Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-18, 11:41   #391
Candiiia
Rozeznanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

tylko znajdz takiego gina co ci w tym wieku tabsy przepisze... mam małe wątpliwośći. na pierwszy raz gumka bedzie ok, ew. + glubulka

Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 13:32   #392
Smoczyca1986
Raczkowanie

Mój pierwszy raz.. z przyjacielem postanowiliśmy zrobić to.. mieszkamy od siebie bardzo daleko, więc spotkaliśmy się nad morzem.. Trzy dni radości z bycia razem, czułości.. delikatności.. szaleństwa.. Ja 20 lat miałam, on 22.. Oboje byliśmy bez żadnych doświadczeń.
Nie żałuję Niczego sobie nie obiecywaliśmy, wręcz przeciwnie, że raczej nigdy nie będziemy razem.. żeby wszystko było jasne.. a jednak wiedziałam, że to ma być on..
Było pięknie i bezpiecznie
Chwile są najważniejsze w życiu..
Stary 2007-07-18, 15:21   #393
samaraelf
Zakorzenienie

ostatnie zdanie mnie urzekło..

Szkoła
samaraelf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 15:39   #394
Smoczyca1986
Raczkowanie

Stary 2007-07-21, 17:16   #395
anna_
Przyczajenie

Mój pierwszy raz był dwa dni temu 19 lipca, wlasciwie w urodziny moje dziewiętnaste, dostałam bukiet róz i prezent od chłopaka, spytał się mnie czy chce sie kochać, zgodziłam się, było smisznie i troche nieporadnie :Psmialismy sie troche hehe :P bo to pierwszy raz obojga z nas ;P i chłopak szybko doszedł :P ale następne pewnie będą o wiele lepsze :P:P jestesmy ze sobą prawie poł roku
anna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-21, 20:20   #396
paula1010
Zadomowienie

Mój pierwszy raz... 04.11.2005 byłam z chlopakiem juz 1.5 roku... mialam 17 lat, on 19, zrobilismy to u niego w domu, nikogo nie bylo, rodzice gdzies wyjechali na weekend, nie planowalismy tego na ten dzien, ale czulam, ze to sie wydarzy, myslelismy o tym juz wczesniej dlatego od 2 miesiecy bralam tabletki, poza tym uzylismy jeszcze prezerwatywy... tak naprawde pierwszt raz nie wyszedl, bo kiedy zakladal gumke, to byl tak zdenerwowany, ze mu wszystko minelo i poprostu nie mogl, heh.. bardzo sie tym przejal i mnie przepraszal, ale ja to rozumialam, jednak nie dal za wygrana i po jakies godzinie sprobowalismy jeszcze raz.. udalo sie... byl czuly i delikatny, kompletnie nic mnie nie bolalo, nie bylo zadnej krwi, zaczelismy od pozycji klasycznej, jednak skonczylo sie na jezdzca, bo tak wolalam oboje mielismy orgazm, a kiedy skonczylismy, too.. poplakalam sie... nie wiem dlaczego, ale nie moglam powstrzymac lez...

rozstalismy sie 2 miesiace temu, po 3 latach znajomosci... kontakt nam sie urwal, jednak nie zaluje, ze zrobilam to z nim, bo wtedy bylam naprawde zakochana i pewna, ze chce to z nim zrobic, a on nie nalegal i wiedzialam doskonale, ze zalezy mu na mnie, a nie na seksie, w koncu bylismy juz razem 1,5 roku...

jedyne czego zaluje to, ze zrobilam to w tym wieku.. z perspektywy czasu mysle, ze moglam jeszcze z tym poczekac...
paula1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-22, 13:04   #397
-->jasmine7
Przyczajenie

Dziś w nocy,mam 18 lat,on 22,dziś są jego urodziny. Z chłopakiem jestem od 4 miesięcy. Bolałoooo....ale obeszło się bez krwi. Niestety zabezpieczaliśmy się tylko gumką,która pękła i jutro idę po postinor. Nie róbcie tego samego błędu i używajcie kilku zabezpieczeń na raz!pzdr
-->jasmine7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-22, 13:22   #398
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dopiero jutro chcesz po ten postinor iść???

Dzisiaj, a nie jutro! Przecież jego skuteczność zmniejsza się z każdą godziną...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-22, 13:50   #399
-->jasmine7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Dopiero jutro chcesz po ten postinor iść???

Dzisiaj, a nie jutro! Przecież jego skuteczność zmniejsza się z każdą godziną...
Nie moge dzisiaj mieszkam na wsi,autobusy w niedziele nie jeżdżą,a starzy nie mogą się dowiedzieć...masakra,taki ego stresu jeszcze w życiu nie miałam.
-->jasmine7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-22, 17:45   #400
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

trzeba bylo sobie wczesniej zalatwic postinor kto wie, kiedy sie przyda
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-22, 19:39   #401
77Misia
Raczkowanie

wstyd sie przyznac ale moj "pierwszy raz" byl po pijaku i niewiele pamietam Spilam sie bo poprostu bardzo sie balam i chcialm sie rozluznic no i sie udalo nic mnie nie bolalo Byl to moj ukochany z ktorym jestem teraz wiec bylo to przemyslane a nie wypadek po pijaku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-23, 08:45   #402
welniak
Przyczajenie

Wink Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
tylko znajdz takiego gina co ci w tym wieku tabsy przepisze... mam małe wątpliwośći. na pierwszy raz gumka bedzie ok, ew. + glubulka
hmm czemu myslsiz, z enie przepisze? hmm oD tego sa lekarze aby nam slozyc pomoca i rada .. Ja bylam u ginekologa niedawno bo balam sie ze wpadlismy. Za wizyte dalismy 100 zł , przepisal mi postior i pryz okazji spytalam sie o tabletki antykoncepcyjne, na ktore od razu zaproponował mi wydanie recepty bez daty jej zrealizowania Moge ja sama dopisac
welniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 09:40   #403
Smerfetka7
Przyczajenie

Mój pierwszy raz był po pół roku jak ze soba byliśmy bo znaliśmy się o wiele dłużej... POszliśmy do niego na działke.. pamiętam że leciała wtedy poplista i leciała akurat nasza piosenka "we Belong together" Oczywiście z chlopakiem tym juz nie jestem ale dalej utrzymujemy ze soba kontakt.
Smerfetka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 10:21   #404
Candiiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez welniak Pokaż wiadomość
hmm czemu myslsiz, z enie przepisze? hmm oD tego sa lekarze aby nam slozyc pomoca i rada .. Ja bylam u ginekologa niedawno bo balam sie ze wpadlismy. Za wizyte dalismy 100 zł , przepisal mi postior i pryz okazji spytalam sie o tabletki antykoncepcyjne, na ktore od razu zaproponował mi wydanie recepty bez daty jej zrealizowania Moge ja sama dopisac
Dlaczego? ze względu na wiek. Ty masz 17, Ona 15, dzielą Was 2 lata różnicy. A w wieku dojrzewania to są wręcz lata świetlne jeżeli chodzi o hormony. Lekarz powinien je przepisywać kobietom, które mają juz jakos unormowane miesiączki ( czyli (jak gdzieś czytałam) conajmniej od ok. 4 lat [ bo nie chcodzi mi o to ,że maja być regularne ] ). Nie wydaje mi się zatem aby Rockmanka spiełniała kryteria, aczkolwiek co lekarz to inny, może akurat trafi na takiego co jej da recepte. Chodzi mi o to po prostu, że tak młodym osobom lekarze na ogół nie chcą przepisywać pigułek anty, i że moze miec z ttym problem. Ale życze powodzenia

Stary 2007-07-23, 22:00   #405
ewanka1989
Zakorzenienie

Już nie jesteśmy razem niestety. Zrobiliśmy to po 8 miesiącach bycia razem, a chodzilimy ogólnie 18. Robiliśmy to u mnie w domu na łózku, w fajnej pozycji, ale było trochę tak dziwnie...

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 11:24   #406
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

fajnie się czyta te wasze przeżyciA
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 22:03   #407
_PaoLa177
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Mam pytanie... W sumie dziwne, moge zawsze poszukac sobie tego na internecie, ale skoro juz tu jestem i tak czytam ... To co to jest to postinor ? :P Nigdy nie uzywalam i nie wiem o co w tym chodzi:P heh Domyslam sie czemu to sluzy ale moze ktos mi to jasniej wytlumaczy ? Z gory dzieki ;*
_PaoLa177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 07:02   #408
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
Jak byłam wczoraj u lekarki, to najpierw powiedziała, że conajmniej prezerwatywa i globulka, a potem, że jeśli mam stałego chłopaka, to dobierze mi tabletki o odpowiednio niskiej dawce hormonów (przy okazji na wyregulowanie okresu też)- również mam 15 lat (no 15 i pół
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:45   #409
Candiiia
Rozeznanie

no szczerze gratuluje gina <brawo> )))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 10:29   #410
Yóu si di na
Raczkowanie

mój (i jego) pierwszy raz odbył się po roku bycia razem. Było to u niego w domu, zaraz po ubieraniu choinki niby to było takie spontaniczne, ale i tak czułam, że coś się szykuje (wiedziałam, że już jakiś czas coś kąbinuje) a że nikogo nie było w domu... to stało sie )

Nie żałuje tego i nadal jesteśmy razem
Yóu si di na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 11:05   #411
Lukania
Przyczajenie

GG do Lukania

Oj, mój pierwszy raz dziwnie wspominam. było to latem 2003 roku, mialam wtedy 18 lat. Wybałam się z moim pierwszym prawdziwym facetem, ktory po trzech miesiacach bycia w jako takim zwiazku planowal mi emeryture i zrobilismy to w domku nad jeziorem; bylo malo romantycznie, bolalo i szalenczo nie wspominam 1x. Niestety moja wielka milosc po roku zaczela puszczac mnie kantem, a prawdziwa przyjemnosc z seksu zaczelam czerpac dopiero z moim aktualnym Ł., z ktorym to juz jestesmy trzy lata.
Lukania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 14:02   #412
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Lukania Pokaż wiadomość
Oj, mój pierwszy raz dziwnie wspominam. było to latem 2003 roku, mialam wtedy 18 lat. Wybałam się z moim pierwszym prawdziwym facetem, ktory po trzech miesiacach bycia w jako takim zwiazku planowal mi emeryture i zrobilismy to w domku nad jeziorem; bylo malo romantycznie, bolalo i szalenczo nie wspominam 1x. Niestety moja wielka milosc po roku zaczela puszczac mnie kantem, a prawdziwa przyjemnosc z seksu zaczelam czerpac dopiero z moim aktualnym Ł., z ktorym to juz jestesmy trzy lata.
dlatego ja zdecydowałam sie poczekac... ale z moim TŻ jesteśmy już 3,5 roku ale nadal zdecydowaliśmy sie poczekac... może nawet do slubu kto wie...
Stary 2007-07-25, 14:40   #413
truzkawka
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy raz ... Ile miałyście latek ?

Cytat:
Napisane przez agusia_1988 Pokaż wiadomość
14
Ekhem... ja mam 15 lat. Moim pierwszym i zapewne ostatnim chłopakiem był brzydki okularnik, z którym chodziłam jakieś 10 min [czyt. przez całą przerwe miedzy lekcjami] dwa lata temu. A to tylko dlatego, że mnie męczył i chciałam mieć św. spokój. Do tego czasu jakoś mi sie nie układa. A ona już przeżyła swój pierwszy raz? :O
To ja jestem chora, czy ten świat?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 15:54   #414
Lukania
Przyczajenie

GG do Lukania

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
dlatego ja zdecydowałam sie poczekac... ale z moim TŻ jesteśmy już 3,5 roku ale nadal zdecydowaliśmy sie poczekac... może nawet do slubu kto wie...
Ja oczywiscie podziwiam i szanuje Twoja decyzje. Natomiast ja juz nie mam zadnych kwiatkow na mym wianku, wiec bawie sie z moim Ł. od paru lat doskone. Pozdrawiam.
Stary 2007-07-25, 16:40   #415
77Misia
Raczkowanie

caroline_1988 no ja tez Cie podziwam niewiele mlodych par sie w dzisiejszych czasach na to decyduje, ja ani nie potepiam ani nie chwala poprostu mysle ze jesli wytrzmacie to macie silna wole, a jak sie wam nie uda no to coz rzecz ludzka
Stary 2007-07-25, 17:48   #416
dyniaziom
Raczkowanie

kocchałam się z moim chłopakiem 08 07 07r. jesteśmy ze sobą od ponad roku, bardzo się kochamy i nadal nam się świetnie układa. decyzja o naszym pierwszym razie była przemyślana, oboje tego pragnęliśmy. dużo o tym rozmawialiśmy. trochę bolało ale mój ukochany był bardzo czuły i delikatny. mam 17 lat i wspominam mój pierwszy raz raczej przyjemnie odbyło się to u niego w domu pod nieobecność rodziców. wiem że to jest już ten mój jedyny ukochany i dlatego się zdecydowałam a tak przy okazji to sądzicie że prezerwatywa+ dni niepłodne to wystarczające zabezpieczenie?
dyniaziom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 18:07   #417
Candiiia
Rozeznanie

Myślę, że tak. Sama mam takiego schizola, że kocham się z moim Tż praktycznie tylko w dni niepłodne z gumką i globulką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 12:11   #418
małaPaulina
Wtajemniczenie

hej dziewczyny!
jestem troszkę w szoku,wy wszystkie ten swój pierwszy raz miałyście ze swoim partnerem?
ja mam chyba do tego trochę inne podejście,w ogóle jestem osobą bardzo rozrywkową i ja tam wcale nie uznaje że tylko sex z miłości jest ok.
Sama znam wiele dziewczyn które uprawiają sex z kolegami,dla przyjemności i nie czekają z tym na wielką miłość

Mam nawet koleżankę która jest z facetem 3 lata,kocha itp ale żałuje tylko jednego,że on był jedynym z którym spała...heh coraz gorsze te dziewczyny sie robią

a co wy o tym myślicie?
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 12:15   #419
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
jestem troszkę w szoku,wy wszystkie ten swój pierwszy raz miałyście ze swoim partnerem?
ja mam chyba do tego trochę inne podejście,w ogóle jestem osobą bardzo rozrywkową i ja tam wcale nie uznaje że tylko sex z miłości jest ok.
Sama znam wiele dziewczyn które uprawiają sex z kolegami,dla przyjemności i nie czekają z tym na wielką miłość

Mam nawet koleżankę która jest z facetem 3 lata,kocha itp ale żałuje tylko jednego,że on był jedynym z którym spała...heh coraz gorsze te dziewczyny sie robią

a co wy o tym myślicie?
ja powiem Ci tak, że jakbym już to robiła dla zabawy tak z przypadku to ok... tez jestem rozrywkową dziewczyną... tylko potem bym się źle czuła.. nie chodzi o to czy sex z miłości jest ok czy nie... chodzi o to jakie ty masz do tego podejście i jak byś sie potem z tym czuła. Ja byc może i poszłabym na całośc z obcym facetem ale potem bym się czuła okropnie... nie chodzi o to, ze uważałabym się za szmatę czy dziwkę ale poprostu potrzebuję choc orobine tej bliskości ciepła... A nie trylko orgazmu i nara. sekssownie musi byc tez po seksie!
Stary 2007-07-26, 12:20   #420
Lukania
Przyczajenie

GG do Lukania

ja uzywam tabletek antykoncepcyjnych juz dwa lata, nie interesuja mnie zatem dni nieplodne.. poniewaz nieplodna jestem conajmniej 21 dni w miesiacu a podczas przerwy miedzy jednym opakowaniem tabletek a drugim zwyczajnie sie nie kochamy, i nie mam juz stresow; zreszta, tak miedzy nami... bardzo nie lubie prezerwatyw, nie chodzi o jakies tam mniejsze wrazenia; chodzi o sama 'gume'.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości