Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 19:14   #391
Marzena17
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Zarówno na wesele, jak i na inne rodzinne uroczystości zamawiam torty u Okonia. Są pyszne! Uwielbiam smaki: czarny las, pomarańczowy, irlandzki, ale inne też są pyszne
Dziękuję pięknie
Marzena17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 22:10   #392
_belle_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Co prawda nie wiem, czy polecam, ale gdy przeglądałam oferty, to wpadła mi w oko Katarzyna Jaworska i Origami Studio. Ale to zdjęcia dość charakterystyczne, nie każdemu się podobają
U nas będzie trochę po znajomości chłopak, który na co dzień pracuje jako fotograf w Niemczech.
Dziękuję bardzo za podpowiedź jeśli chodzi o fotografa Wybraliśmy Katarzynę Jaworską - bardzo spodobały nam się jej zdjęcia, a sama Pani przesympatyczna
_belle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 21:47   #393
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez _belle_ Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za podpowiedź jeśli chodzi o fotografa Wybraliśmy Katarzynę Jaworską - bardzo spodobały nam się jej zdjęcia, a sama Pani przesympatyczna
No i razem z nia wspolpracuje jej tż. Przynajmniej na plenerze. Mówie,bo Kasie znam osobiście. Był moment że razem pracowałyśmy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 03:12   #394
mmksp
Przyczajenie

Hey szalone wizazanki, udalo mi sie przebrnac przez wszystkie posty i utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestem w d*** za przeproszeniem;D licze tu na wsparcie i wzajemne podsuwanie pomyslow.

Ja jeszcze nic nie mam, oprocz checi i TZ hehe slub planujemy na pazdziernik 2014! Mam nadzieje, ze wszystko sie jakos uda dograc. Jesli chodzi o sale bierzemy pod uwage Karczewiska albo Krotoszyce, ale w przyszlym tygodniu mamy dwa spotkania z wedding plannerkami i zobaczymy, ktora zaproponuje cos ciekawszego. Ogolnie polecacie jakichs konsultantow? Ja poki co znalazlam ciekawa oferte perfect moments i sensar. Bede meldowac.

Widzialam, ze ktos pisal o Laszkiewiczach (chyba taka byla nazwa), bylam na trzech weselach z tym zespolem, jeszcze za zycia ich ojca i byli cudowni! Moje najlepsze wesela! W zeszlym roku grali u mojego kuzyna i tez bylo doskonale! Ja sciagam zespol z Krakowa, bo mamy wesele polsko-wloskie i zalezy mi na wloskim wokaliscie i ogolnie potrzebna mi wloska oprawa

Jesli chodzi o fotografow, to nie ograniczajcie sie tylko do tego co bliskie i znane, slyszalam, ze ossolinscy sa super, ale popytajcie znajomych, dobry fotograf to bardzo wazny element wesela. W koncu zdjecia to jedyne co wam zostanie z tego dnia...no oprocz meza oczywisce;D

3mam za was kciuki, nie dajmy sie zwariowac!
Stary 2013-12-06, 16:39   #395
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmksp Pokaż wiadomość
Hey szalone wizazanki, udalo mi sie przebrnac przez wszystkie posty i utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestem w d*** za przeproszeniem;D licze tu na wsparcie i wzajemne podsuwanie pomyslow.

Ja jeszcze nic nie mam, oprocz checi i TZ hehe slub planujemy na pazdziernik 2014! Mam nadzieje, ze wszystko sie jakos uda dograc. Jesli chodzi o sale bierzemy pod uwage Karczewiska albo Krotoszyce, ale w przyszlym tygodniu mamy dwa spotkania z wedding plannerkami i zobaczymy, ktora zaproponuje cos ciekawszego. Ogolnie polecacie jakichs konsultantow? Ja poki co znalazlam ciekawa oferte perfect moments i sensar. Bede meldowac.

Widzialam, ze ktos pisal o Laszkiewiczach (chyba taka byla nazwa), bylam na trzech weselach z tym zespolem, jeszcze za zycia ich ojca i byli cudowni! Moje najlepsze wesela! W zeszlym roku grali u mojego kuzyna i tez bylo doskonale! Ja sciagam zespol z Krakowa, bo mamy wesele polsko-wloskie i zalezy mi na wloskim wokaliscie i ogolnie potrzebna mi wloska oprawa

Jesli chodzi o fotografow, to nie ograniczajcie sie tylko do tego co bliskie i znane, slyszalam, ze ossolinscy sa super, ale popytajcie znajomych, dobry fotograf to bardzo wazny element wesela. W koncu zdjecia to jedyne co wam zostanie z tego dnia...no oprocz meza oczywisce;D

3mam za was kciuki, nie dajmy sie zwariowac!
Gratulację!
Powiem szczerze, że październik taki mniej popularny termin na ślub więc na pewno będzie Wam łatwiej dostać to, co chcecie bo będą mieli wolne terminy po prostu A więc nie masz czym się stresować, jest jeszcze dużo czasu

Jeśli chodzi o fotografa to ja z czystym sumieniem polecam Wiktorię Wilk z Jawora - ostatnio robiła sesję maluszkowi mojej przyjaciółki i wyszło bosko. Ogólnie wszystkie jej prace bardzo mi się podobają i dziewczyna też jest bardzo ale to bardzo fajna.
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 15:48   #396
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)

Hej to i ja się pochwalę. Znalazłam zespół - Efekt z Bolesławca. Grają fajnie i potrafią zabawić gości. Kamerzysty nie planujemy ale fotograf obowiązkowo. Zdecydowaliśmy się na Panią Aleksandrę Wyżgę - robi cudne zdjęcia. Mogę polecić tez Origami Studio bo mojej siostrze robili i foto i video i bardzo fajnie wyszło. Kupiłam też już suknię ślubną w salonie Duber w Lubinie. A w przyszłym tygodniu zabieram się za robienie zaproszeń

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-19, 19:45   #397
esica
Raczkowanie

A nasz foto to Michał Rybczyński z Chojnowa Ale też mogę polecić Origami Studio, robili foty na ślubie brata tż i zdjęcia wyszły super, można oglądać i oglądać

Positive rebel pochwal się suknią
esica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-20, 15:19   #398
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esica Pokaż wiadomość
A nasz foto to Michał Rybczyński z Chojnowa Ale też mogę polecić Origami Studio, robili foty na ślubie brata tż i zdjęcia wyszły super, można oglądać i oglądać

Positive rebel pochwal się suknią
Suknia ślubna jest z salonu Duber model 1387 z 2013 roku. Zapłaciłam za nią 1500 zł Moja suknia marzeń ♥
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1387552856634.jpg (37,2 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez positive rebel
Czas edycji: 2013-12-20 o 15:23
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-23, 18:44   #399
esica
Raczkowanie

Positive rebel PIĘKNAAA!!!!!!!! Marzę o podobnej, tylko może na górze troszkę bardziej zabudowanej
Stary 2013-12-26, 11:38   #400
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esica Pokaż wiadomość
Positive rebel PIĘKNAAA!!!!!!!! Marzę o podobnej, tylko może na górze troszkę bardziej zabudowanej
Dziękuję Muszę przyznać że zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia A przed świętami podpisaliśmy umowę z fotografem - Aleksandrą Wyżgą. A zaraz po świętach zabieram się za robienie zaproszeń. Ps czy będziecie mieć filmowanie na weselu?

Stary 2013-12-26, 12:08   #401
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dziękuję Muszę przyznać że zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia A przed świętami podpisaliśmy umowę z fotografem - Aleksandrą Wyżgą. A zaraz po świętach zabieram się za robienie zaproszeń. Ps czy będziecie mieć filmowanie na weselu?
My mamy filmowanie w komplecie razem z fotografem - było taniej, choć na początku niechętnie podchodziliśmy do filmowania w ogóle ale jakoś tak po usłyszeniu kilku zadowolonych opinii młodych stwierdziliśmy, że czemu nie

Ja też styczeń mam pod znakiem zaproszeń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 00:04   #402
esica
Raczkowanie

Cytat:

U nas nie będzie filmowania. Źle się czujemy przed kamerą
Stary 2013-12-27, 14:21   #403
kololincia
Raczkowanie

Witajcie kochane, przyłączam się do wątku. Powoli zaczynam planować swoj slub i wesele co prawda jeszcze nic konkretnego nie mam zaklepanego. Mam nadzieje ze w wielu kwestiach mi pomożecie. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez pyruncia Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was orientuje się ile wynosi "co łaska" w Kościołach w Legnicy?
Chodzi mi głównie o Kościół Św Jacka, Św Apostołów piotra i Pawła oraz Kościół Jana Chrzciciela.
moje pierwsze pytanie, czy dowiedzialas sie ile biorą w tych wymienionych Kościołach, bo własnie do jednego z nich naleze i jestem ciekawa...

Cytat:
Ostatnio nie mieliśmy za bardzo czasu - więc jedyne co udało nam się załatwić to..zaklepaliśmy termin i godzinę w kościele ksiądz oferował nam nauki przedmałżeńskie w 3 dni w Legnicy.
kolejne pytanie.. gdzie te nauki w 3 dni, w jakim Kościele?
kololincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 11:32   #404
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kololincia Pokaż wiadomość
Witajcie kochane, przyłączam się do wątku. Powoli zaczynam planować swoj slub i wesele co prawda jeszcze nic konkretnego nie mam zaklepanego. Mam nadzieje ze w wielu kwestiach mi pomożecie. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

moje pierwsze pytanie, czy dowiedzialas sie ile biorą w tych wymienionych Kościołach, bo własnie do jednego z nich naleze i jestem ciekawa...

Witamy Jesteś z Legnicy? Zaplanowałaś już salę? Z doświadczenia wiem, że zaklepanie sali i zespołu jest najważniejsze Ja aktualnie mam problem z kościołem, bo ja chciałbym w Chojnowie w tzw. Dużym kościele a moj TŻ w Legnicy w tym na Koperniku (to chyba jest Matki Boskiej Królowej Polski). On jest fotografem, robił tam w zeszłym roku zdjęcia i bardzo mu się spodobał. A ja wolałbym w Chojnowie bo to na miejscu i mniej zamieszania. 5 miesięcy do ślubu a my nie mamy wybranego kościoła
Stary 2014-01-01, 08:53   #405
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!
Mierzyłam w poniedziałek pierwszą suknię ślubną! Model fayette Nabli - koleżanka ze studiów brała w niej ślub w lipcu zeszłego już roku a że jesteśmy podobnej postury to poszłam ją przymierzyć, a co! Bardzo mi się podobała i fajnie się w niej czułam ale idę jeszcze w czwartek po salonach pobuszować i zobaczyć, co tam może mi się jeszcze przytrafić

A i jestem na etapie szukania cukiernika, który stworzy mi na wesele takie cudeńko!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienkaprzód.jpg (50,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienkatył.jpg (56,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (46,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2014-01-01, 18:54   #406
_belle_
Raczkowanie

Cytat:
Myślę że takie przyspieszone nauki są organizowane co jakiś czas Tamte o których pisałam odbyły się w listopadzie - jak będę wiedziała coś o nowym terminie to dam znać
Stary 2014-01-01, 20:52   #407
kololincia
Raczkowanie

Cytat:
Witamy Jesteś z Legnicy? Zaplanowałaś już salę? Z doświadczenia wiem, że zaklepanie sali i zespołu jest najważniejsze Ja aktualnie mam problem z kościołem, bo ja chciałbym w Chojnowie w tzw. Dużym kościele a moj TŻ w Legnicy w tym na Koperniku (to chyba jest Matki Boskiej Królowej Polski). On jest fotografem, robił tam w zeszłym roku zdjęcia i bardzo mu się spodobał. A ja wolałbym w Chojnowie bo to na miejscu i mniej zamieszania. 5 miesięcy do ślubu a my nie mamy wybranego kościoła
Hej, nie mam kompletnie nic zaplanowanego, ale chcialabym zeby slub odbył sie w tym roku (lipiec-wrzesien, pozniej juz zimno i ponuro), nie wiem czy to osiagalne. Napisalam juz w sprawie kilku sal i jak sie upre to znajde, mysle ze jakis zespol tez. Tylko właśnie "jakis". Nie chce czekac ze slubem do 2015. Jestesmy razem juz 5,5 roku, w sierpniu mi sie oswiadczyl ale narazie nic nie zrobilismy w kierunku slubu. Postanowilam ze w styczniu znajde sale i zespol a reszta chyba szybciej pojdzie. o Kościele jeszcze w ogole nie myslalam.

Moje pytanie: byłyscie kiedys na targach slubnych? bo 12 stycznia sa we wrocku i sie zastanawiam czy pojechac... dowiem sie tam czegos o salach szczegolnie tych w legnicy i najblizszej okolicy?
Stary 2014-01-02, 07:55   #408
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Hej, nie mam kompletnie nic zaplanowanego, ale chcialabym zeby slub odbył sie w tym roku (lipiec-wrzesien, pozniej juz zimno i ponuro), nie wiem czy to osiagalne. Napisalam juz w sprawie kilku sal i jak sie upre to znajde, mysle ze jakis zespol tez. Tylko właśnie "jakis". Nie chce czekac ze slubem do 2015. Jestesmy razem juz 5,5 roku, w sierpniu mi sie oswiadczyl ale narazie nic nie zrobilismy w kierunku slubu. Postanowilam ze w styczniu znajde sale i zespol a reszta chyba szybciej pojdzie. o Kościele jeszcze w ogole nie myslalam.

Moje pytanie: byłyscie kiedys na targach slubnych? bo 12 stycznia sa we wrocku i sie zastanawiam czy pojechac... dowiem sie tam czegos o salach szczegolnie tych w legnicy i najblizszej okolicy?
Kuzynka mojego TŻa na ostatnią chwilę zorganizowała ślub we wrześniu chyba z dwa-trzy lata temu - miało być małe przyjęcie a wyszło wesele z prawdziwego zdarzenia Więc jak się postarasz to wszystko jest możliwe A poza tym "jakiś" zespół nie zawsze znaczy gorszy - my też trochę się leniliśmy i jak zabraliśmy się za szukanie zespołu to się okazało, że wszystkie "te fajne" są zajęte ale wydaje mi się, że dobrze trafiliśmy więc zobaczymy co z tego będzie

Co do targów ślubnych nie wiem bo nie byłam ale sal w Legnicy nie jest wcale tak dużo żeby samemu tego nie ogarnąć - na ile osób planujecie wesele? Bo od tego zależy jakiej sali szukacie.
Stary 2014-01-02, 08:24   #409
kololincia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
na ile osób planujecie wesele? Bo od tego zależy jakiej sali szukacie.
oboje mamy duze rodziny wiec mysle ze min 120 osob musze zaprosic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 09:58   #410
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
oboje mamy duze rodziny wiec mysle ze min 120 osob musze zaprosic
Jak w Legnicy to Magnolia i Nowodworski na takie duże przyjęcia. Wedle gustu jeszcze Sękowski ale mi się tam osobiście nie podoba a i Pani, która zajmuje się organizacją wesel nie za bardzo mi się spodobała. Jeśli Was stać to pięknie jest w Pałacu w Krotoszycach
Stary 2014-01-02, 23:52   #411
kololincia
Raczkowanie

No własnie przegladalam juz oferty w internecie tych sal. Krotoszyce troche drogie, chociaz czasem jak sie policzy wszytskie koszty zwiazane z sala to ta ktora poczatkowo wydawala sie droga wcale taka nie jest, te wszytskie dekoracje, mozliwosc kupna alkoholu w hurtowni itd. Umawiam sie wlasnie z Panem z sali napoleońskiej, chcoiaz termin dopiero na pazdziernik ale jak chocaz zaczne cos ogladac...

Przegladnelam strony legnickich Parafii i u Gacka od 27 lutego, a u św. Jacka od 12 stycznia zaczynaja sie nauki przedmałżeńskie, gdyby któraś była zainteresowana!!
Stary 2014-01-03, 08:56   #412
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Umawiam sie wlasnie z Panem z sali napoleońskiej, chcoiaz termin dopiero na pazdziernik ale jak chocaz zaczne cos ogladac...
No Napoleońska też fajna. Myśleliśmy o niej ale robimy małe przyjęcie a to jednak duża sala jest. My robimy w Kamieniczce - w maju ma być większa sala otworzona bo się właśnie buduje i może tam będą mieli wolne terminy bo jednak de facto sali jeszcze nie ma

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
Stary 2014-01-03, 15:15   #413
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)

Dziewczyny a wiecie coś na temat kościoła Matki Boskiej Królowej Polski na Koperniku? Tzn jak tam wygląda cenowo "co łaska", czy fajni księża, czy jest organista i jak gra itp.

Stary 2014-01-03, 15:20   #414
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny a wiecie coś na temat kościoła Matki Boskiej Królowej Polski na Koperniku? Tzn jak tam wygląda cenowo "co łaska", czy fajni księża, czy jest organista i jak gra itp.

A to ten na ul. Marsa? (nie jestem z Legnicy więc nie wiem, który kościół to który Jeśli tak, to byłam tam na ślubie kuzynki TŻa i ksiądz wydawał się być fajny (inna sprawa, że znał Młodych bo oni bardzo wierzący są) i pozytywnie nastawiony. Organista jest na pewno, ale nie pamiętam, jak grał bo jakoś nie szczególnie zwracałam na to uwagę.

A tak z innej beczki - znacie jakieś dobre makijażystki? Umówiłam dzisiaj fryzjera i się dowiedziałam, że samo czesanie to ok 2h a wcześniej muszę się pomalować... A już myślałam, że jak ślub jest na 16 to może uda mi się wyspać i zjeść coś porządnie. O ile będę w stanie oczywiście

Stary 2014-01-03, 16:07   #415
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
A to ten na ul. Marsa? (nie jestem z Legnicy więc nie wiem, który kościół to który Jeśli tak, to byłam tam na ślubie kuzynki TŻa i ksiądz wydawał się być fajny (inna sprawa, że znał Młodych bo oni bardzo wierzący są) i pozytywnie nastawiony. Organista jest na pewno, ale nie pamiętam, jak grał bo jakoś nie szczególnie zwracałam na to uwagę.

A tak z innej beczki - znacie jakieś dobre makijażystki? Umówiłam dzisiaj fryzjera i się dowiedziałam, że samo czesanie to ok 2h a wcześniej muszę się pomalować... A już myślałam, że jak ślub jest na 16 to może uda mi się wyspać i zjeść coś porządnie. O ile będę w stanie oczywiście
Tak ten na Marsa (lub tuż obok bo adresu dokładnego nie znam . Muszę tam podjechać bo telefonów nie odbierają a 3 tygodnie już próbuję ustalić czy mają wolny termin

Co do makijazystki to znam ale ona nie jest z Legnicy i nie dojeżdża Moja szwagierka

Stary 2014-01-03, 21:41   #416
kololincia
Raczkowanie

positive rebel, czy dobrze zrozumialam ze nie masz jeszcze zaklepanego Kościola a slub bierzecie w maju tego roku?
Stary 2014-01-04, 08:28   #417
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
positive rebel, czy dobrze zrozumialam ze nie masz jeszcze zaklepanego Kościola a slub bierzecie w maju tego roku?
Tak i nie Termin mamy zaklepany w Chojnowie bo ksiądz to kolega teściowej. Ale mój mąż uparł się że woli w Legnicy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 12:50   #418
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Tak i nie Termin mamy zaklepany w Chojnowie bo ksiądz to kolega teściowej. Ale mój mąż uparł się że woli w Legnicy
A Ty jesteś z Legnicy czy z Chojnowa? Wiesz zawsze na upartego można stawiać, że w zwyczaju jest by ślub odbywał się w parafii panny młodej. Ogólnie nie wiem, co za różnica bo poza tym, że ewentualnie jeden kościół może być ładniejszy od drugiego to różnicy nie ma czy to Chojnów czy Legnica. No a tym bardziej trzeba pomyśleć logistycznie, gdzie macie salę i jak będzie Wam wygodniej jeździć, bo jak np. traficie na upał (a w maju też się zdarza) to będziesz w pełnym makijażu i w sukience jeździła z Chojnowa do Legnicy czy na odwrót? Tak przynajmniej ja to widzę.

Stary 2014-01-04, 15:31   #419
_belle_
Raczkowanie

Kolejny krok do przodu!
Suknia wybrana! Kreacja Żannet - Hoya (tylko moja właściwa będzie w bieli)

A w przyszłym tygodniu zabieram się za wybieranie zaproszeń i wizytę u złotnika - bo obrączki już wiemy jakie chcemy mieć

Możecie polecić wizażystkę i fryzjerkę z Lubina/ew. okolic/?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja suknia ślubna.jpg (28,9 KB, 55 załadowań)
Stary 2014-01-04, 17:54   #420
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Kolejny krok do przodu!
Suknia wybrana! Kreacja Żannet - Hoya (tylko moja właściwa będzie w bieli)
Gratuluję wyboru! Śliczna!
Ja wciąż nie mogę się zdecydować. I ogólnie jak sobie pomyślę ile rzeczy jeszcze tak naprawdę trzeba wybrać to aż mam ciarki na plecach!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości