Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 11:33   #4171
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Kurcze..jak to znasz go tyle lat..i nic dziwnego nie zauwazylaś?. Wręcz przeciwnie pisalas nam ze jest super gosciem..a tu Twoj TZ po jednym spotkaniu stwierdzil ze jest dziwny.

Dziwna sprawa.

Co zrobic?. Ja pewnie chcialabym wybadać co takiego siedzi w jej męzu. Spotykałabym sie z nimi jak najczęsciej.
A później no cóz....przekonywałas ją że mąz jest OK..teraz bedziesz musiala ją przekonac ze warto zacząć zycie od nowa z kims innym.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:34   #4172
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć! kurcze nie wiem jak to sie stało, ale dzisiaj jak rano wstałam to pomyślałam, a gdzie ta Nema i jesteś
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dawno cię nie było Nema, co u ciebie?
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nema, gdzie się podziwałaś??
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nemuś witaj Słonce..gdzies Ty była jak Cię nie było.
Z NK się wylogowałaś więc w ogole zero wiesci o Tobie
Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Nema co tam u Ciebie, wszystko dobrze? Nie uciekaj, pogadaj z Nami
Buziaki
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Hej NemoSuper, że się odezwałaś... Co u Ciebie?
Najpierw Rav, teraz Nema, fajnie byłoby jakby Natalia napisała co u niej, a widziałam, że kilka razy podczytywała...
Może ja jakaś dziwna jestem, ale normalnie się wzruszyłam jak przeczytałam Wasze słowa. Tak mi miło, że jeszcze o mnie pamiętacie i w dodatku jesteście ciekawe co u mnie... Tulę i całuję za to mocno!

A co u mnie... Niezmiennie jestem szczęśliwa ze swoim TŻ, w sylwestra minęło już 7miesięcy jak jesteśmy razem. Kocham go bardzo i nigdy w życiu nie czułam się bardziej kochana, a z dnia na dzień czuję, że on kocha mnie jeszcze bardziej i działa to też w drugą stronę. Czasami aż ciężko mi uwierzyć, że związek dwóch osób może być tak cudowny, pełen wolności i zrozmienia.

Dziś jest pierwszy dzień po moim ponad 2tyg urlopie w górach i powiem Wam, że cholernie ciężko mi wrócić do rzeczywistości. Wydaje mi się, że w dużym mieście nie ma w ogóle powietrza, duszą mnie spaliny. Marzę, żeby wyrwać się stąd jak najszybciej.

Sylwester spędziłam oczywiście z TŻ, ogólnie ten czas był bardzo aktywny, narty, deska, spacery, wycieczki. Dzieki niemu czuję, że żyję pełnią.

Z ciekawostek jeszcze, to zabrałam się za nowe robótki ręczne i stworzyłam dwie lalki, jedną dla mojej małej siostrzyczki, drugą dla przyjaciółki, a mój TŻ otrzymał w świątecznym prezencie ręcznie malowaną koszulkę. Wszyscy zadowoleni, a ja chyba najbardziej widząc ich uśmiechnięte buzie.

Co do n-k, wróciłam niedawno, ale w pełnym ukryciu, także jeśli byćie mogły to poproszę Wasze dane raz jeszcze na PW, bo również bardzo bym chciała zerkać co tam u Was się nowego dzieje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9060.jpg (32,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9026.jpg (42,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9115.jpg (40,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2009-01-06, 11:36   #4173
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ale co to znaczy psychopata? Jakie cechy przejawia? Co wyprawiał?

Tzn. nie wiem, może mąż ogląda z a dużo filmów psychologicznych

Po pierwsze nie patrzy nigdy w oczy rozmówcy, po drugie ciągle ironizuje, po trzecie tyranizuje ją i dzieci, po trzecie nie ma poczucia rzeczywiśtości....
To tak w skrócie musiałam podać konkretne przykłady aby zobrazować to
I jest jeszcze coś, co robi głupiego, a co odkryliśmy dzięki tej wizycie , podaje się na forum nk za kogoś innego (zmyslone dane) i próbował nawiązać znajomość z moim mężem.....nie wiedzieliśmy kto to jest ale wygadał się szczegółem i wiemy, że to on ale jaki miał cel nie wiem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:41   #4174
hania811
Zakorzenienie

Nemus bardzo bardzo bardzo sie cieszę ze tak pięknie Ci sie ukalda.
Kolejna szczęsciara w wątku z cudownym facetem u boku.

Nema i wiesz ze tak bedziecie się kochac bardziej i bardziej...poważnie.:ehem :
Czlowiekowi wydaje sie ze już bardziej się nie da...a jednak po czasie okazuje się ze da sie i to jak!!.

Zazdroszczę 2 tygodniowego urlopu w gorach. Toz to rozpusta.

Nie moge zdjęc zobaczyć bo mi sie nie otwierają od paru dni..nie wiem o co komon
Stary 2009-01-06, 11:45   #4175
Madlen__18
Zakorzenienie

W jaki sposób tyranizuje?
że jest ironiczny to bym nie uznawała za objaw, niektórzy tak mają.
I jak nie ma poczucia rzeczywistości?

Ja bym się bacznie przyglądała, nie mówiąc nic przyjaciólce na razie, żeby sprawdzić czy Ci się potwierdzi.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:46   #4176
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cześć Nemo Ty mnie jeszcze nie znasz, ale ja Ciebie- z podczytywania wątku- tak Ostatnio rzeczywiście jakieś powroty wątkowe Zostaniesz już, co?

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
A co u mnie... Niezmiennie jestem szczęśliwa ze swoim TŻ, w sylwestra minęło już 7miesięcy jak jesteśmy razem. Kocham go bardzo i nigdy w życiu nie czułam się bardziej kochana, a z dnia na dzień czuję, że on kocha mnie jeszcze bardziej i działa to też w drugą stronę. Czasami aż ciężko mi uwierzyć, że związek dwóch osób może być tak cudowny, pełen wolności i zrozmienia.

...

Sylwester spędziłam oczywiście z TŻ, ogólnie ten czas był bardzo aktywny, narty, deska, spacery, wycieczki. Dzieki niemu czuję, że żyję pełnią.
Jak to określiła Madlen, miziankowa atmosfera na wątku w pełni Super, tylko tak dalej dziewczyny

Dorinko, co to za historia z tym psychopatą? Czasem tak jest, że znasz kogoś długo i nie widzisz/nie zwracasz uwagi na pewne jego "dziwne" cechy. A potem osoba z zewnatrz przychodzi i od razu cos zauważa, także kurcze, mąż może mieć rację Jak dla mnie to dziwne zachowanie. Ironizowanie pal licho, tez czasem tak mam ale tyranizowanie żony i dzieci?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A w ogóle to nie wiem czy Wam pisałam, dodzwoniłam się wczoraj do 2giej firmy, na której bardzo mi zależało, a ostatnia rozmowa miała być dosłownie na dniach. No i dowiedziałam się że im się "trochę poprzesuwało", że rozmowy beda pod koniec stycznia a przyjecia w marcu. Kto bedzie tyle czekał? Pogadalam z TŻ i stwierdziliśmy że to ściema, że pewnie po prostu chcą zobaczyć jak kryzys, a jak sie juz zdecydują że pora zatrudnić parę osób to zrobią nową rekrutację i oleją starą. Eh, firma była idealna dla mnie pod każdym względem i przykro mi że musze na nich postawić kreskę.

Edit:

Haniu, ja też tak mam. Jakoś mi się nie otwierają w Firefoxie, ale w Operze już wszystko działa. Może kwestia przeglądarki jakiej używasz?

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-06 o 11:49
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:51   #4177
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Po pierwsze nie patrzy nigdy w oczy rozmówcy, po drugie ciągle ironizuje, po trzecie tyranizuje ją i dzieci, po trzecie nie ma poczucia rzeczywiśtości....
I jest jeszcze coś, co robi głupiego, a co odkryliśmy dzięki tej wizycie , podaje się na forum nk za kogoś innego (zmyslone dane) i próbował nawiązać znajomość z moim mężem.....nie wiedzieliśmy kto to jest ale wygadał się szczegółem i wiemy, że to on ale jaki miał cel nie wiem
Dorinko może mąż ma nosa do takich spraw, ja mam podobnie... kilka razy przeczułam pewne zdarzenia, poprostu zwracam uwagę na szczególy, które inni przeoczają... Taki zmysł detektywistyczny i filmy psychologiczne też lubie
Możliwe, że Ty masz w głowie obraz tego kolegi sprzed 14 lat, widzisz go takiego jak był dawniej, a przecież w tym czasie mógł się bardzo zmienić. Skoro ta koleżanka kilka razy go zdradziła to jednak musiał być jakiś powód. Przeważnie jeśli w związku jest wszystko dobrze to nie szuka się ciepła, wsparcia, czułości gdzie indziej...
Jedno jest pewne, jesteś w sytuacji nie do pozazdroszczenia... Przecież nie możesz już dalej się w to nie mieszać, bo jednak w pewnym stopniu skłoniłaś ją do pozostania z nim... Co jeśli okaże się, że on to serio psychopata??
Ja na Twoim miejscu umówiłabym się na szczerą rozmowę, nie wyskoczyła od razu z tekstem że jej Tż to jednak psychol, ale powiedziała, że po ostatnim spotkaniu zauważyłaś, że on wcale nie jest taki idealny...
Istnieje jeszcze możliwość, że Twój Tż się myli... heh...
Sytuacja cholernie trudna, mam nadzieję Dorinko, że jakoś sobie poradzisz...
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 11:52   #4178
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Nemus bardzo bardzo bardzo sie cieszę ze tak pięknie Ci sie ukalda.
Kolejna szczęsciara w wątku z cudownym facetem u boku.

Czlowiekowi wydaje sie ze już bardziej się nie da...a jednak po czasie okazuje się ze da sie i to jak!!.

Zazdroszczę 2 tygodniowego urlopu w gorach. Toz to rozpusta.

Nie moge zdjęc zobaczyć bo mi sie nie otwierają od paru dni..nie wiem o co komon
Tak wlasnie też czuje, ze bedzie juz tylko lepiej. Cudownie jest byc pewna uczuc drugiej osoby... Zdjecia mi sie tez nie otwieraja normalnie dzialaja jednak jak kline kolkiem od myszki i otworzy mi w nowym oknie.

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Cześć Nemo Ty mnie jeszcze nie znasz, ale ja Ciebie- z podczytywania wątku- tak Ostatnio rzeczywiście jakieś powroty wątkowe Zostaniesz już, co?
Witaj Zaro Mam nadzieje, ze juz zawitam na dluzej

Edytowane przez pollynema
Czas edycji: 2009-01-06 o 11:54
pollynema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:53   #4179
hania811
Zakorzenienie

Zaro oj, dlaczego od razu kreskę! skoro zrobili już jedną częśc rekrutacyją wątpię aby chcialo im sie wszystko rozpoczynac na nowo. Zaproszą te osoby ktore juz u nich byly.
Moga Cię jeszcze milo sie zaskoczyc...na wiosnę.

Dorinko ja bym poobserwowała. Przyjaciołka nazeka na niego? Czy te skoki w bok to niby tak bez przyczyny?
Stary 2009-01-06, 11:56   #4180
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Dorinko najlepiej obserwuj i patrz, a dopiero jak bedziesz sama widziala jakies niepokojace objawy to pogadaj szczerze z przyjaciolka

Haniu, to prawda mozna kochac coraz bardziej Wczoraj sie czulam jakbym jechala na pierwsza randke z Tztem he he ... A i wciaz nam siebie malo :p

Zaro glowka do gory, niedlugo bedziesz sie nam chwalic tym ze pracujesz i masz ciekawe zajecie Cierpliwosci

Nema, no prosze widac ze odkrylas nowe talenty, braawo
A na pw to ja prosze Twoje danejesli mozna
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 11:56   #4181
pollynema
Zadomowienie

Cytat:

Z nim chyba naprawdę coś jest poważnie nie tak. A tego falszywego konta na n-k to już kompletnie nie rozumiem, czyżby próbował w ten dziwny sposób śledzić poczynania żony?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 11:59   #4182
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu, to prawda mozna kochac coraz bardziej Wczoraj sie czulam jakbym jechala na pierwsza randke z Tztem he he ... A i wciaz nam siebie malo :p
no właśnie i jak wam się wczoraj randka udała? co wykombinowałaś?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:00   #4183
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Edit:

Haniu, ja też tak mam. Jakoś mi się nie otwierają w Firefoxie, ale w Operze już wszystko działa. Może kwestia przeglądarki jakiej używasz?
Mi się własnie w Firefoxie otworzyły

Nema sliczne lale..takie poduszeczkowe lale.
Te farbki dość trwale?..czy po kilu praniach z wilka nic nie pozostanie?
Stary 2009-01-06, 12:01   #4184
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Mi się własnie w Firefoxie otworzyły

Nema sliczne lale..takie poduszeczkowe lale.
Te farbki dość trwale?..czy po kilu praniach z wilka nic nie pozostanie?
Z tego co mi wiadomo to ma być trwałe, farby były specjalne do materiału
Stary 2009-01-06, 12:03   #4185
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co mi wiadomo to ma być trwałe, farby były specjalne do materiału
super ci ten wilk wyszedł i taki jakiś uśmiechnięty, szczęśliwy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:05   #4186
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witajcie kochane

nie mam dzis sily, wlasnie wrocilam z podboju sklepow budowlanych znowu ehh a jestem zmeczona bo spalam dzis tylko ze dwie godziny bo mnie cala noc zab bolal, znowu musze isc do dentysty

Nemo fajnie, ze jestes ja tez ostatnio zastanawialam sie co sie z Toba dzieje i pisalam o tym nawet
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:06   #4187
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
super ci ten wilk wyszedł i taki jakiś uśmiechnięty, szczęśliwy
Dziekuje Jak go malowalam to mialam kupę radochy, nie mogłam sie doczekać, aż mu ją dam. Reakcja TŻ była bezcenna, dziś np. dostalam sms's, gdzie napisał, ze jak ją zakłada to czuje moje ciepło w sobie

Svinecko,
miło mi bardzo Słodki masz avatarek!

Edytowane przez pollynema
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:07
pollynema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:15   #4188
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Zaro oj, dlaczego od razu kreskę! skoro zrobili już jedną częśc rekrutacyją wątpię aby chcialo im sie wszystko rozpoczynac na nowo. Zaproszą te osoby ktore juz u nich byly.
Moga Cię jeszcze milo sie zaskoczyc...na wiosnę.
Haniu, ja raczej jestem pewna że jeszcze się do mnie odezwą, i nawet na tą rozmowę pod koniec stycznia- jesli będzie- na pewno się przejdę, bo na pewno nie znajdę nic do tej pory. Ale czekać do marca- nie uśmiecha mi się. A może nie do marca, bo znów im się coś poprzesuwa? TŻ zarabia w porządku, przeżyjemy za to, chociaż szału nie ma. Ale bez sensu tak siedzieć w domu, już naprawdę mam tego dosyć, no i przynieść jakieś pieniądze i dołożyć się do budżetu, przede wszystkim. Jestem bez pracy jakiś czas, i to (mam nadzieje) przejściowe, ale ciągnie się już za długo.

Cytat:

Hania mądrze prawi, polać jej

Cytat:

Zaro glowka do gory, niedlugo bedziesz sie nam chwalic tym ze pracujesz i masz ciekawe zajecie Cierpliwosci

Dobra, postaram sie nie marudzić. Jak marudzę to sama siebie nie znoszę
Gdzie wczoraj porwałaś TŻ? Był zdziwiony?

Dorinko, ja się zgadzam z Mango. Może umów sie z koleżanką w spokojnym miejscu, zacznij jakoś delikatnie temat "nie idealności" jej męża, może sama powie coś więcej? Jeśli jej ciężko i źle z nim to na pewno potrzebuje się wygadać.
Stary 2009-01-06, 12:20   #4189
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Dorinko z tym kontem na nk, to faktycznie bardzo dziwne (chore?), ale nie rób niczego przedwcześnie, bo później już nie będzie odwrotu i możliwości cofnięcia wypowowiedzianych słów...

Pollynema my też się nie znamy, ale wiem, że masz wyobraźnie i jesteś uzdolniona.Super koszulka i laleczki
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 12:21   #4190
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, ja raczej jestem pewna że jeszcze się do mnie odezwą, i nawet na tą rozmowę pod koniec stycznia- jesli będzie- na pewno się przejdę, bo na pewno nie znajdę nic do tej pory. Ale czekać do marca- nie uśmiecha mi się. A może nie do marca, bo znów im się coś poprzesuwa? TŻ zarabia w porządku, przeżyjemy za to, chociaż szału nie ma. Ale bez sensu tak siedzieć w domu, już naprawdę mam tego dosyć, no i przynieść jakieś pieniądze i dołożyć się do budżetu, przede wszystkim. Jestem bez pracy jakiś czas, i to (mam nadzieje) przejściowe, ale ciągnie się już za długo.
aaaa, to ja nie zrozumialam sensu wypowiedzi.
Ale wiesz skoro to ta firma w ktorej chcialabys pracować, moze warto poczekać.
Z drugiej strony rozumiem ze masz już dosć siedzenia w domu.

Cytat:
Polać..ale po godz. 18 dopiero

Cytat:
Dorinko, ja się zgadzam z Mango. Może umów sie z koleżanką w spokojnym miejscu, zacznij jakoś delikatnie temat "nie idealności" jej męża, może sama powie coś więcej? Jeśli jej ciężko i źle z nim to na pewno potrzebuje się wygadać.
Tak, tak ja tez się z Mango zgadzam!. Nic mądrzejszego poradzić się nie da.
Stary 2009-01-06, 12:21   #4191
Mango08
Rozeznanie

Nemo prace bardzo ładne, a koszulka to już wogóle cudo. TŻ musiał być bardzo zadowolony z prezentu...

Zaro ja zgadzam się z Hanią co do rekrutacji, bez sensu byłoby przeprowadzanie wszystkiego od początku. Pewnie czekają, aż sytuacja związana z kryzysem się wyklaruje i wtedy dokończą proces rekrutacji, korzystając z posiadanych danych, także bądź dobrej myśli
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:26   #4192
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Jak go malowalam to mialam kupę radochy, nie mogłam sie doczekać, aż mu ją dam. Reakcja TŻ była bezcenna, dziś np. dostalam sms's, gdzie napisał, ze jak ją zakłada to czuje moje ciepło w sobie

Svinecko,
miło mi bardzo Słodki masz avatarek!
Jeju, usłyszeć coś takiego, to na prawdę bezcenne Twój TŻ jest uroczy.

Cytat:

O tak...ja czasem mam też tak, że patrzę na TŻ jak np. oglądamy TV i tak od samego patrzenia od razu w głowie pojawia mi się myśl jak bardzo go kocham

Cytat:

Dori, a może spotkać się z tą koleżanką i powiedzieć, że zauważyłaś na ostatnim spotkaniu, że jej mąż zachowuje się dość dziwnie, że może wynika to z sytuacji, przez którą przechodzili itp.? Zapytać czy nie zauważyła, że się zmienił? No nie wiem, ciężka sytuacja...ja się już jakiś czas temu nauczyłam, żeby się nie 'wtrącać' w czyjeś związki...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:28   #4193
twin--maid
Zakorzenienie

Dorinko ja bym wstrzymała się z mówieniem o postrzeżeniach Twojego męża. Najpierw bym się upewniła, poobserwowała.

Cytat:
Może ja jakaś dziwna jestem, ale normalnie się wzruszyłam jak przeczytałam Wasze słowa. Tak mi miło, że jeszcze o mnie pamiętacie i w dodatku jesteście ciekawe co u mnie... Tulę i całuję za to mocno!

Dziś jest pierwszy dzień po moim ponad 2tyg urlopie w górach i powiem Wam, że cholernie ciężko mi wrócić do rzeczywistości. Wydaje mi się, że w dużym mieście nie ma w ogóle powietrza, duszą mnie spaliny. Marzę, żeby wyrwać się stąd jak najszybciej.

Z ciekawostek jeszcze, to zabrałam się za nowe robótki ręczne i stworzyłam dwie lalki, jedną dla mojej małej siostrzyczki, drugą dla przyjaciółki, a mój TŻ otrzymał w świątecznym prezencie ręcznie malowaną koszulkę. Wszyscy zadowoleni, a ja chyba najbardziej widząc ich uśmiechnięte buzie.

Co do n-k, wróciłam niedawno, ale w pełnym ukryciu, także jeśli byćie mogły to poproszę Wasze dane raz jeszcze na PW, bo również bardzo bym chciała zerkać co tam u Was się nowego dzieje

Nema cudnie lalki świetne a koszulka dla TŻa boska.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 12:28   #4194
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no miło, ale ja jakoś nie lubie takich tekstów

co do psychopaty, to prosze nie pisać, że przejawia sie to niepatrzeniem na rozmówcę ja tez nigdy nie patrzę, ale to z nieśmiałości

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:30
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:28   #4195
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Pollynema my też się nie znamy, ale wiem, że masz wyobraźnie i jesteś uzdolniona.Super koszulka i laleczki
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Nemo prace bardzo ładne, a koszulka to już wogóle cudo. TŻ musiał być bardzo zadowolony z prezentu...
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Nema cudnie lalki świetne a koszulka dla TŻa boska.

Dziękuję Wam

Cytat:
Aż dziwne, że praktycznie codziennie pisze mi takie słowa, które łapą za serce. Życze każdej z Was takich radości
Stary 2009-01-06, 12:30   #4196
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, na każdego działa co innego Najważniejsze, żeby nawzajem używać takich tekstów, które tej drugiej osobie sprawiają radość
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:31   #4197
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, na każdego działa co innego Najważniejsze, żeby nawzajem używać takich tekstów, które tej drugiej osobie sprawiają radość
tak, to najważniejsze

Stary 2009-01-06, 12:39   #4198
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie przepadam - mało romantyczna jestem
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 12:39   #4199
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Przede wszystkim słowa muszą być szczerze i płynąć prosto z serca, wiem, że w tym przypadku tak jest, więc mnie one cieszą
Stary 2009-01-06, 12:39   #4200
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
ja tez nie przepadam - mało romantyczna jestem
ja też

teksty a'la brazylijski film nie dla mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości