|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c
Cytat:
wow super ![]() ostatnio jakoś nie wchodziłam na staraczkowy super info ![]() Zubi za wózeczek super bryka ![]() Wik no no 2800 to już nie takie Maleństwo super
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Zubi piękny wózek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby wszystko dobrze jej się ułożyło Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzie jakaś katorga chybaA co do wózka to jest boski Chyba najładniejszy jaki widziałam!!! Kolory super i ten środek wózka, ta wyściółka czy jak to nazwać bardzo mi się podoba Jaka to marka?Ja dostałam wózek od kuzynki i cieszę się bo zawsze to jakiś wydatek mniej jednak trochę żałuję, że nie mogłam sama wybrać... Poza tym jest mega ciężki:/ |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja Wam powiem, że nie warto kupować zapasów pieluch... bo mogą uczulać... i wtedy jak np kupimy zapasy z dady a uczulą to do wywalenia... takie moje zdanie
![]() Co do meire to juz lece podczytac bo dopiero wrocilismy do domu, maz ma urlop wiec malo siedze a tam ogarnac staraczkowy to ciezko.
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my za msc zamawiamy taki sam tylko kawowyCytat:
ja kupuję tylko dwie paczki 1 reszte po urodzeniu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ja tak samo zrobie bo nie chce wydac na darmo kasy
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kicia
Zakochałam się i teraz mi smutno ![]() Co do pampersów to się zgadzam, ogólnie najlepiej na początek małe paczki kupić a nie te wielkie kartony, żeby każde przetestować |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja poszlam z tz przed chwila i kupiliśmy 2 paczki 1 z dady nie sa drogie, wiec jak nie bd uzywac trudno
i ten 4x72 chusteczki nawilzane sa naturalne wiec powinny byc w porzadku, a jak nie to sama bede używać, albo dam siostrze, bo jej malucha na pewno nie uczulaja a mialy fajny pojemnik aby chusteczki nieschnely, wiec sie przyda w domku ![]() Ogolnie dopiero po 18 odwazylam sie na spacer, bo wczesniej slabo mi gdzieś bylo od tego upału a teraz jest fajnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na necie jest zaniżona waga bo jest podana bez kół ponoć coś koło 14 kg waży i ma bujaną gondolę w sensie jak się wypnie w domu postawi to ona się bujai jest spacerówka
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
To camarello jest?
mi się strasznie te wózki podobają i też się na nie czaję bardzo ładna wersja kolorystyczna a widziałyście je na żywo w sklepie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
nie miałam internetu od niedzieli a serwis był dopiero wczoraj i tak jestem do tyłu z Wami za to w domu podciągnęłam równo
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() agaaga - super, że Helenka taka grzeczna i że szybko doszłaś do siebie po cesarce. Zazdroszczę pierwszego spacerku wik_and_ola - to pięknie córcia przybiera na wadze Ciekawe kiedy zdecyduje się wyjśćkicia - śliczny pokoik Bartusia zubi - bardzo fajny ten wózek, ładne kolory ![]() Ja z pieluch kupiłam na razie pampersy jedynki 2 opakowania po 33 sztuki i też więcej na razie nie kupuję bo chcę zobaczyć jak się sprawdzą najpierw. A z tych upałów to ja też nie jestem szczęśliwa a to dopiero początek ![]() Dziś na 17:00 mam wizytę u lekarza. Dowiemy się co tam u synusia słychać ![]() To jeszcze wklejam obiecane zdjęcie wózka. |
|
|
|
#406 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Witam się w kolejny upalny dzień. Od rana.grzeje. Byłam zaprowadzić corcie do przedszkola i już mam na dziś dość tej pogody. A pewnie będzie jeszcze bardziej gorąco.Cytat:
No to na dobre wyszło, przynajmniej dom jest na tip top, a u nas szybko nadrobisz zaległości Cytat:
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
- nie mam ostatnio czasu na wizaż Korzystamy z pogody, chodzimy na spacerki, siedzimy na tarasie, synkowi się wtedy wyśmienicie śpi Gdy tylko zasypia ja biorę się za prasowanie i sprzątanie, gotowanie. Wybaczcie więc ![]() Zaraz idę znów na podwórko. Z tego co pamiętam: aga- tak bardzo się ucieszyłam na wiadomość, że Helenka już na świecie, spieszyło się jej jak widać Jesteś dzielna, dobrze zniosłaś cesarkę - a nie mówiłam, że aż tak źle nie będzie? ![]() fan - tobie też gratuluję Załamana - jeszcze wytrzymaj, kilka dni, a może kilka godzin i będzie Oluś na świecie? - nie znasz teraz dnia ani godziny. I rozumiem, że się niecierpliwisz - przechodziłam przez to samo ![]() jagodzia - super,że z Lili wszystko już dobrze, martwiłam się ![]() jagatko - wypoczywaj wikola - super waga kicia - piękny pokoik ![]() zubi - ładny wózeczek Przepraszam, jeśli było coś ważnego a ja to ominęłam, po prostu w nawale obowiązków mogłam przeoczyć co nieco... Czekam na te wasze dalsze porody :nudy: |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana
ufff jak gorąco, na dziś 30 stopni zapowiadają. Tej nocy źle mi się spało przez tą pogodę. Spałam cały czas totalnie odkryta a i tak wstałam upocona koszmarnie. Takie dni jak teraz to ja bym mogła całe w jakimś basenie spędzić zubi, super ten wózek Nasz póki co stoi u moich rodziców i stelarz i gondola a także spacerówka każde w osobnym worku. Jak będzie potrzeba to małż podjedzie załaduje do auta i po prostu przywiezie Z fotelikiem zrobi tak samo bo też mam u rodziców. Brakuje mi tylko tego przykrycia na nóżki bo szwagier nam jeszcze nie dał. Zaczyna mnie to powoli strasznie denerwować bo przecież to już taki czas że w każdej chwili coś się może wydarzyć a tu takich rzeczy brak. A np. chciałabym sobie odświeżyć to przykrycie no bo tyle czasu leży w piwnicy. Tak samo łóżeczko, już mieliśmy zabierać i jednak jeszcze niech zostanie. To kiedy ja mam je sobie umyć, naszykować wszystko że o materacu nowym nie wspomnę Jeszcze mi wczoraj małż rower do pokoju przytargał Na dodatek wściekam się bo od pół roku proszę już małża żeby wziął 2 dywaniki co mamy w pokoju i zawiózł do wyprania. No i chyba się nie doproszę. Jak się sama za to nie wezmę to będą tak stały a pranie jest im już niezbędne. Tak to mówi czemu ich nie zawiozę no bo on jest w pracy i jak wraca to tam już zamknięte, no ale jak je zawiozę to będzie zaraz wojna będzie dlaczego ja się z tym sama szarpię |
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Po co na te lipcówki wchodziłam
kolejna się rozpakowała ![]() Aga cudnie, że Helenka taka grzeczna dziewczynka ![]() Mania super, że wyniki badań dobre Przeczytałam wszystko, ale już mi się nic nie chce
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- kurdę, przecież to jeszcze półtora miesiąca - masakra. Ale wszystko w porządku z dzieciaczkiem?
|
|
|
|
|
#412 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co z porodami cisza... A Zalamana_girl, gdzie jesteś??? Cytat:
Pogoda koszmarna, to fakt. Współczuję takiej sytuacji, że musisz czekać z ostatecznymi przygotowaniami. Chociaż ja też jeszcze nie jestem zapieta na ostatni guzik, torba nie spakowana do końca, stelaż od wózka tez nie wyczyszczony, dobrze, że łóżeczko już złożone i gondola, fotelik wyprane Cytat:
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
hej maleńkie
krusia ładna bryka i kciuki za wizytę ![]() Elfka no kurde, przecież to 2 miesiące przed dzieciaczki coś się spieszą na ten świat
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze zależy czy z początku czy z końca??
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam dokładnie takiego rogala https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=46577568 teraz gorąco to mam w planie go wyprać żeby sobie tylko czekał. Na tej stronie pisze że można normalnie prać w pralce w temp. 40 stopni tylko czy aby na pewno z tym kuleczkowym wypełnieniem nic się nie stanie ? Jak myślicie. Bo rozważam tez opcję wyprania ręcznego
|
|
|
|
#417 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak czy siak kupilibyśmy ten ![]() Cytat:
Cytat:
także fajnie bo nic nie trzeba samemu dokupywać ![]() Cytat:
ja nie kupiłam bo ma z huggies ale w domu częściej chciałabym myć pupkę wodą z mydłem ![]() Cytat:
Cytat:
a jakbyś chciała poszukać go w sklepach to polecam wejść na stronę camarelo i do nich napisać gdzie możesz go obejrzeć w swojej okolicy mi napisali, że w moim woj i w innym obok ich nie ma więc stwierdziłam, że zaufam opinii jagodzi i kici i kupiłam przez all
|
||||||
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę i ładny wózek !! widziałam go na żywo ale w innym kolorze ![]() Cytat:
ważne, że znajdujesz dla nas chwilkę zresztą jest taka piękna pogoda, że szkoda z dzieckiem w domu siedzieć
|
||
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna miała termin na 3 dni przede mną czyli na 20 lipca, więc równe 2 miesiące do końca zostało
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wytrzymałabym gdybym go nie złożyła choć na chwilę![]() Ja przykrycia na nóżki w foteliku nie mam ![]() Cytat:
u nas dopiero 3 urodziły ![]() Byłam dzisiaj u okulisty wszystko ok tylko mam lekki astygmatyzm :/ jednak nie ma żadnych przeciwwskazań do sn Dziewczyny, która by chciała poprowadzić kalendarz wizyt ? ja ostatnio nie mam na to czasu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

poleciała na betę i 49 

23.06.2011

To będzie jakaś katorga chyba

i ten 4x72 chusteczki nawilzane sa naturalne wiec powinny byc w porzadku, a jak nie to sama bede używać, albo dam siostrze, bo jej malucha na pewno nie uczulaja
a teraz jest fajnie 

za to w domu podciągnęłam równo 
Na dodatek wściekam się bo od pół roku proszę już małża żeby wziął 2 dywaniki co mamy w pokoju i zawiózł do wyprania. No i chyba się nie doproszę. Jak się sama za to nie wezmę to będą tak stały a pranie jest im już niezbędne. Tak to mówi czemu ich nie zawiozę no bo on jest w pracy i jak wraca to tam już zamknięte, no ale jak je zawiozę to będzie zaraz wojna będzie dlaczego ja się z tym sama szarpię 

- kurdę, przecież to jeszcze półtora miesiąca
więc stwierdziłam, że zaufam opinii jagodzi i kici i kupiłam przez all
za wizytę
ważne, że znajdujesz dla nas chwilkę