![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
macie jakieś pomysły na roczek?
ja już wiem, że robimy 5.01 imprezkę, i robimy ją podwójną, tzn ur Wojtka i Ewci na raz. Wojtek jest mikołajkowy chłopak, trudno będzie miał miesiąc później . Mąż się śmieje że i moje ur dołączymy do tego i będzie 3 w 1 ![]() Msze musze tylko jechać zamówić, gości poinformować , i myśleć nad menu ![]()
#392 | ||
Zakorzenienie
|
a w sumie dobrze
![]() ja juz po rehabilitacji, poprawa jest znaczna nikt nic juz nie zauwaza (poza mna ale naprawde minimalna roznica) Miki troche przeziebiony ale juz w fazie zdrowienia ![]() teraz ja zaczynam smarkac ![]() umowa o prace konczy mi sie z koncem grudnia wiec musze zlozyc podanie o przedluzenie i mam nadzieje ze mi przedluza bo naprawde jestem zadowolona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze kiedy to minelo ![]()
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pyt. to chciałabym jeszcze 2 (jak nie mysle o porodzie i braku snu po ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, moze źle pisze... mam tylko jedno dziecko a jak bylam na urodzinkach to zawsze pojedynczych i nie mam "doswiadczenia" w tej kwestii ale czy nie boisz sie ze tak naprawde to ani Wojtus ani Ewcia nie beda mieli urodzin? no bo jeszcze o ile Ewcia jest malutka i tak naprawde jej wsjo ryba tak Wojtus to juz kumaty chlopak i moze mu byc troche zal ze to nie jest tylko jego swieto? tylko dla niego tort, swieczki, cale to zamieszanie.... malo tego - to roczek Ewci, Ewcia mala, wiekszosc byc moze bedzie zainteresowana wlasnie mala, tym bardziej ze bedzie jej trzeba mimo wszystko pilnowac wiec autmatycznie zainteresowanie nia wieksze... kurde, sory ze Ci mieszam w glowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, czy tylko ja jestem bardziej wyspana jak wstajemy o 6/7? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko ma różne etapy i sama to wiesz, popatrz, jak różnie to u nas wygląda. Dorka też się często teraz budzi, układ nerwowy dojrzewa. Cytat:
![]() U nas 2,8 roku. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
my tak samo ![]() Cytat:
urodziny to urodziny, każdy powinien mieć swoje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie się składa ten 11, że sobota ![]() ![]() i ja podobnie jak Deli w domu, tort i jakieś żarełko. W gronie domowników raczej ![]() Nawijko, czy jesteś już w trakcie rosołku? ![]() bokeh, jesteś przepiękna!!!!!!!! ![]() ![]() tżbokeh- dla takiej żony to powinieneś codziennie taką listę mieć odbębnioną jaką żeś się ostatnio pochwalił ![]() ![]() ja ide zaraz prasować, wiem, że niedziela, ale dzisiaj Tż może się zająć małą, to nie będzie mi się na desce wspinać ![]() ![]() miłej niedzieli! my po południu wybywamy w gości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz. mąż przyleci dopiero na Święta wiec i tak już po ur Wojtka. a on i tak zawsze 6.12 dmucha świeczkę, choć w tym roku z ciacha bedzie nie tortu,a tego 05,01 to zrobimy takie oficjalne, z "imprezką", po prostu tort bedzie dzielony na pół i tyle. on 6,12 ma i tak dużo atrakcji ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- i u nas teżbedzie skromnie,dziadkowie i chrześni tylko
![]() |
#400 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie Nawijka, ale napiszę, że już jestem po rosołku ![]() Bokeh śliczny kolor ![]() Cała ślicznie wyglądasz ![]() A co do roczku to nie będę chyba nic robić... Nie mam ochoty oglądać teściów, siedzieć z nimi przy jednym stole i rozmawiać. Ewentualnie zaproszę chrzestnych Domci na ciasto i tyle. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dadolowi górne dwójki idą, w zasadzie to jedna już przebiła dziąsełko, druga prawie też, także pewenie na dniach Wam napiszę że mamy zęba ![]() Na razie mamy taki komplet |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Bokeh PIĘKNAŚ!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak obiawia się trzydniówka? Oskar ma obsypane całe plecy i nad pampersem (to chyba jak trzydniówka prawda?)
Tylko cholera nie pasuje mi to że nie miał gorączki/możliwe żebym nie zauważyła? ![]() Czasem miał ciepławy łepek ale to momentami. No i ostatnie 2-3 dni był bardziej marudny ale zrzuciłam na zęby. Jak myślicie? 3dniówka co?
#404 |
Rozeznanie
|
No nie wiem Mala,moze sa jakies wyjatki(jakas mama tu kiedys chyba pisala o tym,ze byla przy trzydniowce niska goraczka,to przypadkiem nie Szaja?
![]() Ja u mlodego nie przegapilabym ![]() Bokeh,nie bed oryginalna-jestes piekna ![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Konto usunięte
|
Mała, możliwe, pisałam że Agatka miałą 37,3 max.
![]() Buty SOBIE wczoraj kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z rossmana
![]() ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
Szajka-właśnie pamiętam doskonale że u was to przeszło "bezobjawowo"właściwi e. Tylko kurde przegapiłam tą sprawę,przegapiłam chociażby i niską temperaturę. Oskar był inny niż zwykle to mogłam sprawdzić
![]() Akurat trzy dni temu dostał ostatnią dawkę ibum (bo przecież chory był).Teoretycznie powinien gorączkować kolejne trzy dni po tym (nie chorobowo a właśnie na trzydniówke). Nie był na tyle gorący żeby mnie to zaniepokoiło,a on może się męczył. Bo dwa razy zrobił kupę typowo gorączkową ale sobie myślałam'skąd? Skoro gorączki nie miał ![]() I jeszcze jedna kwestia,ostatnio nie chce jeść mi obiadków(kilka dni jakoś), cudowałam i zjadał,mniej ale jednak. A dziś kompletnie nic nie ruszył i obsaza. Wiązać to z tą trzydniówką? Szajka-śliczne te buty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Jaki korektor? Bo ja też kupiłam ale nie wiem czy dobry w sumie hm...
#409 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
meneq super, ze tz dal sie zreformowac i udalo wam sie spedzic czas we dwojke ![]() Zazdroszcze zakupownSzaja, tez mialam takie plany na weekend, ale w zwiazku z choroba malego, nazjezaly nam sie dziadki, babcie, pelna rak do pomocy, tylko skakac wokol nich trzeba ;> U nas dzisiaj 3 doba goraczki i nic nie szlo ku poprawie, do tego doszlo pokaslywanie, wiec pojechalismy do lekarza( udalo mi sie dopiero dzisiaj umowic prytwatna wizyte, a probowalam od piatku po poludniu ![]() Okazalo sie, ze gardlo czerwone, jesli do jutra bedzie sie utrYmywala temperatura to trzeba wlaczyc antybiotyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Szaja fajny bucik!
![]() Hope ale że macie taki oto komlpet zebów czy że dresik fajny? ![]() Alem się poirytowała ![]() Siedzę sama w domu, usypiam Olę, dzwonek. Patrzę w okno, przy bramie znajoma mojej mamy i jakieś 3 stare torby ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- ezzo, a Ty wrzucałaś gdzieś tutaj ten filmik? |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
charlizzbardzo chetnie bym wam go pokazala, bo ciekawa jestem czy mialyscie kiedys taka atrakcje u swoich maluszkow, tylko kurcze wideo jest dlugie, w dodatku przez pomylke nagrane w hd, wiec calosc wazy cos ok 2,5 gb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
Ezzo super, że trafiliście na kogoś mądrego
![]() A butki w ccc, lasocki :d 179zł, ocieplane. |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, moze ktoras z was widziala cos takiego na allegro?
Bede robic jakas nalewke i pierniki dla rodziny na prezenty i to by mi pasilo na opakowanie : http://www.aliexpress.com/item/Santa...409206825.html |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Mała, a jaki kupiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bokeh piękna fryzura, pięknaś ty ![]() Neti jaki elegancik z Toniego ![]() Szaja fajne buty
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-11-24 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
My wczoraj u mamy, dzisiaj u t., czyli standardowy weekend ![]() Nocki u nas dalej bardzo fajne, babel budzi sie 2x na mleczko i idzie spac dalej ![]() Deli, a jakbys sprobowala Amelci dawac na noc i w nocy mm? Albo wode? Bo u nas ewidentnie babel sie budzil na pociumkanie, pierwsze dni byly ciezkie, po 40min sie budzil i chcial uu, ale malz go bral (zeby babel ode mnie nie czul mleczka) i mocno przytulal, lulal do spania. Ezzo, dobrze, ze trafiliscie w koncu na kogos, kto sie zainteresowal waszym przypadkiem, szczerze wam wspolczuje i mam nadzieje, ze nic powaznego z tego nie wyniknie, bo sie martwie o was bardzo..... ![]() Szaja, super botki! Black, trzymam kciuki za Cat Make Up ![]() Bokeh, gratulcje za ukonczenie artykulu! Pochwalisz sie? ![]() Dziewczyny ktores chcialy ten zel z siemienia lnianego, wklejam linka http://www.alinarose.pl/2012/09/natu...iemie.html?m=1 I w ogole polecam bloga dziewczyny, bardzo mi sie podoba ![]() Czekaja mnie jeszcze zakupy w ross, chce kupic podklad i roz. Black, pomoglabys? Obojetnie jaki bym nie kupila, zawsze wychodzi mi w stosunku do szyji zbyt....pomaranczowy/zolty kolor ![]() Ale jestem zla na skoki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie będę się męczyć z gotowaniem itd.... ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43860660] Buty SOBIE wczoraj kupiłam ![]() ![]() Super!!!! Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,32781,magic-pen.html Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-24 o 15:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() wiecie co? tak się rozpędziłam wczoraj z pierniczkami, że zrobiłam pierniczkowe ciasteczka na roczek dla Mai ![]() Gosia, skoro nie będzie wcześniej taty to uważam, że nic się nie stanie jak będzie 2w1 impreza. Ja bym tylko 2 maluteńkie torty zrobiła ![]() Ja roczek robię na 14 osób i 3 dzieci, ale to są nasi rodzice + rodzeństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam sie z evel - 2 osobne torty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() apogeum to zaledwie 37,8 [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43860660] Buty SOBIE wczoraj kupiłam ![]() super!!!! Cytat:
i "fajnie" ze w koncu znalazl sie jakis konkretny lekarz ktory nie bagatelizuje waszej sprawy ![]() ------ bylismy u tesciow... mlody pierwszy raz nie plakal ![]() malo tego lazil z t. po calym domu w te i we wte ![]() a z tesciem ucial sobie pogawedke przy stole ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Black - a co myslisz o tych pudrach? zamiast Anti Shine Kryolan... http://www.biochemiaurody.com/sklep/...amboosilk.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/powder-bamboo.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/...oosilkoat.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Nie pisac za duzo.....wracam wieczorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.