|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ja tez nie umiem sie wepchnąć przed kolejkę... Wszyscy patrzą jak na intruza jak tylko cieżarną widzą..
A jakie kapcie w pepco? Bo tez będę po nie jechac jutro albo w sobotę
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chciała
Ale w sumie dla mnie najważniejsze to rodzić po skończeniu remontu i choć lekkim ogarnięciu. Mama już się zapowiedziała że jak skończymy remont na okres świąteczny to z tatą przyjadą do nas i będą sprzątać ![]() W ogóle moja mama rozmawiała z teściami i przekazała mi tajną informacje o której mam nie mówić tż i nie zdradzić teściom że o niej wiem... Ponoć teściu chce załatwić jakąś kobietę, moja mama powiedziała że położną czy coś dla mnie przed porodem... Powiedzcie mi po kiego grzyba?! Na razie ponoć jest to w fazie planów, ale kurcze... Mnie nikt nie jest potrzebny, ja potrzebuję skończonego remontu, który obiecali i jakoś tak średnio idzie... Czemu oni MUSZĄ być zawsze tacy hop do przodu? Jak tłumaczymy że czegoś tam nie chcemy to zawsze jest wmuszanie, mam dosyć czegoś takiego. I wspinaj się na wyżyny delikatnej, ale jednak odmowy Ahnessy cudne te koty, teraz to już MUSZĘ wypróbować
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-10 o 21:00 |
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - chyba żadne z dzieciaczków nie lubi ktg
ale dobrze, że wszystko ok no i gratuluję spakowanej całej torby
|
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam uszczęśliwianie na siłę ...
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula
Dasz rade jeszcze w 2paku posiedziec Pola juz konkretna wage ma ![]() Jerzyczka ale na ktg skurcze sie nie pisaly? My zaraz wycieczke do znajomych robimy bo nas mecza, ze juz ich nie kochamy bo nie ma czasu na przyjazd... No jak mamy miec czas jak o 20:20maz wrocil z pracu :-/ a remont stoi.... Jutro dzien dobroci dla zwierzatka bo jedziemy po elementy szafy i wozek odbieramy (szkoda, ze u tesciow bedzie stal, bo tu remont ) wiec troche pobede na miescie...Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezdara, takie jak w zalaczniku
za dyszke to stykna a przynajmniej nie musialam szukac Magda, pogratulujesz jutro bo jeszcze to wszystko lezy obok torby ;p |
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
jak nowa
![]() Cytat:
nawet nie pomyślałam, żeby do niej napisać
|
|
#368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
więc się cieszę musze dotrwac do terminu cesarki
|
||
|
|
|
#369 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o matko, sfiksowałabym z takim rozwarciem. kurczę, nie pamiętam która z was zrobiła ozdoby na choinkę i wrzuciła dzisiaj foty, pomarańcze itd, ale wg mnie prześliczne. Cytat:
![]() nie pękają, skóra sucha i swędzi, jak ścisnę mocno to żółty płyn się pojawia (kilka kropel) Cytat:
![]() a ja nie wiem co to pomelo tutaj pomelo to grejfrut nasz ![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj w leroy merlin była kolejka na 15 osób w kasie preferencyjnej a śpieszyłam się i źle się czułam, podeszłam i zapytałam czy mogę (pierwszy raz!!) i babka powiedziała że oczywiśćie, a ludzie w kolejce zaczęli komentować jak głupi... Cytat:
Cytat:
odsypiałam dzisiaj matkę i siostrzeńca, spałam 5 godzin w ciągu dnia
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||||||
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam kapcie z ikei za około 8 zł
oczywiście białe, aby pasowały do białego szlafroka. Mam fazę na biel
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej!! 10kg to malutko!! Z tego większą część waży Olivia, łożysko, wody, macica
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett bez sensu takie angazowanie sie tesciow na sile i co ta polozna to niby ma byc jakis prezent dla Ciebie? A jesli masz juz inna wybrana to co dwie beda na zmiane Cie odwiedzaly bez sensu..
Lepiej by zrobili pomagając w tym co najpilniejsze a nie wymyślając na siłę. Baby ja wrzucałam dzis zdjęcia moich choinkowych wypocin Dziękuję! A Ty teraz odpoczywaj po meczacej wizycie... eh dziwne ze Mama która powinna byc najwiekszym wsparcie jest Ci ciężarem. Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#374 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a po porodzie twoi rodzice znow przyjezdzaja z siostrzencem? |
||
|
|
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajne kapciuchy tez kupię jakieś w pepco w mojej torbie brakuje tylko koszul do spania, szlafroka i kapci. Resztę chyba mam chciałam brać jakieś suchary ale w moim szpitalu nie można jesc podczas porodu :/ koleżance ostatnio przez 20h nie pozwolili...
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chociaż nie mogę się doczekać...
|
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mam kapciuchy z Pepco. Szare z kokardka
![]() Baby w koncu biedna odpoczniesz sobie
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ona raczej z tych zimnolubnych wiec jej wierze ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A co do sucharow, to u nas tez jesc nie wolno. Ale ja biore sobie biszkopty i suchary na po
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza uwielbia pomidora i cykorię. I kradnie rodzynki i rurki ptysiowe z cukrem. Szynka ofc też. Ale ryby wędzonej nie zje. Za słone. |
|
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby, oby, oby.
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne kapciuszki
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zostaję, przynajmniej taką mam nadzieję
![]() po naszych ostatnich historiach (porody, rozwarcia ) tż się wystraszył i codziennie po kilka godzin coś tam dłubie w mieszkaniu. dzisiaj zawiozłam robotnikom farbę do pokoju małej (wybrałam jaśniejszy szary, jak wyjdzie jak biały to kupię ciemniejszy i na drugą ścianę dam ) bo we wtorek stolarz chce szafę montować....mąż musi jeszcze kontakty zainstalować, wykończyć szafki w kuchni, pomalować szafę od stolarza (bo 300 euro chciał za jej wykończenie, więc doszliśmy do wniosku że sami się tym zajmiemy, sknera ze mnie)...i później najgorsza część, organizowanie sobie tam życia Cytat:
mi tylko taka bardzo gruba przeszkadza, a taka normalna to nie. ale ja nawet jabłka jem z pestkami i ogonkiem ![]() tsaaaa tylko trzeba jeszcze znaleźć to odpowiednie ubranie, a neistety nie udało mi się. w sobotę może pojadę do centrum handlowego poszukać czy w coś wejdę żeby sesję zaklepać, jak nie to olewam ![]() Cytat:
![]() znalazłam 3 pieluszki bambusowe za 50zł na allegro, ale mają 70% bambusa a nie 100 i nie wiem co robić. i jeszcze się waham nad literkami z imieniem- czy brać materiałowe czy drewniane
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa i wzielam z canpolu majtki jednorazowe i sobie pomyslalam,ze po cc zeby mi nie uwieraly wezme l/xl ale sa ogromniaste naprawde
moze w sumie dobrze,lepiej zeby spadaly troche z tylka niz wzynaly sie ;p
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
No i nici z moich niecnych planów niepozorna, hariett do rozpoczętego 2 tygodnie. A z wrażenia nie zapytałam o jakim mówimy Ale przypuszczam, że chodzi o ten 38+0.uao świetna ta bluzeczka! Jerzyczka super, że po ktg wszystko ładnie hariett lubię takie uszczęśliwianie na siłę
|
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby, jak to jesz ogonek od jablka?
![]() Mi dzis szwagierka oznajmila,ze ona przyjezdza z moja tesciowa do szpitala jak urodze Kube.. I nawet jak sie obraze to i tak przyjezdzaja.. Nie wiem co mam o tym myslec,bo jakos chyba na wizyty takie ochoty miec nie bede.. |
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mi już przy porodzie było zimno, położna wysłała mnie pod prysznic a ja w sekundę byłam z powrotem pod kołderką
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do torby właśnie skarpetki muszę dopakować. I ładowarkę! Znając życie akurat mi się tel rozładuje
|
|
|
|
#389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam z innej firmy i malusie sa Lki. A te sa ogromne ale to naprawde dobrze beda wygodne i tak w nich bede lezec i chyba niepotrzebnie kupilam podklady bella mama bo ostatnio polozna na szkole rodzenia polecala te podklady z canpolu spakuje je do torby ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Ej! Moze glupie pytanie.. Brac suszarke? Ja nie wiem ale suszarka to dla mnie tak niezbedne urzadzenie ze nie wiem glupia jestem,ze pytan pewnie
|
||
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotka mówiła że i tak są Male. Ja wzięłam Mki, bo i tak wymiarowo są ok. Może otworzę i sprawdzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

czy coś dla mnie przed porodem... Powiedzcie mi po kiego grzyba?! Na razie ponoć jest to w fazie planów, ale kurcze... Mnie nikt nie jest potrzebny, ja potrzebuję skończonego remontu, który obiecali i jakoś tak średnio idzie... Czemu oni MUSZĄ być zawsze tacy hop do przodu? Jak tłumaczymy że czegoś tam nie chcemy to zawsze jest wmuszanie, mam dosyć czegoś takiego. I wspinaj się na wyżyny delikatnej, ale jednak odmowy 
Dasz rade jeszcze w 2paku posiedziec
) wiec troche pobede na miescie...

no i marne szanse na doczekanie świąt w dwupaku bo szyjka niby 2cm ma, ale już się przygotowuje do porodu, no więc lekko się zestresowałam, ale chyba pogodzę sie z ta myślą