Niski Wzrost - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-24, 14:09   #391
GiadaScordia
BAN stały

Dot.: Niski Wzrost

Spoj jeszcze raz na 1.48
wszytskie twoje ''argumenty'' obalone kochana
ty natomiast powtarzasz tylko ''mam racje''
miej troche dumy i honoru dla siebie
poza tym piszesz juz nie na temat i ogolnikowe banaly (z braku argumentow oczywiscie)
GiadaScordia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 14:29   #392
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GiadaScordia Pokaż wiadomość
Spoj jeszcze raz na 1.48
Sprecyzuj może co masz tu na myśli, bo tutaj twój styl jest już zupłenie nieczytelny.
Cytat:
wszytskie twoje ''argumenty'' obalone kochana
ty natomiast powtarzasz tylko ''mam racje''
miej troche dumy i honoru dla siebie
poza tym piszesz juz nie na temat i ogolnikowe banaly (z braku argumentow oczywiscie)
Ja bym bardziej powiedziała, "obalone"
Skoro masz argumentów tak wiele, to może w końcu sama odniesiesz się do jakiejś słownikowej definicji piękna i wytłumaczysz jakoś zwięźle dlaczego niski wzost nie może być piękny. Gadka w stylu "nikt mi nie powie, że Brad Pitt nie jest cośtam..." to jest właśnie klasyczny przykład banału. Ja czekam na konkret. I jeszcze powiedz co to według ciebie znaczy "obiektywny", bo i tutaj widzę, że definicję masz jakby niezgodną z powszechnie przyjętą.

Jeśli chodzi o dumę i honor, to ty się już ich wyzbyłaś w swoich postach. Wnoskuję po ich ryszntokowym poziomie, osobliwej składni i niskich docinkach wymykających się zasadom kultury. Powtórzę - to nie mnie nimi obrażasz. One świadczą o tobie i to bardzo nagatywnie.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 14:50   #393
GiadaScordia
BAN stały

Powtarzasz sie, bo brak ci argumenotwo
Pobilam cie jzu w tamtym poscie i nie potrafisz sie z tym pogodzic
A to co napisalas jest KOMPLETNIE nie na temat.
Szanuj siebie i nie pokazuj jak bardzo jestes malutka w tej chwili.
Niskiego wzrostu chyba nie masz czym nadrobic
papa
Stary 2012-12-24, 14:52   #394
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitten92 Pokaż wiadomość
Aczkolwiek nie jestem za hierarchicznym podejściem do wzrostu - niska jest super, wysoka jest be - i na odwrót.
Mam tak samo - to, co napisałam było jedynie odpowiedzią na komentarz Wizażanki I wysokie i niskie kobiety potrafią być piękne i na odwrót.

Cytat:
Moze gdybys byla wysoka, miala bys jeszcze wieksze powodzenie
Ja uwazam, ze ladnych ludzi jest znacznie mniej. Chce przez to powiedziec, ze niska atrakcyjna dziewczyna raczej rzadko ma konkurencje w postaci dziewczyn niczym modelki Victoria Secret Fakt, wzrost to nie jest cos na co mezczyzni bardzo zwracaja uwage (wg moich obserwacji)...ale jezeli juz porownac bardzo ladna, zgrabna, niska dziewczyne i taka sama wysoka, to nie ma co sie oszukiwac- wyzsza bedzie bardziej atrakcyjna. (Nie za wysoka- wedlug mojego gustu )
Może, nie dowiem się tego i mało mnie to interesuje, bo nie narzekam - nawet w towarzystwie wysokich, atrakcyjnych koleżanek to ja jestem tą, do której zazwyczaj faceci podchodzą jako pierwsi Pewnie, gdybym się przyjaźniła z jakąś olśniewającą pięknoscią, to byłoby inaczej, ale na szczęście olśniewających piękności w moim otoczeniu brak

Co do tych porównań, to nie jest tak łatwo, bo nigdy nie znajdziemy dwóch identycznych dziewczyn, które różniłby jedynie wzrost - zazwyczaj jedna z nich się nam bardziej podoba i to już jest indywidualne, wiec to, o czym piszesz jest nie do udowodnienia. Przykładowo, gdyby postawić obok siebie którąs z modelek VS, np.Mirandę Kerr, a obok niej niską Natalie Portman, to co najmniej połowa osób (a moim zdaniem nawet więcej) wskazałaby Natalie jako tę piękniejszą. I o czym to by świadczyło? O tym, że niskie są atrakcyjniejsze? Zdecydowanie nie.

Znam wielu mężczyzn, którzy uważają niskie kobiety za dużo bardziej atrakcyjne, taki mają gust i tyle. Nie sądzę, żeby oni wskazali na modelkę jako swój ideał Tak czy inaczej, wzrost jest tak mało istotny, ze nie ma się co ekscytować tym tematem - kobiecość i atrakcyjność nie mają z nim nic wspólnego i szkoda życia na zamartwianie się tym czy gdybym była 10 cm wyższa, to czy miałabym większe powodzenie.
Stary 2012-12-24, 14:58   #395
GiadaScordia
BAN stały

Racja
Stary 2012-12-24, 15:03   #396
Konto usunięte

Cytat:
Powtarzasz sie, bo brak ci argumenotwo
Pobilam cie jzu w tamtym poscie i nie potrafisz sie z tym pogodzic
A to co napisalas jest KOMPLETNIE nie na temat.
Szanuj siebie i nie pokazuj jak bardzo jestes malutka w tej chwili.
Niskiego wzrostu chyba nie masz czym nadrobic
papa
A więc brak odpowiedzi, spodziewałam się
Ciekawam w którym poście mnie yyy... pobiłaś? Mam wrażenie, że coś mnie ominęło. Muszę przyznać, że czytając twoje posty można się niesamowicie dowartościować i to nie pod względem wyglądu. Ale i tak myślę, że niejedna niska kobieta, jeśli nawet cierpiała z powodu wzrostu, to po twoich postach jest wyleczona z kompleksów

A niskiego wzrostu nie muszę niczym 'nadrabiać'. Podoba mi się (serio, to się może podobać nawet wtedy kiedy tobie się nie podoba), kompleksów nie mam, faceta mam nawet. Widać stwierdził, że w jego subiektywnym odczuciu jestem piękna. A nie, zaraz, na pewno jak mu tylko zaświta na horyzoncie moja wyższa wersja, to się rozmyśli
Uwaga. W ostatnim zdaniu występuje ironia.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 15:15   #397
GiadaScordia
BAN stały

A co ma do tematu, ze jestes piekna dla faceta i podobasz sie spobie...to ja podpowiem- nic. I gratuluje sukcoesu, wow podobasz sie sobie i facetowi wooow
co do reszty- po co sie znowu powtarzasz? nie bede kopiowac w kolko teog samego, juz czytalas i pogodz sie z porazka Nie umknie mi to ze nie umialas znalesc odpowiedzi w tamtym poscie, przykro mi bez wzgledu na to ile razy sie powtorzyrz i powiesz ze ci nie odpowoadam i z kazdym powtorzeniem sie jak to masz racje-pograzasz sie nie wiedzialam ze komus moze tak zalezec na tym, ubogie musisz miec zycie, w ogole to zaraz jest wigilia nie wiem jak ty ale ja stad ide bo mam zycie i wizerunek poza wizazem a ty pozostaniesz juz malutka nie tylko wzrostem, tlyko nie wiem dlaczego jestes w takiej desperacji, spokojnie, nie znma twojego nazwiska

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

A to masz znwo na dobitke:

''Acha, to Ty jestes niska- i wszytsko jasne Niska i zakompleksiona. Wmawiaj sobei wmawiaj. Stan na boso obok adriany limy i niech moze zweryfikuja to panowie

Nie bede komentowac belkotu typu: pisze bo pisze, pisze bo sie nie nudze lalalal a slonce jest zielone, wybacz, nie dostarcze ci rozrywki. I powtarzam, niezaleznie od ilosci slownikow, kiedy chcemy powiedziec ze ktos jest otyly to mowimy OTYLY. Po to jest tez wyraz otyly. FAJNIE ZE SPRAWDZILAS, NO TO TERAZ SPRAWDZ ZNACZENIE SLOWA SYNONIM
oj...chyba udowodnilam u ciebie pewna ceche z ktorej nie powinnas byd dumna, ups (nie ze to moja misja byla)
Nie przeczytalas widoznie wsyztskiego.
Zanim napiszesz ze nieee synonim znacyz to i to, to wbijze sobie wreszcie do glowy ze bardoz mi przykro, ale istnieje piekno obiektywne i to rzecz oczywista. Kiedy mowi ktos do kogos''mam taka piekna kolezanka'' to nie wyobrazamy sobie raczje malej grubaski z ogromnym nochalem...bo wiemy ze nawet jesli by nam sie to podobalo (taaa ) to nei bedzie to obiektywne. Inaczej nie bylo by tez slynnych symboli skesu znowu w ramach prowokacji wyjedziesz z telewizja, ale nie bede wymeinaic wszytskich przykladow ani uczyc JAK DZIECKO Z INNEJ PLANTY kto to ktos brzydki i co to jest trawa co to jest kwiat
Na 90 % mysle ze jestes brzydka i zakompleksiona Ale ci na to nei poradze.
Ciekawe ilu ludzi powie ze Brad Pitt nie jest przystojny obiektywnie ale za to ten dziadzia z dworca pkp juz tak. Nie, piekno nie jest takie jak bys chciala

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

I tak na zakonczenie, zgaduj zgadula jak myslisz dlaczego osobno sa organizowane (mniej popularne) konkursy plus size a wiesz ze sa tez wybory MISS TRANSWESTYTOW ? hahaha jak widzisz jezeli mowa o poziomie to ty troche odstajesz dlatego koncze z toba dyskusje.
Taaa i pewnie wiekszosc facetow wybierze slicznego trans albo kulturystke niz jakas miss world? A wiesz kochanie dlaczeog odpowiedz brzmi nie? Bo istnieje tez piekno obiektywne, tak jak pisze o tym caly czas
Juz nie urosniejsz ani nie wyladniejesz, wiec zycze ci akceptacji siebie bez przymusu udowadniania swiatu wymyslonych przez ciebie jakbys ciepriala na autyzm lub schozofrenie, jestes na prawde w desperacji

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Jestem ciekawa . Zalozmy ze jakis kompletny idiota nie zna odpowiedzi na to pytanie i oglasza konkurs, jaka dziewczyne pytani na ulicy ludzie wybraliby za ladna/ladniejsza: szczupla zgrabna z pieknymi wlosami o symetrycznych, regularnych rysach, czy niska gruba z garbatym nosem...kazdy mialby obstawic a za trafiona prognoze- wygrana 50 milionow dolarow ciekawe czy Lisbeth obstawila by ta z duzym nosem, gruba
Ten glupi przyklad to ''dowod'', nie istnieje takie cos jak wysoce subiektywne piekno... Ale niestety pewna okreslona grupa zawsze powie cos innego ''

Tylko zanim zaczniesz uzywac ''logicznych i na temat SOLIDNYCH ARGUMENTOW'' to sie zastanow czy aby na pewno takie sa uwaga, u oczywiscie ironia bo juz dawno zamknelam ci buzke, powtarzaj sie jeszcze milion razy a ja ide przygotowywac sie do swiat, nie bede blaznic mojego poczucia przyzwitosci i uwielbienia tradycji rozmowa w internecie z KOMPLETNYM...geniuszem Zegnam i zycze ci oderwania sie od komputera ;*
Stary 2012-12-24, 15:34   #398
Konto usunięte

Cytat:
co do reszty- po co sie znowu powtarzasz? nie bede kopiowac w kolko teog samego, juz czytalas i pogodz sie z porazka
Z tego, co zauważyłam ,to w powtarzaniu się bijesz mnie na łeb. Tu i wcześniej wklejasz ponowne swoje posty w niezmienionej treśći, a nawet kopiujesz swoje posty z innego wątku.
Cytat:
Nie umknie mi to ze nie umialas znalesc odpowiedzi w tamtym poscie, przykro mi
Na co i gdzie nie odpowiedziałam? Serio pytam. Już nawet nie ciebie, tylko innych uczestniczek wątku. Czy może chodziło o te domniemania jakobym była brzydka i zakompleksiona? Jeśli tak, to niestety - nie uważam się za brzydką i zakompleksiona też nie jestem. Mam nispełna 160cm wzrostu i nos z garbem - to jedne z moich ulubionych cech.
Cytat:
nie wiedzialam ze komus moze tak zalezec na tym, ubogie musisz miec zycie, w ogole to zaraz jest wigilia nie wiem jak ty ale ja stad ide bo mam zycie i wizerunek poza wizazem a ty pozostaniesz juz malutka nie tylko wzrostem, tlyko nie wiem dlaczego jestes w takiej desperacji, spokojnie, nie znma twojego nazwiska
Ja sobie zostanę, bo nie obchodzę świąt
Cytat:
Tylko zanim zaczniesz uzywac ''logicznych i na temat SOLIDNYCH ARGUMENTOW'' to sie zastanow czy aby na pewno takie sa uwaga, u oczywiscie ironia bo juz dawno zamknelam ci buzke,
Przypominam, że jesteśmy na forum internetowym i chociażbyś bardzo chciała, niczego nie możesz mi zamknąć.
Cytat:
powtarzaj sie jeszcze milion razy a ja ide przygotowywac sie do swiat, nie bede blaznic mojego poczucia przyzwitosci i uwielbienia tradycji rozmowa w internecie z KOMPLETNYM...geniuszem Zegnam i zycze ci oderwania sie od komputera ;*
Oj, za późno
Dawno nikt nie dostarczył mi tyle rozrywki Twoja obłąkańcza frustracja tylko buduje moje poczucie własnej wartości.
Stary 2012-12-24, 15:49   #399
helena4321
BAN stały

Stuknij sie w glowę, koleżanko. Chodzilo zapewne o to, że nie potrafilas sie rzeczowo odniesc do kontrargumentow a za to powtarzaz sie wciaz bez sensu nic nowego i rozumnego nie wnoszac. Dlatego masz zamknieta buzie dziecinko. Co ja/ kogokolwiek obchodzi, ze nie masz kompleksow? To rowniez nic nie wnosi do dyskusji, marny argument, nie odnoszacy sie do tematu i wywodow na ktore wciaz nie masz niczego logicznego zeby sie skonftrontowania. Chcesz. to sobie powtarzaj nadal w kolko swoje madrosci, ale twoj poziom dyskfalifikuje cie jako partnerke w dyskusji. Smute,nni sie bawia, ty siedzisz na forum i pokazujesz swoja glupote. Wesolych swiat na wizazu.Czasami nienawidze tego forum.Poza tym ogarnicjcie sie, sa swieta. A ty trollu idz zamacz ten wstretny nochal z garbem w barszcz a nie pokazujesz swoja glupote. Nie masz nic do powiedzenia. Mozecie mnie zbanowac, mam to gdzies, ale wizaz schodzi na psy.
helena4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 15:53   #400
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez helena4321 Pokaż wiadomość
Stuknij sie w glowę, koleżanko. Chodzilo zapewne o to, że nie potrafilas sie rzeczowo odniesc do kontrargumentow a za to powtarzaz sie wciaz bez sensu nic nowego i rozumnego nie wnoszac. Dlatego masz zamknieta buzie dziecinko. Co ja/ kogokolwiek obchodzi, ze nie masz kompleksow? To rowniez nic nie wnosi do dyskusji, marny argument, nie odnoszacy sie do tematu i wywodow na ktore wciaz nie masz niczego logicznego zeby sie skonftrontowania. Chcesz. to sobie powtarzaj nadal w kolko swoje madrosci, ale twoj poziom dyskfalifikuje cie jako partnerke w dyskusji. Smute,nni sie bawia, ty siedzisz na forum i pokazujesz swoja glupote. Wesolych swiat na wizazu.Czasami nienawidze tego forum.Poza tym ogarnicjcie sie, sa swieta. A ty trollu idz zamacz ten wstretny nochal z garbem w barszcz a nie pokazujesz swoja glupote. Nie masz nic do powiedzenia. Mozecie mnie zbanowac, mam to gdzies, ale wizaz schodzi na psy.
Ktoś tu ma Weltschmerz
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 16:01   #401
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ktoś tu ma Weltschmerz
Tylko nie wiem do kogo był jej post Na początku myślałam, że do mnie, ale ja mam piękny nos z garbem, a ona pisze coś o wstrętnym
Z resztą post i tak nie na temat, bo powinien być przytyk do wzrostu. W końcu o tym mamy wątek.
Stary 2012-12-24, 16:13   #402
KaRaa xD
Rozeznanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;38276112]Tylko nie wiem do kogo był jej post Na początku myślałam, że do mnie, ale ja mam piękny nos z garbem, a ona pisze coś o wstrętnym
Z resztą post i tak nie na temat, bo powinien być przytyk do wzrostu. W końcu o tym mamy wątek.[/QUOTE]
Powinien być przytyk do wzrostu, ale z mojej strony go nie będzie, pozwolę sobie na mały off top a więc droga Lisbeth - podziwiam Cię za Twoją cierpliwość i za to, ze chciało Ci się w ogóle prowadzić dyskusje z kimś, kto najwyraźniej nie umie czytać ze zrozumieniem, a brak argumentów nadrabia obrażaniem innych. Brak słów. Wesołych Świąt Wizażanki
Stary 2012-12-24, 16:17   #403
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KaRaa xD Pokaż wiadomość
Powinien być przytyk do wzrostu, ale z mojej strony go nie będzie, pozwolę sobie na mały off top a więc droga Lisbeth - podziwiam Cię za Twoją cierpliwość i za to, ze chciało Ci się w ogóle prowadzić dyskusje z kimś, kto najwyraźniej nie umie czytać ze zrozumieniem, a brak argumentów nadrabia obrażaniem innych. Brak słów. Wesołych Świąt Wizażanki
Dziękuję za dowody uznania

Wesołych Świąt dla wszystkich świętujących
Stary 2012-12-24, 16:20   #404
helena4321
BAN stały

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;38276112]Tylko nie wiem do kogo był jej post Na początku myślałam, że do mnie, ale ja mam piękny nos z garbem, a ona pisze coś o wstrętnym
Z resztą post i tak nie na temat, bo powinien być przytyk do wzrostu. W końcu o tym mamy wątek.[/QUOTE]

Jezeli chcesz byc blyskotliwa nie wychodzi Ci to najlepiej. Poza tym poziom i zdania jakie budujesz, powtarzanie jak mantre na prawde glupich rzeczy, przywodza na mysl dolsownie piecioletnie dziecko. Watek jest o wzorscie, a ty non stop piszesz na inny temat, dlaczego nagle chcesz go zmienic i sie obudzilas, ze jest nie na temat? To pytanie retoryczne, nie chce zebys mi odpowiedziala. Widzisz, jestes na prawde blyskotliwa i udowadniasz to co chwile, czy pisalabys takie rzeczy gdybys miala swoja gebe w avatarze oraz nazwisko? Czasami zasnanow sie nad soba i co piszesz. Zegnam i lacze sie z innymi w zenadzie, milego wieczoru. Na pewno masz ekscytujacy.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

A do argumentow nadal nie potrafisz sie odniesc. Poprobuj, bedzie smiesznie.

Edytowane przez helena4321
Czas edycji: 2012-12-24 o 16:19
helena4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-27, 01:55   #405
carmennn
Raczkowanie

Obecnie niski wzrost mi nie przeszkadza. Kiedyś może miałam małe kompleksy z tego powodu, ale to było przez rodzinę, w której wszyscy są wysocy albo przynajmniej średniego wzrostu. Pamiętam panikę w gimnazjum, jak przestałam rosnąć. Wzrost zatrzymał się na 158 cm i jak to tak? Już ani centymetra więcej?! Teraz mam 160 cm i dobrze mi z tym. Mój eks miał prawie 190 cm i mówił, że budzę w nim poczucie opieki
Pamiętajcie, że ważniejsze od wzrostu są proporcje
carmennn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości