Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 20:56   #361
niezdara
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Ja tez nie umiem sie wepchnąć przed kolejkę... Wszyscy patrzą jak na intruza jak tylko cieżarną widzą..
A jakie kapcie w pepco? Bo tez będę po nie jechac jutro albo w sobotę

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:56   #362
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Niech ktoś ze mną zostanie na styczeń bo sie sama boje
Ja bym chciała Ale w sumie dla mnie najważniejsze to rodzić po skończeniu remontu i choć lekkim ogarnięciu. Mama już się zapowiedziała że jak skończymy remont na okres świąteczny to z tatą przyjadą do nas i będą sprzątać

W ogóle moja mama rozmawiała z teściami i przekazała mi tajną informacje o której mam nie mówić tż i nie zdradzić teściom że o niej wiem... Ponoć teściu chce załatwić jakąś kobietę, moja mama powiedziała że położną czy coś dla mnie przed porodem... Powiedzcie mi po kiego grzyba?! Na razie ponoć jest to w fazie planów, ale kurcze... Mnie nikt nie jest potrzebny, ja potrzebuję skończonego remontu, który obiecali i jakoś tak średnio idzie... Czemu oni MUSZĄ być zawsze tacy hop do przodu? Jak tłumaczymy że czegoś tam nie chcemy to zawsze jest wmuszanie, mam dosyć czegoś takiego. I wspinaj się na wyżyny delikatnej, ale jednak odmowy

Ahnessy cudne te koty, teraz to już MUSZĘ wypróbować

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-10 o 21:00
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:57   #363
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jerzyczka - chyba żadne z dzieciaczków nie lubi ktg ale dobrze, że wszystko ok no i gratuluję spakowanej całej torby
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:58   #364
niezdara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ja bym chciała Ale w sumie dla mnie najważniejsze to rodzić po skończeniu remontu i choć lekkim ogarnięciu. Mama już się zapowiedziała że jak skończymy remont na okres świąteczny to z tatą przyjadą do nas i będą sprzątać

W ogóle moja mama rozmawiała z teściami i przekazała mi tajną informacje o której mam nie mówić tż i nie zdradzić teściom że o niej wiem... Ponoć teściu chce załatwić jakąś kobietę, moja mama powiedziała że położną czy coś dla mnie przed porodem... Powiedzcie mi po kiego grzyba?! Na razie ponoć jest to w fazie planów, ale kurcze... Mnie nikt nie jest potrzebny, ja potrzebuję skończonego remontu, który obiecali i jakoś tak średnio idzie... Czemu oni MUSZĄ być zawsze tacy hop do przodu? Jak tłumaczymy że czegoś tam nie chcemy to zawsze jest wmuszanie, mam dosyć czegoś takiego. I wspinaj się na wyżyny delikatnej, ale jednak odmowy

Uwielbiam uszczęśliwianie na siłę ...

Stary 2015-12-10, 20:58   #365
Casaa
Zakorzenienie

Czarnula Dasz rade jeszcze w 2paku posiedziec Pola juz konkretna wage ma

Jerzyczka ale na ktg skurcze sie nie pisaly?

My zaraz wycieczke do znajomych robimy bo nas mecza, ze juz ich nie kochamy bo nie ma czasu na przyjazd... No jak mamy miec czas jak o 20:20maz wrocil z pracu :-/ a remont stoi....

Jutro dzien dobroci dla zwierzatka bo jedziemy po elementy szafy i wozek odbieramy (szkoda, ze u tesciow bedzie stal, bo tu remont ) wiec troche pobede na miescie...

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:59   #366
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Niezdara, takie jak w zalaczniku za dyszke to stykna a przynajmniej nie musialam szukac
Magda, pogratulujesz jutro bo jeszcze to wszystko lezy obok torby ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449777581067.jpg (50,3 KB, 20 załadowań)
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:01   #367
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
uaoo ta bluzeczka <3 piękna
jak nowa

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Mi Tż zrobił dzisiaj dzień dziecka i kupił kilogram pistacji chyba się zachrupie
Mój kupił mi 6 kg mandarynek żebym nie musiała co chwilę po trochu kupować. Ale co tam te 6 kg jak jutro tego już nie będzie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
a ona nie szyje?
nawet nie pomyślałam, żeby do niej napisać

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:01   #368
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość

Ahnessy cudne te koty, teraz to już MUSZĘ wypróbować
uszczęśliwianie na siłe
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Czarnula Dasz rade jeszcze w 2paku posiedziec Pola juz konkretna wage ma

Jerzyczka ale na ktg skurcze sie nie pisaly?

My zaraz wycieczke do znajomych robimy bo nas mecza, ze juz ich nie kochamy bo nie ma czasu na przyjazd... No jak mamy miec czas jak o 20:20maz wrocil z pracu :-/ a remont stoi....

Jutro dzien dobroci dla zwierzatka bo jedziemy po elementy szafy i wozek odbieramy (szkoda, ze u tesciow bedzie stal, bo tu remont ) wiec troche pobede na miescie...

Wyslane z Lumia920.
W ogóle nie było skurczy
więc się cieszę musze dotrwac do terminu cesarki
Stary 2015-12-10, 21:01   #369
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Jesteśmy w łóżeczku!!! Narazie naubierana, w becie i przykryta kocem... Co godz mierzenie temp i ściąganie jednej warstwy. I jesli zacznie marznąć to wracamy do inkubatora
ale rewelacja, gratuluję

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja też już po wizycie. Jest mi lekko słabo bo okazało się ze mam 3 cm rozwarcia już no i marne szanse na doczekanie świąt w dwupaku bo szyjka niby 2cm ma, ale już się przygotowuje do porodu, no więc lekko się zestresowałam, ale chyba pogodzę sie z ta myślą Konradek waży już 3300 więc wg mojego lekarza nie mam powodów do niepokoju bo spokojnie może się już rodzić. Nawet był zadowolony ze coś sie zaczyna dziać bo przy cukrzycy lepiej urodzić wcześniej niż później, ze względu na możliwość starzenia sie łożyska.
Miałam pobrany gbs i muszę zawieźć próbkę do laba.

No zobaczymy co to będzie

Kolejna wizyta 21 grudnia (o ile doczekam)

o matko, sfiksowałabym z takim rozwarciem.

kurczę, nie pamiętam która z was zrobiła ozdoby na choinkę i wrzuciła dzisiaj foty, pomarańcze itd, ale wg mnie prześliczne.

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość

Mi się wydaje, że te nasze maleństwa to już szaleć nie będą, mój też juz sie tylko przesuwa, jak go usicnę gdzieś to się przesunie, jak się przekręce na bok to i on zmieni pozycje, ale żeby jakieś kopniaki czy ruchy jak kiedyś to już nie
mój gin powiedział że Olivia w ogóle nie ma już miejsca żeby się ruszać

Cytat:
Dziewczyny, Wam też tak sutki pękają i coś żółtego leci? :/
nie pękają, skóra sucha i swędzi, jak ścisnę mocno to żółty płyn się pojawia (kilka kropel)

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Eeee to i tak fajnie

A mnie dopadły głupie myśli i zaczęłam się zastanawiać co jeśli zacznę rodzić jak tz nie będzie w domu? do kogo dzwonić, czy po ciotkę z którą mam słaby kontakt, czy do pracy do tz, czy do mamy (160 km ode mnie), ale chyba najprędzej to po karetkę...
ja wsiądę w auto i pojadę, nie mam innej opcji

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
A ja jakoś za pomelo nie przepadam
a ja nie wiem co to pomelo tutaj pomelo to grejfrut nasz

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość

Im twardszy tym lepiej się go obiera i skórka odchodzi Ja z tą skórką to jem tylko pomarańcze - grejpfruty, pomelo to obieram
zaraz zaraz jak to jesz pomarańcze ze skorką?!

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
A ja jestem zla ja nie wiem... poszlam sobie do naszego wiejskiego sklepiku. Tam oczywiscie zgraja pijaczkow pod. Wchodze do sklepu a za mna tekst jednego "Ale duzy brzuch. Chyba niedlgo sie rozpruje". Na ogol staram sie nie byc chamska ale nie wytrzymalam. Odwrocilam sie i mowie do niego "Rozpruc to Ci sie moga spodnie na dup.ie" koles kolo 50. Wiem niegrzeczne to bylo ale nie wytrzymalam. Jakbym powiedziala o tym TZ-towi pewnie by poszedl mu jape obic...
mistrzyni ciętej riposty, serio. mi nigdy takie teksty w momencie nie przychodzą do głowy a później żałuję.
dzisiaj w leroy merlin była kolejka na 15 osób w kasie preferencyjnej a śpieszyłam się i źle się czułam, podeszłam i zapytałam czy mogę (pierwszy raz!!) i babka powiedziała że oczywiśćie, a ludzie w kolejce zaczęli komentować jak głupi...

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Zdjęcia! Jestem po uszy zakochana. Wiem, głupie! Ale takie to śliczne i mięciutkie i te kolorki...
o matko żółwik, wpadłam.

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Magdusia jak sie koles nie moze w jezyk ugrysc, to trzeba go sprowadzic do parteru.

Ruda tez dobrze, a tesc moglby miec odrobine wyczucia.

Viki moze dla nich to jest smieszne i uwazaja, ze to takie zabawne jest, jak sie powie ciezarnej, ze grubo wyglada. Mnie tez to wkurza. Wiem, ze przytylam troche wiecej niz zakladalam, no ale kurde to jest dalej tylko 14 kg
ja uważam że grubo wyglądam i tak też się czuję, dlatego ciągle się waham z sesją, bo nawet nie mam ubrań w których bym sensownie wyglądała - chodzę w dresach i koszulkach :/ i przekroczyłam już 10kg które sobie założyłam, ale mąż mi tłumaczy że na pewno szybko zrzucę, że ważniejsze jest żeby córka była zdrowa....ech sama nie wiem.

odsypiałam dzisiaj matkę i siostrzeńca, spałam 5 godzin w ciągu dnia

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:02   #370
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość

W ogóle nie było skurczy

więc się cieszę musze dotrwac do terminu cesarki

Super
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:03   #371
uaoo
Zakorzenienie

A ja mam kapcie z ikei za około 8 zł oczywiście białe, aby pasowały do białego szlafroka. Mam fazę na biel

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:13   #372
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
zaraz zaraz jak to jesz pomarańcze ze skorką?!

ja uważam że grubo wyglądam i tak też się czuję, dlatego ciągle się waham z sesją, bo nawet nie mam ubrań w których bym sensownie wyglądała - chodzę w dresach i koszulkach :/ i przekroczyłam już 10kg które sobie założyłam, ale mąż mi tłumaczy że na pewno szybko zrzucę, że ważniejsze jest żeby córka była zdrowa....ech sama nie wiem.
no z tą białą skórką w środku Nie z tą pomarańczową na wierzchu A grejpfruty obieram z tej białej błonki w środku

Ej!! 10kg to malutko!! Z tego większą część waży Olivia, łożysko, wody, macica Ty z tego przytyłaś może 2-3 kg Jak będziesz chodzić w dresach i wielkich koszulkach to będziesz czuć się grubo, bo to optycznie pogrubia! Ty to powinnaś tam śmigać w sukienkach i bluzkach podkreślających fajnie brzuszek zwłaszcza, że masz malutki zgrabniutki ! Uwierz mi - odpowiednie ubranie poprawia nastrój razy 100000000
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:13   #373
mojakaren
Zakorzenienie

Hariett bez sensu takie angazowanie sie tesciow na sile i co ta polozna to niby ma byc jakis prezent dla Ciebie? A jesli masz juz inna wybrana to co dwie beda na zmiane Cie odwiedzaly bez sensu..
Lepiej by zrobili pomagając w tym co najpilniejsze a nie wymyślając na siłę.

Baby ja wrzucałam dzis zdjęcia moich choinkowych wypocin Dziękuję! A Ty teraz odpoczywaj po meczacej wizycie... eh dziwne ze Mama która powinna byc najwiekszym wsparcie jest Ci ciężarem.

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:16   #374
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Mi Tż zrobił dzisiaj dzień dziecka i kupił kilogram pistacji chyba się zachrupie
jade jutro do lidla
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
odsypiałam dzisiaj matkę i siostrzeńca, spałam 5 godzin w ciągu dnia
dobrze ze pojechali, odpoczniesz sobie - zwlaszcza emocjonalnie
a po porodzie twoi rodzice znow przyjezdzaja z siostrzencem?
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:22   #375
niezdara
Rozeznanie

Cytat:
Niezdara, takie jak w zalaczniku za dyszke to stykna a przynajmniej nie musialam szukac
Magda, pogratulujesz jutro bo jeszcze to wszystko lezy obok torby ;p

Fajne kapciuchy tez kupię jakieś w pepco w mojej torbie brakuje tylko koszul do spania, szlafroka i kapci. Resztę chyba mam chciałam brać jakieś suchary ale w moim szpitalu nie można jesc podczas porodu :/ koleżance ostatnio przez 20h nie pozwolili...

Stary 2015-12-10, 21:23   #376
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
No ja tez tak chcialabym wytrzymac chociaz do polowy stycznia takze spokojnie

Ja też chociaż nie mogę się doczekać...
Stary 2015-12-10, 21:24   #377
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Tez mam kapciuchy z Pepco. Szare z kokardka

Baby w koncu biedna odpoczniesz sobie

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:26   #378
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne kapciuchy tez kupię jakieś w pepco w mojej torbie brakuje tylko koszul do spania, szlafroka i kapci. Resztę chyba mam chciałam brać jakieś suchary ale w moim szpitalu nie można jesc podczas porodu :/ koleżance ostatnio przez 20h nie pozwolili...
W pepco dosc duzy wybor,a szkoda mi bylo kasy na drozsze kapcie ;p od razu sobie tez skarpetki kupilam trzy pary,ponoc po cc zimno trzesie bardzo. Siostra meza dzis mi mowila,zebym nie myla wlosow po porodzie,sam prysznic bo ponoc idzie zamarznac tak trzesie jak znieczulenie puszcza a ona raczej z tych zimnolubnych wiec jej wierze

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

A co do sucharow, to u nas tez jesc nie wolno. Ale ja biore sobie biszkopty i suchary na po
Stary 2015-12-10, 21:26   #379
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Śliczne

Super Wytrzymacie

Też muszę to sprawdzić no i mój kot ma takie same upodobania kulinarne słyszałam, że koty nie czują słodkiego smaku to może dlatego słodycze im nie wchodzą?

Ja spróbuję do 8 wytrzymać

Nasza uwielbia pomidora i cykorię. I kradnie rodzynki i rurki ptysiowe z cukrem. Szynka ofc też. Ale ryby wędzonej nie zje. Za słone.
Stary 2015-12-10, 21:27   #380
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Hariett bez sensu takie angazowanie sie tesciow na sile i co ta polozna to niby ma byc jakis prezent dla Ciebie? A jesli masz juz inna wybrana to co dwie beda na zmiane Cie odwiedzaly bez sensu..
Lepiej by zrobili pomagając w tym co najpilniejsze a nie wymyślając na siłę.
Ja nie wiem w sumie po co, na co, bo tego teściu nie powiedział. No i halo, może to by tak mnie zapytać czy chcę widzieć kogokolwiek w domu? To nie jest tort, którego jak nie będę chciała jakoś się pozbędę, ubranka które wepchnę na dno szafy czy inne pierdoły. To jest człowiek który przyjdzie nie wiem po co, na co... Ale pewnie ostatecznie i tak się skończy na tym że naobiecuje i nie będzie miał kasy, bo u nich to obiecanego wiele wlezie Oby, oby, oby.

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:27   #381
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Fajne kapciuszki
Stary 2015-12-10, 21:29   #382
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Niech ktoś ze mną zostanie na styczeń bo sie sama boje
ja zostaję, przynajmniej taką mam nadzieję
po naszych ostatnich historiach (porody, rozwarcia ) tż się wystraszył i codziennie po kilka godzin coś tam dłubie w mieszkaniu. dzisiaj zawiozłam robotnikom farbę do pokoju małej (wybrałam jaśniejszy szary, jak wyjdzie jak biały to kupię ciemniejszy i na drugą ścianę dam ), w niedzielę mąż musi poprzesuwać meble z sypialni w inne miejsca (ciekawe jakie ) bo we wtorek stolarz chce szafę montować....mąż musi jeszcze kontakty zainstalować, wykończyć szafki w kuchni, pomalować szafę od stolarza (bo 300 euro chciał za jej wykończenie, więc doszliśmy do wniosku że sami się tym zajmiemy, sknera ze mnie)...i później najgorsza część, organizowanie sobie tam życia tzn. już bardzo chciałabym tam mieszkać, ale jednak przeraża mnie przeniesienie wszystkich rzeczy itd.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
no z tą białą skórką w środku Nie z tą pomarańczową na wierzchu A grejpfruty obieram z tej białej błonki w środku

Ej!! 10kg to malutko!! Z tego większą część waży Olivia, łożysko, wody, macica Ty z tego przytyłaś może 2-3 kg Jak będziesz chodzić w dresach i wielkich koszulkach to będziesz czuć się grubo, bo to optycznie pogrubia! Ty to powinnaś tam śmigać w sukienkach i bluzkach podkreślających fajnie brzuszek zwłaszcza, że masz malutki zgrabniutki ! Uwierz mi - odpowiednie ubranie poprawia nastrój razy 100000000
aaaa dobra, już rozumiem, z tą błonką mi tylko taka bardzo gruba przeszkadza, a taka normalna to nie. ale ja nawet jabłka jem z pestkami i ogonkiem

tsaaaa tylko trzeba jeszcze znaleźć to odpowiednie ubranie, a neistety nie udało mi się. w sobotę może pojadę do centrum handlowego poszukać czy w coś wejdę żeby sesję zaklepać, jak nie to olewam

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
jade jutro do lidla

dobrze ze pojechali, odpoczniesz sobie - zwlaszcza emocjonalnie
a po porodzie twoi rodzice znow przyjezdzaja z siostrzencem?
tak, ale będą rodzice, siostrzeniec i siostra - teraz problemem było to że matka była nim cały czas zajęta....tak naprawdę to ja nie mam ochoty żeby przyjeżdżali, ale twierdzą że muszą poznać małą - i rozumiem ten argument. na początku matka chciała z siostrą i małym przyjechać, bez ojca, ale wybiłam jej to z głowy - ani jedna ani druga nie są w stanie zaparkować w garażu domu w którym będą mieszkać więc musiałabym je wozić

znalazłam 3 pieluszki bambusowe za 50zł na allegro, ale mają 70% bambusa a nie 100 i nie wiem co robić. i jeszcze się waham nad literkami z imieniem- czy brać materiałowe czy drewniane

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:30   #383
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Aaa i wzielam z canpolu majtki jednorazowe i sobie pomyslalam,ze po cc zeby mi nie uwieraly wezme l/xl ale sa ogromniaste naprawde moze w sumie dobrze,lepiej zeby spadaly troche z tylka niz wzynaly sie ;p
Stary 2015-12-10, 21:31   #384
czarnulax
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny Trzymajcie za nas kciuki!! Generalnie tragedii już nie będzie jak by teraz się zaczęło, ale gin mówi, że lepiej jakby odsiedziała jeszcze min do tego 39 tygodnia No i nici z moich niecnych planów

niepozorna, hariett do rozpoczętego 2 tygodnie. A z wrażenia nie zapytałam o jakim mówimy Ale przypuszczam, że chodzi o ten 38+0.
uao świetna ta bluzeczka!
Jerzyczka super, że po ktg wszystko ładnie
hariett lubię takie uszczęśliwianie na siłę
Stary 2015-12-10, 21:32   #385
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Baby, jak to jesz ogonek od jablka?

Mi dzis szwagierka oznajmila,ze ona przyjezdza z moja tesciowa do szpitala jak urodze Kube.. I nawet jak sie obraze to i tak przyjezdzaja.. Nie wiem co mam o tym myslec,bo jakos chyba na wizyty takie ochoty miec nie bede..
Stary 2015-12-10, 21:34   #386
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa i wzielam z canpolu majtki jednorazowe i sobie pomyslalam,ze po cc zeby mi nie uwieraly wezme l/xl ale sa ogromniaste naprawde moze w sumie dobrze,lepiej zeby spadaly troche z tylka niz wzynaly sie ;p
Ooo fajne info. Bo ja swoich nie otwieralam a balam sie ze moj zadek w nie nie wlezie

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:34   #387
iola14
Rozeznanie

Cytat:
W pepco dosc duzy wybor,a szkoda mi bylo kasy na drozsze kapcie ;p od razu sobie tez skarpetki kupilam trzy pary,ponoc po cc zimno trzesie bardzo. Siostra meza dzis mi mowila,zebym nie myla wlosow po porodzie,sam prysznic bo ponoc idzie zamarznac tak trzesie jak znieczulenie puszcza a ona raczej z tych zimnolubnych wiec jej wierze

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

A co do sucharow, to u nas tez jesc nie wolno. Ale ja biore sobie biszkopty i suchary na po
Zgadzam się mi i po cc i po sn było zimno. Nie byłam w stanie do toalety iść bo tak mnie trzęsło, jak przy gorączce ale mi już przy porodzie było zimno, położna wysłała mnie pod prysznic a ja w sekundę byłam z powrotem pod kołderką
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:37   #388
czarnulax
Zakorzenienie

Ja do torby właśnie skarpetki muszę dopakować. I ładowarkę! Znając życie akurat mi się tel rozładuje
Stary 2015-12-10, 21:38   #389
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo fajne info. Bo ja swoich nie otwieralam a balam sie ze moj zadek w nie nie wlezie
Wlezie na bank mam z innej firmy i malusie sa Lki. A te sa ogromne ale to naprawde dobrze beda wygodne i tak w nich bede lezec i chyba niepotrzebnie kupilam podklady bella mama bo ostatnio polozna na szkole rodzenia polecala te podklady z canpolu wiec tez je dzis zakupilam spakuje je do torby

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Ja do torby właśnie skarpetki muszę dopakować. I ładowarkę! Znając życie akurat mi się tel rozładuje
Wlasnie! Ladowarka!
Ej! Moze glupie pytanie.. Brac suszarke? Ja nie wiem ale suszarka to dla mnie tak niezbedne urzadzenie ze nie wiem glupia jestem,ze pytan pewnie
Stary 2015-12-10, 21:38   #390
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:

Dotka mówiła że i tak są Male. Ja wzięłam Mki, bo i tak wymiarowo są ok. Może otworzę i sprawdzę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości