Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 14:22   #391
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Dziewczyny jakie macie te ocieplacze?nie mam pojęcia jakie kupić

http://allegro.pl/ocieplacze-welnian...869096645.html

http://allegro.pl/getry-leginsy-mars...867731080.html

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-10-17 o 14:24
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:27   #392
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Na all nie ma fajnych moim zdaniem.Ja kupiłam w sklepie u siebie.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:33   #393
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja mam rózne. raczej takie grubsze. Kilka gładkich (coś jak w pierwszym linku) kilka z pomponikami, jakimiś przeszyciami, guziczkami... mam ich sporo... wszystkie w sklepie w CH kupowałam.
W tym roku kupilam sobie na razie jedne- takie we wzorki zimowe- w reniferki. Kolor- brąz z beżem...
coś ala to http://allegro.pl/miekkie-ocieplacze...880774441.html ale dużo ładniejsze

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2011-10-17 o 14:36
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:42   #394
sara 85
Zakorzenienie

zobaczę u siebie na mieście,może tam kupie fajniejsze

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-10-17, 15:11   #395
P0P70
Zakorzenienie

lindsley - ja Ci zazdraszczam tego ciepła. Zdjęcia śliczne i te tutaj i w klubie. Miłość od Was bije

Megi - a na zdjęciu Igor nie wygląda na takiego łobuza. I jak go widziałam na żywo to też raczej taki normalny. Moze Ty nad interpretujesz jego zachowanie.

Mi w sobotę Oliwka buzi tak dała że krew mi leciała z wargi - mały gryzoń. No i oczywiście ciągnie mnie namiętnie za włosy za co idzie siedzieć sama zamkniętym kojcu.
A jak sie pokłada na podłodze i wygina to nie reagujemy i nawet na nią nie patrzymy.

Co do zakupów to ja uwielbiam je robić ale też nie dla siebie. Co prawda z czasem nauczyłam sie że i sobie coś kupię ale od dziecka tak miałam że swoje kieszonkowe oddawałam siostrze albo kupowałam jej coś co sie jej podobało. I tak mam do dzisiaj że kupuję dla wszystkich dookoła. A jak nie mam czasu to kasę przesyłam np. na konto siostrze aby sobie i dziewczynką coś kupiła.
Ja w zeszłym tygodniu byłam w H&M i kupiłam parę rzeczy dla Oliwki. Np fajną sportową(taka narciarska z tego materiału specjalnego) fioletową kurtkę. Cena na metce była 149 pln a ja ją kupiłam za 60 pln bo była promocja. Te ocieplacze małe dla Oliwki też wzięłam białe i różowe. I jeszcze jakąś wełnianą chustę -za 5 zł.

A teraz: od 2 w nocy zdycham. Ubikacja to moje ulubione miejsce. Z jednej i drugiej strony ze mnie leci. Jestem tak słaba że ciężko mi się pisze. TZ zawiózł nie rano do szpitala i chcieli mnie zostawić na oddziele z pewnych względów ale się uparłam i siedzę w domu. Dobrzez że babcia jest bo do Oliwki sie nie zbliżam no i nawet nie mam siły. Cały czas mnie czyści. Nie wiem czy jednak czasem nie czeka mnie szpital bo sie odwadniam strasznie i nie jestem w stanie tyle wypić co wydalam.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:16   #396
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

P0P no w twoim stanie powinnas zostac na oddziale...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 19:11   #397
anakazar
Zakorzenienie

Pop wracaj do zdrowiaTy coś się chyba lubisz tulić z muszlą
I nie bądz uparta tylko do szpitala jak Ci nie będzie przechodziło.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-17, 19:26   #398
evitka21
Zakorzenienie

megi, ja ci powiem w sumie to co dziewczyny-tylko spokój może nas uratować-jak mawiał klasyk. Na ataki złości-ignor, na agresję separacja i ewentualnie przytrzymanie siłowe (żeby nie mógł krzywdy zrobić). I zawsze powtarzać "nie wolno/ to boli".
Ja jestem łatwo wkurzająca się, ale się przekonałam, że opanowanie,nawet zewnętrzne tylko (kiedy w środku się gotuję), faktycznie pomaga opanować sytuację. Tak też mówi literatura poradnikowo-dzieciowa- także pokazując że samemu się potrafi zachować spokój takie tez wzorce przekazujemy narybkowi.
Ubrać trzeba, to trzeba, jak na siłę trochę to trudno. Powiedz mu spokojnym tonem, że MUSISZ go ubrać i to zrobisz-może wkrótce mu sie odechce jak zobaczy, że nic jego bunty nie dają.

I przy okazji mogę wam polecić jeszcze dwie książki, które są wg mnie warte przeczytania-w obu są takie konkrety bardziej typu "co zrobić gdy" i dużo rzeczy jest sensownych.

"Dyscyplina bez krzyku i bicia" J.Wyckoff, B.C.Unell
"Kieszonkowy niezbędnik rodzica"G.Reicglin, C.Winkler

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Moja też dzisiaj nie w humorze wstała i jak po nią poszłam to coś jej nie pasowało i ze złości zaczęła walić siłowo głową w szczebelki,co ją bolało,bo grymas zrobiła,ale się nie rozpłakała.Spokojnie poczekałam aż przestanie,po 3 razie zapytałam czy już skończyła?ona,że tak i się uspokoiła.
to u nas podobnie bywa-śmiesznie to wygląda na placyku, kiedy np.coś nie idzie po jej myśli (niedobra mama ściąga z płotu) i histeria-wszyscy na nas się gapią-ona drze japę, ja się śmieję. Za chwilę pytam "już?", ona "tak" i idziemy się dalej bawić

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A teraz: od 2 w nocy zdycham. Ubikacja to moje ulubione miejsce. Z jednej i drugiej strony ze mnie leci. Jestem tak słaba że ciężko mi się pisze. TZ zawiózł nie rano do szpitala i chcieli mnie zostawić na oddziele z pewnych względów ale się uparłam i siedzę w domu. Dobrzez że babcia jest bo do Oliwki sie nie zbliżam no i nawet nie mam siły. Cały czas mnie czyści. Nie wiem czy jednak czasem nie czeka mnie szpital bo sie odwadniam strasznie i nie jestem w stanie tyle wypić co wydalam.
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
P0P no w twoim stanie powinnas zostac na oddziale...
też tak uważam-nie ma żartów

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 19:46   #399
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Weźcie mi coś doradcie, bo sama już nie wiem.

Igor strasznie wymusza, gryzie, wpada we wściekłość, ciągnie mnie za włosy (zabraniam mu, krzyczę, odciągam, a on dalej - jak głuchy...) jak mu nie chcę ustąpić, ucieka, jak mu mam ubierać bluzę albo buty i może to głupie, ale ciężko mi fizycznie nad nim zapanować - potrafi tak się wyginać i wywijać, że ja wymiękam.

Normalnie rośnie mi taki potwór jak z Superniani :/

Powiedzcie, że Wasze dzieci też są nieco potworne.
Amela też miewa takie dni, co prawda nie ciągnie i nigdy nie ciągnęła za włosy, ale zdarzyło jej się mnie uderzyć, przytrzymałam jej rękę, powiedziałam, że boki i wyszłam z pokoju. Jak ona ma takie akcje to zawsze wychodzę z pokoju, ona czasem za mną biega i wtedy ryczy to ja znów wychodzę. Ja bardzo rzadko jej ustępuję, dlatego czas buntu jak jesteśmy same w domu trwa stosunkowo krótko, gorzej jak tz jest w domu, bo on jej się częściej daje to i ona sobie robi z nim co chce

najgorzej jak spieszę się, żeby gdzieś iść, ja mówię że idziemy "papa" i ona przy drzwiach, ale jak do ubierania to sobie jaja robi i w ganianego się bawi, wtedy jak Evitka napisała, na zewnątrz spokój a w środku się gotuję. Siadam i czekam ignorując ją, albo udaję że wychodzę bez niej. Wtedy włazi mi na kolana i robi sobie "cacy" To mnie najbardziej wpienia

wychodzi na to, że nie jesteś sama

Cytat:
lindsley - ja Ci zazdraszczam tego ciepła. Zdjęcia śliczne i te tutaj i w klubie. Miłość od Was bije

Megi - a na zdjęciu Igor nie wygląda na takiego łobuza. I jak go widziałam na żywo to też raczej taki normalny. Moze Ty nad interpretujesz jego zachowanie.

Mi w sobotę Oliwka buzi tak dała że krew mi leciała z wargi - mały gryzoń. No i oczywiście ciągnie mnie namiętnie za włosy za co idzie siedzieć sama zamkniętym kojcu.
A jak sie pokłada na podłodze i wygina to nie reagujemy i nawet na nią nie patrzymy.

Co do zakupów to ja uwielbiam je robić ale też nie dla siebie. Co prawda z czasem nauczyłam sie że i sobie coś kupię ale od dziecka tak miałam że swoje kieszonkowe oddawałam siostrze albo kupowałam jej coś co sie jej podobało. I tak mam do dzisiaj że kupuję dla wszystkich dookoła. A jak nie mam czasu to kasę przesyłam np. na konto siostrze aby sobie i dziewczynką coś kupiła.
Ja w zeszłym tygodniu byłam w H&M i kupiłam parę rzeczy dla Oliwki. Np fajną sportową(taka narciarska z tego materiału specjalnego) fioletową kurtkę. Cena na metce była 149 pln a ja ją kupiłam za 60 pln bo była promocja. Te ocieplacze małe dla Oliwki też wzięłam białe i różowe. I jeszcze jakąś wełnianą chustę -za 5 zł.

P0P ty się nie opieraj tylko do szpitala!!
Stary 2011-10-17, 20:04   #400
evitka21
Zakorzenienie

dziewczyny, chce sobie kupić ocieplane leginy- co wybrać?
np.takie? http://allegro.pl/grube-leginsy-bezs...856696791.html
albo to czarne http://allegro.pl/hit-jesien-11-spod...856698378.html
http://allegro.pl/termoaktywne-bezsz...856357552.html

Stary 2011-10-17, 20:06   #401
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania to ja tak z zakupami na święta , robię z miesiąc wcześniej , ostatni tydzień to nawet z domu się nie ruszam , chora jestem na te tłumy
Kozaki już kupiłam małemu , kurtki i spodni jeszcze nie , tż ma w niemczech zobaczyć , jak tam nie kupi to dopiero tu będę szukać.
Mi tez by sie przydały kozaki ale jak pomyslę że mam jechać do sklepu i coś mierzyć to mnie trafia.

Machaj ja sobie nic nie kupuję , tylko niezbędne rzeczy ,jak już coś muszę.Mam bardzo mało ubrań mieszczą się na jednej półce , nie interesuje mnie co jest modne , kupuję rzeczy klasyczne i w takich kolorach żeby mi pasowały do wszystkiego.

Pół dnia dzisiaj przespałam z Mikiem , jakiś do d... później jakoś się ogarnęłam i wyszliśmy na dwór, pograbić liscie
Ja też zakupy na święta robię wcześniej zresztą mam już prezenty dla dzieciaków kupione i dla przyjaciółki dzieci też

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
to nie jesteś sama ja też kupuję sporo wcześniej (np. kombinezon ), rajstopy kupowalam w sierpniu jak te upały były szkoda, że tylko 2 pary bo były po 11.90, a teraz są po 17,90
]
No właśnie coś pisałaś ostatnio o cenach gatty ja kupiłam od nich po 9.90

Pop zdrówka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-17, 20:06   #402
evitka21
Zakorzenienie

a co sadzicie o takich ocieplaczach?
http://allegro.pl/futerko-na-kazde-t...859318314.html

Stary 2011-10-17, 20:19   #403
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Evitka mi sie podobają, choć sama bym nie założyła, ale ja taka zblokowana jestem dużo rzeczy mi się podoba, a sama nie założę
a te legginsy to czarne bym wybrała, bo te środkowe z tymi szyciami to mi się jakoś z piżamą kojarzą
Stary 2011-10-17, 20:42   #404
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
to nie jesteś sama ja też kupuję sporo wcześniej (np. kombinezon ), rajstopy kupowalam w sierpniu jak te upały były szkoda, że tylko 2 pary bo były po 11.90, a teraz są po 17,90

wiesz, ja raczej też wszystko klasyczne - ciuchy jesienne i zimowe to same szarości, brązy i czernie, jak od wielkiego dzwonu kupię coś w innym kolorze, to leży bo nie mam do czego założyć za to ciuchy letnie i wiosenne mam żywe i kolorowe no i te zimowe to bardziej klasyczne dla "dam", a te letnie to dla małolat z resztą ja to mam same sukienki i spódnice, spodni mam 2 pary - jedne czarne jeansy i jedne czarne alladynki - a i tak rzadko zakładam.
jeszcze raz daję linka: http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-81335w35.html
Zawsze można coś kolorowego dodać do ubrania , ja apaszek nie noszę ale za to kolorowe torebki (a raczej torby w moim przypadku) mam czerwoną , rudą , niebieska ,w kolejce( do uszycia) czeka kapuczino, fioletowa i pomarańcz.
Letnie ciuchy też bardziej kolorowe mam , ja z kolei tylko spodnie długie ,ewentualnie rybaczki , spódnic , sukienek i spodenek nie noszę i nawet nie mam
Cytat:
u nas taka babka miała podobne, to jak szła przez wioskę to psy za nią leciały i obszczekiwały

Mój Miko jakoś scen nie robi , w sklepie jeszcze nigdy , ale ja mu tez nic nie kupuję i nigdy nie ustępuję, u nas "rządzi Leon a nie jego dzieci"
Z dziećmi tylko stanowczość i konsekwencja i oczywiście spokój.
Tak jak Madzia napisała , małe dzieci mały kłopot ,czekajcie jak wam podrosną

Z alkoholi to tylko likierki jakiś szeridansik albo pinacolada lub coś podobnego ewentualnie słodkie winko albo słodka nalewka , nie cierpię smaku wódki , drinka nie ruszę bleee , piwa też nie lubię

My dzisiaj po wizycie u fryzjera , Miko dzielnie siedział nawet przy strzyżeniu maszynką .

P0P bidoku , nie wypłucz się tam całkiem

I tak się nieskromnie pochwalę ,że dzisiaj skończyłam 34 lata stara dupa ze mnie
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 20:49   #405
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

I tak się nieskromnie pochwalę ,że dzisiaj skończyłam 34 lata stara dupa ze mnie
STO LAT!!!

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 20:58   #406
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Exclamation Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Libra 100lat ale w super kondycji

P0P zdrowia.ktos ci wirusa sprzedal i to w Twoim stanie
Ludzie sumienia nie maja. Moze pij napoje izotoniczne

dzieci dzisiaj wykonczylam na dlugim spacerze w poszukiwaniu jesieni. Pogoda piekna. I jak chory tz wrocil z pracy to go z marudami zostawilam i godzinka biegania.az mi super

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 21:03   #407
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:

NAJLEPSZEGO!!

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
To chyba ja tylko na tym forum alkohololubna jestem Wypiję wszystko- czysta, drinacz, piwko, winko... oczywiscie teraz rzadko mi się zdarza wypic więcej odkąd pojawiła sie na świecie mała ale wieczorkiem lampka wina czy piwko to i owszem. Przynajmniej raz w tygodniu Nigdy nie spilam sie jakoś do nieprzytomności ale luki w pamięci miewałam
Asiulek ja też lubiłam i też luki miewałam ale odkąd jest Mała jakoś mi gorzej idzie już myślę, jak to ja będę jutro zdychac a ona mi po głowie skakać a znów nieswojo się czuję, jak mała u babci a ja kacuję więc jakoś przestałam się fazować choć szykuje nam się niezła imprezka za 2 tygodnie (18-stka kolegi 10 lat później) i chyba zaszaleję
Stary 2011-10-17, 21:29   #408
ania p
Zakorzenienie

Libraq wszystkiego dobrego
Stary 2011-10-17, 21:40   #409
sara 85
Zakorzenienie

Libra wszystkiego najlepszego

Pop- dużo zdrówka, oby Ci jak najszybciej przeszło

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-10-17 o 21:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-17, 21:43   #410
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Wracaj do szpitala i do zdrowia

Cytat:
I przy okazji mogę wam polecić jeszcze dwie książki, które są wg mnie warte przeczytania-w obu są takie konkrety bardziej typu "co zrobić gdy" i dużo rzeczy jest sensownych.

"Dyscyplina bez krzyku i bicia" J.Wyckoff, B.C.Unell
"Kieszonkowy niezbędnik rodzica"G.Reicglin, C.Winkler
W kwestii literatury fachowej to można polegać na Tobie .
Wstyd sie przyznać ale ja ostatnio wogóle nie czytam

Cytat:
Wszystkiego dobrego i zdrówka
Jaka stara ? Chyba nie wiesz co mówisz
Stary 2011-10-17, 21:46   #411
sidorcia
Rozeznanie

libra 100 lat !!
pop zdrówka
minka udanej imprezki
madzia nie zmarzłaś? u mnie 3stopnie są

Natalka od 2 dni drze się non stop. Nie mam siły czasem już do niej.
Ale za to gdzieś tak od piątku mówi już każde słowo dosłownie! Wszystko powtarza, po swojemu ale można się z nią dogadać. Dosłownie każde słowo powie... Szok
Wstawię wam zdjęcia z weekendu. Tylko proszę nie zwracać uwagi na moją tuszę

1 - pobudka
2 - śpiewanie
3 - 'pozuję do zdjęcia'
4 - z mamusią
5, 6 - spacerek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00933.jpg (64,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00955.jpg (109,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00958.jpg (90,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00988.jpg (107,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00994.jpg (118,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00989.jpg (252,8 KB, 21 załadowań)
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:40   #412
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
STO LAT!!!

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra 100lat ale w super kondycji
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libraq wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
[B]Libra wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Wszystkiego dobrego i zdrówka
Jaka stara ? Chyba nie wiesz co mówisz
Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
libra 100 lat !!
Dziękuje

Sidorcia Natalka na zdjęciu z kitkami super wygląda
chyba do mamy podobna co?
Stary 2011-10-17, 22:46   #413
sidorcia
Rozeznanie

tak libra, robi się coraz bardziej do mnie podobna, bo na początku to była identyczna jak mały tż
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-17, 23:05   #414
libra777
Zakorzenienie

Mój to ma tylko oczy po mnie a tak to do tż podobny.
Stary 2011-10-18, 04:38   #415
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Zawsze można coś kolorowego dodać do ubrania , ja apaszek nie noszę ale za to kolorowe torebki (a raczej torby w moim przypadku) mam czerwoną , rudą , niebieska ,w kolejce( do uszycia) czeka kapuczino, fioletowa i pomarańcz.
Letnie ciuchy też bardziej kolorowe mam , ja z kolei tylko spodnie długie ,ewentualnie rybaczki , spódnic , sukienek i spodenek nie noszę i nawet nie mam

u nas taka babka miała podobne, to jak szła przez wioskę to psy za nią leciały i obszczekiwały

Mój Miko jakoś scen nie robi , w sklepie jeszcze nigdy , ale ja mu tez nic nie kupuję i nigdy nie ustępuję, u nas "rządzi Leon a nie jego dzieci"
Z dziećmi tylko stanowczość i konsekwencja i oczywiście spokój.
Tak jak Madzia napisała , małe dzieci mały kłopot ,czekajcie jak wam podrosną

Z alkoholi to tylko likierki jakiś szeridansik albo pinacolada lub coś podobnego ewentualnie słodkie winko albo słodka nalewka , nie cierpię smaku wódki , drinka nie ruszę bleee , piwa też nie lubię

My dzisiaj po wizycie u fryzjera , Miko dzielnie siedział nawet przy strzyżeniu maszynką .

P0P bidoku , nie wypłucz się tam całkiem

soooo laaaaat , stoooo laaaaat
Natalka - bombowa, faktycznie do Ciebie podobna

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 06:35   #416
P0P70
Zakorzenienie

Libra- gówniaro, 100 lat albo i więcej

Sidoracia - te trzy kitki super. Ale ona ma gęste włosy.

Siedzę w domu. Wymioty i biegunka minęły na szczęście. Ale jestem strasznie słaba. Na wodę już nie mogę patrzeć. Jedyny pozytyw że prawie 3 kg mniej ważę.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 06:43   #417
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Libra- gówniaro, 100 lat albo i więcej

Sidoracia - te trzy kitki super. Ale ona ma gęste włosy.

Siedzę w domu. Wymioty i biegunka minęły na szczęście. Ale jestem strasznie słaba. Na wodę już nie mogę patrzeć. Jedyny pozytyw że prawie 3 kg mniej ważę.
JUż wiem czemu jestem gruba bo nigdy nie miałam rota

MIłego dnia
Stary 2011-10-18, 07:09   #418
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Heh, a ja nigdy nie miałam rota a wyglądam jakbym miała całe zycie

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 07:27   #419
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Te z 2 linku sama mam tylko ja dawałam za swoje w sklepie 80zł i aż sprawdziłam skład i moje to 100% polyamid i są z firmy italian fashion,czyli składem się różnią.Ja mam czarne i bardzo je lubię.
Cytat:
Jak dla mnie obciach,choć widzę,że tak laski chodzą.Ja never ever czegoś takiego na nogi-choć futerka lubię
Cytat:
Wszystkiego najlepszego Libra
Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
1 - pobudka
2 - śpiewanie
3 - 'pozuję do zdjęcia'
4 - z mamusią
5, 6 - spacerek
3 kiteczki wygrałySuper zdjęcia

Cytat:
Dobrze,że jest lepiej

Ostatnia konwersacja z moim dzieckiem podczas gdy wchodziła na stół wysoki w jadali:Ja"A Ty gdzie jeszcze wejdziesz?",a młoda pytająco do mnie"A Ty?"Gówniara mała już pyszczyć zaczyna.Od wczoraj chodzi i zaczepnym tonem do mnie mówi"A Ty,a Ty,a Ty"

Mały narcyz mi chyba rośnie.Wczoraj sobie weszła do swojego dorosłego wózka,który stoi pod wnęka w której wiszą nasze zdjęcia i wspięła się,ściągnęła ze ściany ramkę ze swoim zdjęciem i siedziała w tym wózku czule przemawiając do siebie i całując swoje zdjęcie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Heh, a ja nigdy nie miałam rota a wyglądam jakbym miała całe zycie

Jeju dosyć mam tych kolorów-z każdej strony musztarda,miodowy i rudyW sklepach tylko to i widzę,że all też tym zasypane.

Stary 2011-10-18, 07:31   #420
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Libraaa ty staruszku!!!! A widac to tylko na uszach
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NAJPIEKNIEJSZE!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości