Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 15:29   #391
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć ja to niesystematyczna jestem jeśli chodzi o balsamowanie się czy regularne pilingi , raczej jak mi się przypomni w ostatnim czasie pojawiło mi się sporo rozstępów na brzuchu na wysokości pępka i powyżej są czerwone i nie wiem czy na tym etapie da się coś zrobić z nimi??

ja jestem właśnie odwrotnie- zbzikowana na punkcie smarowania
codziennie uda i pośladki szczotką do mazażu traktuje a potem jakiś kosmetyk- inaczej nei usnę

A co do rozstępów- jeżeli są czerwone to jeszcze możesz coś zadziałać
kiedyś dziewczyny polecały na rozstępy ten kosmetyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 15:35   #392
daktylek1987
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, ale u mnie upały! Termometr w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Zaraz się chyba rozpuszczę (ach, żeby to się tak dało ten mój tłuszczyk wytopić ). Powietrze jest tak gęste, że można by je pokroić. Nic mi się nie chce, nawet jeść. Na szczęście na parterze domu jest jakieś 10 st. mniej. Wieczorem mam zamiar iść tam poćwiczyć trochę. Bo okres już na końcówce, to wymówka mi się kończy

Cytat:
Dobrze wiedzieć ja to niesystematyczna jestem jeśli chodzi o balsamowanie się czy regularne pilingi , raczej jak mi się przypomni w ostatnim czasie pojawiło mi się sporo rozstępów na brzuchu na wysokości pępka i powyżej są czerwone i nie wiem czy na tym etapie da się coś zrobić z nimi??
Dopóki są czerwone to masz jeszcze szansę się ich pozbyć "domowymi" sposobami. Ja zaniedbałam i mam teraz takie białe pręgi na udach, boczkach oraz takie malutkie koło pępka, a z takimi to już tylko profesjonalne sposoby, a i tak czytałam, że to likwiduje je tylko wizualnie, przy dotyku są nadal wyczuwalne.

Ja też mam problem z regularnością smarowania się. Mam tych mazideł pełno, ale ja nie znoszę wszelkich balsamów. brrr, nie znoszę tego uczucia, gdy mam je na skórze, nie wiem dlaczego tak mam Jak jeszcze wchłaniają się w ułamku sekundy to jakoś to zniosę, a tak na samą myśl mi się nie chce. Ale muszę je powykorzystywać, bo się przeterminują.

Muszę się wziąć do roboty, dietę już trzymam bez większych problemów, to teraz trzeba uskutecznić regularne ćwiczenia i balsamowanie.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
codziennie uda i pośladki szczotką do mazażu traktuje a potem jakiś kosmetyk- inaczej nei usnę

kiedyś dziewczyny polecały na rozstępy ten kosmetyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
Też bym tak chciała, właśnie muszę sobie nawyk smarowania wyrobić
Stary 2012-06-19, 17:06   #393
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
Kochana dopisz mnie do listy na pierwszej stronie...

Waga: 85 kg
Wzrost: 1,80
Cel-70 kg

Przed przyjazdem do Irlandii Północnej, czyli ponad rok temu w kwietniu wazylam 70 kg..nowe miejsce, stres, praca... poznalam mojego TZ zamieszkalismy razem i sie zaniedbalam.. wspolne obiadki..oboje dobrze lubimy zjesc..

postanowilam wziac sie za siebie.. co mnie boli?to ze mam brzuch jakbym byla w ciazy... celluit- masakryczny-efekt braku cwiiczen i jedzenia..

postanawiam robic brzuszki i cwiczyc w domowym zaciszu zumbe moze jeszcze przelame sie i zaczne biegac???

potrzebuje motywacji...

dodaje zdjecia.. pierwsze jest z wakacji 2010, a drugie z czerwca tego roku

Hej Sylwia witam Cię wśród nas ładna z Ciebie kobieta nie masz jakiejś tam nadwagi czy otyłości , masz ładne zgrabne nogi myślę,że u Ciebie regularne jedzenie + aerobiczna 6 weidera i w zupełności Ci wystarczy jesteś wysoka więc te 85kg przy wzroście 180cm to jeszcze nie taka tragedia dasz radę

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale u mnie upały! Termometr w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Zaraz się chyba rozpuszczę (ach, żeby to się tak dało ten mój tłuszczyk wytopić ). Powietrze jest tak gęste, że można by je pokroić. Nic mi się nie chce, nawet jeść. Na szczęście na parterze domu jest jakieś 10 st. mniej. Wieczorem mam zamiar iść tam poćwiczyć trochę. Bo okres już na końcówce, to wymówka mi się kończy

Dopóki są czerwone to masz jeszcze szansę się ich pozbyć "domowymi" sposobami. Ja zaniedbałam i mam teraz takie białe pręgi na udach, boczkach oraz takie malutkie koło pępka, a z takimi to już tylko profesjonalne sposoby, a i tak czytałam, że to likwiduje je tylko wizualnie, przy dotyku są nadal wyczuwalne.

Ja też mam problem z regularnością smarowania się. Mam tych mazideł pełno, ale ja nie znoszę wszelkich balsamów. brrr, nie znoszę tego uczucia, gdy mam je na skórze, nie wiem dlaczego tak mam Jak jeszcze wchłaniają się w ułamku sekundy to jakoś to zniosę, a tak na samą myśl mi się nie chce. Ale muszę je powykorzystywać, bo się przeterminują.

Muszę się wziąć do roboty, dietę już trzymam bez większych problemów, to teraz trzeba uskutecznić regularne ćwiczenia i balsamowanie.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Też bym tak chciała, właśnie muszę sobie nawyk smarowania wyrobić
Daktylku a znasz jakieś domowe sposoby na rozstępy?? u mnie aż tak gorąco nie jest, nawet popadało ale ja w górach mieszkam to też inaczej
Z tymi balsamami u mnie jest tak,że ja nie mam nawyku tak jak Ty aby regularnie smarować się...i jak coś mi zapachem nie podpasuje tak już koniec jedyny balsam mi pasował w sumie to żel antycellulitowy z Nivea Goodbye cellulite to odpowiadał mi zapachowo i działanie też dobre tylko cenowo to jak dla mnie trochę dużo bo ok 40zł i szkoda mi trochę tyle dać...i balsam z Loreala Nutri Soft 24h nawilżenia zapachowo mi odpowiada i używam a tak to inne mi nie pasują..dziwna jestem pod tym względem

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

Khloe zazdroszczę tego nawyku!!!!:eh em:

było 94kg

jest 83kg

będzie 69kg a następnie 58kg a co!
inusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 17:11   #394
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

A wlasnie co do tych czerwonych rozstepow.. co z nimi zrobic? jakie kremy polecacie?
Inusia89 jestesmy rowiesniczkami i dzieki za pomocne rady
Stary 2012-06-19, 17:31   #395
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
A wlasnie co do tych czerwonych rozstepow.. co z nimi zrobic? jakie kremy polecacie?
Inusia89 jestesmy rowiesniczkami i dzieki za pomocne rady
Ooo no to miło jest nas więcej tutaj z rocznika 89 u Ciebie ładnie zejdzie waga, ja ważę 86kg przy wzroście 158cm to u mnie widać bardzo , Ty wysoka to się ładnie rozkłada waga

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 17:47   #396
sylwusiach
Zakorzenienie

jak narazie waga mi sie rozlozyla na brzuch, biodra i cycki ale mam nadzieje ze jakos ogarne siebie
Stary 2012-06-19, 18:10   #397
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
H
Daktylku a znasz jakieś domowe sposoby na rozstępy?? u mnie aż tak gorąco nie jest, nawet popadało ale ja w górach mieszkam to też inaczej
Z tymi balsamami u mnie jest tak,że ja nie mam nawyku tak jak Ty aby regularnie smarować się...i jak coś mi zapachem nie podpasuje tak już koniec jedyny balsam mi pasował w sumie to żel antycellulitowy z Nivea Goodbye cellulite to odpowiadał mi zapachowo i działanie też dobre tylko cenowo to jak dla mnie trochę dużo bo ok 40zł i szkoda mi trochę tyle dać...i balsam z Loreala Nutri Soft 24h nawilżenia zapachowo mi odpowiada i używam a tak to inne mi nie pasują..dziwna jestem pod tym względem
Z domowych sposobów to właśnie te nieszczęsne balsamy i masaż, najlepiej taki kilkuminutowy z zastosowaniem jakiegoś kremu na rozstępy. Pewnie regularne peelingi też będą pomocne.

Ja używam do mycia popularnej gąbki Syrena klik (można kupić w rossmanie za kilka zł). Ona niby jest na cellulit, ale super napina i wygładza skórę, przez co i rozstępy są mniej widoczne. Do tego balsam tuż po jej zastosowaniu (lepiej się wchłania, więc efekty lepsze) i naprawdę te 3 lata temu widziałam efekty, zadnej obwisłej skóry po utracie tych 20 kg. Gąbka jest dość ostra, kwestia przyzwyczajenia się do niej, ale ja nią myłam całe ciało, tylko te delikatniejsze obszary tą mniej ostrą stroną. Nadal jej używam, ale już nie tak regularnie jak dawniej. Chyba czas do niej wrócić.
Stary 2012-06-19, 18:53   #398
Morinth
Przyczajenie

Dziś waga pokazała mi 87,5kg.

Jakoś od przedwczoraj ciężej niż zwykle jest mi utrzymać dietę, mam straszną ochotę na smażone... Ale ech, nie ma zmiłuj. Pozwoliłam sobie za to na mały koktajl truskawkowy domowej roboty (woda i mleko w stosunku 1:1, parę truskawek) i czuję się tak napchana, że szok. Nawet nie wiem po czym.
Stary 2012-06-19, 19:01   #399
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Z domowych sposobów to właśnie te nieszczęsne balsamy i masaż, najlepiej taki kilkuminutowy z zastosowaniem jakiegoś kremu na rozstępy. Pewnie regularne peelingi też będą pomocne.

Ja używam do mycia popularnej gąbki Syrena klik (można kupić w rossmanie za kilka zł). Ona niby jest na cellulit, ale super napina i wygładza skórę, przez co i rozstępy są mniej widoczne. Do tego balsam tuż po jej zastosowaniu (lepiej się wchłania, więc efekty lepsze) i naprawdę te 3 lata temu widziałam efekty, zadnej obwisłej skóry po utracie tych 20 kg. Gąbka jest dość ostra, kwestia przyzwyczajenia się do niej, ale ja nią myłam całe ciało, tylko te delikatniejsze obszary tą mniej ostrą stroną. Nadal jej używam, ale już nie tak regularnie jak dawniej. Chyba czas do niej wrócić.
O tej gąbce syrence nie słyszałam ale na pewno się zaopatrzę jak tylko do rossmana się wybiorę

Robiłam dziś pomiary i od 14go ubyło mi po 2cm w biodrach i pasie ale za to w biuście przybyło 4cm dziwne,że niby chudnę a biust rośnie miała może już któraś z Was tak???:confused :
Wsumie od 10maja ubyło mi w biodrach 7cm cieszy mnie to mimo iż wcale nie dużo to jest ze 124cm na 117cm a w pasie ok 8cm

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Morinth Pokaż wiadomość
Dziś waga pokazała mi 87,5kg.

Jakoś od przedwczoraj ciężej niż zwykle jest mi utrzymać dietę, mam straszną ochotę na smażone... Ale ech, nie ma zmiłuj. Pozwoliłam sobie za to na mały koktajl truskawkowy domowej roboty (woda i mleko w stosunku 1:1, parę truskawek) i czuję się tak napchana, że szok. Nawet nie wiem po czym.
a ja właśnie zjadłam spóźniony obiad (prądu znów nie było) 3małe mielone smażone+ sałata wiem,że nie wskazane ale jak bratowa zrobiła to trzeba docenić a nie wybrzydzać , pyszne było

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 19:09   #400
sylwusiach
Zakorzenienie

zmierze sie dzis i wstawie moje aktualne wymiary... moze w najblizszym czasie wstawie foty mojego ciala... o ile sie odwaze
Stary 2012-06-19, 19:18   #401
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
zmierze sie dzis i wstawie moje aktualne wymiary... moze w najblizszym czasie wstawie foty mojego ciala... o ile sie odwaze
nie ma się co wstydzić ja też się odważyłam mimo,że jestem zakompleksiona

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 19:36   #402
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Thumbs down Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

zalamka, wrocilam w krotkiego urlopu z Polski i co ja pacze na wadze 90 !!! no chyba sie zabije, mam tydzien wolnego jeszcze - eh, masakra - a mialo byc tak pieknie
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 19:41   #403
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
zalamka, wrocilam w krotkiego urlopu z Polski i co ja pacze na wadze 90 !!! no chyba sie zabije, mam tydzien wolnego jeszcze - eh, masakra - a mialo byc tak pieknie
wszytko jest do nadrobienia nie martw się

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 19:48   #404
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

wiem wiem, ale tak mi trudno utrzymac moje postanowienia .... mam bardzo slaba wole, za latwo sie poddaje.
zawsze jak wracam z *PL mam mase kremow odzywek, a potem mi to stoi w lazience i marnieje
a tak bardzo bym chciala byc tak jak rok temu - ale coz to ponad 20 kilo temu
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 20:12   #405
khloe
Strzelaj lub emigruj!

A powiedzcie mi dziewczyny jak to z tą kolacja jest...

Wróciłam własnie z roweru i jestem strasznie głodna... Mam zamiar zjeśc bułkę pełnoziarnistą z pomidorem i ogórkiem...

Niby po treningu powinno się jeść białko, ale chyba tragedii nie będzie jak to zjem??

km

mój INSTA
Stary 2012-06-19, 21:28   #406
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
A powiedzcie mi dziewczyny jak to z tą kolacja jest...

Wróciłam własnie z roweru i jestem strasznie głodna... Mam zamiar zjeśc bułkę pełnoziarnistą z pomidorem i ogórkiem...

Niby po treningu powinno się jeść białko, ale chyba tragedii nie będzie jak to zjem??
jeżeli jeszcze spać się nie wybierasz to smacznego 3 godz przed snem najpóźniej powinno się jeść więc smacznego ja podgryzam sucharka razowego

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 22:15   #407
meg_121
Raczkowanie

sylwisiach świetnie wyglądasz, ja ważę ciut mniej, ale jestem za to o całe 7 cm mniejsza i u mnie waga całkiem inaczej sierozłożyła, także to nie wygląda już u mnie tak dobrze czuję się jakoś pełna dzisiaj, może za dużo wody niegazowanej, piję non stop przez te upały ;d
meg_121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 22:26   #408
sylwusiach
Zakorzenienie

Moze wygladam swietnie w ciuchach niedlugo wstawie foty moich problemowych miejsc.. mam nadzieje ze nie wystrasze nikogo wstawisz swoje fotki?

moje wymiary:
talia-90
biodra-110
udo-60

Najsmieszniejsze jest to, ze zawsze chcialam miec wiekszy bius..Teraz mam wiekszy, ale nie tylko w biust mi poszlo-niestety moj TŻ w pełni mnie akceptuje, tylko ze ja nie najlepiej czuje sie we wlasnym ciele.. zawsze nosilam 14 ,czasem 12 nawet a teraz w 16 sie nie mieszcze

Cóz trzeba wziąc sie za siebie.Najwyzsza pora

Edytowane przez sylwusiach
Czas edycji: 2012-06-19 o 22:30
sylwusiach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 23:04   #409
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Moze wygladam swietnie w ciuchach niedlugo wstawie foty moich problemowych miejsc.. mam nadzieje ze nie wystrasze nikogo wstawisz swoje fotki?

moje wymiary:
talia-90
biodra-110
udo-60

Najsmieszniejsze jest to, ze zawsze chcialam miec wiekszy bius..Teraz mam wiekszy, ale nie tylko w biust mi poszlo-niestety moj TŻ w pełni mnie akceptuje, tylko ze ja nie najlepiej czuje sie we wlasnym ciele.. zawsze nosilam 14 ,czasem 12 nawet a teraz w 16 sie nie mieszcze

Cóz trzeba wziąc sie za siebie.Najwyzsza pora
Wstaw my Ci szczerze powiemy czy naprawdę tak źle ja mam w tali też 90 a w biodrach ok 117...w biuście 116 a pod 93....w udzie 70 a w pasie na wys pępka 112 także kawał baby ze mnie

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-19, 23:26   #410
sylwusiach
Zakorzenienie

a ja mam w biuscie 103 a pod biustem 85 cm..

zaraz bedziemy sie klocic ktora gorzej/lepiej wyglada;P:P

dzieki mojemu wzrostowi i wymiarach tez nie naleze do najmniejszych kobiet

a teraz fotki... przepraszam za jakosc. Zdjecia byly robione przed chwila .. czekam na werdykt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCI0151.jpg (52,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCI0152.jpg (42,3 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCI0155.jpg (65,2 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez sylwusiach
Czas edycji: 2012-06-19 o 23:37
sylwusiach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 23:33   #411
bassienkaw
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, zostałam zaproszona przez założycielkę wątku Można? Chciałam się przywitać. Nazywam się Basia, jestem mamą prawie 5 letniej Łucji i 2 letniej Julii. Dwa razy startowałam z wagi 90kg po pierwszej i po drugiej ciąży, obydwie ciąże kończyłam z wagą prawie 100kg... obecnie 67,5kg na wadze, przede mną jeszcze ok 6-7

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 23:40   #412
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, zostałam zaproszona przez założycielkę wątku Można? Chciałam się przywitać. Nazywam się Basia, jestem mamą prawie 5 letniej Łucji i 2 letniej Julii. Dwa razy startowałam z wagi 90kg po pierwszej i po drugiej ciąży, obydwie ciąże kończyłam z wagą prawie 100kg... obecnie 67,5kg na wadze, przede mną jeszcze ok 6-7
Witaj!!! kojarze Cię z innego watku, ktory czytalam jakis czas temu widzialam Twoje zdjecia sprzed ,w trakcie i po odchudzaniu i powiem Ci, ze mnie zachwycilas
Stary 2012-06-20, 00:00   #413
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Basieńko jak miło ,że dołączyłaś do nas i dziękuję bardzo!! jesteś przykładem na to,że jak się chce to można osiągnąć cel i dla wielu z nas powinnaś być przykładem bo właśnie nie diety cud czy wspomaganie jakimiś tabletkami ale własną silną wolą zdobyłaś to do czego my dążymy gdybyś zechciała i tutaj nam wkleić swoją metamorfozę to było by super

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
a ja mam w biuscie 103 a pod biustem 85 cm..

zaraz bedziemy sie klocic ktora gorzej/lepiej wyglada;P:P

dzieki mojemu wzrostowi i wymiarach tez nie naleze do najmniejszych kobiet

a teraz fotki... przepraszam za jakosc. Zdjecia byly robione przed chwila .. czekam na werdykt

Sylwia z ręką na sercu Ci mówię,że nie jest źle!!! rozumiem ,że Ty się źle czujesz dlatego mogę Ci polecić byś zaczęła jeść 5 posiłków dziennie co 3godz, zamieniła pieczywo białe na pełnoziarniste lub chrupkie typu vasa , słodycze postaraj się ograniczyć i jeżeli pijesz napoje gazowane to z nich zrezygnuj + do tego aerobiczna 6 weidera i obstawiam ,że za ok 2 miesiące będziesz jeszcze lepsza laska

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-20, 00:17   #414
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Witajcie dziewczyny! Można dołączyć? Mam 168 cm wzrostu, dwa lata temu ważyłam 78kg, schudłam do 71 w ciągu kilku miesięcy. Teraz ponawiam odchudzanie, gdy na wadzę zobaczyłam 74. Dziś rano było 71,2 kg, a moim celem (wymarzonym !!!) jest 53. Jestem na diecie białkowej, ale nigdy nie jem samego, zawsze łącze z owocami i warzywami. Poza tym 4-5 razy w tygodniu chodzę na fitness. Zdecydowałam się zrezygnować z chleba, makaronu, ryżu, ziemniaków i słodyczy - wszystkiego, co kocham. Ciasta mi się śnią, ale cóż. Pora się za siebie brać. Mam nadzieję, że wytrwam.
Stary 2012-06-20, 00:21   #415
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Wstaw my Ci szczerze powiemy czy naprawdę tak źle ja mam w tali też 90 a w biodrach ok 117...w biuście 116 a pod 93....w udzie 70 a w pasie na wys pępka 112 także kawał baby ze mnie
Jakbym widziała swoje wymiary (+/- 1 cm) Z tym, że ja mam jakieś 15 cm wzrostu więcej i ważę te 15 kg więcej.

Ja dzisiaj strasznie mało zjadłam, zaledwie grahamka z wędliną i sałatą oraz zupa. Ale naprawdę u mnie upał taki, że tylko pić się chce.

ps. od wczoraj chodzi za mną snickers, ale się nie daję

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2012-06-20 o 00:24
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 00:58   #416
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Jakbym widziała swoje wymiary (+/- 1 cm) Z tym, że ja mam jakieś 15 cm wzrostu więcej i ważę te 15 kg więcej.

Ja dzisiaj strasznie mało zjadłam, zaledwie grahamka z wędliną i sałatą oraz zupa. Ale naprawdę u mnie upał taki, że tylko pić się chce.

ps. od wczoraj chodzi za mną snickers, ale się nie daję
Daktylku to prawie takie same jesteśmy a za mną rożek orzechowy lub kręcony z automatu mieszany

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pagzik Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Można dołączyć? Mam 168 cm wzrostu, dwa lata temu ważyłam 78kg, schudłam do 71 w ciągu kilku miesięcy. Teraz ponawiam odchudzanie, gdy na wadzę zobaczyłam 74. Dziś rano było 71,2 kg, a moim celem (wymarzonym !!!) jest 53. Jestem na diecie białkowej, ale nigdy nie jem samego, zawsze łącze z owocami i warzywami. Poza tym 4-5 razy w tygodniu chodzę na fitness. Zdecydowałam się zrezygnować z chleba, makaronu, ryżu, ziemniaków i słodyczy - wszystkiego, co kocham. Ciasta mi się śnią, ale cóż. Pora się za siebie brać. Mam nadzieję, że wytrwam.
Pagdzik witamy najważniejsze ,że chęci są damy rade razem wszystkie

było 94kg

jest 83kg

Stary 2012-06-20, 07:37   #417
sheena84
Rozeznanie

Dzien dobry
Ja sie nawet nie mierzylam ostatnio wiec nie wiem ile tych cm jest...
sheena84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 08:51   #418
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dziewczyny jestem załamana i zła na siebie

wczoraj wieczorem oprócz kolacji zjadłam jeszce wielką porcję lodów

km

mój INSTA
Stary 2012-06-20, 11:06   #419
Madziq634
Rozeznanie

Witajcie Dziewczyny
ja jestem już po roczku a raczej przed roczkiem;p Moja malutka skonczyła wczoraj roczek ale nierobilismy go jakos uroczyscie, bo taki ma dopiero na nstp sobote wiec wczoraj zjechali sie tylko chrzestniwiec niebyło zbyt wielu kosztownosci na stole;p ale były ciasta....a że jej chrzestny pracuje w piekarnio-cukierni to przyniósł nasz tzw "kołocz"jak ktos jest ze śląska to zrozumie;p a dla wyjasnienia to 3 rodzaje ciasta jedne z kruszonka,potem z makiem , serem i jabłecznikja z tych wszystkich uwielbiam te z krucha posypkąi zjadłam takie malusie 3 kawałeczki do tego lampka szampana za jej zdrówkoale najgorsze to dopiero za tydzien tam to bedzie pysznosci aż sie boje

Widze tu wiele nowych dziewczyn, wiec witam was wszystkie

Inusia89-Dziekuje za życzonkaa moje dane to ok168-170cm startowałam z waga 79kg teraz jest 73,8kg mój cel to tam 68-70kg(narazie;p)
Madziq634 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 14:45   #420
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana i zła na siebie

wczoraj wieczorem oprócz kolacji zjadłam jeszce wielką porcję lodów
A jakie te lody były? jak śmietankowe bez żadnych sosów,czekolad i bakalii to pół biedy

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziq634 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
ja jestem już po roczku a raczej przed roczkiem;p Moja malutka skonczyła wczoraj roczek ale nierobilismy go jakos uroczyscie, bo taki ma dopiero na nstp sobote wiec wczoraj zjechali sie tylko chrzestniwiec niebyło zbyt wielu kosztownosci na stole;p ale były ciasta....a że jej chrzestny pracuje w piekarnio-cukierni to przyniósł nasz tzw "kołocz"jak ktos jest ze śląska to zrozumie;p a dla wyjasnienia to 3 rodzaje ciasta jedne z kruszonka,potem z makiem , serem i jabłecznikja z tych wszystkich uwielbiam te z krucha posypkąi zjadłam takie malusie 3 kawałeczki do tego lampka szampana za jej zdrówkoale najgorsze to dopiero za tydzien tam to bedzie pysznosci aż sie boje

Widze tu wiele nowych dziewczyn, wiec witam was wszystkie

Inusia89-Dziekuje za życzonkaa moje dane to ok168-170cm startowałam z waga 79kg teraz jest 73,8kg mój cel to tam 68-70kg(narazie;p)
hej jak raz zjadłaś to nic takiego, byle byś codziennie tych kołaczy nie jadła a w przyszłą sobotę poprostu wybieraj mniejsze zło
Madziu dopisałam Cię a tak w ogóle to Ty już blisko celu jesteś szczęsciaro

było 94kg

jest 83kg

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2012-06-20 o 14:47
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości