Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 22:02   #391
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Kochane jestescie wszystkie razem i kazda z osobna, ze tak o mnie myslicie i sie martwicie.

Powiem szczerze, nie mam pojecia co dalej. Widze, ze przyjezdza bo chce (ani mu nie kaze, ani nie namawiam, sam dzwoni i pyta co mały robi, jak spał, czy spi, o której moze przyjechac ), dzis tez był. Z małym naprawde zaczyna sie dogadywac, zaczyna go poznawac. Dzis akurat podjechał jak my z Bartulem stalismy koło bramy. Zobaczyło dziecko auto i radosne TATA! Powiedziałam mu wprost, ze my razem byc nie musimy, ale jezeli teraz zrobi cos co wyrzadzi krzywde dziecku, jezeli mały sie przyzwyczai a on go nagle oleje to mu jaja wytne tępą żyletką. Bo nie pozwole, zeby dziecko przez niego cierpiało, teskniło, płakałao,nie rozumiało czemu tata była teraz nagle go nie ma.
Ellmi, co do nas i naszej przyszłosci wspólnej.... hmmmmm....... ..... Znowu schudłam 1,5 kg
Kochana ciężko tak teraz coś mówić. Bo to nagły zwrot akcji. Mnie tylko zastanawia co się tak na raz stalo? Nie obraz się ale po Wszystkim czego byłyśmy "świadkami" poprostu nie rozumiem nagłej przemiany- czy faktycznie wewnętrznie poczuł ze traci coś. . Najważniejszego w życiu- sens? A Caly rok miał Was w głębokim poważaniu. Coś mi tu śmierdzi. ...
Kochana ja trzymam kciuki tylko za to aby Wam było dobrze. Bez niego. .. lub z nim. Ale to Ty masz być szczęśliwa i Bartulo tez.
Bądź czujna- to uczucia a ich nie oszukasz .serce może mówić jedno ale Ty teraz kieruj się jedynie rozsądkiem.
A my jesteśmy tu z Tobą.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:05   #392
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!

tesknilyscie?

net mi sie spartolil ale juz dziala

ellmi - o jaaaaaaaa i jak on ladnie zdaniami mowi!

ifwka
- a no powiedzialam ze pojdziemy do traktorka (przeubostwia ktaktory wszelakiej masci) i w momencie odechcialo mu sie spac

meneq
- u nas mowi sie tak: chodz, mama(tata) ci pokaze/zrobi/pobawi sie/wykapie Cie itd... do siebie zwracamy sie zazwyczaj bezosobowo. ostatnio wolalam tz na obiad bo cos tam robil na podworku z kuba na rekach no i sie dre Krzyyyyyysiek, obiad! i teraz jak jest pora obiadu a nie ma tz to mlody krzyczy Ksyś! Ksyś!

mika - tak, mlody je czesto prosto z krzaczka

marsi - nie, nie potrafi wypluwac. tzn ja mu nigdy nie kazalam, dostaje tak malo tej pasty ze niewiele w sumie tam zostaje. wole narazie chyba tego nie uczyc. ze wzgledow bezpieczenstwa

Ifwka - slodkie zdjecie!

marsi - dla S.

mnie tez jakos nie przekonuja te szelki i plecaki. wole "zakazy" tlumaczyc lopatologicznie balabym sie ze pewnego razu dziecko nie czujac szelek pobiegnie "za daleko" no bo przeciez "nic mnie nie hamowalo"...

czy jest na swatku dziecko ktore nie potrafi dmuchac? ucze go i ucze a ten nic a u nas to wskazane... jak go nauczyc?

lece do k.

Yae nauczyla sie na dmuchawcach, moze sprobujcie
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:25   #393
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny która spróbuje .. korci mnie. .. http://agnieszkamaciag.pl/cukinia-sezon-rozpoczety/

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-07-30, 06:19   #394
Ifwka
Zakorzenienie

Hej hej, chyba jestem pierwsza

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oliwka to czysty tata
Powiem Ci że nawet nie tata tylko dziadek, nawet włosy jej się tak samo układają i jak rękami manipuluje to też jak teść.
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Witam się z drogi do domu. Blanka już śpi, przed nami 500km.
Dzisiaj na Molo zaczepił mnie facet i mówi że TVN organizuje casting i szukają takich dzieci jak Blanka, uśmiechniętych,radosnych, żywych,uzębionych i z lekko kręconymi,ciemnymi włosami. Niech spada na drzewo!

Mogłaś gwiazdę w domu mieć
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wreszcie ten dzień się skończył

Idę zaraz pobaraszkować z mężem a potem spać.

Neti, odpisałam CI na pw

Będę jutro. DOBRANOC!
A mój mąż tak wczoraj padł że żadne zachęty z moje strony nie dały rady go ruszyć
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ifwka - a no powiedzialam ze pojdziemy do traktorka (przeubostwia ktaktory wszelakiej masci) i w momencie odechcialo mu sie spac
czy jest na swatku dziecko ktore nie potrafi dmuchac? ucze go i ucze a ten nic a u nas to wskazane... jak go nauczyc?

lece do k.
A więc przekupstwo
Moja nie umie, a do tego z ruruki tez pić nie umie, raz już prawie prawie jej się udało ale picie ttylkop do połowy rurki dotarło.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae nauczyla sie na dmuchawcach, moze sprobujcie
Nie ma już dmuchwaców u nas

Znowu kiepska nocka u nas. Do połnocy spanie, podobudka na jedzenie, o 4 przebrałam, pic dałam, jesć dałam 2 raz , to do niej nie podobne, nie wiem co się dzieje, już po 4 do wózka i kołysanie.
Dobrze że chociaż popołudnie było fajne bo pojechałyśmy na lody do Łancuta i na spacer. Jedyny zgrzyt przez Młodą był, takie rzeczy na fb miała na porofilu powypisywane że Tż w szał wpadł. Usunłą jej fb i zakaz na wyjścia ma na razie.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 06:34   #395
LadyWhisper
Zakorzenienie

Heja, jestem kaput, dziecie w nocy 5x wstawalo, myslalam, ze pospi chociaz do 7.30, no ale po co......

Wkleje wam pozniej przepisy na te placki owsiane

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 06:40   #396
hope01
Zakorzenienie

5:40 rzecz jasna wstaliśmy
Pranie już się kończy prać, dziecko już się na nogach słania

W nocy po 1 wzięłam do siebie, bo dolne trójki się pchają i się często budził, smoczka nie chciał, tylko maść.

Sylwietta zrobisz, co uważasz byle dla Ciebie i Bartula było dobrze i szczęśliwie

Deli ja chyba do Chodaka wrócę (o który skalpel Ci chodzi? bo ja mam płytę z tym chyba 2 a potem jest z krzesłem) bo mi się Shaun znudził już

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 06:44   #397
marsi11
Zakorzenienie

Widzę,że nie tylko u mnie nocki tragiczne
nie pamiętam kiedy było tak źle jak teraz, aż przeklinalam pod nosem,że więcej spać razem nie będziemy po dziesiątym kopniaku w brzuch miałam prawo być zła

Sylwietta, kochana oczywiście wielki szacun dla Ciebie że po tym wszystkim chcesz by Bartulo budował normalne relacje z ojcem, to musi być naprawdę trudne bo dużo wycierpiałaś. A pytałaś się szanownego,skąd u niego taki zwrot akcji po 1,5 roku? oby to nie były działania interwałowe, tego życzę Wam z całego serca

Neti, za ten pasztet chyba Cię ozłocę musze koniecznie wypróbować tylko nie wiem cy dziś dam radę- nieśiało powiem,że robię przeciery z pomidorów, powidła śliwkowe już zrobione
kocham robić przetwory, w przysłym tygodniu biorę się za ogórki i ajwar
Sam przepis wydaje się być super, ja tak robię placuszki z tym,że dodaje posikaną czerwoną paprykę- połówkę, o wiele wiele lepszy smak, nie jest taki mdławy

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-07-30 o 06:47
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-30, 06:55   #398
meneq
Zakorzenienie

Juz nie ma? U nas sa caly czas... To moze z goframi i cukrem pudrem pstryczku sprobuj.
Stary 2014-07-30, 06:55   #399
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
pamiętacie małego perkusistę?
to teraz Wam przesyłam gitarzystę
mam nadzieję,że Was nie zanudzam moimi filmikami
genialny jest
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Zdjęcie Oliwki z weekendu
ale słodka
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Kochane jestescie wszystkie razem i kazda z osobna, ze tak o mnie myslicie i sie martwicie.

Powiem szczerze, nie mam pojecia co dalej. Widze, ze przyjezdza bo chce (ani mu nie kaze, ani nie namawiam, sam dzwoni i pyta co mały robi, jak spał, czy spi, o której moze przyjechac ), dzis tez był. Z małym naprawde zaczyna sie dogadywac, zaczyna go poznawac. Dzis akurat podjechał jak my z Bartulem stalismy koło bramy. Zobaczyło dziecko auto i radosne TATA! Powiedziałam mu wprost, ze my razem byc nie musimy, ale jezeli teraz zrobi cos co wyrzadzi krzywde dziecku, jezeli mały sie przyzwyczai a on go nagle oleje to mu jaja wytne tępą żyletką. Bo nie pozwole, zeby dziecko przez niego cierpiało, teskniło, płakałao,nie rozumiało czemu tata była teraz nagle go nie ma.
Ellmi, co do nas i naszej przyszłosci wspólnej.... hmmmmm....... Ciezko mi, w głowie mętlik niesamowity, nie wiem co robił przez ten prawie rok, zapewnia, ze nic ale to słowa tylko..... Trzeba byc niezywkle silna osobą, zeby sie uporac z czyms takim, zeby przy pierwszej lepszej kłotni nie wypominac, zeby nie miec podejrzen, zeby znowu umiec ufac... A ja nie wiem, czy jestem w stanie wybaczyc i byc własnie tak silną...... Z jednej storny chcialabym dla dobra małego,zeby miał rodzine, tate i mame, ale z drugiej nie wiem czy odwaze sie zaryzykowac po tym wszystkim jak wyglądało nasze zycie w ostatnich kilku "wspólnych" miesiacach...... Nie wróce do niego za wszelką cenę. Przede wszystkim potrzeba czasu, liczonego chyba w miesiacach, zeby sie okazało czy naprawde mu zalezy i czy bedzie sie starał robic wszystko zeby nas odzyskac. Bo powiem szczerze, ze mimo tego całego zła z jego strony gdzies jeszcze cos sie do niego telepie w sercu. Gdzies głeboko. Ale przykryte obawą, brakiem zaufania, przykrymi doswiadczeniami.....

Przepraszam, ze o sobie tylko, czytam, jestem na bieząco, ale zupełnie nie mam głowy do niczego. Tak z automatu robie wiele czynnosci, tylko z Bartulem trzeba miec oczy dookoła głowy, ze mnie wykancza nerwowo..... Znowu schudłam 1,5 kg
Kochana bądź czujna Oby to było prawdziwe co On robi
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Hej hej, chyba jestem pierwsza

Powiem Ci że nawet nie tata tylko dziadek, nawet włosy jej się tak samo układają i jak rękami manipuluje to też jak teść.

Mogłaś gwiazdę w domu mieć

A mój mąż tak wczoraj padł że żadne zachęty z moje strony nie dały rady go ruszyć

A więc przekupstwo
Moja nie umie, a do tego z ruruki tez pić nie umie, raz już prawie prawie jej się udało ale picie ttylkop do połowy rurki dotarło.

Nie ma już dmuchwaców u nas

Znowu kiepska nocka u nas. Do połnocy spanie, podobudka na jedzenie, o 4 przebrałam, pic dałam, jesć dałam 2 raz , to do niej nie podobne, nie wiem co się dzieje, już po 4 do wózka i kołysanie.
Dobrze że chociaż popołudnie było fajne bo pojechałyśmy na lody do Łancuta i na spacer. Jedyny zgrzyt przez Młodą był, takie rzeczy na fb miała na porofilu powypisywane że Tż w szał wpadł. Usunłą jej fb i zakaz na wyjścia ma na razie.
współczuję nocki:/ mi sie wydaję, że ten upał dzieciakom daje się we znaki:/

Dziewczyny Hania ma z zębów już wszytskie 3 i 4, kiedy wychodzą 5??

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 06:55   #400
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Heja, jestem kaput, dziecie w nocy 5x wstawalo, myslalam, ze pospi chociaz do 7.30, no ale po co......

Wkleje wam pozniej przepisy na te placki owsiane

Skad ja to znam...
Stary 2014-07-30, 06:56   #401
Delicjanka
Zakorzenienie

Neti, Hope, na chomiku jest skalpel wyzwanie :P ja chyba dzis zrobie turbo, troche sie boje o kolano, ale bede uważać :P
Skalpel 2 to co innego, zresztą teraz z Ewka bedzie w sierpniu nowe wyzwanie i tam ona podała treningi.

Super przepis na pasztet z cukinii, musze wypróbować. !!

Ale mnie plecy bolą, nie wiem czy to zakwasy czy co;/
Amelka ciągle w nocy uu, juz mnie tak moje małe orzeszki bolą;/ ech...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 07:01   #402
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

5:40 rzecz jasna wstaliśmy
Pranie już się kończy prać, dziecko już się na nogach słania

W nocy po 1 wzięłam do siebie, bo dolne trójki się pchają i się często budził, smoczka nie chciał, tylko maść.

Sylwietta zrobisz, co uważasz byle dla Ciebie i Bartula było dobrze i szczęśliwie

Deli ja chyba do Chodaka wrócę (o który skalpel Ci chodzi? bo ja mam płytę z tym chyba 2 a potem jest z krzesłem) bo mi się Shaun znudził już

U nas z zegarkiem w reku 5.50 od dwoch tygodni; za to drzemka roznie w lepsze dni o 12, w slabsze dopiero po 17. Tez ida dolne trojki i pierwszy raz cos sie dzieje w zwiazku z zabkowaniem. A jak nie posmaruje dziasel przed kp, to biedne moje uu

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
nie pamiętam kiedy było tak źle jak teraz, aż przeklinalam pod nosem,że więcej spać razem nie będziemy po dziesiątym kopniaku w brzuch miałam prawo być zła

Sylwietta, kochana oczywiście wielki szacun dla Ciebie że po tym wszystkim chcesz by Bartulo budował normalne relacje z ojcem, to musi być naprawdę trudne bo dużo wycierpiałaś. A pytałaś się szanownego,skąd u niego taki zwrot akcji po 1,5 roku? oby to nie były działania interwałowe, tego życzę Wam z całego serca

Neti, za ten pasztet chyba Cię ozłocę musze koniecznie wypróbować tylko nie wiem cy dziś dam radę- nieśiało powiem,że robię przeciery z pomidorów, powidła śliwkowe już zrobione
Sam przepis wydaje się być super, ja tak robię placuszki z tym,że dodaje posikaną czerwoną paprykę- połówkę, o wiele wiele lepszy smak, nie jest taki mdławy

Ajwa-co?

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Neti, Hope, na chomiku jest skalpel wyzwanie :P ja chyba dzis zrobie turbo, troche sie boje o kolano, ale bede uważać :P
Skalpel 2 to co innego, zresztą teraz z Ewka bedzie w sierpniu nowe wyzwanie i tam ona podała treningi.

Super przepis na pasztet z cukinii, musze wypróbować. !!

Ale mnie plecy bolą, nie wiem czy to zakwasy czy co;/
Amelka ciągle w nocy uu, juz mnie tak moje małe orzeszki bolą;/ ech...

Lacze sie w bolu!!
Stary 2014-07-30, 07:09   #403
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Ajwa-co?
taka jakby pasta lub keczup paprykowy fajny dodatek,do wszystkiego w sumie kanapki , miesa

hello

Sylwia ja Cie rozumiem też bym na pewno miala takie rozterki, tylko kurcze to serio bardzo podejrzane ze on tak nagle....
Życze Ci jak najlepeij bo na to zaslugujesz

Stary 2014-07-30, 07:22   #404
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
taka jakby pasta lub keczup paprykowy fajny dodatek,do wszystkiego w sumie kanapki , miesa

hello

Sylwia ja Cie rozumiem też bym na pewno miala takie rozterki, tylko kurcze to serio bardzo podejrzane ze on tak nagle....
Życze Ci jak najlepeij bo na to zaslugujesz

Dzieki za wyjasnienie. Brzmi smakowicie
Stary 2014-07-30, 07:42   #405
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

5 wychodzą ok. 2-2,5 roku życia
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 07:52   #406
LadyWhisper
Zakorzenienie

Meneq, moze masz utajniony ten album na fejsie??? Taka jestem ciekawa tych zdjec

Dziewczyny jak podajecie dzieciom w nocy butle to czekacie az zje czy podajecie i wracacie do lozka??? Za 5tym razem juz nie dalam rady zasypialam na podlodze wiec dalam butle i poszlam spac do lozkabo zawsze czekam

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 07:59   #407
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Elo!

Neti ja rrobiłam taki pasztet tylko troszkę proporcje inne. A raz robiłam pół na pół z serem żółtym-mało dietetyczne ale pyszne

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:08   #408
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez będe mame napmawiać na ten pasztet, i w pracy juz rozprowadziłam
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
bądź czujna Oby to było prawdziwe co On robi

Ja już ze wględu na Małą mam w sypialni strasznie zimno (wg mnie) ja śpię przyjryta i w piżamie a ona w body i jak ją próbuję przykryć choćby pielulszka to się odkrywa.
Cytat:
U nas z zegarkiem w reku 5.50 od dwoch tygodni; za to drzemka roznie w lepsze dni o 12, w slabsze dopiero po 17. Tez ida dolne trojki i pierwszy raz cos sie dzieje w zwiazku z zabkowaniem. A jak nie posmaruje dziasel przed kp, to biedne moje uu
U mnie chociaż drzemka regularnie między 12 a 13 usypia i śpi 1,5 -2h.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:34   #409
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Ozłocenie by się przydało
Zrobisz to daj znać jak to wyszło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-30, 08:49   #410
marsi11
Zakorzenienie

Meneq- ajwar to taka jakby pasta z papryki i baklażana, typowo balkański specjał, pyyyycha

Deli,pytałaś o wzrost S- 176 cm na razie, skońxzył dopierto co 13 lat, noga 46

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

ale mam nerwa chyba pierwszy raz w życiu nakrzyczałam na moje dziecko teraz aż mi się płakać chce, przemęczenie, ostatnie bezsenne noce, ciąża, to wszystko zrobilo swoje a mały jest niemożliwy i do tego zaczął strasznie piszczeć, rzucać się na ziemię itp, wybuchłam

mam dziś tyle złości że stwerdzam,że lęk separacyjny to ściema, terror a nie lęk- wczoraj moj mały poszedł do sąsiadki, normalnie to tylko mama i mama a tu nic i nawet jak go wołałam to mnie w nosie miał, więc o co chodzi z tym lękiem?
oczywiście, proszę nie traktować moich wypowiedzi serio, jak ochłonę to na pewno sprostuję, poki co mam ochotę sobie w łeb strzelić
Stary 2014-07-30, 09:01   #411
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq- ajwar to taka jakby pasta z papryki i baklażana, typowo balkański specjał, pyyyycha

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

ale mam nerwa chyba pierwszy raz w życiu nakrzyczałam na moje dziecko teraz aż mi się płakać chce, przemęczenie, ostatnie bezsenne noce, ciąża, to wszystko zrobilo swoje a mały jest niemożliwy i do tego zaczął strasznie piszczeć, rzucać się na ziemię itp, wybuchłam

mam dziś tyle złości że stwerdzam,że lęk separacyjny to ściema, terror a nie lęk- wczoraj moj mały poszedł do sąsiadki, normalnie to tylko mama i mama a tu nic i nawet jak go wołałam to mnie w nosie miał, więc o co chodzi z tym lękiem?
oczywiście, proszę nie traktować moich wypowiedzi serio, jak ochłonę to na pewno sprostuję, poki co mam ochotę sobie w łeb strzelić

Woooooooooow ale będzie / już jest z niego towar i duza stopa;p mój tzt ma 47 tylko problem ze znalezieniem fajnych butów jest. Ostatnio zaopatrywaliśmy się w tkmaxie a teraz w decathlonie ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 09:11   #412
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Meneq, moze masz utajniony ten album na fejsie??? Taka jestem ciekawa tych zdjec

Dziewczyny jak podajecie dzieciom w nocy butle to czekacie az zje czy podajecie i wracacie do lozka??? Za 5tym razem juz nie dalam rady zasypialam na podlodze wiec dalam butle i poszlam spac do lozkabo zawsze czekam

Czesc moich znajomych je widzi.
Zaraz sprobuje znalezc zdjecia oficjalne i podesle jak to bylo
Stary 2014-07-30, 09:14   #413
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Możesz wrzucic przepis do klubu jestem ciekawa ja robie sos słodko - kwasny z cukini
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-30, 09:18   #414
meneq
Zakorzenienie

lady tak wyglada idea tego biegu: https://m.youtube.com/watch?v=FZKe9BAAmno
U nas jeszcze ludzie byli niesamowicie poprzebierani do tego
Stary 2014-07-30, 09:40   #415
ezzo
Zadomowienie

neti ale mi smaka narobiłaś na ten pasztet, dzisiaj, albo jutro koniecznie muszę zrobić, chociaż dzisiaj się nastawiłam na zrobienie takiego arbuzowego syropu, ale może uda się oba.

i równiez na ajwar przepis poproszę marsi i na słodko kwaśny sos cukiniowy mika, uwielbiam cukinię

sylwietta ja tam wierzę, że ludzie się zmieniaja i owszem trzeba mieć oczy szeroko otwarte, ale może on faktycznie dojrzał. I tak jak mówisz do odbudowania tego co było między wami to wyboista droga i na ta chwile nie wiadomo, czy ta droga dokądś Was zaprowadzi, ale może chociaż mały będzie miał zdrowe, dobre relacje z tatą. Trzymam za was kciuki! Tak na marginesie, mam koleżankę, była dość długo z chłopakiem, zdecydowali sie na dziecko, dziecko się urodziło i też drogi im się rozeszły, iskry latały ogromne, 2 lata chyba wychowywała sama syna, oboje mieli w tym czasie różne przygody towarzyskie, ale on cały czas próbował ją odzyskać ( do czasu jak zamieszkał z inna dziewczyną, wtedy ona chyba stwiedziła, że da mu jednak jeszcze jedną szansę ) Dogadali się, dzisiaj bardzo szczęśliwi, w ubiegłym roku urodziła im się córka, a kilka tygodni temu wzięli ślub, na prawdę widać, że teraz tworzą dobrą rodzinę. Także ludzie idą różnymi ściezkami, czasem mają bardziej pod górkę, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 09:42   #416
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
dzień dobry

genialny jest

ale słodkay

Kochana bądź czujna Oby to było prawdziwe co On robi

Dziewczyny Hania ma z zębów już wszytskie 3 i 4, kiedy wychodzą 5??
Nam wychodzą teraz

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 09:59   #417
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny napiszę przepis jak znajdę troszę czasu
będę chyba prowadzić bloga no i pewnie założe proflil na FB jak już blog powstanie
na razie się uczę ale idzie mi strasznie bo ja tępa dzida jestem w takich sprawach
Stary 2014-07-30, 10:07   #418
ezzo
Zadomowienie

neti jeszcze a propos biegania, nie wiem co na to lady,ale i ja i tz biegamy z tą rozpiską: http://bieganie.natemat.pl/5617,jak-...acego-biegacza ja jestem na 3 tygodniu, tz na 6 już (bo mnie zatrzymała kontuzja kolana, ale chodzę na rehabilitacje i lekarz pozwolił a nawet zalecił bieganie)

marsi będę chętnie zaglądac na Twojego bloga, także trzymam kciuki!
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 10:46   #419
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny napiszę przepis jak znajdę troszę czasu
będę chyba prowadzić bloga no i pewnie założe proflil na FB jak już blog powstanie
na razie się uczę ale idzie mi strasznie bo ja tępa dzida jestem w takich sprawach
a o czym ?
Stary 2014-07-30, 10:52   #420
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a o czym ?
o rodzinie wielodzietnej i troszkę przepisow
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości