![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Dzień dobry
Miałam dzisiaj koszmarny dzień, w ogóle nie chciałam włączać komputera, ale mam do was bardzo ważną sprawę. Jednak chcę jeszcze bardzo przeprosić lalaith, za zamieszanie i moje 10 smsów w ciągu dnia :P Ale wracając do sprawy, nasz dobry kolega miał dzisiaj poważny wypadek. Już około 30 osób oddało dla niego krew, jednak to wciąż za mało. Jeżeli możecie, to zgłoście się do centrum krwiodawstwa i oddajcie krew dla mojego przyjaciela. Więcej informacji tutaj: KLIK! lub na pw. Liczy się każda pomoc, o którą z całego serca proszę!
#392 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam ten tonik migdałowy, wszystko zgodnie z instrukcją, mam nadzieje, że nie wypali mi twarzy ani nic
![]() Takze Malla reszta dla Ciebie, może jakoś w przyszłym tygodniu się umówimy na odbiór? I z okazji naprawy piekarnika świętuje i piekę cukiniowe ciasto Cholerki ![]()
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-10-07 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Nie depcze krokusów
|
Annabelle - Udostępniłam na FB. Sama oddać nie mogę, bo ważę 40kg.
MLH - ok, kiedy możesz? ![]()
![]() |
#394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#395 |
Nie depcze krokusów
|
dobra, od 17 jestem wolna
![]() falstart lakierowy, przyszła paczka z wczorajszym zamówieniem z allegro, ale lakiery jeszcze nie, jak nie dojdą w poniedziałek, to interweniuję
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-10-07 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Rozumiem. Ale nawet taka pomoc się bardzo liczy! Jestem strasznie zdruzgotana, człowiek to zawsze jest taki troszeczkę wstyd się przyznać, ale obojętny, albo nie czuje tego tak do końca. Jednak kiedy jakieś nieszczęście spotka kogoś z naszych bliskich, to wszystko jest zupełnie inaczej...
#397 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet mam telefon do jednej kobiety gdybyś szukała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Annabelle - bardzo mi przykro
![]() "Przynajmniej mam gdzie mieszkać" - taka mnie myśl utrzymuje mnie teraz w jako-takim humorze. To jest bardzo pocieszająca myśl, bo pełno osób przede mną w kolejce w ogóle nie dostało przydziału i zajmowali mosty w Krakowie do spania. Ale im więcej się ma, tym więcej się chce. Ale niestety, nie mam szans na zamianę. Jutro rano idę po odkurzacz i próbuję się przyzwyczaić do tej nory - przynajmniej na razie, bo nie popuszczę i będę chodzić na każdy możliwy dyżur samorządu. mszpilka - cześć! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy dlatego tak zniknęła... Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
mszpilka i Helenka cześć!
![]() ![]() A ja jednak nie sprowadzam się w najbliższym czasie do Krakowa ![]()
#401 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
mmmmmm - Dziękuję bardzo bardzo
Mistrzyni, ville - ja też niestety nie mogę oddawać krwi, dlatego staram się zrobić wszystko, co jest możliwe, a mimo to czuję się strasznie bezsilna. Jeżeli możecie, to udostępnijcie wydarzenie na fejsie, może ktoś z waszych znajomych będzie mógł pomóc. I chciałam jeszcze dodać, że jutro w godzinach 10-16 na os. Kombatantów 16a przy Kauflandzie będzie stał autokar, w którym także można oddać krew.
#403 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjecie!
Annabelle ja krwi nie mogę oddać, ale udostępniłam na FB i może przekonam męża żeby poszedł. A coś więcej wiadomo o myszce? |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Copyraptor
|
Akwarysta pozdrawia ciepło poznane dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
maszyna, nie człowiek
|
Annabelle, udostępnię bo też nie mam jak oddać (biorę leki na stałe, nawet jakbym odstawila to za malo waze).
Bolą mnie plecy... Nie wiem czy od kręgosłupa, czy przeziębilam korzonki, czy co ![]()
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej a tych co nie poznal to nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Pani Buka
|
Annabelle, udostępniam na fb.
ja nigdy nie miałam okazji oddawać krwi, nie wiem czy mogę, jak w liceum były takie akcje to nie miałam 18 lat albo różne inne atrakcje. muszę przeczytać jakie są w ogóle przeciwskazania bo chciałabym iść kiedyś... niee... mam nadzieję że oddam kasę i będzie po sprawie, to tylko przepełniło czarę goryczy ![]() ![]() ![]() mam ochotę na spotkanie z Wami ![]() ![]()
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kawalerka też będzie naszym gniazdkiem, tylko mniejszym ![]() ![]() Chciałam sprzedać kilka rzeczy na allegro - ubrań. Możecie udzielić kilku wskazówek? Co mam zrobić, jak spakować itp. Jak się na allegro wystawia wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Pani Buka
|
Sdc, ja laik jestem, ale jeżeli Cię na to stać, to na pewno jest na swój sposób opłacalne
![]() ![]()
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kawalerka w przyszlosci jest swietnym zabezpieczeniem jednak zapewne na dluzej zwiaze Cie z kredytem na wieksze mieszkanie-to tez warto wziac pod uwage ![]() Co do allegro-probowalam nie raz wystawiac tam ciuchy i zdecydowanie wieksze wziecie maja te, ktore sa przedstawione 'w zestawach' (zgnieciona bluzka polozona na podlodze, oblozona tysiacem niepotrzebnych rzeczy-nie lubie tak ale niestety to ma wieksze wziecie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a druga sprawa - jeśli tutaj nikt Ci nie pomógł, spróbuj uderzać✂w kierunku lekarzy z otwockiego szpitala im. prof. Grucy, oddział 1B - mają rewelacyjnych specjalistów, sama się o tym przekonałam. Zresztą✂nie tylko ja ich chwalę - nie znam kogoś, kto wyszedł niezadowolony, mimo iż ludzie, których poznałam mieli różne zabiegi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam 2w1, wyszło też, że wg enneagramu mam dobre połączenie z kumpelą, z którą✂mam świetną relację, więc faktycznie coś✂w tym jest ![]() Cytat:
![]() ![]() z testem u mnie też niektóre rzeczy z przymknięciem oka, ale jednak sporo pasowało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem po dwóch operacjach prawego bioderka, sprawa lewego jest w zawieszeniu, w każdym razie miałam rekonstrukcję stawu, skręcone to śrubami, na kostce (miednicy - wystająca, na brzuchu mniej więcej), którą zawsze marzyłam, żeby mieć ładną i wystającą (wiem, schiza ![]() ![]() Ale wiesz, trzeba widzieć dobre strony wszystkiego - ludzi, którzy mnie nie wykluczyli, mimo że start na studiach, który chciałam mieć naprawdę fajny, bo to nowe towarzystwo, nowe życie, wyglądał tak, że jeszcze wtedy przez dobry miesiąc musiałam chodzić o kulach. I to, że teraz, mimo tych zabiegów, nie utykam, chodzę po kilka kilometrów bez bólu, z zewnątrz wyglądam zupełnie normalnie. To jest dobre, uwierz w siebie! ![]() No, nie mówiąc już o innych sprawach, o których mogłabym ponarzekać, że TŻ 260km ode mnie, że w rodzinie czasem problemy i tak dalej.. Ale nie można się poddawać, trzeba walczyć! ![]()
![]() |
#412 |
Pani Buka
|
OMD - ale jak to zestawy na podłodze? bo też mam parę rzeczy które mogłabym sprzedać i nie wiem jak
![]() Soline, dziewczyny tutaj są zawsze chętne by wysłuchać ![]() ja jako niemowlak nosiłam jakieś takie paskudne szyny, i to dość długo - praktycznie na każdym zdjęciu z pierwszego roku czy dwóch mojego życia są te szyny ![]() ![]()
#413 |
maszyna, nie człowiek
|
To ja z innej beczki miałam problemy, jak byłam dzieckiem malym to rodzice najeździli sie po kardiologach z uwagi na szmery w sercu i żaden nic nie stwierdził, dopiero teraz ktoś sie tym zajął, jak już mi się całkiem pokićkało. No ale nie ma co narzekać bo na razie się super uregulowałam
![]()
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
NicRu, kasiencja - dziękuję
![]() Cytat:
![]() |
#416 | ||
Zakorzenienie
|
Fajny jest
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://img269.imageshack.us/img269/4618/34au.jpg lepiej sie sprzedaja niz http://img253.imageshack.us/img253/8838/img1902b.jpg ![]() Chodzi o 'otoczke' ubrania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
Ledwo Was nadorobiłam!
![]() Jestem wykończona... Wzięłam dzisiaj urlop, żeby zrobić z pokojem... I tym sposobem mam zagipsowane dziury, położoną gładź, część ścian jest zagruntowana, a ja padam na pysk ![]() Co z makijażowym spotkaniem? |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29845997]1.Jestem wykończona... Wzięłam dzisiaj urlop, żeby zrobić z pokojem... I tym sposobem mam zagipsowane dziury, położoną gładź, część ścian jest zagruntowana, a ja padam na pysk
![]() 2.Co z makijażowym spotkaniem?[/QUOTE] 1. ![]() 2. Ja, tak jak pisałam, w ten weekend odpadam, bo wróciłam do domu. Nie wiem jak reszta zainteresowanych ![]() Potem, z tego co pamiętam, pisałaś, że chyba 15.10 masz zajęty? Ale mogę nie pamiętać ![]() ![]() Ah i dziś babcia mi powiedziała, że mam ślicznie pomalowane oczy ![]() ![]() A to wszystko dzięki...? Hiper i eyeliner'owi z Essence? ![]() ![]() Annabelle, daj znać jak zdrowie kolegi. Ja też niestety nie oddam, bo w Krk dopiero będę we wtorek ![]() Zagłębiłam się w enneagram. Dziwne uczucie, bo nagle ktoś mnie nazwał, oprawił w słowne ramy. Kilka zdań naprawdę idealnie mnie opisuje. Szkoda, że TŻ śpi, bo jestem ciekawa co mu wyjdzie. I nam. Wow!
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-10-07 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
zielona_nadzieja, granatowo - nie trzeba oddawać w Krakowie, wystarczy powiedzieć dla kogo, można oddać w dowolnym miejscu w Polsce, jeżeli jutro to zrobicie, to on jutro ją będzie miał. Dane osobowe są w linku powyżej na (facebooku)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.