|
Notka |
|
Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Widz ju pierwsze pomiarki.... ja zapomnia豉m si zwa篡 przed 郾iadaniem
![]()
![]() |
#392 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
biodra uda,造dki pomniejszone dzi瘯i 獞iczeniom
![]() Jestem naprawd szcz窷liwa,瞠 jestem tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Aliii 郵icznie
![]() ![]() a ja jestem t逝stym, przebrzyd造m wielorybem.... i nic nie robi w kierunku schudni璚ia.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
zwaz sie na czczo tak za 2 albo 3 godzinki przed posilkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |||
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 209
|
Dzie dobry dziewczynki
![]() wczoraj co znowu mia豉m z netem ![]() Grzecznie wieczorem zaliczylam skalpei, wi璚 w sumie wczoraj troszk jill,melb po郵adki i skalpel ![]() ![]() Przegie豉m wczoraj z kaloriami ![]() ![]() ![]() ![]() Przez przyjzad dziadk闚 lenki i ca貫 to zamieszanie, nie zrobi豉m pomiar闚 rano, tym bardziej wagi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() jest mo磧iwe ![]() ![]() ![]() I to jest najwi瘯sza motywacja ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Pami皻aj, 瞠 篡cie i cia這 mamy tylko jedno i tak jak bedziemy je traktowa tak si ono nam odwdzi璚zy, a wszystko jest w naszej g這wie, trzeba tam zrobi porz康ek ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Wi璚 plan jest taki ka盥y tydzie z mel b na poszczeg鏊ne cz窷ci cia豉 i codziennie skalpel i tak przez miesi帷 - dwa dni ju jestem systematyczna, wi璚 do 20 sierpnia, a tego dnia efekt mnie zabije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 825
|
Laski, co wy si tak nie odzywacie??? Przenios造軼ie si gdzie czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- czekam na okres,kt鏎y powinnam dosta najp霩niej wczoraj.Nie ukrywam jestem w stresie i najgorsze mysli ko豉cz po g這wie....Ide robi mel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Wchodz zrobi tabelke a tu nic!! Tylko Ali si pomierzy豉
![]() |
#399 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 825
|
Pod biustem 80
talia-76 wys.p瘼ka-84 biodra-97 Udo-57,5 ㄊdka-37 ramie -30 ![]() wagi nie znam, u Ksi康za dzis byli鄉y wi璚 nie mia豉m czasu po pracy 瞠by po aptekach latac sie wa篡c, zreszt okres mam, napuchni皻a jestem jak balon i brzuch mnie boli ![]() edit; kurka, wymiary mam wi瘯sze ni tydzien temu ![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-22 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
no to jaaa teraz
waga wpisz kochana Strong bez zmian .. :wnerw: po biustem 76 talia 72 p瘼ek 82 biodra 97 udo 57,5 造dka 37 rami 39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczynki, wczoraj mia豉m kiepski dzien, wi璚 do tego nie wracam, dodam tylko 瞠 zjad豉m 4 cukierki dumle i gra嗆 m&M - jaka masakra, nie mog豉m nad tym zapanowa, cienias jestem, tym samym moje kaloriie siegne造 dna bo ok 1400 blllleeeee
Ale to wczoraj, dzi jest dzi, mel b posladki i nogi za mna ![]() Co do wymiar闚 i wagi ![]() ![]() ![]() Waga: 56,1 ![]() ![]() ![]() po biustem 74 talia 71 p瘼ek 73 biodra 93 udo 52 造dka 35 rami 29 w sumie poza waga to nie wiem jak to si ma do pomiar闚 z zesz貫go tygodnia ![]() ![]() lece pod prysznic i do pracy, buziaki, mi貫go dnia ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- odwrotnie metr przy這篡豉m na ramieniu i pod biustem ![]() ![]() rami 27 pod biustem 72 ale 造dka to mi przyty豉 ![]() buzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 362
|
cze軼 kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie by這 mnie kilka dni, ale mia豉m zawirowania ![]() ![]() ![]() aaa i co nie mog do豉czy do klubu, dosta豉m wiadomo軼,ze nie mam uprawnie ![]() oki chwila prawdy, najpierw si powierz,a potem sprawdz jak to si ma do zesz貫go tygodnia: waga: 52,5kg (chyba bez zmian niestety) rami: 24cm biust: 88cm pod biustem: 69cm talia: 66cm pepek: 73cm biodra: 97cm udo: 54cm 責ka: 32cm zaraz czytam wszystko od pi徠ku i dzisiaj jestem z Wami ca造 dzie ![]()
![]() |
#403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
przeczyta豉 wszystko
![]() madziullka no tak my郵a豉m,瞠 wi瘯szo軼 par ma jakie zawirowania przed郵ubne,ale m鎩 T to taki zazdro郾ik i jako przez 2 lata mia lepsze momenty,ale te i gorsze i nie wiem ile to ma wsp鏊nego z rzeczywistym stresem przed郵ubnym,czy po prostu z jego charakterkiem ...eh... ale ju si dogadali鄉y, co prawda dopiero gdzie ok 2 w nocy w niedziel ![]() ![]() ![]() ![]() ppaulinka1990 no dzi瘯uj za wsparcie, wi瘱,ze si nie odzywa豉m kilka dni,ale my郵a豉m o Was ![]() LadyAli tego te軼ia to wsp馧czuj, moja to jest strasznie upierdliwa, wczoraj mi si pyta czy mam wolne 12 i 13 sierpnia, bo ona chce zebym z ni pojecha豉 na 2 dni na spotkanie jakies modlitewne ze znanym uzdrowicielem....:confuse d: chyba jestem na tyle doros豉,ze jeslibym uzna豉 ,ze mam tak potrzeb to sama bym pojecha豉 ![]() a owszem pods逝chuje pod drzwiami przy "cardio" raz wesz豉, no bo ona nie uznaje pukania, bo przecie to jej DOM!!!! a ja w samych majtkach ,wi璚 no nie chcia豉m przez p鏊 dnia wyj軼 z pokoju ![]() Strongwomen kochana ,wiem ,瞠 si martwi豉, dzi瘯uj bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neska no nie masz na pewno nudnego 篡cia, tylko po prostu mnie zawirowane ni niekt鏎e z nas, ale to chyba akurat dobre ![]() Kasia5891 witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- oooo widz,ze moje pomiarki troch spad造 ![]() ![]() ![]() moja dieta ostatnio s豉bo ,a to ze stresu w ogole ma這 jad豉m, wczoraj wieczorem loda w czekoladzie ![]() ![]() z 獞iczeniami troch lepiej, w ko鎍u przeprosi豉m moje obci捫niki i czuj znowu kazdy mi瘰ie mojego cia豉 ![]() ![]()
![]() |
#405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
dzi瘯uj kochana
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Nadszed czas na moj spowiedz.Wczoraj ma這 napisa豉m.Zrobi豉m test wczoraj,bo okresu nie by這.o ma這 sie nie przewr鏂i豉m.cien cienia kreski.mysla豉m,ze si pop豉cze.bo przecie tak ci篹ko pracowa豉m nad sob i co teraz?Pojecha豉m do apteki dzisiaj.Kupi豉m 2 testy.zrobi豉m jednoczesnie i okaza這 si,瞠 na zadnym z nich zadnego cienia ani nic.Czysto.Czy my郵icie,瞠 to przez infekcj,kt鏎ej si nabawi豉m???ja mam bardzo d逝gi cykl.najkr鏂ej 35 dni a zdarza這 sie po 40,ale ostatnio jak waga zaczela sie normowac to i moj cykl zaczac sie regulowac.Tak strasznie si ba豉m ci捫y,ze poj璚ia nie macie.Mam 2 wspanialych dzieci,Jacek co prawda bardzo chce 3 dzieci,ale ja si nie czuj na silach podo豉 jeszcze 1 malenstwu.Teraz w koncu mam czas dla siebie.Kocham moje dzieci,ale uwa瘸m,瞠 gdy ja jestem zadowolona to oni wtedy te sa szcz窷liwi i dlatego twierdze,瞠 kazda mama powinna miec czas na w豉sne przyjemnosci.A ja w koncu ten czas mam.Realizuj sie.Cwicze i jest mi z tym naprawde wspaniale.Dzi瘯i wam,bo gdyby nie wy nie zacze豉bym cwiczyc mel,a moje posladki nie bylyby takie jak sa teraz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- biore sie za robote.Cwasty przed domem czekaja i tony kurzu w cha逝pie;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co my郵icie o chi雟kim 瘸re趾u, w sensie diety? bo ja siedze tutaj 12 godzin bez lodowki i mikrofali,wiec musze cos kupowa , bo nawet kanapki zaczynaj mowi po tylu godzinach
![]() i tak patrz帷 na wyb鏎 jaki w mojej galerii mam to wszystko do d...., same fast foody, jedynie co ten chinczyk to w sumie ry np bia造 + jakie mi瘰ko z warzywami, chyba takiej tragedii nie ma, ,co? wiem,ze to na oleju sma瘸 pewnie, ale na samych jogurtach to ja za dlugo nie poci庵n ![]() takie nudy mam tutaj,ze tylko jedzenie mi chodzi po g這wie ![]()
![]() |
#409 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moze kochana od tego,ze du穎 wi璚ej 獞iczysz okres Ci si sp騧nia??? i wiem,ze niektore leki mog oszukiwac te testy ci您owe, teraz to si stresujesz i okres b璠zie czeka ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- ja ostatnio te jadlam pyszn nektarynke ![]() to super, bo smakuja mi te wafelki bardzo ![]() ja ze stresu znowu jem, zajadam czekolad smutki, bo jako tak g逝pio sobie t逝macz,ze skoro tak fatalnie si czuj w 鈔odku to co mi si nale篡 od tego 篡cia... tylko,ze potem znowu jak sobie pomysle,ile ze瘸r豉m to si,e czuj podw鎩nie 幢e ![]()
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Cze嗆 dziewczynki
Chyba b璠 si 瞠gna z Wami, nie chc znika tak po prostu. Fajne dziewczyny z Was, 篡cze Wam du穎 sukces闚 i jak najszybszego pozbycia si zb璠nych kg. Lubi do was pisa, opisywa moje zmagania, ale chyba spodziewa豉m si cz瘰tszych tych rozm闚 i wi瘯szego wsparcia, nie wiem, ale czuj si jaka pomini皻a... Takie mam czasem wra瞠nie, 瞠 pisz sama do siebie.Wybaczcie szczero嗆, ale zawsze tak mam, 瞠 jak mnie co boli to m闚i o tym. Mam nadziej, 瞠 wszystko si Wam pouk豉da i b璠ziecie za jakis czas patrze z przyjemno軼i w lustro. Ca逝j Was mocno i 篡cz du穎 szcz窷cia Ala nie martw si, to na pewno przez 獞iczenia, organizm powo豉ny do takiego wysi趾u buntuje si w豉郾ie w ten spos鏏. Mannijonnim dobrze, 瞠 wszystko sobie wyja郾ili軼ie, 篡cz, aby wszystkie w徠pliwo軼i ulecia造 i nie wr鏂i造. Jeszcze raz pozdrawiam Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Powo逝je cie. Do porzadku leniku
![]() Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Mani ciesze sie ze wrocilas i ze wszystko.dobrze. Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#414 | |||||||
Zakorzenienie
|
Aliczku,
Cytat:
widzisz ![]() ![]() Leniczku, Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() madziu, 郵iczna ta sukienka ![]() Nesko, 豉dn mia豉 sukienk ![]() ![]() Paulinko, jak idzie dietka? no i co u C鏎eczki s造cha? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Manni, nie wiem jak z tym chi鎍zykiem... ry chyba nie jest dobry na diete ale raz na jaki czas... :noniwiem: Ali, spowied pi瘯na... widze 瞠 jeste z siebie dumna ![]() a z testem nie mam poj璚ia... Ja z kolei zn闚 mam okres, ci庵le plamie i ju w ci庵yu miesi帷a zn闚 mam okres .... rozlegulowana jestem ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dzisiaj dobrze ![]() Na obiad gotowany kalafior i duszona w徠r鏏ka. A potem jeszcze nie wiem ale... chyba zn闚 mam ch耩 co ze sob zrobi ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Jak nakrami rodzin to robi tabelk ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
a 3 razy w tygodniu to jest raz na jaki czas?
![]() ![]()
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Ja bym sobie pozwoli豉 na ten ry, tylko nie pakuj w siebie nie wiem ile tego
![]() Tabeleczka jest ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Z tego co widz to naj豉dniejsze efekty ma Manni ![]() Neska te 郵icznie ale... sprawd te rami... bo wedug tabelki to uros這 Ci o 8cm. Troch w to nie wierz ![]() ![]() Leniku, pr鏂z 造dki i ramienia, kt鏎e troszk si zwi瘯szy造 to jest super ![]() ![]() Ali, du穎 pomiar闚 si powt鏎zy這 ale s te spadki ![]() Madziu, zmala造 Ci bioderka a nad reszt b璠ziemy 獞iczy ![]()
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
dzi瘯i
![]() ![]()
![]() |
#418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Zrobi豉m 2x mel B znowu.Dzis to juz 4x.Wieczorem wyskocz na rolki,rower i po powrocie 1x mel zrobi.Jestem dzi jaka taka oderwana od rzeczywisto軼i;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Aliczku, 豉dnie
![]() ![]() Oplewi豉m ogr鏚ek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.