Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 08:04   #391
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

tylkooliwka: spokojnie, pozniej bedzie lepiej moze sloneczko wyjdzie?

dzieki za przepis, musze wyprobowac - czyli trzeba isc po owoce

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Moja kilka razy próbowała , ale jej nie smakował .

Macie jakiś sposób żeby dziecku pieluchę do dupy przyczepić
Olka ściaga w nocy po czym robi siku na łóżko . Już kilka raz tak zrobiła . ściąga spodenki , rampersy , pieluchmajtki . Wszystko umie zdjąć . Lubi spac z gołym tyłkiem
ja gdzies czytalam zeby zalozyc pajaca tyl na przod = guziki z tylu, ze tego sie nie da zdjac (ale nie wiem czy to prawda )... a jak jest goraco, to chyba pozostaje Ci podlozyc podklad bo jej przeciez w pajacu nie polozysz?
moi rodzice nas wysadzali w nocy na nocnik jak szli spac...
nie wiem jak to robili, bo ja sobie z Jeremim nie wyobrazam - raczej bym miala problem zeby dalej zasnal... on sie juz i tak budzi sam z siebie co godzine dwie i strasznie placze (zanim nie wyladuje z nami w lozku - wtedy tylko sie budzi i z reguly chwile lezy i nie spi, ale czasem i tak placze, no ale o 20 nie bede przeciez szla spac, zeby jak sie obudzi to mogl do nas przyjsc...)

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Ania pierwsze użądlenie w nogę w piszczel to 3 dni ledwo łaziłam ale po jakimś czasie człowiek się uodparnia na jad ,teraz jak mnie pszczoła dziabnie to tak jakby mnie komar ugryzł zakłuje chwilę i to wszystko ,już nie puchnę.Ostatnio dostałam 4 w nogę i 1 w rękę i nic.
Ale psa mi za to pogryzły mordę ma opuchniętą.

Widzę że dziewczyny walczą z pieczeniem
Ciasta babkowe mają tendencję do klapnięcia ,czemu nie robicie czegoś prostszego w sensie że nie ma strachu czy wyrośnie czy nie opadnie.
Np. tarty chyba najprostsze na świecie ,ciasto robi się dosłownie chwilkę ,wyrosnąć nie musi bo jest bez proszku co za tym idzie i nie opadnie ,nadzienia sa pyszne.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

dżem się robi z żelfixem a konfiture się gotuje owoce z cukrem dużą iloscią i wodą tak długo aż odparuje woda i sok i zostaną gęste owoce
no ja musze babkowe, mimo ze mi muffinkowe nie wychodzi za bardzo, bo chce zeby maly tez cos z takiego pieczenia mial, bo on nie lubi owocow w ciescie (zreszta w jogurcie itp tez nie - on lubi jednolite konsystencje, albo owoc, albo ciasto ) ale za to czesciej robie biszkoptowe, bo to mi akurat wychodzi, a pisza ze muffinki najprossze
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:30   #392
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Tylkooliwka ja byłam troche przymuszona do tetry, bo w niedziele jak małego kładliśmy się okazało że zapomnieliśmy kupić pieluch na noc. Więc mu tetrę w majtki włożyłam. Uprzedziłam go że ma majteczki a nie pieluchę, i jakoś już sporo czasu nie sika w majty w nocy. Choć strach zawsze mam jak rano mnie woła. Koleżanka co ma trójkę dzieci mówiła że każdego dzieciaczka tak samo oduczała pieluchy nocnej. Specjalne prześcieradło chroniące materac, i już pieluchy nie zakładała. Mówiła że jedno dziecko najbardziej uparte sikało jej co noc przez prawie 2 tyg, aż przestało. Ja nie mogłabym tak, bo za bardzo lubię spaća to jednak w nocy trzeba pościel i ciuchy zmieniać

Dla mnie najprostsze ciasto to drożdzowe, zawsze mi wychodzi i jest pyszne

Dzisiaj z chłopcami idę na 17 do multikina na Epokę Lodowcową, mały będzie po spaniu dziennym to powinien wytrzymać. Mam nadzieję że jako reklamy przed nie puszczą czegoś ala Hary poter Tak mi zrobili jak z Erykiem byłam pierwszy raz na Shreku Darł się przez 15 min na korytarzu, taki był przerażonyCiemne kino i latające potwory

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:41   #393
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Tylkooliwka ja byłam troche przymuszona do tetry, bo w niedziele jak małego kładliśmy się okazało że zapomnieliśmy kupić pieluch na noc. Więc mu tetrę w majtki włożyłam. Uprzedziłam go że ma majteczki a nie pieluchę, i jakoś już sporo czasu nie sika w majty w nocy. Choć strach zawsze mam jak rano mnie woła. Koleżanka co ma trójkę dzieci mówiła że każdego dzieciaczka tak samo oduczała pieluchy nocnej. Specjalne prześcieradło chroniące materac, i już pieluchy nie zakładała. Mówiła że jedno dziecko najbardziej uparte sikało jej co noc przez prawie 2 tyg, aż przestało. Ja nie mogłabym tak, bo za bardzo lubię spaća to jednak w nocy trzeba pościel i ciuchy zmieniać

Dla mnie najprostsze ciasto to drożdzowe, zawsze mi wychodzi i jest pyszne

Dzisiaj z chłopcami idę na 17 do multikina na Epokę Lodowcową, mały będzie po spaniu dziennym to powinien wytrzymać. Mam nadzieję że jako reklamy przed nie puszczą czegoś ala Hary poter Tak mi zrobili jak z Erykiem byłam pierwszy raz na Shreku Darł się przez 15 min na korytarzu, taki był przerażonyCiemne kino i latające potwory
spróbuję go położyć bez pieluchy i podklad dam,a najwyżej naszykuję już gotową pościel na zmianę,zobaczę jak to pójdzie,a jak będzie jednak sikał to dołożę tetrę

ciekawe jak w tym kinie,też się zastanawiałam czy Danielkowi by się spodobało,zdaj relacje koniecznie
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:51   #394
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Widzę że dziewczyny walczą z pieczeniem
Ciasta babkowe mają tendencję do klapnięcia ,czemu nie robicie czegoś prostszego w sensie że nie ma strachu czy wyrośnie czy nie opadnie.
Np. tarty chyba najprostsze na świecie ,ciasto robi się dosłownie chwilkę ,wyrosnąć nie musi bo jest bez proszku co za tym idzie i nie opadnie ,nadzienia sa pyszne.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

dżem się robi z żelfixem a konfiture się gotuje owoce z cukrem dużą iloscią i wodą tak długo aż odparuje woda i sok i zostaną gęste owoce
nigdy nie wiedziałam czym różni się dżem od konfitury

ja zrobiłam dżem z truskawek, wiśni, jagód, zrobie jeszcze z malin i śliwek.
Z jagód nie bardzo mi smakuje.

ja bardzo często robie tarty, prosto i szybko się robi

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:27   #395
catro
Rozeznanie

Dziewczyny:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:18   #396
sara 85
Zakorzenienie

dziewczyny dla się z youtube sciągnąć plik na kompa?

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Catro przeczytałam i się poryczałam, nie wiem jak pomóc Ice

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

podałam strone mojej cioci która jest lekarzem w Łodzi, może ona jeszcze coś pomoże

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:22   #397
P0P70
Zakorzenienie

Mi najlepiej wychodzi sernik na zimno. Nic tu nie trzeba piec.

Moje dzicko właśnie poinformowało mnie ze się wyprowadza do Mai (sąsiadka) i ze kocha tatusia a mamusi nie kocha.

Ostatnio tez coraz częściej bije wszystkich. Najbardziej obrywa się zwierzakom. Mówienie nic nie działa. Stanie w kącie tez ja bawi. Jedynie pozostało mi zaprowadzenie ja do swojego pokoju a ona nie lubi siedzieć sama. No i to ja trochę odstrasza ale tez nie za bardzo.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 10:28   #398
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Catro przeczytałam i się poryczałam, nie wiem jak pomóc Ice
to jest straszne,ja też nie wiem jak poóc ale jak może pomóc ktokolwiek z nas jak nawet lekarze nie wiedzą co robić

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

[QUOTE=P0P70;35345173]Mi najlepiej wychodzi sernik na zimno. Nic tu nie trzeba piec.
QUOTE]
PoP w takim razie jestem lepsza od Ciebie,sernik też popsułam
dopiero po zrobieniu dowiedzialam się,że nie wolno kiwi zalewać galaretką bo nie stężeje efekt-śmieci
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:31   #399
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

jezu a już było lepiej dziewczyny czy my możemy coś zrobić, zorganizować razem??

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:43   #400
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Masakra . Myślałam ze juz jest okey a tu takie smutne wiesci.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dziewczyny dla się z youtube sciągnąć plik na kompa?
Tak. http://keepvid.com/ Ja zawsze z tego sciagam.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:54   #401
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Na początek proponuję żeby każda z nas umieściła sobie link do wątku Ice w podpisie. Nie tylko tutaj przebywamy, to warto zwiększyć szanse że trafi na odpowiednią osobę.
Drugi pomysł to może pomyślmy gdzie można by wysłać choć kopie tego listu Ice żeby trafiło na odpowiedniego lekarza. Jak macie jakiegoś maila lub kontakt do lekarza niekoniecznie pediatry takiego z powolania.
Dobrze by było jakby umieściła tam foto malej, to zawsze bardziej ludzie zwrócą uwagę niż tylko na treść

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 11:09   #402
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
dziewczyny bardzo pyszny jest dżemik połączenie truskawek i jagód

co do nocek to właśnie też się za to zabieram,muszę kupić podkłady,bo w sumie pielucha często rano sucha,ale raz mi się zesikał zanim mu założyłam i się nawet nie obudził
może dobry pomysł z tą tetrą na początek?
fajny pomysł-muszę M.podrzucić

ja od urodzenia zakładam lence podkłąd do wyra-poprzedni materac nie raz uratował-nie przez siki tylko np.ulewanie, wylanie soczku itp. Choć parę razy pieluchę też przesikała. Miałam motherhood, taki wielorazowy, który można prać.
Teraz razem z prześcieradełkami kupiłam taki: http://allegro.pl/ochraniacz-na-mate...436448033.html
Jest bardzoc cienki, ma gumeczki, Ale na all jest tego sporo.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Koleżanka co ma trójkę dzieci mówiła że każdego dzieciaczka tak samo oduczała pieluchy nocnej. Specjalne prześcieradło chroniące materac, i już pieluchy nie zakładała. Mówiła że jedno dziecko najbardziej uparte sikało jej co noc przez prawie 2 tyg, aż przestało. Ja nie mogłabym tak, bo za bardzo lubię spaća to jednak w nocy trzeba pościel i ciuchy zmieniać
e, mnie to też nie przekonuje-ani przebieranie wszystkiego w nocy-no i nie mam tyle zmian pościeli.
Zresztą po mojemu to nic na siłę-moja do niedawna w dzień do spania jeszcze zakładaną pieluchę, budziła się dłuższy czas z suchą, to przestałam zakładać.
Po nocy ma zawsze zlaną, fakt, że tak "normalnie", nie przedojoną (czyli jest progres )
Wg mnie spokojnie ma czas, przez sen to takie bardziej mimowolne jest i ja "na siłę" od nocnej pieluchy oduczać nie zamierzam, bo przeca w nocy mi nie leje specjalnie...
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
spróbuję go położyć bez pieluchy i podklad dam,a najwyżej naszykuję już gotową pościel na zmianę,zobaczę jak to pójdzie,a jak będzie jednak sikał to dołożę tetrę
ale budzi ci się z suchą pieluchą już?
Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
strasznie mi przykro, normalnie nie wyobrażam sobie co ice czuje....tyle ludzi próbuje (lekarzy) i nie mogą tej kruszynce pomóc...może odezwie sie ktoś kto podpowie ice gdzie dalej szukać pomocy....
też myślałam, że już najgorsze minęło...

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:42   #403
P0P70
Zakorzenienie

Ja nie wiem co napisać. To jest rozpaczliwa prośba o pomoc dla dziecka.
Nie wiem czy w Polsce jest szansa znalezienia specjalisty który odpowiednio zdjagnozuje ta chorobę. Tu chyba potrzebny jest specjalista zagraniczny.
My możemy ta wiadomość porosylac gdzie tylko można. Moze w koncu trafimy na osobę ktora miała styczność z podobnym przypadkiem.

Stary 2012-07-17, 12:27   #404
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny i co teraz ? co robimy ? jak można im pomóc ? ja pierdziele , aż się poryczałam
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:07   #405
mloda1989
Zakorzenienie

laski drcron wpadla na pomysl by przetłumaczyć to co pisała ice na niemiecki i angielski i jak ktoras zna to na francuski to porozsyla to po znajomych... ina taka zabiegana ze nie ma nawet czasu tu do nas zajrzec da rade ktoras??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 13:30   #406
aneczkkaa
Zakorzenienie

młoda pomysł dobry, ale ja nie znam na tyle niemieckiego żeby to przetłumaczyć a angielskiego nie znam wcale.
20-12-14 10 tc
Stary 2012-07-17, 13:39   #407
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

czesc

niestety nie obracam sie w kregu "super znajomych" lekarzy, tylko podpisy opisy na gg na facebooku ...supr dobry pomysl z przetlumaczeniem tekstow i rozsypalnie moze na twiterze na myspace...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:43   #408
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Dziewczyny siedzę w pracy i rycze :-( ale popytam na recepcji bo tu niemcy też są

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:36   #409
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libra daj przepis na tartę bo ja robiłam ale z torebki
tarta z torebki ,koniec świata
Jak dla Ciebie to ciasto kruche kup w rolce , jak sie upiecze i wystygnie na to ubij śmietanę cukru pudru wedle gustu ,wymieszaj z serkiem mascarpone albo innym serkiem sernikowym z wiaderka , połóż na tartę ,wierzch posyp jagodami,malinami,porzecz kami czym chcesz i tyle.
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem który wziasc , 1:1 czy 2:1 ... Libra? Który radzisz ? 1:1?
nie używam tego cukru ,daję zwykły cukier i żelfiksy albo dżemiksy dla mnie nie ma różnicy czy 2:1 czy 1:1 tak samo wychodzi

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Nie mam pojęcia co my możemy zrobić ,też mi strasznie przykro ,napisałam tam że może niech spróbuje do Jaworowiczki do tv ,to musiałoby być nagłośnione najlepiej w tv tak mi się wydaje bo wtedy do ludzi jakoś bardziej to dociera albo do jakiegoś innego programu do jakichś dziennikarzy ,zna może ktoś osoby które mają styczność z mediami?
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:55   #410
Darusiaaaa
Zakorzenienie

libra tez tak uwazam, nie ma lepszego przekazu niz tv jesli chodzi o takie rzeczy....nie wiem jak pomoc;(
caly czas mito po glowie chodzi...
A.Camus
Stary 2012-07-17, 15:05   #411
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc laseczki
czy nadal potrzebne jest tlumaczenie na francuski bo znam dziewczyne,ktora biegle po francusku gada i pisze.ale nim sie zapytam dokladniej jej to sie tu zapytam czy juz czasem nie macie kogos

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:24   #412
Darusiaaaa
Zakorzenienie

na razie nic nie wiem ale nawet jesli ktos jest to 2 tlumaczenia nie zaszkodza...lepiej 2 niz zadne...chociaz tak moze sie uda pomoc...ja o tlumaczenie na niemiecki juz poprosilam....
A.Camus
Stary 2012-07-17, 16:54   #413
ice woman
Raczkowanie

Kochane właśnie wróciłam od Lenki. Jak przeczytałam ze chcecie mi pomóc to strasznie sie popłakałam. Dziękuje Wam serdecznie. Mój angielski kuleje, niemiecki wogóle. Fajnie by było gdyby jak najwięcej osób to przeczytało. Moze ktoś coś kiedys słyszał o czymś takim. Ja juz naprawde nie moge na to patrzec. Ile można patrzec na to jak własne dziecko sie wyniszcza. Ile mozna sie bac, ze juz nigdy wiecej jej żywej nie zobacze. Powiem Wam jedno ja juz w Boga nie wierze, w lekarzy nie wierze,w nic nie wierze. Mi sie po prostu żyć juz nie chce.lena przez jakis czas była w domu, w czwartek dostała antybiotyk bo miała infekcje na oskrzelach, a w niedziele dostała ataku, nie wiem co to było drgawki czy padaczka, prawie odgryzła sobie język, pełno było krwi, tz jej swoje palce włożył do buzi zeby jezyka nie odgryzła. zabrało ja pogotowie... ile ona jeszcze zniesie.
a tu pare zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 013.jpg (97,6 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 027.jpg (99,5 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 025.jpg (127,0 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 048.jpg (99,3 KB, 75 załadowań)
ice woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 17:01   #414
P0P70
Zakorzenienie

do tv nie tak łatwo się dostać. Mi się wydaje że najłatwiej będzie poruszyć różne fora publiczne. Jeżeli tam się to rozdmucha to być może i tv się sama odezwie. tak była w przypadku tej zaginionej dziewczyny. Przez to ze zrobiło się głośno o tym i w każdej telewizji była o sprawie mowa.

Ja porozsyłam maila do swoioch znajomych z prośbą o przesłanie dalej. tylko brakuje mi jakiś namiarów zwrotnych na Ice.

Stary 2012-07-17, 17:06   #415
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ice woman Pokaż wiadomość
Kochane właśnie wróciłam od Lenki. Jak przeczytałam ze chcecie mi pomóc to strasznie sie popłakałam. Dziękuje Wam serdecznie. Mój angielski kuleje, niemiecki wogóle. Fajnie by było gdyby jak najwięcej osób to przeczytało. Moze ktoś coś kiedys słyszał o czymś takim. Ja juz naprawde nie moge na to patrzec. Ile można patrzec na to jak własne dziecko sie wyniszcza. Ile mozna sie bac, ze juz nigdy wiecej jej żywej nie zobacze. Powiem Wam jedno ja juz w Boga nie wierze, w lekarzy nie wierze,w nic nie wierze. Mi sie po prostu żyć juz nie chce.lena przez jakis czas była w domu, w czwartek dostała antybiotyk bo miała infekcje na oskrzelach, a w niedziele dostała ataku, nie wiem co to było drgawki czy padaczka, prawie odgryzła sobie język, pełno było krwi, tz jej swoje palce włożył do buzi zeby jezyka nie odgryzła. zabrało ja pogotowie... ile ona jeszcze zniesie.
a tu pare zdjęć
Nie mam pojecia jak mozemy pomóc...
Uśmiechnięta na zdjęciu... masakra... ja tez umieszczam zaraz link w podpisie, trzymaj się, brak słów...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 17:23   #416
aneczkkaa
Zakorzenienie

ice odkąd przeczytałam twój wątek na wizażu nie moge normalnie funkcjonować ciągle myślę co by tu zrobić...Wysłałam dziś widomość do Doroty Zawadzkiej, mam nadzieje że w jakimś stopniu pomoże.

Mrowak ty tak pięknie piszesz , może skleć to wszystko w jakąś spójną całość i będziemy to rozsyłać gdzie się tylko da. mogłabyś
20-12-14 10 tc
Stary 2012-07-17, 17:39   #417
blistex
Rozeznanie

Przywołana do tablicy pojawiam sie w kolejnej części naszego forum

Staram się was nadrobić, ale tak pędzicie, że ledwo nadążam
u nas bez zmian, nadal przechodzimy bunt dwulatka, ja juz się do tgeo przyzwyczaiłam, że mam mega niesforne i histeryzujące dziecko inaczej chyba bym oszalała

przepraszam, że rzadko do was zaglądam, ale teraz zbliżają sie u nas dożynki, a ja ujawniłam sie z moimi talentami i bedę miała swoje stoisko jako jeden z twórców ludowych no i musze szybko naszyc lalek, zwierzątek, porobic czapek i poszyc sukienek, jeszcze zastanawiam się, co mogę zrobić , żeby na moim stoisku nie było pusto. dodatkowo zapisalam się na szkolenie "kreatywna mama na wsi" tam chodzimy na warsztaty uczymy się robic przetwory, piec ciasta, chleby, miesa, potem bedą zabawy w filcowanie nie nudze sie jednym słowem

w załącznikach troszke mojego łobuza, co byscie nei zapomniały jak wyglada
Stary 2012-07-17, 18:09   #418
blistex
Rozeznanie

może teraz się uda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (109,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (96,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (104,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (83,9 KB, 44 załadowań)
Stary 2012-07-17, 19:01   #419
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Wysłałam maila w kilka miejsc. Nie wiem dokładnie do jakiego lekarza najlepiej uderzyć. Ale myślę że najlepszy byłby tu np genetyk.Wysłałam prośbę o pomoc do prof. genetyki podobno najlepszej w Polsce Anny Latos. Może jakby właśnie ktoś przetłumaczył mi list Ice w języku niemieckim to bym tam wysłała do znajomych lekarzy, ja aż tak sprawnie po niemiecku nie będę w stanie tego przetłumaczyć

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Ice daj jednej z nas namiar do Ciebie telefoniczny, i podaj na forum która go ma w razie jak znajdziemy coś pomocnego

Stary 2012-07-17, 19:02   #420
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ice woman Pokaż wiadomość
a tu pare zdjęć
A miała gorączkę? Przy tym ataku? Bo może to były drgawki gorączkowe, mój mały dwa raz tak odleciał przy gorączkę, tez paluchy mu wkladalam bo miał mega szczekoscisk. Ale u nas to było spowodowane goraczka.
I co u małej? Przeważnie lekarze maja jakies kontakty z innymi szpitalami, lekarzami na świecie. Nie pytają sie o konsultacje???? Jakies szpitale medyczne, uniwersytety.

Ice masz kontakt na facebooku Jak tak to podaj nam kontakt, udostepnij na scianie apel , powklejamy go , poprosimy znajomych żeby wklejali. Facebook jest na cały świat, najpierw daj po polsku potem jak sie przetlumaczy namangielski i inne języki to znowu rozeslemy. Każdy ma gdzieś znajomych w świecie , może gdzieś to do kogoś dotrze.
Tylko to juz , teraz musisz nam udostępnić, jak nie masz konta to zakladaj i rozsyłamy
My będziemy WIERZYĆ ZA CIEBIE !!!!!!!! Trzymaj sie, Lenka jesteśmy z tobą
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości