![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Kochana ja trzymam kciuki tylko za to aby Wam było dobrze. Bez niego. .. lub z nim. Ale to Ty masz być szczęśliwa i Bartulo tez. Bądź czujna- to uczucia a ich nie oszukasz .serce może mówić jedno ale Ty teraz kieruj się jedynie rozsądkiem. A my jesteśmy tu z Tobą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae nauczyla sie na dmuchawcach, moze sprobujcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która spróbuje .. korci mnie. .. http://agnieszkamaciag.pl/cukinia-sezon-rozpoczety/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |||
Zakorzenienie
|
Hej hej, chyba jestem pierwsza
![]() Powiem Ci że nawet nie tata tylko dziadek, nawet włosy jej się tak samo układają i jak rękami manipuluje to też jak teść. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja nie umie, a do tego z ruruki tez pić nie umie, raz już prawie prawie jej się udało ale picie ttylkop do połowy rurki dotarło. Nie ma już dmuchwaców u nas ![]() Znowu kiepska nocka u nas. Do połnocy spanie, podobudka na jedzenie, o 4 przebrałam, pic dałam, jesć dałam 2 raz , to do niej nie podobne, nie wiem co się dzieje, już po 4 do wózka i kołysanie. Dobrze że chociaż popołudnie było fajne bo pojechałyśmy na lody do Łancuta i na spacer. Jedyny zgrzyt przez Młodą był, takie rzeczy na fb miała na porofilu powypisywane że Tż w szał wpadł. Usunłą jej fb i zakaz na wyjścia ma na razie.
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Heja, jestem kaput, dziecie w nocy 5x wstawalo, myslalam, ze pospi chociaz do 7.30, no ale po co......
Wkleje wam pozniej przepisy na te placki owsiane Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#396 |
Zakorzenienie
|
![]() 5:40 rzecz jasna wstaliśmy ![]() Pranie już się kończy prać, dziecko już się na nogach słania ![]() W nocy po 1 wzięłam do siebie, bo dolne trójki się pchają i się często budził, smoczka nie chciał, tylko maść. Sylwietta zrobisz, co uważasz ![]() ![]() Deli ja chyba do Chodaka wrócę (o który skalpel Ci chodzi? bo ja mam płytę z tym chyba 2 a potem jest z krzesłem) bo mi się Shaun znudził już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Widzę,że nie tylko u mnie nocki tragiczne
![]() nie pamiętam kiedy było tak źle jak teraz, aż przeklinalam pod nosem,że więcej spać razem nie będziemy ![]() Sylwietta, kochana oczywiście wielki szacun dla Ciebie że po tym wszystkim chcesz by Bartulo budował normalne relacje z ojcem, to musi być naprawdę trudne bo dużo wycierpiałaś. A pytałaś się szanownego,skąd u niego taki zwrot akcji po 1,5 roku? oby to nie były działania interwałowe, tego życzę Wam z całego serca ![]() Neti, za ten pasztet chyba Cię ozłocę ![]() ![]() kocham robić przetwory, w przysłym tygodniu biorę się za ogórki i ajwar ![]() Sam przepis wydaje się być super, ja tak robię placuszki z tym,że dodaje posikaną czerwoną paprykę- połówkę, o wiele wiele lepszy smak, nie jest taki mdławy Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-30 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Juz nie ma? U nas sa caly czas... To moze z goframi i cukrem pudrem pstryczku sprobuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ale słodka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny Hania ma z zębów już wszytskie 3 i 4, kiedy wychodzą 5??
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Neti, Hope, na chomiku jest skalpel wyzwanie :P ja chyba dzis zrobie turbo, troche sie boje o kolano, ale bede uważać :P
Skalpel 2 to co innego, zresztą teraz z Ewka bedzie w sierpniu nowe wyzwanie i tam ona podała treningi. Super przepis na pasztet z cukinii, musze wypróbować. !! ![]() Ale mnie plecy bolą, nie wiem czy to zakwasy czy co;/ Amelka ciągle w nocy uu, juz mnie tak moje małe orzeszki bolą;/ ech...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas z zegarkiem w reku 5.50 od dwoch tygodni; za to drzemka roznie w lepsze dni o 12, w slabsze dopiero po 17. Tez ida dolne trojki i pierwszy raz cos sie dzieje w zwiazku z zabkowaniem. A jak nie posmaruje dziasel przed kp, to biedne moje uu ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Ajwa-co? ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Lacze sie w bolu!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
taka jakby pasta lub keczup paprykowy fajny dodatek,do wszystkiego w sumie kanapki , miesa
![]() hello ![]() Sylwia ja Cie rozumiem też bym na pewno miala takie rozterki, tylko kurcze to serio bardzo podejrzane ze on tak nagle.... Życze Ci jak najlepeij bo na to zaslugujesz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za wyjasnienie. Brzmi smakowicie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
5 wychodzą ok. 2-2,5 roku życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Meneq, moze masz utajniony ten album na fejsie??? Taka jestem ciekawa tych zdjec
![]() Dziewczyny jak podajecie dzieciom w nocy butle to czekacie az zje czy podajecie i wracacie do lozka??? Za 5tym razem juz nie dalam rady zasypialam na podlodze wiec dalam butle i poszlam spac do lozka ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#407 |
Zakorzenienie
|
Elo!
Neti ja rrobiłam taki pasztet tylko troszkę proporcje inne. A raz robiłam pół na pół z serem żółtym-mało dietetyczne ale pyszne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie chociaż drzemka regularnie między 12 a 13 usypia i śpi 1,5 -2h.
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz to daj znać jak to wyszło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Meneq- ajwar to taka jakby pasta z papryki i baklażana, typowo balkański specjał, pyyyycha
Deli,pytałaś o wzrost S- 176 cm na razie, skońxzył dopierto co 13 lat, noga 46 ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ale mam nerwa chyba pierwszy raz w życiu nakrzyczałam na moje dziecko ![]() mam dziś tyle złości że stwerdzam,że lęk separacyjny to ściema, terror a nie lęk- wczoraj moj mały poszedł do sąsiadki, normalnie to tylko mama i mama a tu nic i nawet jak go wołałam to mnie w nosie miał, więc o co chodzi z tym lękiem? ![]() oczywiście, proszę nie traktować moich wypowiedzi serio, jak ochłonę to na pewno sprostuję, poki co mam ochotę sobie w łeb strzelić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woooooooooow ale będzie / już jest z niego towar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc moich znajomych je widzi. Zaraz sprobuje znalezc zdjecia oficjalne i podesle jak to bylo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
lady tak wyglada idea tego biegu: https://m.youtube.com/watch?v=FZKe9BAAmno
U nas jeszcze ludzie byli niesamowicie poprzebierani do tego |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
neti ale mi smaka narobiłaś na ten pasztet, dzisiaj, albo jutro koniecznie muszę zrobić, chociaż dzisiaj się nastawiłam na zrobienie takiego arbuzowego syropu, ale może uda się oba.
i równiez na ajwar przepis poproszę marsi i na słodko kwaśny sos cukiniowy mika, uwielbiam cukinię ![]() sylwietta ja tam wierzę, że ludzie się zmieniaja i owszem trzeba mieć oczy szeroko otwarte, ale może on faktycznie dojrzał. I tak jak mówisz do odbudowania tego co było między wami to wyboista droga i na ta chwile nie wiadomo, czy ta droga dokądś Was zaprowadzi, ale może chociaż mały będzie miał zdrowe, dobre relacje z tatą. Trzymam za was kciuki! Tak na marginesie, mam koleżankę, była dość długo z chłopakiem, zdecydowali sie na dziecko, dziecko się urodziło i też drogi im się rozeszły, iskry latały ogromne, 2 lata chyba wychowywała sama syna, oboje mieli w tym czasie różne przygody towarzyskie, ale on cały czas próbował ją odzyskać ( do czasu jak zamieszkał z inna dziewczyną, wtedy ona chyba stwiedziła, że da mu jednak jeszcze jedną szansę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny napiszę przepis jak znajdę troszę czasu
będę chyba prowadzić bloga ![]() na razie się uczę ale idzie mi strasznie bo ja tępa dzida jestem w takich sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
neti jeszcze a propos biegania, nie wiem co na to lady,ale i ja i tz biegamy z tą rozpiską: http://bieganie.natemat.pl/5617,jak-...acego-biegacza ja jestem na 3 tygodniu, tz na 6 już (bo mnie zatrzymała kontuzja kolana, ale chodzę na rehabilitacje i lekarz pozwolił a nawet zalecił bieganie)
marsi będę chętnie zaglądac na Twojego bloga, także trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.