![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Kurcze..jak to znasz go tyle lat..i nic dziwnego nie zauwazylaś?. Wręcz przeciwnie pisalas nam ze jest super gosciem..a tu Twoj TZ po jednym spotkaniu stwierdzil ze jest dziwny
![]() Dziwna sprawa. Co zrobic?. Ja pewnie chcialabym wybadać co takiego siedzi w jej męzu. Spotykałabym sie z nimi jak najczęsciej. A później no cóz....przekonywałas ją że mąz jest OK..teraz bedziesz musiala ją przekonac ze warto zacząć zycie od nowa z kims innym.
#4172 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co u mnie... Niezmiennie jestem szczęśliwa ze swoim TŻ, w sylwestra minęło już 7miesięcy jak jesteśmy razem. Kocham go bardzo i nigdy w życiu nie czułam się bardziej kochana, a z dnia na dzień czuję, że on kocha mnie jeszcze bardziej i działa to też w drugą stronę. Czasami aż ciężko mi uwierzyć, że związek dwóch osób może być tak cudowny, pełen wolności i zrozmienia. Dziś jest pierwszy dzień po moim ponad 2tyg urlopie w górach i powiem Wam, że cholernie ciężko mi wrócić do rzeczywistości. Wydaje mi się, że w dużym mieście nie ma w ogóle powietrza, duszą mnie spaliny. Marzę, żeby wyrwać się stąd jak najszybciej. Sylwester spędziłam oczywiście z TŻ, ogólnie ten czas był bardzo aktywny, narty, deska, spacery, wycieczki. Dzieki niemu czuję, że żyję pełnią. Z ciekawostek jeszcze, to zabrałam się za nowe robótki ręczne i stworzyłam dwie lalki, jedną dla mojej małej siostrzyczki, drugą dla przyjaciółki, a mój TŻ otrzymał w świątecznym prezencie ręcznie malowaną koszulkę. Wszyscy zadowoleni, a ja chyba najbardziej widząc ich uśmiechnięte buzie. Co do n-k, wróciłam niedawno, ale w pełnym ukryciu, także jeśli byćie mogły to poproszę Wasze dane raz jeszcze na PW, bo również bardzo bym chciała zerkać co tam u Was się nowego dzieje ![]()
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Tzn. nie wiem, może mąż ogląda z a dużo filmów psychologicznych ![]() Po pierwsze nie patrzy nigdy w oczy rozmówcy, po drugie ciągle ironizuje, po trzecie tyranizuje ją i dzieci, po trzecie nie ma poczucia rzeczywiśtości.... To tak w skrócie musiałam podać konkretne przykłady aby zobrazować to ![]() I jest jeszcze coś, co robi głupiego, a co odkryliśmy dzięki tej wizycie , podaje się na forum nk za kogoś innego (zmyslone dane) i próbował nawiązać znajomość z moim mężem.....nie wiedzieliśmy kto to jest ale wygadał się szczegółem i wiemy, że to on ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Nemus bardzo bardzo bardzo sie cieszę ze tak pięknie Ci sie ukalda.
Kolejna szczęsciara w wątku z cudownym facetem u boku. ![]() Nema i wiesz ze tak bedziecie się kochac bardziej i bardziej...poważnie.:ehem : ![]() Czlowiekowi wydaje sie ze już bardziej się nie da...a jednak po czasie okazuje się ze da sie i to jak!! ![]() Zazdroszczę 2 tygodniowego urlopu w gorach. Toz to rozpusta. Nie moge zdjęc zobaczyć bo mi sie nie otwierają od paru dni..nie wiem o co komon ![]()
#4175 |
Zakorzenienie
|
W jaki sposób tyranizuje?
że jest ironiczny to bym nie uznawała za objaw, niektórzy tak mają. I jak nie ma poczucia rzeczywistości? Ja bym się bacznie przyglądała, nie mówiąc nic przyjaciólce na razie, żeby sprawdzić czy Ci się potwierdzi.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Rozeznanie
|
Cześć Nemo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dorinko, co to za historia z tym psychopatą? Czasem tak jest, że znasz kogoś długo i nie widzisz/nie zwracasz uwagi na pewne jego "dziwne" cechy. A potem osoba z zewnatrz przychodzi i od razu cos zauważa, także kurcze, mąż może mieć rację ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- A w ogóle to nie wiem czy Wam pisałam, dodzwoniłam się wczoraj do 2giej firmy, na której bardzo mi zależało, a ostatnia rozmowa miała być dosłownie na dniach. No i dowiedziałam się że im się "trochę poprzesuwało", że rozmowy beda pod koniec stycznia a przyjecia w marcu. Kto bedzie tyle czekał? ![]() Edit: Haniu, ja też tak mam. Jakoś mi się nie otwierają w Firefoxie, ale w Operze już wszystko działa. Może kwestia przeglądarki jakiej używasz?
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-06 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Możliwe, że Ty masz w głowie obraz tego kolegi sprzed 14 lat, widzisz go takiego jak był dawniej, a przecież w tym czasie mógł się bardzo zmienić. Skoro ta koleżanka kilka razy go zdradziła to jednak musiał być jakiś powód. Przeważnie jeśli w związku jest wszystko dobrze to nie szuka się ciepła, wsparcia, czułości gdzie indziej... Jedno jest pewne, jesteś w sytuacji nie do pozazdroszczenia... Przecież nie możesz już dalej się w to nie mieszać, bo jednak w pewnym stopniu skłoniłaś ją do pozostania z nim... Co jeśli okaże się, że on to serio psychopata?? Ja na Twoim miejscu umówiłabym się na szczerą rozmowę, nie wyskoczyła od razu z tekstem że jej Tż to jednak psychol, ale powiedziała, że po ostatnim spotkaniu zauważyłaś, że on wcale nie jest taki idealny... Istnieje jeszcze możliwość, że Twój Tż się myli... heh... Sytuacja cholernie trudna, mam nadzieję Dorinko, że jakoś sobie poradzisz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Żyj marzeniami. Edytowane przez pollynema Czas edycji: 2009-01-06 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Zaro oj, dlaczego od razu kreskę! skoro zrobili już jedną częśc rekrutacyją wątpię aby chcialo im sie wszystko rozpoczynac na nowo. Zaproszą te osoby ktore juz u nich byly.
Moga Cię jeszcze milo sie zaskoczyc...na wiosnę ![]() Dorinko ja bym poobserwowała. Przyjaciołka nazeka na niego? Czy te skoki w bok to niby tak bez przyczyny?
#4180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Haniu, to prawda ![]() ![]() Zaro glowka do gory, niedlugo bedziesz sie nam chwalic tym ze pracujesz i masz ciekawe zajecie ![]() ![]() Nema, no prosze widac ze odkrylas nowe talenty, braawo A na pw to ja prosze Twoje dane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nema sliczne lale..takie poduszeczkowe lale ![]() Te farbki dość trwale?..czy po kilu praniach z wilka nic nie pozostanie?
![]() |
#4184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie kochane
![]() nie mam dzis sily, wlasnie wrocilam z podboju sklepow budowlanych znowu ehh a jestem zmeczona bo spalam dzis tylko ze dwie godziny bo mnie cala noc zab bolal, znowu musze isc do dentysty ![]() Nemo fajnie, ze jestes ![]() ![]()
#4187 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Svinecko, miło mi bardzo ![]()
Żyj marzeniami. Edytowane przez pollynema Czas edycji: 2009-01-06 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, postaram sie nie marudzić. Jak marudzę to sama siebie nie znoszę ![]() Gdzie wczoraj porwałaś TŻ? Był zdziwiony? ![]() Dorinko, ja się zgadzam z Mango. Może umów sie z koleżanką w spokojnym miejscu, zacznij jakoś delikatnie temat "nie idealności" jej męża, może sama powie coś więcej? Jeśli jej ciężko i źle z nim to na pewno potrzebuje się wygadać.
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pollynema my też się nie znamy, ale wiem, że masz wyobraźnie i jesteś uzdolniona.Super koszulka i laleczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz skoro to ta firma w ktorej chcialabys pracować, moze warto poczekać. Z drugiej strony rozumiem ze masz już dosć siedzenia w domu. Polać..ale po godz. 18 dopiero ![]() Tak, tak ja tez się z Mango zgadzam!. Nic mądrzejszego poradzić się nie da.
![]() |
#4191 |
Rozeznanie
|
Nemo prace bardzo ładne, a koszulka to już wogóle cudo
![]() Zaro ja zgadzam się z Hanią co do rekrutacji, bez sensu byłoby przeprowadzanie wszystkiego od początku. Pewnie czekają, aż sytuacja związana z kryzysem się wyklaruje i wtedy dokończą proces rekrutacji, korzystając z posiadanych danych, także bądź dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak...ja czasem mam też tak, że patrzę na TŻ jak np. oglądamy TV i tak od samego patrzenia od razu w głowie pojawia mi się myśl jak bardzo go kocham ![]() Cytat:
Dori, a może spotkać się z tą koleżanką i powiedzieć, że zauważyłaś na ostatnim spotkaniu, że jej mąż zachowuje się dość dziwnie, że może wynika to z sytuacji, przez którą przechodzili itp.? Zapytać czy nie zauważyła, że się zmienił? No nie wiem, ciężka sytuacja...ja się już jakiś czas temu nauczyłam, żeby się nie 'wtrącać' w czyjeś związki... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Dorinko ja bym wstrzymała się z mówieniem o postrzeżeniach Twojego męża. Najpierw bym się upewniła, poobserwowała.
Cytat:
Nema cudnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do psychopaty, to prosze nie pisać, że przejawia sie to niepatrzeniem na rozmówcę ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-06 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() teksty a'la brazylijski film nie dla mnie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.