Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 11:42   #391
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ale oglądam zdjęcia z zeszłorocznego sylwestra i mi lepiej..
U mnie wręcz odwrotnie, jak oglądam zdjęcia z tego sylwka to

traicionera jesteś moją muza codziennie coś ze sobą robisz

Daisy19911
a Ty kochana nie za mało jesz przy takiej intensywności ćwiczeń ?
Cytat:
jaka perfekcja
kochanie ja muszę się bardzo dokładnie pilnować, bo nie po "raz pierwszy" obiecałam sobie, że teraz zrobię to porządnie ale nigdy nie zapisywałam tego co jem itp. ale teraz muszę ! aby wiedzieć gdzie popełniam błędy, po 2 tygodniach będę wiedziec mniej więcej w którą stronę się kierować

polecam stronkę http://potreningu.pl tam można sobie robić dokładne skany i wyliczenia

Cytat:
po sniadanku na dokladke wielki kubal zielonej herbaty a zaraz wskakuje na stepper
i ja też jajecznica z 4 jaj + polędwicą i cebulką na teflonie

W końcu wskoczyłam na wagę 61 kg (szczerze myślałam, że więcej więc się cieszę, ze nie np.63) a wymiary tak o:
biceps: 31 jak u pudziana, jak widzę zdjęcia to tylko taką wielka łapę, poza tym jestem odwróconym trójkątem i pierwsze co tyje to właśnie cycucy, łapy, plecy, boki, a w nogi i pupę ledwo co idzie
cycuchy:96 w skłonie 105
pod cycuchami: 79
boczki: 91 zajmę się tym!!
talia: 74 cel: -10
biodra:94 tu bym chciała więcej, ale to nie możliwe więc liczę ze nie zejdę z 90
udo: 56
łyska:33

i tu refleksja! masakryczne to wygląda w sukienkach bluzkach itp. bo boki niby sa mniejsze o -3 cm, ale dupka jest wystająca i wygląda na mniejszajak boki mogą być najszersza częścią, jak patrzysz na mnie z przodu lub od tyłu, fuck ! to powinny być bioderka, aby było seksownie

dużo widocznego tłuszczyku 23% i masakra z celulitem, mam najwięcej na brzuchu i plecach z tyłu w okolicach żeber, na udach 0 na pupie jak ścisnę też jest, więc walczę 1 krok zrobiony rzuciłam fajki

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 12:40   #392
Daisy19911
Raczkowanie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
U mnie wręcz odwrotnie, jak oglądam zdjęcia z tego sylwka to

traicionera jesteś moją muza codziennie coś ze sobą robisz

Daisy19911
a Ty kochana nie za mało jesz przy takiej intensywności ćwiczeń ?
kochanie ja muszę się bardzo dokładnie pilnować, bo nie po "raz pierwszy" obiecałam sobie, że teraz zrobię to porządnie ale nigdy nie zapisywałam tego co jem itp. ale teraz muszę ! aby wiedzieć gdzie popełniam błędy, po 2 tygodniach będę wiedziec mniej więcej w którą stronę się kierować

polecam stronkę http://potreningu.pl tam można sobie robić dokładne skany i wyliczenia

i ja też jajecznica z 4 jaj + polędwicą i cebulką na teflonie

W końcu wskoczyłam na wagę 61 kg (szczerze myślałam, że więcej więc się cieszę, ze nie np.63) a wymiary tak o:
biceps: 31 jak u pudziana, jak widzę zdjęcia to tylko taką wielka łapę, poza tym jestem odwróconym trójkątem i pierwsze co tyje to właśnie cycucy, łapy, plecy, boki, a w nogi i pupę ledwo co idzie
cycuchy:96 w skłonie 105
pod cycuchami: 79
boczki: 91 zajmę się tym!!
talia: 74 cel: -10
biodra:94 tu bym chciała więcej, ale to nie możliwe więc liczę ze nie zejdę z 90
udo: 56
łyska:33

i tu refleksja! masakryczne to wygląda w sukienkach bluzkach itp. bo boki niby sa mniejsze o -3 cm, ale dupka jest wystająca i wygląda na mniejszajak boki mogą być najszersza częścią, jak patrzysz na mnie z przodu lub od tyłu, fuck ! to powinny być bioderka, aby było seksownie

dużo widocznego tłuszczyku 23% i masakra z celulitem, mam najwięcej na brzuchu i plecach z tyłu w okolicach żeber, na udach 0 na pupie jak ścisnę też jest, więc walczę 1 krok zrobiony rzuciłam fajki
nie czuje glodu ale jak zglodnieje to zjem nie bede sie glodzic a Kochana masz prawie identyczne wymiary jak ja tez jestem odwroconym trojkatem..wielkie cycuchy...i mi takze zawsze najpierw gora tyje a pupka i nozki mini mini...tez mam problem jesli chodzi o sukienki itp...a o koszulach to nie wspomne...

->59-58-57-56-55-54,2-53-52-51->50
Daisy19911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:10   #393
adusia1554
Rozeznanie

Witam Lasencje!!! Mam nadzieję, że mnie pamiętacie.

Nadrobiłam kilka stron ostatnich i widzę że Ewelka mnie pamięta z akcji z Panem akwizytorem i mieszkaniem TŻ. Mój TŻ wszystkim w koło to opowiedział jakie to mam bogate słownictwo hehe.

U mnie tak po skrócie to tyle, że ślub odbył się dokładnie tak jak tego chciałam. W dniu ślubu ważyłam 57kg więc nawet kilo mniej niż chciałam, suknia była idealna a TŻ przystojny jak nigdy wcześniej. Oczywiście łezka mi poleciała przy składaniu przysięgi, ale i tak wszystko najbardziej przeżyli moi rodzice a szczególnie tata dla którego jestem kochana córcia.

Niestety po ślubie troche się zapuściłam i znów musze przejść na dietkowanie bo aktualnie waga wskazuje 60,5kd

Zaczynam też pielęgnację moich włosów bo niestety ale zrobiły mi się ostatnio jak siano. Ale już zakupiłam wax'a i walcze odżywkami, szamponami itd.
No właśnie jakie szampony i odżywki polecacie żeby włosy znów były ładnie lśniące.

Zaczynam też walkę z cellu:/ Denerwuje mnie on strasznie choć mój TŻ mówi że nic nie widzi. Ale ja wiem swoje.

Wróciłam do wątku trochę przez TŻ własnie, bo kilka dni temu przeglądając wizaż i szukając ratunku dla moich włosów TŻ pyta: "O wizaż, a co tam u Agnesuk???" Byłam w szoku że pamięta jakiś nick, ale przez to przypomniałam sobie o wątku na wspólnym odchudzaniu.

Także powracam i mój cel teraz wynosi 56 kg. Choć TŻ marudzi ze on nie lubi chudzielców!!!

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:18   #394
psyhe666
Zakorzenienie

Adusia, widzę, że Twój ślub odbył się tego samego dnia co mojej siostry
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:43   #395
biedroneczek
Raczkowanie

cześć robaczki
dzisiaj się przeprowadziłam, w mieszkaniu syf i malaria
Sprzątam od 8 rano, jutro pierwszy dzień do pracy. Ciekawe jak tam będzie
A z dietowych dobrych wiadomości to zacznę biegać, może nie dziś, ale niedługo, mam conajmniej 2 osoby chętne, a jak wiadomo razem raźniej.

Tęsknie za wami bardzo, trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osoba
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:50   #396
MalaPikanteria
Zadomowienie

heh.. Udanego dietkowania życzę bo pewnie dzis juz do Was nie zajrzę. Musze zrobić krem do tortu, potem trochę posprzątać, obiadek dla TZ a potem bede spiewac sto lat!
Na kolację będę miała tort i szampana

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:58   #397
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam
wczoraj ćwiczyłam 8min legs + 8 min buns, a dzisiaj mam zakwasy!
śniadanie : pełnoziarnista bułka z szynką + kilka plastrów ogórka.
II śniadanie : jabłko.
obiad: pierś z kurczaka smażona na łyżeczce oleju z warzywami ( cukinia, marchewka,papryka)
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
TZ zapytany w sylwestrową noc, czego mi zyczy, odpowiedzial, że dziecka. a jak ja zapytalam go, czego mam jemu zyczyc, tez odpowiedzial ze dziecka
przerazil mnie ;p

babcia ma dziwne fazy, czasami przynosi cos z zary, a czasami cos z lumpa za zlotowke, jakas straszna bluzke, zmechacona, rozciagnieta na dole, nigdy jej nie zrozumiem ;p to ta sama babcia ktora robi pizze z pasztetem często mi kupuje ubrania w tally wejil
o cholerka! i co teraz?
no babcie, to masz niemożliwą

Cytat:
Napisane przez Daisy19911 Pokaż wiadomość
dzis baaardzo aktywny dzien ani jednego grzeszku zywieniowego duuuzo picia duuzo cwiczen i 1.5 godz na silowni:P tyle ze mam new wage i okazuje sie ze moja waga to 59kg zamiast 57... BMI 22.2 :/

ja wczoraj też żadnego grzeszku.

Cytat:
Napisane przez Mizaruu Pokaż wiadomość
Hej, chętnie się dołącze do was Narazie moja waga jest straszna - 69 kg przy wzroście 170cm.
Aaaa dziewczyny UWAGA w tym roku już wychodze za mąż więć muszę się w końcu wziąść porządnie za siebie, przydało by sie a nawet nie mam wyjścia!! Koniecznie!! Wiec licze że jakoś wy też mnie wesprzecie
Hej jak ślub w tym roku, to do dzieła!!
z Nami Na pewno schudniesz, prawda dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Ćwiczenia
  • 10 minute trainer dzień 8.-Cardio, ABS, Yoga Flex
  • 40 brzuszków
  • 100 przysiadów
podziwiam Cię za tę dawkę ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ja wczoraj też jakos marnie wystartowałam z dietą a wieczorem stanęłam przed lustrem się poryczałam, jestem spasłym pasztetem mam potwornie tłuste boczki (w ogóle ten jeden o którym wcześniej pisałam)
Czuję się jak monstrum biorę się za siebie, powoli ale do urodzin (za 3 miechy) będę miała moje 55 kg!!!

A teraz lece do sklepu, potem będę piekła torcik dla mojej Kobietki
no to do roboty! hihih
tort skonczony?

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

U mnie tak po skrócie to tyle, że ślub odbył się dokładnie tak jak tego chciałam. W dniu ślubu ważyłam 57kg więc nawet kilo mniej niż chciałam, suknia była idealna a TŻ przystojny jak nigdy wcześniej. Oczywiście łezka mi poleciała przy składaniu przysięgi, ale i tak wszystko najbardziej przeżyli moi rodzice a szczególnie tata dla którego jestem kochana córcia.

Niestety po ślubie troche się zapuściłam i znów musze przejść na dietkowanie bo aktualnie waga wskazuje 60,5kd
Wróciłam do wątku trochę przez TŻ własnie, bo kilka dni temu przeglądając wizaż i szukając ratunku dla moich włosów TŻ pyta: "O wizaż, a co tam u Agnesuk???" Byłam w szoku że pamięta jakiś nick, ale przez to przypomniałam sobie o wątku na wspólnym odchudzaniu.

Także powracam i mój cel teraz wynosi 56 kg. Choć TŻ marudzi ze on nie lubi chudzielców!!!
heeeej no pewnie za pamietamy

ciesze sie ze slub sie udal jak sie czujesz jako zonka?
mozesz przekazac tzowi,ze u mnie wszystko ok w albumie zdjecia mojej córci

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-03, 14:22   #398
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
heh.. Udanego dietkowania życzę bo pewnie dzis juz do Was nie zajrzę. Musze zrobić krem do tortu, potem trochę posprzątać, obiadek dla TZ a potem bede spiewac sto lat!
Przekaż sto lat małej i ucałuj od nas w czółko!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 15:05   #399
psyhe666
Zakorzenienie

MP, zaśpiewaj Malutkiej od cioci Psyhe sto lat

Poćwiczone
Ale mnie kurde mobilizujecie!
so trójka maybe.

Stary 2012-01-03, 17:52   #400
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
WOW! super świetnie, chciałas tego, więc GRATULUJĘ!
opowiadaj, jak to było?!

TZ zapytany w sylwestrową noc, czego mi zyczy, odpowiedzial, że dziecka. a jak ja zapytalam go, czego mam jemu zyczyc, tez odpowiedzial ze dziecka
przerazil mnie ;p
Więc tak Tż do ostatniej chwili nie chciał mi powiedzieć gdzie mnie zabiera i jaką ma dla mnie niespodziankę ale w końcu zabrał mnie ponad 50 km od domu , zarezerwował pokój w hotelu Kiedy już chwilę czasu tam spędziliśmy kazał mi usiąść, zamknąć oczy i zgasił światło. Później powiedział żebym otwarła oczy i włączyła światło a on klęczał przede mną , trzymał w ręce pudełeczko z pierścionkiem i zapytał czy zostanę jego żoną A później całą noc się cieszył i ciągle powtarzał że jestem jego narzeczoną
A później tak się nabzdryngowaliśmy że zdychaliśmy do rana

No to jak Tż tak życzy sobie dzidzia to może powinniście o tym pomyślec?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 20:14   #401
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

Nadrobiłam kilka stron ostatnich i widzę że Ewelka mnie pamięta z akcji z Panem akwizytorem i mieszkaniem TŻ. Mój TŻ wszystkim w koło to opowiedział jakie to mam bogate słownictwo hehe.

Zaczynam też pielęgnację moich włosów bo niestety ale zrobiły mi się ostatnio jak siano. Ale już zakupiłam wax'a i walcze odżywkami, szamponami itd.
No właśnie jakie szampony i odżywki polecacie żeby włosy znów były ładnie lśniące.

Zaczynam też walkę z cellu:/ Denerwuje mnie on strasznie choć mój TŻ mówi że nic nie widzi. Ale ja wiem swoje.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja pamiętam! ale fajnie że do nas zajrzalas! ej, tez bym przytyla jakbym miala meza cukiernika ;p moj leniwy tz mi nie piecze, ale kupuje slodkosci przez co nigdy nie odzwyczaje sie od kalorii, znasz to, prawda?

a podkreślony i pogrubiony fragment jest dla mnie szokujący i zaskakujący
ale fajnie, że Twoj TZ kojarzy nasza kochana Agnes!
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
cześć robaczki
A z dietowych dobrych wiadomości to zacznę biegać, może nie dziś, ale niedługo, mam conajmniej 2 osoby chętne, a jak wiadomo razem raźniej.

uaaaaaaa pisz co tam u Ciebie! jak Ci tam jest?! wszystko w porzadku?! odzywaj sie czesto!
Cytat:
jeeeju ona jest taka młodziutka, życzę jej żeby była zawsze uśmiechnięta i nigdy nie rezygnowala z wlasnego szczescia! i zeby nie uganiala sie za szybko za chlopakami, bo to samo ZŁO!
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
o cholerka! i co teraz?
nie wiem, chyba kupię profilaktycznie mega zapas gumek;p i tabletek PO
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Więc tak Tż do ostatniej chwili nie chciał mi powiedzieć gdzie mnie zabiera i jaką ma dla mnie niespodziankę ale w końcu zabrał mnie ponad 50 km od domu , zarezerwował pokój w hotelu Kiedy już chwilę czasu tam spędziliśmy kazał mi usiąść, zamknąć oczy i zgasił światło. Później powiedział żebym otwarła oczy i włączyła światło a on klęczał przede mną , trzymał w ręce pudełeczko z pierścionkiem i zapytał czy zostanę jego żoną A później całą noc się cieszył i ciągle powtarzał że jestem jego narzeczoną

ooooo MOJ BOZE ! az mnie przeszły ciarki :|
super! ale to muszą być emocje. Popłakałaś się?! faaajnie!

hm, wiesz, może i on chce, ale ja wcale nie jestem pewna czy w najblizszej przyszlosci chce miec z nim dzieci teraz na pewno nie nie wiem kto by byl gorszym rodzicem, ja czy on
wzruszyly mnie jego zyczenia, ale w kwestii dzieci daje pierwszenstwo rozsadkowi, a on wyraznie mowi : NIEEEEEE NIE NIE NIE!

wyslalam tate po czekolade

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 20:23   #402
Loriette
Zakorzenienie

Dziewczyny czym najszybciej zmniejszyć obrzęk z opryszczki? Już nie wiem czy działać maścią czy domowymi sposobami...

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 22:28   #403
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czym najszybciej zmniejszyć obrzęk z opryszczki? Już nie wiem czy działać maścią czy domowymi sposobami...
Jak już Ci ta opryszczka 'rozkwitła' to kup sobie Sonol... 2 dni i zostaje malusieńki strupek
so trójka maybe.

Stary 2012-01-03, 22:32   #404
agnesuk
Wtajemniczenie

uffff jestem po cwiczeniach

sciagam juz turbo fire

Stary 2012-01-03, 23:11   #405
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jak już Ci ta opryszczka 'rozkwitła' to kup sobie Sonol... 2 dni i zostaje malusieńki strupek
Mam murzyńską warę Lepiej żeby TŻ jutro nie przyjeżdżał

Dodałam do albumu zdjęcie - zeszłoroczny sylwester i ten. Proszę powiedzcie, że coś się zmieniło

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 00:16   #406
Mizaruu
Przyczajenie

Właśnie wróciłam z pizzerii a tam było dziś karaoke i CO? wypiłam piwo a nawet dwa nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie nauczcie mnie

Cytat:

A teraz lece do sklepu, potem będę piekła torcik dla mojej Kobietki
To już dużą masz tą Kobietkę jak 2latka, w takim wieku to chyba dzieci są najsłodsze, mogłabym je tulić bez końca
I oczywiście ode mnie też 1OO LAT Malutkiej niech rośnie wysoka i szczuplutka

Cytat:
ale fajnie że do nas dołączyłaś! a cytuje się tak, że na dole każdego posta , z prawej strony są 3 takie małe przyciski, pierwszy od lewej, to właśnie cytuj, środkowy to taki który pozwala na zacytowania wielu wypowiedzi, a ostatni to zwykła odpowiedź, bez cytowania

tez mialam wczoraj okropny wieczor;/ i ciagle jadlam :|

Dziękuje ślicznie za pomoc
Mizaruu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 00:22   #407
Mizaruu
Przyczajenie

Cytat:
A AntiVir z tego co się orientuje to jest tańszy od innych kremów na opryszczkę i działa, spróbuj
Mizaruu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 01:29   #408
traicionera
Zakorzenienie

alexis-super oświadczyny

ja tak na szybko wpadam, bo dopiero skończyłam ćwiczyć przysnęło mi sie o 20 i stad taka obsuwa

Dieta:
  • I śniadanie-owsianka na mleku z rodzynkami
  • II śniadanie-kromka domowego chleba wielo z sałatą i pomidorem
  • obiad-kotlet mielony, marchewka z groszkiem
  • podwieczorek-szprotka w pomidorach, 5 plasterków chorizo, 2 plasterki żółtego sera, pomidory, mandarynka
  • kolacja-6 malych koreańskich pierożków z warzywami i krewetkami, surówka z marchwi i jabłka

Ćwiczenia
  • 30 min hula-hoop
  • 10 minute trainer dzień 9.-Total Body, Lower Body, Yoga Flex-3x10 minut
  • 100 wymachów na każdą nogę
  • 100 przysiadów
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 09:55   #409
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

tort skonczony?
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Przekaż sto lat małej i ucałuj od nas w czółko!
Cytat:
MP, zaśpiewaj Malutkiej od cioci Psyhe sto lat
Cytat:

jeeeju ona jest taka młodziutka, życzę jej żeby była zawsze uśmiechnięta i nigdy nie rezygnowala z wlasnego szczescia! i zeby nie uganiala sie za szybko za chlopakami, bo to samo ZŁO!
tort skończony i zjedzony dziękuję za życzenia dla Małej. Była taka zmieszana jak spiewaliśmy sto lat później wstawie zdjęcia to pokażę Wam jak urosła moja Księżniczka
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

ale fajnie... no to teraz tylko szczęścia Wam życzyc
mi TŻ oświadczył się yyy.... ponad 4 lata temu. Boze kiedy to było...

jestem chora w sumie z własnej głupoty bo zimno jak cholera a ja wyszłam wczoraj na dwór na krótkim rękawku zatoki zapchane, gardło boli jak cholera

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-04, 10:55   #410
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

MalaPikanteria to wracaj nam do zdrowia szybko

Już po śniadaniu tak jak wczoraj jajecznica z 4 jaj + sopocka+ cebulka+2 chrupkie, pięknie dietetycznie (415 kacl)
wczorajszy dzień był bardzo udany, dziś ledwo co się ruszam mam takie zakwasy, insanity daje mi w kość może za wysoki poziom jak na początek wybrałam, ale nie poddam się
jestem szczęśliwa wczoraj nie uległam żadnej pokusie, chłopy pili piwo i jedli ptasie mleczko, a ze mnie twardziel i nic nie ruszyłam

ruszam tyłek bo mam troszkę do zrobienia, umyc lodówkę, zrobić pranie itp.

Stary 2012-01-04, 11:06   #411
MalaPikanteria
Zadomowienie

dla zainteresowanych zdjęcia Małej w albumie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-04, 11:31   #412
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski.

Agnes jak się czuję jako żonka? Powiem Ci szczerze, że nie wiele się między nami zmieniło tyle tylko, że obrączka lśni na palcu. Reszta jest bez zmian. Także generalnie jest super nie kłócimy się, nie wiem co to są ciche dni u nas czegoś takiego nie ma, jak coś dręczy kogoś to rozmowa i już. Jak się któreś na drugiego zdenerwuje to jest foch na 10min a potem w śmiech. No już takie z nas wygibasy.

Aniabania a no widzisz mój TŻ jest bardzo pamiętliwy. Potrafi podać datę sprzed kilku lat i powiedzieć co wtedy robił, gdzie był itd. Pamiętasz że jest cukiernikiem z zawodu fajnie. A no piecze coś tam od czasu do czasu. Najczęściej eklerki, gdy jedziemy do rodziców, mój brat pochłania naraz z 10 bo: "Zanim C. zrobi następne to już będę miał na eklera smaka, a przecież nie kupię sobie tego badziewia ze sklepu". Jak ma upiec coś do domu to krzycze do niego żeby tego nie robił bo znów zjem pół blachy. No i w sumie piecze słodkości gdy gdzieś jedziemy.
Życzenia od TŻ piękne, gorzej że Ty jeszcze nie jesteś gotowa na dziecko. Ja też jeszcze nie chce dziecka a mój TŻ no cóż jest starszy ode mnie o 8 lat więc już by chciał mieć dziecko, ale dzielnie mówi, że poczeka.

Alexis zaręczyny piękne. Mój TŻ oświadczył mi się po pracy, w roboczych ogrodniczkach ale i tak było cudnie bo niczego się nie spodziewałam.

Dzisiaj od rana zrobiłam 100brzuszków i skakałam 12min na skakance wieczorem może zrobię 8 min. A teraz siedzę z waxem na włosach Na wieczór zaplanowałam peeling kawowy i maskę z algami na twarz.

Dieta:
śn: grahamka pół z almette ziołowym pół z polędwicą sopocką, pół papryki i pół pomidora
II śn: jabłko i activia naturalna do picia
Obiad: pieczone udko z kurczaka+1 ziemniak+sałata lodowa z pomidorem, ogórkiem, papryką, czerwoną cebulką, kukurydzą i vinegretem
Podwieczorek: nie wiem zjem może pomarańcza
Kolacja: serek wiejski ze szczypiorkiem i może jakaś kromka chleba do tego

Oczywiście dużo wody, zielonej herbaty, kubek pokrzywy na włosy i 1 kawa latte z cynamonem i łyżeczką brązowego cukru- bez tego mój dzień stracony

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 11:50   #413
MalaPikanteria
Zadomowienie

Adusia fajnie że dobrze Wam się układa, a na dziecko przyjdzie czas i ani sie obejrzysz i będziesz Go pragnęła z całych sił, a potem wstawisz nam zdjęcia na Wizazu

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-04, 12:20   #414
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

heh ja już mam takie przebłyski, że chcę w sumie już 23 lata nie chciałabym być taka starą mamą, a z drugiej strony to jest nie wykonalne, nie mam mieszkania a mój Misiak ma nędzną pracę nie utrzymalibyśmy się, daje sobie taki luźny czas do 25 lat
później "robię" i mam gdzieś wszystko max 26 jak urodzę

Stary 2012-01-04, 12:56   #415
agnesuk
Wtajemniczenie

Hej Wam
Ja dopiero po śniadaniu
bułka z ziarnami,sopocką i ogórkiem.

Cytat:
Już po śniadaniu tak jak wczoraj jajecznica z 4 jaj + sopocka+ cebulka+2 chrupkie, pięknie dietetycznie (415 kacl)
wczorajszy dzień był bardzo udany, dziś ledwo co się ruszam mam takie zakwasy, insanity daje mi w kość może za wysoki poziom jak na początek wybrałam, ale nie poddam się
jestem szczęśliwa wczoraj nie uległam żadnej pokusie, chłopy pili piwo i jedli ptasie mleczko, a ze mnie twardziel i nic nie ruszyłam
mniam, mniam zrobiłaś mi smaka na jajecznice
ja mam zamiar zacząć turbo fire, ale nie wiem czy dam radę... boję się tego trochę
no i brawa się należą nie zjeść nic słodkiego, ani napić się piwka, to dużo wyzwanie
Cytat:
Adusia fajnie że dobrze Wam się układa, a na dziecko przyjdzie czas i ani sie obejrzysz i będziesz Go pragnęła z całych sił, a potem wstawisz nam zdjęcia na Wizazu
dokładnie!
tak samo jak Ja hihi
Cytat:
heh ja już mam takie przebłyski, że chcę w sumie już 23 lata nie chciałabym być taka starą mamą, a z drugiej strony to jest nie wykonalne, nie mam mieszkania a mój Misiak ma nędzną pracę nie utrzymalibyśmy się, daje sobie taki luźny czas do 25 lat
później "robię" i mam gdzieś wszystko max 26 jak urodzę
ja w lutym 22 i na maxa się cieszę,że jestem młodą mamuśką

za tydzien idę na trening siatkówki

Stary 2012-01-04, 15:04   #416
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

aaaaaa!!! rocznik 90!!!! To tak jak ja tyle że ja z kwietnia
też się cieszę że jestem młodą mamuśką, trochę tylko szkoda że najpierw się finansowo nie ustawiliśmy chociaż patrząć na koszty życia to "ustawieni" moglibyśmy być po 30stce

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-04, 17:54   #417
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaa!!! rocznik 90!!!! To tak jak ja tyle że ja z kwietnia
też się cieszę że jestem młodą mamuśką, trochę tylko szkoda że najpierw się finansowo nie ustawiliśmy chociaż patrząć na koszty życia to "ustawieni" moglibyśmy być po 30stce
Ty tez? o prosze
dokladnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 18:02   #418
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ale szybko chodzisz spac, fajnie. Ja nie umiem przed 24 ale staram sie przestawic. Ide sie myc i moze zasne przed 23. Ja na szczescie o 8 wstaje jutro
Wstaję o 6:00,więc chcę czy nie muszę wcześniej się kłaść,żeby jako tako funkcjonować

Cytat:
wrzucam te zdjęcia bluzki + sukienki, powiedzcie, jak one wyglądają z waszej perspektywy? ciezko mi ocenic siebie obiektywnie, a dostałam od babci sukienkę z zary (czarna) i jakąś zwiewną tunikę no name. do tej to już całkiem nie jestem przekonana, niby krótka, przezroczysta, a czuję się w niej jak paszteciak

no i jeszcze chcę wam pokazać tą skórzaną spódnicę. widzicie ją w jakimś zestawie? z czym moglabym ją nosić
To skórzanej kiecki dodałabym jakąś przylegającą bluzkę włożoną w spód :P Sukienka z zary fajna,ale tunika no name na dno szafy albo do łóżka
Masz boskie spodnie!

Cytat:
Aaaaa, miałam się Wam pokazać w grzybku
Uroczy
Przymierzałam grzybki,ale czułam się ciążowo

Cytat:

ej, w ogóle ostatnio w szkole dostaliśmy indeksy (żólte) i mój TZ się śmiał, że po co mi ta szkoła jak i tak żółte papiery dostałam
My wiedziałysmy o tym od dawna

Cytat:
O matko bańka, ja Ciebie widzę jako szaloną dwudziestokilkulatkę, brykającą w sobotę w klubie, latem smażącą się z drinkiem na plaży,a nie matkę i żonę

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
cześć robaczki

A w ile osób mieszkacie? współczuję syfu bo sama mam na niego alergię a i mów jak w pracy!

Cytat:
dla zainteresowanych zdjęcia Małej w albumie
Boże jaka urocza i jaką ma słodką kieckę
I Ty jaka szczuplutka!
A ten po prawej to brat czy tż? wygląda na brata,ale chciałam się upewnić :P

Wieczorem spotykam się z koleżanką,która przyjechała ... do wróżki ma mi opowiedzieć jak było
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 18:09   #419
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
mniam, mniam zrobiłaś mi smaka na jajecznice
ja mam zamiar zacząć turbo fire, ale nie wiem czy dam radę... boję się tego trochę
no i brawa się należą nie zjeść nic słodkiego, ani napić się piwka, to dużo wyzwanie

I ja też nie daje rady na insanity jest mega morderczy, wytrzymuję pierwsze 15 minut i padam, nie nadążam za rytmem, nawet jak chcę zrobic mniej powtórzeń to robie je niedokaldnie bo nie mam siły, więc od jutra tez na turbo się przerzucam muszę najpierw kondycję podkręcić i zrobię w koncu ten insanity

fajnie młode mamuśki, powolutku z górki małe rosną latka lecą jak patrzę na swoje koleżanki, które już mają to im zazdroszczę, same mówią, że jakby nie wpadły to by się nie zdecydowały bo zawsze jest jakieś ALE

Stary 2012-01-04, 18:16   #420
moooniaaaa
Zakorzenienie

A jak ja patrzę na moją współpracownicę, lat 23, w kwietniu rodzi drugie dziecko to wcale jej nie zazdroszczę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości