|
|
#391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Wkurza mnie coś takiego, dziecko ma za przeproszeniem w
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba już depreche łapię. Chce już urodzić, nie mogę sobie znaleźć miejsca, w każdej pozycji nie moge nabrać powietrza, mieśnie brzucha mnie nie puszczają i mam cały czas zakwasy. Głodna jestem, ale jak zjem chociażby najmniejsza ilość, to czuje jakby mnie chciało rozerwać. Maaaasakra. Teraz jeszcze się urządziłam z mandarynkami, wszystko mnie swędzi, ale nie potrafię sobie ich odmówić. Po prostu szajby dostaje jak ich nie zjem. Niech już ktoś ze mnie wyjmie dziecko. Chcę już wrócić do swojej figury.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ogryzek i wszystko. córka sadowników
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro po cc taki zjazd temperaturowy jest, to ja bym wzięła. Przez głowę i stopy najszybciej się wyziębiasz. |
|
|
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja Mama wygnala z sali mojego Tate ponoc :p bo nie miala ochoty na nikogo po porodzie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się zastanawiam czy będę miała siłę stać i suszyć włosy
|
|
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
http://www.bobasnafali.pl/category/pl/pieluszki
Ja tu kupowałam bambusowe i są spoko milusie ale warto popatrzeć bo na innej stronie internetowej widziałam jeszcze tańsze te same
|
|
#398 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde nie wiem jak mi sie zmiesci to spakuje a jak nie to maz dowiezie moze.. Ja nie znosze miec mokrych wlosow. Nie cierpie po prostu. Tylko nie chce wyjsc na jakas diwe na sali :p
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi, trzymaj się kochana. Poza mandarynami zmagam się z tym samym. Myślę że wszystkie się tutaj tak czują... Wspieram :-* |
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwi, chyba kazdej jest ciezko teraz na koniec. Ale powiem Ci cos. Jak ja wiem,ze jestem w ciazy jeszcze maks 12 dni to jakos tak..dziwnie
doceniam kazdego kopniaka Maluszka bo potem juz bedzie na zewnatrz. ciezko mi juz bardzo, ale ciaza fajna jest
|
|
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak Twój tż stanie na wysokości zadania to ok Może uda się im przemówić do rozsądku i może nawet na tyle się na Ciebie fochną, że nie będą Cię odwiedzać na początku czy coś Przynajmniej ja bym tak chciała
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sie cala drape, jutro bede czerwona, ale kurde te cholerne mandarynki mi smakuja tak jak barszcz czerwony z uszkami w wigilie.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubrania jest ciężko znaleźć więc uważaj, bo możesz się załamać Jak poszłam na dział dla mam w hm to dopiero się uśmiechnęłam ![]() Te co wrzucałam też mają 70% Cytat:
|
||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Aliexpress do zdjec dla Olivii :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
malwi trzymaj się, jeszcze trochę
Jerzyczka ja nie tyle nie lubię mieć mokrych, co lubię sobie je ułożyć po swojemu Ale przypuszczam, że zaraz po porodzie ostatnią rzeczą o jakiej będę myśleć, to żeby mi się dobrze włosy układały |
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez jem jak głupia mimo tego ze mam cukrzyce i czuje sie jak balon... Zjadłam makaron z mlekiem na kolacje, dopchałam sie jabłkiem, orzechami brazylijskimi i skończyłam sałatą lodową z papryką j tuńczykiem........ I marze żeby znów czuć sie lekko i isc pobiegać.. Plecy bolą, czuje sie jak garbus :p
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja tez wlasnie nie lubie nieulozonych,ale po prostu wezme gumki do wlosow i zrobie sobie kitke ale mokrych nie znosze miec,suszyc musze od razu![]() Cytat:
nie czuje sie z tym dobrze, ale coz. :p
|
||
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
400 postow do nadrobienia! Zwariowalyscie?!
Chyba nie dam rady.. Melduje ze maly bez cpapu!jest przesliczny, teraz widac fotki Wam wrzuci Karen do klubu ![]() Tz dzisiaj byl u niego i sie uryczalam no maly taaak reagowal na niego -probowal oczy otwierac, usmiechac sie, byl baaardzo spokojny i wyraznie widac bylo ze poznaje glos tzta. A on mu powtarzal ze go kocha itp. Naprawde wyjatkowy widok... ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i jeszcze miałam to skomentować....moja matka się śmiertelnie obraziła że ich nie poinformuję jak zacznę rodzić żeby przyjechali do szpitala tam czekać aż skończę!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem jak cię pocieszyć, ale może pomoże ci to że narobiłaś mi smaka na barszcz a tu nie ma Cytat:
nie no, ja już ciążowe ciuchy oglądałam wiele razy tutaj ale w związku z tym że zostało już tylko kilka tygodni to nie będę nic ciążowego kupować, chciałam raczej jakąś kieckę z dużą ilością miejsca brzuchowego do sesji kupić
||||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Jerzyczka no kasjerka w Rossmanie słabo się zachowała
![]() Suszarkę biorę Może nie będę myć i suszyć włosów 5min po porodzie no ale przed wyjściem to na pewno będę chciała się ogarnąć. Uaoo 6kg mandarynek... Toż to raj! Ja wyjadłam dzisiaj wszystkie jakie były w domu.Baby bardzo dobrze, że się upomniałaś w kolejce Czarnula dwa tygodnie to zlecą niewiadomo kiedy ![]() Malwi |
|
|
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
Tez chce dla dziecia dotrzymać do stycznia ale zazdroszczę Wam tych cesarek trochę. Rach ciach i po sprawie a ja po Was jeszcze miesiąc jak bułka będę chodzić... Jeszcze zaliczenia na studiach itp.. Jak mocno spuchne to pójdę na zajęcia z torbą na głowie chyba
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze podziwiam Was, że takie miksy robicie
Mnie to by przez usta nie przeszło, za to mam taką ochotę na ptasie mleczko albo jakąś galaretkę w czekoladzie Dobrze, że żadnego nocnego nie mam w pobliżu |
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne wieści
|
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super Cytat:
Kocham Sowę Ale śledzia też kocham ![]() Cytat:
Nie no sama się wzruszyłam teraz Cudnie, że z maluchem wszystko okej. A Ty jak się miewasz?
|
||
|
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudownie az sie wzruszylam ![]() Ciagle za Was trzymam kciuki ![]() Niepozorna, to ja tez przyszykuje suszarke i moze nie bede jej brala od razu do torby, bo jest dosc duza, a turystycznej nie mam, ale tak na drugi dzien powiem mezowi zeby mi przywiozl
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle złapałam się na myśleniu, że może jakbym urodziła teraz to remont by się nagle cudownie skończył a mieszkanie urządziło i wyczyściło Plis, niech się ta najgorsza część remontu skończy, żeby to w końcu jakoś ogarnąć... A nie tak się wszystko wlecze... Chciałabym już układać rzeczy w szafach, przecierać kurze, myć drzwi czy coś, a nie siedzieć, patrzeć i myśleć "e nie ma sensu ścierać tego kurzu, bo jutro będzie jeszcze gorzej",
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne, ja patrzyłam dla małego ale dla chłopców nie ma takich fajnych. Malwi współczuję, że tak się meczysz ja póki co odpukać trzymam się dobrze, i mam nadzieje, że tak będzie do końca. Już nie długo, z dnia na dzień coraz krócej. |
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna, ja tez kocham Sowe
na slub wzielismy od nich tort ten mega czekoladowy byl przystrojony biala masa, a w srodku czysta czekolada goscie zdziwieni na maksa :p a jedli az im sie uszy trzesly :pDzis sprobowalam ich torta swiatecznego z cynamonem, czekolada i jablkami Ale sledzik tez byl dobry jutro na sniadanie tez go mam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

i ogryzek i wszystko. córka sadowników
mam z innej firmy i malusie sa Lki. A te sa ogromne ale to naprawde dobrze 

Jak poszłam na dział dla mam w hm to dopiero się uśmiechnęłam
ale mokrych nie znosze miec,suszyc musze od razu

nie wiem jak cię pocieszyć, ale może pomoże ci to że narobiłaś mi smaka na barszcz a tu nie ma
Ja wyjadłam dzisiaj wszystkie jakie były w domu.
az sie wzruszylam