Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 12:03   #391
nel_a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
super że wszystko okey

też wprost nie znoszę jak mnie ktoś dotyka albo w ogóle zbyt blisko podchodzi i narusza moją przestrzeń tylko małż może a na wszystkich innych ludzi reaguję alergicznie wręcz a nad tym co zrobię jak mnie ktos będzie chciał macac po brzuchu to myślę od początku ciąży
zróbcie sobie bluzkę z nadrukiem "nie dotykać"

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:04   #392
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

ja dzis robie barszcz ukraiński i ziemniaczki z pieczenia i sosikiem i ogórek kiszony

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:10   #393
ivoncia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Też nie przepadam za tym, gdy teściowa dotyka mojego brzucha. Ostatnio podeszła i pogłaskała, nawet nie zapytała. Ogólnie, jakoś nie lubię, gdy ktoś tyka mojego brzucha, oprócz córki i męża.

no moja też nie pyta czy może ;/
wogól wkurza mnie też to że odkad dowiedziala sie o tym lozysku to masakra jakas
traktuja mnie jak obloznie chora , wiadomo milo ze sie troszcza ale tez nie ma co przesadzac.
w niedziele ladna pogoda byla to chcielismy na autobus isc na nogach , przy okazji sie przespacerowac do miasta
a ona juz ,, a nie mozecie poczekac i jechac autobusem odrazu z domu ?
" a ja i tak postawilam na swoim i poszlismy

.
Cytat:
Treść usunięta
moj Tż niestety mysi sobie poczekać na przytulanki
ciekawe czy do konca ciazy bede miala zakaz !
ale masz racje takie drobne komplementy ciesza teraz jak nie wiem
moj tż mowi ze sliczna jestem , ze tylko brzuszek mi rosnie itd

Cytat:
Treść usunięta
to ja już trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę !
a to pyszny robisz obiadek
ja robie grochowa bo w domu się domagali hehe
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:13   #394
prince_polo
Zakorzenienie

ale mnie boli krzyz i brzuch

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:15   #395
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
uhm, używam codziennie wieczorem
Natomiast po porannym prysznicu smaruję się tym http://www.babylove.de/cgi-bin/mamis...&hp=1310732182 , bo się jednak ciut szybciej wchłania i ma znacznie delikatniejszy zapach.
Z obu jestem zadowolona, ale jak pisałam - czy są skuteczne, to się okaże latem (przede wszystkim postanowiłam nie kupować nic drogiego, bo moja matka, mimo dwóch ciąż, nie ma ani cienia rozstępu, więc jest nadzieja, że i mnie ominą, ale dla spokojności sumienia... )
(miałam jeszcze coś z DMu dla mam pod prysznic, ale akurat się skończyło, a nie mogę sobie przypomnieć nazwy)

yyy, no właśnie nie wiem, chyba nie. Dwie koleżanki były, i obie odradzają, że niby strata czasu: chodzisz, sapiesz, uczysz się oddychać, a jak przychodzi co do czego to i tak
a) wszystko zapominasz
b) dostajesz dyrektywy od położnej, więc wiedza ze szkoły rodzenia jest zbędna
c) masz cesarkę

A z opłatami to pojęcia nie mam, pewnie zależy od rodzaju ubezpieczenia (bo w sumie prywatne prywatnemu nierówne)
bardzo dziękuję
a ten balsam dobrze się wchłania???
nie wiem czy obok mnie w DM są te z serii babylove...zajrzę...

co do szkoły rodzenia to sama nie wiem...ale chyba w czwartek idę na Dzień Otwarty gdzie można w moim szpitalu się wszystkiego dowiedzieć to się dowiem czy za darmo, jak wygląda i kiedy trzeba na to chodzić i wtedy najwyżej zdecyduję....wiem, że jest też pływanko dla ciężarnych 7euro za h raz w tygodniu, może jak będzie cieplej to pochodzęale mam trochę stracha, że nic nie będę rozumieć i jak ciemniak tam siedzieć...pewnie głupie obawy, ale cóż począć
Stary 2012-03-13, 12:15   #396
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
własnie wrocilam. jak zwykle sie gin spoznił bo porod odbierał potem zaszłam po zakupy musialam kupic cos na obiad i juz jestem.

No wiec tak, relacja z wizyty u poloznej
schudłam 1,5 kilo w te 2 tyg ! Wiec doznałam szoku ale miłego
cisnienie tam miałam dobre , moja biocenoza wsiakła bo juz 6 tyg na nią czekam i wyniku niema. No i polozna nie mogła wyszukac tętna.....

relacja z wizyty u gina

jak zwykle kupe smiechu z badania wychodzi ze wszystko w porzadku szyjka twarda zamknieta a macica wyprzedza wymiarem Mówi by na czwartkowej wizycie pwoiedziec ginowi temu co bedzie mi robił polowkowe by zbada tez szyjke. A do czwartku ejszcze sobie amm odpoczywac wrazie wu. Zreszta mam bóle podbrzusza jak leze i mi naciskal to mowi ze trzeba zrobic badanie moczy. I zobaczyc poziom leukocytow wtedy zrobimy posiew moczu jak cos. No a te bole po bokach to od mojej kamicy. Wiec dół tez moze od tego bolec.
Jutro mam isc na mocz i inne wyniki no i na glukoze 75
powiedział ze jak sie robi 50 to nie trzeba byc na czczo, ale przy 75 trzeba.

w ogole polew był bo wpisywal w karte innej pacjentki bo cos mu sie zrymowalo moje imie i nazwisko z jej i stwierdził ze go zagadałam mowie zeby pan doktor zobaczył moze szkiełko z pobranym wymazem z pochwy pan do biurka schował skoro niema a on mowi wez juz kamila sie lepiej nie odzywaj(ale smiał sie jak niewiem) a powiedziałam mu tak bo wtedy szkielko lezalo na biurku i tam je mazał. A dzis lezalo normalnie kolo mnie

teraz czekam do czwartku
Super, że z szyjką wszystko ok

Cytat:
ja pisałam do soleilki rano idpisała mi esa ze lezy dalej, czeka na badania,. Ze brzuch jej trwardniał robili jej usg i cos jest nietak z jej brzuchem.
Biedactwo To znaczy, że ma skurcze... Dobrze, że jest w szpitalu. Podadzą jej leki i ustabilizują to.

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Aha i zaczęłam w niedzielę 6 miesiąc coraz bliżej rozwiązania
Gratuluję

Cytat:
Treść usunięta
Nie martw się Kochana Jak widać, to zupełnie normalne
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:18   #397
pijana_powietrzem
Rozeznanie

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie z tymi ruchami

Kurde też sie męcze z tymi bólami, nie wiem wydaje mi sie że to jajniki, jak leże na prawym boku to boli prawy jajnik, jak na lewym to lewy, a jak leże na plecach to zeroo bólu.
Spać w nocy nie moge, ciągle mi sie wydaje że mało powietrza, od tygodnia boli mnie kość udowa że sie schylać nie moge
mówią, że to nie choroba, a ja już powoli mam dość
i te rozstępy na piersiachhh aghrr
pijana_powietrzem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 12:18   #398
Norniczka
Rozeznanie

Dziewczyny, doradźcie. Tak jak pisałam chce sobie coś kupić na poprawę humoru i padło chyba na buty:
http://moda.allegro.pl/new-ekskluzyw...191692393.html
http://moda.allegro.pl/nowosc-botki-...195437526.html
http://moda.allegro.pl/botki-slupek-...202630633.html
http://moda.allegro.pl/nowa-kolekcja...176151982.html
http://moda.allegro.pl/new-stylowe-b...204146243.html

Od razu zaznaczam że jeżeli chodzi o te szpilki albo buty na słupku to myslę w nich chodzić na jesień, ale jakbym teraz kupiła to i tak by mi się humor poprawił. Jak myslicie, które najładniejsze??
Stary 2012-03-13, 12:23   #399
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
yyy, no właśnie nie wiem, chyba nie. Dwie koleżanki były, i obie odradzają, że niby strata czasu: chodzisz, sapiesz, uczysz się oddychać, a jak przychodzi co do czego to i tak
a) wszystko zapominasz
b) dostajesz dyrektywy od położnej, więc wiedza ze szkoły rodzenia jest zbędna
c) masz cesarkę
Ale zajęcia w szkole rodzenia nie dotyczą tylko porodu. Jest tam opieka nad noworodkiem, informacje jak przetrwać połóg, czego się spodziewać, no i można zapytać o sprawy związane z przebiegiem porodu itd.

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Świetny pomysł

Cytat:
ale mnie boli krzyz i brzuch
Mnie też Ja już nie pamiętam dnia, w którym nie czułam bóli
Stary 2012-03-13, 12:24   #400
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
A Twój Tż nie może mu jakoś zwrócić uwagi...tak po męsku

ja dzisiaj idę do położnej na 14... może posłucham serduszka
Po męsku, czyli jak?
Mój tż czepianie się mnie "rozwiązuje" doprowadzając do częstych spotkań z daną osobą, a mnie ... trafia, bo doskonale wiem, że komuś należałoby pokazać, że jak on ścina mnie, to tż tak samo, albo po prostu obojętnie potraktuje jego.
I też słyszę od tż rady, żeby się nie przejmować, odpuścić itd. a w niektórych sytuacjach to są sprawy formalne i na razie nie mogę odpuścić.

Teraz chyba mogłabyś słuchać nawet stetoskopem, ale przecież chyba w końcu wylicytowałaś detektor?
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
No to teraz cos ode mnie.
Mialam wczoraj miec rwany ten chory zab, ale infekcja nie minela, boł stał sie jeszcze straszniejszy niz przedtem, nie moge spac, jem tylko kaszki biedronkowe co mi teściowa przywiozła, momentami siedze i rycze, bo paracetamol nic nie działa...poszłam do drugiego dentysty, zwiekszył dawne amoksycyliny i przedłuzyl o kilka dni, a ja nadal cierpie i czekam az zacznie działąc...kolejna wizyta w piatek, jesli infekcja ustanie, bedziemy rwac. Modle sie , zeby z dzidzia było wszystko ok, kopie ostatnio czesciej niz zwykle, jakby tez cierpiał
Czy ten ząb jest chociaż otwarty? Któryś stan zapalny minął mi dopiero po usunięciu zęba, ale wtedy miałam ropień obok żuchwy i niewłaściwy dla mnie antybiotyk.
Cytat:
o, widzę, że poruszacie temat, który i mnie interesuje
Od dziecka nie lubię, jak mnie ktoś dotyka. Zawsze sztywnieję. A jak robi to z zaskoczenia, to już w ogóle kaplica, w pierwszej chwili potrafię się aż otrząsnąć. Branie przez kogokolwiek (choćby najbliższą przyjaciółkę) za rękę odbierałam jako koszmarny dyskomfort, całowanie czy przytulanie na 'dzień dobry' traktuję jako zło konieczne (po latach się przyzwyczaiłam) ale jest to dla mnie nieprzyjemne.
No i właśnie. Jestem sobie w ciąży, brzuch mi rośnie. I nagle kilka osób zrobiło się strasznie wyrywnych do głaskania mnie po rzeczonym brzuchu, a we mnie aż się coś w środku kurczy. Prać po łapach? Tłumaczyć "nie rusz, bo aż się wzdrygam"? Ja wiem, że ludzie robią to z życzliwości, że często myślą (sprawdzone!!) że ciężarna wprost lubi takie gesty.
Ja nie znoszę całowania się ze wszystkimi np. przy składaniu życzeń, a w przypadku niektórych przy każdym powitaniu. Zawsze robię uniki i najchętniej witam się przez uścisk dłoni lub werbalnie.
Brzucha na razie nikt nie próbował dotykać, bo znajomi chyba dostrzegli go dopiero w ubiegłym tygodniu i zdaniem tż parę osób mi się przyglądało, ale nikt o nic nie zapytał. Jak "nieupoważnieni" będą próbować, to zamierzam osłonić brzuch własną ręką. Niech sobie gadają, co chcą, ale nie będę się męczyć.
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Jak na gg ustawiłam opis "pisać tylko w ważnych sprawach", to WSZYSCY zawracali mi głowę, a podobno rozumieli, że nie mam czasu. Teraz jak chcę mieć spokój, to ustawiam status "niewidoczny".
W przypadu brzucha do niedawna sprawę załatwiał odpowiedni strój - u takiego zmarźlaka jak ja nikogo nie dziwiły długie i luźne swetry, czy tuniki.
Cytat:
ja pisałam do soleilki rano idpisała mi esa ze lezy dalej, czeka na badania,. Ze brzuch jej trwardniał robili jej usg i cos jest nietak z jej brzuchem.
dla Soleilki.
Cytat:
acha i jeszcz episąła, ze doznała tam szoku bo dyzur ma jej gin a móiwł jej ze idzie na urlop.
Może gin w przychodni ma etat i urlop, a w tym czasie bierze więcej dyżurów w szpitalu. Prince - poleż jeszcze dwa dni i może będziesz mogła funkcjonować jak wcześniej.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:25
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:26   #401
pijana_powietrzem
Rozeznanie

piękne
pijana_powietrzem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:28   #402
muminek82
Wtajemniczenie

Norniczka mi się podobają pierwsze i ostatnie
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:28   #403
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, doradźcie. Tak jak pisałam chce sobie coś kupić na poprawę humoru i padło chyba na buty:

Od razu zaznaczam że jeżeli chodzi o te szpilki albo buty na słupku to myslę w nich chodzić na jesień, ale jakbym teraz kupiła to i tak by mi się humor poprawił. Jak myslicie, które najładniejsze??
pierwsze super!!!!!!!!!!!! i drugie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:33   #404
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Czy ten ząb jest chociaż otwarty? Któryś stan zapalny minął mi dopiero po usunięciu zęba, ale wtedy miałam ropień obok żuchwy i niewłaściwy dla mnie antybiotyk.
część sie odłamała, wiec nie jest kompletny a co do antybiotyku to chyba w ciąży nie mam co liczyc na inny niz amoksycylinę

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:33   #405
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
ohhh bidulko nie daj się i nie pozwól, aby taki "ktoś" wpływał na Twoje uczucia, nie jest tego warty, ale wiem jak się czujesz, tulę mocno

A Twój Tż nie może mu jakoś zwrócić uwagi...tak po męsku
no niby by mogl ale tez jest pod nim i jedyne co moge to isc poskarzyc wyzej nad nim. choc nei wiem czy to cos da.

Cytat:
a ja chciałam Wam napsiac jeszcze z ejest mi bardzo przykro tz nawet nie napisał jak u lekarza zawsze co chwile pisał a dzis nic, w dupie nas ma. jak bym poszła do szpitala nawet by nie wiedział bo sie nie interesuje
oh Ciastus nie smuc sie Ciesz sie soba i dzidzia i ze wszystko jest dobrze i gratuluje udanej wizyty

Cytat:
acha i jeszcz episąła, ze doznała tam szoku bo dyzur ma jej gin a móiwł jej ze idzie na urlop. I ze ja obchód ominął bo zmoczyla koszule i musila isc sie przebrac. I ze niespała w nocy bo ma wieloryba chrapiącego na sali a wczoraj dostała zastrzyk bo ja bolal brzuch i po nim dzis wlasnie dalej miała tardy.
oni sa nienormalni w tym szpitalu i ten jej gin tez jakis nienormalny :/

Cytat:
Mój mi wczoraj podniósł cisnienie, bo byłam tak wykończona po weekendzie w pracy, że wczoraj miałam na 11 a wstałam o 10:45 (dobrze że do pracy mam 5 min drogi). I jak z nim rozmawiałam to mu mówie że prawie zaspałam, że śniadania nie zdażyłam zjeść itd. a on zamiast się zapytać jak się czuję, to wiecie o co się zapytał????
"A zdążyłaś się pomalować??" Normalnie jakby to było najważniejsze na świecie . Owszem lubię się malować i robię to praktycznie codziennie i wczoraj też się pomalowałam (wzięłam kosmetyki do pracy i w łazience się pomalowałam) ale o to akurat on się nie powinien martwić. Jak się tak zapytał to od razu poczułam się brzydka i gruba. Normalnie wariuję przez ta ciążę.
ich to tylko lac i patrzec czy rowno puchnie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Po męsku, czyli jak?
Mój tż czepianie się mnie "rozwiązuje" doprowadzając do częstych spotkań z daną osobą, a mnie ... trafia, bo doskonale wiem, że komuś należałoby pokazać, że jak on ścina mnie, to tż tak samo, albo po prostu obojętnie potraktuje jego.
I też słyszę od tż rady, żeby się nie przejmować, odpuścić itd. a w niektórych sytuacjach to są sprawy formalne i na razie nie mogę odpuścić.
.
czasami po prostu sie nie da... Chcesz olac a nie potrafisz, a napewno nie odpuszcze nie dam sie i bede sie klocic chocby codziennie zwolnic mnie nie moga.

Zbieram sie szykowac do pracy buziaki

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 12:33   #406
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo
Zaś mam do nadrobienia kilka stron, w końcu całe pół dnia mnie tutaj nie było Ale najpierw zjem obiad - na razie zupa kalafiorowa . Potem będą jeszcze mielone. Ale to jak mi się zachce robić . Tym bardziej, że najpierw muszę poczytać co się tutaj dziąło.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:34   #407
natee
Zakorzenienie

Cytat:

mis ie podobaja 1, 3 i 5

Stary 2012-03-13, 12:38   #408
prince_polo
Zakorzenienie

soleilka napsiała
ze mowili jej ze bardzo dorbze ze przyjechala na oddzial bo to były skurcze. Ze ma brzydka szyjke mimo ze zamkniętą. Ze bardzo drobna ta szyjka jest. No i zna płec ......... ale chce tu napisac sama jak wróci

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:43
Stary 2012-03-13, 12:44   #409
natee
Zakorzenienie

Cytat:
soleilka napsiała
ze mowili jej ze bardzo dorbze ze przyjechala na oddzial bo to były skurcze. Ze ma brzydka szyjke mimo ze zamkniętą. Ze bardzo drobna ta szyjka jest. No i zna płec ......... ale chce tu napisac sama jak wróci
ojej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 12:47   #410
prince_polo
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłł łłłąaaaaaaaa ale mnie boli brzuch i ten durny krzyz(( masakra

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:47   #411
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hehe no to wieczorem bedzie ciekawie

Stary 2012-03-13, 12:49   #412
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:53   #413
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Niech grzecznie leży

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
soleilka napsiała
Całe szczęście, że pojechała
Stary 2012-03-13, 12:55   #414
Mandragorrka
Zakorzenienie

No i nici z wizażowania. Zaraz jedziemy do brata od małża

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:56   #415
Paula SHIN
Zakorzenienie

Oj mam nadzieje, ze bede mogla wejsc wieczorem, tez chce poczytac na swiezo

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:56   #416
prince_polo
Zakorzenienie

tz dalej sie nie odzywa. W ogóle nie interesuje go jak po wizycie. Super

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:56   #417
karolka110
Wtajemniczenie

Soleilka - biedactwo, dobrze, że na czas trafiła na te badania...miejmy nadzieję, że prędko jej pomogą i będzie zdrowa i spokojnie oczekiwać na Maleństwo...

właśnie zrobiłam sesyjkę...i pokażę Wam mój mini Bamberek
hmm przodem nic nie widać...poza boczkamii dziwnym pępkiem
przypominam leci mi 20tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-03-13 13.33.03.jpg (87,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-03-13 13.32.42.jpg (94,8 KB, 53 załadowań)
Stary 2012-03-13, 12:57   #418
Paula SHIN
Zakorzenienie

Nadal szykuje impreze-niespodzianke dla mamy
Musimy ja troche przetrzymac, zeby wszystko naszykowac. Bratowa do niej zadzwonila, ze ma odebrac mala z przedszkola (ktore jest w zupelnie innej czesci miasta)
Caly dzien udajemy, ze nie pamietamy o jej urodzinach.
Niestety zadzwonila do mnie i spytala czy bratowa nic nie kombinuje na jej urodziny, ze tak miesza
Powiedzialam ze nic mi o tym nie wiadomo...

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-13, 12:57   #419
prince_polo
Zakorzenienie

do końca ciązy i pologu mnie nie tknie ani ja go za takie zachowanie , zostanie mu tylko renia ręczkowska

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-13, 12:58   #420
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Soleilka - biedactwo, dobrze, że na czas trafiła na te badania...miejmy nadzieję, że prędko jej pomogą i będzie zdrowa i spokojnie oczekiwać na Maleństwo...

właśnie zrobiłam sesyjkę...i pokażę Wam mój mini Bamberek
hmm przodem nic nie widać...poza boczkamii dziwnym pępkiem
przypominam leci mi 20tc
Ale malenstwo Predzej bym powiedziala, ze sie objadlas Ale masz sliczny brzuch, pewnie latwo go zrzucisz po ciazy.
Mi brzuszek BARDZO szybko wyskoczyl, wiec.. Jak mowilam ojcu, ze jestem w ciazy (sam zapytal, zanim powiedzialam), myslal ze zartuje, bo sie objadlam i mi brzuch wyszedl

Nasze Drugie Dziecko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości