|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
U mnie wręcz odwrotnie, jak oglądam zdjęcia z tego sylwka to
traicionera jesteś moją muza codziennie coś ze sobą robisz![]() Daisy19911 a Ty kochana nie za mało jesz przy takiej intensywności ćwiczeń ? Cytat:
ale nigdy nie zapisywałam tego co jem itp. ale teraz muszę ! aby wiedzieć gdzie popełniam błędy, po 2 tygodniach będę wiedziec mniej więcej w którą stronę się kierować polecam stronkę http://potreningu.pl tam można sobie robić dokładne skany i wyliczenia Cytat:
jajecznica z 4 jaj + polędwicą i cebulką na teflonie W końcu wskoczyłam na wagę 61 kg (szczerze myślałam, że więcej więc się cieszę, ze nie np.63) a wymiary tak o: biceps: 31 jak u pudziana, jak widzę zdjęcia to tylko taką wielka łapę, poza tym jestem odwróconym trójkątem i pierwsze co tyje to właśnie cycucy, łapy, plecy, boki, a w nogi i pupę ledwo co idziecycuchy:96 w skłonie 105 pod cycuchami: 79 boczki: 91 zajmę się tym!!talia: 74 cel: -10 biodra:94 udo: 56 łyska:33 i tu refleksja! masakryczne to wygląda w sukienkach bluzkach itp. bo boki niby sa mniejsze o -3 cm, ale dupka jest wystająca i wygląda na mniejsza ![]()
|
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
nie bede sie glodzic a Kochana masz prawie identyczne wymiary jak ja tez jestem odwroconym trojkatem..wielkie cycuchy...i mi takze zawsze najpierw gora tyje a pupka i nozki mini mini...tez mam problem jesli chodzi o sukienki itp...a o koszulach to nie wspomne...
|
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
|
Witam Lasencje!!! Mam nadzieję, że mnie pamiętacie.
Nadrobiłam kilka stron ostatnich i widzę że Ewelka mnie pamięta z akcji z Panem akwizytorem i mieszkaniem TŻ. Mój TŻ wszystkim w koło to opowiedział jakie to mam bogate słownictwo hehe. U mnie tak po skrócie to tyle, że ślub odbył się dokładnie tak jak tego chciałam. W dniu ślubu ważyłam 57kg więc nawet kilo mniej niż chciałam, suknia była idealna a TŻ przystojny jak nigdy wcześniej. Oczywiście łezka mi poleciała przy składaniu przysięgi, ale i tak wszystko najbardziej przeżyli moi rodzice a szczególnie tata dla którego jestem kochana córcia. Niestety po ślubie troche się zapuściłam i znów musze przejść na dietkowanie bo aktualnie waga wskazuje 60,5kd Zaczynam też pielęgnację moich włosów bo niestety ale zrobiły mi się ostatnio jak siano. Ale już zakupiłam wax'a i walcze odżywkami, szamponami itd. No właśnie jakie szampony i odżywki polecacie żeby włosy znów były ładnie lśniące. Zaczynam też walkę z cellu:/ Denerwuje mnie on strasznie choć mój TŻ mówi że nic nie widzi. Ale ja wiem swoje. Wróciłam do wątku trochę przez TŻ własnie, bo kilka dni temu przeglądając wizaż i szukając ratunku dla moich włosów TŻ pyta: "O wizaż, a co tam u Agnesuk???" Byłam w szoku że pamięta jakiś nick, ale przez to przypomniałam sobie o wątku na wspólnym odchudzaniu. Także powracam i mój cel teraz wynosi 56 kg. Choć TŻ marudzi ze on nie lubi chudzielców!!!
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia, widzę, że Twój ślub odbył się tego samego dnia co mojej siostry
![]()
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj się przeprowadziłam, w mieszkaniu syf i malaria Sprzątam od 8 rano, jutro pierwszy dzień do pracy. Ciekawe jak tam będzie ![]() A z dietowych dobrych wiadomości to zacznę biegać, może nie dziś, ale niedługo, mam conajmniej 2 osoby chętne, a jak wiadomo razem raźniej. Tęsknie za wami bardzo, trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osoba
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
heh.. Udanego dietkowania życzę bo pewnie dzis juz do Was nie zajrzę. Musze zrobić krem do tortu, potem trochę posprzątać, obiadek dla TZ a potem bede spiewac sto lat!
![]() Na kolację będę miała tort i szampana
|
|
|
|
|
#397 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
wczoraj ćwiczyłam 8min legs + 8 min buns, a dzisiaj mam zakwasy! śniadanie : pełnoziarnista bułka z szynką + kilka plastrów ogórka. II śniadanie : jabłko. obiad: pierś z kurczaka smażona na łyżeczce oleju z warzywami ( cukinia, marchewka,papryka) Cytat:
i co teraz? no babcie, to masz niemożliwą Cytat:
ja wczoraj też żadnego grzeszku. Cytat:
z Nami Na pewno schudniesz, prawda dziewczyny? ![]() Cytat:
Cytat:
hihih tort skonczony? Cytat:
ciesze sie ze slub sie udal ![]() jak sie czujesz jako zonka? mozesz przekazac tzowi,ze u mnie wszystko ok w albumie zdjecia mojej córci
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
MP, zaśpiewaj Malutkiej od cioci Psyhe sto lat
![]() Poćwiczone ![]() Ale mnie kurde mobilizujecie!
|
|
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tż do ostatniej chwili nie chciał mi powiedzieć gdzie mnie zabiera i jaką ma dla mnie niespodziankę ale w końcu zabrał mnie ponad 50 km od domu , zarezerwował pokój w hotelu A później tak się nabzdryngowaliśmy że zdychaliśmy do rana No to jak Tż tak życzy sobie dzidzia to może powinniście o tym pomyślec? ![]()
|
|
|
|
|
|
#401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale fajnie że do nas zajrzalas! ej, tez bym przytyla jakbym miala meza cukiernika ;p moj leniwy tz mi nie piecze, ale kupuje slodkosci przez co nigdy nie odzwyczaje sie od kalorii, znasz to, prawda?![]() a podkreślony i pogrubiony fragment jest dla mnie szokujący i zaskakujący ale fajnie, że Twoj TZ kojarzy nasza kochana Agnes! ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem, chyba kupię profilaktycznie mega zapas gumek;p i tabletek PO ![]() Cytat:
super! hm, wiesz, może i on chce, ale ja wcale nie jestem pewna czy w najblizszej przyszlosci chce miec z nim dzieci teraz na pewno nie![]() wzruszyly mnie jego zyczenia, ale w kwestii dzieci daje pierwszenstwo rozsadkowi, a on wyraznie mowi : NIEEEEEE NIE NIE NIE! ![]() wyslalam tate po czekolade
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czym najszybciej zmniejszyć obrzęk z opryszczki?
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
uffff jestem po cwiczeniach
sciagam juz turbo fire
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodałam do albumu zdjęcie - zeszłoroczny sylwester i ten. Proszę powiedzcie, że coś się zmieniło
|
|
|
#406 | ||
|
Przyczajenie
|
Właśnie wróciłam z pizzerii
a nawet dwa nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie nauczcie mnie Cytat:
![]() I oczywiście ode mnie też 1OO LAT Malutkiej niech rośnie wysoka i szczuplutka ![]() ![]() Cytat:
Dziękuje ślicznie za pomoc
|
||
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
alexis-super oświadczyny
ja tak na szybko wpadam, bo dopiero skończyłam ćwiczyć przysnęło mi sie o 20 i stad taka obsuwa![]() Dieta:
Ćwiczenia
|
|
#409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za życzenia dla Małej. Była taka zmieszana jak spiewaliśmy sto lat później wstawie zdjęcia to pokażę Wam jak urosła moja Księżniczka ![]() Cytat:
no to teraz tylko szczęścia Wam życzyc ![]() mi TŻ oświadczył się yyy.... ponad 4 lata temu. Boze kiedy to było... ![]() jestem chora w sumie z własnej głupoty bo zimno jak cholera a ja wyszłam wczoraj na dwór na krótkim rękawku
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
MalaPikanteria
Już po śniadaniu tak jak wczoraj jajecznica z 4 jaj + sopocka+ cebulka+2 chrupkie, pięknie dietetycznie (415 kacl)wczorajszy dzień był bardzo udany, dziś ledwo co się ruszam mam takie zakwasy, insanity daje mi w kość może za wysoki poziom jak na początek wybrałam, ale nie poddam się jestem szczęśliwa wczoraj nie uległam żadnej pokusie, chłopy pili piwo![]() ruszam tyłek bo mam troszkę do zrobienia, umyc lodówkę, zrobić pranie itp.
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
dla zainteresowanych zdjęcia Małej w albumie
|
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski.
Agnes jak się czuję jako żonka? Powiem Ci szczerze, że nie wiele się między nami zmieniło tyle tylko, że obrączka lśni na palcu. Reszta jest bez zmian. Także generalnie jest super nie kłócimy się, nie wiem co to są ciche dni u nas czegoś takiego nie ma, jak coś dręczy kogoś to rozmowa i już. Jak się któreś na drugiego zdenerwuje to jest foch na 10min a potem w śmiech. No już takie z nas wygibasy. Aniabania a no widzisz mój TŻ jest bardzo pamiętliwy. Potrafi podać datę sprzed kilku lat i powiedzieć co wtedy robił, gdzie był itd. Pamiętasz że jest cukiernikiem z zawodu fajnie. A no piecze coś tam od czasu do czasu. Najczęściej eklerki, gdy jedziemy do rodziców, mój brat pochłania naraz z 10 bo: "Zanim C. zrobi następne to już będę miał na eklera smaka, a przecież nie kupię sobie tego badziewia ze sklepu". Jak ma upiec coś do domu to krzycze do niego żeby tego nie robił bo znów zjem pół blachy. No i w sumie piecze słodkości gdy gdzieś jedziemy. Życzenia od TŻ piękne, gorzej że Ty jeszcze nie jesteś gotowa na dziecko. Ja też jeszcze nie chce dziecka a mój TŻ no cóż jest starszy ode mnie o 8 lat więc już by chciał mieć dziecko, ale dzielnie mówi, że poczeka. Alexis zaręczyny piękne. Mój TŻ oświadczył mi się po pracy, w roboczych ogrodniczkach Dzisiaj od rana zrobiłam 100brzuszków i skakałam 12min na skakance wieczorem może zrobię 8 min. A teraz siedzę z waxem na włosach Na wieczór zaplanowałam peeling kawowy i maskę z algami na twarz. Dieta: śn: grahamka pół z almette ziołowym pół z polędwicą sopocką, pół papryki i pół pomidora II śn: jabłko i activia naturalna do picia Obiad: pieczone udko z kurczaka+1 ziemniak+sałata lodowa z pomidorem, ogórkiem, papryką, czerwoną cebulką, kukurydzą i vinegretem Podwieczorek: nie wiem zjem może pomarańcza Kolacja: serek wiejski ze szczypiorkiem i może jakaś kromka chleba do tego Oczywiście dużo wody, zielonej herbaty, kubek pokrzywy na włosy i 1 kawa latte z cynamonem i łyżeczką brązowego cukru- bez tego mój dzień stracony
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
Adusia fajnie że dobrze Wam się układa, a na dziecko przyjdzie czas i ani sie obejrzysz i będziesz Go pragnęła z całych sił, a potem wstawisz nam zdjęcia na Wizazu
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
heh ja już mam takie przebłyski, że chcę
w sumie już 23 lata nie chciałabym być taka starą mamą, a z drugiej strony to jest nie wykonalne, nie mam mieszkania a mój Misiak ma nędzną pracę nie utrzymalibyśmy się, daje sobie taki luźny czas do 25 lat później "robię" i mam gdzieś wszystko max 26 jak urodzę
|
|
|
#415 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Ja dopiero po śniadaniu bułka z ziarnami,sopocką i ogórkiem. Cytat:
ja mam zamiar zacząć turbo fire, ale nie wiem czy dam radę... boję się tego trochę no i brawa się należą nie zjeść nic słodkiego, ani napić się piwka, to dużo wyzwanie Cytat:
tak samo jak Ja hihi Cytat:
za tydzien idę na trening siatkówki
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaa!!! rocznik 90!!!! To tak jak ja tyle że ja z kwietnia
![]() też się cieszę że jestem młodą mamuśką, trochę tylko szkoda że najpierw się finansowo nie ustawiliśmy chociaż patrząć na koszty życia to "ustawieni" moglibyśmy być po 30stce ![]() |
|
|
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dokladnie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Masz boskie spodnie! Uroczy ![]() Przymierzałam grzybki,ale czułam się ciążowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a i mów jak w pracy!Boże jaka urocza i jaką ma słodką kieckę I Ty jaka szczuplutka! A ten po prawej to brat czy tż? wygląda na brata,ale chciałam się upewnić :PWieczorem spotykam się z koleżanką,która przyjechała ... do wróżki
|
|||||
|
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie daje rady na insanity muszę najpierw kondycję podkręcić i zrobię w koncu ten insanity![]() fajnie młode mamuśki, powolutku z górki małe rosną latka lecą jak patrzę na swoje koleżanki, które już mają to im zazdroszczę, same mówią, że jakby nie wpadły to by się nie zdecydowały bo zawsze jest jakieś ALE
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ja patrzę na moją współpracownicę, lat 23, w kwietniu rodzi drugie dziecko to wcale jej nie zazdroszczę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

jesteś moją muza
codziennie coś ze sobą robisz
ale nigdy nie zapisywałam tego co jem itp. ale teraz muszę !
jak u pudziana, jak widzę zdjęcia to tylko taką wielka łapę, poza tym jestem odwróconym trójkątem i pierwsze co tyje to właśnie cycucy, łapy, plecy, boki, a w nogi i pupę ledwo co idzie

BLOGUJĘ 
przy wzroście 170cm.
a nawet nie mam wyjścia!! Koniecznie!! Wiec licze że jakoś wy też mnie wesprzecie

Piekarnik Laury
nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie
niech rośnie wysoka i szczuplutka