|
|
#391 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Cytat:
ja jestem właśnie odwrotnie- zbzikowana na punkcie smarowania ![]() codziennie uda i pośladki szczotką do mazażu traktuje a potem jakiś kosmetyk- inaczej nei usnę ![]() A co do rozstępów- jeżeli są czerwone to jeszcze możesz coś zadziałać kiedyś dziewczyny polecały na rozstępy ten kosmetyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
|
|
|
#392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, ale u mnie upały! Termometr w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Zaraz się chyba rozpuszczę (ach, żeby to się tak dało ten mój tłuszczyk wytopić
![]() Cytat:
Ja też mam problem z regularnością smarowania się. Mam tych mazideł pełno, ale ja nie znoszę wszelkich balsamów. brrr, nie znoszę tego uczucia, gdy mam je na skórze, nie wiem dlaczego tak mam Jak jeszcze wchłaniają się w ułamku sekundy to jakoś to zniosę, a tak na samą myśl mi się nie chce. Ale muszę je powykorzystywać, bo się przeterminują. Muszę się wziąć do roboty, dietę już trzymam bez większych problemów, to teraz trzeba uskutecznić regularne ćwiczenia i balsamowanie. ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#393 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej Sylwia jesteś wysoka więc te 85kg przy wzroście 180cm to jeszcze nie taka tragedia dasz radę ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Z tymi balsamami u mnie jest tak,że ja nie mam nawyku tak jak Ty aby regularnie smarować się...i jak coś mi zapachem nie podpasuje tak już koniec jedyny balsam mi pasował w sumie to żel antycellulitowy z Nivea Goodbye cellulite to odpowiadał mi zapachowo i działanie też dobre tylko cenowo to jak dla mnie trochę dużo bo ok 40zł i szkoda mi trochę tyle dać...i balsam z Loreala Nutri Soft 24h nawilżenia zapachowo mi odpowiada i używam a tak to inne mi nie pasują..dziwna jestem pod tym względem![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie co do tych czerwonych rozstepow.. co z nimi zrobic? jakie kremy polecacie?
Inusia89 jestesmy rowiesniczkami i dzieki za pomocne rady
|
|
#395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest nas więcej tutaj z rocznika 89 u Ciebie ładnie zejdzie waga, ja ważę 86kg przy wzroście 158cm to u mnie widać bardzo , Ty wysoka to się ładnie rozkłada waga
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
jak narazie waga mi sie rozlozyla na brzuch, biodra i cycki
ale mam nadzieje ze jakos ogarne siebie
|
|
#397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja używam do mycia popularnej gąbki Syrena klik (można kupić w rossmanie za kilka zł). Ona niby jest na cellulit, ale super napina i wygładza skórę, przez co i rozstępy są mniej widoczne. Do tego balsam tuż po jej zastosowaniu (lepiej się wchłania, więc efekty lepsze) i naprawdę te 3 lata temu widziałam efekty, zadnej obwisłej skóry po utracie tych 20 kg. Gąbka jest dość ostra, kwestia przyzwyczajenia się do niej, ale ja nią myłam całe ciało, tylko te delikatniejsze obszary tą mniej ostrą stroną. Nadal jej używam, ale już nie tak regularnie jak dawniej. Chyba czas do niej wrócić.
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
Dziś waga pokazała mi 87,5kg.
Jakoś od przedwczoraj ciężej niż zwykle jest mi utrzymać dietę, mam straszną ochotę na smażone... Ale ech, nie ma zmiłuj. Pozwoliłam sobie za to na mały koktajl truskawkowy domowej roboty (woda i mleko w stosunku 1:1, parę truskawek) i czuję się tak napchana, że szok. Nawet nie wiem po czym.
|
|
#399 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robiłam dziś pomiary i od 14go ubyło mi po 2cm w biodrach i pasie ale za to w biuście przybyło 4cm dziwne,że niby chudnę a biust rośnie miała może już któraś z Was tak??? :confused :Wsumie od 10maja ubyło mi w biodrach 7cm cieszy mnie to mimo iż wcale nie dużo to jest ze 124cm na 117cm a w pasie ok 8cm---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
wiem,że nie wskazane ale jak bratowa zrobiła to trzeba docenić a nie wybrzydzać , pyszne było
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
zmierze sie dzis i wstawie moje aktualne wymiary...
moze w najblizszym czasie wstawie foty mojego ciala... o ile sie odwaze
|
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też się odważyłam mimo,że jestem zakompleksiona
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
zalamka,
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw się
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ale tak mi trudno utrzymac moje postanowienia .... mam bardzo slaba wole, za latwo sie poddaje.
zawsze jak wracam z *PL mam mase kremow odzywek, a potem mi to stoi w lazience i marnieje ![]() a tak bardzo bym chciala byc tak jak rok temu - ale coz to ponad 20 kilo temu |
|
|
|
|
#405 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
A powiedzcie mi dziewczyny jak to z tą kolacja jest...
Wróciłam własnie z roweru i jestem strasznie głodna... Mam zamiar zjeśc bułkę pełnoziarnistą z pomidorem i ogórkiem... Niby po treningu powinno się jeść białko, ale chyba tragedii nie będzie jak to zjem??
|
|
#406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3 godz przed snem najpóźniej powinno się jeść więc smacznego ja podgryzam sucharka razowego
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
sylwisiach świetnie wyglądasz, ja ważę ciut mniej, ale jestem za to o całe 7 cm mniejsza i u mnie waga całkiem inaczej sierozłożyła, także to nie wygląda już u mnie tak dobrze
czuję się jakoś pełna dzisiaj, może za dużo wody niegazowanej, piję non stop przez te upały ;d
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wygladam swietnie w ciuchach
niedlugo wstawie foty moich problemowych miejsc.. mam nadzieje ze nie wystrasze nikogo wstawisz swoje fotki?moje wymiary: talia-90 biodra-110 udo-60 Najsmieszniejsze jest to, ze zawsze chcialam miec wiekszy bius..Teraz mam wiekszy, ale nie tylko w biust mi poszlo-niestety moj TŻ w pełni mnie akceptuje, tylko ze ja nie najlepiej czuje sie we wlasnym ciele.. zawsze nosilam 14 ,czasem 12 nawet a teraz w 16 sie nie mieszcze Cóz trzeba wziąc sie za siebie.Najwyzsza pora
Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2012-06-19 o 22:30 |
|
|
|
|
#409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam w tali też 90 a w biodrach ok 117...w biuście 116 a pod 93....w udzie 70 a w pasie na wys pępka 112 także kawał baby ze mnie
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w biuscie 103 a pod biustem 85 cm..
zaraz bedziemy sie klocic ktora gorzej/lepiej wyglada;P:P dzieki mojemu wzrostowi i wymiarach tez nie naleze do najmniejszych kobiet ![]() a teraz fotki... przepraszam za jakosc. Zdjecia byly robione przed chwila .. czekam na werdykt
Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2012-06-19 o 23:37 |
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, zostałam zaproszona przez założycielkę wątku
Można? Chciałam się przywitać. Nazywam się Basia, jestem mamą prawie 5 letniej Łucji i 2 letniej Julii. Dwa razy startowałam z wagi 90kg po pierwszej i po drugiej ciąży, obydwie ciąże kończyłam z wagą prawie 100kg... obecnie 67,5kg na wadze, przede mną jeszcze ok 6-7
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam Twoje zdjecia sprzed ,w trakcie i po odchudzaniu i powiem Ci, ze mnie zachwycilas ![]()
|
|
|
#413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteś przykładem na to,że jak się chce to można osiągnąć cel![]() i dla wielu z nas powinnaś być przykładem bo właśnie nie diety cud czy wspomaganie jakimiś tabletkami ale własną silną wolą zdobyłaś to do czego my dążymy gdybyś zechciała i tutaj nam wkleić swoją metamorfozę to było by super---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
Sylwia z ręką na sercu Ci mówię,że nie jest źle!!!
|
|
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny! Można dołączyć? Mam 168 cm wzrostu, dwa lata temu ważyłam 78kg, schudłam do 71 w ciągu kilku miesięcy. Teraz ponawiam odchudzanie, gdy na wadzę zobaczyłam 74. Dziś rano było 71,2 kg, a moim celem (wymarzonym !!!) jest 53. Jestem na diecie białkowej, ale nigdy nie jem samego, zawsze łącze z owocami i warzywami. Poza tym 4-5 razy w tygodniu chodzę na fitness. Zdecydowałam się zrezygnować z chleba, makaronu, ryżu, ziemniaków i słodyczy - wszystkiego, co kocham. Ciasta mi się śnią, ale cóż. Pora się za siebie brać. Mam nadzieję, że wytrwam.
|
|
#415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym, że ja mam jakieś 15 cm wzrostu więcej i ważę te 15 kg więcej.Ja dzisiaj strasznie mało zjadłam, zaledwie grahamka z wędliną i sałatą oraz zupa. Ale naprawdę u mnie upał taki, że tylko pić się chce. ps. od wczoraj chodzi za mną snickers, ale się nie daję
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-06-20 o 00:24 |
|
|
|
|
|
#416 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a za mną rożek orzechowy lub kręcony z automatu mieszany ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Ja sie nawet nie mierzylam ostatnio wiec nie wiem ile tych cm jest... |
|
|
|
|
#418 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dziewczyny jestem załamana i zła na siebie
![]() wczoraj wieczorem oprócz kolacji zjadłam jeszce wielką porcję lodów
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() ![]() ja jestem już po roczku a raczej przed roczkiem;p Moja malutka skonczyła wczoraj roczek ale nierobilismy go jakos uroczyscie, bo taki ma dopiero na nstp sobote wiec wczoraj zjechali sie tylko chrzestni wiec niebyło zbyt wielu kosztownosci na stole;p ale były ciasta....a że jej chrzestny pracuje w piekarnio-cukierni to przyniósł nasz tzw "kołocz"jak ktos jest ze śląska to zrozumie;p a dla wyjasnienia to 3 rodzaje ciasta jedne z kruszonka,potem z makiem , serem i jabłecznik ja z tych wszystkich uwielbiam te z krucha posypką i zjadłam takie malusie 3 kawałeczki do tego lampka szampana za jej zdrówko![]() ale najgorsze to dopiero za tydzien tam to bedzie pysznosci aż sie boje![]() ![]() Widze tu wiele nowych dziewczyn, wiec witam was wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]() Inusia89-Dziekuje za życzonka ![]() a moje dane to ok168-170cm startowałam z waga 79kg teraz jest 73,8kg mój cel to tam 68-70kg(narazie;p)
|
|
|
|
|
#420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
jak raz zjadłaś to nic takiego, byle byś codziennie tych kołaczy nie jadła a w przyszłą sobotę poprostu wybieraj mniejsze zło ![]() Madziu dopisałam Cię a tak w ogóle to Ty już blisko celu jesteś szczęsciaro
Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-20 o 14:47 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja to niesystematyczna jestem jeśli chodzi o balsamowanie się czy regularne pilingi , raczej jak mi się przypomni
w ostatnim czasie pojawiło mi się sporo rozstępów na brzuchu na wysokości pępka i powyżej są czerwone i nie wiem czy na tym etapie da się coś zrobić z nimi??