![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Myślicie, że takie "duże" dzieci mogą być jeszcze przestymulowane? Borys właśnie miał 30 min strasznego płaczu, przez sen, i nie szło go uspokoić. Takiego płaczu nie słyszałam od czasu kolek, czyli bardzo długo, kilka miesięcy. Nie szło go uspokoić
![]() Dzisiaj mieliśmy świetny dzień - pisalam Wam kiedyś, ze jest wielkim fanem autek ![]() ![]() I teraz tak sie zastanawiam czy to nie za duzo bodzcow jak na te kilka minut, i czy to nie od tego teraz taki niespokojny sen?
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-11-23 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zadomowienie
|
AAAAAAAAaaa zapomniałam, Piotr skończył dziś 10 miesięcy
![]() ![]() ![]() Buziaki dla Oskarka Małej ![]() ![]() ![]()
#363 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Fewciu, ależ się na Was los uparł... ![]() ![]() ------------------------ Ja się odmeldowuję ![]() Pola już śpi, więc idę szybko ogarnąć prysznic i też do spania, bo ostatnio wypompowana jestem. Jutro mnie nie będzie na pewno, robię sobie taki "day off" - zero laptopa, internetu, telefonu... Na maxa spędzam go z Polą. W tygodniu też mnie pewnie będzie mniej, muszę przystanąć, odetchnąć, zmienić trochę rzeczy, powyjaśniać pewne sprawy, przemyśleć, coś zrobić... ![]() Nie tak to wszystko miało wyglądać ![]() No nic, zmykam już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
Insolito - brawa za 10 miesiecy
![]() hje - tez mysle o takim day off, ale ja jestem uzalezniona od lapa (sluzy mi za tv :P = seriale) i od telefonu. Jak ide na spacer (dlugi) a Borys spi to zaraz rozmowy.
#365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i dla Oskarka równiez ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakos musze sie z tym teamtem ogarnac, bo mały na razie jest mały to nie rozumie,ale pozniej jednak na te relacje zwróci uwage.. Ściskam Cie Hje mocno, żeby sie wyprostowało to co sie popierdzieliło ![]() ![]() ![]() FEWCIU, kochana, co sie dzieje? ![]() ![]() Bardzo sie marwtię, jak tam Marsi sie trzyma ![]() ![]() ![]() chyba gadam sama do siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia - ja jednym okiem czytam a drugim oglądam film
![]() Też często myślę o marsi ![]()
#367 |
Zakorzenienie
|
Ezzo - musze sie wesprzec artykulem na razie, bo zeszlej nocy spalam jakies 3 godziny max, a potem pojechalam na uczelnie i tak troche nie zyje.
Zarzuce linkiem http://rodzice.net/news/integracja-sensoryczna/ tutaj fajnie wyjasnione, to terapeuta SI. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | ||||
Zadomowienie
|
A jeszcze miałam pisać o nowej umiejętności Pietrka. NA pytanie jak robi krówka ? odpowiada: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() opisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------[/SIZE] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-11-23 o 22:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
napisałam artykuł
![]() Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe komentarze ![]() ![]()
#370 | ||||
Zakorzenienie
|
witam
cytuję na raty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mam, tego akurat byłam pewna, bo przecież by mnie nie zwolnili, bardziej chodzi mi o miejsce pracy (jeśli się sprawdzi to porażka na całej linii) chodziło mi bardziej o to, że ktoś za mnie ustali mi urlop na cały rok a potem będę musiała go wykorzystać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
to teraz piszę co u nas
![]() Kubuś cały czas próbuje się ustawiać w pozycji do raczkowania, często na kolanka i albo ruchy dżejkoba (tylko takie krótkie, bo mu się zaraz nogi rozjeżdżają) albo po prostu na kolankach podparty sobie "stoi". Posadzony nie leci tak do przodu jak np wczoraj, co mnie bardzo zastanawia. My dzisiaj dzień gotowania, mój tż uwielbia gotować, więc sobota to Jego dzień szaleństwa w kuchni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam sobie male spa i moge uciekac do moich spiacych facecików
![]() Jutro bede Was podczytywac spod stołu u t. ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
aaa i najważniejsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najchetniej brata, bo jak tz by sie narazil mi to dostawalby baty od brata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a z drugiej strony mi jak dentystka robi zdjecie to zawszemi zaklada ochraniacz Cytat:
Cytat:
ja dla siebie nie chcialabym drugiego, boje sie ciazy porodu strachu o dziecko, tylko nie chce aby Natusia byla sama, a że czasu do namyslu mało bom juz stara jest, wiec tak mysle i mysle i mysle ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Nawijko wlasnie moj maz taki nie jest nigdy nic nie rozkminia tylko wlasnie w tej kwestii tak powiedzial natomiast ja ciagle mysle draze na wszelkie tematy upierdliwa jestem strasznie Mis mowi zebym sie hamowala bo mnie wyrzucicie z wizazu Charlizz matko jak pięknie napisałaś ![]() ![]() fakt bardzo sie przejmuje pokrzywdzonymi dziecmi i zwierzetami ale nie pomagam kazdemu ![]() bardzo ladnie napisalas ale ja nie jestem taka wspaniala mam niedobry charakter matka tez wcale nie jestem taka jaka chcialabym byc ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Szaja ![]() Fewcia ![]() oby szybko bylo lepiej ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- A jak u Was dziewczyny planujecie drugie, trzecie? jaka różnica wieku pomiedzy dziecmi i czy jest ktos kto na dzien dzisiejszy nie chce wiecej dzieci? |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Straszna noc,kolejna z reszta za nami. Myślałam że Blanus będzie odsypiać,bo spala wczoraj tylko dwa razy po 20 min,a Zasnela dopiero o 20.15.
Do tego boli mnie tak głowa,że nie mogłam spać pół nocy,drugie pół Blanka płakala i tak o. A od 5.40 nie śpimy. Nie wiem czemu tak wcześnie wstaje i ma od paru dni taki problem z zaśnięciem. Znowu coś robię źle ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam Was,już nie narzekam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
lady w koncu sie doczekalas przespanej nocy, pieknie! ... i wiecej nie pamietam... Wczoraj sie z tz resetowalismy, tz dal sie namowic i zostawilismy Yae pod opieka t. i wyszlismy na kolacje - pierwszy raz od porodu. Nie zrozumcie mnie zle, ale poczulam sie jakbym z wiezienia uciekla. Dzis dostalam @ (az mialam watpliwosci czy to to, czy nie) i cale szczescie, ze tz byl w domu, bo ogarnela mnie taka sennosc i niemoznosc zrobienia czegokolwiek, ze chyba nie poradzilybysmy sobie tylko we dwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() starosc nie radosc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no widzisz, bo u dzieciaczkow tak wlasnie jest - jednego dnia leza jak kloda a drugiego dzejkobuja, chodza, siadaja i mamie kawunie parza ![]() ![]() Cytat:
![]() dziec wstal dzis o 6.30 ![]() ![]() ![]() zje kaszencje, przespi sie i pojedziemy dzis do tesciow na obiadek ... po drodze oczywiscie obowiazkowo biedrona ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
ja zawsze chciałąm trójkę, teraz już nie chce ![]() ![]() U nas jest przerwa 3 l 1 m-c a rocznikowo 4 lata
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
troszke;p
Cytat:
![]() Witam lasencje, tzt na uczelni a ja ... czuje sie jak zombie... noc koszmarna... kiedy to sie skonczy i normalnie bedziemy spać............
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas dziś pobudka o 7.20. Niby nocka ok gdyby nie to że od 2.30 do 4.15 buszowała ![]() Wczoraj na urodzinach było fajnie ![]() ![]() Lecę nadrabiać. Naszczęście tylko 3 str. Bokeh,wyglądasz prześlicznie, tak promiennie , kwitniesz ![]() ![]() onaella, ![]() nancy, ![]() fewciu, bardzo bardzo bardzo współczuję Wam nocek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co się stało?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-24 o 07:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze spóźnione życzonka dla
Oskara i Piotrusia ![]() ![]() Eff, ![]() ![]()
#383 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wczoraj napisać że mamy 3 ząbka, prawa górna jedynka.
![]() A idzie dalej lewa górna jedynka i dwójki na górze i dole. Pogoda tragiczna ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
#385 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Ola wczoraj miała tylko jedną 30 min drzemkę ![]() ![]() ![]() ![]() A sobota też cudna, najpier wkurzenie na tż bo poszedł biegać rano i tyle mu zeszło, że nie opłacało mi się jechać na zakupy więc dalej nie mam butów a Ola większej kurtki, pozniej zalana kuchnia, w międzyczasi nieporozumienie z moją rodzinką i kłótnia z mamą ![]() ![]() Weekendu dzień drugi czas zacząć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pomoże na pewno! Cytat:
u neurologa dzieci często zdenerwowane, spięte, i badanie inaczej wychodzi Cytat:
a to jednak namawiaj ją do raczkowania, lepiej wspomaga rozwój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie chciałam do 11mca Agatki. A potem mi przeszło i chciałam ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() sąsiad wyszedł o 2 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dasz nam przeczytać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#388 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43842937] Dziewczyny, a co was tak szokuje? Tzn.ja wiem, najstarsza tu chyba jestem ![]() ![]() -------------------- Uwaga, njus ![]() ![]() Zgadzam się, jedyni języka bym się przyczepiła. Kiedyś nie było usg, kobiety też nie widziały maleńkiego punkciku z bijącym serduszkiem. To też pewnie powodowało to, że kobiety tak bardzo nie przywiązywały do tego wagi. Zwłaszcza jeśli to niechciana ciąża była. Brawo dla Dorci! Idzie jak burza, matka szykuj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spóźnione życzenia dla Pietrka i Oskarka! Cieszę się że wyszedł! Michał wczoraj zaliczył histerię przed snem, nie dał się uspokoić, nawet w nosidle na początku się wyrywał i darł ![]() Źle coś się dziś czuję, mam nadzieję ze jak mały się wyśpi, to mąż go weźmie do matki a ja sobie odpocznę z godzinę. Kupiłam pisaki do ozdabiania ciastek, będę robiła pierniczki w prezencie pod choinkę dla rodzinki ![]()
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba dzis rewolucja, bo JESZCZE jestesmy w domu ![]() U nas dzis noc jak za noworodka - pobudki co 1,5h ![]() O 7 Kubus wstal na jedzonko, zjadl, odlozylam go do spania, a ten oczka otwarte, smieje sie do mnie i siup na brzuszek ![]() Polozylam sie obok na boku, mowie do niego: "i co synek, koniec spania?", a on polozyl mi glowke na uu i zasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa l ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-24 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaczki dla Piotrusia ![]() ![]() A ciociom dziękujemy ![]() Spaliśmy dziś do 8-dawno nie byłam tak wyspana ![]() Ale noc nie należała do spokojnych... Niestety.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.