..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-27, 15:22   #4171
Paseczkowa
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ja juz w niedziele wymiękłami do dziś nie zaczełam porzadnie dietkowac. Dlatego po 4 calych dniach o bez sensu by przedluzac. Poprostu podchodze po raz kolejny. Najadlam sie tyle chleba slodyczy itp ze musze zaczac od niowa...... załamka....
a ja właśnie się nie najadłam tak solidnie- tylko jakieś drobne grzeszki. nie mam czego zaczynać od początku bo tak kompletnie nie zawaliłam. ale strasznie źle się czuję-psychicznie..
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 15:41   #4172
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Wkurzył mnie ten artykuł, bo podważa wiele zasad odnośnie Sb

http://zdrowie.onet.pl/1470584,2039,,,,grube_kla mstwa_i_szczuple_fakty,pr ofilaktyka.html

Co o tym myslicie ????
Trafiłam na ten artykuł jakiś czas temu i przyznam, że nie wydaje mi się ani trochę wiarygodny.
Stary 2008-02-27, 15:56   #4173
klatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Trafiłam na ten artykuł jakiś czas temu i przyznam, że nie wydaje mi się ani trochę wiarygodny.
Moim zdaniem także. Te nowinki nie są niczym poparte.

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 15:57   #4174
Camarilla
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj swiadomy- i powazny grzech- ale pierwszy praktycznie od 10 dni- zjadlam na sniadanie bułkę z pestkami dyni. Znow sie spieszyłam rano -mam teraz sporo nauki i nie żdażyłam nic zjesc- po drodze stwierdzilam ze musze cos zjesc bo nie bede mogla dobrze fukncjonowac. No i wszamałam bulke- była pyszna
Ciesze sie chociaz ze to nie jest wynik mojej slabej woli. Teraz w domu obiad- usmazylam na oliwie z oliwek rybke- ale byla jakas taka niedobra ze poszla do kosza w zamian jajecznica z twarozkiem i ogórkiem kiszonym. Czwartek i piatek w domu wiec bede grzeczna i regularnie bede jadła. Ide zaraz na silownie- do tego mysle czy nie kupic sobie karnetu na 10 wejsc na odnowe biologiczna- sauna, bicze wodne, wanna z hydromasazem plus mini silownia. Musze pomyslec bo fajna sprawa.
Juz sie nie moge doczekac drugiej fazy- zjesc owoca. Jakiegos ciemnego pieczywa nie bede wlaczac- póki az tak bardzo nie korci to nie ma sensu- jak bede miala ochote wtedy zjem jakas małą bułeczke pelnoziarnista czy cus.

Zastanawiam sie czy na drugiej fazie bede mogla jesc otręby granulowane- są w roznych wersjach- z jablkiem ze sliwkami, zytnie, pszenne. jak myslicie?

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 16:34   #4175
winka
Raczkowanie

Cytat:
ja juz w niedziele wymiękłami do dziś nie zaczełam porzadnie dietkowac. Dlatego po 4 calych dniach o bez sensu by przedluzac. Poprostu podchodze po raz kolejny. Najadlam sie tyle chleba slodyczy itp ze musze zaczac od niowa...... załamka....
ja też wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam ciepłego tosta, ale co tam dzisiaj się trzymam

Paseczkowa dziękuję za przepisy jutro robię meksykańską

winka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 17:44   #4176
kala2505
Zakorzenienie

Dziewczynki mam do Was jedno małe pytanko,pomóżcie proszę !!!
Otóż jak biorę therm line to mogę zacząć SB?? Liczę na Was i pozdrawiam z góry dzięki za pomoc!!!
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 18:08   #4177
white coffee
Raczkowanie

nie ma tych galaretek w biedronce ((
white coffee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 18:09   #4178
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam do Was jedno małe pytanko,pomóżcie proszę !!!
Otóż jak biorę therm line to mogę zacząć SB?? Liczę na Was i pozdrawiam z góry dzięki za pomoc!!!
ja biore TLII i jestem na SB. Wydaje mi sie ze tak. A tak pytanie z innej beczki pomaga ci TLII??
Stary 2008-02-27, 18:21   #4179
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Wkurzył mnie ten artykuł, bo podważa wiele zasad odnośnie Sb

http://zdrowie.onet.pl/1470584,2039,,,,grube_kla mstwa_i_szczuple_fakty,pr ofilaktyka.html

Co o tym myslicie ????
Rzeczywiście dosyć irytujący ten artykuł i moim zdaniem też mało wiarygodny, jakby to była prawda, to już by o tym "trąbiono na lewso i prawo

Cytat:
Napisane przez white coffee Pokaż wiadomość
nie ma tych galaretek w biedronce ((
Właśnie nie ma.... Specjalniepolazłam do biedronki żeby sprawdzić i tak jak myślałam galaretek bez cukru brak - są 3-paki owszem produkowane przez Gellwe dla biedronki, ale mają cukier

w związku z tym zgrzeszyłam dwoma pierniczkami w lukrze (z biedronki - uwielbiam je i nie jest mi z tego powodu przykro

Edytowane przez asiol
Czas edycji: 2008-02-27 o 21:18 Powód: zjadła się literksa hih
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 18:37   #4180
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
ja biore TLII i jestem na SB. Wydaje mi sie ze tak. A tak pytanie z innej beczki pomaga ci TLII??
Wiesz co,biorę tak od tygodnia i narazie niewiem ale obiecuję odpowiedzieć Ci na to pytanko w sobotę bo mam warzenie,oki??
Dzięki za odpowiedź. A moje pytanie wyszło dlatego bo podobno na SB nie można kofeiny,czyż nie?? A TLII ma jej trochę :P (jak się mylę to proszę o sprostowanie )pozdrawiam
Stary 2008-02-27, 18:44   #4181
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Wiesz co,biorę tak od tygodnia i narazie niewiem ale obiecuję odpowiedzieć Ci na to pytanko w sobotę bo mam warzenie,oki??
Dzięki za odpowiedź. A moje pytanie wyszło dlatego bo podobno na SB nie można kofeiny,czyż nie?? A TLII ma jej trochę :P (jak się mylę to proszę o sprostowanie )pozdrawiam
no niby tak,niby nie wolno ale ja itak biore. Lepiej zgrzeszyc troche ta kofeina bo przeciez tego duzo nie jest w tabletkach a miec powera do cwiuczen i dodatowo spalac tluszczyk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 18:46   #4182
onaella
Zakorzenienie

hej Dziewczynki, ja dzis sie zważyłam i kolejny kilogram mniej i centymetr na brzuchu
niestety ale uda to masakra tylko 1 cm na jednym a drugie bez zmian, ehhh.....czemu mi z nich szybciej nie spada dobijają mnie te moje wstętne udziorka ide sobie coś ładnego na pznokietkach namalowac to może mi sie lepiej zrobi

pozdrawiam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:07   #4183
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki, ja dzis sie zważyłam i kolejny kilogram mniej i centymetr na brzuchu
niestety ale uda to masakra tylko 1 cm na jednym a drugie bez zmian, ehhh.....czemu mi z nich szybciej nie spada dobijają mnie te moje wstętne udziorka
gratuluje Onaella kolejnych sukcesów, a o uda to sie nie martw taka już to uroda, lepiej mieć murzyńskie udziora niż brzuchol bo to sexi jest
Cytat:
no niby tak,niby nie wolno ale ja itak biore. Lepiej zgrzeszyc troche ta kofeina bo przeciez tego duzo nie jest w tabletkach a miec powera do cwiuczen i dodatowo spalac tluszczyk
Co do kofeiny to popieram, też wypijam dużo kawy i jeszcze tam jakąś slim cafe hektolitrami, jak dobrze pamietam zakaz dotyczy tego że kofeina wzmaga apetyt. I na to trzeba uważać

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość

Zastanawiam sie czy na drugiej fazie bede mogla jesc otręby granulowane- są w roznych wersjach- z jablkiem ze sliwkami, zytnie, pszenne. jak myslicie?
O otrębach już coś było, wydaje mi się że wolno, one zresztą
słodzone chyba fruktozą są

Dziś na kolacyjke było chili con carne z przepisu nadwornego kuchmistrza...Ahcak

A teraz nalałam sobie winka i czuje się bosko(jakbym głupoty pisała to mówcie)
Już mineło 30 dni diety i choć wielkich spadków wagi nie zaliczyłam, to fantastycznie się czuje. W dużej mierze to zasługa tego forum. wiec wysyłam wszutkim wieczorne buziole
Ide jeszce troche tego wina se dolać
Stary 2008-02-27, 19:17   #4184
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Są dozwolone, ja dodaję do serków sobie i mam pszenne zwykłe, bo jak kupowałam i przeglądałam skład tych ze śliwkami i jabłkami, które są pyszka, to tam jest syrop glukozowo-fruktozowy i coś tam jeszcze, więc wybrałam naturę i mam otręby pszenne Sante mniamiii

Ja dziś mam taki dzień jak kobieta w ciąży, takie zachcianki i takie połączenia, że hohohoho i przez to kursowałam do sklepu co chwila i jakoś źle się czuję, może coś z ciśnieniem sie robi, w sumie zapowiadali zmianę pogody pod koniec tygodnia, to może jestem jakimś meteopatą czy jak mu tam Głowa mnie boli... trzeba tabletkę wziąć!

Cytat:
Napisane przez telik
Co do kofeiny to popieram, też wypijam dużo kawy i jeszcze tam jakąś slim cafe hektolitrami, jak dobrze pamietam zakaz dotyczy tego że kofeina wzmaga apetyt. I na to trzeba uważać
Otóż to... wyprzedziłaś mnie kofeina nie jest zabroniona na SB, tylko Agatston pisze, że czasami może obniżyć poziom glukozy i wzmóc apetyt, ale na każdego działa inaczej.

Cytat:
Napisane przez telik
Dziś na kolacyjke było chili con carne z przepisu nadwornego kuchmistrza...Ahcak
Eee tym razem to nie mój przepis, tylko PriVativ chyba albo Onaelli, bo one pewnego dnia dały zastrzyk książki kucharskiej

Cytat:
Napisane przez telik
A teraz nalałam sobie winka i czuje się bosko(jakbym głupoty pisała to mówcie)
Już mineło 30 dni diety i choć wielkich spadków wagi nie zaliczyłam, to fantastycznie się czuje. W dużej mierze to zasługa tego forum. wiec wysyłam wszutkim wieczorne buziole
Ide jeszce troche tego wina se dolać
ZazdroszczęCi... za mną tez chodzi dziś od rana winko, ale nie będę sama piła do monitora, a dziś taki dzień, że nie mam kogo ściągnąć na popijawkę mini albo i nie mini. Właśnie mam straszliwą ochotę na coś dużego, bo w sumie ostatni raz to był Sylwester, a to do mnie nie podobne

Onaella wczoraj Cię nie było i się zastanawiałam gdzie jesteś, pewnie w tajemnicy robiłaś jakąś jednodniową głodówkę i nie chciałaś się przyznać, że nic nie jadłaś a dziś 1 kg mniej Żartuję Kochanie Świetnie, gratuluje wyników

PS. Onaella gdzie mieszkasz w Lbn?

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:23   #4185
kala2505
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo dziękuje za rady co do TLII. Bardzo się cieszę z tego powodu bo juz od dawna chce zacząć SB ale myślałam że przez tą kofeinę nie będe mogła :P dzięki dziewczyny wiedziałam że mogę na Was liczyć do zobaczenia niedługo,teraz będe tu bywać częściej no bo nie ma to jak profesjonalne rady
Stary 2008-02-27, 19:24   #4186
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Są dozwolone, ja dodaję do serków sobie i mam pszenne zwykłe, bo jak kupowałam i przeglądałam skład tych ze śliwkami i jabłkami, które są pyszka, to tam jest syrop glukozowo-fruktozowy i coś tam jeszcze, więc wybrałam naturę i mam otręby pszenne Sante mniamiii

Ja dziś mam taki dzień jak kobieta w ciąży, takie zachcianki i takie połączenia, że hohohoho i przez to kursowałam do sklepu co chwila i jakoś źle się czuję, może coś z ciśnieniem sie robi, w sumie zapowiadali zmianę pogody pod koniec tygodnia, to może jestem jakimś meteopatą czy jak mu tam Głowa mnie boli... trzeba tabletkę wziąć!

Otóż to... wyprzedziłaś mnie kofeina nie jest zabroniona na SB, tylko Agatston pisze, że czasami może obniżyć poziom glukozy i wzmóc apetyt, ale na każdego działa inaczej.

Eee tym razem to nie mój przepis, tylko PriVativ chyba albo Onaelli, bo one pewnego dnia dały zastrzyk książki kucharskiej

ZazdroszczęCi... za mną tez chodzi dziś od rana winko, ale nie będę sama piła do monitora, a dziś taki dzień, że nie mam kogo ściągnąć na popijawkę mini albo i nie mini. Właśnie mam straszliwą ochotę na coś dużego, bo w sumie ostatni raz to był Sylwester, a to do mnie nie podobne

Onaella wczoraj Cię nie było i się zastanawiałam gdzie jesteś, pewnie w tajemnicy robiłaś jakąś jednodniową głodówkę i nie chciałaś się przyznać, że nic nie jadłaś a dziś 1 kg mniej Żartuję Kochanie Świetnie, gratuluje wyników

PS. Onaella gdzie mieszkasz w Lbn?
Ahcak mieszkam na Czubach. A i wiesz, że my sie dobrze znamy! he he he...ostatnio to odkryłam i miałam Ci powiedzieć jak sie widziałyśmy ale sie spieszyłam i nie mogłam na Ciebie poczekać A teraz kombinuj skąd sie znamy

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 19:30   #4187
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Ahcak mieszkam na Czubach. A i wiesz, że my sie dobrze znamy! he he he...ostatnio to odkryłam i miałam Ci powiedzieć jak sie widziałyśmy ale sie spieszyłam i nie mogłam na Ciebie poczekać A teraz kombinuj skąd sie znamy
Na 100% z uczelni ;p Hmm poznałaś mnie ze zdjęcia na pewno, a że dobrze sie znamy hmmmm ciekawe jak masz na imię To nie fair bo ja nie widzę Twojego zdj Napisz mi kim jesteś tu albo na pm O matko , ale to mnie zaintrygowało, teraz będę myślała ...

Stary 2008-02-27, 19:32   #4188
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100% z uczelni ;p Hmm poznałaś mnie ze zdjęcia na pewno, a że dobrze sie znamy hmmmm ciekawe jak masz na imię To nie fair bo ja nie widzę Twojego zdj Napisz mi kim jesteś tu albo na pm O matko , ale to mnie zaintrygowało, teraz będę myślała ...
tzn. dobrze, może nie dobrze ale sie znamy a razem chodzimy na seminarium, a imię skojarz z nicku

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 19:36   #4189
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hahah już wiem, no tak... facet w UK, pamiętam nasz wypad po świętach z promotorem i wtedy o tym mówiłaś, no wtedy jeszcze nie byłaś na SB i jadłaś takie pyszności, aaaa jak ja wam wtedy zazdrościłam, a ja wtedy raz jedyny zgrzeszyłam z przymusu tym barszczem Ale fajnie, że ktoś znajomy... i będę obserwować postępy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 19:41   #4190
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah już wiem, no tak... facet w UK, pamiętam nasz wypad po świętach z promotorem i wtedy o tym mówiłaś, no wtedy jeszcze nie byłaś na SB i jadłaś takie pyszności, aaaa jak ja wam wtedy zazdrościłam, a ja wtedy raz jedyny zgrzeszyłam z przymusu tym barszczem Ale fajnie, że ktoś znajomy... i będę obserwować postępy!
ja właśnie Cie skojarzyłam po tym jak opisywałaś duuuzo wcześniej na wątku o tym barszczyku, ehhh...ale były przysmaki wtedy, ale szkoda ze nie wiedziałam wtedy w ogóle o istnieniu SB bo napewno już wtedy bym zaczęła ją a teraz była bym szczupła i piękna Ale mam nadzieje, że już takich wypadów nie będzie po tych świętach....choć jajeczka dozwolone

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 19:43   #4191
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
ja właśnie Cie skojarzyłam po tym jak opisywałaś duuuzo wcześniej na wątku o tym barszczyku, ehhh...ale były przysmaki wtedy, ale szkoda ze nie wiedziałam wtedy w ogóle o istnieniu SB bo napewno już wtedy bym zaczęła ją a teraz była bym szczupła i piękna Ale mam nadzieje, że już takich wypadów nie będzie po tych świętach....choć jajeczka dozwolone
Nie przesadzaj, darmo i pysznie było... ciesz się hehehe a ja zaczęłam wtedy i jeszcze szczupła i piękna nie jestem więc dużo nie straciłaś

Stary 2008-02-27, 19:47   #4192
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przesadzaj, darmo i pysznie było... ciesz się hehehe a ja zaczęłam wtedy i jeszcze szczupła i piękna nie jestem więc dużo nie straciłaś
ale już niedługo będziemy wszystkie szczuplutkie, Piękne to nie bo PIĘKNE TO JUŻ JESTEŚMY!!!!!!

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 19:54   #4193
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
ale już niedługo będziemy wszystkie szczuplutkie, Piękne to nie bo PIĘKNE TO JUŻ JESTEŚMY!!!!!!
Jak już wiem kim jesteś to już rozumiem skąd ten optymizm na forum

Ale dziewczyny teraz to nam doszła motywacja niezła, nie Onaella? Tak to sie było anonimowym, a teraz hmmm już czuje co tydzień ten wzrok na sobie

Dobra koniec prywatnych gadek ;p

To co tam Kobiety na plaży słychać?

Stary 2008-02-27, 20:00   #4194
onaella
Zakorzenienie

PriVativ mam do Ciebie prośbę, pisałaś wcześniej to tym pilingu kawowym, ja czytalam na którymś wątku, że to sie zalewa kawę gorącoą wodą i..... i właśnie nie pamiętam czy coś sie tam dodawało jeszcze I to robiłas 3 - 4 razy w tygodniu?? bo ja w sumie nie mam wielkiego cellulitu, tylko jak ścisnę no ale wiadomo jak to z nim jest, że może zacząć sie powiekszać, a tego nie chcę.

Aha i ma któraś z Was problem z rozstępami bo mi sie zaczynają robić, mimo, że nawilzam skóre. I jak sobie radzicie?? ja już wszystkie możliwe wątki na wizażu przeczytałam i normalnie zgłupiałam

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 20:29   #4195
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
PriVativ mam do Ciebie prośbę, pisałaś wcześniej to tym pilingu kawowym, ja czytalam na którymś wątku, że to sie zalewa kawę gorącoą wodą i..... i właśnie nie pamiętam czy coś sie tam dodawało jeszcze I to robiłas 3 - 4 razy w tygodniu?? bo ja w sumie nie mam wielkiego cellulitu, tylko jak ścisnę no ale wiadomo jak to z nim jest, że może zacząć sie powiekszać, a tego nie chcę.

Aha i ma któraś z Was problem z rozstępami bo mi sie zaczynają robić, mimo, że nawilzam skóre. I jak sobie radzicie?? ja już wszystkie możliwe wątki na wizażu przeczytałam i normalnie zgłupiałam
ja nie zalewalam kawy goraca woda. ja poprostu zbieralam fusy z zaparzanej kawy i dodawalam do nich zel pod prysznic. A co do rozstepow to ja niemam wiec nie pomoge...
Stary 2008-02-27, 20:32   #4196
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie zalewalam kawy goraca woda. ja poprostu zbieralam fusy z zaparzanej kawy i dodawalam do nich zel pod prysznic. A co do rozstepow to ja niemam wiec nie pomoge...
to jutro wyprobuje z tą kawą! Poczekam az tata sobie kawę wypije i grzeczna córeczka zabierze szklankę do umycia

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 20:52   #4197
k_asiaczek
Zadomowienie

Ahcak też ostatni raz piłam w Sylwestra i jak dla mnie to meeega długo, aż się dziwię, że tyle wytrzymuję

ja mam rozstępy ale nie mogę sobie z nimi poradzić najpierw pozbędę się cellulitu a potem pomyślę o rozstępach

ja dziś zjadłam trochę mojej sałatki z groszkiem bo na innym forum poświęconym south beach dziewczyny piszą, że można poza tym nie ma go tam nie wiadomo ile

a i dziś się ważyłam i 1kg mniej
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 20:55   #4198
Camarilla
Zakorzenienie

A ja dzisiaj nagrzesyzłam, ze hoho- jak nigdy- ale nie zaluje- a co
Rano bułka z dynią i po południu kilka lyków coli light i dwie kostki czekolady
A to wszystko z radosci poszlam na silwonie zakładam spodenki- hm luzne Ide na salę- a tam takie wielkie lustra- patrze hm- jak mi schudly nogi No to sie ucieszylam az zgrzeszylam
Jutro bede sie trzymac. Chciałam przedłuzyc I faze ale stwierdzilam, ze nie bede przesadzac. Przejde spokojnie na durgą- bez grzeszków. Zmartwiło mnie to ze spadło mi z piersi mimo, ze mam niewielkie. Ale zaczelam brac tabletki anty- licze w ich magiczna moc powiekszenia biustu
No to tyle. Nie bierzcie dzis pryzkładou ze mnie plazowiczki- dzis to ja w cieniu pod drzewem lezałam
Do juterka

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 21:22   #4199
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
Ahcak też ostatni raz piłam w Sylwestra i jak dla mnie to meeega długo, aż się dziwię, że tyle wytrzymuję

ja mam rozstępy ale nie mogę sobie z nimi poradzić najpierw pozbędę się cellulitu a potem pomyślę o rozstępach

ja dziś zjadłam trochę mojej sałatki z groszkiem bo na innym forum poświęconym south beach dziewczyny piszą, że można poza tym nie ma go tam nie wiadomo ile

a i dziś się ważyłam i 1kg mniej
k_asiaczek wiesz, jeżeli mogę Ci doradzic to nie odkładaj robienia czegos z rozstępami, bo jednynie masz szansę na zachamowanie ich i w miarę wybielenie gdy są swierze, a najbardziej do około 3 miesięcy od powstawania, a potem będzie już tylko gorzej je wybielić.

i gratuluje kilogramika mniej

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-27, 21:28   #4200
asiol
Rozeznanie

Cytat:
A ja dzisiaj nagrzesyzłam, ze hoho- jak nigdy- ale nie zaluje- a co
Rano bułka z dynią i po południu kilka lyków coli light i dwie kostki czekolady
A to wszystko z radosci poszlam na silwonie zakładam spodenki- hm luzne Ide na salę- a tam takie wielkie lustra- patrze hm- jak mi schudly nogi No to sie ucieszylam az zgrzeszylam

uśmiałam się
a tak wogóle to gratuluję
ja niestety nie mam spektakulanych efektów diety
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości