|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Spotkałam człowieka, który zaopiekował się mną i zapewnił mi wszystko, o czym marzyłam.Ciebie spotkałam <3 ;**
Byłeś atrakcyjnym mężczyzną. Serce biło mi przy Tobie jak szalone, a takich długich rzęs nie widziałam jeszcze u nikogo.. ![]() Lubię,gdy gładzisz mnie lekko po podbródku i jesteś tak blisko, że czuję Twój oddech na swoim policzku.. <3 Nagle zapragnęłam byś mnie objął i przytulił, ale musiałam zwalczyć te głupie zachcianki, nie mogłam ujawnić swoich uczuć.. Tylko Ty budzisz we mnie pożądanie. ![]() Straciłam dla Ciebie głowę ;* - Jak dobrze jest trzymać Cię w ramionach - wyszeptał. Czułam się bezpiecznie i błogo, ale musiałam milczeć. Niebezpiecznie byłoby powiedzieć mu, co przeżywam w tej chwili. Kocham patrzeć w Twoje brązowe oczy w kształcie migdałów <3 _________________________ ______________________ ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło. < 3 a dziękować nie musisz. ![]() Cytat:
Na zdrówko. ![]() A te 3 u góry zabieram. ;D _ ♥♥♥ Sprawiłeś, że na mojej twarzy pojawił się uśmiech tym jednym banalnym słowem 'kocham' ♥♥♥ Twój Banalny uśmiech, Banalne słowa i te banalne gesty, Dawały, niekończącą się radość. ♥♥♥ A co zrobisz jeżeli powiem, że jesteś całym moim życiem.? Pokochasz mnie.? ♥♥♥
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-22 o 18:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Przyczajenie
|
siatkarka18
![]() z innej bajki ![]() rumuneczkaxd ![]() sharmila ![]() m o n ![]() _________________________ ___ `Kiedy się już zakochasz, wady zamienisz w zalety . ![]() `Ułożyła się wygodnie w swoim łóżku. Zasypiała, gdy nagle poczuła coś mokrego. To była łza na jej policzku. `Wzięła 2 żelki w ręce, ułożyła je na kartce, tak, aby były blisko siebie, potem dorysowała tęcze i podpisała "to MY kiedy będziemy już zakochani" ![]() ____________________ MAM PROŚBĘ! ![]() możecie dodać coś o zakładach? Taki chłopak założył się o mnie, a ja po prostu nie wiem co zrobić ![]() ![]()
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() " Żałuję, że nie odeszłam gdy byłam jeszcze silna. I już nikt nie budzi mnie w nocy pytając co u mnie... teraz się pozbierałam.nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć,nie potrafię szczerze się śmiać. ale jestem. wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. nie utrudniaj mi tego. nie wracaj. "
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chciałam być niemiła, ale nie lubię gdy ktoś popisuje się, jak to nie świetnie pisze po angielsku, a tka na prawdę nie potrafi ;>
![]() |
#4206 |
Rozeznanie
|
soniss - dziękuję. ![]() Rozmazany tusz na powiekach przysłania mi twarz. Za mało Ciebie, za dużo cierpienia. Zrezygnować? I kiedy już była przekonana, że przestała Ciebie kochać
nagle musiałeś pojawić się jej w drzwiach? Odwróciłeś ode mnie wzrok puszczając powoli moją rękę. Gdy już będzie za późno to nie będzie czasu na zastanawianie się czy to co chcesz zrobić będzie słuszne, po prostu zrób to. Wbiłeś mi nóż w plecy! Boli! KRWAWIĘ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Rozeznanie
|
patrzysz na mnie takim obojętnym wzrokiem.
obojętność. już wolę żebyś mnie nienawidził.
#4208 |
Rozeznanie
|
NicNieMusisz, need you love & Artistic soul - niezmierna radość ogarnęła moje serce. ♥ dziękuję.
Szczęście muska lekko mój policzek. Jest blisko. Znajdź szczęście w jej uśmiechu. Znajdź miłość w blasku jej oczu. Serca nie znajdziesz. Tym razem sumieniu ufa. I zostanie to głupie przyzwyczajenie. Ty piłeś z kubka czerwonego, On pije z zielonego. I może sama siebie oszukuję, że jest dobrze. Ale ja naprawdę nie czuję tej cholernej pustki, smutku czy rozczarowania. Ja się czuję wolna i szczęśliwa zarazem, że miałam okazję spotkać jedną z tak wyjątkowych osób w moim życiu. Tylko szkoda, że też pożegnać.
#4209 |
Raczkowanie
|
kontrastowao - standardowo biorę
![]() z innej bajki opowiesz mi jak to jest być taką zdolniachą ? ![]() ciiri -mogę , c'nie ? ![]() pomyśl że ktoś w tym momencie dotyka
dna , pomyśl że tym razem to nie jesteś Ty. czujesz to ? ten zapach ? zapach zniszczonej miłości . mam się uśmiechnąć ? proszę , tylko nie proście mnie bym była szczęśliwa. każda łza spada na dno do którego trafimy .
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-10-23 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Raczkowanie
|
Zaczarowana_Inka - dziękuję .
![]() ![]() "i czuję się ku*wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę"
"Gdy kobieta jest w wielkim gniewie, pocałunek nie pomoże. trzeba ją pocałować przynajmniej cztery razy." 'I chyba nie potrafiłabym powiedzieć , że nie chciałabym Cię mieć .' 'Jesteś tym moim pie*dolony ideałem bez wad. Chociaż wszyscy w koło mówią , że je masz.' 'Patrząc na ciebie zaczynam żałować .. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Raczkowanie
|
Odchodź, wracaj, płacz, przepraszaj. Ale nigdy ze mnie nie rezygnuj. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Raczkowanie
|
Tamtego dnia spadły jej z twarzy różowe okulary rozbijając się o asfalt... Nagle wszystko wydało się inne, takie ponure i dołujące... Nawet miłość wydała jej się bezbarwna. Cytat:
![]() Dzięki talencie za wyróżnienie, miło że ktoś jeszcze czyta te moje bazgroły. ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
BAN stały
|
panijana
<3 Cytat:
![]() ![]() so_steadfast podkradłam cichaczem sobie jednego ![]() soniss ![]() ![]() ...
upadam bo stać już nie potrafię, nie potrafię tkwić w bez ruchu gdy widzę ją w twych objęciach . myśli tysiąc obija mi się od kości czaszkowej, aż boli mnie głowa od tego wszystkiego. odkryłam coś niezwykłego, odkryłam nowy nieznany kawałek, nazwałam go 'pierdo***ną miłością mojego życia'. 'Powiedz czemu trudno tak? Czemu w sercu głupi żal? Czemu jeszcze kochać chcę skoro nie ma Cię? Czemu wciąż odwracam się? Czemu jesteś w każdym śnie? Czemu wciąż nadzieję mam? Czemu trudno tak?' - a co robisz ? - ja ? nic specjalnego, siedzę na parapecie, piję gorącą czekoladę i czekam na księcia. - na jakiego księcia ? - no na mojego ... - weź dziewczyno nie załamuj mnie,nie masz już 5 lat, żeby dalej wierzyć w istnienie swojego księcia z bajki . naiwna jesteś .. wiesz, bo ona tak jakby ma cie za swojego księcia, a Ty najwyraźniej masz to gdzieś . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-22 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Gość
|
` Nie ma już słodkiego przepraszam.`
|
![]() |
![]() |
#4215 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
Robimy miksa, zlewamy uczucia w jedną całość, zmieniamy wściekłość na namiętność. Szalenie mi to odpowiada, tak może być już zawsze. adres znasz mój tylko gdy jest źle, gdy wszystko rwie się i wije, nigdy nie pytasz co u mnie. po co mi złota rybka skoro ona zapewnia tylko dobra materialne i sztuczność? jestem obolała, nawet opuszki palców dziwnie bolą, uszy pieką, a policzki czerwone. A o oczy? oczy nieobecne, błądzące po ścianach w z desperowaniu. wyrwać klamkę z drzwi, dać myślą się wyciszyć. niewiarygodne zachwianie rozumowania. moje palce zagubione w tłumie pocierają o dłoń nieznajomych, głowa opiera się o oparcie krzeseł z przyzwyczajenia, a policzki jakby nieprzyozdobione najlepszymi drobinkami. nie chce by był niczym przyjaciółka, chcę tylko by był i wspierał mnie, a nie był nieosobową postacią. - nadal Cię trzyma? - a widać mój uśmiech? a słychać bym się śmiała i wyzywała go od palantów? czy stukam się w czoło i kpię jak mogłam być taką idiotką i zadaje sobie pytanie jak ktoś taki mógł być wszystkim?
#4216 |
Raczkowanie
|
Wiesz, że drzwi są otwarte. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
thx
![]() Po wielkich porywach nadziei przychodzi zwątpienie.
#4218 |
Raczkowanie
|
Właśnie wtedy chciałam mu powiedzieć
że ; "jest mi ciepło kiedy się tak do ciebie przytulam" , że "mogła bym siedzieć z tobą tak całą noc" no po prostu że . "bardzo cię kocham" Ale jedyne co wydobyło sie z mojego gardła to cichy śmiech , gdy przerwał ciszę swoim dowcipem . |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Przyczajenie
|
'Nie ważny jest świat, za dużo w nim łez. Zostanę przy Tobie, nie pytam czy chcesz' KarmaComa <3
Pomyśl, dopiero później zrób. To tak na przyszłość. a powrót do tamtych dni, wciąż boli. z myślą o wczoraj żyję wciąż. tak kochać i nienawidzić? przyjacielu. tamte dni żyją.
Edytowane przez ZaczarowanyPierniczek Czas edycji: 2010-10-22 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Zadomowienie
|
D Z I Ę K U J Ę . <3
![]() że pamiętacie, choć nie jestem tu często. ![]() limitowanaaa - dziubek . ![]() ' nie wystarczy kochać, trzeba jeszcze umieć uszczęśliwić tą najważniejszą osobę dla Ciebie. I to dopiero nazywa się miłość . '
`Masz ze mną szansę jak przydrożna dziwka z pędzącym tirem.` Co się Pan tak gapi?. Żona biustu nie ma? ![]() `a jak będę umierać to się uśmiechnę i powiem :Ku.rwa fajnie było !`
#4221 |
Raczkowanie
|
"-Hejka skarbie, podobno jestem dla ciebie całym światem? Coś na prośbę Zaczarowana_Inka - nie liczę na to, że się spodobają, ale tak mi przyszło do głowy, że może jednak ![]() Zakładasz się o mnie? Aż tak z tobą źle, że nie potrafisz wyrwać dziewczyny bez motywacji? Musisz zaszpanować przed kolegami? Współczuję sobie, że kiedyś myślałam, że jesteś fajny Taki zakład świadczy tylko o tym, jaki to ty jesteś beznadziejny.. Nic na tym nie skorzystasz a kumple będą mieć polew, jak cię laska rzuci... Laska, bo to na pewno nie będę ja. Przepraszam, że takie długie i beznadziejne
![]() I dziękuję takim osobom jak: Paralogiczna ![]() ![]() your blue eyes ![]() ![]() ![]() kontrastowa0 ![]() ![]() ![]() ![]() że mogę waszymi twórczościami zapełniać zeszyt ![]()
#4222 |
Rozeznanie
|
x_truskawka_x - dziękuję, miło mi. ![]() ![]() ![]() Przepraszać Cię za miłość. - Dlaczego nosisz cały czas ten łańcuszek?
- Bo to ten od Ciebie. Zawsze przynosił mi szczęście, ale od tej pory co Cię nie ma ciągle czekam na cud, na dzień, w którym wrócisz. ![]() Czujesz się jak naiwna idiotka, która pozwoliła by mu na wszystko. A on tak po prostu lubi robić z dziewczyn marionetki. Żyjesz z nadzieją na to, że wczorajszy dzień się nie powtórzy, a Twoje oczy już nigdy nie będę szukały jego niebieskiego nieba. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-22 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Rozeznanie
|
agattee - okradzione
![]() Maniuuur - a dziękuję Ci bardzo : ) Rap jest wtedy, kiedy Twoje synapsy zaczynają tańczyć break dance a Ty tego nie kontrolujesz.
![]() |
#4224 |
Zadomowienie
|
'Nie tęsknie za tobą, nie myślę już o tobie, nie chcę byś wrócił. Tęsknie tylko za tymi uczuciami i emocjami, tęsknie za tymi myślami, w których wiem, że jest ktoś kto mnie potrzebuje, chcę by wróciły chwile szczęścia. Ale już nie z tobą. Chcę na nowo poczuć się kochana, ale przez kogoś, kto jest mnie wart.' (facebook)
'Mimo to kochała go nadal, bo - po raz pierwszy w życiu - poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni.' (facebook) Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. (facebook) jeśli było już to przepraszam ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
z cukierkowym uśmiechem na ustach, pełna słodkich wątpliwości zacznę wszystko od nowa. leżąc na łóżku z marzeń nie potrafię zasnąć... nie karz mnie już więcej. ta twoja obojętność jest wystarczającą karą... chciałabym mieć cię z powrotem, choćby w snach... dlaczego już nie przychodzisz? znajdę nowego Anioła Stróża. będzie strzegł moich barwnym marzeń. różową wstążkę zawiąże na mej dłoni, zaznaczy mą przynależność do niego...
#4226 | |
Raczkowanie
|
&%$%%
Cytat:
więcej wrogości!!, I like it ![]() Paralogiczna Kontrastowa0 ![]() i like when you tell me 'kiss me here' la cocaine is not for you what about cigarettes? take your back and go to Bombay 'too fast to live, too young to die' 'keep losing, keep boozing, keep living, keep forgiving, keep learning, never stop burning, keep earning, it never stop hurting' get out of here and get me some money too once, I wanted to be sweet just live and breathe, try not to die again he's here and not here at all |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuje wam Dziubaski ![]() Doszłam do wniosku, że w szkole, na polskim zamiast na tej idiotycznej gramatyce której i tak nikt nie przestrzega, powinni uczyć znaczenia słów. Ot tak na przykład; `na zawsze`. Mało kto wie co oznaczają te wyrazy. A faceci to już szczególnie...
Ale wciąż mi ku.rwa zależy, I już sobie nie radze, Moje serce nie mieści tak dużej ilości miłości. Jak długo jeszcze mam kochać za Ciebie? Gdybyś chciała to nadal bym przy Tobie była, Mogłybyśmy bez przerw wylewać łzy do pustych plastikowych kubków po tanim winie. Jak kiedyś śmiać się do łez, i przeklinać facetów. Jednak wybór jaki mi dałaś był za trudny, Bo kto potrafi wybrać między miłością a przyjaźnią? Jak mogę patrzeć Ci w oczy, skoro były one całym moim światem, który mi odebrano ? Potrafił z dziewicy zrobić ku.rwę Z abstynentki alkoholiczkę Z nieśmiałej duszę towarzystwa. Na mnie padło, że ze szczęśliwiej, Stałam się wrakiem człowieka. `Jednak w sercu był ten który kiedyś dał to szczęście, Nadzieja odeszła gdy powiedział pieprz się.`
![]() |
#4228 |
Rozeznanie
|
Coraz mniej się uśmiecham, ale gdy Cię widzę lubię sobie robić wyjątek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję i proszę ; * Cytat:
_____________________ 'and I'm looking back over my shoulder,
at You, happy without me..' a ja oglądam się przez ramię, na Ciebie, szczęśliwego beze mnie.. 'Whenever You look at me I wish I was her.' Za każdym razem kiedy patrzysz na mnie, chciałabym być nią.. 'How can I prove my love, if they all think I'm not good enough..' jak mogę udowodnić Ci moją miłość, skoro oni wszyscy myślą, że nie jestem wystarczająco dobra.. 'Supposed to stay beside me. You were supposed to guide me through the ups and downs. You were always gonna be around until the end.' Rzekomo miałeś stać obok mnie. Sądziłeś, że będziesz mnie strzegł podczas moich wzlotów i upadków. Miałeś być ze mną do samego końca. 'What right does she have to take Your heart away when for so long You were mine?' Dlaczego ona musiała zabrać Twoje serce, podczas gdy tak długo byłeś mój?
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
mnie z nim wiele łączy. jego ze mną mniej. Doszłam do perfekcji w pisaniu pierwszej litery Twojego imienia. poprostuAsiss, groszek, Paralogiczna, patrysiowa_, kamisha, kontrastowa0, toogether93, grise, katse, marikab, myCh, autoagresja, agatte, CaMa, latin, notcool - jak zawsze wspaniałe ♥
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.