5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wsp鏊ne odchudzanie

Notka

Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-07-22, 08:58   #391
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 098
GG do strongwomen
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.

Widz ju pierwsze pomiarki.... ja zapomnia豉m si zwa篡 przed 郾iadaniem mam czeka do jutra czy zwazy si teraz?
Stary 2013-07-22, 08:59   #392
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 692

biodra uda,造dki pomniejszone dzi瘯i 獞iczeniomczy to w ogole mozliwe w tak krotkim czasie?
Jestem naprawd szcz窷liwa,瞠 jestem tutajW ko鎍u jako co idzie tam gdzie powinno.Z tej radosci zrobie jeszcze raz posladki-o ta czesc mi najbardzien chodzi,瞠by pomniejszyc.Ten tydzien bede robic ca造 czas posladki,a od nastepnego tygodnia bede robi ramiona.Obiecuje!
Lady Ali jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-22, 09:01   #393
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aliii 郵icznie ciesze si 瞠 jeste tak zdeterminowana

a ja jestem t逝stym, przebrzyd造m wielorybem.... i nic nie robi w kierunku schudni璚ia....
Stary 2013-07-22, 09:08   #394
Lady Ali
Rozeznanie

zwaz sie na czczo tak za 2 albo 3 godzinki przed posilkiem
Stary 2013-07-22, 09:33   #395
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 209

Dzie dobry dziewczynki
wczoraj co znowu mia豉m z netem
Grzecznie wieczorem zaliczylam skalpei, wi璚 w sumie wczoraj troszk jill,melb po郵adki i skalpel postawnowi豉m, 瞠 po郵adki i sklapel b璠 robi豉 codziennie, zrobi豉m sobie zdj璚ia i sprawdz czy to co obiecuj pani ewa jest prawd
Przegie豉m wczoraj z kaloriami zamkne這 mi si瘽a 1100, a to przez chleb razowy, pomidorka i ten bia造 ser w zalewie solnej, kurcz mam za熤 jak si nazywa - w sumie zdrowo, ale kalorycznie taki zestaw to 400 kcal, masakra
Przez przyjzad dziadk闚 lenki i ca貫 to zamieszanie, nie zrobi豉m pomiar闚 rano, tym bardziej wagi wi璚 wybaczcie, ale ja si opowiem w temacie jutro o 鈍icie

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka wiadomo嗆
biodra uda,造dki pomniejszone dzi瘯i 獞iczeniomczy to w ogole mozliwe w tak krotkim czasie?
Jestem naprawd szcz窷liwa,瞠 jestem tutajW ko鎍u jako co idzie tam gdzie powinno.Z tej radosci zrobie jeszcze raz posladki-o ta czesc mi najbardzien chodzi,瞠by pomniejszyc.Ten tydzien bede robic ca造 czas posladki,a od nastepnego tygodnia bede robi ramiona.Obiecuje!
Pi瘯nie Ala Brawo
jest mo磧iwe jutro to udowodnie mymi pomiarami mam nadziej
I to jest najwi瘯sza motywacja

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka wiadomo嗆

a ja jestem t逝stym, przebrzyd造m wielorybem.... i nic nie robi w kierunku schudni璚ia....
Martynko TY te musisz si zdeterminowa, bo samo si nie zadzieje, niestety, nie ma p馧鈔odk闚, albo albo, chcesz by usatysfakcjonowana z siebie, ze swojego cia豉, musisz na to zapracowa
Pami皻aj, 瞠 篡cie i cia這 mamy tylko jedno i tak jak bedziemy je traktowa tak si ono nam odwdzi璚zy, a wszystko jest w naszej g這wie, trzeba tam zrobi porz康ek

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Po郵adki, brzuch, nogi, ramiona, w tej kolejno軼i b璠 walczy
Wi璚 plan jest taki ka盥y tydzie z mel b na poszczeg鏊ne cz窷ci cia豉 i codziennie skalpel i tak przez miesi帷 - dwa dni ju jestem systematyczna, wi璚 do 20 sierpnia, a tego dnia efekt mnie zabije nie ma innej opcji, to tylko miesi帷 zaci璚ia i systematyczno軼i, co co jest w por闚aniu do ca貫go roku, to tylko 45 minut dziennie co to jest w por闚aniu do ca貫j doby I do tego oczywi軼ie zdrowe odzywanie dzis narazie tylko capucinko na 郾iadanko mam serek wiejski o raz kanapk z razowaca z krakowsk drobiow - obfite, ale musi mi starczy do 17
lenik33 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-22, 17:00   #396
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 825

Laski, co wy si tak nie odzywacie??? Przenios造軼ie si gdzie czy co?

Rozbieram Prad Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-22, 17:49   #397
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka wiadomo嗆

Nie m闚 tak.ZAcznij dzia豉 i zobaczysz.Wiem,瞠 teraz Kamilek potrzebuje opieki non stop,ale mo瞠 tata by go przypilnowa,a ty zacznij cwiczyc

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

czekam na okres,kt鏎y powinnam dosta najp霩niej wczoraj.Nie ukrywam jestem w stresie i najgorsze mysli ko豉cz po g這wie....Ide robi mel
Stary 2013-07-22, 19:01   #398
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wchodz zrobi tabelke a tu nic!! Tylko Ali si pomierzy豉
Stary 2013-07-22, 19:37   #399
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 825

Pod biustem 80
talia-76
wys.p瘼ka-84
biodra-97
Udo-57,5
ㄊdka-37
ramie -30

wagi nie znam, u Ksi康za dzis byli鄉y wi璚 nie mia豉m czasu po pracy 瞠by po aptekach latac sie wa篡c, zreszt okres mam, napuchni皻a jestem jak balon i brzuch mnie boli

edit; kurka, wymiary mam wi瘯sze ni tydzien temu albo si zle pomierzy豉m wtedy albo teraz, albo przyty豉m ???

Rozbieram Prad Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-22 o 19:40
madziullka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-22, 19:48   #400
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 922
GG do neska22

no to jaaa teraz
waga wpisz kochana Strong bez zmian .. :wnerw:

po biustem 76
talia 72
p瘼ek 82
biodra 97
udo 57,5
造dka 37
rami 39
neska22 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-23, 06:11   #401
lenik33
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczynki, wczoraj mia豉m kiepski dzien, wi璚 do tego nie wracam, dodam tylko 瞠 zjad豉m 4 cukierki dumle i gra嗆 m&M - jaka masakra, nie mog豉m nad tym zapanowa, cienias jestem, tym samym moje kaloriie siegne造 dna bo ok 1400 blllleeeee
Ale to wczoraj, dzi jest dzi, mel b posladki i nogi za mna

Co do wymiar闚 i wagi

Waga: 56,1

po biustem 74
talia 71
p瘼ek 73
biodra 93
udo 52
造dka 35
rami 29

w sumie poza waga to nie wiem jak to si ma do pomiar闚 z zesz貫go tygodnia bed widzie po uzupe軟ieniu przez Martynk

lece pod prysznic i do pracy, buziaki, mi貫go dnia

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

odwrotnie metr przy這篡豉m na ramieniu i pod biustem:
rami 27
pod biustem 72
ale 造dka to mi przyty豉 -

buzka

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 08:54   #402
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 362

cze軼 kochane

nie by這 mnie kilka dni, ale mia豉m zawirowania, no juz wszystko ok, ale 豉two nie by這 najpierw podam wymiary do tabeleczki
aaa i co nie mog do豉czy do klubu, dosta豉m wiadomo軼,ze nie mam uprawnie wie kto moze co to oznacza?????

oki chwila prawdy, najpierw si powierz,a potem sprawdz jak to si ma do zesz貫go tygodnia:

waga: 52,5kg (chyba bez zmian niestety)

rami: 24cm
biust: 88cm
pod biustem: 69cm
talia: 66cm
pepek: 73cm
biodra: 97cm
udo: 54cm
責ka: 32cm

zaraz czytam wszystko od pi徠ku i dzisiaj jestem z Wami ca造 dzie
Stary 2013-07-23, 08:56   #403
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka wiadomo嗆
cze軼 kochane

nie by這 mnie kilka dni, ale mia豉m zawirowania, no juz wszystko ok, ale 豉two nie by這 najpierw podam wymiary do tabeleczki
aaa i co nie mog do豉czy do klubu, dosta豉m wiadomo軼,ze nie mam uprawnie wie kto moze co to oznacza?????

oki chwila prawdy, najpierw si powierz,a potem sprawdz jak to si ma do zesz貫go tygodnia:

waga: 52,5kg (chyba bez zmian niestety)

rami: 24cm
biust: 88cm
pod biustem: 69cm
talia: 66cm
pepek: 73cm
biodra: 97cm
udo: 54cm
責ka: 32cm

zaraz czytam wszystko od pi徠ku i dzisiaj jestem z Wami ca造 dzie
ciesze sie ze jestes juzza mna 2x mel b:P moje uda i posladki marzenie.i biodra 豉dne sie robia
Stary 2013-07-23, 09:27   #404
mannijonnim
Raczkowanie

przeczyta豉 wszystko

madziullka no tak my郵a豉m,瞠 wi瘯szo軼 par ma jakie zawirowania przed郵ubne,ale m鎩 T to taki zazdro郾ik i jako przez 2 lata mia lepsze momenty,ale te i gorsze i nie wiem ile to ma wsp鏊nego z rzeczywistym stresem przed郵ubnym,czy po prostu z jego charakterkiem ...eh... ale ju si dogadali鄉y, co prawda dopiero gdzie ok 2 w nocy w niedziel ale w ko鎍u, wczoraj byli鄉y w Usc po te za鈍iadczenia potrzebne do slubu i po paszport T, wi璚 ju w sumie prawie wszystko za豉twione, jeszcze tylko spowied ,ostatnie spotkanie z ksi璠zem , ale to jeste鄉y umowieni na 2 dni przed 郵ubem, za akt 郵ubu juz zap豉cili鄉y, ciasta i tort zam闚ione, wi璚 zosta造 kwiaty dla mnie, ale tak si zastanawiam.... my郵icie, ze bukiet panny m這dej jest konieczny? tylko nie bi bo jako ja nie uwa瘸m tego za co potrzebnego, b璠zie tylko przeszkadza

ppaulinka1990 no dzi瘯uj za wsparcie, wi瘱,ze si nie odzywa豉m kilka dni,ale my郵a豉m o Was

LadyAli tego te軼ia to wsp馧czuj, moja to jest strasznie upierdliwa, wczoraj mi si pyta czy mam wolne 12 i 13 sierpnia, bo ona chce zebym z ni pojecha豉 na 2 dni na spotkanie jakies modlitewne ze znanym uzdrowicielem....:confuse d: chyba jestem na tyle doros豉,ze jeslibym uzna豉 ,ze mam tak potrzeb to sama bym pojecha豉
a owszem pods逝chuje pod drzwiami przy "cardio" raz wesz豉, no bo ona nie uznaje pukania, bo przecie to jej DOM!!!! a ja w samych majtkach ,wi璚 no nie chcia豉m przez p鏊 dnia wyj軼 z pokoju szok!

Strongwomen kochana ,wiem ,瞠 si martwi豉, dzi瘯uj bardzo i przepraszam,ale wiem te ,瞠 rozumiesz sytuacj jeste super

neska no nie masz na pewno nudnego 篡cia, tylko po prostu mnie zawirowane ni niekt鏎e z nas, ale to chyba akurat dobre wierz mi)

Kasia5891 witaj

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

oooo widz,ze moje pomiarki troch spad造 ale cos mi si wydaje,ze te miary w domu i w pracy r騜ni si chyba najlepiej zrobi je郵i b璠 si mierzy jedn

moja dieta ostatnio s豉bo ,a to ze stresu w ogole ma這 jad豉m, wczoraj wieczorem loda w czekoladzie ale jako tak jestem przed okresem i nie mog豉m si powstrzyma

z 獞iczeniami troch lepiej, w ko鎍u przeprosi豉m moje obci捫niki i czuj znowu kazdy mi瘰ie mojego cia豉 ale to przyjemne, lubi taki b鏊
Stary 2013-07-23, 10:02   #405
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
przeczyta豉 wszystko

madziullka no tak my郵a豉m,瞠 wi瘯szo軼 par ma jakie zawirowania przed郵ubne,ale m鎩 T to taki zazdro郾ik i jako przez 2 lata mia lepsze momenty,ale te i gorsze i nie wiem ile to ma wsp鏊nego z rzeczywistym stresem przed郵ubnym,czy po prostu z jego charakterkiem ...eh... ale ju si dogadali鄉y, co prawda dopiero gdzie ok 2 w nocy w niedziel ale w ko鎍u, wczoraj byli鄉y w Usc po te za鈍iadczenia potrzebne do slubu i po paszport T, wi璚 ju w sumie prawie wszystko za豉twione, jeszcze tylko spowied ,ostatnie spotkanie z ksi璠zem , ale to jeste鄉y umowieni na 2 dni przed 郵ubem, za akt 郵ubu juz zap豉cili鄉y, ciasta i tort zam闚ione, wi璚 zosta造 kwiaty dla mnie, ale tak si zastanawiam.... my郵icie, ze bukiet panny m這dej jest konieczny? tylko nie bi bo jako ja nie uwa瘸m tego za co potrzebnego, b璠zie tylko przeszkadza

ppaulinka1990 no dzi瘯uj za wsparcie, wi瘱,ze si nie odzywa豉m kilka dni,ale my郵a豉m o Was

LadyAli tego te軼ia to wsp馧czuj, moja to jest strasznie upierdliwa, wczoraj mi si pyta czy mam wolne 12 i 13 sierpnia, bo ona chce zebym z ni pojecha豉 na 2 dni na spotkanie jakies modlitewne ze znanym uzdrowicielem....:confuse d: chyba jestem na tyle doros豉,ze jeslibym uzna豉 ,ze mam tak potrzeb to sama bym pojecha豉
a owszem pods逝chuje pod drzwiami przy "cardio" raz wesz豉, no bo ona nie uznaje pukania, bo przecie to jej DOM!!!! a ja w samych majtkach ,wi璚 no nie chcia豉m przez p鏊 dnia wyj軼 z pokoju szok!

Strongwomen kochana ,wiem ,瞠 si martwi豉, dzi瘯uj bardzo i przepraszam,ale wiem te ,瞠 rozumiesz sytuacj jeste super

neska no nie masz na pewno nudnego 篡cia, tylko po prostu mnie zawirowane ni niekt鏎e z nas, ale to chyba akurat dobre wierz mi)

Kasia5891 witaj

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

oooo widz,ze moje pomiarki troch spad造 ale cos mi si wydaje,ze te miary w domu i w pracy r騜ni si chyba najlepiej zrobi je郵i b璠 si mierzy jedn

moja dieta ostatnio s豉bo ,a to ze stresu w ogole ma這 jad豉m, wczoraj wieczorem loda w czekoladzie ale jako tak jestem przed okresem i nie mog豉m si powstrzyma

z 獞iczeniami troch lepiej, w ko鎍u przeprosi豉m moje obci捫niki i czuj znowu kazdy mi瘰ie mojego cia豉 ale to przyjemne, lubi taki b鏊
Aniu codziennie o Tobie my郵a豉m i si martwi豉m ale ciesz si,瞠 u was ok.
Stary 2013-07-23, 10:10   #406
mannijonnim
Raczkowanie

dzi瘯uj kochana:przyt ul:
Stary 2013-07-23, 10:12   #407
Lady Ali
Rozeznanie

Nadszed czas na moj spowiedz.Wczoraj ma這 napisa豉m.Zrobi豉m test wczoraj,bo okresu nie by這.o ma這 sie nie przewr鏂i豉m.cien cienia kreski.mysla豉m,ze si pop豉cze.bo przecie tak ci篹ko pracowa豉m nad sob i co teraz?Pojecha豉m do apteki dzisiaj.Kupi豉m 2 testy.zrobi豉m jednoczesnie i okaza這 si,瞠 na zadnym z nich zadnego cienia ani nic.Czysto.Czy my郵icie,瞠 to przez infekcj,kt鏎ej si nabawi豉m???ja mam bardzo d逝gi cykl.najkr鏂ej 35 dni a zdarza這 sie po 40,ale ostatnio jak waga zaczela sie normowac to i moj cykl zaczac sie regulowac.Tak strasznie si ba豉m ci捫y,ze poj璚ia nie macie.Mam 2 wspanialych dzieci,Jacek co prawda bardzo chce 3 dzieci,ale ja si nie czuj na silach podo豉 jeszcze 1 malenstwu.Teraz w koncu mam czas dla siebie.Kocham moje dzieci,ale uwa瘸m,瞠 gdy ja jestem zadowolona to oni wtedy te sa szcz窷liwi i dlatego twierdze,瞠 kazda mama powinna miec czas na w豉sne przyjemnosci.A ja w koncu ten czas mam.Realizuj sie.Cwicze i jest mi z tym naprawde wspaniale.Dzi瘯i wam,bo gdyby nie wy nie zacze豉bym cwiczyc mel,a moje posladki nie bylyby takie jak sa teraz Teraz tylko czekam na okres.Od paru dni pobolewa mnie brzuch.mimo tych testow nadal gdzies jest niepokoj o ta ciaze.Ja musze cwiczyc!Nie wyobrazam sobie wstac rano i nie zrobic mel b.Dzis 2 razy zrobi豉m,po tym czuj si weselsza.Ale wam namarudzi豉m

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

biore sie za robote.Cwasty przed domem czekaja i tony kurzu w cha逝pie;/
Stary 2013-07-23, 10:15   #408
mannijonnim
Raczkowanie

dziewczyny co my郵icie o chi雟kim 瘸re趾u, w sensie diety? bo ja siedze tutaj 12 godzin bez lodowki i mikrofali,wiec musze cos kupowa , bo nawet kanapki zaczynaj mowi po tylu godzinach

i tak patrz帷 na wyb鏎 jaki w mojej galerii mam to wszystko do d...., same fast foody, jedynie co ten chinczyk to w sumie ry np bia造 + jakie mi瘰ko z warzywami, chyba takiej tragedii nie ma, ,co? wiem,ze to na oleju sma瘸 pewnie, ale na samych jogurtach to ja za dlugo nie poci庵n kupi豉m dzisiaj takie wafle zbo穎wo-ry穎we sunny corn, jeden wafel na tylko 19kcal? mozna chrupa?

takie nudy mam tutaj,ze tylko jedzenie mi chodzi po g這wie
Stary 2013-07-23, 10:18   #409
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny co my郵icie o chi雟kim 瘸re趾u, w sensie diety? bo ja siedze tutaj 12 godzin bez lodowki i mikrofali,wiec musze cos kupowa , bo nawet kanapki zaczynaj mowi po tylu godzinach

i tak patrz帷 na wyb鏎 jaki w mojej galerii mam to wszystko do d...., same fast foody, jedynie co ten chinczyk to w sumie ry np bia造 + jakie mi瘰ko z warzywami, chyba takiej tragedii nie ma, ,co? wiem,ze to na oleju sma瘸 pewnie, ale na samych jogurtach to ja za dlugo nie poci庵n kupi豉m dzisiaj takie wafle zbo穎wo-ry穎we sunny corn, jeden wafel na tylko 19kcal? mozna chrupa?

jak najbardziej.Do tego serek wiejski kochana.dietetyk nawet tak radzi

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:

ja zjadlam przed chwila 1 nektarynke.Z tego stresu jesc sie odechcia這

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 10:26   #410
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Nadszed czas na moj spowiedz.Wczoraj ma這 napisa豉m.Zrobi豉m test wczoraj,bo okresu nie by這.o ma這 sie nie przewr鏂i豉m.cien cienia kreski.mysla豉m,ze si pop豉cze.bo przecie tak ci篹ko pracowa豉m nad sob i co teraz?Pojecha豉m do apteki dzisiaj.Kupi豉m 2 testy.zrobi豉m jednoczesnie i okaza這 si,瞠 na zadnym z nich zadnego cienia ani nic.Czysto.Czy my郵icie,瞠 to przez infekcj,kt鏎ej si nabawi豉m???ja mam bardzo d逝gi cykl.najkr鏂ej 35 dni a zdarza這 sie po 40,ale ostatnio jak waga zaczela sie normowac to i moj cykl zaczac sie regulowac.Tak strasznie si ba豉m ci捫y,ze poj璚ia nie macie.Mam 2 wspanialych dzieci,Jacek co prawda bardzo chce 3 dzieci,ale ja si nie czuj na silach podo豉 jeszcze 1 malenstwu.Teraz w koncu mam czas dla siebie.Kocham moje dzieci,ale uwa瘸m,瞠 gdy ja jestem zadowolona to oni wtedy te sa szcz窷liwi i dlatego twierdze,瞠 kazda mama powinna miec czas na w豉sne przyjemnosci.A ja w koncu ten czas mam.Realizuj sie.Cwicze i jest mi z tym naprawde wspaniale.Dzi瘯i wam,bo gdyby nie wy nie zacze豉bym cwiczyc mel,a moje posladki nie bylyby takie jak sa teraz Teraz tylko czekam na okres.Od paru dni pobolewa mnie brzuch.mimo tych testow nadal gdzies jest niepokoj o ta ciaze.Ja musze cwiczyc!Nie wyobrazam sobie wstac rano i nie zrobic mel b.Dzis 2 razy zrobi豉m,po tym czuj si weselsza.Ale wam namarudzi豉m

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

biore sie za robote.Cwasty przed domem czekaja i tony kurzu w cha逝pie;/

a moze kochana od tego,ze du穎 wi璚ej 獞iczysz okres Ci si sp騧nia??? i wiem,ze niektore leki mog oszukiwac te testy ci您owe, teraz to si stresujesz i okres b璠zie czeka

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

ja ostatnio te jadlam pyszn nektarynke

to super, bo smakuja mi te wafelki bardzo

ja ze stresu znowu jem, zajadam czekolad smutki, bo jako tak g逝pio sobie t逝macz,ze skoro tak fatalnie si czuj w 鈔odku to co mi si nale篡 od tego 篡cia... tylko,ze potem znowu jak sobie pomysle,ile ze瘸r豉m to si,e czuj podw鎩nie 幢e
Stary 2013-07-23, 10:44   #411
lenik33
Raczkowanie

Cze嗆 dziewczynki
Chyba b璠 si 瞠gna z Wami, nie chc znika tak po prostu.
Fajne dziewczyny z Was, 篡cze Wam du穎 sukces闚 i jak najszybszego pozbycia si zb璠nych kg.
Lubi do was pisa, opisywa moje zmagania, ale chyba spodziewa豉m si cz瘰tszych tych rozm闚 i wi瘯szego wsparcia, nie wiem, ale czuj si jaka pomini皻a... Takie mam czasem wra瞠nie, 瞠 pisz sama do siebie.Wybaczcie szczero嗆, ale zawsze tak mam, 瞠 jak mnie co boli to m闚i o tym.
Mam nadziej, 瞠 wszystko si Wam pouk豉da i b璠ziecie za jakis czas patrze z przyjemno軼i w lustro.
Ca逝j Was mocno i 篡cz du穎 szcz窷cia

Ala nie martw si, to na pewno przez 獞iczenia, organizm powo豉ny do takiego wysi趾u buntuje si w豉郾ie w ten spos鏏.

Mannijonnim dobrze, 瞠 wszystko sobie wyja郾ili軼ie, 篡cz, aby wszystkie w徠pliwo軼i ulecia造 i nie wr鏂i造.

Jeszcze raz pozdrawiam
Marta
Stary 2013-07-23, 11:00   #412
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.

Powo逝je cie. Do porzadku leniku ja.rzadko zagladam bo mam jakis nieogar ostatnio i to dllatego. Zostan z nami kochana. Poprawimy sie

Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Mani ciesze sie ze wrocilas i ze wszystko.dobrze.

Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2
Stary 2013-07-23, 11:25   #413
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka wiadomo嗆
Cze嗆 dziewczynki
Fajne dziewczyny z Was, 篡cze Wam du穎 sukces闚 i jak najszybszego pozbycia si zb璠nych kg.
Lubi do was pisa, opisywa moje zmagania, ale chyba spodziewa豉m si cz瘰tszych tych rozm闚 i wi瘯szego wsparcia, nie wiem, ale czuj si jaka pomini皻a... Takie mam czasem wra瞠nie, 瞠 pisz sama do siebie.Wybaczcie szczero嗆, ale zawsze tak mam, 瞠 jak mnie co boli to m闚i o tym.
Mam nadziej, 瞠 wszystko si Wam pouk豉da i b璠ziecie za jakis czas patrze z przyjemno軼i w lustro.

Ala nie martw si, to na pewno przez 獞iczenia, organizm powo豉ny do takiego wysi趾u buntuje si w豉郾ie w ten spos鏏.

Mannijonnim dobrze, 瞠 wszystko sobie wyja郾ili軼ie, 篡cz, aby wszystkie w徠pliwo軼i ulecia造 i nie wr鏂i造.

Jeszcze raz pozdrawiam
Marta
Martu!!!!!! zosta ja dzisiaj jestem w ko鎍u, wiem nie by這 mnie ale ju jestem, ja mog by co drugi dzie mnie wi璚ej, wi璚ej niestety czas mi nie pozwala nie zniech璚aj si

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 11:44   #414
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aliczku,
Cytat:
Cze嗆 kochane le瞠 w lozku.powinnam wsta i 獞iczy moje boskie cialo.hehe.dzisiaj jedziemy nad jezioro.
zazdroszcz tego jeziorka... mi musi wystarczy basen przy domu.

widzisz jak ju rybaczki s za du瞠 to ju bardzo schud豉 a nie tylko troch

Leniczku,
Cytat:
Martynko co do 8 h , ci篹ko, gdy tak jak np wczoraj gdzie zacze豉m o 9 p豉tkami owsianymi i capucino, nastepnie do 17 mia豉m tyle spotka i zebra 瞠 nie zjad豉m nic, wi璚 po powrocie do domu o 18 spo篡豉m : 150 gr czere郾i, 4 morele, jedn 郵iwk i batonika fitnes, tym samym global moich wczorajszych kalorii zamkn掖 si na 650 wi璚 wybaczy豉m sobie t 18 st, ale dzi ju b璠 grzeczna, zaczn o 10.
ja dzi jestem pierwszy dzie na niej ale jad豉m o 8 wi璚 o 16 powinnam sko鎍zy

Cytat:
Martynko TY te musisz si zdeterminowa, bo samo si nie zadzieje, niestety, nie ma p馧鈔odk闚, albo albo, chcesz by usatysfakcjonowana z siebie, ze swojego cia豉, musisz na to zapracowa
masz racj ale... jako mi cie磬o... dzi jestem ju w lepszym nastroju...

Cytat:
Teraz Lenka po obiadku ogl康a bajk a ja si bior za sprz徠anie bo wieczorem z po逝dnia przyje盥瘸j Lenki dziakowie, rodzice jej tatusia rok si nie widzieli, wi璚 nie wiem jak na nich zareaguje, mam nadziej, ze dobrze bo teraz tydzie b璠zie pod ich opiek poniewa w przedszkolu jest przerwa dwu tygodniowa.
i jak ma豉 zareagowa豉 na dziadk闚?

Cytat:
Wczoraj wieczorem po kolacjo owocowej grzecznie machne豉m skalpel
brawa ja dawno sklapela nie robi豉m... jako mnie ostatnio nudzi.

Cytat:
Anetko brawo, ale mog豉bys co jeszcze - tak 瞠by jednorazowo 獞iczy 30 minut bo dopiero wtedy to ma sens, nasze mie郾ie uaktywniaj si do wi瘯szej pracy po oko這 10 minutach, nast瘼ne 20 to spalanie naszego wroga t逝szczu
ooo! nie wiedzia豉m! a taka by豉m zadwolona wczoraj z 15minutowych 獞icze... lecia這 ze mnie jak z kota... trudno..dzi zrobi 40min.

Cytat:
Mi貫go dnia Jad na pla輳 buziaki
na pla輳

madziu, 郵iczna ta sukienka a b璠ziesz mie bia陰 czy turkusow?

Nesko, 豉dn mia豉 sukienk widz 瞠 獞iczysz jak prawdziwy weteran 豉dnie

Paulinko, jak idzie dietka? no i co u C鏎eczki s造cha?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Manni, nie wiem jak z tym chi鎍zykiem... ry chyba nie jest dobry na diete ale raz na jaki czas... :noniwiem:

Ali, spowied pi瘯na... widze 瞠 jeste z siebie dumna

a z testem nie mam poj璚ia...

Ja z kolei zn闚 mam okres, ci庵le plamie i ju w ci庵yu miesi帷a zn闚 mam okres .... rozlegulowana jestem

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dzisiaj dobrze lekkie 郾adanko, kanapeczka z w璠lin.
Na obiad gotowany kalafior i duszona w徠r鏏ka.
A potem jeszcze nie wiem ale... chyba zn闚 mam ch耩 co ze sob zrobi

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Jak nakrami rodzin to robi tabelk
Stary 2013-07-23, 12:06   #415
mannijonnim
Raczkowanie

a 3 razy w tygodniu to jest raz na jaki czas? chyba dzisiaj tutaj oszalej, s這nko 鈍ieci a ja 12 godzin zamkni皻a bez nawet jednego okna
Stary 2013-07-23, 12:26   #416
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ja bym sobie pozwoli豉 na ten ry, tylko nie pakuj w siebie nie wiem ile tego

Tabeleczka jest

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Z tego co widz to naj豉dniejsze efekty ma Manni
Neska te 郵icznie ale... sprawd te rami... bo wedug tabelki to uros這 Ci o 8cm. Troch w to nie wierz Chyba 瞠 w tajemnicy przed nami, pakujesz na si這wni
Leniku, pr鏂z 造dki i ramienia, kt鏎e troszk si zwi瘯szy造 to jest super du瞠 spadki
Ali, du穎 pomiar闚 si powt鏎zy這 ale s te spadki
Madziu, zmala造 Ci bioderka a nad reszt b璠ziemy 獞iczy
Stary 2013-07-23, 13:12   #417
mannijonnim
Raczkowanie

dzi瘯i ale moje spadki wynikaj z kryzysu przed郵ubnego stres ze瘸r moje cm, ale im bli瞠j 郵ubu tym bardziej jako nie mam apetytu, niby my郵 o jedzeniu,ale znowu nie mog spa, ciagle jakie rzeczy wyskakuj, wi璚 chyba spalam po prostu niezaleznie ode mnie....
Stary 2013-07-23, 15:23   #418
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka wiadomo嗆
Cze嗆 dziewczynki

Jeszcze raz pozdrawiam
Marta
Martu by這by mi bardzo smutno i bardzo by mi Ciebie brakowa這,gdyby Ciebie tutaj zabrak這.Bardzo Ci polubi豉m i nie wyobra瘸m sobie Tego w徠ku bez Ciebie,czy kt鏎ejkolwiek z was.Zosta prosz.To dzieki Tobie zacze豉m w koncu te mel b

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Zrobi豉m 2x mel B znowu.Dzis to juz 4x.Wieczorem wyskocz na rolki,rower i po powrocie 1x mel zrobi.Jestem dzi jaka taka oderwana od rzeczywisto軼i;/
Stary 2013-07-23, 15:33   #419
mannijonnim
Raczkowanie

klask i: ale dzisiaj sobie zapoda豉 tempo kochana a ja a wstyd siedz na tym krze郵e i b彗i zbijam
Stary 2013-07-23, 15:51   #420
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aliczku, 豉dnie 獞iczysz ostro widzia豉 tabelk?

Oplewi豉m ogr鏚ek dziecie 酥i, ogarn kuchni i co tam po獞icz
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Wsp鏊ne odchudzanie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.