraz wszystko mnie stresuje, nawet dzisiejszy wieczór panieński... Może przynajmniej przed ślubem będę oazą spokoju, bo ten stres przed obroną wyssie ze mnie wszystkie pokłady stresu. A w ogóle ludzie mnie wkurzają... Wczoraj tata do mnie zadzwonił wieczorem, żeby powiedzieć, że będzie 1 osoba więcej na weselu, bo córka jego żony jednak wraca z Anglii. A dzisiaj dostałam wiadomość od koleżanki, że będzie sama, bo jej mąż musi być w pracy. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-07-01 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() udanej zabawy na panieńskim ![]() no i czekam na fotki ![]()
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotki już są. Ehh zawsze miałam tak, że jak się stresowałam, to jadłam... A dzisiaj mam ściśnięty żołądek i od rana mdłości; gdyby nie to, że dostałam wczoraj okres (jupiii skończy się do ślubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam chyba 11 ![]() ![]() jutro próbna fryzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj złamalam drugiego paznokcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno będzie pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
Wrzucam fotki z mojej wczorajszej przymiarki. Nic nie schudłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że już jutro niektóre z Was już będą żonami! Od razu uświadamia mi to, że jeszcze troszkę i na mnie przyjdzie pora. Ja chodzę jakaś zła od kilku dni. Nie potrafię się cieszyć niczym. Mam jakieś sny głupie związane ze ślubem. Makabra! ![]() Dzisiaj TŻ jedzie gdzieś z kumplami na kawalerskie. Najpierw cała zgraja facetów przybędzie do nas do domu na kielicha i mam im przygotować jakąś zakąskę ![]() Oczywiście jak mi to zaproponowali to powiedziałam że mogą sobie pomarzyć ![]() ![]() Ale wiedziałam że i tak im coś przyrządzę ![]() ![]() Ja jutro się wybieram na pierwsze panieńskie! Ale najbardziej nie mogę się doczekać tego panieńskiego w Polsce ![]() Już się dziewczynki nie mogę doczekać pierwszych relacji! I nie mogę uwierzyć w to, że za tak nie długo będę Wam pisać swoją ! ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- kwiatuszekkk21 śliczne obrączki !! ![]() Asist22 Ty chciałaś jeszcze schudnąć? Przecież wyglądasz rewelacyjnie! Będziesz zjawiskową Panną Młodą! ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
Odebrałam już suknię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz co? Chyba coś wisi w powietrzu, bo ja też wkurzona chodzę na cały świat, wszystko mnie denerwuje... Z TŻ-tem prawie się pokłóciłam bo nie zaprosił jeszcze kilku swoich gości... a zostało już tylko 3 tygodnie Dziewczyny jutro jadę dość daleko na wesele, więc nie wiem czy zdążę jeszcze tu zajrzeć. Jeśli nie to juz dziś chcę złożyć Wam życzenia ![]() Kochane moje: natalontko, potterka, edytkadan, asia_z,Karo_lka, Yes yes, marysiasmile, pycia17, moscicka, sandra_107 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27869039]Odebrałam już suknię ![]() ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-07-01 o 16:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pewnie wiedzą, że ślubujecie i kiedy, a zaproszenie to tylko formalność tak? Bo jak nie to kiepsko ![]() Tez wydaję mi się, że coś wisi w powietrzu. Ja nie wiem co mi się dzieje ostatnio ![]() Dzisiaj do tego wszystkiego mi się śniło, że odwołałam ślub, bo mój TŻ sobie na moich oczach podrywał dwie panienki a potem sobie gdzieś z nimi pojechał ![]() ![]() Chyba mam schizy przed Jego dzisiejszym kawalerskim. Wkurzają mnie te gadki Jego kumpli jak się Go pytają w mojej obecności, czy woli białą czy mulatkę na kawalerskie ![]() ![]() ![]() Udusić ich normalnie ![]() A Wy kiedy dziewczynki panieńskie? Same sobie organizujecie, czy koleżanki Wam robią ??
![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla pozostałych PM z 2 lipca. Odezwę się jak juz będzie po wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#406 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobra idę się szykować i jedziemy na te nauczki do poradni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
![]()
Wrzucam przód. Bardzo się cieszę, że się wam podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859048]Też wczoraj zamówiłam bukiet dla siebie i dla mojej małej druhny - razem ok. 150 zł ![]() My poszliśmy wczoraj, pani pokazuje nam jakieś przykładowe torty - a tam napisy z czekolady. Mówię, że zależy nam, żeby nic z czekolady nie było - więc kazała przyjść w inny dzień, jak szefowa będzie, bo ona nie może nic w tych tortach zmienić ![]() 4 tydzień? To dopiero pewnie test zrobiła. I już się musi oszczędzać? ![]() 1200 zł.[/QUOTE] Mrowinko dziwi mnie, że cukiernia nie ma tortów bez czekolady ![]() A jaki napis chcecie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane jutrzejsze PMki nie denerwujcie się ![]() ![]() W ogóle denerwuję się z wami, bo to pierwsze śluby w naszym wątku w tym roku ![]()
![]() |
![]() |
#410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
wieczór przed ślubem.
leje.. tak cholernie i nieznośnie leje.. moi rodzice zajmują się swoimi przyjaciółmi, a ja w drugim pokoju hotelowym siedzę i szukam nadzieji na wszystkich portalach pogodowych. jestem załamana.. nie tak to sobie wyobrażałam. i ten wieczór i ta pogoda. płakać mi się chcę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Drogie Panny Młode z 2 lipca, a mianowicie:
-natalontko, -potterka, -edytkadan, -asia_z, -Karo_lka, -Yes yes, -marysiasmile, -pycia17, -moscicka, -sandra_107 Życzę Wam jutro cudownego dnia, niezapomnianych wrażeń, uśmiechu od ucha do ucha! Abyście podchodziły do wszystkiego z dystansem i cieszyły się każdą chwilą z tego wspaniałego Dnia! Będę trzymać za Was kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
I ja też dołączam się do życzeń dla dzisiejszych Panien Młodych.
![]() a życie u boku Mężów cudowne, pełne miłości i wielu radosnych chwil! Wszystkiego najwspanialszego na jutro i na całe życie w małżeństwie, Drogie PMki! ![]()
![]() |
#414 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale wydaję mi się, że dziś będziecie mieć tyle wrażeń, że w końcu zrobi się Wam obojętne czy pada czy nie. A może akurat przestanie... Oby dojechać na salę- a potem niech sobie leje... Swoją drogą mogłoby już przestać ![]() Denerwuję się dziś razem z naszymi PM-kami, jakby to był mój ślub ![]() Z innej beczki- byliśmy wczoraj w poradni. Jako, że kobieta prowadząca nauki to znajoma TŻ-ta myśleliśmy, że jedziemy tylko po podpis. Niestety... Siedzieliśmy 2,5 godziny i razem z 3 innymi parami słuchaliśmy o słowach przysięgi, śluzach, dniach płodnych, ciąży itd. Nawet ciekawie opowiadała, paru rzeczy się dowiedziałam (np. zawsze byłam święcie przekonana, że zaraz po okresie nie można zajść w ciążę a to nie prawda) ale pod koniec zaczęło się już dłużyć. Na szczęście załatwiła 3 spotkania na raz ![]() ![]() Głupi deszcz ![]() ![]() ![]() dobra wiadomość: u mnie przestaje padać... ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ja sie miałam nie pojawiac, ale z tego stresu od rana na portalach pogodowych byleby mi sie pogoda utrzymała. Poki co świeci słońce
![]()
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkim dzisiejszym PM-kom wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego na nowej drodze życia. Asiu Tobie szczególnie wszystkiego dobrego , nie martw się pogodą, bolerko zostaw może już tak jak jest, uśmiechnij się Kochana i pamiętaj że jesteśmy z Tobą !!!
![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu jak się da to odpruj od bolerka to co Ci doszyła i będzie wyglądało jak na początku ![]() bardzo się cieszę, że ułożyło Ci się z ta pogodą ![]()
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Poczytajcie, może coś się Wam przyda, ja kilka uwag zanotowałam w głowie
![]() http://www.your-image.pl/blog/wp-con...oradnik_pm.pdf
![]() |
#419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie pogoda dziś do niczego, mam nadzieję, że tam, gdzie ślubują nasze dzisiejsze panny młode, jest lepiej. Powodzenia, dziewczyny! Trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłyście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |||
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27873300]Nie wiem, co chcę, zaznaczyłam tylko, że bez czekolady, a pani za ladą była wybitnie niekumata i odesłała do szefowej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny: natalontko,potterka, edytkadan, asia_z, Karo_lka, Yes yes, marysiasmile, pycia17, moscicka, sandra_107 Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.