![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdjecia bedê robi³a do po¿adanego efektu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Mo¿e zrobiê w pierwszy dzieñ @, to bêd±☠pó¼niej lepsze efekty koñcowe ![]() ![]() Zamieszczaj, mo¿e bêdzie wiêksza motywacja ![]() Chêtnie zobaczê taki film ![]() Zawsze mnie motywuj± takie prawdziwe historie, szczególnie osób, które faktycznie mia³y co zrzuciæ, a nie tylko z ko¶ci na o¶ci albo osób, które sobie budowa³y ³adne umiê¶nienie ![]() Widzê, ¿e do pierwszego celu Ci zosta³y tylko 3 kg, nie¼le! ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() Ja nie wiem czy siê bêdê☠jutro wa¿yæ, skoro i tak wiem,☠¿e zobaczê +2kg wody . Mo¿e, ¿eby siê nie demotywowaæ opuszczê w tym tygodniu wa¿enie?
![]() |
#394 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() Ja dzi¶ wybieram siê na rowerek ![]() ![]() ![]() Mam powód do rado¶ci bo mój kochany storczyk ma now± bu³eczkê!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic idê, trzymajcie siê! P.S. Plan na najbli¿szy czas - kupiæ metr krawiecki i poznaæ prawdê dot. obwodów cia³a... ![]()
Ksi±¿koholiczka ![]() Edytowane przez siabra Czas edycji: 2014-05-22 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Raczkowanie
|
22
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Meldujê, ¿e pot ze mnie sp³ywa. Zrobione æwiczonka cardio z yt - 13 minut z hakiem. Do tego standardowo Gacka rêce i ramiona. A teraz zak³adam legginsy, ¿eby uda bardziej nie odparzyæ i idê na rower
![]() Dam znaæ jak wrócê ile uda³o siê przejechaæ ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie kochane, w³a¶nie wróci³am z spaceru... 2h i jakie¶ 3,5km zrobi³am wraz z córk±.
![]() ![]() PS. obiado - kolacja; 2 ca³e m³ode ziemniaczki i ³y¿ka bigosu. Do tego parzy mi siê zielona herbatka bez cukru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
LadyDagaMilon Gratulujê! I szczerze zazdroszczê
![]() ArcymoneQ Oj ja te¿ mam mega obawy przed wa¿eniem. Spytaj córy sk±d bierze tyle energii, te¿ bym tak chcia³a ![]() Zainspirowa³y¶cie mnie mierzeniem i fotografowaniem cia³a w trakcie odchudzania. Jutro z okazji wspólnego wa¿enia trzasnê pierwsze fotki i sporz±dzê tabelkê...o zgrozo... ![]()
#400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Obieca³am sobie, ¿e jesli waga siê nie ruszy zacznê je¶æ miêso i ryby sma¿one lub pieczone bez panierki. ![]() A córcia nie wiem jak to robi, ale chcia³abym mieæ tyle energii co ona! ![]() Ps. Herbata wypita, czas spaæ. Pa dziewczyny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja siê jutro nie wskoczê na wagê. Jak wiecie dosta³am dzi¶ @ i nie chcê siê zdo³owaæ. Jak tylko siê skoñczy dam znaæ
![]() Wróci³am z roweru przed sekund±. Dzi¶ tylko 15km w 1h i 6min. Nast±pi³o zu¿ycie materia³u poprzez moje totalne wyczerpanie ![]() 3 dni ostrej jazdy. Dzisiejsze kardio i nó¿ki odmówi³y mi pos³uszeñstwa ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! Edytowane przez BlankaSz Czas edycji: 2014-05-22 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Wróci³am z roweru... zmêczona ale zadowolona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- teraz k±piel z masa¿em i nyny ![]()
#404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Tak zdrowego ¶niadania to ja chyba jeszcze nigdy w ¿yciu nie zjad³am, potrafi³am kiedy¶ na ¶niadanie odgrzewaæ sobie obiad z poprzedniego dnia a dzi¶ - kanapka z sa³at±, szczypiorkiem i rzodkiewk± (z w³asnego ogródka) z jajkiem na twardo (jajka mam od rolników wiêc te¿ lepsze ni¿ ze sklepu)... bez soli, mas³a czy majonezu! ![]() To wszystko dziêki wam... nie jad³abym tak, gdyby nie Wy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Cytat:
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja po spacerze i wa¿eniu 78Kg! Mnie znowu przez weekend nie bêdzie na forum ![]() ![]() Trzymajcie siê ciep³o i mam nadzieje,¿e w koñcu bêdzie s³oñce w czasie weekendu u mnie.
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Ja tak na szybko bo znowu jadê plewiæ i sadziæ
![]() 75,80 tyle mi wysz³o! Chod¼ ja wolê zaokr±glaæ dlatego wa¿ê po prostu 76 kg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj koktajl z truskawek i bananów i trochê jajecznicy ![]() Cytat:
![]() A mo¿e jesz w³a¶nie za ma³o? Podziel siê swoim dziennym jad³ospisem razem z zaznaczeniem ilo¶ci, to Ci podpowiemy co jest nie tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To baw siê dobrze i jedz zdrowo ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
W³a¶nie wrócilam z pracy, godzinka sadzenia kwiatów, dwie godzinki malowania ³awek i sto³u... a na koniec kilometrowy spacer do domu w pe³nym s³oñcu.
![]() Ps. Drugie ¶niadanie - kromka chleba z sosem tatarskim i jajkiem na twardo. Obiad - pó³ miseczki zupy ogórkowej. A jak tam wasze wyniki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Heeeey!
![]() Dopiero teraz chwilê znalaz³am. Po 3.5h ³a¿enia po sklepach, nogi do dupy mi wchodz± ale sukienka na wesele zosta³a kupiona ![]() I jeszcze przy okazji sanda³ki i bluzkê ![]() Teraz chwila odpoczynku i zabieram siê za gotowane m³odej kapustki, dla mnie wersja fit dla T¿-ta z kie³bask± ![]() Z aktywno¶ci to na pewno ³a¿enie w upale po sklepach i jeszcze æwiczenia Gackiej na rêce i ramiona. Jak ugotujê kapuchê zrobiê cardio, potem rower i przed k±paniem brzuch ![]() Mi³ego popo³udnia ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Chwilka przerwy na obiadek, dzi¶ zaszala³am, zrobi³am mirunê w piekarniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hejka. Po dzisiejszym wazeniu 2,2 kg mniej
![]()
#413 |
Rozeznanie
|
W ile czasu uda³o Ci siê tyle zrzuciæ? Gratulujê!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#414 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- super oby tak dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ja wsumie to nie pochwalê sie dzi¶ ;( 45 min si³owni super zlana potem na to zimny prysznic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cze¶æ dziewuszki
![]() Mam nadziejê, ¿e mo¿na siê do³±czyæ - mam nadziejê, ¿e mnie nie wypêdzicie, trochê mi trudno bo Wy ju¿ takie z¿yte ze sob± i w ogóle, no ale spróbujê ![]() Trochê o sobie napiszê - mam 23 lata, bardzo smutn± i na³adowan± negatywnymi wspomnieniami przesz³o¶æ. Nie bêdê siê o niej rozpisywaæ dopóki która¶ z Was nie zapyta, bo nie lubiê bez potrzeby siê ¿aliæ. Dziêki temu mam problemy z wag± - wiadomo, alkohol na smutki, jedzenie na smutki, depresja = brak ruchu. Odchudza³am siê ju¿ kilka razy w ¿yciu - bardzo skutecznie, aczkolwiek nietrwale. Z ka¿dym takim powrotem wagi przybywa³o dodatkowe kilo wiêcej i jestem tu, gdzie jestem - czujê siê jak ma³y samolot, wygl±dam nieatrakcyjnie dla siebie, nadwaga mi przeszkadza na codzieñ, poniewa¿ z natury jestem do¶æ dynamiczn± osob±. Mam za sob± bardzo d³ugi okres paskudnej deprechy, kiedy w ogole siê nie rusza³am i jad³am prawdziwe ¶wiñstwa. Mój wzrost to 160 cm, moja waga to 90 kg. Jem raczej regularnie, ale zdarza mi siê mieæ straszne napady ob¿arstwa. Od poniedzia³ku, kiedy lustro zaatakowa³o mnie zza rogu bardzo skutecznie, powiedzia³am do¶æ - trzeba siê ruszyæ. W koñcu nie jestem ple¶ni±, ¿eby ewoluowaæ w jednym miejscu. D³ugo siê zabiera³am za siebie, poniewa¿ mój narzeczony jest mi³o¶nikiem stworzeñ nielekkich - a co za tym idzie uwa¿a, ¿e wygl±dam bardzo ³adnie. Ja tam nie wiem, czujê siê bardzo nie³adnie. Mój pomys³ na siebie to dieta z³o¿ona g³ównie z warzyw i owoców. Plus ogromnie du¿o ruchu [ca³e ¿ycie albo w wodzie albo na rowerze a dzi¶ trudno mi przejechaæ 20 kilometrów...echh ![]() My¶lê, ¿e opisa³am do¶æ jasno - stara³am siê ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ;*
![]() |
#416 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() tutaj ,znajdziesz wsparcie i cenne porady ,z nami osi±gniesz wymarzony cel! super ¿e siê zdecydowa³a¶ zmieniæ swoje ¿ycie ,super ze postawi³a¶ poprzeczkê tak wysoko to 30kilo . z t± dieta to nie przesadzaj,nagle z "normalnego jedzenia" nie mo¿esz zostaæ jaroszem ![]() same warzywa i owoce nie dostarcz± ci odpowiedniej porccji energii a napewno nie zdrowo schudniesz, jezeli chcesz miec efekt szybki i z efektem jojo to mo¿e super ale po co? M¯, brak cukru,sma¿onego,bia³ego chleba,i pyrków + duuuu¿o energicznych æwiczeñ zrobia z ciebie Fit laske ![]() poczytaj nasze posty dziewczyny opisuj± co wcinaj± ![]() widzê tez ¿e mieszkasz blisko mnie ![]() a buzkê masz ¶liczn± ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-23 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Konto usuniête
|
uwagaaa To m³a po treningu
![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-10 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
Siemasz LadyDagaMilon ;* hehe, racja ¿e przegiêcie z tym miêsem, ale mnie po prostu zaczê³o tak jakby odrzucaæ od niego - mam wielk± ochotê zje¶æ takie np avokado, ale ulubionego stripsa z kfc bym kijem nie tknê³±
![]() ![]() pieczywa zero to jak najbardziej, kolejny cichy zabójca ¿o³±dków. Za przegl±danie jad³ospisów siê zabieram, wola³am najpierw napisaæ post - na spontanie ![]() Faktycznie, niedaleko. Dziêkujê bardzo za piêkny komplement ![]() ![]()
![]() |
#419 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kotlet tak ale bez panierki ! a jak nie masz ochoty na miesiwo narazie to nie jedz, ciep³o przysz³o i chyba dlatego! mi tez siê nie chce je¶c miecha i siedze w sa³atkach nazrazie ![]() to mamy podobnie ![]() ![]() Mój mêzownik czêsto mówi ¿e wszytko sprzedaje i ¿ebym tylko kiedys jego nie wystawi³a na aukcjê ![]() ale o to martwiæ siê nie musi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
Hahaha ja mam odwrotnie - gromadzê wokó³ siebie mnóstwo rzeczy, nawet tam gdzie si±dê to budujê sobie - jak to nazywa moj t¿ - kurnik
![]() ![]() ciep³o - to jaki¶ koszmar, wieczór i 26 stopni w cieniu, to jest moja wizja koñca, po prostu siê rozpuszczê i mnie nie bêdzie, albo zamieszkam w s³oiku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.