![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja myślałam, że to dla Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Ewuś
![]() ![]() Zuziuniu, mój małż to może z Twoim się kiedyś spotkał, bo tez myśliwy ![]() Dziś planowałam wyjść z pracy o 18-tej, pojechać do Galerii Centrum i kupić sobie paletkę do brwi Inglota. Już chyba w zeszłym roku myślałam o takiej paletce, ale jak widzialam niektóre - jeden cień ciemny, drugi jasny, bez możliwości wymiany - to odpuszczałam. Dopiero L_V mnie uświadomiła, że paletki Inglota sa wymienne, tak samo jak te do cieni. No dobra. Dochodzi osiemnasta, dzwoni telefon, odbiera koleżanka. Słucha i widze jej wyraz twarzy. Juz wiem, że prędko nie wyjdziemy. Wyszłyśmy 1,5 godziny później - telefonowalyśmy jak wściekłe, wisimy obie na telefonach, a tu nam komórki dzwonią, bo szefowa łapie nas na komórki, tu telefony z Włoch od wściekłej i skonfliktowanej grupy, która pożarła się już w drodze do Włoch, a teraz ma wracac do domu i pożarła się dziesięć razy mocniej - groźba wepchnięcia bagazy i nart do kibla oraz perspektywa zablokowania drzwi i zostawienia bagazy osób, które pojechały sobie do Polski zostawiając bagaże. No po prostu miodzio. Sytuacja tak absurdalna, że z koleżanką niemal płakałyśmy ze smiechu. A jak poszlam do GC, to pani mnie poinformowala, że nie maja paletek, paletki to w Złotych Tarasach. ![]()
#4175 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasturcjo ![]() ![]() Blue ![]() ![]() Ktoś miał wątpia? ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-12 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jutro tam bede bo TZ jedzie po kurtke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() TZ mojej siostry ma, jak dla mnie to sie nie oplaca ![]() ![]() Cytat:
STO LAT! STO LAT! STO LAT! ![]() ![]() Moja dzisiejsza nauka plywania to totalna porazka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
BAN stały
|
Tu się musi wypowiedzieć osoba, która ma podpis pt. "Czarnazuzia wymiata"
![]() ![]() Beze mnie... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny! No i Gryksiu.
![]() Właśnie 20 min. temu wróciłam do domu z Warszawy. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4183 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryksiu- odpaliłeś linka? To Isabelle Adjani w w scenie z filmu Opętanie żuławskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
No wiesz.... ![]() Cześć Be Marleno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Czekam na Ragnarok
|
Aragonte - wszystkiego najlepszego!
Dostałam dzisiaj nowy lek i nawet zaczęłam się uśmiechać po nim do kota, do teraz mi się spać nie chce, a ponoć powoduje u niektórych senność. Żałuję, że ktoś mnie tutaj kiedyś potraktował jak potraktował, a reszta tej osobie przytupnęła i teraz mnie ignoruje. Naprawdę pomagało mi pisanie na tym forum, ale wiem, że większości to przeszkadza. 1,5 roku temu też byłam w kiepskim stanie, ale mogłam się wygadać pisząc i to mi po części pomogło. Teraz nie mam nawet takiej możliwości. W sumie nie wiem po co się żalę, ale chciałabym, żeby pewne osoby wiedziały, że niektórych rzeczy się nie pisze lub nie mówi i liczyły się z konsekwencjami. Ja staram się nie ranić, bo zwykle wyczuwam z jakim typem osoby mam do czynienia. No i tyle. Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agaronte najlepszego i spełnienia marzeń.
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
niecnotliwa dziewica
|
Aragonte, wszystkiego najlepszego i mnóstwa pachnących przyjemności
![]() ![]() ![]() Edyto, generalnie nie chodzi o to, co konkretnego Czarnazuzia1 napisała, powiedziała lub zrobiła, ale ogólnie o to, ze jest wspaniałą, życzliwa osobą i daje się to odczuć w każdej sytuacji. Ja się w pełni podpisuje pod tym stwierdzeniem "Czarnazuzia wymiata" ![]() No dobra, idę pod prysznic bo się nie zwlekę na to swoje rendez vous . Mężczyzna mnie się rozczaruje ![]()
#4190 |
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Pragnienie wygnało mnie z łóżka - oto powód mojej bytności na forum o tej godzinie, w sobotę ![]() ![]() ![]() Fenris... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Aragonte- moc pachnących życzeń
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajną sobotę mam- zjadłam śniadanie w łóżku czytając książkę. Potem posprzątałam, wskoczyłam pod prysznic, a teraz szykuję się do wyjścia- przejdę się do pobliskiego CH pooglądać sobie różne rzeczy, powąchać co nieco i może przy okazji nabyć już jakieś prezenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Jak przetłumaczyć cool greens w nutach zapachowych?
![]() |
#4194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit. I rację ma Margot. Czarnazuzia wymiata, bo to dobry człowiek jest i już ![]() edit. Fenris - nie wiem konkretnie o co chodzi, ale jeśli masz problemy ze sobą (domyślam się, że coś na tle nerwowym.....?) i wypowiadanie na tym forum Ci pomaga, przynosi choć małą ulgę, to wypowiadaj się do woli. Każdego z nas mogą dopaść nerwice, depresje, czy nawet schizofrenia i nie znamy dnia ani godziny, kiedy to się może przydarzyć. I nikt nie chciałby być w takiej chwili osamotniony. My, perfumomaniacy, powinniśmy się trzymać razem.
Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-12-13 o 13:11 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||
BAN stały
|
Nie musisz dziekowac
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
BAN stały
|
U niego zawsze są magiczne lustereczka, w którekolwiek bym nie spojrzał, widzę sam sex
![]() ![]() Wyluzowane liście? ![]() Oczywiście, że możesz ![]() ![]() Ooo Tyyy... ![]() ![]() --- Pryszcze mi powyłaziły, i gdyby nie zmarszczka tu i ówdzie mógłbym robić za statystycznego gimnazjalistę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Agnyska pozdrawia Perfumy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.