![]() |
#391 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Cytat:
![]() genetyczne też na grobli dr Trzeciak (180 zł)mi robił ale nic za dużo nie mowił może dlatego że wyciągnełam aparat i nagrywałam sobie usg dla męża, który i tak tam nic nie widzi do momentu zatrzymania klatki i dokładnego wyjaśnienia. Bym musiała zobaczyc czy mój gin przyjmuje na nfz na grobli ale to dowiem się 16. Za to mój gin nawet nic nie powiedział na fakt że łozysko mam nisko, ogólnie tak mało zainteresowania. A do kogo chodzisz?? Gratuluje pozytywnych wyników usg. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam Twój opis i to jest bardzo przykre. Dużo musiałaś przejść. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Darka, przeczytałam Twoj inny watek ale przyznaję się, ze tylko pierwszą stronę.
Kochana, dawaj znac jak sytuacja. Wygraną w Sadzie Pracy masz pewną na jednej rozprawie. Sprawa jest śmieszna. Walcz o przywrócenie do pracy i odszkodowanie za bezprawne zwolnienie z pracy. Kochana kupę kasy mozesz wygrac i tego Ci życzę ![]() Zmieniając temat, ale mi narobilyscie ochoty na bigos!!!
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Same dziwaki w kuj-pom ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ja tak jak Wy cieszę się z terminu porodu. Na początku hmm.. marzec nie podoba mi się nazwa tego miesiąca ale teraz wiem, że lepiej być nie mogło. Całą zimę przesiedzę w ciepłym domku może nie będę puchła tak jak z córką z sierpnia. Nie będę rodziła w upale tak jak ostatnio, tydzień lub dwa i zaczniemy spacerować ![]() ![]()
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Witajcie ;-) widze,ze dziewczyny dzis spia jak szalone nikt sie nie wital skoro swit ;-)
Ja powoli sie podnosze, sporo spraw do załatwienia dzis a do pracy na 15. Na obiadek rybka pieczona w naczyniu. No i dzis wreszcie wybiore sie po lotion ;-) ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Zapomniałam, od wczoraj mam nadmiar energii . Nie wymiotowałam i mdłosci jak bylam glodna. Moze sie normuje?oby ! Ciekawe co dzis przyniesie dzien narazie same dobre wiesci zaczynamy 14tydz ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Poczytałam troche wrześniowek i jestem przerażona, te nasze dolegliwości przy ostatnich tygodniach to piiikus nie mówiąc o pierwszych dniach z dzieckiem w szpitalu ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
przyczajony tygrys
|
Hej,
justbar , misia_25_26 , ktoregos_dnia, Lewek, nyny15 dzięki za kciuki, mile słowa dotyczące wizyty verrerie gratuluję synka i dobrych wiadomości! moooniaaaa świetne łowy. Ja w pon może się przejdę coś dla siebie kupić, bo jeansy troszkę przyciasnawe. Leginsy tylko po domu mam. Na początku czułam się jakbym w rajstopach chodziła ![]() gosza82 gratuluję 15tc ![]() ryzyko podstawowe ryzyko skorygowane trisomia 21 1:871 1:4353 trisomia 18 1:2055 1:6228 trisomia 13 1:6467 <1:20000 a tego zdania „samoistny poród przedwczesny przed …tygodniem ciąży…” nie widzę. Wyniki z krwi w przyszłym tyg __Sylwia__88, Kate Noir uważajcie na siebie dziewczyny! ![]() Szczeperka gratuluje 12 tc ![]() Darkanddark chętnie poczytam wątek, tez miałam zakładać sprawę w sądzie (cywilnym) z powodu mobbingu i dyskryminacji... eeyesblue trzymam kciuki za wizytę! monicca1989 gin mi powiedziała, żebym się nie martwiła tym cukrem, o diecie nie wspominała, ale sama się pilnuje trochę. Będziemy powtarzać krzywa w okolicach 20tc nina1406 super, ze urlop udany! Trzymam kciuki za wizytę darolka genetyczne tez miałam przez brzuch ![]() marta1986222 super, ze wszystko dobrze! Córcia sięchyba przejęła jak dostała zdjęcia siostrzyczki? Bonku u mnie króluje sok pomarańczowy i pieczony pasztet. W porywach jeszcze wędlina z ogórkiem na occie. Ewentualnie polędwica z warzywami :slinka: ![]() misia880 tez się broniłam w lipcu. Do obrony podchodziło nas 5 osób, ale we 3 zaciążone, wiec w sumie 8 ![]() Wczoraj po wizycie kontrolnej u gin (co 3 tyg) wszystko ok. Słuchałyśmy serduszka ![]() I jeszcze powiedziała, że może się zdarzyć, że nawet od 15- 16tc da się wyczuć ruchy! ![]() Mam takie pytanie: czy Was jak podpinali do usg/ pod serduszko to na początku dzidziuś był mało aktywny? To normalne? Bo ja już się wkręcam, że ZA spokojny był ten mój? Niby gin mówi, że jest ok, ale wiecie jak to ja ![]() Gołąbki: w moich rodzinnych stronach je się same z sosem pomidorowym (nigdy nie jadłam z żadnym innym). U Męża - ziemniaki to podstawa. Uświadamianie dzieci: mówiliśmy dzieciakom od szwagierki (5 l i 2l), mają różne pomysły, a na brzuch muszę uważać. 5 l. przyjął, że ciocia ma w brzuszku dzidziusia. Na początku troszkę się krępował, teraz już pyta czy np. dzidziuś też ogląda bajkę (jak przy nim siedzę) i czy mu się podoba, co lubi jeść i czy mi mówi co chce żebym mu dała jeść. Czasem przynosi zabawki, żeby dzidziuś się pobawił ![]() Rozwalił mnie kiedyś pytaniem (w dniu uświadomienia) jak mi te sznurki rozwiążą? Myślę WTF? Jakie sznurki? A tu się okazało, że chodziło mu o to jak rozwiążą pępek i ten dzidziuś tamtędy wyjdzie ![]() Dwulatek: też został poinformowany, że ciocia ma w brzuszku dzidzi i trzeba być grzecznym/ nie krzyczeć, bo dzidzi robi aaa (spi). Od tego czasu jak mówię o dziecku, to on z automatu: "dzidzi aaa" ![]() ![]() ![]() ![]()
#400 |
Rozeznanie
|
Nieznajoma0 niesamowite jak dzieci sobie tlumacza niektore fakty. My o ciazy nie bedziemy mowic coreczce (4l) dopoki sama czegos niezauwazy. To tak ze wzgledu na moja historie poloznicza. Nie mam pojecia co moja corka mysli o tych sprawach. Teraz zona mojego barata jest na wylocie juz
![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Kate Noir nic sie nie przejmuj. Duzo odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze. Tylko lez nawet jak juz przestaniesz krwawic tak do nastepnej wizyty az lekarz sprawdzi, ze jest ok.
#401 | |
Zakorzenienie
|
Witam się z pracy
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Też 16tego mam genetyczne ![]() U nas ładna pogoda, chłodniej już ale nadal słonecznie i przyjemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Od wczoraj cały czas mi mokro w majtach ![]() ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-05 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek,
Dzisiaj chyba przebilam wszystkie..od czwartej nie spie, pol godz pokrecilam sie na lozku. Potem wstalam zjadlam sniadanie (4h30!) Zrobilam prasowanie, zmienilam firanki i zaslony, wykapalam sie. Teraz zjadlam drugie sniadanie. I chyba przyloze sie na chwile do poduszki bo mnie zmoglo, a przydaloby sie ogarnac burdelik w domu i isc na zakupy..Teraz pewnie bede nie do zycia pol dnia..masakra. Na obiad wymyslilam zapiekanke z ryzu i cukini w sosie pomidorowym. Ostatnio same dziadostwo jadlam i chyba najwyzsza pora wziasc sie w garsc. Milego poranka dziewczyny ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
mira jesteś mistrz
![]() ![]()
#406 |
Zadomowienie
|
Przez pol godz wlasnie liczylam ze zasne..a potem juz mi sie znudzilo bo nie pomogla ani ksiazka ani tablet. A ze zaczelo mi burczec w brzuchu to wstalam i tak poszlo..
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie by mąż przegonił raz, dwa jakbym mu w nocy światło zaświeciła ![]()
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z warminsko-mazurskiego i u nas golabki kazdy je jak chce. Ja na przyklad uwielbiam z chlebem. Ale i tak wiekszego smaka mi narobilyscie bigosem. Dzisiaj siostra wracajac z pracy mam nadzieje zahaczy o polski sklep i kupi co trzeba, bo tz moze dopiero jutro, a jutro u nas sklepy otwieraja od 13:00 ![]() A co do reakcji na nowych czlonkow rodziny to uwielbiam takie historie ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak Wy ale ja od kilku dni wstaje w nocy, niby na siku, ale potem nie spie przez godzine i uswiadamiam sobie ze jak czegos nie zjem, to nie zasne. ![]() ![]() Wlasnie doczytalam mira81 ze nie jestem sama. Jednak mnie po jedzeniu znuzylo, jak bym zaczela sprzatac o tej porze to domownicy pewnie by uznali ze zwariowalam ![]()
2009 synek ![]() 2016 corcia ![]() Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-05 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
mira
Ty to się teraz walnij do łóżka i odsypiaj nocne lunatykowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poranny terminator ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy córeczka wie o Waszych stratach? Szczególnie mam na myśli tą w 21t..? To dla Was na pewno trudna ciąża.. ciężko to sobie wyobrazić.
![]() |
#413 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moja znajoma wyszla 7 godz po porodzie do domu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moja mala tez dostala fotke I dumnie z nia paradowala po korytarzu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas znowu szaro I buro,gdzie ten piekny wrzesien ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tęskni mi się za taką piękną, ciepłą, złotą polską jesienią ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-05 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis mam jakis leniwy dzien. Maz w pracy a ja na sniadanie jem jogurt bo nic mi sie nie chce zrobic..
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- U nas też szaro-buro ale popadać też musi bo jest za sucho. Za to można cały dzień leniuchować w domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Puki co dobrze się czuję i nie przeszkadza mi nawet beznadziejna pogoda. Jak sobie przypomnę ranne wstawanie do pracy, po drodze przedszkole, 8h na nogach, gotowanie, sprzątanie, wszystko w biegu.. ehh dziękuję światu za l4 w ciąży ![]() ![]()
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-09-05 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
A mi na razie l4 jawi się jako koszmar
![]() ![]() Na razie wystarczy mi wolna leniwa niedziela w tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz o ciazy wiedza nieliczni. Ukrywam jak moge chociaz brzuszek juz widac i ciezko mi sie ubrac tak zeby nie bylo widac. Mysle ze moze jeszcze z miesiac ukryje ale dluzej juz chyba nie da rady. Bede musiala powiedziec dziadkom a im najbardziej chcialabym oszczedzic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.