|
|
#391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Niski Wzrost
Spoj jeszcze raz na 1.48
wszytskie twoje ''argumenty'' obalone kochana ty natomiast powtarzasz tylko ''mam racje'' miej troche dumy i honoru dla siebie poza tym piszesz juz nie na temat i ogolnikowe banaly (z braku argumentow oczywiscie) |
|
|
|
|
#392 | |
|
Konto usunięte
|
Sprecyzuj może co masz tu na myśli, bo tutaj twój styl jest już zupłenie nieczytelny.
Cytat:
![]() Skoro masz argumentów tak wiele, to może w końcu sama odniesiesz się do jakiejś słownikowej definicji piękna i wytłumaczysz jakoś zwięźle dlaczego niski wzost nie może być piękny. Gadka w stylu "nikt mi nie powie, że Brad Pitt nie jest cośtam..." to jest właśnie klasyczny przykład banału. Ja czekam na konkret. I jeszcze powiedz co to według ciebie znaczy "obiektywny", bo i tutaj widzę, że definicję masz jakby niezgodną z powszechnie przyjętą. Jeśli chodzi o dumę i honor, to ty się już ich wyzbyłaś w swoich postach. Wnoskuję po ich ryszntokowym poziomie, osobliwej składni i niskich docinkach wymykających się zasadom kultury. Powtórzę - to nie mnie nimi obrażasz. One świadczą o tobie i to bardzo nagatywnie. |
|
|
|
|
|
#393 |
|
BAN stały
|
Powtarzasz sie, bo brak ci argumenotwo
![]() Pobilam cie jzu w tamtym poscie i nie potrafisz sie z tym pogodzic ![]() A to co napisalas jest KOMPLETNIE nie na temat. Szanuj siebie i nie pokazuj jak bardzo jestes malutka w tej chwili. Niskiego wzrostu chyba nie masz czym nadrobic ![]() papa
|
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wysokie i niskie kobiety potrafią być piękne i na odwrót.Cytat:
Pewnie, gdybym się przyjaźniła z jakąś olśniewającą pięknoscią, to byłoby inaczej, ale na szczęście olśniewających piękności w moim otoczeniu brak![]() Co do tych porównań, to nie jest tak łatwo, bo nigdy nie znajdziemy dwóch identycznych dziewczyn, które różniłby jedynie wzrost - zazwyczaj jedna z nich się nam bardziej podoba i to już jest indywidualne, wiec to, o czym piszesz jest nie do udowodnienia. Przykładowo, gdyby postawić obok siebie którąs z modelek VS, np.Mirandę Kerr, a obok niej niską Natalie Portman, to co najmniej połowa osób (a moim zdaniem nawet więcej) wskazałaby Natalie jako tę piękniejszą. I o czym to by świadczyło? O tym, że niskie są atrakcyjniejsze? Zdecydowanie nie. Znam wielu mężczyzn, którzy uważają niskie kobiety za dużo bardziej atrakcyjne, taki mają gust i tyle. Nie sądzę, żeby oni wskazali na modelkę jako swój ideał Tak czy inaczej, wzrost jest tak mało istotny, ze nie ma się co ekscytować tym tematem - kobiecość i atrakcyjność nie mają z nim nic wspólnego i szkoda życia na zamartwianie się tym czy gdybym była 10 cm wyższa, to czy miałabym większe powodzenie.
|
|
|
#395 |
|
BAN stały
|
Racja
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ciekawam w którym poście mnie yyy... pobiłaś? Mam wrażenie, że coś mnie ominęło. Muszę przyznać, że czytając twoje posty można się niesamowicie dowartościować i to nie pod względem wyglądu. Ale i tak myślę, że niejedna niska kobieta, jeśli nawet cierpiała z powodu wzrostu, to po twoich postach jest wyleczona z kompleksów ![]() A niskiego wzrostu nie muszę niczym 'nadrabiać'. Podoba mi się (serio, to się może podobać nawet wtedy kiedy tobie się nie podoba), kompleksów nie mam, faceta mam nawet. Widać stwierdził, że w jego subiektywnym odczuciu jestem piękna. A nie, zaraz, na pewno jak mu tylko zaświta na horyzoncie moja wyższa wersja, to się rozmyśli Uwaga. W ostatnim zdaniu występuje ironia. |
|
|
|
|
|
#397 |
|
BAN stały
|
A co ma do tematu, ze jestes piekna dla faceta i podobasz sie spobie...to ja podpowiem- nic. I gratuluje sukcoesu, wow podobasz sie sobie i facetowi
wooowco do reszty- po co sie znowu powtarzasz? nie bede kopiowac w kolko teog samego, juz czytalas i pogodz sie z porazka Nie umknie mi to ze nie umialas znalesc odpowiedzi w tamtym poscie, przykro mi bez wzgledu na to ile razy sie powtorzyrz i powiesz ze ci nie odpowoadam i z kazdym powtorzeniem sie jak to masz racje-pograzasz sie nie wiedzialam ze komus moze tak zalezec na tym, ubogie musisz miec zycie, w ogole to zaraz jest wigilia nie wiem jak ty ale ja stad ide bo mam zycie i wizerunek poza wizazem a ty pozostaniesz juz malutka nie tylko wzrostem, tlyko nie wiem dlaczego jestes w takiej desperacji, spokojnie, nie znma twojego nazwiska ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- A to masz znwo na dobitke: ''Acha, to Ty jestes niska- i wszytsko jasne Niska i zakompleksiona. Wmawiaj sobei wmawiaj. Stan na boso obok adriany limy i niech moze zweryfikuja to panowie Nie bede komentowac belkotu typu: pisze bo pisze, pisze bo sie nie nudze lalalal a slonce jest zielone, wybacz, nie dostarcze ci rozrywki. I powtarzam, niezaleznie od ilosci slownikow, kiedy chcemy powiedziec ze ktos jest otyly to mowimy OTYLY. Po to jest tez wyraz otyly. FAJNIE ZE SPRAWDZILAS, NO TO TERAZ SPRAWDZ ZNACZENIE SLOWA SYNONIM oj...chyba udowodnilam u ciebie pewna ceche z ktorej nie powinnas byd dumna, ups (nie ze to moja misja byla) Nie przeczytalas widoznie wsyztskiego. Zanim napiszesz ze nieee synonim znacyz to i to, to wbijze sobie wreszcie do glowy ze bardoz mi przykro, ale istnieje piekno obiektywne i to rzecz oczywista. Kiedy mowi ktos do kogos''mam taka piekna kolezanka'' to nie wyobrazamy sobie raczje malej grubaski z ogromnym nochalem...bo wiemy ze nawet jesli by nam sie to podobalo (taaa ) to nei bedzie to obiektywne. Inaczej nie bylo by tez slynnych symboli skesu znowu w ramach prowokacji wyjedziesz z telewizja, ale nie bede wymeinaic wszytskich przykladow ani uczyc JAK DZIECKO Z INNEJ PLANTY kto to ktos brzydki i co to jest trawa co to jest kwiat Na 90 % mysle ze jestes brzydka i zakompleksiona Ale ci na to nei poradze. Ciekawe ilu ludzi powie ze Brad Pitt nie jest przystojny obiektywnie ale za to ten dziadzia z dworca pkp juz tak. Nie, piekno nie jest takie jak bys chciala ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- I tak na zakonczenie, zgaduj zgadula jak myslisz dlaczego osobno sa organizowane (mniej popularne) konkursy plus size a wiesz ze sa tez wybory MISS TRANSWESTYTOW ? hahaha jak widzisz jezeli mowa o poziomie to ty troche odstajesz dlatego koncze z toba dyskusje. Taaa i pewnie wiekszosc facetow wybierze slicznego trans albo kulturystke niz jakas miss world? A wiesz kochanie dlaczeog odpowiedz brzmi nie? Bo istnieje tez piekno obiektywne, tak jak pisze o tym caly czas Juz nie urosniejsz ani nie wyladniejesz, wiec zycze ci akceptacji siebie bez przymusu udowadniania swiatu wymyslonych przez ciebie jakbys ciepriala na autyzm lub schozofrenie, jestes na prawde w desperacji ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Jestem ciekawa . Zalozmy ze jakis kompletny idiota nie zna odpowiedzi na to pytanie i oglasza konkurs, jaka dziewczyne pytani na ulicy ludzie wybraliby za ladna/ladniejsza: szczupla zgrabna z pieknymi wlosami o symetrycznych, regularnych rysach, czy niska gruba z garbatym nosem...kazdy mialby obstawic a za trafiona prognoze- wygrana 50 milionow dolarow ciekawe czy Lisbeth obstawila by ta z duzym nosem, gruba Ten glupi przyklad to ''dowod'', nie istnieje takie cos jak wysoce subiektywne piekno... Ale niestety pewna okreslona grupa zawsze powie cos innego '' Tylko zanim zaczniesz uzywac ''logicznych i na temat SOLIDNYCH ARGUMENTOW'' to sie zastanow czy aby na pewno takie sa uwaga, u oczywiscie ironia bo juz dawno zamknelam ci buzke, powtarzaj sie jeszcze milion razy a ja ide przygotowywac sie do swiat, nie bede blaznic mojego poczucia przyzwitosci i uwielbienia tradycji rozmowa w internecie z KOMPLETNYM...geniuszem Zegnam i zycze ci oderwania sie od komputera ;*
|
|
|
|
|
#398 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli tak, to niestety - nie uważam się za brzydką i zakompleksiona też nie jestem. Mam nispełna 160cm wzrostu i nos z garbem - to jedne z moich ulubionych cech. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dawno nikt nie dostarczył mi tyle rozrywki Twoja obłąkańcza frustracja tylko buduje moje poczucie własnej wartości.
|
|||||
|
|
|
|
#399 |
|
BAN stały
|
Stuknij sie w glowę, koleżanko. Chodzilo zapewne o to, że nie potrafilas sie rzeczowo odniesc do kontrargumentow a za to powtarzaz sie wciaz bez sensu nic nowego i rozumnego nie wnoszac. Dlatego masz zamknieta buzie dziecinko. Co ja/ kogokolwiek obchodzi, ze nie masz kompleksow? To rowniez nic nie wnosi do dyskusji, marny argument, nie odnoszacy sie do tematu i wywodow na ktore wciaz nie masz niczego logicznego zeby sie skonftrontowania. Chcesz. to sobie powtarzaj nadal w kolko swoje madrosci, ale twoj poziom dyskfalifikuje cie jako partnerke w dyskusji. Smute,nni sie bawia, ty siedzisz na forum i pokazujesz swoja glupote. Wesolych swiat na wizazu.Czasami nienawidze tego forum.Poza tym ogarnicjcie sie, sa swieta. A ty trollu idz zamacz ten wstretny nochal z garbem w barszcz a nie pokazujesz swoja glupote. Nie masz nic do powiedzenia. Mozecie mnie zbanowac, mam to gdzies, ale wizaz schodzi na psy.
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;38276112]Tylko nie wiem do kogo był jej post
Na początku myślałam, że do mnie, ale ja mam piękny nos z garbem, a ona pisze coś o wstrętnym ![]() Z resztą post i tak nie na temat, bo powinien być przytyk do wzrostu. W końcu o tym mamy wątek.[/QUOTE] Powinien być przytyk do wzrostu, ale z mojej strony go nie będzie, pozwolę sobie na mały off top
|
|
#403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wesołych Świąt dla wszystkich świętujących
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;38276112]Tylko nie wiem do kogo był jej post
Na początku myślałam, że do mnie, ale ja mam piękny nos z garbem, a ona pisze coś o wstrętnym ![]() Z resztą post i tak nie na temat, bo powinien być przytyk do wzrostu. W końcu o tym mamy wątek.[/QUOTE] Jezeli chcesz byc blyskotliwa nie wychodzi Ci to najlepiej. Poza tym poziom i zdania jakie budujesz, powtarzanie jak mantre na prawde glupich rzeczy, przywodza na mysl dolsownie piecioletnie dziecko. Watek jest o wzorscie, a ty non stop piszesz na inny temat, dlaczego nagle chcesz go zmienic i sie obudzilas, ze jest nie na temat? ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- A do argumentow nadal nie potrafisz sie odniesc. Poprobuj, bedzie smiesznie. Edytowane przez helena4321 Czas edycji: 2012-12-24 o 16:19 |
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie niski wzrost mi nie przeszkadza. Kiedyś może miałam małe kompleksy z tego powodu, ale to było przez rodzinę, w której wszyscy są wysocy albo przynajmniej średniego wzrostu. Pamiętam panikę w gimnazjum, jak przestałam rosnąć. Wzrost zatrzymał się na 158 cm i jak to tak? Już ani centymetra więcej?! Teraz mam 160 cm i dobrze mi z tym. Mój eks miał prawie 190 cm i mówił, że budzę w nim poczucie opieki
![]() Pamiętajcie, że ważniejsze od wzrostu są proporcje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Fakt, wzrost to nie jest cos na co mezczyzni bardzo zwracaja uwage (wg moich obserwacji)...ale jezeli juz porownac bardzo ladna, zgrabna, niska dziewczyne i taka sama wysoka, to nie ma co sie oszukiwac- wyzsza bedzie bardziej atrakcyjna. (Nie za wysoka- wedlug mojego gustu
Pewnie, gdybym się przyjaźniła z jakąś olśniewającą pięknoscią, to byłoby inaczej, ale na szczęście olśniewających piękności w moim otoczeniu brak